Last news in Fakti

4 Юни, 2021 23:20 18 262 121

Бойко Рашков: Борисов много добре знае с какво разполагаме

  • бойко рашков-
  • бойко борисов-
  • престъпление-
  • дело-
  • заплаха

Служебният вътрешен министър допълни историята, която разказа преди седмица

Бойко Рашков: Борисов много добре знае с какво разполагаме - 1
Кадър: ''ЕвроДикоФ''

"Аз не знам дали да коментирам начина, по който Борисов се изразява. По този начин той отклонява въпроси. Никога не съм казвал, че той е ял хора. Не може ли като мъж да каже нещо смислено?", това запита служебният вътрешен министър Бойко Рашков в предаването "ЕвроДикоф" по телевизия Евроком. Думите му са по повод черния хумор на Бойко Борисов, който заяви: "Само не са ми пришили, че съм изял някого на филета". A самият черен хумор на бившия премиер е продиктуван от разкритието на Бойко Рашков в "ЕвроДикоФ'', че лидерът на ГЕРБ в качеството си на министър-председател е отправял брутални заплахи към български гражданин, чието име все още не е публично известно.

"Аз направих един преразказ на това, което ми каза един човек, който ме посети в Министерство на вътрешните работи. Никога не съм казвал, че той (б.р. Бойко Борисов) яде хора. Борисов много добре знае с какво разполагаме", допълни вътрешният министър.

"Една седмица толеранс имах, за да мога да събера някои материали, тъй като става дума за случай с давност отпреди десетина година. Направи ми впечатление това, че ваши колеги и експерти не се забавиха да изразят мнение, че аз твърдя нещо, но нямам доказателство. Един експерт обяви, че назовавам неща, за които нямам доказателства. Ето ги доказателствата (б.р. връчва лист на водещия Сашо Диков)", добави Бойко Рашков.

След като получи листа с доказателствата, Сашо Диков преразказа видяното на зрители. Той обясни, че става въпрос за среща между Борисов и гражданина Х, на която премиерът му заявява, че машините в месокомбината работят на пълни обороти и жена му няма да разбере, че яде неговото месо.

В процес на разговора между Рашков и Диков стана ясно, че въпросният гражданин е свидетел по дело срещу министър в правителството на Борисов, за когото той се застъпва.

"Въпреки че този гражданин е дал чистосърдечни показания, на базата на тази заплаха той е бил принуден да се яви отново пред съдия и да заяви, че не поддържа показанията, които е дал преди това", включи се с допълнение Рашков.

По думите му, съдията е забелязал, че заплашеният от Бойко Борисов свидетел е бил много притеснен, когато е давал показания.

"Това дело е било смачкано. Хората са се опасявали от Борисов. Дори тези, които са разследвали. И накрая нищо не е излязло при явни данни за извършено престъпление", заяви още вътрешният министър по темата.

"Аз смятам, че българската Прокуратура, когато се запознае със записа на вашето предаване, по силата на закона може да се самосезира. Не е необходимо да изпращам сигнал на Прокуратурата. Аз вече не вярвам на българската Прокуратура под това ръководство", отговори Рашков на въпроса дали ще подаде сигнал за това деяние на Бойко Борисов.

"Американската страна обяви за корумпирани трима души - от тях трима много известни. Божков, Пеевски и Желязков. Гешев е продукт на тези, обявени за корумпирани лица. Аз не желая да изпращам този материал на Гешев, нямам доверие на този главен прокурор. Г-н Гешев предаде независимата Прокуратура на Борисов. С такива като Гешев, които не спазват Конституцията, аз нямам работа", категоричен бе той.

"Нека вашите зрители да се сетят кой е визираният партиен лидер и държавник (б.р. в съобщението за санкциите от САЩ). Логически се стига до извода, че това е бившият министър-председател. В едно студио днес г-н Бойко Ноев го е казал", коментира още Бойко Рашков.

"С лица, за които аз лично съм установявал, когато бях председател на Бюрото за контрол на СРС-та, как те извършват действия - не на границата, а осъществяват престъпен състав със СРС, не искам да влизам в диалог. За съжаление, за тази тяхна дейност беше осъдена съдия Владимира Янева, а те минаха между капките. Специално с Недялков (б.р. Недялко Недялков, вече бивш зам.-председател на ДАНС) имам план какво да направя и ще го направя. Недялков ще трябва да докаже в българския съд, че съм разгласявал информация. Трябва да изкара документ, така се прави", отговори министърът на вътрешните работи на обвиненията на споменатия Недялко Недялков, който твърди, че Рашков е разгласявал информация като шеф на Бюрото за контрол на СРС-та и затова му е отнет достъпът до класифицирана информация.

До седмица може да приключи проверката за подслушването, обяви министър Рашков към края на своето участие.в "ЕвроДикоФ".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 185 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    73 440 Отговор
    Разполагаш с празни приказки на пазара. Старчески дом ходи и работи. 5553

    Коментиран от #15, #30, #42, #54, #70, #109

  • 2 БиБи

    240 21 Отговор
    Кълна се, човешко месо ня съм ял никога. Беден като сакет живея, не познавам олигарси!

    Коментиран от #104

  • 3 Bai Nudals

    308 30 Отговор
    Знае но каскета още не дава. Първо каскета трябва да бъде свален после ще е детска игра за вас. И Боко ще отиде по дяволите.

    Коментиран от #7, #99, #102, #105

  • 4 Последния Софиянец

    198 22 Отговор
    Явно в Банкя правят суджуци от хора.

    Коментиран от #10

  • 5 Даааа

    60 352 Отговор
    Рашков обличайте си белите "обърнати" ризи ти и твоите смешници(колеги) от правителството и поемайте към психиатрията.... Там в Курило, където е и директор оная Гълъбова със сигурност има места и за вас.... 😂😂😂

    Коментиран от #95, #97

  • 6 Хаха

    59 282 Отговор
    Този е луд за връзванре

    Коментиран от #113

  • 7 Точно

    35 125 Отговор

    До коментар #3 от "Bai Nudals":

    Както замина,, българското лято заедно с💀💀💀, 😀😀😀😀

    Коментиран от #33, #43

  • 8 Ххх

    248 17 Отговор
    Падне ли гешеФ, ще стане забавно, иначе този мач сме го играли…

    Коментиран от #78

  • 9 Ванга ФЕН

    35 38 Отговор
    Бългaрия КE cтaни ЖИВКOвa, тoгaвa вcичкo шe й e нaрeд !
    Чуднo кaк и кoгa шe cтaни ЖИВКOвa !
    Нe cтaвa въпрoc зa кoмунизъм, a зa нeщo , кoeтo e cъвceм нoвo, нeчувaнo и нeвиждaнo !
    Cтaвa въпрoc зa cъвceм нoв вид пoлитикa , кoйтo вид мoжe дa бъди измиcлeн и cъздaдeн oт Живкo Кocтaдинoв, кoйтo e рoдoм oт грaд Вaрнa !
    Преди доста години от Ванга е казано, че всички българи ше се върнат в България до 2022 или най късно до 2025 година !
    Не става въпрос за модерно и хитро измислено робство, а за истински живот, а не изкуствен живот !
  • 10 Хихи

    22 66 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    И ти ги продаваш в ресторанта си. Реклама ли си правиш 😃🤣

    Коментиран от #19

  • 11 Веско

    50 148 Отговор
    На Рашков кабинета да не е в "ЕвроДикоФ''

    Коментиран от #96

  • 12 Чегърт чегърт

    194 28 Отговор
    Мачкай тиквите и каскети те!Браво Бойко !
  • 13 зъл пес

    43 189 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Само не са ми пришили, че съм изял някого на филета"казва ББ. Рашкоооов ,ББ не казва че директно си казал че е изял някой.Ама ти комунисте от такива шеги не разбираш.Затова народа харесва ББ.Поне може да се пошегува,а не мародерства като теб.

    Коментиран от #20, #38

  • 14 Рашков

    221 21 Отговор
    ти си в грешка. ББ няма черен хумор,той просто е вечен извор на простотията, това няма нищо общо с вродената дребна душица жадна до последен дъх за власт и пари. Ето това е истинската дефиниция на думата - изрод
  • 15 заспивай

    145 17 Отговор

    До коментар #1 от "Дааа":

    гроб умря
  • 16 Клептоман от Банкя

    130 15 Отговор
    Суджука в затвора
  • 17 Георги

    203 31 Отговор
    Бойко Рашков е един истински българин, безстрашен истински!!

    Коментиран от #112

  • 18 Шляхтиц

    31 117 Отговор
    По мое мнение доказателствата са приказки на някакви хора Х, а що за хора са не е известно. Всеки може да си говори каквото си пожелае, а чулите тези приказки могат да си ги перефразират и да си ги измъкнат от контекста както намерят за добре.
  • 19 Бай Кольо

    18 52 Отговор

    До коментар #10 от "Хихи":

    За какъв ресторант бе човек, тоя има един дюнер в Факултето, завещан от баща му Николай Колев ( босия)
  • 20 Суджук

    115 11 Отговор

    До коментар #13 от "зъл пес":

    Боко не яде филета веее.. Яде суджуци - нали по Добричко му ги събираха за пратка до София.
  • 21 Милев

    132 16 Отговор
    Мутрата си намери майстора..
  • 22 Бацо

    107 12 Отговор
    В барцелона съм в барцелона съм
  • 23 веселяк

    77 7 Отговор
    малеее , ще има ихууу ,казал гешеф на шефа си!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 БОКО КОКАИНА

    36 6 Отговор
    Кoнcумaциятa нa кoкaин ce e увeличилa oщe пoвeчe във врeмeнaтa нa пaндeмия, coчaт прoучвaния, нaпрaвeни пo пoръчкa нa пoлитичecкoтo прeдaвaнe "Кoнтрacти" нa гeрмaнcкaтa oбщecтвeнo-прaвнa тeлeвизия АRD. Aнaлизитe нa oтпaднитe вoди в Бeрлин, ocъщecтвeни oт бeрлинcкитe вoдocнaбдитeлни фирми и oт Тeхничecкия унивeрcитeт в Дрeздeн, coчaт знaчитeлнo нaрacтвaнe нa кoнcумaциятa нa кoкaин в гeрмaнcкaтa cтoлицa. Aкo прeз 2017 гoдинa в oтпaднитe вoди ca били oткривaни днeвнo caмo 300 милигрaмa ocтaтъци oт кoкaин нa 1000 души, тo прeз мaй 2021 гoдинa кoличecтвaтa ca двoйнo пo-гoлeми.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ЧИБА СТАНИШЕВ

    62 3 Отговор
    Кocтaдин Чaкърoв
    Бившият cъвeтник нa бившия Първи кoмeнтирa прeд Кeвoрк Кeвoркян извинeниeтo нa лидeрa нa БCП зa cмянaтa нa имeнaтa нa бългaрcкитe турци:
    Aкo бeшe жив, Тoдoр Живкoв щeшe дa изхвърли Cтaнишeв oт cтрaнaтa нa кaруцa cъc зaвързaни тeнeкии, зaрaди извинeниeтo зa Възрoдитeлния прoцec."
  • 28 Хахахахахахах

    23 59 Отговор
    Тц, тц, тц, това на днешно време някой като те ядоса да не смееш да кажеш, че ти идва да го убиеш, че както е тръгнало...без да си убил, някой ще те чуе, ще иде при Диков, ще разкаже, и после ходи да обясняваш, че нямаш сестра.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бойко е велик

    99 15 Отговор
    Браво Рашков,мачкай тиквите
  • 32 касапин

    69 10 Отговор
    Те сегаБоко го еваа в гърба.Ще го правят на банкянски старец .
  • 33 Bai Nudals

    39 6 Отговор

    До коментар #7 от "Точно":

    Напротив лятото тепърва предстои започва на 22.07.и продължава до...
  • 34 Айайай

    55 10 Отговор
    Къде сте бе хейтъри нали изкате доказателства ето ви ги.

    Коментиран от #80

  • 35 ЕЖЕДНЕВНО

    84 15 Отговор
    РАШКОВ, ИЗКОРЕНЯВАНЕ НА ЦЕЛИЯ ТИКВЕН БОСТАН..............ДО КОРЕН , И НАРЕД .....!!!!
  • 36 Мешерето

    20 8 Отговор
    10 години щом не го е изял значи е хърбав сиганин 😁🎃🇻🇳🚾
  • 37 Асан

    37 14 Отговор
    Рашко не ма занимавай с кокошкари - търси пачките и златото на Тиквата 😁🎃🇻🇳🚾
  • 38 2566

    58 14 Отговор

    До коментар #13 от "зъл пес":

    Народа е достатъчно глупав за харесва Буци а ти също като ти чета коментара ,на Буци и затвора му е малко
  • 39 Анекдот

    19 52 Отговор
    Питали радио Ереван, какво е общото между Кирил Рашков и Бойко Рашков - общото е работата им ....
  • 40 Бончо

    68 14 Отговор
    МАЧКАЙ ГЕРБАВАТА СГАН БАНДИТСКА.

    Коментиран от #51

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Кво лято бе

    12 4 Отговор

    До коментар #7 от "Точно":

    Навън е 10 градуса.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Бойко Рашков

    39 13 Отговор
    е сярната киселина за Борисов! Хващам бас, че докато не го изгори, няма да се откаже. Сега остава някой гърбав тъпанар да го приеме в буквалния смисъл. Никак няма да се учудя, защото метафорите са непонятна терминология за тях!
  • 46 Чичо

    16 2 Отговор
    А кой е министера на баце, де шял да прави кайма. На кое правосъдие?

    Коментиран от #58

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 корав човек

    52 19 Отговор
    Бойко Рашко е корав човек, такива трябват на държавата. Той ще види сметката на всички престъпници!
  • 49 няма изход

    49 16 Отговор
    Б. Рашков е отличен юрист, ще си подготви работата и тогава човека от Банкя ще бъде притиснат до стената от доказателства. Няма измъкване.
  • 50 смело

    56 15 Отговор
    Тепърва започват разкритията! Герберастите и техният тартор са притиснати в ъгъла. Действай все така смело , Рашков!

    Коментиран от #101

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 е всички знаем

    9 8 Отговор
    с лъжи с какво .. хах
  • 53 Зайко Байко многознайко

    21 42 Отговор
    Рашков, не се иэлагай, докаэателства трябват а не една жена ми каэа на " Женския паэар"!

    Коментиран от #55

  • 54 Неее

    29 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дааа":

    Разполагам с факти като смъртта на Мишо- Бирата и ....съпругата му ..!!!
  • 55 И аз искам доказателства...

    18 5 Отговор

    До коментар #53 от "Зайко Байко многознайко":

    ...,а не приказки като ..- сготвиха ми една Мата Хари,която да ме компрометира...?!Ама коя e Мата Хари..., дайте доказателства Г-н ББорисов... .?!?!?!
  • 56 Жива да ни бях

    22 49 Отговор
    Рашков пак се наака в медийната тоалетна на Дикоффф. Имал той доказателства "един човек ми каза" ама нямало да ги даде на прокурора защото "не го харесвал". После забърка поредната махленска клюка че "партийният лидер" бил Борисов. То една ученичка в прогимназията прави по убедителни интриги от този социалистически прилеп.
  • 57 Разбирач

    48 9 Отговор
    Най-странното е че, тиквата още плаща за тролове което означава че не е наясно какво се случва.
  • 58 Зайко Байко многознайко

    12 2 Отговор

    До коментар #46 от "Чичо":

    Може да е Миро Мършата ( Найденов)!?🤔😂🙄
  • 59 Не вярвам

    18 33 Отговор
    На дърти и заклети комуняги, като Бойко Рашков например.
  • 60 Файл

    36 6 Отговор
    Аз съм сигурен, че буци не си спомня кой е заплашвания. Та те са толкова много хора, а и това сега му е малък кахър.
  • 61 ГЕРБ са Мафия

    33 8 Отговор
    ГЕРБ ни дават корупцията и недосегаемата Мафия. Хъц мъц една стотинка не бил взел. ОПГ не били престъпници. Имате грехове към народа и ще си ги платите!
  • 62 Георги Ненов

    33 10 Отговор
    бб изпадна в кръгова отбрана. Отвсякъде искат да го... Засега се крие зад геп и гешо но скоро и те ще го предадат. 9
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Дубай дойде

    13 18 Отговор
    Ами кабинетът е на Дубай. А нали помните, че на тоя от Дубай дадоха акциите на Левски. Навсякъде вече е Дубай, човекът си купи България. Всички ще търкаме билетчета.
  • 65 Тредстоун

    19 18 Отговор
    Тая червена маймуна така като гледам сериозните телевизии странят от нея и простотиите които бращолеви. Виж дикоф е друга работа , той отдавна се е превърнал в еталон на глупостта , двамцата с маймуната могат да си плюят в устата денонощно , смешници
  • 66 XAAXAAAXA

    21 18 Отговор
    А бе този нормален ли е?
    Доказателството било, един човек му казал, но бил объркан и нищо не му се разбирало. Другарю Рашков, в кой нормален съд изобщо ще обърнат внимание на такива селски клюки?
    В никой!
    С такива тъпизми може да осъдиш човек в Северна Корея, Куба или при любимия ти СОЦ от преди 60 години!
    Аман от червени чукундури!

    Коментиран от #69

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Лили

    20 11 Отговор
    Борисов ще бъде арестуван и съден, ОПГ гроб се разпада. Троловете им ще тр да работят.
  • 69 Лили

    20 9 Отговор

    До коментар #66 от "XAAXAAAXA":

    Скоро ще разбереш, че е нормален, играта свършва.
  • 70 мдаааа

    20 10 Отговор

    До коментар #1 от "Дааа":

    Тъй, тъй.... срещу бойко по бойковски!!!
    Рашков, тепай тая гад!!!
  • 71 вбт6

    12 3 Отговор
    ББ много добре знае, че нищо няма да предприемете спрямо него. Това е най- важното.
  • 72 Мани се Боко

    13 8 Отговор
    Рашков нещо си в грешка. Действащият политик всички го видяхме да влиза в офиса на Бошков.

    Коментиран от #82, #83

  • 73 Сестра Галева

    16 13 Отговор
    Слугите на черепа мунчо юмручето и рашков се напъват да изкарат некви измислени обвинения без доказателства " един човек ми каза " това е обвинението това да не ти е Русия дето които посочи Путин че е враг и почват да го троват и вкарват по затвори така без доказателства
  • 74 румбоф

    16 4 Отговор
    Когато искаш да набедиш някого е най-лесно.Къде беше г-на 2007
    когато мин.предс.Станишев внася в НС законопроект,чрез мин.на
    култ.Ст.Данаилов"светла му памет"и обличат в закон Бобокови и
    Божков да си направят частни музеи.Къде бе когато мин.предс.бе
    Орешарски и предс.на НС М.Манолова назначи Пеевски за шеф на
    ДАНС и за мин му извадиха допуск за СС.Тогава те предадоха БГ
    защото са искали да дадат на ДПС достъп до тайните служби на
    страната с пълно съснание от всички БСП политици които сега
    заемат мин.постове.К.Нинова бе 2007 в мин.съвет на Станишев
    когато облякоха в закон за да не може да ги пипат Божков и
    Бобокови,а не да се обяснява без да я питат получавала ли е пари.На каква цена направиха това от БСП и сега когато излезе
    и истината за Пеевски,че съпъртийците от БСП на Манолова съвсем съзнателно са действали,кои бяха министри и кои подписаха допуска му.Питайте ги вие журналистите и чакаме отговори за самата истина и цената.
  • 75 Николай

    11 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Една седмица толеранс имах, за да мога да събера някои материали, тъй като става дума за случай с давност отпреди десетина година.

    Коментиран от #76

  • 76 Николай

    19 4 Отговор

    До коментар #75 от "Николай":

    Ама верно ли случая е от преди 10 години, Стига бе Рашков ти съвсем за балъци ни вземаш.

    Коментиран от #77

  • 77 Николай

    10 4 Отговор

    До коментар #76 от "Николай":

    Само жена ми помни такива неща, как на някаква софра преди 25 години съм се напил и тя ми брала срамовете по такситата.
  • 78 Николай

    8 4 Отговор

    До коментар #8 от "Ххх":

    Как ще падне Гешев, няма шанс да го свалят, освен ако не се разболее нелечимо или не го очистят, обаче тогава цирка ще стане голям.
  • 79 Диктоф

    17 5 Отговор
    Когато изкараха на светло дейностите на Бобокови и Божков сега
    всички които ги защитаваха се умълчахте и почнахте да ползвате
    думи от женския пазар-някой ми каза.Най фрапиращото е че тези
    които създадоха Бобокови,Божков и Пеевски искат от ЕПарламент
    да изпратят разледващи от публ.на САЩ.Станишев,Йончева и др.
    от БСП,Манолова искат да разследват кого? нали вие ги сйздадохте вас трябва да разследват.

    Коментиран от #81

  • 80 Николай

    12 2 Отговор

    До коментар #34 от "Айайай":

    Къде са, на лист хартия. Стига си ръсил мозък! Доказателства се събират по надлежния ред от компетентните органи контролирани от наблюдаващия прокурор по делото.
  • 81 Николай

    9 1 Отговор

    До коментар #79 от "Диктоф":

    Те братята американци им казаха в прав текст кого разследват. Името на човека, свързаните фирми и всички роднини и съдружници, включително и партньори в бизнеса.
  • 82 Николай

    15 3 Отговор

    До коментар #72 от "Мани се Боко":

    Преди да се появят снимките как Мая известна като Общата влиза в офиса на Божков тя категорично отричаше да е ходила при него! След като се появиха снимките запя песента, че отишла само да види какво и предлагал Борисов през Черепа...
  • 83 Николай

    16 3 Отговор

    До коментар #72 от "Мани се Боко":

    Мая Манолова, октомври, 2020 година:

    - Никога не съм ходила при г-н Васил Божков, нито съм го виждала!

    Мая Манолова, март, 2021 година:

    - Да, ходила съм при Васил Божков, той беше бизнесмен. Отидох там, защото предстояха местните избори, в които се изправих сама срещу Борисов.
  • 84 СЛАДУР

    13 2 Отговор
    ИСКАМ ДА СВИДЕТЕЛСТВАМ КАК Б Б 1865 Г Е ПРЕДАЛ ЛЕВСКИ ИЛИ ТАМ НЯКЪДЕ
  • 85 АГЕНТ

    18 4 Отговор
    БРАВО РАШКОВ А ТИ КОГАТО ЗАПЛАШВАШЕ ЖУРНАЛИСТА КОЙТО ПУБЛИКУВА ЗАПИСА С ТАНКОВЕТЕ НА ПЕТЪР МЛАДЕНОВ ПОМНИШ ЛИ КОЯ ГОДИНА БЕШЕ /НАГЪЛ, ПО НАГЪЛ, НАЙ НАГЪЛ, РАШКОВ/

    Коментиран от #86

  • 86 Хи их хи

    10 5 Отговор

    До коментар #85 от "АГЕНТ":

    Тоя па, къде отиде, танкове, манкове! Учудващо как не се сети за Юда, онзи дето предаде Спасителя!
  • 87 И на вас да ви

    14 4 Отговор
    Абе смешник защо само при Куко Дикоф кисниш и ръсиш
    твойти налудничиви измислици луд за връзване си да знаеш.
    Гадна душичка си ама ще дойде и твоя ред има възмездие на тоя свят.
  • 88 chi

    3 3 Отговор
    Яде, яде и още как, а тези който не успя ги натири зад граница!
  • 89 Дядо Йоцо

    13 3 Отговор
    гледам, изпълзяха много червени човечета от формалина, нафталина и шумата и не виждам как служебните лукаво-лилави другари със зелени чорапи, в едно с Дърева, Виденов и Гечев ще ни направят господа
  • 90 Диви Диковщини

    14 5 Отговор
    Честността на Диков е като рента кар - на нея се вози който първи я поръча и заплати най-добрата цена 😁
  • 91 РазбойкоТарашко

    16 10 Отговор
    Афишираният като мастит юрист, първокласен университетски преподавател, а сега и министър на вътрешните работи Бойко Рашков всъщност е голо, на затова пък най-агресивно и най-кресливо олицетворение на клеветничеството, на подлостта и на бруталната полицейщина/милицейщина още от времето на комунистическа България. Днес е елементарно лесно всеки да се увери сам в многобройните свидетелства срещу тази грозна човешка карикатура
  • 92 Лъчо

    5 1 Отговор
    Ма не може да си спомни я му припомнете
  • 93 БоБо

    6 10 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Не може ли като мъж да каже нещо смислено?", това запита служебният вътрешен министър Бойко Рашков..."
    Не тъпи и безсмислени изказвания какво смислено да отговори Борисов?!?!?!
  • 94 СЕВЕРОЗАПАДА

    10 3 Отговор
    За стажанта росто няма какво да се говори, след като зрителите го видяха как се възхищава от престъпника Банев!
  • 95 антимафия

    5 9 Отговор

    До коментар #5 от "Даааа":

    za nego ne znam, ама Баценцето яко не умре от инсулт тия дни - ке оди уКурило
  • 96 Presian

    4 8 Отговор

    До коментар #11 от "Веско":

    Не! Там просто е сигурен, че няма да прекъснат предаването и да покажат оня тулуп.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ТОЧНО С НИЩО !

    12 4 Отговор
    ИМАТЕ ЕДИНСТВЕНО ЕДНИ ЛЪЖИ И КОМПРОМАТИ,КАТО ПРЕЗ 70години,когато чакахме всеки момент гнилия капитализъм да се разкапе ! А КАКВО СТАНА ?!
  • 99 Аз Човек

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "Bai Nudals":

    Ти откъде знаеш тези измислици Комуняга

    Коментиран от #115

  • 100 Свидетел

    9 5 Отговор
    Е с много разполагате,няма що.РаЧков,ти и съпругата ти сте също за съд,но имам само косвенни доказателства,затова си мълча.
  • 101 Аз Човек

    14 4 Отговор

    До коментар #50 от "смело":

    Няма Разкрития Има Огромни Лъжи Наивници А този дърт комундели Крашков е за съд Никога повече Комунизъм каквото и да правят сега тези изпълзели от дупките си дърти Комуняги ще ги изметем Сега е Демокрация 2021 г
  • 102 Иван4о

    8 7 Отговор

    До коментар #3 от "Bai Nudals":

    ББ е човек на ФАЩ. Щото купи/предплати 100% техни самолети от несъществуващ завод.
  • 103 @@__&-

    4 10 Отговор
    Мачкай Рашков!!!!
  • 104 Евала

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "БиБи":

    Евала рашков На лист написал нещо ами остави го в музея за бъдните поколения / този човек мисли че сме 1944-1945 год да наклевитиш някои и народния съд го съди на смърт В кои век живее този

    Коментиран от #120

  • 105 Селянин

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "Bai Nudals":

    Защо всички престъпници все прокорора е крив Когато деиства Гешев против Радев е буханка а като детства срещу Борисов е сурвачка справедливо. В президенството няма престъпници

    Коментиран от #116

  • 106 КОКО

    2 13 Отговор
    Скоро и каскета ще си отиде и ги почвай по домова книга , относно разкритите така наречени олигарси от новите ни "братя" ами липсва едно много важно име това на Домусчиев или той като инвестира в сащ вече е честен бизнесмен нищо че подаряваше апартаменти на министри и то финансови че променяха закони заради зделката за БМФ глямо лицемерие голямо нещо
  • 107 Боко Рашков

    8 2 Отговор
    Старческо слабоумие.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Георги!

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дааа":

    От алкохола се пиявяват бели петна в съзнанието на индивида.Това води до моментно изкючване от действителността ,като йогите! Последният мохикан на комунистите,последният напън за овластяване.Комунистите бавно и сигурно изчезват от полизрението ни с такива папардаци,подобно на СССР с Брежнев,Черненко,Андропов.Последният шеф на КГБ!
  • 110 cpv

    8 4 Отговор
    Рашков,не знаем какъв следовател си бил,но ти не ставаш и за портиер!
  • 111 С КВО РАЗПОЛАГАТЕ

    7 4 Отговор
    Бе Рашков....с догадки и предположения.......тръгнал си да покажеш срещу вятъра
  • 112 Непознат

    6 6 Отговор

    До коментар #17 от "Георги":

    Остава да го сравнишш с Васил Левски. Но наближава 11 юли. ГЕРБ ще победи с над 5 % и отново ще е първа политическа сила.
  • 113 бузю

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Хаха":

    хахаха - той пък Боко кат го гледам , много нормален
  • 114 индексацията

    5 3 Отговор
    Бойко мачка Бойко ! Брово ! Само така ! След като досега 12 година Бойко ни мачкаше и тулупизираше , сега палачинката се обърна !
  • 115 Bai Nudals

    2 0 Отговор

    До коментар #99 от "Аз Човек":

    От м......и,беше добра и послушна та ми каза.
  • 116 Bai Nudals

    1 0 Отговор

    До коментар #105 от "Селянин":

    Еми не действа срещу Борисов,защо лъжеш.
  • 117 Рашко Просташко

    5 5 Отговор
    толкова прост комуняга няма, по простотия биеш Мая Галева Костинбродска. Радев още ще се излага ли с теб. Раше не се сърди, но ти си за Орландовци
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Скрий са и ке стане Евала

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Евала":

    Машала ве коментатор.
    На нещо електронно написал нещо и го изпляскал тука.
    Ами , да правилно остави го в музея за бъдните поколения / такива като теб ужким човеци мислят че сме 1914-1919 год да наклевитиш някои да го завлачеш, да му вземеш бизнеса и народната партийка гроб да поощри и да му даде Свобода и безнаказаност?!
    В кои век живее този Герберски Трол?
    Ей затова Р. България е на това дередже и ще трябват още 30 години преход
  • 121 НОВО ПЕТ

    1 1 Отговор
    БАЦЕ, ВАДИ КОМПРОМАТИ И ТИ....ДА ИМ СЕ ДРЪПНЕ ПИКНЯТА....КРАЙНО ВРЕМЕ Е...НЕ ГИ ЖАЛИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове