4 Май, 2021 18:50 6 139 34

Появи се дарителят на Демократична България

  • иван тодоров-
  • машини-
  • демократична българия

Коментар от Иван Тодоров

Появи се гражданинът Иван Тодоров, който е направил дарението от сто лева за Демократична България.

Представители на ГЕРБ обявиха, че зад дарението стои фирмата, отговаряща за машинното гласуване. Оказва се, че името на дарителя съвпада с това, на собственика на фирмата, отговаряща за машините.

Тодоров излезе с коментар в социалните платформи.

По стечение на обстоятелствата съм се сдобил с доста неоригинално име. Често получавам имейли по погрешка, а при нови регистрации потребителското име е винаги заето. Бъркаха ме с мафиотски бос с медицински прякор, бъркаха ме с бял хакер, обвинен в тероризъм, а наскоро и с вносител на машини за гласуване, търсещ да си осигури лоби срещу 100лв.

За съжаление или за щастие, не съм нито един от горните, а просто човек, който вярва, че част от полученото трябва да се връща в полза на обществото. Затова понякога подкрепям със скромни суми идеи или каузи, в които откривам смисъл.

Демократична България

е една такава кауза, която, според банковото ми извлечение, на 20.09.2019 в 10:23ч съм подкрепил със 100лв.

Вчера разпечатка с този превод беше размахана на брифинг на ПП ГЕРБ с цел създаване на фалшиви новини, скрояване на компромат и евтина пропаганда в стила на близките до тях кафяви медии.

Уважаеми дами и господа от

Политическа Партия ГЕРБ

в парламента, в телевизора, в джипката, в хола в Банкя или някъде другаде. Жалко е, че във вашия свят даренията и публичното финансиране винаги са свързани с корупция. Нелепи сте! Време е да си ходите!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 93 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Germany

    50 1 Отговор
    Заглавието кърти, както винаги :D
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    80 4 Отговор
    СЕГА ИСКАМЕ ДА ЧУЕМ ОНОВА НЕДОНОСЧЕ ГЕОРГ ДЕТ СЕ ВИХРЕШЕ КАТ МАТРОСОВ ЩЕ КАЖЕ ШИ НЕЩО ИЛИ ЩЕ СЕ СКРИЕ ПОД МА БОКО БОКСЕРКИТЕ?

    Коментиран от #7, #12, #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бойко Разбойко

    56 4 Отговор
    Аз никога не лъжа!Вервайте ми!
  • 7 ДОБРЕ

    56 2 Отговор

    До коментар #4 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    Ще бъде да чуем и БИБИТКО.
    Защото той беше първи. Тоя
    САМО поддържаше огъня със
    Бичето.
  • 8 пройчо

    41 3 Отговор
    Браво хлапе !...събуждайте се,стига спахте до обЕд !:))
  • 9 гост

    7 40 Отговор
    Все си мисля ,че не става въпрос за тоя Иван Тодоров , а за един друг Иван Тодоров, чиито брат внесе машините, т.е. , собственика на "Сиела ".Един друг пък им внесъл 5 лева под името Делян Пеевски.
  • 10 Лошо състояние

    2 32 Отговор
    Блиц, новини 24 ч, днес бг изнася имената на 2 братя дарили парите не 100лв а мн повече.

    Коментиран от #18, #20, #30

  • 11 ПИНКО

    46 5 Отговор
    ГЕРБ СА КРАДЦИ, ЛЪЖЦИ, ПРОПАДНАЛИ ХОРА БЕЗ ДОСТОЙСТВО И МОРАЛ.ЗА ТЯХ ГЛАСУВАТ САМО ТЪПОГЛАВИТЕ КАТО ТУЛУПА, И ЖИВОТНИТЕ В ГЕТАТА. ТОВА Е ГЕРБ. ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ГО ПОТВЪРЖДАВАТ. СЕГА ПИЩЯТ КАТО СВИНЕ НА ЗАКОЛЕНИЕ , И ИЗОБЩО НЕ МОГАТ ДА ОСЪЗНАЯТ КАКВА АМОРАЛНА И ПРОПАДНАЛА УТАЙКА СА.
  • 12 Справка

    4 22 Отговор

    До коментар #4 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    Името на двамата е същото но егн- то е различно защо не каже че това не е недоволен егн / тои е дарил 100лв а другия 100 000 лв разлика има с ахмаците повярваха
  • 13 ТИ МОШ ЛИ

    18 2 Отговор

    До коментар #3 от "Буквално":

    НАПИСА НЕЩО СМИСЛЕНО. САМО СЕ ЗАЯЖДАШ. НЕ ВИЖДАШ ЛИ, ЧЕ
    НИКОЙ НЕ ТЕ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА.
  • 14 Справка

    1 23 Отговор

    До коментар #4 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    Името на двамата е същото но егн- то е различно защо не каже че това не е недоволен егн / тои е дарил 100лв а другия 100 000 лв разлика има с ахмаците повярваха
  • 15 Бацо

    19 0 Отговор
    Аз да лъжа, имам едно старо апаратче и едно старо джипче и в шкафа не знам какво е пълнил дрона и къщата в Барцелона от де е нищо не знам
  • 16 Чичо

    23 1 Отговор
    У дома часовник трака с лъскави стрелкички тик так тики така бацо си замина

    Коментиран от #17

  • 17 Маргинал

    13 0 Отговор

    До коментар #16 от "Чичо":

    Към Затвора със сигурност.
  • 18 херодот

    20 2 Отговор

    До коментар #10 от "Лошо състояние":

    личи си че си тъпоглавец като тулупа, щом четеш кафявите тоалетни хартии на герберастката утайка, си ми ясен колко брутално тъпоглав си.
  • 19 оня с коня

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Буквално":

    що бе,герберски шут!!!
  • 20 оня с коня

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "Лошо състояние":

    боко,шефа ти,каза сто лева!!!!как смееш да не му вярваш!!!
  • 21 Нова приказка за...

    20 1 Отговор
    Лъжливото овчарче става
    Лъжливият гербер.....
  • 22 БИБИТКО

    18 1 Отговор
    Работа Работа Работа
    Лъжа Лъжа Лъжа
    Д О К О Г А !?!
  • 23 българин

    11 0 Отговор
    Сега,като гласувате субсидия един лев ще разберете,че е по-добре да работиш в супермаркет,отколкото Политик....Честито на Печелившите....
  • 24 Националист

    6 9 Отговор
    Ако Итн спечели изборите само след месеци ще има нови протести и този път няма да са платени от черепа и двамата Цветановци, а ще са абсолютно спонтанни. Омразата не поражда нищо друго освен омраза и разрушение. Разрушението ще е за всички, а не само за герб, както си мислят облъчените от медиите "гласуващи за промяна". Човек трябва да е много много сляп и тъп, за да не вижда тази перспектива.

    Коментиран от #29

  • 25 Нормален човек

    3 14 Отговор
    "Да България" са най вредни за нашето общество. Всеки, който гласува за тях, гласува за еднополовите бракове, Истанбулската конвенция и за хиляди другокожи мигранти. Всеки, който гласува за "да България" гласува за унищожението на България
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 123

    9 2 Отговор
    Боко лъжеца се на... Ра пкп да го обърше
  • 28 Петер Брьогел

    8 0 Отговор
    ПП Герб се държат така , сякаш още управляват. Дават акъл / непоискан/ , настояват , че са единствените прави , държат се назидателно , дори опитват да ни се карат. И то главно чрез техния ВОЖД. Той , горкият , почти се е самопровъзгласил за бог , пророк и светейшество. А всъщност е жалък простак и абсурдна карикатура. Отчайващ образ на войнствената бойковщина !
  • 29 А какъв

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Националист":

    е човек, който не вижда ежедневните лъжи и кражби?

    Коментиран от #31

  • 30 КараПутин

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Лошо състояние":

    Ти да видиш..Един дето 700 млн. данък не събра, само го пуснаха по живо по здраво да си ходи..А за 100 кинта, пушилка дигане..Те тъй са " неуспелите" комунисти...нещо като успелите от БСП..
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Българин

    4 3 Отговор
    Като чета каква махленска омраза лъха откъм коментарите и виждам група полуграмотни озлобени комплексари с анцузи. Ако това е "мнозинството на промяната", жална ни майка
  • 33 Чичак

    0 2 Отговор
    Изобщо не знам, какъв е този лигльо.
  • 34 Илия

    3 1 Отговор
    Както въпросния дарител сам каза, името му не е оригинално и често го бъркат.
    Проблема е че протестърските партии не казват: "Ние имаме такова и такова предложение и то е по-добро."
    Вместо това, те крещят в Народното Събрание и по СМИ Средствата за Масово Осведомяване че Бойко краде милиарди. Което е несериозно.
    Самият Румен Радев който е единствен президент в момента и не може да се сбърка, публикува снимки на нощни шкафчета във фейсбука си. И това е човек завършил Висше Военно Училище и две Академии.
    Въобще политическата надпревара е принизена до примитивен скандал между примитивни хора. Това е причина за ниското доверие в НС и за съжаление и Президентската институция.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове