ФАКТИ.БГ

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Стефан Янев - премиер, а Янаки Стоилов ще е министър на правосъдието

Публикувана: 11 Май, 2021 12:56 Обновена: 11 Май, 2021 13:40
321 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 21517
Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 165 гласа.

Със свой указ президентът Румен Радев назначи от 12 май 2021 г. служебно правителство на Република България. Служебното правителство е в следния състав:

Стефан Динчев Янев за служебен министър-председател на Република България

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Роден е на 1 март 1960 г. в с. Поповица, Пловдивска област.

Бил е директор на дирекциите „Отбранителна политика” и „Политика за сигурност и отбрана” на Министерството на отбраната, както и аташе по отбраната в Посолството на Република България във Вашингтон, САЩ.

Измежду постовете, които е заемал след 2003 г., са началник на отдел „Отбранителна политика и анализи” в Дирекция „Отбранителна политика“ в МО и началник департамент „Трансформации” в Центъра на НАТО за борба с тероризма, Анкара, Турция.

От 1998 г. до 2000 г. работи като офицер за анализ в Департамента по планиране и програмиране на Групата за координиране на ПЗМ, гр. Монс, Белгия, след което е назначен за старши помощник-началник в отдел “Стратегии и доктрини” в Управление “Планиране на отбраната и въоръжените сили”.

През 1996 г. става експерт в Дирекция „Международно сътрудничество” на Министерството на отбраната.

Завършва Висшето народно военно артилерийско училище (ВНВАУ) „Г. Димитров“ в гр. Шумен през 1983 г. Продължава образованието си във Военна академия “Г. С. Раковски” – гр. София и Националния военен колеж към Националния военен университет във Вашингтон, САЩ.

Стефан Янев е секретар на държавния глава по сигурност и отбрана до 11 май 2021 г. Служебен заместник министър-председател по вътрешен ред и сигурност и министър на отбраната през 2017 г.

Владее английски, немски и руски език. Женен, с две деца.

Гълъб Спасов Донев за служебен заместник министър-председател по икономическите и социалните политики и служебен министър на труда и социалната политика

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Гълъб Донев е роден през 1967 г. в София.

Завършва 35-та Руска езикова гимназия в София. Придобива магистърска степен по финанси в УНСС и по право в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Специализира Бизнес и мениджмънт в УНСС.

От 2005 до 2006 г. е и.д. главен секретар на Министерството на труда и социалната политика. От 2007 до 2009 г. е член на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт. През 2008 г. става председател на Надзорния съвет на Националния институт за помирение и арбитраж.

От 2001 до 2007 г. Гълъб Донев е директор на дирекция “Условия на труд и управление при кризи” в Министерството на труда и социалната политика.

От 2007 до 2009 г. е изпълнителен директор на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“, а през 2009 г. става зам.-председател на Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси”.

От 2014 до 2016 г. е заместник-министър на Министерството на труда и социалната политика. Сред длъжностите, които заема след това са зам.-директор на дирекция „Административно и информационно обслужване“ на и зам.-директор на дирекция „Вътрешен одит“ на Министерството на отбраната.

Бил е министър на труда и социалната политика в служебния кабинет на проф. Огнян Герджиков. Секретар е по социални политики и здравеопазване на президента Румен Радев от 9 май 2017 г. до 11 май 2021 г.

Бойко Илиев Рашков за служебен заместник министър- председател по обществен ред и сигурност и служебен министър на вътрешните работи

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Бойко Рашков има дългогодишен юридически стаж.

В професионалната си кариера е заемал редица отговорни държавни постове като директор на Националната следствена служба, директор на Специализираната следствена служба, член на Висшия съдебен съвет, народен представител в 39-ото Народно събрание, заместник-министър на правосъдието, председател на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства.

Той е доцент д-р по наказателен процес и ръководи Катедра "Наказателноправни науки" в Юридическия факултет на Университета за национално и световно стопанство.

Атанас Ангелов Пеканов за служебен заместник министър-председател по управление на европейските средства

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Атанас Пеканов е икономист в Австрийския институт за икономически изследвания (WIFO), във Виена, Австрия, и лектор във Виенския университет по икономика и бизнес (WU Wien). Преди това е работил в Европейската Централна Банка във Франкфурт, Германия. Завършил е бакалавърска степен по икономика във Виенския университет по икономика и бизнес и магистратура по икономическа политика в University College London.

В момента е докторант по икономика във Виенския университет по икономика и бизнес (WU Wien) с фокус върху темите парична и фискална политика. Член е на Съвета за икономическо и социално развитие към Президента на Република България.

Два пъти е избран за стипендиант на Българската Народна Банка (2015, 2019). През 2018 също е избран за стипендиант на Австрийската икономическа асоциация. Член на Инициативата за млади изследователи на Института за Ново икономическо мислене (Institute for New Economic Thinking).

Асен Васков Василев за служебен министър на финансите

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Асен Василев е завършил икономика в Харвард и е специализирал бизнес администрация и право в Harvard Business School и Harvard Law School.

Съосновател е и президент на Everbread – една от петте компании в света за ценообразуване на самолетни билети. Everbread е частично финансирана от Националния Фонд за Научни разработки на Сингапур и от първия инвеститор в Skype.

Съосновател и директор е на Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност. Преподавател е в програмата за икономически растеж и развитие, афилиирана със Софийския университет “Св. Климент Охридски” и с Центъра за стратегии и кoнкуретоспособност в Harvard Business School.

От 1999 г. до 2004 г. Асен Василев работи като консултант в Monitor Group в САЩ, Канада, Европа и Южна Африка. Ръководи проекти за маркетинг и стратегическо развитие на големи международни компании в телекомуникационната индустрия, енергетиката, минното дело, застрахователната индустрия и в редица големи производители на потребителски стоки.

Министър е на икономиката, енергетиката и туризма в състава на служебното правителство на Марин Райков.

Георги Великов Панайотов за служебен министър на отбраната

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Георги Панайотов е роден през 1968 г. в гр. Поморие.

Завършил е със златен медал Немска езикова гимназия в гр. Бургас. Магистър по политология от МГИМО, Москва.

Дипломат от кариерата с 25-годишен професионален опит в областта на политиката за сигурност, на многостранна, двустранна и регионална дипломация, права на човека и развитие.

Бил е постоянен представител на България към ООН в Ню Йорк, заместник-ръководител на посолствата на България в САЩ и в Афганистан, дипломат в политическа служба в посолството в Албания, началник на отдел НАТО в дирекция “Политика за сигурност” на МВнР, посланик за специални поръчения по сигурността в Черно море, референт за регионално сътрудничество и за Албания в дирекция “Югоизточна Европа”.

Владее английски, немски, руски и албански езици.

Стойчо Тодоров Кацаров за служебен министър на здравеопазването

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Д-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има специалност по вътрешни болести и специализация по здравен мениджмънт. През 2004 година завършва магистратура по право.

Работи последователно като участъков лекар, ординатор във вътрешно отделение. Избиран е за народен представител в 38-то и 39-то Народно събрание. В периода 1999-2001 година е бил назначаван последователно за Областен управител на Софийска област и заместник-министър на здравеопазването. Участвал е в управителните органи на няколко лечебни заведения, бил консултант на Националния омбудсман и хоноруван преподавател по здравен мениджмънт.

Основател на Центъра за защита на правата в здравеопазването и негов председател.

Виолета Колева Комитова за служебен министър на регионалното развитие и благоустройството

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Доц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980 г. в УАСГ, София.

Доц. д-р Комитова има редица професионални специализации, между които в Университета Де Монтфорт в Лестър, Великобритания през 1994 и 1996 г., в Университета на Източен Лондон през 1999 г. и в Училището по архитектура в Дъблин, Великобритания през 2000 г.

В професионалния си път се развива в областите на строителството, инвестиционните проекти, урбанизма и градоустройството, европейски проекти по програмите ФАР, Темпус, Еразъм-Сократ, ПРСР.

Членува в Съюза на архитектите в България, в Камарата на архитектите в България, в Международния съвет за изследвания и иновации в сгради и строителство, Работни комисии W63 (Affordable Housing) и W96 (Architectural Management).

Към днешния ден е преподавател в Архитектурния факултет на УАСГ.

Владее английски и руски език.

Николай Денков Денков за служебен министър на образованието и науката

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Министър Николай Денков е член-кореспондент на БАН и редовен член на европейската научна академия Academia Europaea, професор и доктор на науките по физикохимия. Член е на експертна група "Физически науки" към Европейската космическа агенция. Ръководи лаборатория “Активни формулировки и материали” във Факултета по химия и фармация на СУ "Св. Климент Охридски".

Според класация на университета в Станфорд чл.-кор. проф. д.х.н. Денков е сред първите 2% на най-добрите учени в света. Научните му изследвания са в областта на физикохимията на колоидно-дисперсните системи, повърхностно-активните вещества и техните многобройни приложения. Публикувал е над 175 научни статии, две от които в престижното списание Nature, една в Nature Communications и 17 обзора. Неговите разработки са цитирани над 8500 пъти в научната литература (h-index = 47). Изнесъл е над 90 лекции на международни конференции, провел е над 80 семинара в чуждестранни университети и изследователски институти. Има 12 патента, включително шест международни (WIPO, US, Europe) и четири чуждестранни.

Ръководил е повече от 50 международни проекта, финансирани от чуждестранни фирми, сред които са Unilever, BASF, Saint Gobain, PepsiCo, Wacker, Dow Corning, Rhodia, Heineken.

Работил е като гост-изследовател в японската научна фондация (JRDC), старши изследовател в института на фирмата Rhone-Poulenc (Франция), водещ учен в изследователския институт на фирмата Unilever (САЩ). Бил е гост-професор в Инженерното висше училище по индустриална физика и химия ESPCI-Paris и в университета в Лил (Франция).

Бил е ръководител на 14 защитили докторанти, а други шест са в процес на подготовка.

За своите научни постижения чл.-кор. проф. д.х.н. Николай Денков е удостоен с редица престижни отличия: наградата Solvay на Европейското колоидно общество (European Colloid and Interface Society), наградата Lectureship Award на отделението за колоиди и междуфазови граници на Японското химическо дружество, националната награда “Питагор” на МОН и др.

От 2014 до 2016 г. чл.-кор. проф. д.х.н. Николай Денков е бил заместник-министър на образованието и науката с ресори висше образование и европейски структурни фондове, а през 2017 г. - служебен министър на образованието и науката.

Светлан Христов Стоев за служебен министър на външните работи

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Светлан Стоев е роден на 30.08.1960 г. в гр. София.

Завършил е УНСС, специалност „Международни отношения” през 1985 г. Има магистърска степен. Допълнително е завършил Международни икономически отношения в Дипломатическата академия в Москва (1990-1992 г.) и „Европейски институции и политики” в Дипломатическата академия „Густав Щреземан” в Бон (1998 г.).

Постъпва в МВнР след конкурс през месец октомври 1985 г. и там заема различни дипломатически постове. До 1987 г. е стажант-аташе в отдел „Печат“. От 1987 до 1990 г. е аташе в дирекция „Единен държавен протокол”.

Между 1992 и 1993 г. е Референт за Турция в управление „Международно право и консулски отношения”, след което до 1997 г. е Първи секретар в посолството на Република България в гр. Лагос, Нигерия. От 1997 до 1999 г. Светлан Стоев изпълнява длъжността Завеждащ сектор „Скандинавски страни” в дирекция „Западна Европа и Северна Америка”. От 1999 до 2002 г. е съветник в посолството на Република България в гр. Копенхаген, Кралство Дания.

През следващите години е Началник отдел в дирекция „Европейски страни” и председател от българска страна на Смесената правителствена комисия „България - Бавария”.

От 2005 до 2009 г. Светлан Стоев е посланик, ръководител на Дипломатическото бюро на Република България в град Бон, Федерална република Германия, след което до 2011 г. е Административен секретар на МВнР и председател на Междуведомствената комисия за имотите извън страната.

От 2012 до 2016 г. е извънреден и пълномощен посланик на Република България в Кралство Швеция. От 2016 до 2018 г. е Директор на дирекция „Държавен протокол“ в МВнР, а от януари 2019 г. е извънреден и пълномощен посланик на Република България в Кралство Дания

Светлан Стоев е семеен, с две деца.

Носител е на редица държавни отличия.

Владее английски, немски и руски езици.

Янаки Боянов Стоилов за служебен министър на правосъдието

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Янаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново.

Завършил е право в Юридическия факултет на Софийския университет. Доктор по право.

Преподава в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Понастоящем е професор по Теория на правото и ръководител на катедрата по Теория и история на държавата и правото в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Почетен професор на университета „Джао Тонг“ – Шанхай. Автор на десетки научни публикации в български и чуждестранни правни издания. Член на редколегиите на български и чуждестранни списания.

Народен представител в VII-то Велико народно събрание, в което е секретар на Комисията за изработване на проект на конституция. Народен представител в няколко парламента. Заместник-председател на 43-ото Народно събрание, Председател на Комисията по външна политика в 42-ото Народно събрание. Бил е ръководител и член на българската делегация в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа и в Интерпарламентарния съюз.

Член на НС на БСП.

Женен с дъщеря.

Велислав Величков Минеков за служебен министър на културата

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Велислав Минеков е професор в Националната художествена академия (НХА).

Завършва образованието си в Националната художествена академия и специализира в Хамбург, Германия.

Преподавател е по скулптура, металодизайн, художествено метолеене, художествено каменоделие и реставрация в България, Германия, Турция и ОАЕ.

Представен е с монументални и кавалетни творби в България, САЩ, Германия, Русия, Украйна, Корея, Испания, Италия, Люксембург, Холандия, Дания, Швеция, Швейцария, Сингапур, Китай, Мароко, Ливан, Босна, Сърбия, Бразилия и Обединените арабски емирства.

Награждаван е като участник в множество международни симпозиуми, конкурси и изложби.

Член е на творчески съюзи в Европа и организации, подпомагащи закрилата на културното наследство.

Проф. Минеков е граждански и политически активист. Участва в инициативи за промяна на закони в областта на културата, музейното дело, правния статут на колекционерите и авторските права.

Асен Петров Личев за служебен министър на околната среда и водите

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Асен Личев е роден през 1952 г. в София. Магистър е по хидрогеология и инженерна геология. В продължение на 25 години работи в МОС и МОСВ.

Повече от 12 години заема длъжността директор на дирекциите по водите. Експерт е по управление на водите на национално ниво.

През 1997 г. участва активно в организацията и провеждането на институционалната реформа във водния сектор, завършила със закриването на НСВ и КГМР и със създаването на Министерството на околната среда и водите. Ръководи разработването на концепция за „Национална стратегия за управление и развитие на водния сектор в България до 2015 г.“, приета от Министерския съвет през 2004 г. През същата година ръководи разработването на Закон за управление на водите, който по политически причини е приет на първо четене от Народното събрание и замразен.

В своята дейност се ръководи от принципа „Околната среда, в това число и водата, не са просто търговски продукти, а по-скоро жизненоважни наследства, които следва да бъдат опазвани, защитени и третирани като такива“.

Христо Георгиев Бозуков за служебен министър на земеделието, храните и горите

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Професор д-р Христо Бозуков е роден на 14 януари 1960 г.

Завършва висшето си образование през 1985 г. в Аграрния университет в Пловдив със специалност „Инженер-агроном по защита на растенията и почвата” и специализация – „Растителнозащитни технологии при полските култури”.

От 1985 г. е стажант-агроном в Института по тютюна и тютюневите изделия - Пловдив, а от 1986 год. след спечелен конкурс е назначен за научен сътрудник III ст. по растителна защита. От 1989 г. е научен сътрудник II ст., а от 1993 г. - научен сътрудник I ст.

През 1999 г. защитава научна и образователна степен „доктор по фитопатология”, а от 2003 г. - му е присъдено от ВАК научно звание "Старши научен сътрудник втора степен" (доцент) по научна специалност "Растителна защита". От 19 ноември 2014 г. е назначен на академичната длъжност „професор“.

От 2013 до 2015 г. е председател на Селскостопанската академия в София.

От 2002 г. насам е бил назначаван на длъжностите ръководител отдел „Агротехника и растителна защита”, главен секретар, председател на Научния съвет и директор в Институт по тютюна и тютюневите изделия, Пловдив. Председател e на Управителния съвет на ФНТССЗ-Пловдив, член на УС на ФНТССЗ-София и член на Съюза на учените в България. От 2015 г. е професор в Института по тютюна и тютюневите изделия в Марково, Пловдив.

От януари 2018 г. е член на Съвета за икономическо и социално развитие към Президента на Република България. Бил е министър на земеделието и храните в Служебно правителство на проф. Огнян Герджиков.

Носител е на Златна значка на Федерацията на научно-техническите съюзи, диплом от Съюза на изобретателите в България, златен медал „Проф. Асен Златаров“ за доказан творчески принос и високи резултати в областта на науката и техниката. почетен знак „За принос в приложната аграрна наука през 2016 г.“ от Българската асоциация за растителна защита“, Медал „За особен принос в развитието на аграрната наука“, от Руската академия на селскостопанските науки и редица други отличия и награди.

Георги Георгиев Тодоров за служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Георги Тодоров е магистър по право. Професионалната му кариера преминава през Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Столична община и частния бизнес.

През годините е бил заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в три правителства, председател на Управителния съвет на ДП „Пристанищна инфраструктура“, председател на Съвета на директорите на „Информационно обслужване“ АД, председател на Съвета на директорите на „Български пощи“ АД, заместник-председател на Съвета на директорите на „Пристанище Бургас“, член на Съвета на директорите на „България Еър“ ЕАД и пр.

Притежава дългогодишен експертен и управленски опит, както в сферата на транспорта, така и в областта на информационните технологии и съобщенията.

Ползва английски и руски езици.

Семеен с три деца.

Кирил Петков Петков за служебен министър на икономиката

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Kирил Петков е един от основатели на Центъра за Икономически Стратегии и Конкурентоспособност, афилииран с Харвардския университет, където преподава курсове по икономическо развитие и микроикономика на конкурентоспособността.

Като предприемач, Кирил развива проекти в областта на иновации с висока добавена стойност и неговата фирма ПроВиотик притежава няколко патента по биотехнологии в САЩ. Завършил е финанси в университета на Британска Колумбия във Ванкувър, както и Магистратура по Бизнес Администрация в Харвардския университет, където е класиран в топ 10% на неговия випуск. Негов преподавател е професор Майкъл Портър, при който е специализирал в развитието на клъстерни стратегии.

Работил е за Макайн Груп, 6 милиардна компания, която инвестира и управлява мащабни производствени проекти в Северна Америка и Европа.

През 2018, Кирил и неговия баща организират спасителната операция за Боян Петров в Хималаите.

Кирил Петков е семеен, с три деца.

Андрей Стефанов Живков за служебен министър на енергетиката

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Андрей Живков е роден през 1971 г. в град Ботевград.

Завършва средното си образование в 1-во Единно Средно Политехническо Училище „Кирил и Методий“ в град Кюстендил през 1989 г.

Завършва висше образование в Техническия университет в София със специалност „Електроснабдяване и електрообзавеждане“ през 1996 г.

Придобива професионална квалификация по „Управление на фирмата“ в Института за следдипломна квалификация към Университета за национално и световно стопанство през 2003 г.

Придобива професионален сертификат по Мениджмънт от Нов български университет през 2006 г.

Завършва магистърска степен със специалност Икономика през 2012 г.

От 1996 до 2012 г. работи в „Електроразпределение Столично“ ЕАД и след продажбата му – в ЧЕЗ Разпределение България ЕАД, като заема различни позиции, последната от които е ръководител направление „Столично“.

От 2014 до 2015 г. е член на Надзорния съвет на „Електроенергиен системен оператор“ ЕАД.

От 2017 до 2018 г. е председател на управителния съвет на „Електроенергиен системен оператор“ ЕАД.

Стела Иванова Балтова за служебен министър на туризма

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Стела Балтова е родена през 1961 г.

Завършва средното си образование в Гимназия с преподаване на френски език „Захари Стоянов“ – гр. Сливен.

През 1988 г. завършва Химикотехнологичния и металургичен университет, София, със специалност "Технология на полимери, текстил и кожи". Продължава образованието си в Университета на Северен Елзас, Франция. Магистър е по дигитален маркетинг.

Притежава различни бизнес квалификации от европейски и световни институти.

В периода 2002-2005 г. е на дипломатическа работа като икономически съветник, ръководител на Службата по търговско-икономически въпроси в Копенхаген, Дания. По-късно работи в дирекция "Външноикономическа политика" на Министерство на икономиката и енергетиката.

През 2007-2009 г. е заместник-председател на Държавна Агенция по туризъм. Координатор е на Средносрочна рамкова инвестиционна програма 2008- BG161PO001/3.3-01/2008 по ОПРР (2008-2009).

Ръководи проекти в областта на националния маркетинг (2008-2011).

Стела Балтова е доцент по икономика на бизнес услугите. Преподава в магистърските програмите „Управление на туризма“ и „Предприемачество и иновации“ на Международното висше бизнес училище - Ботевград.

Директор е на Центъра за продължаващо обучение в МВБУ.

Андрей Георгиев Кузманов за служебен министър на младежта и спорта

Снимка: Президентството

Румен Радев обяви служебния кабинет (СНИМКИ)

Андрей Кузманов получава средното си образование в Централното спортно училище „Олимпийски надежди“, а след това завършва Националната спортна академия в София през 1991 г. Дипломиран учител е по физическо възпитание и треньор. Магистър е по „Физическо възпитание“.

Бронзов медалист от Европейското първенство по модерен петобой през 1985 година, многократен републикански шампион по плуване и модерен петобой.

В професионалния си път се е занимавал с анализиране и ръководене на учебно-тренировъчен спортен процес по модерен петобой, организация и провеждане на състезания. Бил е треньор по модерен петобой в различни спортни клубове.

Има опит в частния сектор на ръководни позиции в областта на търговията, производството, услугите, маркетинга и рекламата.

Президент е на Европейската конфедерация по модерен петобой, председател на Българската федерация по модерен петобой и на Балканската конфедерация по модерен петобой. Член е на Комитета по бизнес въпроси на Международната федерация по модерен петобой.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 165 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Глобалисти сатанисти
1 Отговор
"ако една нация няма религиозна мотивация и липсва религиозна идентичност, структурата на тази нация ще се разпадне и тази нация в социалната рамка ще се разпадне отвътре, религиозният фактор е основният фактор, който позволява на една нация да се справи с трудностите, нито един фактор не може да повлияе така както религията влияе при приемането на жертви и справянето с всяка трудност. най-голямото предателство на обществото е това, определена група хора да иска да отслаби и направи по-малко важна ролята на религията в нашето общество" Генреал Солеймани.

Коментиран от #68, #191, #221, #269


Оценка:
-202 +41

Последния Софиянец
2 Отговор
На моя приятел професор Минеков му порасна работата.

Коментиран от #13, #15, #28, #31, #129


Оценка:
-57 +139

Тежка
3 Отговор
задача ! Успех и на добър час !

Коментиран от #65


Оценка:
-37 +415

Глобалисти сатанисти
4 Отговор
"ако една нация няма религиозна мотивация и липсва религиозна идентичност, структурата на тази нация ще се разпадне и тази нация в социалната рамка ще се разпадне отвътре, религиозният фактор е основният фактор, който позволява на една нация да се справи с трудностите, нито един фактор не може да повлияе така както религията влияе при приемането на жертви и справянето с всяка трудност. най-голямото предателство на обществото е това, определена група хора да иска да отслаби и направи по-малко важна ролята на религията фактор в нашето общество" Генреал Солеймани.

Коментиран от #29, #148


Оценка:
-167 +23

Майна.
5 Отговор
УСПЕХ!!! РЕВАНШИЗЪМ В ИМЕТО НА НАРОДА!

Оценка:
-54 +384

Бацето
6 Отговор
Със шкафчето влиза у затвора или поне ще го разпитва ме ве ре

Оценка:
-39 +287

ГЕРБ реве в момента
7 Отговор
ГЕРБ в кофите за боклук!

Оценка:
-51 +422

УРА
8 Отговор
герберът посърна и увехна безславно :))

Коментиран от #139


Оценка:
-45 +335

Нека шоуто започне
9 Отговор
Сега!

Оценка:
-18 +270

Айде ЗАПОЧВАЙТЕ
10 Отговор
КЛЮКАТА

Оценка:
-21 +84

Народът
11 Отговор
Пожелавам успех на служебното правителство!

Оценка:
-35 +406

юрист
12 Отговор
Мда- протестъра минеков отлично осребри участието си в държавния преврат, условно наречен ''протести''- хахахаах;0 Президента награждава с министерски постове част от верните си протестърски кучета;D

Коментиран от #26, #59


Оценка:
-353 +76

Ти що не им се обаждаш
13 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


На твоите приятели ,а парадираш във факти?Да ти кажа ли?Защото те не са ти приятели и не те знаят,че съществуваш.

Коментиран от #165


Оценка:
-26 +85

Маргинал
14 Отговор
Затвор за Тиквата УТРЕ.

Оценка:
-35 +245

15
Този коментар е премахнат от модератор.
The other side
16 Отговор
Що така един не виждам завършил Моска,С.Петербург,Киев????
Пак назначения от Козяк

Коментиран от #47, #81, #87, #136, #151, #202


Оценка:
-179 +37

КИМ
17 Отговор
Добре е ,че всички са завършили в Масква

Коментиран от #66, #204, #317


Оценка:
-126 +37

Хаджи Папурко
18 Отговор
Абе нямаме ли финансист завършил само Свищов, не ми го хвали това правителство.

Оценка:
-23 +157

Успех
19 Отговор
Дава надежди. Одобрявам Рашков, Кирил Петков, Асен Василев. Стойчо Кацаров. Надявам се и останалите да са на тяхното ниво, но нямам впечатления
Успех на служебното правителство!

Оценка:
-25 +258

Мъст
20 Отговор
Отмъстете на мафиота престъпник заради унищожения народ, последен по всичко в Европа.

Коментиран от #41


Оценка:
-27 +233

Чичо
21 Отговор
Да не забравят да сменят всички Областни управители и шефовете на Рдвр и Сдвр

Коментиран от #37


Оценка:
-19 +278

Кой
22 Отговор
поема МВР ?

Коментиран от #27


Оценка:
-13 +49

Псевдоним
23 Отговор
Успех на служебните министри!

Оценка:
-21 +192

Бамбука
24 Отговор
И нито една калинка в служебния кабинет. "Срамота". Успех в тежката задача поне малко да разчистите блатото.

Оценка:
-13 +228

sagittarius
25 Отговор
Язък за "политолозите"! Това си е чисто мъжки кабинет /колко пъти да го казвам/ и две жени за цвят. Сега ГЕРБ ще види кон боб яде ли 😅 Пожелавам на служебното правителство по-дълъг живот и успех! Кой разбрал, разбрал какво каза преди малко Доц. Киселова!

Оценка:
-22 +192

ДаДа
26 Отговор

До коментар #12 от "юрист":


Той затова се е отцепил от другите двама ,добър сценарий

Оценка:
-20 +47

юрист
27 Отговор

До коментар #22 от "Кой":


''....Поста на министър на вътрешните работи и на вицепремиер поема доц. Бойко Рашков....'' - лекс.бг

Коментиран от #32


Оценка:
-12 +76

Оли гьо Френ
28 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


Жертвал се е за майка България! Сега светна ли ти, как са те манипулирали триото, или още си на тъмно!

Оценка:
-42 +50

29
Този коментар е премахнат от модератор.
Освен руски шпиони
30 Отговор
ДРУГИ НЯМАШЕ ЛИ ?!

Коментиран от #58, #63, #160


Оценка:
-106 +39

sagittarius
31 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


Не му е пораснала работата! Просто хем му беше ред, хем му се падаше. Очаквано беше да не влезе в краткия парламент. Който си е мислел, че триото се е разпаднало, наивно се е лъгал!

Оценка:
-13 +81

Благодаря
32 Отговор

До коментар #27 от "юрист":


сърдечно!

Оценка:
-3 +32

Браво
33 Отговор
на Президента! Погрижил се за достойни и неопетнени хора!

Оценка:
-20 +172

Сърп и чук
34 Отговор
Който е слушал ще папка😂😂😂

Оценка:
-77 +30

Майна
35 Отговор
БОЙКО СРЕЩУ БОЙКО!!!САМО БОЙКО РАШКОВ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ОНУЙ....НЕГОВ ЗАМЕСТНИК Е БОГОМИЛ БОНЕВ!!! УСПЕХ!

Оценка:
-17 +150

Президентът
36 Отговор
Бацо уволнен си

Оценка:
-13 +137

най вероятно
37 Отговор

До коментар #21 от "Чичо":


от тях ще започнат. Изборният кодекс им дава това право!

Оценка:
-8 +77

Защо няма Софиянци
38 Отговор
А само пробити пролетариати?

Коментиран от #105, #240


Оценка:
-90 +22

Българка
39 Отговор
Приветствам служебия кабинет , сформиран от президента. Като сравнявам оповестените кратки биографии на предложените министри мисля, че в пъти по-добри от тези на бойковите правителства. Надявам се да управляват с желязна ръка.

Оценка:
-17 +170

иди
40 Отговор
само агенти на ДС

Коментиран от #74


Оценка:
-106 +30

Последен си
41 Отговор

До коментар #20 от "Мъст":


Защото си неадекватен бе братле.Никой не ти е виновен

Оценка:
-13 +28

Борисов в Затвора и ГЕРБ се разпада
42 Отговор
Учили в Харвард и в Англия хора,работили в чужди компании,доказали се в частния сектор. А сега сравнете с Бойко Борисов-завършил в университета Тодор Живков-специалност : Масажиране на Уши. Сънародници(без герберстите,защото те нямат родина), лсмята от Банкя е повалена ,стъпили сме и на шията,тя усеща също съдбата си и я чака с притеснително очакване,копието на Свети Георги е в нас и чака да бъде забито в главата на ламята ,крала,убивала и гонила нашите деца по други земи .

Коментиран от #193


Оценка:
-22 +139

Абе оти нема
43 Отговор
Родени у София а само селтаци?А?

Оценка:
-92 +23

Да питам
44 Отговор
А дали ще крадът

Коментиран от #46


Оценка:
-66 +21

Просто човек
45 Отговор
Успех на новото правителство!
Факти.бг, толкова ли е трудно да сложите по 1 снимка на всички министри?! 212-то трябва да е мястото...

Оценка:
-17 +40

Ами
46 Отговор

До коментар #44 от "Да питам":


По краденето ще ги познаете

Оценка:
-40 +14

я пак
47 Отговор

До коментар #16 от "The other side":


прочети! Ама внимателно!

Оценка:
-2 +35

Браво
48 Отговор
ако е редовно, България ще дръпне светлинни години напред. Успех на служебните министри. Бог да пази България!

Оценка:
-17 +125

!!!?
49 Отговор
Един генерал - Армия, два генерала - Война, три генерала - Епидемия, четири генерала - Пандемия !!!?

Оценка:
-78 +26

уточнение
50 Отговор
Mного коуняги, много нещо!

Коментиран от #53


Оценка:
-89 +44

Интелектуалец
51 Отговор
Владее английски, немски и руски. Владее три чужди езика но сигурно слабо. Генерал Борисов говори английския като майчин.

Коментиран от #123, #189, #320


Оценка:
-11 +90

Европа
52 Отговор
Министърът на отбраната и министърът на външните работи - и двамата завършили в Москва. Министърът на правосъдието - член на НС на БСП.

Какво повече да си говорим? То че Радев е пионка на комунистите от БСП беше ясно още когато го избраха. А по-лошото е, че БСП дори не са комунисти, ами капиталисти - троянски кон на Русия в България. Дано не свършат много поразии с евроинтеграцията ни в следващите няколко месеца.

Коментиран от #85


Оценка:
-132 +47

Ами
53 Отговор

До коментар #50 от "уточнение":


В тях е власта и парите ,време е за осребряване

Оценка:
-35 +16

и за какво
54 Отговор
беше този напън с националното събрание на партията ОПГ?! БСП ряпа да ядат пред тези по "организация"! Няма против, няма въздържали се, всичкото нещо гласува "за". В новия бардак вожд е старото лице! Завлече на дъното партията СИ! Очаквано и желано от много народ в тази държава.

Оценка:
-9 +56

Fate
55 Отговор
Еничари

Оценка:
-63 +21

Денис
56 Отговор
Браво ,най после обзаведени в горния етаж!!!!

Оценка:
-10 +49

Браво на Президента Радев
57 Отговор
Това е най-достойното правителство, което някога клета България е имала!
Всички са с престижно образование, владеещи по няколко езика,
Които достойно ще представят страната пред ЕС и Света,
За разлика от мутренското олигофренско правителство на Крадеца и Престъпника олигофрена борисоф!
Който беше Срам за България, ЕС и Света!

Коментиран от #108


Оценка:
-22 +144

Имаше
58 Отговор

До коментар #30 от "Освен руски шпиони":


Американски, ама те вече са в колата за боклук!

Оценка:
-9 +38

Ами
59 Отговор

До коментар #12 от "юрист":


що не учавства и ти, че да се "осребриш", ами предпочете да не рискуваш и си седя на задника, докато другите рискуваха

Коментиран от #135


Оценка:
-8 +38

бвнмнмкл;
60 Отговор
Мастити биографии, открити погледи.
Нужна е здрава ръка и ред в държавата, надявам се простотиите бойковщини бъдат ликвидирани.
Дано.

Оценка:
-17 +82

БОЛШЕВИК
61 Отговор
Успех на служебния кабинет, и дано почне да натиска мутромафиотите, а народа на изборите да ги довърши. Народе???

Оценка:
-18 +75

Някой
62 Отговор
Доста висококвалифицирани кадри има в служебния кабинет.Успех!

Оценка:
-13 +92

9*19мм
63 Отговор

До коментар #30 от "Освен руски шпиони":


Имаше едни от близкото минало,кой мека китка,кой далавераджия,имаше крадци,продажници и още богата гама паразити.

Оценка:
-7 +38

ддд
64 Отговор
Екстра изглежда кабинетът, да видим какво ще свършат, и да видим как ще проче подготовката за идните избори. Също се надявам че Герб ще потъват все повече, и че вече няма да гледаме пропагандата им от медиите, а и от зайчарника.
Субективно мнение, но според мен Радев е най-достойния президент на България след "промените", очаквам да преизибирането му наесен.

Коментиран от #215, #282


Оценка:
-18 +75

почна се
65 Отговор

До коментар #3 от "Тежка":


За ГЕРБ има новина.
Казват, че била добра.
И в Централния затвор
има футболен отбор!

Бойко ще е капитан!
Връбчо-СДС е там!
Томчо Дончев е вратар,
той на плонжове е цар!

Лъчко- мозъкът е тук,
ще съдийства със дудук!
Тома Биков е защита,
ще прецака тази свита!

А Фандъчката горката,
влачи кофата с метлата!
Деса дуловска принцеса,
тя на всички е метреса!

Ще цери им махмурлука
та да имат пак сполука!
ПКП е мажоретка!
Във Пандиза, супер гледка!

Българинът рече и отсече!
ГЕРБ при НДСВ са вече!
Вече са в канализацията!
Да живее демокрацията!

Оценка:
-17 +85

я кажи
66 Отговор

До коментар #17 от "КИМ":


кои?! Поименно!!!

Коментиран от #102


Оценка:
-3 +14

Тиквун
67 Отговор
На 11. 05 празнуваме освобождението от Б.Б. робство

Коментиран от #70


Оценка:
-17 +68

ЖОРО ГОЦЕВ
68 Отговор

До коментар #1 от "Глобалисти сатанисти":


ВСЯКА ЕДНА РЕЛИГИЯ Е ЗАБЛУДА ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО! НЕ ПИШЕТЕ ПУЛНИ ГЛУПОСТИ, И НЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА С ВАШИТЕ ИДИОТИИ.

Оценка:
-20 +25

Москва
69 Отговор
Браво товарищ Радев, ключови постове са агенти на Москва. Поздравляем!

Коментиран от #125


Оценка:
-81 +33

Хаха
70 Отговор

До коментар #67 от "Тиквун":


Щото Фигуранта на Черепа - ще направи нещо :)

Оценка:
-43 +16

Деймос
71 Отговор
Много добър екип е намерил президента... Успех и чегъртане на ГЕРБ му е майката ..

Оценка:
-21 +69

SUPER
72 Отговор
Браво за Рашков и Минеков - хора на място. Страхотно е и, че имаме министър, завършил Харвард!!!

Оценка:
-16 +74

jorj
73 Отговор
Цялата комунистическа смрад изплува.

Оценка:
-74 +32

74
Този коментар е премахнат от модератор.
хА ХА ХХА
75 Отговор
Най-много ми харесаха Асан Василев и НОВИЯ жИВКОВ.

Оценка:
-47 +14

БОЛШЕВИК
76 Отговор
Мутрите когато нямат зад гърба си държавата и властта, са едни плужаци мислещи само за собствените си търбуси. Надяваме се на служебния кабинет в който има военни да започнат натиска и изобличаването на тая престъпна сган и мафия ГЕРБ и ДПС.

Оценка:
-10 +65

Електра
77 Отговор
Кауна как успя, да събере толкова много червени боклуци на едно място. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА КОМУ - ФАШИСТКА и ОСМАНО - МУТРИНСКА ВЛАСТ...

Коментиран от #80


Оценка:
-80 +25

Ахахаах
78 Отговор
Като чета Харвард, Оксфорд, УНСС, СУ, какви ли не титулувани хора се чудя какво право са имаши досегашните крадци и мекерета да се наричат министри. Гербери, вземете се вкупом и в някоя бездънна яма! Простаци герберски, кражбата и рекета ги превърнахте в национален манталитет! Тулупи!

Коментиран от #223


Оценка:
-17 +85

успех
79 Отговор
Имат на разположение най малко 6 месеца. Да видим какво ще свършат.

Коментиран от #99


Оценка:
-12 +51

80
Този коментар е премахнат от модератор.
И. Иванов
81 Отговор

До коментар #16 от "The other side":


Щото толкова и гледаш. Затова.

Оценка:
-5 +11

БАРС
82 Отговор
По образование са добри. дано веднага да почнат да работят както се полага в една европейска държава за която претендираме чесме.Да им пожелаем успех.Ако се харесат на народа нека си останат

Оценка:
-11 +67

83
Този коментар е премахнат от модератор.
Слави Трифонов
84 Отговор
Къде са болсонаро и Мадуро?

Оценка:
-21 +15

Додо
85 Отговор

До коментар #52 от "Европа":


Успокой се.Мин.председателят е предложение на Мусака.Тя затова привика Президента на,,работна среща" преди две седмици.Всичко се контролира,за да са сигурни,че ,,пеем в правилния хор".

Оценка:
-39 +16

КИМ
86 Отговор
А бе защо като ги проверих в гугъл всичките светят червено

Коментиран от #238


Оценка:
-49 +23

Гост
87 Отговор

До коментар #16 от "The other side":


Отвори си очичките,тролей! Ако имаше закон за ЛУСТРАЦИЯТА, за половината от тези нямаше и да си чувал .

Оценка:
-36 +25

Некаааа
88 Отговор
Изриването на изметта от управлението на България започне сега! Никога герб на власт! Те са изключително вредни за държавата ни! Има доста по-адекватни демократични десни партии от тези тулупи! Сдс и герб тотално изтекоха...

Оценка:
-15 +59

89
Този коментар е премахнат от модератор.
BigBulgarianBoss
90 Отговор
Всички едни красавци

Оценка:
-33 +13

асад
91 Отговор
Къде са тези хора, къде е тинята на тикват. Разликата от Марс до банкя.
Успех на кабинета

Оценка:
-13 +62

ОФ ОФ
92 Отговор
Ще Вие е доста тежко с това правителство. Нека да му пожелаем успех , да проведе успешно изборите за НС. Остават Въпросите ОТ КЪДЕ ЩЕ СЕ В3ЕМАТ ПАРИ ДА СЕ ЗАПУШАТ ДУПКИТЕ В БЮДЖЕТА???? ЩЕ ПЕЧАТА МЕ ЛИ??? ЩЕ МИНЕМ ГЪРЦИЯ В КРЕДИТ ???? ВЪНШНА ПОЛИТИКА КАКВА ЩЕ Е ??? КАК ЩЕ СЕ ПРИЛОЖИ НЕЩО НЕ ПРИЛОЖИМО КАКТО НАПРИМЕР НОВИЯ ИЗБОРНИЯ ЗАКОН ???
ТАМ Е ЗАПИСАНО НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ СЕКЦИИ. В ИКОНОМИКАТА НЯМА НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ СЕКЦИИ. ИМА ТОЛКОВА СЕКЦИИ * Машини за гласуване е РАВНО НА ТОЛКОВА ПАРИ ???? КЪДЕ СА СНИМКИТЕ С ПРЕЗИДЕНТИ НА САЩ ИЛИ СЕКРЕТАРИТЕ НА ЩАТИТЕ ??? Чудесно е ЧЕ НЕКОЙ СЕ СЕТИЛ ЧЕ ИМА ТАКАВА СТРАНА В СВЕТА КАТО КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ И ДАНИЯ. И ЧЕ ТРЯБВА ДА КУПУВАМЕ СААБ А26 84 М С ХАРПУН И ТОМАХУК КАЛИБЪР ПОДВОДНИЦИ. Ееее ТО Е САМО ЗА ДВА МЕСЕЦА. ДА МУ МИСЛЯТ ДРУГИТЕ.

Коментиран от #100


Оценка:
-39 +12

Ахахаха
93 Отговор
Щом гербероснята вие значи всичко е точно!

Оценка:
-15 +46

Той
94 Отговор
Всичките са въпитаници на разни западняшки учреждения. Не виждам какво ще искат да променят. Робството си остава, менят се само играчите и лапачите.
Просто по някаква прична бокича стана неудобен за САЩ и те го сменят с други, подобни на него.
Лично аз съм разочарован от избора на сл. правителство.
Дано не съм прав, но едва ли.

Оценка:
-48 +13

95
Този коментар е премахнат от модератор.
ГруЮ
96 Отговор
Я, само интелигентни лица! И нито едно с излъчване на калинка !? Браво! Успех!

Оценка:
-14 +57

Доста сериозен отбор
97 Отговор
Образование и опит има в изобилие. Дано да са честни и истински българи! Успех. Все пак ще управляват БГ за няколко месеца. Браво на Президента за избора на този екип!

Коментиран от #106


Оценка:
-17 +61

Електра
98 Отговор
Кауна как успя, да събере толкова много червени боклуци на едно място. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА КОМУ - ФАШИСТКА и ОСМАНО - МУТРИНСКА ВЛАСТ...

Оценка:
-62 +25

99
Този коментар е премахнат от модератор.
100
Този коментар е премахнат от модератор.
NeXu s
101 Отговор
Мине.тков и Стоилов цепят мрака! Липсват само Жан Виденов и Румен Гечев, които да ни направят милионери, както през 90-те! Като гледам, всички са дърти комуноиди! Успех на ГЕРБ на изборите!

Оценка:
-62 +22

КИМ
102 Отговор

До коментар #66 от "я кажи":


Шега бе Уйли

Коментиран от #110


Оценка:
-7 +2

ПСР
103 Отговор
Сбогом,другарю Борисов и никога повече да не се връщаш!
Един нормален,балансиран служебен Кабинет.
Успех им желая.

Коментиран от #277


Оценка:
-17 +67

!!!?
104 Отговор
Ключовите министерства с московски възпитаници...демек Говорит Москва !!!?

Оценка:
-54 +26

105
Този коментар е премахнат от модератор.
Даа
106 Отговор

До коментар #97 от "Доста сериозен отбор":


Даа имат опит в шпионирането за москва

Оценка:
-36 +18

Глух синигер
107 Отговор
Интересни и дълги биографии имат а на Бочко е най-късата в Европа. Пожарникар, премиер и дотам. Успех на новото правителство!

Коментиран от #111, #141


Оценка:
-16 +50

NeXu s
108 Отговор

До коментар #57 от "Браво на Президента Радев":


И които достойно ще наредят изборите в угода на Бкп, които по честен начин няма как да спечелят. И въпреки тпва, ГЕРБ пак ще бие! А ало източат и нялоя друга банка, после има да ревеш на умряло!

Коментиран от #115


Оценка:
-54 +13

иВАН
109 Отговор
Хора с качества. Но за съжаление от Освобождението досега хора с такива качества ни вкараха в две национални катастрофи. Явно се иска още нещо , което не се учи и е вродено, като прозорливост, визионерство . Тези са за малко.То и Милен Велчев дойде за малко уж , ама остана завинаги

Оценка:
-32 +19

един трол
110 Отговор

До коментар #102 от "КИМ":


и шега не може да скалъпи! Само оспами форума!

Оценка:
-2 +14

111
Този коментар е премахнат от модератор.
патриотът68
112 Отговор
Четеш,четеш и вуждаш,че министрите са завършили в Москва !!! Та,значи,правителството на България ли е или е назначено от Москва????
Президенчето нали уж беше президент на България ! Защо главните му министри са от БСП и ДС ,завършили в МОсква???
Пак ли ще ставаме руска губерния и официалиния език руски ли ще бъде ??? Питам ей така,за да знам ,дали да си хвърлям паспорта !!!!

Коментиран от #163


Оценка:
-49 +22

Zorro
113 Отговор
Кадеса Бай Шиле Къню,Аничка,Мутафа,Да съдят Нощ и Неговите членове . Успех г-п Радев...

Оценка:
-7 +28

Р Радеф
114 Отговор
Нас червеното знаме роди ни

Оценка:
-38 +23

Дией рива
115 Отговор

До коментар #108 от "NeXu s":


И утре без един глупак и крадец, слънцето ще изгрее! И работа има! И по достойна от тази да се мразиш! :))

Коментиран от #144


Оценка:
-9 +37

60 стигат
116 Отговор

До коментар #99 от "Някой":


Да ги разбият изчегъртат затворят и изличат. За ГЕРБ става въпрос

Оценка:
-9 +41

ЧЕСТИТО
117 Отговор
Третата политическа сила направи правителство! Най-тежко победените ще управляват победителите! Чакайте светло комунистическо бъдеще и благоденствие на народа!

Оценка:
-43 +14

Fenasi Kerim
118 Отговор
За пръв път от 12 години България ще има на власт политици и Премиер който владее три езика и не държи ръце в джобовете. Успех!

Оценка:
-12 +57

Гост
119 Отговор
Хайде, честито! И да свършат работата, за която са назначени! И моля ви спрете да ни информирате повече какво са му написали на безкнижника на фацебука! Да сдава вилата, шкафчето, ключовете и жипката.... Може да ни информирата само, когато поеме към бай Ставри!

Оценка:
-8 +44

hmhmhm
120 Отговор
УСПЕХ и честност !

Оценка:
-10 +34

сара
121 Отговор
Успех желая от сърце на тези хора! Успех заради всички нас, за едно добро бъдеще ! Най-накрая да вземем глътка въздух...
Представлението свърши, джипката е прибрана - дай боже завинаги.

Оценка:
-11 +42

Перо
122 Отговор
Кадровият подбор е направен само въз основа на критериите: собственоръчно написана биография с изкуствено придадена тежест на маловажни неща и необвързаност с мутренския тежим. Някои хора от кабинета стават за създаване на дългосрочни програми и политики,в своя бранш,а не за постове за 2 месеца. Общо взето кадровия състав не отговаря за българската действителност и липсва опит в условията на криминогенната обстановка и полуграмотни,корумпирани елементи,вилняли във властта,през последните 11-12 г. Повечето министри са с теоритична,академична подготовка и опит в чужбина или чужди организации.

Оценка:
-27 +12

ген.Борисов
123 Отговор

До коментар #51 от "Интелектуалец":


говори английски като майчин, също като бебе на три дена.

Оценка:
-7 +34

4537
124 Отговор
Този служебният министър председател не е ли учил нещо?
Поне до 3 клас?
Или не е бил в България тогава.

Коментиран от #127


Оценка:
-36 +10

125
Този коментар е премахнат от модератор.
УРА УРА УРА
126 Отговор
КОМУНИСТ ДО КОМУНИСТА МИЛА МОЯ МАЙНОЛЬО

Оценка:
-43 +18

ами тя
127 Отговор

До коментар #124 от "4537":


биографията му е написана, ама кой да чете!

Оценка:
-3 +23

ДядоСтою
128 Отговор
БРАВО ВСЕ ХОРА С ОБРАЗОВАНИЕ И ОПИТ КРАЙ С ПРОСТИТЕ ТИКВИ И КАЛИНКИ ПРЕТЪПИ И КРАДЛИВИ

Оценка:
-11 +40

Моряка
129 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


Нали софиянци му събориха паметника,сега е негов ред-има един паметник в София на американските пилоти,избили 4-5 хиляди спящи софиянци.Само подсказвам

Оценка:
-16 +9

юрист
130 Отговор
Бреййй- на тази снимка бойко рашков изглежда симпатично и човек може да си помисли, че остарява красиво;0 Жива да не бях- страшна снимка, страшен ретуш;D

Коментиран от #134


Оценка:
-24 +11

От все сърце, на ползу, роду
131 Отговор
Дано е на ДОБЪР ЧАС !

Оценка:
-8 +31

Един от народа
132 Отговор
Браво! Най-после имаме министри с образование отговярящо на назначенията, а не калинки. Г. Борисов, оказа се че в България има и други специалисти, освен твоите. Кога най-после ще спрът да те показват от сутрин, до вечер. Стана много досаден.

Коментиран от #137


Оценка:
-8 +45

Доротея
133 Отговор
Кошмарът Му се сбъдна! И защо ви е да провеждате избори след като вече имате правителство! Оставете ги да работят!

Коментиран от #294


Оценка:
-9 +31

Мълчанието е з.лато
134 Отговор

До коментар #130 от "юрист":


Най-вече, когато нямаш какво да кагеш

Коментиран от #138


Оценка:
-2 +16

юрист
135 Отговор

До коментар #59 от "Ами":


Щото мен не ме блазни властта и НИКОГА няма да участвам в наркоманските психарски сборища, наречени гальовно от някои ''протести''. Аз не съм комунист и никога няма да бъда; аз не съм наркоман и никога няма да бъда, аз не съм антиваксър и никога няма да бъда- аз съм просто образован човек от средната класа.

Коментиран от #236


Оценка:
-24 +11

Виж добре
136 Отговор

До коментар #16 от "The other side":


Има МГИМО Георги Панайотов, за инфо това е в Москва и е академия за международни отношения

Оценка:
-1 +20

137
Този коментар е премахнат от модератор.
юрист
138 Отговор

До коментар #134 от "Мълчанието е з.лато":


Имам достатъчно какво да кажа, и то няма да се хареса на никоя партия, както и на президента и на служебния му кабинет....

Оценка:
-22 +6

Моряка
139 Отговор

До коментар #8 от "УРА":


Президента е събрал част от умственея потенциал на България.Жалко,че само за 2 месеца.Какъв контраст с калинките, лизачите и подлогите на Боко.Какъв срам ,че ги изтърпяме 10 години да ни се подиграват с агресивното си самохвално празнословие.Ами че всеки един от новите министри е образован повече от всички министри на Боко,взети заедно.

Оценка:
-11 +43

Доротея
140 Отговор
Партиите два месеца не можаха да съставят правителство, а президентът успя само за два дни! Изводът - разпускай парламента, цялата власт - на президента! Толкова ли Слави не можа да отиде при генерал Радев и да си признае, че нищо не разбира, може само да пее грозно и да критикува, и да помоли президента да му даде списъка с министри, след което да го предложи за гласуване ето в този състав! Загубена работа!

Оценка:
-13 +31

Не си прав
141 Отговор

До коментар #107 от "Глух синигер":


не само пожарникар и премиер. Пропускаш генерал(ген.-лейтенант даже), "гален от три папи по главата" и пълен отличник от гимназията в Банкя.

Оценка:
-4 +26

Зограф
142 Отговор
Да се изхвърлят ВСИЧКИ, които са назначени от ГЕРБ, независимо на каква позиция са - от чистачката до областните управители, директори и членове на дружества и бордове - ВСИЧИ!!! - те са подобия и са покорни на своя главатар - те ще пречат и вредят във всичко...

Коментиран от #149


Оценка:
-9 +33

Гост
143 Отговор
Па нема ли поне една проста тиква бе?

Оценка:
-6 +24

ттт
144 Отговор

До коментар #115 от "Дией рива":


А бе аз за всеки случай тази нощ няма да си лягам. Вярно, Слънцето на всички Слънца каза, че и без него ще съмне, но ако го е казал, само да изживеем щастливи последните си мигове!? Днес Слънцето изгря в 06:01 часа, значи утре бии трябвало поне една минута по-рано! Ама аз ще стоя буден и ще чакам с тежка тревога. Ох, въобще не мога да си представя, как така ще съмне без Него (може би по-правилно е НЕГО).

Оценка:
-5 +22

Учен
145 Отговор
Представете си сега ако:
- министрите бяха на възраст ДО 50 години!
- министрите НЕ бяха американски или английски възпитаници!
- министри НЕ можеха да са военни!

Еххх, какво би било...

Оценка:
-16 +11

Просто е
146 Отговор

До коментар #125 от "кажи ги":


Ами виж какво са завършили в Москва, дечко.

Коментиран от #153


Оценка:
-4 +13

100perа
147 Отговор
Този кабинет има две - три основни задачи:
1. Да организира и проведе честни избори (или поне - относително честни).
2. Да прекъсне достъпа на ГЕРБ до държавен ресурс, който да използва за/на изборите.
3. Да неутрализира колкото може неизбежното саботиране на функционирането на държавата от калинките на ГЕРБ, които са в държавните институции.
Предполагам, че ще се постараят, защото:
- те са хора на президента и провалът им ще означава провал на Радев на президентските избори;
- те са президентски хора и няма какво да губят - ако се провалят, (дори и Радев да вземе втори мандат), пътят им в политиката извън президентската институция ще е затворен.
Но, както се казва, "Пилците се броят на есен!", ще почакаме - ще видим, какви ще ги свършат.

Коментиран от #157


Оценка:
-7 +28

Мама
148 Отговор

До коментар #4 от "Глобалисти сатанисти":


Я вземи и прочети малко повече, мило чадо! Че нещо ти липсва!

Оценка:
-0 +8

Доротея
149 Отговор

До коментар #142 от "Зограф":


Да се изхвърлят, но отдел ,,Чистота" ще се задръсти от работа! Никой няма да ги уволнява! Те сами ще разберат позора си и ще наскачат през прозорците!

Оценка:
-4 +10

царска бистрица
150 Отговор
Другари най важна е икономиката на една страна а като няма икономика се пуска печатницата а като ги няма и двете трябва да ручате жабетата или да поиграете чалга. До тука ви докара светлата демокрация измислена от илюминатите основали се ей тук в Инголщат Германия.

Оценка:
-2 +16

Моряка
151 Отговор

До коментар #16 от "The other side":


Ами чети по внимателно,бе братко.Русия 2 пъти е представяна с най тежкарския си институт-Московския държавен за междунарждни отношения.Кабинета е добре балансиран и от тази гледна точка.

Оценка:
-10 +18

Петков
152 Отговор
Кво стана бе герберюги - тия новите всички с по 3-4 езика и образование от Харвард и Бостън, а вашите поцинковани кофи, кърджалиайски такива и дуловски мръсни усти нямат и средно. Ама иначе ще се избият да защитат Вожда, който е същия неграмотник - треторазрядна мутра, шофьорна Маргините - освен да се разхожда с Жипката, за друго не става.

Коментиран от #158, #175


Оценка:
-11 +37

Мама
153 Отговор

До коментар #146 от "Просто е":


По дабре в Москва, отколкото в Юдея! Капиш היהודים סיימו

Оценка:
-6 +16

ТРОЛОВЕТЕ НА СИКАДЖИЯТА
154 Отговор
РЕВЪТ ЯКО .... ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО МУТРАТА ОТ СИК ОТЛИТА С ДВЕСТА ...

Оценка:
-9 +32

Иво
155 Отговор
Каква радост за народа. Комунисти и ченгета ще управляват без да са спечелили избори от 10 години. Честито🤩🤩😡😡😡

Оценка:
-32 +14

ВАНИНА
156 Отговор
Много. ХУБАВ. КАБИНЕТ.. Дано. Тези. Хора. Са. Доброто. Ново. Начало. За. Страната. Ни. НЕКА. НИ. РЪКОВОДЯТ. УЧЕНИТЕ. А. НЕ. МАФИЯТА

Коментиран от #166


Оценка:
-10 +26

юрист
157 Отговор

До коментар #147 от "100perа":


''...Публикувано във факти.бг: 2. Да прекъсне достъпа на ГЕРБ до държавен ресурс, който да използва за/на изборите....'' Уффф, ама четете я тази конституция, ве- президента разпуска НС и АВТОМАТИЧНО правителството в оставка вече ПРЕКРАТЯВА дейността си- т.е. герб вече НЕ СА правителство в оставка. Как ще се прекъсне нещо, което вече е прекъснато, т.е. настъпило е събитието и то е дало своя правопогасяващ ефект.... Не схващате ли, че за 80 процента от тези хора политиката НЕ Е ЦЕЛ, ЦЕЛТА ИМ Е в сивито им да е вписано, че са били на такива постове, за да осребрят после максимално това свое участие в служебния кабинет- това става чрез професията им- като в сивито им е вписано такова политическо участие, всичките им бъдещи контрагенти предполагат, че тези лица имат отлични политически връзки, които да използват за задвижването на определени търговски проекти, което, естествено, им се заплаща в доста щедри комисионни за сключване на такива сделки...Май никак не ги мислите тези неща и те са твърде далеч от упражняваната от Вас професия...

Коментиран от #174


Оценка:
-19 +12

100perа
158 Отговор

До коментар #152 от "Петков":


:)))
Абе друго си е - да си имаш поцинкована кофа, да донесеш с нея вода и една вмирисана ПКП да вземе па и да се подмие!

Оценка:
-5 +16

Народът
159 Отговор
И сега хвърчилото направи голям гаф,Велислав Величков Минеков за служебен министър на културата!Тоя от отровното трио,които издигахте бесилки,носехте ковчези,осквернявахте националните символи на България,замеряйки герба на България и културните ни паметници с боя,яйца ,домати и какво ли още не.Ние Българите се срамуваме от вас и сте за съд и оттам за затвора!И сега тоя осквернител на културните ни паметници-културен министър.Това може би е отплатата на малкото юмруче към нарушителите на българските закони."БРАВО" резиденте!

Коментиран от #169


Оценка:
-26 +18

Моряка
160 Отговор

До коментар #30 от "Освен руски шпиони":


Че България е пълна с други,не знаеш ли.Само фондацията "Америка за България" финансира 1500 НПО-та.Ами Сорос?

Коментиран от #261


Оценка:
-3 +17

Смехурко
161 Отговор
Нява нито един представител от ГЕРБ, позор!

Оценка:
-5 +17

Доротея
162 Отговор
Най нормално ще е и след изборите загубените ви партии да не излъчат кабинет и хората да си управляват! Не е честно само 2 месеца да са премиери!

Оценка:
-8 +7

Перо
163 Отговор

До коментар #112 от "патриотът68":


Ти,ако си имал повече от една гънка на мозъка,отдавна да си се изнесъл,но няма фен на толупа,който да става за работа и живот на запад,защото Гешев няма юрисдикция там!

Оценка:
-7 +12

Голем смях
164 Отговор
Бах ти държавата.Военен глупак за президент и военен глупак за премиер.Бах ти смехааааа.

Коментиран от #170


Оценка:
-27 +14

Последния селянин
165 Отговор

До коментар #13 от "Ти що не им се обаждаш":


Как, бе? Той един път му е сервирал в кръчмата!😂😂😂😂😂😂

Коментиран от #195


Оценка:
-5 +3

666
166 Отговор

До коментар #156 от "ВАНИНА":


Ванина какви са тия точки хаха🦧🦧🦧🦧🦧🦧

Оценка:
-3 +3

ГРУ
167 Отговор
От североизток само студ и червена армия идва. Тези щом са избрани от Радеф значи са джънк всичките. След 2 месеца ще са история и никой няма да ги помни

Оценка:
-26 +13

Пълно с калинки
168 Отговор
Пълно с калинки като при ГРОБ. Добре ще е да се направи съпоставка с досегашните.

Оценка:
-23 +5

Смях в залата😂
169 Отговор

До коментар #159 от "Народът":


Един почти затворник,но той ще ни бъде културен министър?!
😂😂😂

Оценка:
-21 +13

БОЖКОВ
170 Отговор

До коментар #164 от "Голем смях":


РАЗБОЙКО ЧЕТЕШ ЛИ, ЧЕТЕШ ЛИ. СКОРО ТВОИТЕ НАЙ-БЛИЗКИ МАФИОТИ КЕ СЕ ОТРЕКАТ ОТ ТЕБ. СВЪРШЕН СИ БОЙКО, ЗА РАДОСТ НА НАРОДА . ЗА ВСЯКА СВИНЯ ИДВАЛА КОЛЕДА, ТВОЯТА КОЛЕДА Е НА 11 МАЙ 2021. СВЪРШЕН СИ РАЗБОЙКО!!!!!

Оценка:
-15 +22

Некой си
171 Отговор
Чета, препрочитам и не открива ни един кадър на школата в Симеоново, на свищовския "висш", на югозападния.
Това си е дискриминация!

Коментиран от #178


Оценка:
-4 +31

Честито дрОгарю
172 Отговор
Мунчо!!! Само че този път Белият автобус,няма,да ви помогне!! Дано си приготвил,за платените ти предатели самАЛЬОт!!

Оценка:
-16 +11

hhh
173 Отговор
Не съм голям фен на Радев, но този кабинет хич не е лош

Оценка:
-11 +28

100perа
174 Отговор

До коментар #157 от "юрист":


Ами това е така, но само до някъде.
1. Верните на Борисов хора са на маса висши постове в държавните институции и местните власти - и разполагат с държавен ресурс (вкл. административен), който без колебание ще използват. напр. МВР по изборите, за компромати и др.
2. В политиката няма милост - биографиите на служебни министри няма да им помогнат, а по-скоро ще им пречат (освен ако Раден не направи партия след като приключи с президентстването си).
3. Бизнесът и политическите връзки - и какво? Ще стане Янев напр. лобист. Пред кого - та той като политик ще е никой. Ние не сме в САЩ. При нас бизнесът търси пряка връзка с тези, които са на власт в момента - поне до сега е така. И комисионните вървят направо.

Оценка:
-8 +11

Някой
175 Отговор

До коментар #152 от "Петков":


Като виждам познанията ти ,то ти сигурно няма и начално образование.Нали майка ти ти пише постовете.

Оценка:
-5 +4

Алексей Сергеев
176 Отговор
Асен Личев-министър на Околната среда и водите, член на ДПС, доказано корумпиран

Оценка:
-8 +13

Всички знаят
177 Отговор
Важни са 2 неща: морал към обществото и професионализъм при упражняването на властта! Дано тези ги имат!

Оценка:
-6 +15

РАЗБОЙКО
178 Отговор

До коментар #171 от "Некой си":


КАСКЕТ , ТИ ЛИ СИ БРЕ???? НЕМА И НЕМА БИВШИ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ИПОН, БРЕХ ДА МУ СЕ НЕВИДИ. КО ША ПРАИМИ СЕГА????? И ОТ СИК НЕМА БРАТИНО. ТОЯ ЯКО НИ ПРЕКАРА!

Коментиран от #183


Оценка:
-6 +15

Бай Христо от Добрич
179 Отговор
Мечти, мечти!
Че
.рвените мечти нямат край!
Нищо ново - не ви ли омръзна да гледате стари филми и да ядете притоплени манджи.
Спомнете за царя и неговите юпита, и сега ще разберете защо всички говорят руски и кой назначи руските шпиони в министерството на отбраната.
Бог да пази България! Ще ми разрешите да публикувам?

Оценка:
-14 +10

Айде
180 Отговор
Да Ви е честит новия червен комунистически кабинет
Да живее БКП

Оценка:
-18 +13

11111
181 Отговор
За пореден път трите национални тел. Нищо не отразиха след обявянето на президента, но за тъпата сбирка на герберастите и до два през ноща ще висят да препредават като папагали изливането на "ителектуален" потенциал 😀. Помислете си после колко може да им се вярва. Хора не се делете от акъла си и мислете.

Оценка:
-10 +23

Бойко Рашков
182 Отговор
От кабинета на Жан Виденов.Трябваше и Гечев да си вземе.Честито.Докарахте комунистите палма власт.Е после да не ревете ...

Оценка:
-17 +15

Некой си
183 Отговор

До коментар #178 от "РАЗБОЙКО":


ЗакършИхме го, братиньо!
И от към к...ви е зле новото правителство.
Ни дуловски, ни кърджалийски, никакви!

Коментиран от #196


Оценка:
-6 +11

dsсса
184 Отговор
Ако на Бабата в града на мечката изпратя снмките на бившия и новия и тя ще се гръмне. За непосветените "мечка" е "бер".

Оценка:
-2 +4

баба Йоца
185 Отговор
И после Тиквата ще ми разправя "няма матрял". Хора четете биографиите на кабинета и си мислете за своите . Не ги сравнявайте с тия на Мутрата, физкултурника, шофьора и тия на калинките. Преди да предложите някой за Парламента - отпечатайте и публикувайте биографията му ! Да знае народа за кого гласува и колко чини.

Оценка:
-12 +13

Голем смЯх
186 Отговор
Мунчо бил "обявил"??? Тоя тапир не,може само,да ги прочете всички комунистически ДеСета курдисани,да крадат заедно с него,камо ли,да ги "обяви"!!!!!! Порадвай се още малко,ония от Европа не пасът трева...Ще гледаш милиардите обещани,на Бойко през крив макарон!!!

Оценка:
-13 +11

Джонката
187 Отговор
Много превъзбудени хорица , като чета коментарите. Това служебно правителство има една основна задача, да организира честни избори, които ще бъдат признати както в България , така и от международните наблюдатели. Всичко друго ще е по старому, нито бюджета могат да ревизират, защото няма Парламент, нито заеми да теглят , НИЩО ! Големите приказки за ревизия и т.н. са предизборна балалайка на Р.Р. , Мая Галева и още шепа жадни за реваншизъм лица.

Оценка:
-11 +15

URAAA!
188 Отговор
Боже, благодарим Ти, след тази безпросветна тъма, че ни даваш Шанс! Браво, Г-н Президент!!!!
Стискаме палци!!!

Оценка:
-13 +20

Радул
189 Отговор

До коментар #51 от "Интелектуалец":


Стига бе ))))

Оценка:
-3 +2

Пешо
190 Отговор
Голяма част от служебните министри вече са били такива в предишни служебни кабинети.
Минеков сбъдна мечтата си.

Оценка:
-6 +7

НО ИСТИНКИ
191 Отговор

До коментар #1 от "Глобалисти сатанисти":


РЕЛИГИОЗНИ. А НЕ КАТО ТОЗ ДЕТО
"НИ УПРАВЛЯВА 12 ГОД" УЖ СЕ КРЪСТИ БАЦКА РЪЦЕ НА ПОПА
А КРАДЕ МЕНТИ И ПЪЛНИ ЗА
СЕБЕ СИ И ДРУГИ ШКАФЧЕТА.

Оценка:
-7 +7

Ицо
192 Отговор
В ИМЕТО НА НАРОДА ОСЪДЕТЕ СУДЖУЦИТЕ ДО ЕДИН НА БЕСИЛОТО

Оценка:
-9 +8

ИМПЕРИАЛИСТ
193 Отговор

До коментар #42 от "Борисов в Затвора и ГЕРБ се разпада":


Многоучен специалист и силна личност, още не значи успешен политик. Без политици, школовани в партийните централи, една държава е обречена. Не се водете по шоумена Слави, толкова му е акълът...Този кабинет е пълен с аматьори в политиката. Този състав на министерския кабинет е по-подходящ за КОНСУЛТАНТСКА АГЕНЦИЯ...

Коментиран от #197


Оценка:
-11 +13

Иванов
194 Отговор
Само вижте лицата на тези комунисти - в името на народа сега ще си напълнят банковите сметки с милиони, дето после пак ние ще връщаме от данъци! По-страшното е, че те ще ни отдалечат от Европа и ще ни върнат в хватката на Мечока Русия, да се гаврят с нас както им е удобно!
Е президента в крайна сметка доказа че ролята му е да прокара Руската национална доктрина! ! !

Оценка:
-9 +13

James
195 Отговор

До коментар #165 от "Последния селянин":


Тц, Минеков му е пикал на стената на кръчмата всеки ден по времена протестите.

Оценка:
-3 +8

РАЗБОЙКО
196 Отговор

До коментар #183 от "Некой си":


И СЕГА КО ША ПРАВИМ БРЕ КАСКЕТ???? ДА ВЗЕМА И ДА СЕ ДУПНА С ГЛОГА??? ТИ КО ШЕ КАЖЕШ БРАТИНЬО???? ВМЕСТО ДРУГИ ДА МА ............ УПНАТ. А ПО-ДОБРЕ АЗ, АЗ, АЗ, АЗ

Коментиран от #199


Оценка:
-6 +8

Некой си
197 Отговор

До коментар #193 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


Добре, де!
Едно бързо сравнение с политическите "динозаври" борисов, ананиев, ангелов, кирилов, горанов, ангелкова, атанасова!
Изброените, освен политически опит нямат и грам експертен такъв.
В момента експертният им опит е на същото ниво, а политическият се изчерпва с поръчване на обемисти нощни шкафчета.

Коментиран от #276, #287


Оценка:
-6 +13

Изненадан
198 Отговор
Ами това да не е правителството на КУрнелия?

Оценка:
-9 +8

Некой си
199 Отговор

До коментар #196 от "РАЗБОЙКО":


Братиньо, никви Глок-ове!
Ще стискаш зъби!
И после хукваш към Брюксел да клепаш новите днеска и нощеска!

Коментиран от #206


Оценка:
-3 +3

Тиква
200 Отговор
Урааа и браво за служебното правителство. Желая им успехи от сърце и да работят само за благото на България. Радоста е че повече няма да виждаме герб тикви. Искаме правосъдие за тях скоро време.

Оценка:
-8 +12

Нямаме нищо против
201 Отговор
...този кабинет да си остане и след изборите с подкрепата на прогресивните формации!!! Така или иначе някой трябва да свърши черната работа, а тези хора ми изглеждат сериозно подготвени и мотивирани за тази цел.

Оценка:
-8 +11

Един от малкото останали които неса подл
202 Отговор

До коментар #16 от "The other side":


Е ти какво очакваш. Радев на кой е човек, верен.
Ама 80% дебили пак немислят. Е, явно ще е така винаги. Сещаш ли се какво ще стане с тъй наречените разследвания щом министър председател ще е един от подчинените на Елена Поптодорова.
Еййййй не им идва акъл на дебилното населени еййй.

Оценка:
-10 +4

Го4о
203 Отговор
Ако се захванат с много неща, ще стане "с няколко ДИНИ под една мишница" и тогава Радев ще се прости с втория си мандат! Пожелавам им го от сърце.

Оценка:
-11 +8

Еблев
204 Отговор

До коментар #17 от "КИМ":


Къде трябва да са завършили? В Банкя в килийното училище ли!?

Коментиран от #263


Оценка:
-5 +9

az #МУТРИ, ВЪН!
205 Отговор
Честито на всички българи! След повече от 300 дни борба мутрите са свалени от власт!!! На празника на Кирил и Меродий! Колко символично! Върви народе възродени!!!

Коментиран от #259


Оценка:
-8 +20

РАЗБОЙКО
206 Отговор

До коментар #199 от "Некой си":


АМА ЗАТВОРА НЕ МИ МЪРДА БРЕ КАСКЕТ, КАТ ТА СМЕНЯТ И СЪМ С ДВАТА КРАКА. МНОГО СЪМ КРАЛ И ПАРИ И ИМОТИ И БИЗНЕСИ И НАРКОТИКИ. МНОГО СЪМ КРАЛ. НЯМА ВЕКЕ БРЮСЕЛ, НЯМА И ТАМ НЕ МА ЩАТ ЩОТ ГИ ТАКОВАХ С 200. ТИ НАЛИ РАЗБИРАШ БРАТИНЬО? ИЛИ В ПАНДИЗА ИЛИ В ...РОБ. И ЗЛАТО КРАДОХ И КОНЦЕСИИ И ДЪРЖАВАТА ПРОДАДОХ И НА ГЕНОЦИД ПОДЛАГАХ НАРОДА. КО ША ПРАВИМ???

Коментиран от #211


Оценка:
-4 +10

12 Май 2021
207 Отговор
Ще остане в историята като дата, на която България се освободи от герберастко робство. Успех на служебното правителство с достойни хора дори за редовно правителство. Да живее народът на България!

Коментиран от #242


Оценка:
-6 +15

Дам
208 Отговор
Я имало и сериозно изглеждащи хора в България! Дано да не е само фотосесията обаче :)

Оценка:
-6 +12

209
Този коментар е премахнат от модератор.
Еблев
210 Отговор
А бе някой знае ли къде се дяна държавния каскет?

Оценка:
-5 +9

Некой си
211 Отговор

До коментар #206 от "РАЗБОЙКО":


Братиньо, тогава ти остава да просиш за милост черепа, биби, вагит и кьовеши.
Ще трябва да накиснеш дебелия, влади, вальо... ама мен не пипай!

Оценка:
-2 +10

Сидней Рейли
212 Отговор
Тези ще поддържат статуквото до последно. Единствено Кацаров може да е малко свестен. Направете проверка Харвард за кои хора е и на какво ги учат. И ... мин на външните работи бил назначен с конкурс по Живково време - вие шегувате ли се?
Основен извод - задкулисието и олигархията си назначиха правителство. Няма ново хора, т.е. едни и същи елити и прослойки са във властта, няма представителство на трудовите и обикновенни хора - т.е. буржоазна демокрация. и т.н. Нова партия трябва - партия на Народа.

Оценка:
-6 +7

Некой си
213 Отговор
Като гледам и чета,тук няма "калинки"! Успех !

Коментиран от #231


Оценка:
-4 +15

Очарован
214 Отговор
Днес се диша някак по-леко! Зефирът на промяната! Жалко за изгубените в нищото години...Нама как да си ги върнем. В мечти остаряхме...

Оценка:
-6 +18

Display
215 Отговор

До коментар #64 от "ддд":


Всички го очакваме...........

Оценка:
-4 +4

dsсса
216 Отговор
В ДИР,БГ още не са обявили, че имаме ново правителство.

Коментиран от #301


Оценка:
-2 +6

Макробиолог
217 Отговор
Хайде успокойте се малко,служ пр-во е с ограничени правомощия,не съм сигурен дали дори може да извърши необходимите кадрови и структурни промени по министерствата...за първото--има ограничения по трудовото законодателство,ще започнат едни обжалвания в съда и т.н....за второто--2месеца са недостатъчни за един министър за да направи одит та камо ли да оптимизира ведомството...но са длъжни да го започнат за да може следващото редовно правителство да не се мота от нулата..

Коментиран от #281


Оценка:
-2 +7

7777777
218 Отговор
БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА ВСЕ МОЗЪЦИ, НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ!

Оценка:
-9 +17

АМОН
219 Отговор
ПРАВИТЕЛСТВО НА РЕВИЗИЯТА И ДЕМОНТИРАНЕТО НА ГЕРБ.

Оценка:
-6 +12

Симо
220 Отговор
ПЪРВАТА РАБОТА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО , ТРЯБВА ДА Е ,,РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ ,, .

Оценка:
-7 +8

Panzerkorps
221 Отговор

До коментар #1 от "Глобалисти сатанисти":


Абсолютно вярно. Аз непрекъснато повтарям - РЕЛИГИОЗЕН ФАНАТИЗЪМ ИЛИ СМЪРТ!

Оценка:
-7 +1

Ялчин
222 Отговор
Одобрявам и приветствам служебния кабинет, сформиран от президента. Честито Освобождение на Българския народ.

Коментиран от #226, #232


Оценка:
-8 +13

Моряка
223 Отговор

До коментар #78 от "Ахахаах":


Сравнението е плачевно,ама нали ние,дебилите,гласувахме от 12 години за тази простащина(калинки),хак ни е.Добре,че един пилот слезе на земята и ни показа,че в България живеят не само калинки и близачи.

Оценка:
-7 +10

Сър Пичук
224 Отговор
Янаки Стоилов е един от най-активно участвалите при създаването на Конституцията и законите, довели до разрушаването и разграбването на Българияя и създаването на мутро-олигархичния модел, довел ББ и ГЕРБ на власт.
Наското имаше интервю с него на което с Г. Пирински се подхилкваха доста нагличко, когато ставаше въпрос как БСП са спечелили изборите след 1-милионния митинг на СДС.
Мястото му е в затвора, а не в университета, Парламента и Министерския съвет.
А Минеков е син на придворния скулптут на Тодор Живков. Израснал със златна лъжичка в устата и обикалял Западна Европа, когато обикновените хора не можеха да отидат до една Югославия.
Рано или късно справедливостта ще възтържествува.

Коментиран от #228


Оценка:
-15 +10

кикирикииии
225 Отговор
Майкоо.., ужас!
Много изтормозени изглеждат.

Оценка:
-11 +9

Моряка
226 Отговор

До коментар #222 от "Ялчин":


Да,ама защо трябваше отгоре(Президента) да освобождава.Другите го правят сами.

Оценка:
-5 +5

Здрав разум
227 Отговор
По джобовете си ще ги познаете. Най-големият икономически провал в българската история беше дело на завършили МГИМО и професори във ВИИ Карл Маркс, пардон УНСС.

Оценка:
-8 +5

Контра
228 Отговор

До коментар #224 от "Сър Пичук":


РЕСПЕКТ И НАСЛУКА!
Впечетляващи CV. Много висок образователен и професионален ценз и богата култура. Много добър подбор. Истински балсам за душата ми са воплите на джендърската еврогейска сган

Коментиран от #234


Оценка:
-4 +15

!!!?
229 Отговор
Ето че заветната мечта на Фигуранта се изпълни. Сега вече "няма да се краде" щом той управлява !!!?

Оценка:
-12 +7

123
230 Отговор
Няма ли промяна гответе се за война

Оценка:
-2 +10

4391
231 Отговор

До коментар #213 от "Некой си":


Няма, защото калинките се крият из държавната администрация и в работно време ..., нали разбирате - опашки пред гишетата, щото те ... чатят. Сменят се началниците и те спират. Съвсем нормално. Ще се спотаят ден-два и пак ще изпълзят, най-вероятно ще защитават новия началник. Калинки!

Оценка:
-3 +8

!!!?
232 Отговор

До коментар #222 от "Ялчин":


Хайде не варкай толкова, че като мине малко време може да си смениш ника, за да псуваш някой от новите ! Не забравяй, че Народът е винаги от другата страна на барикадата на тези които го управляват. А защо е така виж Историята !!!?

Оценка:
-1 +8

72777277
233 Отговор
Искам си свободата! Нормалността! Просперитета!!!

Оценка:
-3 +9

Сър Пичук
234 Отговор

До коментар #228 от "Контра":


Де да бяха и верни...
Познавам няколко от служебните и виждам, че биографиите са им добре "пипнати".

Оценка:
-6 +7

С тоя военен от сащ за премиер
235 Отговор
Локдауни ли да очакваме!? Ясно е че от козяк са го посочили на натовеца Радев

Оценка:
-5 +4

Просто
236 Отговор

До коментар #135 от "юрист":


си милиционер и такъв ще си бъдеш.

Оценка:
-3 +3

1378
237 Отговор
Ами то само комуняги бре. Потекоха реките от мед и масло.Блазе ни.Сега вече няма как да не ги стигнем европейците.Ако пък Кури ни поеме ,даже и ще ги разминем.

Коментиран от #308


Оценка:
-10 +6

238
Този коментар е премахнат от модератор.
2323
239 Отговор
От крачула на Буци се стекла кална диря, като разбрал състава на правителството

Оценка:
-5 +11

Бамбука
240 Отговор

До коментар #38 от "Защо няма Софиянци":


Щот са осрахти!

Оценка:
-2 +8

МАЛОУМНИКА
241 Отговор
Аааа, Румене, г-н Президент - нито един от ВСШ "Г.Димитров"/ в Симеоново /и последващите и именувания/ НЕ не СТАВА!Те са Солта на Българската земя!

Коментиран от #243


Оценка:
-6 +3

цвбхймк;л
242 Отговор

До коментар #207 от "12 Май 2021":


Не бързай! Идат нови избори. От нас си зависи кои ще си докараме. Току виж пак сме си нахлузили хомота... :(

Коментиран от #246


Оценка:
-5 +6

толупа
243 Отговор

До коментар #241 от "МАЛОУМНИКА":


И от Свищовската "академия", и то задочно!

Оценка:
-4 +3

Борисов Тиквата
244 Отговор
Аз не зная езици казваше тиквата...тъп съм.....правя се на улав.....не ми даваха да уча казваше той. ....дано никога повече не чуваме за тоя изрод крадлив. Освен че е в затвора.

Оценка:
-6 +9

Днес
245 Отговор
България чества своя ден на Победата!

Оценка:
-8 +6

Някой
246 Отговор

До коментар #242 от "цвбхймк;л":


То няма кого да изберем, винаги са едни и същи! За кои да гласува човек, незнам? Все едно и също се получава, явно нещо генерално бъркаме или прекалено много ни се бъркат!

Оценка:
-3 +7

Мутри Сбогом??? Радвай се народе!!
247 Отговор
Мутрите отиват, там където им е мястото!!!

Оценка:
-7 +9

248
Този коментар е премахнат от модератор.
1944
249 Отговор
тоя кабинет май лавров и малофеев са го редили. бкп спечели неофициално изборите с подкрепата на кпсс. другари , идете си с мир , че иначе ....

Оценка:
-7 +8

Слави
250 Отговор
На Служебното правителство УСПЕХ. Тази вечер ще се почерпя СПЕЦИАЛНО и с УДОВОЛСТВИЕ, че ТИКВАТА ВЕЧЕ НЕ Е ПРЕМИЕР. Като прочетох биографиите на Служебния кабинет, защо все си мисля, че са много по-подготвени от тиквения кабинет. От тиквения кабинет не знам някои да е завършил Харвард или пък във Виена, а само калинки до калинки мила моя майнольо. Ей, забравих ,,високо интелигентната ПКП" с блестящи географски познания. УРА тиквите ги НЯМА.

Коментиран от #257, #274, #288


Оценка:
-9 +12

Амед Азнавур
251 Отговор
що трябва да има на спорта и културата за 2 месеца?

за 2 м хранилка за над 15 000 миндила..

Оценка:
-1 +7

1944
252 Отговор
наритания от гундяев вече няма шанс за втори мандат. кеф.

Оценка:
-4 +5

Asterix
253 Отговор
Мисля,че все още е рано за всенародна радост...следващите два месеца,ще бъдат подготовката за следеващите няколко мандата на служебното правителство!
Важното е,че всички вече са спокойни!!

Коментиран от #256


Оценка:
-6 +8

254
Този коментар е премахнат от модератор.
ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ
255 Отговор
е строена!!! Служебно Правителство - Кошмара на ОПГ “ГЕРБ” се превърна в реалност!!!

Оценка:
-10 +6

Дааааа
256 Отговор

До коментар #253 от "Asterix":


ФАТМАКЪТ И ГОСПОДАРИТЕ МУ СЪЩО...

Оценка:
-8 +8

257
Този коментар е премахнат от модератор.
КОЛ И ВЪЖЕ
258 Отговор
ВСИЧКИ ЩЕ РАБОТЯТ ЗА САЩ.ВСЕ НАТОВЦИ САМО ГЛЕДАЙТЕ И АНАЛИЗИРАЙТЕ.

Оценка:
-7 +8

Много бъркаш
259 Отговор

До коментар #205 от "az #МУТРИ, ВЪН!":


Мутрите никога не са били на власт.Техният девиз винаги е бил"Ние сме с вас,които сте на власт".Те винаги са се крили зад гърбовете на власт имащите.Но най много мутри има в БСП и ДПС.

Оценка:
-6 +11

Гост
260 Отговор
С БКП напред. Ура ура! Децата на партийците отново с привилегии за училище, работа, жилища.

Коментиран от #273


Оценка:
-7 +12

Аааа
261 Отговор

До коментар #160 от "Моряка":


А ми ДА българия са

Оценка:
-2 +3

Чегевара
262 Отговор
Хунта цървули.

Оценка:
-4 +9

КИМ
263 Отговор

До коментар #204 от "Еблев":


НАЙ ДОБРОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е ПРИ НАС В СЕВЕРНА КОРЕЯ ,

Оценка:
-3 +3

Го4о
264 Отговор
Радев състави правителство в което жените са само две и то от грозни по-грозни. Сигурно ги е посочила Десислава Генчева!

Коментиран от #271


Оценка:
-5 +9

Пламен
265 Отговор
Комунист ченге комунист ченге и всички дъртежи винаги на държавната софра.

Оценка:
-5 +12

гост
266 Отговор
Румба джас пръdна в час.

Оценка:
-5 +8

Тошко
267 Отговор
Днес е новия 9 Септември! Ура другари! Народния съд предстои, нали ви казаха не отдавна от БСП, че това е "необходимото зло"! Радев ли? За него нямам думи, той е руска бира.

Коментиран от #270


Оценка:
-6 +9

бай Даньо
268 Отговор
Само комундел!

Оценка:
-4 +7

Още малко ви остана
269 Отговор

До коментар #1 от "Глобалисти сатанисти":


Каква изключителна глупост си написал.

Оценка:
-2 +3

270
Този коментар е премахнат от модератор.
Ами кърджалийската
271 Отговор

До коментар #264 от "Го4о":


Простакеса е красавица неземна, в сърцето на герберопитека завинаги

Оценка:
-4 +5

Аз Негодника
272 Отговор
Божков само за Минеков ли се е застъпил...Или за всичките...Пародията мутри вън...Ако БСП се провали, и на президентските избори,редно ще е Корнелия сама да си подаде оставка...90% от мандата на Президента мина, да са конфронтира с ГЕРБ при все че БСП си има лидер...СОЦИАЛНАТА - СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ е пълна с ОЛИГАРСИ.

Коментиран от #275


Оценка:
-8 +5

О еее
273 Отговор

До коментар #260 от "Гост":


Сега ще върнат АБПФК и пенсиите на АБПФК.

Оценка:
-3 +5

ДолуГерб
274 Отговор

До коментар #250 от "Слави":


Доживяхме...

Оценка:
-4 +6

Мутри сбогом
275 Отговор

До коментар #272 от "Аз Негодника":


Много скоро ще разберете всички герберски подлоги къде живее бай Ставри😆

Коментиран от #289


Оценка:
-6 +8

ИМПЕРИАЛИСТ
276 Отговор

До коментар #197 от "Некой си":


..........`айде, кажете тогава, каква политика ще провежда това служебно правителство? Лява ли, дясна ли? Не виждате ли, че това са абсолютни КАРИЕРИСТИ, начело с един селски "АЛЕН ДЕЛОН"...

Оценка:
-8 +8

Бат Вальо
277 Отговор

До коментар #103 от "ПСР":


Ти направо се ПоСРа, бе ... иначе, дружинката ми харесва, шоково ще отвори очите на народа, та и заслепените да видят ква иzмет драпа за властта ... масово ще поискат ГЕРБ обратно ...

Оценка:
-6 +6

ДОСТОЕН И УМЕН
278 Отговор
ЧОВЕК, КАТО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЯМА КАК ДА НАЗНАЧИ БОКОВИТЕ БОКЛУЦИ СЪБИРАНИ ПО КРЪСТОВИЩАТА! НЕКА ТОЗИ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ ПРИБЕРЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ БИВШИЯ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ В ЗАТВОРА! НЕКА БЪДЕ РЕВАНШ ЗА ВСИЧКИ МЪКИ ПРЕЖИВЕНИ ОТ БЪЛГАРИТЕ!!! ДЕЙСТВАЙТЕ МИНИСТРИ БЕЗ ГРАМ МИЛОСТ!!!!!!!!!

Оценка:
-6 +8

SAAB
279 Отговор
Бих предпочел тоя кабинет да остане по-дълго..........за главанако Шопен !

Оценка:
-4 +6

БАЙ СТАВРИ
280 Отговор
При чистачката има няколко калъпа сапун,
Един кашон с туби вазелин и много пакети
с памперси и дамски превръзки с крилца !!!

Оценка:
-3 +3

ИМПЕРИАЛИСТ
281 Отговор

До коментар #217 от "Макробиолог":


.....чети: КТ.....Чл. 328;(2) (Доп. - ДВ, бр. 25 от 2001 г., в сила от 31.03.2001 г.) Освен в случаите по ал. 1 служителите от ръководството на предприятието могат да бъдат уволнени с предизвестие в сроковете по чл. 326, ал. 2 и поради сключването на договор за управление на предприятието. Уволнението може да бъде извършено след започване на изпълнението по договора за управление, но не по-късно от 9 месеца.
На разбираем език: Всеки шеф, при постъпването си, може да уволнява в продължение на 9 месеца заварените преки подчинени.

Оценка:
-4 +3

282
Този коментар е премахнат от модератор.
283
Този коментар е премахнат от модератор.
284
Този коментар е премахнат от модератор.
Някой
285 Отговор
Нека дойдат......... Извънземните!

Оценка:
-2 +4

tato
286 Отговор
Свестни хора. Дано да ги опазят от корупцията.
До 1-2 седмица всеки от тях ще е получил оферта на която не може да откаже или не бива да откаже.
Този момент ще е разковничето

Оценка:
-3 +2

Божеее
287 Отговор

До коментар #197 от "Некой си":


Значи Ангелов и Ананиев ти се гледат некомпетентни в професията си? Ти завършил ли си повече от 8-ми клас?

Оценка:
-3 +4

Само
288 Отговор

До коментар #250 от "Слави":


Така си мислиш.Въпреки ,че мисленето не ти е силната страна.

Оценка:
-0 +1

Не слагай
289 Отговор

До коментар #275 от "Мутри сбогом":


Тигана преди да си уловил рибата.

Оценка:
-2 +5

Ден Първи след Гербармагедон
290 Отговор
Започва разчистване на руините.....

Оценка:
-4 +3

Бай Курти
291 Отговор
Голяма радост на каскетите.А всъщност сега ще ядат к@ра.Фърчилото ,както винаги пак се издъни.

Оценка:
-3 +5

пешо
292 Отговор
Само министъра на туризма е с неотговарящо СиВи.

Коментиран от #295


Оценка:
-1 +1

666666
293 Отговор
Как пък един няма срещнат на някое кръстовище с купени дипломи и степени!?!?

Оценка:
-2 +2

Айде бе
294 Отговор

До коментар #133 от "Доротея":


Вече се видя как са работили. Министърката на МРРБ две вили си построила на морето с европейски пари баш по време на служебния кабинет, в който беше министър! Хвала и да ви е честита! Сега сигурно хотел ще си уреди!

Оценка:
-2 +5

И аз да кажа
295 Отговор

До коментар #292 от "пешо":


А визията й? Бонбонче!

Оценка:
-0 +1

Вярвай си
296 Отговор
Мъдрият ни народ е казал да не се радваме на ново прасе и нов началник, а тук едно веселие е настанало...На един досега му било трудно да диша, ама сега с военните и чингисарите му било някак по-празнично! Лелееее

Оценка:
-1 +6

IYI
297 Отговор
Солидно.

Браво, г-н президент.

Е, как да се прави сравнение между тези кандидатури и онези .окови карик@тури от последните 12 години?

Оценка:
-4 +4

НИКОЙ
298 Отговор
НЯМА ДА ПЛАЧЕ ЗА герб

тиквата си Умре от мъка

дее ба тоз про ст пожар ни кар

Оценка:
-6 +1

Хаберий
299 Отговор
Утре смяна на всички областни управители. Заповед на вътрешия министър, измитане на всички началници на областни и районни управления. Назначаване на новите след минаване на детектор на лъжата и полагане на нова клетва, за вярва служба на Родината. От Н-то управление на ДАНС или БОП да се открие дело на каскета и се постави на слушалка и външно... - разписват се от съдия. Арест на мутрата и всички окаляни министри, депутати, областни и общински гешефтари. Всички играчи с европейски пари в ареста и да пеят надлъж и на шир, кои мекерета на мутрата са вършеели в Г-8!. Измитане на цялото ръководство на ДАНС. Закриване на Комисията по досиетата на ДС и РУМНО.
И още и още много дела....

Коментиран от #321


Оценка:
-6 +4

роялист
300 Отговор
Шпионина президент назначи шпионина премиер!
Доживяхме и това:Зелените цървули начело на
държавата!Жалко за България.

Оценка:
-2 +8

SUPER
301 Отговор

До коментар #216 от "dsсса":


Дир беше паднал цял ден или го ремонтираха :)))

Оценка:
-0 +1

дявола
302 Отговор
На тази СХЕМА автора е някой който диктува нещата а Радев е само Изпълнител

Оценка:
-2 +3

kjl
303 Отговор
Прегледах новите министри и се втрещих от министъра на спорта!!!! Който за съжаление познавам лично от 40г.По корумпирана личност не е имало на този пост от както тази федерация съществува! Но това е друга тема. Бил 3-ти на Европейско по Модерен петобой???? Пълна лъжа! Европейски първенства по Модерен петобой не са се провеждали ПРЕДИ 1987г. Та се пита как Дечо Кузманов е станал трети на първенство което никога не се е състояло???? Нека някой журналист го помоли да си покаже медала? Хайде журналистите, свършете си работата. Дечо е лъжец! Имах вяра в Радев, ама с този избор на този мошеник, вече имам съмнения.

Коментиран от #318


Оценка:
-1 +6

Добри
304 Отговор
Ако са толкова способни колкото са им добри биографиите, направо да остават за постоянно.

Оценка:
-4 +3

баба мара
305 Отговор
НАБУТАЙТЕ ГО НА ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ ДО ПЕТЪК МОЛЯ ВИ!

Оценка:
-5 +0

Бай Ставри
306 Отговор
Доведете ми един министър от Герб в бобовдолския булка ще го направим

Оценка:
-4 +0

карамбата
307 Отговор
Без Бойко не е интересно. Всички тия са нещастници.

Оценка:
-0 +4

Моряка
308 Отговор

До коментар #237 от "1378":


Не бях чувал на високо образовани и успели хора да се наричат комунисти.Ама в истерията от падането всякакви глупости сега се тиражират лично от Пожарникара.Останалите от кордебалета жално пригласят.

Оценка:
-2 +0

НАША ГОРДОСТ
309 Отговор
САМО ДАНО БИОГРАФИИТЕ ИМ НЕ СА НАГЛАСЕНИ КАТО НА РАДЕФ.
ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ,С ТИТЛИ,ЕЛИТНИ ОБРАЗОВАНИЯ,ЕЗИЦИ-ЩЕ ГИ ВИДИМ ЩО ЗА ОБРАЗИ СА..ДАЛИ ПЪК ОТ МНОГОТО УЧЕАНЕ НЕ СА ИЗПЕРКАЛИ??????
УЧЕНИ,СПЕЦИАЛИСТИ ,ОПИТНИ ,РАБОТИЛИ КАТО ЕДИКАКВИ СИ ЕЛИТНИ ОСОБИ, С ЕЗИЦИ,ИИИИИИИ ОТНОВО МАРШ КЪМ БЛАТОТО..

Оценка:
-0 +2

Пенсионер
310 Отговор
Ураа, Боко падна.Вече си резервирах билет за почивка на Малдивите.Сега другаря Радев, като ми направи пенсията европейска ще обиколя света.А не ,като Боко да ми дава само 50 лева отгоре.

Коментиран от #312


Оценка:
-1 +2

ттт
311 Отговор
Съмна без Биби!

Оценка:
-0 +0

Друг пенсионер
312 Отговор

До коментар #310 от "Пенсионер":


Дава ти бате Бойко 50 лева отгоре, ама първо ти определя пенсията 300 лева надолу. Ама щом им се радваш, О. К., 11 юли идва, гласувай за Биби, той ще мине да то оцени жилището и ще ти сложи 51 лева по-висок данък, ще ти повиши цената на киселото мляко, ще ти премахне нощната цена на електроенергията и ще ти забрани да си караш колата на газ, защото замърсява.

Апропо, служебното правителство на Стефан Янев назначено от Румен Радев няма да се занимава с пенсии. С такива "битовизми" се за има ваше само служебното правителство на Близашки, първата заповед на когото беше да увеличи цената на електроенергията.

Оценка:
-0 +0

валентин
313 Отговор
др. Радев съжалявам че гласувах за вас. Не съм от БСП и никога не съм бил но мислех, че един пилот трябва поне да е интелигентен и умен. С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ПОКАЗАХТЕ ЧЕ НЯМАТЕ И МОРАЛ. А ТРЯБВАШЕ ДА ДА СТЕ НАДПАРТИЕН. НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА МОЯ ГЛАС И НА СЕМЕЙСТВОТО МИ. ВЕЧЕ НЕ СТЕ МИ ПРЗИДЕНТ ФАКТ.

Оценка:
-1 +0

бкп дойде
314 Отговор
БСП (БКП) дойде!!!!!!
Видя се кой стои зад Отровното трио!!!!
За щастие ще е за кратко!

Оценка:
-0 +0

315
Този коментар е премахнат от модератор.
аз съм Веска
316 Отговор
КИРИЛ ПЕТКОВ ЩЕ ОГЛАВИ ЕДНО МИНИСТЕРСТВО ПРИ МОНАРХИЧНИЯТ РЕЖИМ .ТОВА МИНИСТЕРСТВО СЕГА НЕ СЪЩЕСТВУВА .
НАРИЧА СЕ МИНИСТЕРСТВО НА ЗАДГРАНИЧНИЯТ БИЗНЕС.
ТОВА МИНИСТЕРСТВО РАЗБУТВА ВЪШЛИВИТЕ ПОСОЛСТВА ПО СВЕТА , И ГИ ПРЕВРЪЩА В БИЗНЕС ЦЕНТРОВЕ , ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРСКА ПРОДУКЦИЯ .
ДС СЕ Е ИЗНЕСЛО ПО ТЕЗИ ЦЕНТРОВЕ , И ЗАСИПВА С ПАРИ ДЪРЖАВАТА НИ .

Оценка:
-0 +0

Максим
317 Отговор

До коментар #17 от "КИМ":


Прочети по-внимателно статията. Особено трудовата биография на служебния ни министър председател Янев. Иначе е добре, че външният ни министър знае руски и надявам се няма да се излага да тича сляпо натам, където са заповядали Задокеанските господари.

Оценка:
-0 +0

246
318 Отговор

До коментар #303 от "kjl":


Абе министъра на спорта и не е толкова интересно кой е. То е ясно, всеки ще възползва до някаква степен от служебното си положение. Въпросът е как ще се проявят другите ни министри в по-интереснитв области, касаещи икономиката ни например.

Оценка:
-1 +0

!!!?
319 Отговор
Всички министри от Харвард, а кремълския парашутист от Хасково !!!?

Оценка:
-0 +1

далекоглед
320 Отговор

До коментар #51 от "Интелектуалец":


Ти присъствал ли си на учения на НАТО да видиш на какъв език се говори.Само на английски без преводач.Най зле говорят италианците а турците са перфектни все едно му е майчин.Генерала при всички случаи говори отлично.

Оценка:
-0 +0

Мармалад
321 Отговор

До коментар #299 от "Хаберий":


Тоя филм сме го гледали и резултата винаги е трагичен.Винаги идват политически верни другари.Защо винаги правим една и съща грешка.Той и Цецо така направи.То който е за смяна сам ще си тръгне.На детектора ако се разчита само психопати ще останат .Нека нещата си стават последователно с обективни резултати.Не е важен цветът на котката а дали лови мишки.Дано бъдат по умни от предшествениците и да не започват от начало с ненужни структурни реформи за които ще губят време и ресурс.Още първата седмица ще си проличи.Хората са еднакви

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Лиъм Галахар
Вокалистът на Oasis обяснява липсата на брат си Ноел на премиерата на документалния филм за групата в Манчестър
Зашо го няма на премиератата ли? Вероятно сега си стои у тях, тъпче се с тофу и си прави пилинг на лицето"

Още бисери