Last news in Fakti

8 Юни, 2021 14:05 2 839 80

Атаката на БНТ срещу Минеков продължава - сезираха европейски институции

  • бнт-
  • велислав минеков

Заплахи към журналисти е имало и преди в България, министри са си позволявали да отправят нападки и закани. Никога обаче журналисти не са били приравнявани с престъпници

Атаката на БНТ срещу Минеков продължава - сезираха европейски институции - 1

През последните дни Българската национална телевизия бе подложена на безпрецедентна атака от изпълнителната власт. Министърът на културата в служебното правителство обвини журналистите на БНТ в нарушение на закона, в евентуално престъпление и в застрашаване на националната сигурност. За първи път в историята на националната телевизия нашите колеги са поставени редом до терористи и престъпници. Това завяват в официална позиция от БНТ.

Тези лъжи и безумни обвинения бяха отправени многократно от министър Минеков. Нещо повече, за първи път в историята на БНТ изпълнителната власт си позволява толкова нагло и безцеремонно да сплашва журналисти. В официално писмо от министерството бе поискано обяснение от телевизията за нейната редакционна дейност. Никога досега, през новата ни демократична история, министър не се е осмелявал да упражнява цензура върху решенията на журналистите, които по закон са независими и самостоятелни.

Заплахи към журналисти е имало и преди в България, министри са си позволявали да отправят нападки и закани. Никога обаче журналисти не са били приравнявани с престъпници.

Никога, нито един министър не си е позволявал публично, с писмо от министерството, да търси сметка на журналисти, да ги обявява за нарушители на закона, за заплаха за националната сигурност.

Подобно грубо, безцеремонно потъпкване на свободното слово и независимостта на обществената телевизия е недопустимо в едно демократично общество. Този натиск на властта има смразяващ ефект. Нашите колеги са силно притеснени за своята работа и професионална независимост.

Господин Минеков неколкократно погази принципите и европейските стандарти на обществените медии, гарантирани от Закона за радио и телевизия. Нека припомним на всички представители на държавната власт и на политическите партии, че свободата на изразяване и редакционната независимост на медиите са един от основните стълбове на правата на човека в Европа:

а) Основен елемент на тези правозащитни стандарти е недопустимостта на политическа и правителствена намеса и цензура в медиите – частни и обществени.

б) Тези стандарти са гарантирани от Европейската конвенция за защита на правата човека и основните свободи и са разгърнати в трайната практика на Европейския съд за правата на човека в Страсбург (вж. напр. делата Sunday Times v. the United Kingdom, Observer and Guardian v. the United Kingdom, Thorgeir Thorgeirson v. Iceland).

в) Независимостта на журналистите и ненамесата в редакционната свобода от страна на политически фигури и правителството са сред основните гаранции за свободата на словото (вж. и Резолюция на Европейския парламент от 21 май 2013 г. относно Хартата на ЕС: стандарти за медийна свобода в Европейския съюз, както и Европейската харта за свободата на медиите, подписана от десетки водещи издания в Европа).

г) Тези норми и стандарти са включени и в нашата национална конституционна и законодателна уредба. В частност, чл. 5 от Закона за радиото и телевизията изрично гарантира независимостта на доставчиците на медийни услуги и на тяхната дейност от политическа и икономическа намеса и въвежда абсолютна забрана за цензурирането на медийни услуги под каквато и да е форма.

Заплахите и опитите за цензура от страна на министър Минеков изискват категорична реакция от Българската национална телевизия. Ето защо ще сезираме международните институции, дипломатическия корпус и неправителствените организации в защита на медийната свобода.

По-конкретно, стенограми от изказванията на г-н Минеков, писмото от Министерството на културата, както и съответните разпоредби на българското законодателство, които бяха безцеремонно нарушени, ще бъдат предоставени на:

- Европейския съвет за радио и телевизия ( EBU)

- Европейската комисия чрез заместник-председателя на ЕК г-жа Вера Йоурова и Комисаря по правосъдие г-н Дидие Рейндерс, както и Генерална дирекция „Образование и култура“;

- Директора на Агенцията на Европейския съюз за основните права г-н Майкъл О'Флеърти;

- Комисаря по правата на човека при Съвета на Европа г-жа Дуня Миятович;

- Европейския парламент - Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи ;

- дипломатическите представителства на държавите членки на ЕС и на САЩ в София.

- СБЖ, Фрийдъм Хаус, „Репортери без граници“, както и други организации, защитаващи медийната свобода и правата на журналистите

БНТ ще продължи да изпълнява своите задължения и обществена функция, спазвайки журналистическите стандарти и принципите на редакционна независимост. За работата на водещи, репортери, редактори, оператори, режисьори и журналистите, работещи в БНТ, свидетелстват и десетките отличия на нашите колеги от български и международни организации с признание за техния професионализъм.

Управителен съвет на БНТ


Поставете оценка:
Оценка 2 от 54 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖУЧА

    94 15 Отговор
    аре,аре,га уапахте на бацу не ривахте
  • 2 дедо Герчо

    116 19 Отговор
    УВОЛНЕТЕ КОШЛУКОВ ВЕДНАГА !!!....
  • 3 ДЕЗЕРТЬОР

    76 12 Отговор
    РАЗКАЗВАЩИЯ ВИЦОВЕ ЗА ДР.ТОДОР ЖИВОКОВ ДАЛИ ЩЕ РАЗКАЖЕ ПАК НЯКОЙ ВИЦ ,ИЛИ ПАК ЩЕ ИЗБЯГА ОТ КАЗАРМАТА И ЩЕ ЛЕЖИ В ДИСЦИП ЗА ДЕЗЕРТЬОРСТВО.

    Коментиран от #17

  • 4 123

    100 14 Отговор
    КАК МОЖЕ ДА ПОЗНАЕТЕ ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ.
    По надписа БНТ в горния ляв ъгъл.
  • 5 тъир

    99 16 Отговор
    КОШЛУКОВ И БНТ СА СЛУГИНАЖ НА БОКО ТЪПОТО И ГЕРБ
  • 6 Не е

    75 14 Отговор
    никаква атака , а нормални и необходими действия !!!
  • 7 Корупция

    82 13 Отговор
    Преди не ревахте като ви казаха, че сте мисирки, уволнение трябва.......
  • 8 БеНеТе

    56 9 Отговор
    Закостенели, самовлюбени, често досадни. TV не само сносни новини. От застаряването е!
  • 9 Демократ

    56 11 Отговор
    Кога ядяхте пьржоли не ривахте
  • 10 КОТарАК

    63 12 Отговор
    от такава ,, независима''журналистика БНТ вече са 4 или 5 канала , не ги знам точно / половината там са за затвор , начело с оня Кошлука.
  • 11 Европейските

    50 10 Отговор
    институции ще похвалят Минков !
  • 12 Долу бе

    52 9 Отговор
    Журналята в България се разюздаха и нямат мярка и срам.
    Били тертата власт!
    Да де, ама преди тях има Първа и Втора....
    Крайно време е и тях да ги позатегнат.
    Журналисти и репортери и водещи..не по-малко от НОЩ-оваците, бившите здравни и финасови министри тровеха хората през последната година.........
    Та нали те ни набиваха постоянно трупове и вентилационни апарати?
    Журналята - и те до стената..........на плача.........заедно с жестоките бели манти!
  • 13 Някой си

    65 9 Отговор
    Кошлуков ръководи БНТ изцяло в полза на бившите управляващи от ГЕРБ и Патриотите!
    Водещите на сутрешния блок там се чудят как да вмъкнат гроб и МВРО още от рано сутринта!
    Същото е и с Любенов!
    Да не говорим, че всички водещи в сутрешния блок имат нужда от логопед, обща култура и още няколко години в училище....а Никодимов е кръгла нула!
  • 14 дедо Герчо

    43 9 Отговор
    ОБЩЕСТВЕНА ТОАЛЕТНА,НЕ ОБЩЕСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ !!!.....
  • 15 ТаУмВзе

    49 9 Отговор
    Кошлук! Ти си уникален гербераст бе. Бухахха
  • 16 Ха сега

    47 9 Отговор
    Минеков ще е и следващият министър, гответе се БНТ,ще бъдете изметени, никоя калинка няма да остане.
    Гответе се.

    Коментиран от #74

  • 17 Кушльо Кук

    31 8 Отговор

    До коментар #3 от "ДЕЗЕРТЬОР":

    Или ще изнасили съученичка от английската в Пловдив, за което го изгониха от гимназията?
  • 18 възхитително

    42 8 Отговор
    бре да му се не види, пустият му Боклуков много е нахрабрял, ежи се. явно кокала в БНТ не е гол, ами с доста блажно по него.
  • 19 такаето

    32 8 Отговор
    тея се мислят за недосегаеми като депутатите и се крият зад това продажните мишоци
  • 20 Ало

    38 7 Отговор
    Кошюлуков ще направим палатков лагер пред БНТ..
    Щом министър Минеков Ви казва значи е вярно.
  • 21 Джак Насилата

    40 7 Отговор
    Кушлука си е живо иянде и мекере. Като започнем от изнасиленото момиче в гимназията - деяние, което доброжелатели на баща му прикриха с "разказване на политически вицове" и стигнем до подвизите му по софийските кръчми , можем да се запитаме защо този "странен" меко казано, човек, стана директор на националната телевизия.
    ВЕДНАГА ДА ГО УВОЛНЯТ!
    ВЕДНАГА!
  • 22 Така си е

    38 7 Отговор
    Кошлуков урева Европа ! Никога БНТ не е имала по-калпав началник и всичко това е от страх,че ще го изгонят. Е,това ще стане на по-кьсен етап!
  • 23 112

    4 4 Отговор
    112 !!!!!
  • 24 Прав е

    8 31 Отговор
    Кошлуков, Минков е не кадърен и злобен
  • 25 оня с коня

    8 29 Отговор
    Само след Месец тия "НЕКАНЕНИ ГОСТИ" събрани от "Кол и вЪже" от Радев СИ ЗАМИНАВАТ "По живо,по здраво".СЛЕД ТЯХ и Президента.

    Коментиран от #65

  • 26 Ужасонн

    24 6 Отговор
    Булю булю булю мисирки, ще им се изсмеят и тава ще е! Заплашили са ги, че шишка и тиква ще се върнат и няма да си намерят работа (като в една болница)
  • 27 Псевдоним

    15 6 Отговор
    Не е ли по-логично терористите и престъпниците да се оплачат, че са ги обидили на журналисти?
  • 28 Павел Пенев

    26 5 Отговор
    До сега платените поръчки и цензурата против журналистите се упражняваше еднолично от Бойко Борисов,сега един министър си позволи да попита как се прекъсва националната програма едновременно от три телевизии заради ГЕРБ, но се оказа че такава била редакционната политика на Кошлуков. Нека в ЕС разберат,че нашите журналисти са престъпници както управляващите от ГЕРБ. Не трябва да има прошка и за тях, защото години наред манипулираха нагло и отвратително българския народ.
  • 29 Румен

    23 6 Отговор
    Минековеправ.В БТВ работят слагачи за пари.Уволнения дисциплинарни
  • 30 дискриминиран

    15 5 Отговор
    Всеки журналист в България, който си затвори очите, мълчаливо и усложливо се подлагаше на власт имеещите относно ДИСКРИМИНАЦИЯТА на ЗОЛ на и над 65 г. при ваксинирането с РНК ваксини в периода 01.01.- 31.03.2021 г. е ПРЕСТЪПНИК.
  • 31 Вера

    21 6 Отговор
    Оставам с впечатление, че НЕГРАМОТНИТЕ "журналя" са свещени крави. Да, ама не!
  • 32 chi

    27 5 Отговор
    БНТ са мутрински подлоги, уволнение на Кошлуков незабавно!

    Коментиран от #34

  • 33 ЕХАА

    7 21 Отговор
    ТИЯ НЕНОРМАЛНИТЕ , ПОДЧИНЕНИ НА ФАТМАКА .....КАКВО ИСКАТЕ ДА ПРАВЯТ ??? САМО ПРОСТОТИИ И ТЪПНИ ....ТО ТЕ ТОВА ГО ГЛЕДАТ ОТ ВАЖДА СИ ХЪРЧИЛАНДА !!! КОЛКОТО ПО ГЛУПАВИ И НЕКЪДЪРНИ .....ТОЛКОВА ПО ПОПУЛЯРНИ СТАВАТ ВЪВ ЦЯЛ СВЯТ !!!!

    Коментиран от #38, #50

  • 34 НЕ СИ слагай плюс ПОДЛОГО

    7 10 Отговор

    До коментар #32 от "chi":

    То друг няма да гласува за теб .....
  • 35 Пешо

    12 5 Отговор
    Кошлуков да си спомни за един директор на БНТ - Павел Писарев.
  • 36 Чичо

    12 5 Отговор
    Следващия парламент след като разпусне на Гешев службите и звената да смени и Кошлука

    Коментиран от #41

  • 37 Хи хи хи

    4 11 Отговор
    То досегашните БОЙКО и ГЕРБ можехме да ги траем още много време ! Но тия сегашните май ще ядат пердаха....ако не помнят 1997 г. Да помолят БНТ да им даде филми , че да си седнат на задните части !!!!!

    Коментиран от #66

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Асан

    11 4 Отговор
    Кошлука е пандизчия не е журналис 😁🎃🇻🇳🚾
  • 40 Българин

    8 4 Отговор
    Тези мисирки, назначени от гробарския СЕМ са на държавна заплата !

    Но не раборят за България, а за американската пропаганда и за турската култура.
  • 41 Чичо ...Чичо....обърка сеееее

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "Чичо":

    С.едващия парламент трябва да вдига ЗАПЛАТИ и пенсиии ....забрави , ЧЕ подскача по плочника пред парламента ,ЧЕ сме на КОЙРУКА на ЕС по доходи , пиий хапчета може да ти мине !!!!

    Коментиран от #57

  • 42 Чалгаджииче

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "324":

    То ако има по НЕГРАМОТНИ от нас .....здраве му кажи !!!! Ти как си със гюбеците ....БРАТЧЕТ ????

    Коментиран от #47

  • 43 Перо

    15 2 Отговор
    Кошлуков е държавен престъпник,осъждан за държавна измяна и бягство от военна служба! В нормални държави,такива елементи не могат да припарят и до портиерка служба,независимо от режима за който са служили.
  • 44 Коментатор

    11 1 Отговор
    " Стъки към ЕК и САЩ: Преследват ме !"

    Та и мисирките - соросоиди от държавните медии като неги . 😀
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 НЯКОЙ

    13 2 Отговор
    Много странно поведение - тези все още ли се надяват, че ГОЛЕМИЯТ БОС ще се върне на власт, та обявяват война на настоящата власт!?!
    За каква НЕЗАВИСИМОСТ говорят, след като бяха зависими от Бойко Борисов години наред и действаха като лично негова телевизия!
    Разбирам поведението на Кошлуков като предан на ГЕРБ, но останалият екип - слепи и глухи ли са или са с оперирана съвест???
  • 47 324

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "Чалгаджииче":

    Не съм израснал по времето, когато Софито и Азисчо са вкарани в учебника по музика, като представители на уличната песен, та с гюбеците хич не съм на ти.
  • 48 Българка

    13 2 Отговор
    Директорът на БНТ Емил Кошлуков вече бе осветен като свързано лице на Делян Пеевски. БНТ се държи като прогербаджийска телевизия. Въпросите и мнението си за безпрецедентното прекъсване на програмата, за да излъчат пресконференция на ГЕРБ Минеков зададе в качеството си на гражданин, а не на министър. Освен това той допълнително обеща, че ще продължи да задава въпроси и изказва мнение за националната( на обществотоЩ телевизия В КАЧЕСТВОТО СИ НА ГРАЖДАНИН. Дали това, което излезе от проверките за липсващи/откраднати 4, 5 милиона от Ларгото, за съмнителни търговски схеми на Вежди Рашидов с меко казано криминален отенък, не е поръчка от ГЕРБ към Кошлуков за атака срещу Минеков?
  • 49 Минеков -министър!?

    4 9 Отговор
    Стига вече гаври.
  • 50 МУТРАТА ОТ СИК

    12 3 Отговор

    До коментар #33 от "ЕХАА":

    В МОМЕНТА Е ГН НИКОЙ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ И СЛЕД ИЗБОРИТЕ , КОЛКОТО ДО ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ БНТ - НАГЛИ И ИЗЦЯЛО ПОДЧИНЕНИ НА ЕДНА ПРЕСТЪПНА ШАЙКА , ЗАТОВА СА НА 112 МЯСТО , ПРИ АФРИКАНЦИТЕ И СЕВЕРНА КОРЕЯ !
  • 51 БТ-Богат Татко

    3 2 Отговор
    Абе като не произвеждаме битова електроника и журналистическа техника журналистите защо не протестират че данък 10% е въведен от тройната коалиция НДСВ,БСП,ДПС с с което се ощети държавния бюджет след което държавата започна да възлага изпълнението на държавни задачи от частни фирми даже Борисов ходеше по частни национални телевизии в които даваше интервюта и коментари защо БНТ няма Парламентарен канал по който да показва заседанията на парламента
  • 52 БНТ ЗАЩО НЕ ПОКАНИТЕ

    16 2 Отговор
    НА ДЕБАТ СИКАДЖИЯТА ? НАЛИ СТЕ НЕЗАВИСИМИ ? ПЛАЧЕТЕ ЗАЩОТО ВИ КАЗВАТ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ !
  • 53 Че кой

    8 2 Отговор
    Гледа бнт
  • 54 Ива

    11 2 Отговор
    Журналистите в БНТ се държат така все едно те са народните представители и те правят законите в държавата , дотолкова са се самозабравили и са под капака на мафията !
  • 55 Алооо

    15 2 Отговор
    Всички от БНТ са за изхвърляне. Пътя им е към трудовата борса. Нужна е цяла подмяна на телевизията.
  • 56 Неделко

    10 3 Отговор
    Ако БНТ са наистина национална телевизия , трябваше да предоставят фактите пред общественности , както го правят Евроком , ФАКТИ , Медиапул и другите независими МЕДИЙ !
  • 57 Чичо

    7 2 Отговор

    До коментар #41 от "Чичо ...Чичо....обърка сеееее":

    Ми бацо нали щеше да вдига заплати и да вкарва политици в затвора, ама както очаквах напълни шкафа а Румъния е два пъти напред по заплати. Хапчетата няма да ти помогнат
  • 58 До БНТ

    14 2 Отговор
    БНТ е национална , а не мутренска телевизия господа журналисти самозабравили се ! Не се дръжте като Господ там сте да служите на тези които ви плащат - данакоплатците !
  • 59 БНТ Е НАЙ-ЗАВИСИМАТА

    12 2 Отговор
    Медия в България и трябва да се подмени изцяло !
  • 60 Анти - мафия

    6 2 Отговор
    Референдум за закриване на БТТ - веднага!!!
  • 61 иванов

    10 2 Отговор
    Вие от БНТ си знаете правата, само когато ви кажат , че потъпквате истината в интерес на един Диктатор!!! Ние гражданите на Р България сме собственици на БНТ и искаме само истината , а не манипулации в предаванията в интерес на политически лидер с диктаторски манталитет!!!

    Коментиран от #76

  • 62 !!!?

    3 5 Отговор
    Минеков вън !!!?
  • 63 Го4о

    2 6 Отговор
    Минеков е на ръба и скоро ще му правим курБАН!'
  • 64 !!!?

    2 2 Отговор
    Божков иска БНТ !!!?
  • 65 ШАЛТЕТО

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "оня с коня":

    Мечтите са безплатни.Да цунеш толупа по-надолу!
  • 66 ШАЛТЕТО

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "Хи хи хи":

    Цуни по-надолу,де!Не се притеснявай!
  • 67 No comment

    7 1 Отговор
    "БНТ не е прекъсвала програмата си, за да излъчи брифинга на ГЕРБ, заявиха от Българската национална телевизия в официално изказване направено в 20 часа тази вечер. От телевизията отричат да са прекъсвали програмата си, а прякото включване за ГЕРБ било, като за парламент и правителство."
  • 68 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    БЛИЗКИТЕ МУ НЕ ЗНАЯТ ,ЧЕ ВАМПИРОПЕЙКЪРА - Е ДРЕБНА ДУША -ПРОДАЖНА -ЗЛА И ОТМЪСТИТЕЛНА / ТВОРЧЕСКА / !!!!!!!!!!!!!! 34
    ДНИ---ДО ЕЛИМИНАЦИЯТА И ВЪЗМЕЗДИЕТО !!!!!!!!!!!
  • 69 СМЯХ ОТ СЕВЕРА

    4 4 Отговор
    За 2месеца анархия на радевата измет ще отдем на 212 място по свобода на словото

    Коментиран от #75

  • 70 гост

    5 1 Отговор
    Аз така и не разбрах, защо БНТ са прекъснали програмата си зарази пресконференцията на ГЕРБ.
  • 71 Истината

    4 2 Отговор
    е, че ръководството се продъни още в началото около разправията с Ахчиева, която даже спечели дело по въпроса, но сметката платиха тия дето плащат и заплатите т.е. ние, а тоя Кашляков кво, отишъл е да се почерпи след това
  • 72 възпитаник

    5 1 Отговор
    КОШЛУКОВ ВЪН ОТ БНТ НА ПРАЗНИКА ПУСНА МАЧ МЕЖДУ АНГЛИЙСКИ ОТБОРИ
  • 73 ДолуБившитеХора

    2 1 Отговор
    Как смее да отговаря някакво си БНТ на отправените му питания от Н.Пр. Министър Велислав Минеков ?
    И на всичкото отгоре да му отговаря не това което Министърът иска да чуе ?
    Веднага да се намеси Рашков и да прочисти сградата на БНТ от всеки който е гъкнал !
  • 74 Аз Човек

    3 3 Отговор

    До коментар #16 от "Ха сега":

    Този Минака е дърт Комуняга Замеряше обществени сгради пречеше на свободното придвижване на София ревеше крещеше като ненормален и за награда стана Министър на културата вместо да понесе своето наказание но ето сега е награден Комуняга червена подлога е Минака за пари и власт е готов на всичко ега ти скапаната беззакония държава
  • 75 Аз Човек

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "СМЯХ ОТ СЕВЕРА":

    Подкрепа за коментарът Ви много точно написано
  • 76 Аз Човек

    2 3 Отговор

    До коментар #61 от "иванов":

    Диктатори са тези Сега Хунтата на Гадев разрушители еднолично самозабравили се Комуняги но всичко си има граници
  • 77 МУТРОГОНА

    0 4 Отговор
    МИНЕКОВ, ОТИВАЙ ДА ПРОТЕСТИРАШ ПРЕД...БНТ.......И ДА НЕ СЕ ИЗДЪНИШ
  • 78 МИНЕКОВ, ШЕФА НА БНТ

    0 3 Отговор
    Отвя на времето БКП комунистите......мислиш ли че едно временно министърче ше го уплаши
  • 79 Смешки

    2 3 Отговор
    Минеков се опитва да сплашва в стремеж да налага удобна за него диктатура.Поръчков министър на задкулисието,уж за промяна но за някои.След дълги години журналистическа слободия ,не сме на 111 място,а на първите по слободия и непремерен език ,кой когато си иска,каквото му заръчат и който и да е може да се излигави от екрана,няма ограничения.Имахме си и още една Божков ТВ ,там ангажимента е сериозен.Та може да се говорят неистини без задръжки,дотам я докарахме.Обаче новото недоразумение министър ,че и на културата,е още в неадекватно състояние от лятната ваахалия,та си е внушил,дори убеден,че може да нарежда кого да излъчват и кого не,събрал инерция от летните имитации на протестър доматохвъргач,платен и насърчаван от една топла страна.Още не е излязъл от роля,липсва му възпитание,показва примитивно поведение,няма класа на човек творец.А на колко е години?
  • 80 ИМАТЕ ЯДОВЕ

    2 2 Отговор
    МИНЕКОВ НЕ Е КАЗАЛ ЦЯЛАТА ИСТИНА - А ТЯ Е ЧЕ ТОЙ НЕ ВИ ЗАПЛАШВА А ВИ ОБВИНЯВА И ТО С ФАКТИ - АКО ТОЙ БЕШЕ ПРЕМИЕР ДА ВИ Е УВОЛНИЛ ВСИЧКИТЕ !МЕДИИТЕ СТЕ ПОДЛОГИ НА ГЕРБ ! МИНЕКОВ НЯМА ДА ГО УПЛАШИТЕ , НАПРОТИВ - ГОТВЕТЕ СЕ ЗА НАЙ - ЛОШОТО !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове