3 Май, 2021 20:09 4 717 93

ГЕРБ скочи на "Демократична България" за даренията

  • дарения-
  • тома биков-
  • демократична българия

Държавният ни глава вече управлявал с прессъобщения, смята Тома Биков

ГЕРБ скочи на "Демократична България" за даренията  - 1
Снимка: Архив

ГЕРБ скочи на "Демократична България" заради даренията и на президента Румен Радев заради консултациите за ЦИК.

Сутринта премиерът в оставка Бойко Борисов и членове на формацията негодуваха срещу последните промени в ИК. Сега ГЕРБ опровергават твърденията на Демократична България, че фирмата доставчик на машините за гласуване не са правили дарители на тяхната партия.

Сутринта премиерът в оставка Бойко Борисов и членове на формацията негодуваха срещу последните промени в ИК. Тогава лидерът на ГЕРБ поясни, че фирмата доставчик на машините за гласуване е дарител за "Демократична България". Последва отговор от депутатът Иво Мирчев във Фейсбук, който обвини Борисов в лъжа и заяви, че нито фирмата, нито собственикът ѝ - Иво Тодоров са сред дарителите или спонсори на "Да,България".

Сега ГЕРБ опровергават твърденията на "Демократична България". За целта дори представиха разпечатка от Сметната палата. Депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев поясни, че става дума за дарение на местните избори през 2019 година. Поясни, че занапред всяка една лъжа на опонентите им ще бъде оповестявана и опровергавана. Напомни, че от "Да,България" са инвестирали само 100 000 евро в онлайн кампанията си, като имат дарения под формата на биткойни и други електронни валути. Наред с това той разкритикува опонентите си, че не коментират важни международни теми - от БСП, през ДБ, до ИТН. "Ако чака 240 мнозинство, това в България няма как да се случи", каза той по адрес на партията на Слави Трифонов. Корнелия Нинова ги призовавала за смирение, но именно тя свикала на 1 май партията си , за да решава за мандата. Мая Манолова пък изредила пореден списък за ревизия. Напомни, че именно ДБ предлагат закриване на спецпрокуратурата и на КПКОНПИ и така щели да се върнат милиарди в ръцете на олигархията. По думите му именно ДБ се тези, които в момента забиват най-дълбоко мечът в стабилността и правовата държава в страната.

Неговият колега Тома Биков пък определи като срамни и брутални промените в ИК. Разкритикува опонентите на ГЕРБ ги, че мълчат по темата, особено след като президента Румен Радев скоростно свиква консултации за ЦИК. Заподозря, че те вероятно са били информирани предварително, докато от ГЕРБ не са знаели нищо до днес. Не знаели на какви критерии щели да отговарят кандидатите, как ще преминават консултациите, а правилата не били публикувани. "Ако ние бяхме направили такъв погром, вие щяхме да ни унищожите", каза Биков. "В момента виждаме нарисувана една фалшификация и да спечелят определени политически сили", каза Биков и добави, че всички това е Радев да спечели втори мандат. Предупреди, че страната от политическа криза може да влезе в конституционна. Определи процедурата за ЦИК като съмнителна и неясна.

Биков поясни, че сега научават и тепърва ще подготвят своите кандидати за ЦИК. По думите му това е абсолютен скандал. Напомни, че промените в ИК са били публикувани още на 30 април в Държавен вестник, въпреки че трябвало да бъде обнародван на 1 май. Още не са решили дали и кога ще жалят пред КС промените в ИК. Биков определи като срамно промените в ИК, с които да се разформира ЦИК и Радев да си назначи своя комисия.

Биков поясни, че вероятно ще се научи с прессъобщение и за разпускане на НС.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 41 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОЗА

    132 9 Отговор
    Скачат,като побесняла глутница на ВСИЧКО и ВСЕКИ...не искат да си признаят,че САМИ СЕ СРИНАХА...играта свърши,колкото и да не ви се вярва... ;-))))))

    Коментиран от #29

  • 2 КОТарАК

    105 7 Отговор
    пак ли това ,,нежно острие'' Томата...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 choko

    76 6 Отговор
    Дядо Байдън праща дарения по пощата хехе
  • 5 Крис51

    87 8 Отговор
    Не виждам нещо много съществено - че става дума за дарение от 100 лева. Освен това Мирчев вече му отговори на Джорджито, че не става дума за същия човек - имат разлика от трийсетина години във възрастта. Иван Тодоровци в България с лопата да ги ринеш. Тоест се оказа поредната манипулативна лъжа на ГЕРБ, с надеждата ако бъде повторена стотици пъти, да заприлича на някои хора на истина.

    Коментиран от #17, #53

  • 6 Притча

    47 5 Отговор
    Три нощи не съм мигвал от притеснение за ГОРКИТЕ НИ ДЕПУТАТИ. Ами те и по една ЦЯЛА заплата няма да могат да вземат за 20 дни депутатстване от които само 10 работни. Жални да ги ожалиш. Предлагам Парламента да пусне един кратък номер и да изпращаме СМС за по 5 лв. без ДДС.
  • 7 Ти си Скопен Вол, Ясно ли е!

    39 6 Отговор
    Скопен Вол!
  • 8 РЪМПЕЗИ

    53 8 Отговор
    БАРЦЕЛОНСКИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КОИ СА ИСТИНСКИТЕ МУ ВРАГОВЕ...ДЕМ..БЪЛГАРИЯ СА ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА ГО УНИЩОЖАТ ПО ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТИ....СЪН НЕ ГО ХВАЩА...
  • 9 Борисов

    50 7 Отговор
    Всичко щеше да е Ок, ако беше излязъл като отговорен мъж да кажеш- Да има проблем ше разследваме ще арестуваме емил димитро, каракачанов, втори трети.. А не Каскета да се нахвърля на президента и безобидния Нено Димов, е. Димитров да граби близо 100млн през разни схеми с отпадъци! (вярвай ни не сме лайкаджии! Относно лицето емил димитров) ... А ти се скри и започна да плюеш, като с това действие потвърди съмненията българите...

    Коментиран от #13

  • 10 пак лъжат

    52 5 Отговор
    герб до кога все така ще я карате , на лъжи ...?
  • 11 Леви Матей

    53 4 Отговор
    Тома, нали знаеш, че знаем за тридесетте сребърника?
  • 12 ГОРСКИ

    47 5 Отговор
    Г–н Хамелеон да не сте бавно развиващ, всички разбраха че герб отива във миналото и вие още стоите на амбразурата !!!!! Герб искаше да се срастне със властта, но народа се събуди и ви показа мястото където трябва да бъдете!!!!!
  • 13 Борисов

    32 4 Отговор

    До коментар #9 от "Борисов":

    Да допълня.. Незнам колко пари спечели и не ме интересува, за това ще отговаряш.. Важното е че загуби властта завинаги!

    Коментиран от #31

  • 14 В коя държава, в Европа има машинно

    18 9 Отговор
    ГЛАСУВАНЕ, БЕ!!! ПИТА Борисов!!! В държавата, където най много се маниполират изборите---БЪЛГАРИЯ! Бе!
  • 15 Нова тема

    23 4 Отговор
    Томе, я каши и за Шиши! Или за Шиши...тише, тише, яко брише, че мирише!
  • 16 Бойко Борисов е абсолютен лъжец. Днес пр

    44 6 Отговор
    Бойко Борисов е абсолютен лъжец. Днес премиерът за пореден път потвърди този факт, като каза, че фирмата, която доставя машините за гласуване в страната е спонсор и е дарявала пари на „Да, България!“.

    ❗Това е абсолютна лъжа. Нито фирмата, нито собственикът на фирмата, която доставя машините за гласуване, са дарители на „Да, България!“. И Борисов го знае много добре.

    ❌В „пресконференцията“ си днес Борисов изрече десетки лъжи, направи серия внушения, които бяха безкритично приети. За пореден път. Всичко това издава единствено страх и още веднъж ни доказва, че сме на правилния път. Но сме само в началото на този път. Все още имаме още много работа, докато стигнем до момента, в който Борисов ще бъде изхвърлен от обществения живот на България.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Финансова криза

    12 3 Отговор
    Най накрая се стъмни. Обичам нощта.
  • 19 Лост

    20 2 Отговор
    Все ми е тая. Ако иска и с пощенски гълъб да ви пратят съобщението. Само да не го гътнат преторианците, ако го помислят за дрон.
  • 20 Продуцентъ

    20 7 Отговор
    Днес за двете брифинг-пресконференции на герб имаше нищо или почти нищо по медиите, в дъното на новините само. Само ХаризановТВ (Европа) и Канал3 отразяваха напълно, нормално. Така ще е отсега нататък...
  • 21 Behemoth

    9 3 Отговор
    Православен бог! ХАХАХА...
  • 22 Радо

    29 4 Отговор
    На герберасите, Калинките им и на ПКП-тата дните са им преброени.
  • 23 Софиянец

    32 5 Отговор
    ГЕРБ са бита карта а тиквата го чакат обвинения. Просто не им тиражирайте прессъобщенията, не се интересуваме от тях.
  • 24 Лозенвц

    11 6 Отговор
    ВОЛЕ, ЗАМИНАВАЙ СИ У ДОМА, НЯМАШ МЯСТО В СОФИЯ!
  • 25 Да,бе

    25 3 Отговор
    Накрая си пролича,че като събираш жрици на любовта,не можеш да направиш девическо училище.Само бай Тулуп не разбира,че е дал фира- мърда,говори някакви глупости,но е свършил.
  • 26 БОЗА

    22 4 Отговор
    "Виктoрия Вacилeвa oт ИТН към ГEРБ: Вcичкo, кoeтo ce cлучвa, щe прoдължaвa дa нe ви хaрecвa!
    Зa щacтиe ниe нe cмe изпрaтeни тук, зa дa прaвим тoвa, кoeтo нa вac ви хaрecвa. Щe прaвим тoвa, oт кoeтo имaт нуждa бългaрcкитe грaждaни, кoнтрирa нaпaдкитe нa Тoмa Бикoв зaм.-прeдceдaтeлят нa "Имa тaкъв нaрoд""

    Казаха ви го на 29.04. КОЛКО ВРЕМЕ ви трябва да вденете...днес е 03.05. томето бавно вдява,и пак някой друг им е дефе.кирал в гащите...резултата е виден... ;-)
  • 27 Гост

    11 3 Отговор
    Пак ли тая креслива жена на снимка бе!?
  • 28 Дъртият

    3 2 Отговор
    Трябва да сме притихнали, извисени на тези светли празници.
  • 29 пешо

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "БОЗА":

    такива бравурни твърдения, освен че са неверни, са и вредни, защото подвеждат. гербавите притежават огромна финансова и икономическа мощ, на практика всички общински власти, почти всички медии... те знаят, че следващите избори са битка на живот и смърт за тях. и ще подходят именно като към такава битка.
    пък вие си викайте ура...

    Коментиран от #87, #88

  • 30 Казуар

    12 4 Отговор
    Този слуга на Борисов много се зачервява при защитата му, да внимава за здравето си.

    Коментиран от #33, #36

  • 31 Аз,

    2 4 Отговор

    До коментар #13 от "Борисов":

    Ти пиша добронамерено А твоите родопски ку та цъкат минуси
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Северозапад

    1 7 Отговор

    До коментар #30 от "Казуар":

    Що бе, ако гушне букета, ще ти липсва ли?
  • 34 Кефя се

    8 4 Отговор
    Бойко как плачеееее
  • 35 Иван

    8 2 Отговор
    Дарения получава всяка ама всяка партия
  • 36 GoingDown

    16 4 Отговор

    До коментар #30 от "Казуар":

    Tома Биков е бил третокласен актьор и третокласен журналист, после е станал политик и хамелеон. След като това е "цветът" на герб, нищо чудно те да се класират под 4% на следващите избори. Пътят на сдс и ндсв е техен...

    Коментиран от #39

  • 37 Пунта Мара

    7 2 Отговор
    Абе къде е Георги Марков? А Росица Кирова?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Петър

    7 2 Отговор
    Квичане.
  • 41 Леля Цецка

    11 3 Отговор

    До коментар #39 от "Цецо Цветанов":

    Мата Хари, мисирки, чекмеджетата, кюлчета, Барселона, тераси, къщи да гости, саниране и ремонт на ремонта. Слава на ГЕРБ. Слава на ПКП
  • 42 Плачи

    12 3 Отговор
    Плачи Биков!
    Плачи Борисов!

    ГЕРБ се утече в канализацията!
    При НДСВ!
  • 43 анонимин

    12 3 Отговор
    Тия от ОПГ Герп са невероятно нагли!Вместо да мрънкат за дарения,да разкажат как пълнят черната каса на мутренската партия!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Панталей пътник

    11 2 Отговор
    Бойко
  • 46 Само питам

    10 4 Отговор
    Бибитков защо не кара джипкаааа
  • 47 Я КАЖИ

    17 4 Отговор
    Бoриcoв нe e диктaтoр. Тoй e кaрикaтурa нa диктaтoр. Втoрoтo нe e пo-мaлкo врeднo oт първoтo. Тoзи чoвeк дoтoлкoвa cи e пoвярвaл, чe e зaбрaвил кoй e и oт къдe идвa. Пo-лoшoтo e, чe cякaш и ниe зaпoчвaмe дa зaбрaвямe…Oбeщaвaм ви, чe щe нaпрaвя кaквoтo зaвиcи oт мeн Бoйкo Бoриcoв, никoгa пoвeчe дa нe ceднe в крecлoтo нa миниcтър-прeдceдaтeля“........БИЧЕТО , КОГА ГОВОРИШ ИСТИНАТА .........А ?????????????
  • 48 Нека квичат

    12 2 Отговор
    ГЕРБ ще почнат да изчезват след следващите местни избори
  • 49 4 април

    12 3 Отговор
    Доживяхме. ГЕРБ да плачат

    Коментиран от #51

  • 50 Светослав

    5 10 Отговор
    Става разиденение на обществото. Помните ли легендата при основаването на България:когато сте едно копие лесно се пречупват, когато сте много трудно! Нищо добро не води това, което става_или ще гледаме матрицата-нов епизод

    Коментиран от #52, #62

  • 51 4 ти километър

    2 7 Отговор

    До коментар #49 от "4 април":

    Ти па. Те са спечелили изборите. И сега на поправителен пак ще ги спечелят. Честито на печелившите
  • 52 Чичо Гошо

    8 2 Отговор

    До коментар #50 от "Светослав":

    Ти да не си на 25г? Я си спомни 1991г. Нищо не става. Бойко си отива

    Коментиран от #58

  • 53 Шуши

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Крис51":

    Само за един шкаф с пачки мълчат, а троловете разясняват, че дрона ги е донесъл

    Коментиран от #55, #91

  • 54 Толууп

    6 3 Отговор
    Искам си джипката
  • 55 Пунта Мара

    5 5 Отговор

    До коментар #53 от "Шуши":

    Коя е Мата Хари. Барселона?

    Коментиран от #60

  • 56 124

    12 2 Отговор
    ОПГ ГЕРБ е съставена от явни лъжци и наглеци - затова им спорят кражбите ... С нормална прокуратура влизат в затвора. Никаква милост! И те намат милост докато забогатяват необяснимо! Каво ще каже Цаци по въпроса?!
  • 57 томка бикова

    4 8 Отговор
    Всички сте мошеници. Само НИЕ от боковистката групировка СМЕ истински ......
  • 58 Светослав

    3 7 Отговор

    До коментар #52 от "Чичо Гошо":

    И купоната система я помня, и безработицата помня, и мутрите помня. Също пътищата, инфлацията до 3000 лв за долар, Военото училище в Търново_5000 души, и много други истории.

    Коментиран от #64

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Subaru STI

    9 1 Отговор

    До коментар #50 от "Светослав":

    Кражбите на ОПГ ГЕРБ към добро ли водят? Значи възстановяването на справедливостта и наказването на корумпирани ДЪРЖАВНИ ОЛИГАРСИ, какъвто Борисов, разединява обществото? Я пак помисли...
  • 63 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    9 1 Отговор
    КОЙ Е ГЕРБ ,БИКОВ Е ЗАПОЧНАЛ В ДПС,КЮЛЧЕТО Е ОТ БКП ,ОСТАНА ПКП
  • 64 И аз помня мутрите

    10 1 Отговор

    До коментар #58 от "Светослав":

    И Бойко Борисов сред тях. Беше като смешно охранителче.
  • 65 Бай Ставри

    13 3 Отговор
    За ГЕРБ има новина.
    Казват, че била добра.
    И в Централния затвор
    има футболен отбор!
    Бойко ще е капитан!
    Връбчо-СДС е също там!
    Томчо Дончев е вратар,
    той на плонжове е цар!
    Лъчко- мозък съдия,
    ще им свири със уста!
    Тома Биков е защита,
    ще прецака тази свита!
    Мама Цецка с очилата,
    влачи кофата с метлата!
    Деса дуловска принцеса,
    тя на всички е метреса!
    Ще цери им махмурлука
    та да имат пак сполука!
    ПКП е мажоретка!
    ...ГЕРБ в Пандиза! Супер гледка!

    Коментиран от #69

  • 66 Ловец на бисери

    5 1 Отговор
    Поредната лъжа на ГЕРБ. Дарителят ни със 100 лв. наистина се казва Иван Тодоров, но е роден през 1990 г., за разлика от собственика на въпросната фирма, за която ни обвиняват, че сме получили дарение (което е лъжа), който е роден през 1958 г.
  • 67 пешо

    4 2 Отговор
    трийте, трийте...
    вие убедени ли сте, че правото е на ваша страна? едва ли.
    помните ли думите на александър невски - "не в силе бог, а в правде". едва ли.
    да бяхте гледали поне "брат"...
  • 68 Светослав

    2 3 Отговор
    Пиите по една ракия, така по лесно ще пишете минуси и ще коментирате
  • 69 Лили

    4 1 Отговор

    До коментар #65 от "Бай Ставри":

    Поздравления за таланта!
  • 70 Перо

    8 2 Отговор
    Както се казва Шубето е голям страх! Започна треперенето на Биков,дали толупа ще го включи в листата за извънредните избори,иначе селото зове! Вече се включва в защита на толупа като Матросов на амбразурата,само и само да бъде забелязан от него и да направи впечатление с неговите думи.
  • 71 побъркахте

    4 1 Отговор
    се много сериозно! Аз го наричам безсилие!
  • 72 Абе,

    6 2 Отговор
    Четири тона суджуци,може,а 100 лева - не може ?!

    Коментиран от #75

  • 73 Хаха

    5 1 Отговор
    За ГЕРБ има новина. Казват, че била добра. И в Централния затвор има футболен отбор! Бойко ще е капитан! Връбчо-СДС е там! Томчо Дончев е вратар, той на плонжове е цар! Лъчко- мозък съдия, ще им свири със уста! Тома Биков е защита, ще прецака тази свита! Мама Цецка с очилата, влачи кофата с метлата! Деса дуловска принцеса, тя на всички е метреса! Ще цери им махмурлука та да имат пак сполука! ПКП е мажоретка! Виж в Пандиза! Супер гледка! Царят рече и отсече! ГЕРБ при НДСВ са вече!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Ама той

    5 1 Отговор

    До коментар #72 от "Абе,":

    е друг човек, който е дарил. Гербавите са уникални на лъжи. А Тома Биков е толкова тъп, че няма накъде повече. Чудя им се на акъла, с какво ги държи този мафиот. Най-вероятно с много пари.
  • 76 chi

    3 1 Отговор
    Тоз простак Биков немога да го гледам, неприятен е!
  • 77 Края дойде

    5 1 Отговор
    Свиквайте.
    Гола вода сте.
    НЕМОЖЕЙКОВЦИ.
  • 78 Перо

    6 0 Отговор
    Биков започна да цитира толупа като Шекспир,само и само да не го забрави за новия списък на депутатите от фюрерската партия.
  • 79 Офицер

    0 2 Отговор
    След 3600 дни като министър- председател Борисов спокойно може да си почива като опозиция. По продължителност на управление е втори след Живков . Кой от тия баламурници , дето ги избрахте да трошат държавата ще изкара толкова ? Какво значи - сами се сринаха. Никой не е вечен във власта, с изключение на Пухлер. Той ще умре на чело на червената кочина, ако тя не се доразпадне преди това.

    Коментиран от #80

  • 80 Хахаха

    0 5 Отговор

    До коментар #79 от "Офицер":

    Тук само тролове плямпат в подкрепа на Радев. Спонсорирани от дубай

    Коментиран от #86

  • 81 Четец

    1 0 Отговор
    Хората нямат нио против партиите от 32 г. Но лошото е, че законите са за едни, а за други като пеевски недосегаеми и сие. Редно е всички да минат през независим съд, ако са невинни окей, но не може за герб или бсп или дпс нищо, а за други нещо. При живково време на 10000 един от цк на бкп да е ходатайствал или някой коцкар съдия да хареса някоя красавеца и да я оневини. Има и бе харесал, но идвайки от сливен затвора бе обрасла в брада и се изплаши и я върна обратно тташев, ченгвто изгонено бкп и съдия изпълнител и съдия, отвратителни мъже има. Не зная бб от кои е. Ако е като тодор ташев покойник, мерси. По добре да има ред, а не хаос и връзки, за далавери и кражби. Кради но вие се самозабравяте, купил на безценица земя от община, и днес още и още иска нахалника. Децата ви да ходят на запад. Не искали. Хитри сте. И ц.. И те здрави по болест асми, кьорави ми казва рома, а цял ден нищо му няма. Никой не му се работи, от телк ангелова си купи болница на баните, но с чии пари българскатамохамеанка
  • 82 Реалист

    3 0 Отговор
    Защо цвилиш и мяташ лаййна на ляво и дясно томчо:) %75 не ви искаме щом сте демократи взимаш си дисагите и сиккктир откъдето си:)
  • 83 МУТРООО

    4 1 Отговор
    Лидeрът нa "Aтaкa" Вoлeн Cидeрoв aтaкувa дocкoрoшния cи пaртньoр в "Oбeдинeни пaтриoти" Крacимир Кaрaкaчaнoв.
    Кaрaкaчaнoв прeвърнa Миниcтeрcтвoтo нa oтбрaнaтa в aгeнция зa нeдвижими имoти."

    Коментиран от #84

  • 84 тхйт

    4 0 Отговор

    До коментар #83 от "МУТРООО":

    Болен никога не е бил "партньор" на Каракачанов в ОП.
    Събраха се предизоборно и разтурването беше следизборно.
  • 85 Много пъти съм твърдял, че Бойко Борисов

    2 0 Отговор
    Много пъти съм твърдял, че Бойко Борисов е лъжец. Днес той за пореден път потвърди този факт като каза, че фирмата, която доставя хардуера за машинното гласуване в страната е спонсор и е дарявала пари на Да, България.
    Това е абсолютна лъжа. Нито фирмата, нито собственикът ѝ са сред дарителите ни.
    В пресконференцията си днес Борисов изрече десетки лъжи, направи серия внушения, които бяха безкритично приети.
    Имаме още много работа докато стигнем до момента, в който този лъжец и национален вредител бъде изхвърлен от обществения ни живот, а за действията си бъде разследван и съден!
  • 86 20 ст Кинти

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Хахаха":

    Забрави да споменеш твоя спонсор. Никой няма да се досети...
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 321341415

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "пешо":

    Ех Пешо без София няма как да се управлява. Дори и да си спечелил купил братята ни в мургавите квартали. А пък още не си разбрал че без власт всичко дето сте го изброили. Просто си сменява собственика.
  • 89 9823

    2 0 Отговор
    Само във фантазиите на Борисов и неговия “мозъчен тръст” е възможно да има вселена, в която някой дарява на опозиционна партия 100 лв. и срещу това получава от управляващите поръчка за 36 милиона.
    Дебили осъзнайте се!!!!
  • 90 Иван Костофф

    1 0 Отговор
    Този смени отбора ДСБ с ГЕРБ и стана много морален.
  • 91 Гневен бургазлия

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Шуши":

    То да бяха само пачки.. Разсипаха я тази държава..за какво се бореха нашите предци Никой не ни е виновен че даваме власта в ръцете на мутри!
  • 92 Гришо

    0 0 Отговор
    Плюйте ма нали ги видехме "новите" ква работа свършиха..........
  • 93 сачева

    1 0 Отговор
    кравов спри ставаш смешен
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове