4 Май, 2021 20:45 13 794 94

Ивайло Мирчев, „ДБ“, пред ФАКТИ: Разбираме защо е квиченето на Бойко Борисов

  • ивайло мирчев-
  • демократична българия-
  • иван тодоров-
  • герб-
  • да българия-
  • народно събрание-
  • парламент

„ГЕРБ вече нямат контрол върху ЦИК и ще бъдат много по-затруднени в изборния процес“, каза народният представител от „Демократична България“

Ивайло Мирчев, „ДБ“, пред ФАКТИ: Разбираме защо е квиченето на Бойко Борисов - 1
Ивайло Мирчев, снимка: ФАКТИ

„Въобще не става дума за едни 100 лева, а за това, че ГЕРБ стана много по-агресивен през последните дни. Очевидно Бойко Борисов, виждайки политическия край, реши да прибегне до използването на много лъжи в серия. Те бяха десетки само във вчерашните пресконференции, което показва страх, показва политическа немощ пред това, което очевидно предстои”. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ народният представител от „Демократична България“ Ивайло Мирчев. Казаното от него е по повод обвинението от ГЕРБ, че собственикът на „Сиела Норма“ – Иван Тодоров, чиято фирма е доставчик на машините за провелия се парламентарен вот през април, е дарил 100 лева на ПП „Да, България“, която е част от обединението ‚Демократична България“. Впоследствие се оказа, че става въпрос за съвсем друг гражданин, казващ се Иван Тодоров.

„Концентрираната му атака към „Демократична България“ за нас е странна (б.р. на Бойко Борисов). В крайна сметка ние сме само 27 души в парламента, пета политическа сила, и би трябвало Бойко Борисов да има партии по-големи опоненти, които да атакува по този начин. Аз чувствам като гражданин дискомфорт от това, защото Бойко Борисов преди всичко все още е премиер на тази страна, че той има подобно отношение към политическите си противници. Не може премиерът в официална пресконференция да изтъпани такива откровени лъжи. Още повече, те са много лесно проверими с три клика в интернет. Очевидно някой в ГЕРБ не си е направил извода, че е възможно в България да има повече от един човек, който да се казва Иван Тодоров“, добави Мирчев по темата.

„Те очевидно нямат какво друго да изкарат срещу нас. Връщат се към това – на кой какъв бил баща му, на това, че един със същото име е дарил 100 лева. Тъй като ние нямаме някакви други зависимости, които да атакуват, те по никакъв начин не могат да ни уязвят. Хубавото е, че когато те излъжат и си измислят, ние излизаме, показваме фактите и опровергаваме. За съжаление, това е нормалният ритъм и политическа действителност днес в България. Това въобще не говори добре и за политическата класа, и за обществото ни“, заяви още Ивайло Мирчев за откровените лъжи на ГЕРБ.

Народният представител от „Демократична България“ припомни последователната политика на обединението по отношение на машините за гласуване, изтъквайки това, че от „ДБ“ са били за одит на машините, с които гласувахме на последните избори и с които ще гласуваме и на следващите избори. „Това, на което ние държим като политическа партия, като хора, които представляват интересите на част от обществото, е да сме изключително сигурни, че тези машини не могат да бъдат манипулирани. За да стане това, ни трябва този одит“, уточни той.

„Машинното гласуване не е универсално решение. Напротив! Истината и решението се нарича електронно дистанционно гласуване. То игнорира и машините, игнорира и вота с бюлетини. Ние го предложихме в това Народно събрание, но то не беше прието. Депутатите от повечето политически сили не са на нашето мнение. Да напомня, че имаше референдум точно за електронно дистанционно гласуване през 2015 г., тогава близо 2 милиона го подкрепиха. Ние тогава бяхме в Инициативен комитет „Гласувай без граници“, написахме закона на депутатите, приеха го след огромен обществен натиск и през 2019 г. по еднолично решение на Бойко Борисов то беше отменено“, коментира депутатът, а след това допълни, че в настоящите времена на коронавирусна пандемия можеше да сме много облагодетелствани, ако имаме електронно дистанционно гласуване за избори.

„Трябва да сме честни, това Народно събрание не успя да свърши много, ако изключим Изборния кодекс, който сме далеч от мисълта, че е съвършен. Той е „Ябълката на раздора“, защото ГЕРБ вече нямат контрол върху ЦИК и ще бъдат много по-затруднени в изборния процес да работят на избори, както са свикнали – с корпоративен вот, в някои махали да имат огромно мнозинство. Знаете, г-жа Фандъкова е с 90% избрана във Факултета. Така че, разбираме това квичене на Бойко Борисов по пресконференции защо е“, каза Мирчев, а след това добави:

„Този Изборен кодекс е много далеч от това, което трябва да бъде. Въпреки това, той е по-добър от стария. Имаме още много работа, ако искаме да направим такъв Изборен кодекс. Въобще това е една много малка стъпка, за да може в тази страна изборите да протичат по някакъв нормален начин“.

Народният представител от „Демократична България“ коментира и законопроекта на обединението за закриване на Специализирания съд и прокуратура: „Надяваме се да влезе в пленарна зала и да бъде гласувано, защото намеренията ни са много ясни. Освен това, ние очакваме да видим как останалите партии ще се позиционират спрямо това. Дали ще мине на второ четене зависи в много по-голяма степен от президента, от това кога той ще назначи служебно правителство и ще бъде разпуснат парламента, ако приемем, че утре БСП върне мандата. Има опасност второто четене да не може да приключи в този парламент“, изрази опасенията си той и припомни за желанието на „ДБ“ да отстрани Иван Гешев от поста главен прокурор. „В ситуации, в които стане дума за Гешев, партиите стават рязко чувствителни. Това „голямо мнозинство“ в парламента, за което Бойко Борисов обича да говори, рязко се стопява. Надявам се хората, които симпатизират на нас или на други партии, много добре да наблюдават сегашния парламент, много добре да наблюдават поведението на депутатите, на отделните партии и да си направят изводите в началото на юли за коя от политическите сили да дадат гласа си“, отбеляза Ивайло Мирчев.

„В тази кампания ние ще трябва да убедим хората, че ние сме тези, които могат да изведат страната на следващо ниво. Много по-трудна задача е да ги убедим точно в това, след като те, трябва да си кажем честно, 30 години са се нагледали само на лъжи, една и съща сценка и цикъл на всички избори“, коментира той предстоящата предизборна кампания за предсрочните парламентарни избори, които трябва да се проведат през юли.

„Разбирам аргументите на „Има такъв народ“. С 92 гласа, колкото имаме „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“, нищо не може да се направи. Виси се или на гласовете на ДПС, или на гласовете на някоя друга от партиите. Подкрепата на ДПС е излизала на България винаги скъпо. Подкрепата на ДПС роди хора като Делян Пеевски и уродливата Тройна коалиция, която практически пое инерцията от предното управление и страната застина в края на 2008 г.“, заяви депутатът за отказа на ПП „Има такъв народ“ да опита да състави правителство.

„Надеждата ни е да си свършим работата, да убедим хората в тази кампания, че трябва да ни подкрепят, и да направим всичко възможно в следващия парламент да има силно правителство, без да влизаме в цикъла на Израел от серия предсрочни избори. Това би било изключително лошо за страната. Да не говорим, че партиите нямат откъде да финансират толкова кампании една след друга“, каза към края на участието си Ивайло Мирчев.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    94 7 Отговор
    Така значи редакцията.......квиченето е ок, но цензурирахте когато казах, че СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
    КВИЧЕНЕ ИЗДАВАТ САМО ЕДНИ ЖИВОТНИ ДЕТО ЖИВЕЯТ В КОЧИНА!

    Коментиран от #5, #60

  • 2 Ташо

    22 42 Отговор
    Лъжа като Борисоф и съм умен почти колкото него, карайте ме при бай Ставри.
  • 3 РЪМПЕЗИ

    98 25 Отговор
    БАРЦЕЛОНСКИ ДАДЕ 100 ПРОЦЕНТА ФИРА...УМОЛЯВАМ ХОРАТА ДА ГО СЪЖАЛЯТ...ОБЕЩАЙТЕ МУ, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ГО ПРИТЕСНЯВА В ЗАТВОРА...ВСЕ ПАК СМЕ ХОРА...
  • 4 1618

    110 28 Отговор
    Адмирации към Николай Слатински, който открито говори за психологическите проблеми на Борисов! Те се забелязаха очевидно още преди няколко месеца! Протестите ги засилиха и той не говореше и не действаше адекватно!Това донесе безброй вреди на България !Мозъкът му работи единствено и само за собственото му политическо оцеляване с всички възможни средства! Лъжите, манипулациите, заплахите са характерни за комбинативния ум на психически неустойчивите хора! Те се чувстват заплашени и единствената им стратегия е „Най- добрата защита е нападението”! Борисов трябва да се оттегли завинаги от политиката и да се лекува! Крачка за него е да признае пред себе си проблема и да потърси психологическа помощ!

    Коментиран от #12, #31, #52

  • 5 Някой си

    38 4 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    Или да направим една бърза анкета....например
    Кой квичи?
    Къде живее?
    Попитахме 7 милиона човека...........
  • 6 Gowo

    32 21 Отговор
    Бойко Методиев ми напомня на смешките между Парцалев и Калоянчев.Предновогодишните подмятания и закачки между двамата.Разбира се на майтап.И сега се развеселявам като го слушам.Някак , забавлява ме.А вие..?

    Коментиран от #86

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пенев

    55 80 Отговор
    Мирчев, ти повече приличаш на свиня. А и на си спрял да квичиш. Нищо не остана от " умните и красивите ". В парламента се напъхахте наглите и вресливите.
  • 10 Бойко

    46 48 Отговор
    Иво и ти доста квича пред Тимсаджиите в Търново, и после обиколи телевизиите да се жалваш, нали си голям ПИЧ!!!
  • 11 Десен

    34 5 Отговор
    Вие първо си озаптете вулгарните тролове , че да не почнем да плюем вас! За поредн път ти го пиша, няма нужда ръсите г упави си вулгарности тук
  • 12 Gowo

    70 22 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Прав си Бойко Методиев показа истинското си лице.Страхлив и манипулативен.За това никой от съратниците му не го уважава.И дори говорят със страх за него.Защоти има и доста злоба и агресивност.Нетипична за , или по точно типична за неблагодарниците.
  • 13 САНДОКАН

    56 21 Отговор
    КВИЧЕНЕТО НА ТУЛУПА , добре казано
  • 14 ФИНЦИ

    43 24 Отговор
    ГЕРБ СТИГА ВЕЧЕ С ТОЯ ГЕРБ ДРУГИТЕ ИЗБОРИ СА АУЛТ МАНТРАТА СВЪРШИ ГУБЯТ ПОЗИЦИИИ СЕГА Е МОМЕНТА ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 xxььььььь

    41 41 Отговор
    ...изгрухтя свинята Мирчев
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Няма Български истински държавници

    26 15 Отговор
    Прекалено силни думи, обещания и заявки, които бързо ще забравят, ако вземат властта. Поредните са, които ще изпълняват поръчките на американското посолство, НАТО, ЕС, Германия и Турция за ликвидиране до окончателен край на нас българите и родината ни.
  • 19 СВИНЕВЪД

    37 9 Отговор
    ПИЧ ЯЖ СИ ЯРМАТА
  • 20 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    32 13 Отговор
    ТО АКО БЕШЕ САМО ЗА ЕДИН ЦИК ДО СЕГА ДА БЕШЕ СЕ РАЗСЪРДИЛ!!!АМА ДА ПУСКА СКЕЧОВЕ ПРЕЗ ДВА ЧАСА И ЦЯЛАТА МУ ГЛУТНИЦА ЧАКАЛИ ДА КВИЧИ НА УМРЕЛО ДЕНОНОЩНО ЗНАЧЕ РАБОТАТА Е.......
  • 21 Хи хи хи хи

    10 6 Отговор
    Говориш за собственият си език мауму стара
  • 22 Gowo

    47 16 Отговор
    Виждам , че цялото войнство на гербаджийскитве подлоги е в последен напън.Излезли са от домовете си.Построени , благодарение на десетилетие пазена ,грижливо скатана службичка.Е квичете.За последно....хихихи

    Коментиран от #65

  • 23 ЧОБАН

    41 18 Отговор
    ПОРЕДНИЯТ МАЗЕН ТУЛУП
  • 24 Gowo

    30 16 Отговор
    На Бойко Методиев нечленоразделните звуци по скоро ми приличат на цвилене.Или на заек кога го хванеш на тясно и той се страхува.Страхува се за собствената си кожичка.
  • 25 кви кви

    26 13 Отговор
    Абе вЕрно си е Боко много квичи, а дори още не е дошла Коледа ?
  • 26 Да е само Тиквата...ами Гешев?

    25 11 Отговор
    Георги Георгиев от БОЕЦ представя документи и доказателства за подготвено и организирано от прокуратурата убийство. На 05.11.2019г. прокуратурата наложи на Георгиев забрана за напускане на страната! Това се случи буквално пет дни преди той и съпругата му да заминат за Франция с цел трансплантация на бъбрек. След изключително силната обществена и медийна реакция, прокуратурата на следващият ден – 06.11.2019г. отменя забраната с аргумента, че НЕ СА ЗНАЕЛИ, че той пътува по медицински причини за трансплантация.В това видео Георгиев представя документи и доказателства, че прокуратурата е била уведомена официално и е знаела за точната цел, дати и причини за пътуване на Георгиев и съпругата му десет дни преди да му наложат забраната.Прокуратурата е разполагала с цялата медицинска документация и е знаела точната дата на заминаване и постъпване в болницата в Гренобъл, както и че без трансплантацията Мариела няма да оцелее и ще умре.Доказателства за това, че Ваня Ненкова – окръжен прокурор на Видин и Иван Гешев – зам. главен прокурор тогава подготвят и организират убийството на Мариела, като осуетяват нейната трансплантация чрез налагане на забрана на Георги. Две години бяха нужни, за да се сдобие и направи публични тези разобличаващи документи и доказателства.
  • 27 Анонимен

    7 11 Отговор
    Анализирайки парламентарните дебати стигнах до заключението, че винаги другия е виновен, което е нормално в демократична република с права за различни теории и теореми.
  • 28 Та Е. Б. А у тигана мазни

    32 26 Отговор
    Ти при кого стана милионер бе тюлен? Не е ли при бат Бойко? Кво ти взе бат Бойко? Нищо нали. Сега квичиш по таливизора мазник.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ГОСТ 1

    6 11 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Ти си за лудницата.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Жалко е

    18 2 Отговор
    Когато наистина искаш да направиш нещо за народа си от чиста доброта и те гледат в ръцете, а ако не откраднеш и има едно разочарование...

    Като във вица сме за българите в Ада - един пробва да се махне от казана, а другите го хващат и го връщат обратно. Жалко, много жалко...
  • 34 дявола

    22 17 Отговор
    Ако такива като теб застанат на власт жална ни майка.Бойко ни закопа а вие ще ни до затрупате
  • 35 Суха съчка

    18 14 Отговор
    Маджо обадили се?
  • 36 ГОСТ 1

    20 19 Отговор
    Don't cry my dear joker. Отнася се за рапона Мирчев. Дебелака е прост и друго не може да каже. А смешницата и некадърна журналистка му приглася. Пълен синхрон на тъпотията.
  • 37 Ти да видиш

    28 12 Отговор
    Пиги каква прическа извади,мутри гоним от властта,а той с мутренска !
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Пенсионер

    22 8 Отговор
    Къв е тоя тулуп!?
  • 40 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 10 Отговор
    На село, кога почнат да колят свинките по Коледа, щом заквичи първото прасе в някой двор, то скоро заквичават и останалите в селото, дори преди да дойде при тях коляча. Благодаря Ти Господи, че ме запази жив да чуя комунистическото квичене.
    Бойко ще им види сметката именно с магистралите и строежите. След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план от ДС, тотално разсипана. Със стопиране и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период.
    Тези които се надяват да се докопът до властта, са като лисицата която вървяла след коча защото видяла, че м*е му се клатят.

    Коментиран от #69

  • 41 Антрополог

    19 8 Отговор
    С тва чело два пръста разбираема е липсата на мозък😂
  • 42 Прекрасна новина

    21 14 Отговор
    От последните минути! Върховния административен съд потвърди 4 годишната присъда на Веселин Марешки! В следващите дни ще бъде ескортиран до ЦСЗ за изтърпяване на наказанието при първоначален общ режим. П.С. Сега машите на тиквун отиват зад решетките ,скоро и той

    Коментиран от #43, #46

  • 43 Цецка

    6 6 Отговор

    До коментар #42 от "Прекрасна новина":

    Това само в твоята празна кратуна се случва😂
  • 44 мдаааа

    12 5 Отговор
    Бацо квичи , ти грухтиш .. все тая .
  • 45 Аз Негодника

    19 8 Отговор
    Ходещата холестеринова БОМБА Мирчев...Верния слуга, на рицаря на печалния образ...Санчо Панса...Какво дистанционно електроно гласуване, какъв изцяло машинен вот...Въобще наясно ли си,че вашите биткойнови спонсори направиха специална комисия,която да разследва намесата на Русия в изборите в щатите...Към момента най добрите хакери,са руснаци и китайци...Вашия лорд САУРОМАН КОСТОВ си избелва лицето, с новите лица на протеста...

    Коментиран от #83

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Tанцуващ от радост

    18 12 Отговор
    Лицето Веселин Найденов Марешки е осъден ефективно на 4 години затвор! Драги съфорумци! Помните ли края на миналото лято същия подчoвeк и дeгeнeрaт се заканваше да събира хора да разгонва протестиращите срещу Борисов и Главния прокурор!!!!! Помните ли как началото на септември Иван Стоименов Гешев събра 700 прокурори на оперативка за да покаже че стоят зад него???? А помните ли кой политик отиде на тази среща???? Отиде само лицето Веселин Найденов Марешки в качеството си на заместник - председател на парламента! Да покаже че подкрепя и стои зад Гешев и прокуратурата ! А и да ги омилостиви и да прекратят обвиненията срещу него!!! А помните ли как преди няма и 2 месеца на срещата при Президента обиждаше и се правеше на велик??? И затова Генерал Радев не го съжали и грам!!! И както бе казал преди 6 дни " Аз като Президент ще следя с особенно внимание делото срещу лицето Марешки, с особенно внимание". И който е тръгнал срещу Радев и е станал пудел и васал на тиквyн това го чака!!! Едва ли Марешки ще излезе вече същия след 4 години !!!
  • 49 селянин 2

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Селянин":

    С кръпел били ли са а по главъта
  • 50 Приятел

    18 7 Отговор
    Христо, този ли е новия тоулуп на българия бе брат, с тоя вече си останал на 50% от гласоподавателите
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ИМПЕРИАЛИСТ

    14 4 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Руcкaтa мурзилкa cлaтинCКИ ce рaзквичa. Oбрaзoвaниe: Виcшe oбрaзoвaниe - мeхaникa - Хaркoв, Укрaйнa (тoгaвa CCCР), Държaвeн унивeрcитeт, Фaкултeт пo мaтeмaтикa и мeхaникa, 1975-1979 г. Дoктoр пo мaтeмaтикa (Кaндидaт нa мaтeмaтичecкитe нaуки), Хaркoв, Укрaйнa (тoгaвa CCCР), Държaвeн унивeрcитeт, 1982-1986 г., Мeхaникa нa нeпрeкъcнaтитe cрeди, диceртaция "Някoи виcкoзнoплacтичecки тeчeния нa нaмaгнитвaщитe ce cрeди", И ИЗВEДНЪЖ .... Дoцeнт пo мeждунaрoднa и нaциoнaлнa cигурнocт – 2002 г. Прoфecoр пo мeждунaрoднa и нaциoнaлнa cигурнocт – 2012 г. ..............................................Aмa рaзбирa ce, чe нe e МУРЗИЛКA!!!
    Руcия нямa нуждa дa ни бoмбaрдирa, дocтaтъчнo e дa aктивирa cвoитe "cпящи клeтки". Миниcтър прeдceдaтeл нa БЪЛГAРИЯ в пeриoдa 1950-1956 г. e пoлкoвник oт НКВД c пceвдoним Cпaртaк. Cтaвa въпрoc зa caтрaпa - вълкo чeрвeнкoв. Зa бaй тoшo нe знaм, нo тeзи прeди нeгo, кoмуниcтичecки миниcтър прeдceдaтeли, дo eдин ca oфицeри oт Лубянкa... Цялaтa ни държaвнa cтруктурa e oкупирaнa oт руcкитe \"cпящи клeтки\", eдинcтвeнo гeн. Б. Бoриcoв уcпя дa прoбиe oгрaничeниятa c хитрocт, зaщoтo гo пoдцeнихa интeлeктуaлнo нeгo, a и БЪЛГAРCКИЯ НAРOД e умeн и мъдър. Ocвeн тoвa, чecтнo кaзaнo имaхмe нeвeрoятeн шaнc c Гoрбaчoв и Eлцин, a мoжe би и Гocпoд e Бългaрин, чe хвaткaтa ce oхлaби и бързo Бългaрия пoe глъткa въздух....

    Коментиран от #78

  • 53 Въпрос

    7 6 Отговор
    Кой БЕШЕ бойко борисоф ?
  • 54 КРОКОДИЛА

    6 2 Отговор
    МНОГО ЗЛИ ХОРА ИМА В ТАЗИ ДЪРГАВА БЕ ЕЕЕЕЕЕ......ЗАВИСЛИВИ ВЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ............
  • 55 Голямо шоу

    10 6 Отговор
    Майките от ”Системата ни убива”: Защо ще протестираш с твоите ”безплатни мъжаги” бе, Стъки?
    Организирал бил протест срещу Президента!? И защо ще протестираш с твоите ”безплатни мъжаги”, бе Стъки? Тя тази работа не е за мускули. За тази работа се иска акъл, а не пари.

    Акъл, с който да прецениш ситуацията и да проумееш, че връщане назад няма и времето, в което ти цуцаше субсидий и "заработваше" за някое дофинансиране, защото си много добър в подмазваческата професия, СВЪРШИ. Кой намазал, намазал. Някои ще връщате, а други ще си и платите, за това, че мислихте единствено за собственото си благополучие, оцеляване и забогатяване, а не виждахте мизерията на другите. Даде ви се, а сега виете от мъка, на кого ви оставя бащицата. Сиротни, недолюбвани и убити духом ще шетате по коридорите на съдебната власт. Още малко остана. Ние за какво мислите, че се борим?
     
    Да не очаквате, че ще ни уплашите и че ще се приберем изплашени от вашата визия? Та ние няма какво да губим, но вие явно губите но вие явно губите почва под краката си, когато си помислите, че за нищо не ставате и че не бихте оцеляли в свят, в който Борисов го няма. Той създаде пиедестал за простотията, а вие хорА ще играете, за да убиете чалгата. Колко интелектуално!

    А случайно да забелязахте, че хорА се играят от един месец, от хОра, които искат финансиране, също като финансирането на федерацийката ти, Стъки?
    Не, нали?
    Е,Убит сте и няма връщане назад!
  • 56 СТРАННО,че това ПЕД'ЕРА'С ..ШИШИ 2,

    14 3 Отговор
    ...НЕ КАЗВА НИЩО ЗА ..СПОНСОРСТВОТО НА ШИШИ 1 ...ЗА Г-ЕЙ ДРУЖИНКАТА "ДЕЕЕБЪ"?!?
    ЩО ТАКА МА... ПЕД'АЛ ДЕБЕ'ЛОС'ЕР?✊😂
  • 57 Младен

    12 8 Отговор
    ГЕРБ са отврат, обаче ДБ са още по-гнусни. Дано след изборите не прескочат 4%.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Дебилчев

    10 7 Отговор
    Квиченето е присъщи за ш...о...па...ри...те като теб
  • 60 Шляхтиц

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    Некойси, не се притеснявай изобщо. Ако ТЕ интересува кой трие коментарите, заслушай се кой най силно пледира за свобода на словото и печата.
  • 61 Дебилчев

    10 5 Отговор
    Герб никога не са имали контрол върху ЦИК, всички партии са били представени, даже сложната бюлетина от последното комбинирано гласуване е от квотата на бсп, никакво значение няма ЦИК стига да е представена от всички партии, а не назначена от един, искаш абсолютна власт, той да не е кралят слънце-луи 14-ти

    Коментиран от #66

  • 62 НРБ

    15 9 Отговор
    Квичене???? Що за речник ???? Освен, че е дебел се оказа и простак !!! И как смята, че утре като управляващ ще разговаря с посланници, с лидери от ЕС....Ганьо Балкански, пълен с омраза и простотия !

    Коментиран от #70

  • 63 Перо

    5 4 Отговор
    Нещата са ясни,но за максимално квичене трябва освен машинно гласуване,трябва да има предварителна регистрация с цел неутрализиране на “мъртви души”,предварителни и навременни полицейски оперативни действия за пресичане на корпоративния,платения етносен вот и принудителното гласуване на държавни и общински служители,и техните роднини. Тогава ще има квичене на максимални децибели от бандитския мутренски режим!
  • 64 Като го гледам

    11 3 Отговор
    По скоро квиченето по приляга на този господин.
  • 65 Виждаш

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Gowo":

    На тая дето те е родила ......
  • 66 Просто статистика

    4 4 Отговор

    До коментар #61 от "Дебилчев":

    Намали контрол тиквите, казваш? ЦИК беше от 25 члена, от които - 13 от квотата на герп, включително председателя и говорителя! Т.е. - 100% блокираща квота! Я се върни в първи клас, че нещо ти куца аритметиката!

    Коментиран от #71

  • 67 Непознат

    11 5 Отговор
    Мирчев, Мирчееев!!! Дори нямаш елементарна езикова култура. С този беден езиков запас си тръгнал да се мериш с Бойко Борисов. Той е вашият кошмар. На следващите избори Бойко Борисов пак ще е победител. Страхът ви е обзел и сте в паника, но идва месец юли и маските ще паднат.
  • 68 Грух

    9 1 Отговор
    Не че тия са по ок от ония или който и да е , но тоя юнак да намали храната че ще започне да грухти.
  • 69 Бивш канадец

    4 5 Отговор

    До коментар #40 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Тулупа вече ни видя сметката. Докара външния дълг до 34 млрд евро (65% от БВП), та и правнуците ни ще има да връщат!

    Коментиран от #72

  • 70 Непознат

    5 0 Отговор

    До коментар #62 от "НРБ":

    Браво!!! Някой трябваше да му го каже!
  • 71 Дебилчев

    5 3 Отговор

    До коментар #66 от "Просто статистика":

    Не е въпрос на аритметика, байно. Какво да блокират, всичко е на светло, какво да изопачи ЦИК като всички партии имат представителство, дай пример какво нередно са направили като си тъй разбирач/дървен философ/
  • 72 Дебилчев

    4 2 Отговор

    До коментар #69 от "Бивш канадец":

    Спокойно, договорил е 60 милиарда грантове, за тях е борбата 🙂да се докопат и разпределят
  • 73 Скрии Се

    7 5 Отговор
    Св..ня долна скри се,погледни се в огледалото.Ако дори и малко приличам на този,бих се скрил там където няма хора та никой да неме вижда.Ти св..ня долна продажна ли ще говориш.Трима като Борисов да има пак ще е по добре от колкото такива като вас да ни ръководят държавата(ти адвокатчето Маичето Дончевица ку..р ниновица летеца)боже пази България.
  • 74 Браво !

    7 6 Отговор
    Браво, Иво, браво Христо, браво момичета и момчета от Демократична България! С такива хора като Вас България има бъдеще!

    Коментиран от #82

  • 75 ганев

    7 4 Отговор
    Новите ГОЛЕМИ Т О Л У П И иваило мирчев и боеца с големите и грозни уши си точат здраво зъбите наи после и те ще П Л Ю С К А Т З Д Р А В О докога ще позволяваме това
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 т 64

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    В Харков все пак са танковите заводи на СССР така че това му е механиката.Те така криеха истинските имена по подобен начин. Там само верни другари ходеха.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Чалгев

    3 1 Отговор
    Напротив, герб ще имат контрол пак върху цик. Новата председателка е обслужвала партиите на статуквото- тази Нейкова, която е предложена от чалгарите. Тя е била в цик, избрана от Цветанов. Не разбрахте ли, че демокрацията в България ще дойде на куково лято. И ДБ са част от статуквото, всички обслужват олигархията.
  • 82 с Крушари

    6 0 Отговор

    До коментар #74 от "Браво !":

    Баща му е бил партиен секретар в с. Крушари, Толбухинско. Че какъв ще е ? Всички идват от едно и също място.
  • 83 Мазников

    6 0 Отговор

    До коментар #45 от "Аз Негодника":

    Този е доста охранен. Прилича на селски комсомолски секретар, самодоволен, прост, мазен, лаком, нагъл, хитър селянин. Селяндурите ще си изберат и една селянка за шеф на цик.
  • 84 питка

    5 0 Отговор
    Тази добруджанска питка по колко кюфтета изяжда? Демокрацията храни....
  • 85 Касапски

    5 0 Отговор

    До коментар #79 от "Електра":

    Прилича на касапин от толбухинските села. Има въглехидратен вид .Смесва месо с хляб, и той ще ми говори за демокрация.....
  • 86 Пенсионер

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Gowo":

    С Бойко може и да ти е забавно, но с Христо Иванов и тоя Ивайло Мирчев, както и подобните им от "новите" патие ще ни се стъжни. Те се страхуват повече от новите избори и не просто "квичат" ами са истерясали.
  • 87 0000

    0 0 Отговор
    Аз най-голямата агресия виждам от Да България и мутрите
  • 88 Гост

    1 0 Отговор
    С тия безобразни маниери на поведение и изказ, ясно защо ДБ не са били в парламента!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Чичак

    0 0 Отговор
    Обидните определения издават поражение. Нали- 1 ако лъва те подгони? 2 ще бягам.1 той е по бърз. 2 Ще се кача на дърво. 1И той се катери. 2 абе що не си.....нали.
  • 91 хих

    2 0 Отговор
    Чак ми е кеф да го слушам как мънка жално - в тая криза приоритет е да пуснат Юбер. Ехххххх, не е политик човекот, бизнесман е!
  • 92 111111

    0 0 Отговор
    Чиба, глиган!
  • 93 КуКу Къш

    0 0 Отговор
    ББ бил простак, но за разлика от Ентелигенти като това мутроподобно, никога не е употребявал думи като "квичат" или лични обиди.
  • 94 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    А КОЙ ГРУХТИ Е ПО ИНТЕРЕСНО ....