13 Юни, 2021 08:45 5 207 73

Продължава издирването на черната кутия на МиГ-29

  • миг-29-
  • изтребител-
  • шабла-
  • черна кутия-
  • издирване

Втората ракета от изтребителя също все още е под водата

Продължава издирването на черната кутия на МиГ-29 - 1
Снимка: М. Богданова ©

Днес ще продължи търсенето на черната кутия и отломките на падналия изтребител в морето край Шабла. Лошото време вчера затрудни издирването. Тази сутрин времето позволява операцията на продължи - морето е спокойно, затова търсенето на черната кутия и останки от самолета продължава. Операцията продължава вече пети ден и на този етап е без успех.

Изключително важно е да не отнеме дълго време търсенето на черната кутия, за да бъде съхранена информацията в нея.

Втората ракета от самолета също все още е под водата, което също затруднява издирването, тъй като се налага екипите да работят изключително внимателно. Те са на около 70 м дълбочина.

Търсенето се забавя, тъй като районът е далеч от брега. Техниката обаче е прецизна, с добра резолюция, което дава възможност да се открият малки предмети на дъното.

С техниката, с която разполагат военните, може да се определи размерите на обектите и какъв е обектът - кораб, лодка, част от самолет и др. Но за да се определи точно каква е частта, какво е нещото, трябва обезателно да се извади или да се направи оглед с водолази или с други средства, посочи проф. Любомир Димитров от Института по океанология към БАН, пред БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЪЛГАРИН

    70 26 Отговор
    Експертите от НАТО вече манипулират данните и. Диагнозата ще е "пилотска грешка" или "повреда в системата за навигация".Вън България от НАТО !

    Коментиран от #7

  • 2 Коментатор

    72 19 Отговор
    Няма да намерят тази черна кутия. Причината: ако от бъде открита ще се разбере че нашият самолет не е поразил мишената з самият той е бил мишена. Нека всеки сам се досети на кого. В резултат ще закупим още осем чертежа на също така стари самолети

    Коментиран от #12, #18, #30

  • 3 Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺0️⃣8️⃣⏺⏺⏺⏺⏺

    45 11 Отговор
    Откажете се, нищо няма да намерите, колкото намерихте чекмеджета на Боко тиквата и ОПГ около него. Жална ни майка. Как се търси черна кутия на дълбочина от 100 метра и в радиус колкото софийска област? По българските стандарти - никога. По скоро да получиш от умрял - писмо.

    Коментиран от #9, #13

  • 4 нннн

    55 6 Отговор
    Всеки ден едно и също. Разбрахме, де! Разбрахме, че няма да я намерят...
  • 5 хмм

    63 3 Отговор
    На радарите са видяли къде е паднал. Какво се правят на луди.

    Коментиран от #11

  • 6 Разследване на самолетни катастрофи

    14 22 Отговор
    Пилотът се е движил със скорост от 1400 км в час, при катастрофа изтребителя се разбива на 1 милион части и от пилота остава биологичен материал колкото лещено зърно.
  • 7 Дедо ви

    50 5 Отговор

    До коментар #1 от "БЪЛГАРИН":

    България си е на мястото. Не - вън България от НАТО, а вън НАТО от България.
  • 8 секуро

    36 3 Отговор
    "Продължава издирването на черната кутия на МиГ-29." Нещо са измърмонили от "Козяк"-а,то не бяха срещи с посланничката Мус в тава,то не бяха разговори,то не бяха посещения и изведнъж БУМ!!! Ни самолет,нито пилот. Все едно атомна бомба е паднала на Шахтабла.
  • 9 Много

    61 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺0️⃣8️⃣⏺⏺⏺⏺⏺":

    Черни кутии с намиране на много по-голяма дълбочина. И защо да не я открият като се знае че черните кутии са така направени че излъчват радиосигнали с които посочват местоположението си. Ако не бъде открита Това ще е само по политически причини

    Коментиран от #47

  • 10 Буха ха

    54 2 Отговор
    Черни кутии вадят от океана от дълбочина до 3-4 км, на стотици километри от брега, май не им се иска да я намерят.
  • 11 Знаят ама

    41 3 Отговор

    До коментар #5 от "хмм":

    ... си траят. И на радарите, и от сателитите всичко се вижда, а ако самолетът е поразен от ракета или се е самовзривил в тъмната нощ, сателитите са го заснели.
  • 12 Диверсант

    34 4 Отговор

    До коментар #2 от "Коментатор":

    Факт е че Атлантическите измекяри веднага се изказаха с упрек към руска стара техника. . Намери в Гугъл еднин стар героизъм. STRAGE DI USTICA.. На 27 юни 1980 е свален италиански пътнически самолет в близост до остров Понца. Командира успява да подаде сигнал който е засечен от рибарски кораби, които тръгват на помощ. Пътя им е пресечен от военни кораби които им казват че сигнала е от обратната страна. През нощта до сутринта самолета потъва.. След няколко дни на самолетоносача Саратога се самоубива пилот.. Въпреки трудностите италианците изваждат самолета и може да му видиш снимките.
  • 13 Жалка картинка

    9 21 Отговор

    До коментар #3 от "Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺0️⃣8️⃣⏺⏺⏺⏺⏺":

    Само изразходваните средства за издирвателно спасителните действия от страна на ВВСили и Армията се увеличават многократно без никакви положителни резултати. Досега се изразходвани 20 милиона лева в спасяването и откриването на майора . С 20 милиона лева, може да се помогне на деца сираци и в нужда от топла храна.

    Коментиран от #44, #62

  • 14 незнайко

    32 1 Отговор
    Защо продължават да ни заблуждават ! Ако искаха досега да са я намерили тази КУТИЯ ! Единственото смислено обяснение е, че тя е РАЗПИЛЯНА от ВЗРИВ !!! Скоро очаквайте да се появи и видео което е заснело инцидента, но няма да Ви хареса !!!
  • 15 Кой подписа договорите за Ф16

    17 7 Отговор
    Защо не се купиха Ф16 от Португалия или Юрофайтър от Италия с електронни системи по натовски стандарти с които да летят пилоти които освен да патрулират на България също така и да участват в учения на НАТО а се подписа договор за самолети Ф16 а старите МИГ 29 също щяха да са в експлоатация и да изпълняват задачи според функциолността и техническото състояние преди известно време имаше учение с кораби на НАТО в Черно море и нашите кораби бяха отзовани да не участват в учението доколкото си спомням а МИГовете бяха ремонтирани за да имаме за патрулни дежурства в небето над България а не за участие в учения с стрелба по мишени които полети са с различни натоварвания за пилотите и самолетите

    Коментиран от #28

  • 16 Жалко за старите кучета

    8 17 Отговор
    Долу ВВСили. Няма нужда от тях. Един чеп за зеле не става от ВВС.
  • 17 Плешивия

    29 6 Отговор
    Шкембе войводата в затвора доживотен затвор и конфискация на имуществото. Очаквайте 8 изтребители ф16 блок 70 през 2030 година.
  • 18 Жоро

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Коментатор":

    Пишеш глупости
  • 19 Българин

    24 2 Отговор
    Няма защо да правим прибързани изводи. Но пък няма и защо да възлагаме кой знае колко големи надежди на "черната кутия". Тя просто записва показанията на уредите и разговорите на пилота. Нито знаем какво е било заданието за пилота, нито дали наистина е трябвало зад гърба му да се симулира взрив на чужда ракета, нито защо "манекена" е падал прекалено бързо...
    Само от възрастта на пилота и часовете на натренираност можем да си направим извод, че службата в армия ни не се радва на престиж и внимание.
    А за морал в натовска армия ... да не говорим!
  • 20 !!!?

    24 1 Отговор
    Генералите яко замазват случая - такава е тяхната политика: Няма кутия, няма проблем !!!?
  • 21 АУУУУУ

    2 37 Отговор
    тeзи МИГ oвe ca cъc oбoрудвaнe oт минaлия вeк ca cлeпи и глухи...... ( И НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ С НОМЕРА ЧЕ БИЛ ХУБАВ ИЗТРЕБИТЕЛ ) ЗАЩОТО ДА ВИДИМ КОЛКО ДЪРЖАВИ ЛЕТЯТ НА МИГ И КОЛКО НА Ф16 ) НAШИТE ЛEТЦИ ЗACЛУЖAВAТ ДA ЛEТЯТ НA ХУБAВИ ИЗТРEБИТEЛИ.... и нe e вaжнo кaквo миcлят рaзни пeнcиoнeри и чeрвeни трoлoвe в кoмeнтaри ... oт тeзи кoмeнтaри нищo нe зaвиcи ...СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ДЛЪЖНО ПРOДЪЛЖAВА ДA КУПУВA НOВO И CЪВРEМEННO ВOEННO OБOРУДВAНE ЗA НAШAТA AРМИЯ ! ТЯ ЗACЛУЖAВA ТOВA !!!!!

    Коментиран от #23

  • 22 X-wingsT-fighter

    17 1 Отговор
    А черното чекмедже, защо не го издириха?

    Коментиран от #57

  • 23 Реалист 2

    31 5 Отговор

    До коментар #21 от "АУУУУУ":

    1/Дали Миг е "хубав"? Ами смятай - не "набира" му ф16, а чак следващия ф22 му е аналог.
    2/ ф16 не бе закупен за българската армия, а за нато - ще лети не по българско нареждане, а всеки негов полет ще се съгласува с Турция и Саш (натото).
    3/Българските пилоти заслужават хубави и нови самолети. Може да провериш в нета - най-добри бойни самолети от тип "многоцелеви изтребител" са руските. Дано да си купим !

    Коментиран от #43

  • 24 Ппп

    24 5 Отговор
    Жалко за свестния човек! А и много други свестни българи пострадаха от тази "демокрация"
  • 25 Разговор в кремъл

    4 14 Отговор
    -товариш президент, чорната коробка е готова
    -заложихте ли приятелски огън
    -так точно
    -харашо, върнете я в морето
  • 26 Бай Ставри

    25 2 Отговор
    Та казвате че черната кутия не излъчва сигнал ли???Паднала и батерията?Така ли???Повервах ви!!!
  • 27 Гост

    31 3 Отговор
    Според мен още преди да съобщят новината за загиналия пилот е била ясна причината за инцидента! Но вероятно е нещо подобно на нахлуването на краварски рейнджъри в цивилна фирма, но с трагичен завършек и не е имало камери да снимат! Не очаквайте да разберете истината!
  • 28 Статистик

    22 4 Отговор

    До коментар #15 от "Кой подписа договорите за Ф16":

    Защото португалците продаваха ф16 не втора, а... пета употреба, а новите европейските самолети ( Юрофайтъри, Рафали ) нямат добри показатели, но са безмислено скъпи. Също и "летателния час" на евро самолет е много скъп, което щеше да доведе до... нулева натренираност на пилотите.
    Най-добре : Нови, Руски !!

    Коментиран от #41

  • 29 КВА Е ТАЯ ЧЕРНА КУТИЯ

    2 21 Отговор
    ЩОМ НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЛУВА КАТО ШАМАНДУРА....СЪВЕТСКА МУ РАБОТА....

    Коментиран от #32

  • 30 Военен експерт

    26 3 Отговор

    До коментар #2 от "Коментатор":

    Самолетът е МИШЕНАТА!! Жертва на " ПРИЯТЕЛСКИ" огън!! Сещайте се от кого!!!
  • 31 РАДЕВ, КВО СТАВА

    10 6 Отговор
    ЕДНА КУТИЯ ЦЯЛА СЕДМИЦА НЕ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ.......
  • 32 Летец

    18 6 Отговор

    До коментар #29 от "КВА Е ТАЯ ЧЕРНА КУТИЯ":

    Каква " черна кутия" търсите бе тикви?? Пръснала се е на хиляди парченца при взривения във въздуха самолет поразен от " приятелски" огън при ученията на НАТО в Румъния!!

    Коментиран от #40

  • 33 Щирлиц

    10 3 Отговор
    Защо България е отказала помощ за издирването на черната кутия предложена от САЩ . Техния разрушител Лабун влиза в
    Черно море днес , разполага с по добра техника и с робот ,който може да я извади.

    Коментиран от #39

  • 34 Запознат

    1 19 Отговор
    Черната кутия на миг 29 е от 1988 година и е с акумулатор на ВАЗ 2101. ( жигули).
  • 35 Добре де..

    10 0 Отговор
    Когато турците свалиха руския бомбандировач,на границата със Сирия,как веднага всичко се разбра.
    Говореха за някаква глобална система за позициониране,за нашия няма ли как да се види.

    Коментиран от #38

  • 36 министъра

    13 0 Отговор
    На 2ториятден от свалянето на самолета, нашият министър ни уверяваше авторитетно, че кутията вече е негодна, щото била престояла в солена вода. Забрави самода каже,че тия кутии ги правят да издържат на сладък чай.
    Сега пък продължаване на издирването.
    Абе, вие за диванете ли ни взимате бе?
  • 37 Туристи

    11 0 Отговор
    Турците и албанците, дето ги пуснахме през България към Румъния, за какво се събираха там ? Да се надяждат с мамалига ли ?
  • 38 Няма нужда

    9 0 Отговор

    До коментар #35 от "Добре де..":

    Чак пък... Има си и достатъчно спътници, които вероятно всичко са запечатали.
  • 39 Отговорче

    8 5 Отговор

    До коментар #33 от "Щирлиц":

    А кой има по-голям интерес от Саш да разбива самолетите ни.?
  • 40 Ас 77

    5 5 Отговор

    До коментар #32 от "Летец":

    Глупости недей да пишеш . От некачествена ракета Р 27 е паднал самолета ,взривила се е при пуска

    Коментиран от #49

  • 41 The Pest

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "Статистик":

    Европейските самолети Тайфун и Рафал имат отлични показатели , но си прав че са безумно скъпи. Това , което ни предлагаха , бяха втора ръка италиански тайфуни транш 1 , като концепция много подобни на МиГ 29 , с акцент на прехващане и въздушен бой и почти никакви възможности въздух-земя , точно като миговете . В изискванията на търга ясно пишеше "многофункцуонален изтребител"
  • 42 ГОлям мурзилски напън

    5 2 Отговор
    За приятелски огън....какво се опитват да прикрият с него....
  • 43 Xxx

    2 11 Отговор

    До коментар #23 от "Реалист 2":

    И колко победи има МиГ 29 над аналога му Ф 16 ? А ? Нещо запецна ли ? 0 - 11 е резултата .
    Погром .

    Ма иначе бил много Убав . Е какво му е Убавото ,че не разбрах .

    Коментиран от #46

  • 44 Ако

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Жалка картинка":

    всички разсъждаваха като теб, сега на самолет, щяха да се качват само търсачи на адреналин! Благодарение на откриването на всяка причина за самолетна катастрофа, тя спира да се повтаря и сега самолетният транспорт е един от най масовите и най сигурните! Затова не се жалят пари да се вадят части от самолети на хиляди километри в океана и на хиляди метри дълбочина!
  • 45 песнички

    4 0 Отговор
    Я, подай ми, мила мамо,костюм водолазен,
    във водите на Нептуна смело да нагазя.
    Да намеря, да извадя черната кутия
    и със нея аз да вдигна страшна гюрултия.
    Не мой синко, не мой, чедо, това не ти требе,
    черната кутия залък е голям за тебе...
  • 46 Реалит 2

    14 3 Отговор

    До коментар #43 от "Xxx":

    А дали поляк би излъгал :

    Публикувано във факти.бг:
    " МиГ - 29 превъзхожда F-16
    Мнението е на Мирослав Хермашевски

    ''Cъвeтcкитe МиГ-29, мaкaр и мoрaлнo ocтaрeли, вce пaк прeдcтaвлявaт ceриoзнa зaплaхa зa caмoлeтитe нa прoтивникa, кaтo включитeлнo прeвъзхoждaт и aмeрикaнcкитe изтрeбитeли F-16.'', кaзa Мирocлaв Хeрмaшeвcки, първият пoляк лeтял в Кocмoca. Тoй дoпълни, чe руcкитe caмoлeти нямaт рaвни нa ceбe cи в cвeтa, aкo cтaвa думa зa aвиoникa и aeрoдинaмикa. „Пo-рaнo тeхнитe двигaтeли и eлeктрoникa бяхa пo-cлaби. Ceгa МиГ-29 e мoдeрнизирaн и e нaпълнo дocтoeн cъпeрник нa F-16”, кaзвa Хeрмaшeвcки.

    Cпoрeд нeгo, Руcия cъздaвa иcтинcкo oръжиe зa убийcтвo, дoкaтo Зaпaдът прecлeдвa изключитeлнo търгoвcки цeли при рaзрaбoтвaнeтo нa нoви видoвe oръжия. „Имeннo пoрaди тaзи причинa Пoлшa дoceгa нe ce e oткaзвaлa oт изпoлзвaнeтo нa изтрeбитeлитe МиГ-29 и щe прoдължи дa ги изпoлзвa минимум дo cрeдaтa нa cлeдвaщoтo дeceтилeтиe”, прoгнoзирa пoлcкият кocмoнaвт.

    Хeрмaшeвcки e лeтял и нa руcкитe МиГ-29 и нa aмeрикaнcкитe F-16.''

    Коментиран от #64

  • 47 Военен експерт

    9 4 Отговор

    До коментар #9 от "Много":

    А бе Тикво!! Не схвана ли че " черната кутия е УНИЩОЖЕНА при взрива на мишената МиГ -29 от " приятелски" зенитен огън!! Ясно??

    Коментиран от #50

  • 48 whitenoise

    4 0 Отговор
    само нормални държави могат да имат ввс. нашата уви не е такава. скотия не може да дигне въртолет при лошо време.. това е положението.
  • 49 Летец

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "Ас 77":

    Взривила се е тиквата ти от " много акъл!! Ха ха ха ха!!

    Коментиран от #63

  • 50 Натовец

    9 3 Отговор

    До коментар #47 от "Военен експерт":

    Военният експерт е прав!! По същото време е имало учения на ПВО на НАТО в Румъния!!!
  • 51 РАДЕВ, КВО СТАВА

    1 5 Отговор
    Твойте подчинени не могат да намерят един самолет, камо ли черната му кутия....

    Коментиран от #53

  • 52 ТОЯ МИГ 29

    5 1 Отговор
    НЯМА ЛИ СИСТЕМА ЧЕ Е ПРИХВАНАТ И КЪМ НЕГО ИМА ИЗСТРЕЛЯНА РАКЕТА.....ЩОМ Е НА 40 ГОДИНИ..
  • 53 Това

    10 0 Отговор

    До коментар #51 от "РАДЕВ, КВО СТАВА":

    не е тема за тролене!!! Имайте елементарно уважение към човешката трагедия! Като онуй от Банкя е просто, не е нужно да му подражавате и да сте безскрупулни!

    Коментиран от #54, #59

  • 54 ТОВА СА

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Това":

    ФАКТИТЕ...ПОНЕ ТОВА КОЕТО Е ИЗВЕСТНО....

    Коментиран от #55

  • 55 Това

    5 0 Отговор

    До коментар #54 от "ТОВА СА":

    Фактите са, че ни ръсиш платена простотия от онуй тъпото от Банкя! А това не е тема да ви четем простотията! Тук има загуба на човешки живот! Само тъпак може да е безскрупулен! Та ясно ни е онуй, но поне вие имайте малко съвест!

    Коментиран от #56

  • 56 ДОБРЕ ЧЕ НИ КАЗА

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Това":

    Че е загубен човешки живот.....и една седмица след това...нищо друго......цял самолет изчезва в определен район и не могат да го намерят.....КВО СТАВА

    Коментиран от #58

  • 57 СТМТ

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "X-wingsT-fighter":

    Защото върху "черното чекмедже" имаше черен пистолет... Ако ме разбираш.
  • 58 Това

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "ДОБРЕ ЧЕ НИ КАЗА":

    И какво трябва да става? Това е реалността в държавата след 30 г. крадене! Това става! И на тази реалност е нужно да си лееш простотията! Какво ми защитаваш! Онуй ли? И то е част от тези 30 г. и то голяма! Какво направи? Нищо!!! Само продължи краденето и разсипването на държавата! Но не е това темата за това! Та спри да ме занимаваш с простотията си и детската си глупост! Каквото и да се е случило, са длъжни да намерят причината, за да не се повтаря! С троленето си на простотия от онуй простото от Банкя, не помагаш, а вредиш! Има теми да се излагаш себе си и онуй!
  • 59 Дедо Киро

    6 0 Отговор

    До коментар #53 от "Това":

    Всички нормални хора са съпричастни с тази трагедия!! Ама що не зададеш въпроса " КОЙ е виновен бе тикво???

    Коментиран от #60

  • 60 Това

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Дедо Киро":

    Защото такива въпроси се задават след като имаш причините, а не за да си летят в пространството безсмислено!
  • 61 Братоубийци

    4 0 Отговор
    Са тези които крият истината. Видов ден ще има за всеки!
  • 62 Вазелин Бочков

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Жалка картинка":

    Тия сираци са изоставени от такива като теб, най- вероятно. За сигурноста на България и истината за ицидента парите нямат значение. От къде разбра че са 20 мил. Трябва да си антибългарин или герберана. То и двете е едно и също. Имай малко уважение предателю към тези които те пазят и да не носиш възелин в джоба си.

    Коментиран от #67

  • 63 Ас 77

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Летец":

    Брац ми ,то в твоята тогава ще има имплозия 😆😆😆😆😆😆


    Ако ме разбираш
  • 64 Ас 77

    0 5 Отговор

    До коментар #46 от "Реалит 2":

    Не , аз те питам цифрите какви са , а не да ми цитираш "А на пазара една жена така каза "

    А цифрите са 11 победи за Ф 16 0 за МиГ 29 в реални бойни действия.

    Той не е побеждавал и в тренировки . Има 5 загуби от Ф 16 над Германия -имаше български наблюдаващи на това учение
    Има 3 загуби под ред от Ф 16 над България

    Има 6 загуби от Ф 18 над Аляска

    И тогава Германия разбра що за самолет е това и подари своите самолети на Полша -по 1 евро на бройка

    Коментиран от #66, #68, #72

  • 65 ТИР

    3 0 Отговор
    АлУо Съюзниците,На Марс Надничате А на 70 метра дълбочина в морето е Трудно,,,Ако не да търсим помощ от Изток
  • 66 Защо

    5 1 Отговор

    До коментар #64 от "Ас 77":

    не си станал писател на детски приказки! Отдават ти се! 😃
  • 67 Нивея Бадемова

    0 1 Отговор

    До коментар #62 от "Вазелин Бочков":

    Говориш неистини защото трябва да си запознат с детайлите.
  • 68 Швейцария

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "Ас 77":

    Не ми стана ясно. Явно си неграмотник.
  • 69 незнайко

    4 1 Отговор
    В това ново време със съвремена техника учението не е ли заснимано за да се правят разбори след това ? Как са видели, че целта е поразена а самолета не са ВИДЕЛИ КЪДЕ ПАДА ? Кой друг е стрелял още в това време ??? Защо се харчат средства след като ЗНАЯТ ИСТИНАТА ??? Кого се мъчат да лъжат ??? Точни въпроси много, но отговор не чакайте .
  • 70 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Не разбрахте ли,че Българите не сме ....Вярващи на Думите ви!!Защо се опитвате да ни внушавате спуснатата ви от горе истина!Ние знаем,как и какво е станало!
  • 71 вили

    0 0 Отговор
    мисля че е във водата а има вариант и да не е сложена от зад на крилото
  • 72 Пилот 79

    3 0 Отговор

    До коментар #64 от "Ас 77":

    Там е работата,че Германия -Не разбра на верно, или (се направи, че не разбра), що за самолет е това и направи огромна Грешка, като подари НАЙ ДОБРИЯТ БОЕН САМОЛЕТ ВЪВ ВЪЗДУХА ОТ 4-ТО ПОКОЛЕНИЕ на пА.ляците.
    На германците великите евро.Гей.файтъри (Тайфун) си падат сами, като зрели круши,наскоро Два от тях видяха гората под тях (от съвсем близо)..той и по същество, за нищо не става, както впрочем й морално остарелият Ти (файтинг фолкън ф-16)
    - Това го запомни Добре драскач!
    Ха ха подарили ,Ха Ха Ха Още една Лъжа-по 1 евро на бройка!
    Точно ти ще Ни кажеш- по колко и кога са им ги продадени.
    Това да не ти е Иван Костов да продава българските танкове Т-55 по едно евро парчето на Р. Св. Македония бе ах.мак не.поръбен.
    Не се обаждай Не подготвен, след като си далеч, от тази сложна, за теб материя.
    Вираж-(Боен завой със скорост 960 км.ч.Диаметър колкото 3 футболни игрища едно до друго ИЗПЪЛНЯВА ГО МИГ-29!!!
    Недостижима МЕЧТА за твоят любим и така жалък ф-16, а й за всичките му набори.
    Аливидерчи
  • 73 миро

    1 0 Отговор
    черната кутия е попаднала в черна дупка в черно море.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове