Last news in Fakti

26 Юни, 2021 16:40 6 384 108

Вдовицата на майор Терзиев: Кой беше "болният мозък", допуснал пилотите ни до участие в учението с по 1 стрелба годишно?

  • димитрина попова-
  • валентин терзиев-
  • майор валентин терзиев-
  • георги панайотов

Защо два дни преди "Шабла 2021" се "тупаме по гърдите", а два дни след инцидента се скатаваме в "миши дупки" и се крием зад разследването?

Вдовицата на майор Терзиев: Кой беше "болният мозък", допуснал пилотите ни до участие в учението с по 1 стрелба годишно? - 1

"Последните 13 секунди на пилота всъщност нямат никакво значение, министър Панайотов. Вече няма значение и височината на пускане на мишената, височината на елиминиране на целта, както и нарушените мерки за безопасност (и това е ясно).", обърна се към министъра на отбраната вдовицата на загиналия летец майор Валентин Терзиев след изказването му, че се "губят последните 13 секунди от полета на пилота".

"Нещата са много по-мащабни, далеч по-опасни и засягат доста по-високи етажи от командването. Кой допусна пилотите ни до участие в това учение с по 1 стрелба годишно (почти сигурно е, че същата подготовка имат и останалите военни формирования). И още по-далеч: Кой беше този "болен мозък", който реши да провежда такова мащабно, съвместно учение само на база изготвени документи, без да си подготви подчинените и каква беше крайната цел, че при този смъртен случай не ни става ясно?", пита в мъката си Димитрина Попова.

"И защо два дни преди "Шабла 2021" се "тупаме по гърдите", а два дни след инцидента се скатаваме в "миши дупки" и се крием зад разследването? Защо няма нито един от организаторите да излезе с чест и да даде отговори? А оставят Вас, министър Панайотов, да говорите пред обществото празни приказки, на които никой не вярва. Безумие, след безумие! Докога?", гневи се още опечалената гражданка.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    97 20 Отговор
    Ще се намери ли достоен офицер да каже истината на вдовицата?

    Коментиран от #88, #94, #104

  • 3 asd

    16 34 Отговор
    12 самолета са изгубени, поне 20 души от военновъздушните сили са загинали при катастрофи тази година до момента
    Индийските военновъздушни сили са загубили 20 души персонал и 12 самолета в катастрофи от януари тази година.
    25 септември 2019 г.

    Това да не ви е разходка в парка бе?!?!?!
    Е*ати и тиквоскотовете. Чакате си експертизите и тогава плямпате !

    Коментиран от #62

  • 4 ссссс

    27 72 Отговор
    Тази явно иска нещо! Изписано и е на физиономията

    Коментиран от #82

  • 5 Славея

    40 84 Отговор
    Спрете се вече госпожо!Човек като му се случи нещастие става по смирен.Грехота е!

    Коментиран от #12, #85, #106

  • 6 атлантик

    17 79 Отговор
    Черно море е НАТО-вско езеро и Русия трябва да се изтегли!
  • 7 редник Борисов-кашик дежурен по шкаф

    90 22 Отговор
    По-добре да пита, "кой беше болният мозък допуснал пилотите да имат по 1 ч полет годишно"! Жокер: Бойко Борисов мрази пилоти и ги нарича "прости летци"

    Коментиран от #74

  • 8 NeXu s

    25 47 Отговор
    Тя сякаш не е знаела преди? Невъзможно е двамата да не са го обсъждали, нали? И за какво е този рев сега?
  • 9 чиче

    36 19 Отговор
    МОЖЕШЕ НА ТЕЗИ САМОЛЕТИ ДА БЪДАТ ЗАКУПЕНИ НОВИ ДВИГАТЕЛИ И МОНТИРАНИ.Бяха ДАДЕНИ МИЛИАРДИ ЗА ДЕМОДИРАНИ ЕФКИ.

    Коментиран от #14

  • 10 !!!?

    23 50 Отговор
    Оставка на Фигуранта и неговия Фигурант !!!?
  • 11 Чичо

    49 8 Отговор
    Шкембе войвода е виновен, патреота с новини на майчин
  • 12 Ако това

    52 16 Отговор

    До коментар #5 от "Славея":

    Се случи на твоето семейство незнам дали ще успееш да бъдещ смирен Отстрани е лесно да ръсите мозъци
  • 13 Тая говори глупости

    18 37 Отговор
    Като мъжо хи е виждал какво положение е беге армията защо не е напуснал?оправданията с дълг и защита на отечеството са блъф..ето сега като го нема некой да нападна бегето? ми не....значи целата дейност дето е извършвал е била напразна и парите за тази дейност също хвърлени залудо тоест откраднати......по въпроса за стрелбите 1 път годишно и тва не е верно щото и 30 стрелби да има годишно като има да става нещо то ше стане тоест за да има 30 стрелби годишно най напред се започва от стрелба 1.2.3.4.5 ...и каръка е станал при стрелба и и от тук насетне да има още 29 стрелби то те няма как да променят инцидента при стрелба 1

    Коментиран от #93

  • 14 Можеше сички истребители

    18 3 Отговор

    До коментар #9 от "чиче":

    Да се продадат и с парите да се купят спасителни медицински хеликоптери обаче тва не е далавера за политиците пък и нали народа требва час по скоро да измре та що са му медицински хеликоптери да го спасяват?онез у парламента се чудат ка час по скоро да го изтребят та хеликоптери за спасяване ше му купуват на народа

    Коментиран от #87

  • 15 Фактъ

    35 13 Отговор
    Каракачанов персонално трябва
    да се държи отговорен за този инцидент .

    Коментиран от #31, #99

  • 16 !!!?

    21 29 Отговор
    Какъв достоен офицер търси тази вдовица на герой ! Ами нали ги видяхме как тези "достойни офицери" шпионират в министерството на отбратата за дребни копейки в полза на същия този противник от когото трябва държавата ни да се отбранява !!!?

    Коментиран от #18, #79

  • 17 no name no face no number

    21 8 Отговор
    За съжаление щом сме част от нато болните мозъци са много
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 У Банка съм

    24 5 Отговор
    Хартиени самолетчета и ученияпж документи. Е така се усвояват 4 милиадра пара!
  • 20 плюс минус

    37 7 Отговор
    Искате да забравим десетина годишното диктаторско, мафиотско, антидемократично, крадливо, антинародно управление на ББ?
    Не, няма!
    Защо мълчахте, когато "разтуриха" всякакъв вид въоръжение на БА?
    Защо мълчахте, когато дадоха милиарди за самолети - фантоми?
  • 21 rgn

    16 17 Отговор
    Съпругата може би не знае, че това е рискова професия. Преди да се омъжи за него да беше си задала въпроси. Сега вече е късно за въпроси. Не, че корумпетата в армията не са за съд и всичко се прави на "юруш за родину, за сталину".
  • 22 нико

    45 5 Отговор
    Отношението на лидера на ГЕРБ към военните летци докара авиацията до тук . Лично той като най големия разбирач от изтребители , наложи и плати скъпия Ф-16 който ще ни излиза през носа заради нова писта и поддръжка. Ако за него това са прости летци той трябва да е прост държач на пожарен маркуч

    Коментиран от #36

  • 23 5kof

    35 0 Отговор
    Подозрително е мълчанието на т.н. Командващ ВВС т.н. ген. Петров. Сигурно е много хубаво, когато ти връчват генералските пагони и заставаш начело на най-интелигентния род войски. Но това е свързано и с отговорност за поверените ти хора, живота им, кариерата им, здравето им и всичко друго покрай тях. И колко и да си се накакл и омирисал трябва да имаш достойнството да застанеш и поемеш отговорност.

    Коментиран от #59

  • 24 Жоро

    12 36 Отговор
    Тая иска пари да вземе друго не я интересува.Изобщо не и е мъчно за бащата на детето и.Просто е златотърсачка.А и никой на сила не го е качил в самолета.
  • 25 чистка

    28 1 Отговор
    Ами има и още въпроси: Всички действащи летци (с малки изключения) са и пенсионери. Кой разреши на пенсионери да летят на техника за 100 ци милиони? Кой допусна да се изпълнява толкова сложна задача-нощни стрелби над море, при положение че нямат необходимия нальот (тренировка) пилотите ни?Колко гейрали и пАлковници получават и пенсия и заплатка, и след смъртта на момчето се скриха като мишки?То съболезнования е лесно да се изказват, но кой допусна смъртта на пилота, за да изпъкне пред началниците, и да продължи да лапа и пенсия и заплата до гроб? Вън всички пенсионирани "военнослужещи" тунеадци от армията. Само се водят на ведомост че са военни и точат ресурса на армията.
  • 26 хох

    9 11 Отговор
    Ако този херой подготвян цял живот да убива беше бомбил при изпълнение на някаква задача невинни мъже, жени и деца, тогава кой щеше да задава въпроси. Това са рискове на професията а той не е градинар.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Аз Негодника

    28 5 Отговор
    Самолета е изчезнал,на средна височина според радара...Последните му думи с центъра, са мишената е улучена...Уцелил е мишената, на средна височина...Дори е могъл да продължи полета,без да се налага да се изкачва...Изчезва внезапно, от радара,на средна височина,без да катапултира...Самолета е ударен с ракета...Сега ще изпрата кутията,да я отремонтират ПРАВИЛНО...За да съвпадне с версията им...ОСТАВКИ ВЕДНАГА НА ВСИЧКИ
  • 29 Самописеца(кутията) щеха дае дават на

    10 0 Отговор
    Украинци да разчитат Информацията???? Накрая, някой се Осмели, да каже, че трябва, бъде дадена на Производителя, дае разчете, бе ше трудно да, се вземе правилното Решение???
  • 30 Факт

    12 16 Отговор
    Пилот номер 1 се захвана да "оправя" държавата, така че няма кой да даде отговор на горката жена.
  • 31 умник

    10 10 Отговор

    До коментар #15 от "Фактъ":

    Каракачанов ли е министър в момента, а?
  • 32 оставка и съд

    20 21 Отговор
    Защот Румен Радев с активното участие на Десислава Радева кадруваха прекалено дълго и поставиха удобни но неподготвени хора. Сега всички те, в едно с Румен Радев се спотайват докато хората забравят.

    Коментиран от #58

  • 33 ъъъ

    9 14 Отговор
    Да беше се омъжила за продавач на сладолед!
  • 34 Отговори

    17 11 Отговор
    Къде са тези главнокомандващ Радев 5 год Е на тази позиция а цял живот е лежал в Авиацията Много добре знае какво е станало и преките началници на операцията всичко знаят И си Мълчат Крият се да и се размине Както е Ставало тук В България постоянно
  • 35 МАЛОУМНИКА

    10 10 Отговор
    боко Рапона, Тиквата и др.подобни от времето на СИК, Заяви, като властелина на България,че Пехотата е Над авиацията и ето ви резултатите.Продължавайте да гласувате за мутрите€

    Коментиран от #37

  • 36 Аз Човек

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "нико":

    Върви Да видиш в Румъния какво купуват за Армията нали Все за това Говорите хайде сега кажи какво се купува за Румъния и какво за България
  • 37 Подкрепа за Борисов

    12 22 Отговор

    До коментар #35 от "МАЛОУМНИКА":

    Ти гласувай за Чалгата Мутра и сие А аз ще се доверя На Борисов Лидер Европеец Политик

    Коментиран от #43, #44, #45, #48, #81

  • 38 въпрос

    4 4 Отговор
    Има ли пилот в самолета?
  • 39 !!!?

    16 16 Отговор
    Генералите се набиха в политиката и водят държавата към разруха, вместо да си стоят в казармата където им е мястото. Генерали вън !!!?
  • 40 Ох Баня

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: гневи се още опечалената гражданка.
    Опечалена ГРАЖДАНКА?
  • 41 Борисов Лидер Европеец Политик

    6 6 Отговор
    Хаха с две думи Бзpба Ганьоc!!!! Откъде изскачате ве герберастки малоунници?
  • 42 Някой

    4 9 Отговор
    Какво геройство? Потрошил е самолет.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 надухало ти е главата

    13 6 Отговор

    До коментар #37 от "Подкрепа за Борисов":

    "Борисов Лидер Европеец Политик" най- обикновен примитив, мутропитек с ментални проблеми.
  • 45 Борисов Лидер Европеец Политик

    3 7 Отговор

    До коментар #37 от "Подкрепа за Борисов":

    Хаха с две думи Бзpба Ганьоc!!!! Откъде изскачате ве герберастки малоунници?
  • 46 77777

    4 1 Отговор
    Абе на тея хора в затворите няма ли да им вземите телефоните незаконно е
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 asd

    4 9 Отговор

    До коментар #37 от "Подкрепа за Борисов":

    Кой е този "борисов" бе Пърдялко?
    Тиква Имбецилка? Буци Маста? Тиквенту?
  • 49 Просто човек

    8 12 Отговор
    Госпожо, моите съболезнования, ние страдаме с вас! Но, крайно време е да се смирете и малко замълчите...оставете хората да си свършат работата...
  • 50 63737373

    1 1 Отговор
    Само пляскат коментари
  • 51 !!!?

    8 0 Отговор
    Един генерал Армия, два генерала - Еойна, три генерала - Епидемия, четири генерала - Разруха !!!?
  • 52 Ай стига ве

    10 2 Отговор
    Резервоарите на самолетите са в крилете. Когато са гръмнали самолета, нашите са помислили че е неизтреляната ракета и за това тръбиха че е тя виновна. Ударът е бил в другото крило и за това в кутията има киросин, а от взрива на попадението се е повредиле и тя. Няма как от падане във вода на самолет , без значение какъв и с каква скорост, да се наруши цялоста на ЧЕРНАТА кутия.
  • 53 Тони

    9 4 Отговор
    Госпожо, съжалявам за загубата Ви! Този, който е длъжен да даде отговор сега се изживява като новия месия на Бг…
  • 54 Съболезнования

    8 1 Отговор
    Разбирам че и е тъжно на тази жена, но мъжът и беше военен пилот. Няма как да си военен пилот и да летиш от точка А до точка Б трябва да се готвиш за мисии. Инциденти стават навсякъде с всякакви самолети. И да след инцидента никой не говори глупости, има си комисия за разследване на инцидентите. Каквото и да е станало никой няма да обвини пилота, трудна задача, трудна професия.
  • 55 ВикиЛексъсОсло

    6 4 Отговор
    Не се крият всички! Пенсиониран пилот на изтребител Миг каза в интервю че тези съветски самолети са с краен лимит на летене 30 години! - тук се паолзват вече 33 + години и последните призведени Миг от 1988 г.- чисто и просто тези дълги бракми на 33+ години отдавна трябваше да са предадени за скрап!
  • 56 негоден

    4 6 Отговор
    Негоден министър отговорен за загубата на МиГ29 през 2012 г. Лобист за чужди интереси. Напълнил генералитета със свои аверчета. врид Президент на България.
  • 57 Стани един от нас

    1 0 Отговор
    Стани един от нас,метач на листа
  • 58 Бай Шиле

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "оставка и съд":

    Пропуснал си да кажеш,че Деса фучи с Мерцедеса в насрещното.Чети си ПИК и се махай от тук.
  • 59 Разследване

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "5kof":

    А какво да ти каже когато разследването тече??? Ето примерно казва пилота е виновен после? Все едно преди съдът да даде присъда прокурора да каже ти си един престъпник. Или казва самолета е виновен и после какво, ако се окаже друго, просто изчакайте малко, в случаят няма удобна версия всяка една е неприятна.
  • 60 Ganiu tzarvula

    3 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Защо няма нито един от организаторите да излезени с чест да даде отговори?......................... ..Българин с чест !???
  • 61 Щирлиц

    4 1 Отговор
    Ние с Мюлер,изхождайки от нашия опит,считаме че някой зарибява вдовицата и я използва за цели за които тя няма понятие.
  • 62 Механик

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "asd":

    Я виж колко на брой са индийците, самолетите им и ученията, които са провели, па тогава ми се изказвай по опорките, дето са ти дали!
    Да не се окаже, че при индийците, злополуките са под 1%, а при нас са над 500%!
    Като не можете да мислите, тия от посолството (онова посолство) да не ви наемат изобщо, че се излагате. Ама те и те са като вас- шилета на синджир.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Centurion

    5 0 Отговор
    Трябва да има висши военни в затвора и то за мъже минимум 10 г.Генарали менерали,пълно разжалване и ефективно в затвора.
  • 65 замислен

    2 1 Отговор
    Учения ТРЯБВА да се провеждат. Иначе се обезмисля самото съществуване на армията с всичките и родове войски.
    Споделям скръбта на госпожата, със сигурност и е много тежко, но ми ще тя да не забравя, че е била съпруга на военен летец и рискът на професията е много голям.
    Военни самолети катастрофират навсякъде по света. Дори американски, чиито пилоти имат стотици пъти повече часове във въздуха и летят на машини, светлинни години по-добри от нашите.
    Дано военните извлекат максимална „полза“ (цинично, но в случая е точно така) за да не се повтарят такива нещастия.
    А пилотите ни да продължават да летят и участват в учения, това е професията, която са си избрали и за да са добри в нея ТРЯБВА да участват в учения.

    Коментиран от #73

  • 66 66434

    6 4 Отговор
    Имаме ли главнокомандващ на армията и кой е той? Нещо не се чува или е...Кога ще поеме някаква отговорност за каквото и дае или ще дръпне една хубава критика към ...някого, но не към себе си и себеподобните? Когато някой е неадекватен на държавна длъжност и получава държавни пари за нищоправене, единственото, което ТРЯБВА да стори е да си ходи, веднага! ВЕДНАГА!

    Коментиран от #75

  • 67 Левски

    6 1 Отговор
    Ние знаем кой е болният мозък който накара България да участва във военни учения постоянно но този болен мозък Не е тук той се намира във Вашингтон!
  • 68 Фаро

    3 1 Отговор
    Ако бяхме закупили няколко остановки Ц-400 нямаше да ни трябват самолети и на враговете също

    Коментиран от #70

  • 69 Механик

    9 1 Отговор
    Гнус ме е да чета повечето от коментарите тук! НЯма толкова надупваща се нация на тоя свят!
    Как може при такава трагедия, разни облъчени да разправят, че едва ли не е нормално да се случват такива работи, че пилота сам си е виновен, че след като е УЧИЛ толкова време за пилот, е трябвало да стане каруцар, нищо че каруцар не е неговото призвание! Да ми говорите, колко "куци" са руските "кюнци", а да не пишете, защо платените в САЩ самолети все още ги няма! Как може такива предатели да има, които смятат, че България няма нужда от кадърни хора и да ми говоря, че по-добре е друг да ни защитава? кой друг бе? Ония дето ги биха в Коиловци ли или ония дето проснаха по очи хората в Чешнигирово? Тия, дето на път от Румъния за Турция се оказаха едва ли не в Сърбия,, щото им се счупила навигацията. Или тия дето пак поради счупена навигация, на път от САЩ за Корея се оказаха със самолетоносачите си, точно на противоположната точка?
    А може би тия, дето свалиха нашият пилот и сега замазват яко и неумело, разичтайки на това, че в БГ има 98% шилета!!!

    Коментиран от #71, #78

  • 70 Остановки казваш?

    1 1 Отговор

    До коментар #68 от "Фаро":

    Абе всички коментатори тук ли сте с основно образование!?
  • 71 Ох Баня

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "Механик":

    Малко са тези които могат да разберът какво пишеш. Самоунижението не го разбират като самоубида , а като самоирония.
  • 72 Диамантената ръка

    7 1 Отговор
    Жалко за пилота. Ако беше напуснал ВВС като един друг смелчага и Решетников беше го харесал, сега щеше да е жив...
  • 73 Разследване

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "замислен":

    За да се извлекат поуки трябва да се направи добро разследване. Сега някои хора бързат и напират казвайте, веднага! Какво да ти каже като дори записа от кутията го няма?
  • 74 оощ

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "редник Борисов-кашик дежурен по шкаф":

    Борисов нарича летците не само прости летци ама и шофьори на самолети.
  • 75 Разследване

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "66434":

    Отговорност за какво, хайде разбирко кажи какво е станало?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Последния Софиянец

    7 5 Отговор
    А къде е РадеФ , пак ли ще се скрие зад Деса . Аман от джендърЕ в тая държава!

    Коментиран от #84, #91

  • 78 Астраховка

    3 2 Отговор

    До коментар #69 от "Механик":

    Акдееее разследването приключи, самолета е удетен от ракетна skyfkash от американски f16. Съпругата да си търси парите от пентагона
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Мъка ти е разбираемо е

    2 2 Отговор
    Ще те смачкат разбираш ли?След това ще смачкат и бъдещето на поколението ви.Мълчи и плачи,гледай си живота не вдигай врява.Всичко е било планирано,те са болни хора с много власт.Държава няма.Мъжа ти не се е разбил.Съчувстваме ти.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Облаче

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ссссс":

    Да, иска истината, независимо каква е! Но зад това шикалкавене нещата изглеждат зле. Защо правите учения в България, защо не в щатите.
  • 83 Защо чак сега?

    9 0 Отговор
    Съчувстваме на вдовицата и семейството, но защо чак сега задава тези въпроси?! Защо мълчаха толкова години за тия нередности? Защо не сигнализираха или просто пилотът да беше напуснал системата. Горчивата истина е: заради пуста заплата! Виждаме, знаем, че нещо куца, че не е наред, че може да доведе до лошо, но си налягаме парцалите, мълчим и разчитаме на късмет. Не се борим! Заплатата и толкоз. Жалко за този българин. Поредният преждевременно затрит живот.
  • 84 ДЖЕНДЪРА Е ЕДИН

    10 6 Отговор

    До коментар #77 от "Последния Софиянец":

    В България! Името му е бойко методиев борисов БОКЛУК!!!

    Коментиран от #100

  • 85 За слепите

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Славея":

    Грехота е, че имаХМЕ армия, но от много тумбаци станахме мишени.
  • 86 Как смееш

    3 3 Отговор
    Да нападаш все могъщия зелен чорап и неговите компаньони бе жено? Мъжа ти е не кадърен че не мое да лети нощем сам. Той е виновен. Зелените чорапи са невинни.
  • 87 Иуиуиу

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Можеше сички истребители":

    Кого ще спасяват? Политиците и слагачите им. Простосмъртните не можем да дочакаме линейка. Не ти се е случило да чакаш линейка за близък, затова акъл ръсиш.
  • 88 САНДОКАН

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    "Достоен офицер". Ти май не си бил в армията след 90те.
  • 89 112

    9 2 Отговор
    Нека каже тази госпожа колко години е взимал заплата съпругът и без да лети?

    Коментиран от #107

  • 90 hub

    2 0 Отговор
    Моите уважения към летците,съболезнования към близките на загиналите.Героите са тези който вършат героични подвизи рискувайки живота си за спасяването на други животи. Преди година 2 извадиха един хеликоптер на тренировъчна демонстрация.Без вятър без вълнение идеални условия /не бойна обстановка/ и той се заби във водата!?Това Геройство ли е?
  • 91 Дано да си последния

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Последния Софиянец":

    Дано да си последния
  • 92 Засиленото присъствие

    6 0 Отговор
    на НАТО в Черно море дава отговори на много от задаваните ? ЗАЩО . Защо ли не го потърсиха от НАТО ? Отговорът е защото знаят всичко .................. 🧐😏😞
  • 93 Чалгари,

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Тая говори глупости":

    Млъкнете ! Срама нямате ли ?
  • 94 ВИКАЙ ПОПА

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    И ПОЧВАЙТЕ ДА ВИКАТЕ ПРЕД М.Н.О♋
  • 95 ВДОВИЦАТА КАКВО ДА КАЖЕ

    1 4 Отговор
    НА МНОГОТО ВДОВИЦИ НА ЛЕКАРИ ЖЕРТВИ НА COVID 19 !!!!!!!КАТО ИМА ПРЕТЕНЦИИ И П А Р И Ч Н И. ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ЗАВЕДЕ СЪДЕБНО ДЕЛО!!!!
  • 96 Мисля

    4 2 Отговор
    Значи не е летял и не е стрелял а е вземал заплата от години?На 47г.-боен пилот!?Защо не е пенсионер?Ас (с 15 ч полети годишно)!?Тст -15 дена в годината по 1ч..350 дена-само физзарядка.Тогава защо не рева жено?Какво си мислеше,че ще стане.?Все едно теб да бяха накарали да летиш.
  • 97 Чешнигирово

    3 1 Отговор
    Да пита НАТО защо. Не са часовете, нито способностите, а пияните хамериканци, които бъркат мишени не за първи път.
  • 98 Факт

    4 2 Отговор
    Те и докторите се чу ка ха като изтървани цял живот през нощните смени,като дойде Ковида изреваха-на първа линия сме искаме по 1000лв отгоре.Ами не може все на втора.Все едно на Пешо стругаря като му донесат детайла и да ревне за още пари,че го карат да работи.
  • 99 А фърчилото

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Фактъ":

    Кога?
  • 100 Не ,двама са

    1 1 Отговор

    До коментар #84 от "ДЖЕНДЪРА Е ЕДИН":

    Ти си другия.
  • 101 Ташо

    2 4 Отговор
    Фърчилото замете ,истината.Никога няма да я научим.
  • 102 мнение

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: гневи се още опечалената гражданка

    Това е изключително грубо и непочтително към съпругата на загиналия.

    Граждани се именоват онези на разпит в полицията.

    Коментиран от #108

  • 103 Един капитан

    4 0 Отговор
    Аз, като действащ офицер от армията ще ви покажа истината, с тя е, че е пълно с калинки в БА, коя от коя по-прости и некадърни. В управленията и щабовете е пълно с тях, че и надолу, но знаете ли кое е най-интересното почти всички са АПЗ- та, аванс, пенсия и заплата, дали ги интересува нещо друго- не, с ръце навряни там къде слънце ги не огрява толкова могат.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 ДОКО

    2 0 Отговор
    ЕМИ ДА КАЗА ГЕНЕРАЛА ОТ ПОЖАРНАТА...ТО КИНТИТЕ ГИ ИЗЯДОХМЕ С ШИШИ СТРЕЛЯЙТЕ ПО ЕДИН ПЪТ И ПОЛОВИНА АДИ ЧАО..
  • 106 Грехът е относително понятие

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Славея":

    Грехота е някои да летят по 1 час годишно и да вземат 12 месеца летателни пари и по 6 брутни заплати годишно.
  • 107 476

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "112":

    + пенсия
  • 108 7474

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "мнение":

    СЪПРУГА?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове