Last news in Fakti

1 Юли, 2021 16:10 4 212 57

Ваня Григорова: Няма да има ръст на заплатите след изборите поне 3 години

  • ръст-
  • заплати-
  • цени-
  • ток

Тя е на мнение, че мярката 60/40 не е най-добрият начин да се подпомогне бизнеса

Ваня Григорова: Няма да има ръст на заплатите след изборите поне 3 години - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

От днес с 5% се увеличават пенсиите, но не за всички пенсионери. Коя е правилната мярка за увеличението на пенсиите и как трябва да продължи да се подпомага бизнеса.

Когато и както да се увеличават разходите, няма как да не се отрази това негативно на бюджета ни. Тези увеличeния обаче ще ни се сторят като детска игра в сравнение с онези за следващите години. В цялостната цена на тока влизат и маркетингови разходи, които се правят за привличане на ограничения брой клиенти от дружествата. Това каза за Bulgaria ON AIR икономическият съветник от КТ "Подкрепа" Ваня Григорова.

По думите ѝ от 30 години не се влагат пари за обновяване на ВиК сектора.

"Кадрите там са на минимална работна заплата. Представете си следното - това е като да имаш прекрасна кола, която 30 г. не поддържаш", заяви тя.

"Доходите на работещите са се увеличили според НСИ. Но това не можем да го очакваме в следващите години. В нито една политическа програма няма споменаване за увеличаване на минималната работна заплата. Ако в следващите 3 г. такова не се предвижда, то просто няма да го видим", посочи събеседничката за Bulgaria ON AIR.

Тя е на мнение, че мярката 60/40 не е най-добрият начин да се подпомогне бизнеса.

"Първото трябваше да се гарантират пълните заплати на хора на минимална работна заплата. Този, който е на 3000 лева месечен доход може да издържи финансово, но другият с ниска заплата - не", коментира Григорова.

Според нея хората трябва да разберат, че ако стигнем до вкарване на ток от чужбина, това ще рефлектира върху цената на тока в посока нагоре.

"Пенсиите по принцип - ясно е - трябва да се увеличат. Тези 50 лева се равняват на преизчисляване на пенсиите. Актуализацията се прави ежегодно, но лекото увеличение не може да компенсира дългосрочното изоставане. Пенсиите на старите пенсионери изостават, което трябва да се компенсира", допълни икономическият съветник.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    35 0 Отговор
    Ама ще има увеличение на ток парно вода продукти от първа необходимост, данъци кладенци бараки че и @@йномери вече щели да слагат
  • 2 Пенсионер

    23 3 Отговор
    И що не стана 5% за всички пенсионери Ванче, я кажи, недей мълча.
  • 3 Пенсионер

    25 26 Отговор
    Ще ви вдигнем пенсиите, ама друг път. Поздрави от фатмако.
  • 4 Тодор Живков

    23 12 Отговор
    Тази държава няма да се оправи Никога не ви ли стана ясно бягайте и се спасявайте навреме агонията ще е страшно дълга и болезнена ще се краде и така ще продължава.

    Коментиран от #21

  • 5 Българин Боклук

    21 0 Отговор
    Защо е така запитвате ли се?

    Коментиран от #28

  • 6 Пич

    26 42 Отговор
    Не е съвсем така... Единствено ГЕРБ предлагат увреждание на доходите на физическите лица , на медиците удвояване , а минималната работна заплата - 1000 лв. Досега каквото да казали - направили са го. Може би не е достатъчно , но никой не е увеличавал доходите като тях. Другите освен мантри - нищо конкретно...

    Коментиран от #12

  • 7 Филип Георгиев

    19 13 Отговор
    ДОБЪР ДЕН?!?!?! ТОВА НОВИНА ЛИ Е?
    ВАШ'ТО БАЦE ГОДИНИ ПОДРЕД ДЕЙСТВАШЕ ПО ПРИНЦИПА: " СЛЕД МЕН ПОТОП ". НЕ РЪСТ, АМИ НЯКОЙ ФИНСНСИСТ, ИКОНОМИСТ, СОЦИОЛОГ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПСИХИАТЪР ДА ОБЯСНИ КАК ЩЕ СЕ НАПРАВИ СЪКРАЩЕНИЕТО НА ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ, ЗАТВАРЯНЕТО НА ИЗЛИШНИТЕ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ Е ЕНЕРГЕТИКАТА, В БДЖ. КАК ЩЕ СЕ НАМАЛИ СЪСТАВА НА НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ, МАГИСТРАТУРАТА.
  • 8 аз съм Веска

    7 10 Отговор
    ТОВА НЕ Е ВЯРНО .
    ПОГЛЕДНЕТЕ КАРТИНИТЕ НА БУДА , КЪДЕТО ЖЪЛТИТЕ ПАРИ СА НАВСЯКЪДЕ .
    ТОВА Е ЗЛАТНАТА РЕКА КОЯТО ЧАКАМ .
    ДРЕВНИТЕ ХУДОЖНИЦИ ДУХОВНИЦИ , ЧИННО СА РЕГИСТРИРАЛИ ВИДЕНИЕТО .
    А БУДА МИ СЕ ВИЖДА МНОГО ДОВОЛЕН/ А /.
    АКО МИРИШЕШЕ НА ОСКЪДИЦА , НЕДОИМЪК , МИЗЕРИЯ ,
    КОЙ ЩЕШЕ ДА ГО/ Я / ВЪЗПЯВА .
  • 9 Синдикалист

    22 27 Отговор
    Падна ГЕРБ от власт и сечта веднага започна. Първи го отнесоха пенсиите. Юлско увеличение на пенсиите само на някои не за всички. Скоро ще махнат и Бойковите 50 лева.Пада ви се На ви Гълъб Донев и Бойко Рашков сега. Радвайте им се.

    Коментиран от #16

  • 10 Пич

    3 1 Отговор
    Увреждание да се чете увеличение. Редактора...
  • 11 АМОН

    17 5 Отговор
    ДОХОДИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ , НО НЕ НА РАБОТЕЩИТЕ , А НА КРАДЯЩИТЕ.
    Ако някой още не е разбрал, че живее в БАНАНОВА РЕПУБЛИКА значи е олигофрен.
    Продължавайте да ни управлявате все така докато и последният българин напусне тази държава.
    Предполагам, че това е целта на тези, които от задкулисието редят партийните листи с имената на тези които ни сочат да избираме.

    ВСЪШНОСТ НИЕ НЕ ИЗБИРАМЕ
    ИЗБИРАТ ТЕЗИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО , А НИЕ САМО ГЛАСУВАМЕ.
  • 12 Точно

    19 8 Отговор

    До коментар #6 от "Пич":

    Само Герб увеличават заплатите и то само на държавни и общински служители. На частния сектор също увеличават, ама само данъците. Е за това не останаха хора в БГ които да работят и за това фирмите фалират. Защото държавата е конкурент на собствената си икономика

    Коментиран от #23, #39

  • 13 Аз Човек

    20 21 Отговор
    Честито увелечение на всичко нали това искахте Промяна имате я Това е само началото Още ревете против Борисов давайте
  • 14 Сух

    15 0 Отговор
    Е верно трябва да играе сопата, ама яко ВСИЧКИ управляващи + трупащите богатства, които са се договорили задкулисно да поддържат обидно ниските заплатки на българина! Искат роби, и не стига, че се гаврят с трудът му ами и го натискат с крак през вратът и го плюят докато е легнал в безпомощно сте!!!
  • 15 а яяя

    3 5 Отговор
    Демек до следващите избори. Преди изборите ще вдигнем хеликоптерите да размятат малко зоб на добитъка за да го стимулират да гласува за "правилните".
  • 16 Хохохо

    7 5 Отговор

    До коментар #9 от "Синдикалист":

    Само че точно тези които няма да получат 5% сега, получиха 20% по нова година.

    Коментиран от #18, #19

  • 17 3666663

    14 3 Отговор
    А вии разберете че 90 процента от хората в българия имат жилища благодарение на комунизма всички останали с 600 лева са обречени на клошари ако плащат и квартира

    Коментиран от #41

  • 18 Вземи ми парите

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Хохохо":

    И какво от това? Например т.нар инвалидна пенсия я обвързаха с минималната заплата и сега няма да бъде актуализирана. Това ще рече, че човек с от 50до70% нетрудоспособност и с определен стаж, получава и ще получава занапред същите 250лв. Е как се живее с такива пари? Как се купуват лекарства и се плащат сметки,а?!!

    Коментиран от #20

  • 19 Хаха

    6 13 Отговор

    До коментар #16 от "Хохохо":

    На ви Гълъб Донев и Бойко Рашков сега. На гръб си ги носете. Няма го ГЕРБ и тия специалисти якята го почнаха.... Хич не се шегуват.И Боковите 50 лева скоро няма да ги има. И така на 1 юли първи го отнесоха пенсиите. След време и другите.... Цените на стоки и услуги хукнаха нагоре. Браво.
  • 20 Минувач

    8 10 Отговор

    До коментар #18 от "Вземи ми парите":

    Ще питаш майките на децата с увреждания. Всеки ден реваха под прозорците на Бойко и искаха оставката на ГЕРБ. Е,.... получиха я. Няма я Сачева, няма го ГЕРБ. Сега няма да ревете. Колкото толкова. Браво Гълъбе, добре насади пенсиите на пачи яйца. Сега всички мълчат като.....?

    Коментиран от #55

  • 21 Хахаха

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Тодор Живков":

    Така е .
    Вървим славно към пропастта.
    Доходите са ниски и става все по-трудно да изхранваш себе си и семейството си.
    Много хора са принудени да работят в сивия сектор, за да може шефчето са спести от осигуровки . Майчинството и детските са мизерни.
    Родилните отделения са пълни с ...ммм...ангали.
    Селата са ци..ганизирани. Партиите крадат и са в ъв всяка схема за кражби.
    При една сериозна ревизия без лигавщини от неутрални чуждестранни неща ще открият безумни злоупотреби каквито не сме и сънували.
    Оправията тръгва от независим и справедлив съд и събиране на незаконно придобито имущество в ползв на държавата.
    Това нямс да се случи.
    Всяко едно ходене за гласуване са следващите убити надежди.
  • 22 Гост

    7 7 Отговор
    Къде са сега майките с увредените деца. Легионът на Мая Манолова. Къде са се скрили с ревящите дечица. Няма ги нали? къде са им палатките. Де гиди.... Никакви пенсии за вас.
  • 23 Пич

    6 8 Отговор

    До коментар #12 от "Точно":

    Прав сте само на половината. Това , че ГЕРБ увеличава доходите в държавният сектор. Само там има власт и механизми да го направи. Вие виждал ли сте , който и да е управляващ , не само при нас , но и по света , да увеличи заплатите в частния сектор . Въобще , нормален човек би ли мислиш такова нещо... Когато един смотаняк е съгласен да работи за 500 лв. , очакваш някой да му даде 1000 ли...!!!??? Тази глупост , която хвърлихте върху ГЕРБ , ако бяхте протесирали срещу работодателите си ( частници ) щеше да има смисъл... Сега , като докарате простаци , по добре ли очаквате да станете...

    Коментиран от #38

  • 24 ВиК София, идват и ти сменят Водомера

    7 0 Отговор
    Той на 5 години, през него са минали 500куб вода, На сухо, нов, Сменят го с друг нов Защо??? Има Далавера копуват нови и има игра с цените и Фактурите, Надуват Разходите, да не плащат данък Печалба!!! НАП Овча Купел, в Западните квартали на София на Запад от Околовръстното!!! Действай те!!!!
  • 25 Синдикалист

    7 3 Отговор
    Министър Гълъб Донев сега да дойде тук във Форума и да обясни,какви ги надробил. НОИ и те мълчат!!! Къде е Иван Нейков..а? Да го видим тоя пишман специалист, какви ще ги дрънка.

    Коментиран от #27

  • 26 Хахаха

    5 11 Отговор
    Комунистите ще ви вземат и това, което имате. Ама нали някой трябва да ви е виновен. Бойко взимал рушвет от всеки строеж. Е, сега спрират строежите
  • 27 мдаа

    9 2 Отговор

    До коментар #25 от "Синдикалист":

    Ами Ивайло Калфин? И той беше социален министър и сега като първоюлски опраскаха пенсиите нашият дълбоко се покри. Таванът на пенсиите и него не го малко бутнаха нагоре. Естествено, таванжиите и те останаха на сухо.
  • 28 мдаа

    6 9 Отговор

    До коментар #5 от "Българин Боклук":

    Защото новите олигарси дошли чрез служебното правителство на власт много огладняли и сега яко ще се нагушат. Сеч навсякъде и във всичко. ПЪРВИ в боя паднаха пенсиите. Идва ред за сеч на следващите. На ви Бойко Рашков и Гълъб Донев. На гръб си ги носете.

    Коментиран от #35

  • 29 ДРЪН ДРЪН

    4 5 Отговор
    По телевизията нова чух , че който не се ваксинира ще си плаща лечението.
    С ТОВА СЕ ЗАНИМАВАЙ ВАНЧЕ.
    ТОВА Е ПО ВАЖНО.

    Коментиран от #30

  • 30 Гражданин

    6 2 Отговор

    До коментар #29 от "ДРЪН ДРЪН":

    Правилно! Трябва да се ваксинираш. Иначе ставаш заплаха за околните! В САЩ е така.

    Коментиран от #33

  • 31 Тракиец

    6 3 Отговор
    Сега след пенсионерите иде ред и на работещите.Като няма възможност да им намалят заплатите ще вдигнат цените.Високата инфлация ще изяде заплатите а до година две и спестяванията.Гласувайте за Слави той ще ви оправи.Като итиде при Меркел и и каже кво става ся и до там.Лошото е ,че който и да спечели изборите доходите от 2020 близките 10 години няма да се достигнат.
  • 32 Даа!

    9 1 Отговор
    Съгласен съм,но отчасти! Докато Народа не притисне Правителство и Парламента,през закон да се вкара минимална ,часова ставка,и тя да бъде база за останалите сфери на производство, нищо доборо не очаква бачкаторите.Абсолютно прав е , колегата,че на Частника му дреме,какво решава правителството за минимална заплата.То е валидно само за държавен сектор.Частника ще си плаща,както му е изгодно.Но при заложена минимална ставка,която в определени сложни производства , задължително ще нараства,няма къде да мърда чорбаджията.Точно там трябва да се насочат казионните профсъюзи.А не да участват в Тристранка.Те са контра по презумпция на бизнеса.Каква тристранка? Преговарят ДВУСТРАННО! С Правителство и отделно- с бизнеса.Удрят по масата пред Правителството и НС и ОЗИСКВАТ ЧАСОВА СТАВКА.След това договарят,а не преговарят с бизнеса,в кой бранш от къде стартира ставката.Иначе,ще си висим на 650 лв десетки години.А изобщо не ми се мисли,ако влезе Еврото-в кскъв кошмар ше ни вкарат именно чорбаджиите.Ако някой си мисли,че сега ако получава два бона в левове,а след това автоматично ще бъдат два бона в Евро,е пълен г,пак! Ще получи най вероятно хилядарка ,но в евро. Но живота навън,няма да е в левове,а в Евро.

    Коментиран от #36

  • 33 ИЗОБЩО НЕ Е ТАКА

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "Гражданин":

    Имам роднини в САЩ.
    Такова нещо няма.
    Няма НАКАЗАНИЕ за това че не си ваксиниран.
    Който е боледувал от КОВИД лекарят му казва -НЕ БЪРЗАЙ. Ще има яснота кога боледувалите ще се заразят повторно.
    Там дори се смята , че преболедувалите имат по пълноценен имунитет по отношение на мутацийте.
    Намери близки извън страната и говори с тях.
    Не вярвай много на медиите - наши или чужди.
    Дерзай

    Коментиран от #44

  • 34 дада

    2 0 Отговор
    3 г. ли? ....30...
  • 35 Абе,газиран

    8 2 Отговор

    До коментар #28 от "мдаа":

    таратор.Какъв Радев,какво правителство решават? Ти от коя колиба си се домъкнал пред компа? Те ще са най много до есента,дори да искат няма Парламент, и при условие че Славуца с останалите не съставят Правителство.Но те ще съставят.И точно те,ще ти замразят и пенсии и заплати.С овехтялата фраза: Предишните изхарчиха всичко.Ние искаме,но няма.Затова стягайте колана поне четири години! Като ни преизберете Ще ви оправим!" Този сериал ни го излъчиха преди.И царо,а след него Боко.Дали помниш Малкия Мук ,или Дянков с постната пица.
  • 36 Абе човече , не разбрах

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "Даа!":

    Каква е разликата между Мин. Раб.Зап. и Мин.Час. Ставка.
    Едното е на месец а другото на час.
    Би ли разяснил.

    Коментиран от #50

  • 37 Аденаоера од Банкиа

    3 3 Отговор
    У Бойковина по традициа само ГЕРП дига кво може да се дига! БСП може само па да тура кво може да се турва! За ДПС е ясно, на они се им е ватре у ясако! А протестарите са си ако с млеко!
  • 38 500 лева

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "Пич":

    Абе Йоцо , нема балъци в днешно време които да работят за 500 лева.
    Четеш стари вестници.
  • 39 Ей най после един умен човек

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Точно":

    Прозрял си истината.
  • 40 Баба Ваня гледа

    1 4 Отговор
    Как позна ма
    Щом има българи които се връщат , намират си работа и заживяват в България значи заплатите са добри.
    Тези които се връщат не са балъци.
    Е , ако си некадърен и малко можеш , най добре вземи заем и заминавай в чужбина да се изучиш на съвременен занаят . Там ще се научиш и да работиш.
    Ще видиш тяхните синдикати.
    Ще видиш как живеят , колко взимат , какви данъци плащат , защо ги плащат. Ще видиш тяхните политици.
    И т.н.
    Стига мрънка
    Може и друго- Направи си фирма в чужбина или България .
    Стига мрънка
  • 41 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "3666663":

    До 17 ком -браво другарю -ако не бяха кумунягите и ток нямаше да имаме -в Гърция нямат жилища нямат и електричество
  • 42 Ей бабоо

    5 0 Отговор
    На вас синдикатите кой ви плаща заплатите ?
    А колко взимате ?
    Какво ви е заплащането - достойно или унизително.
  • 43 Бабче кебапче

    2 0 Отговор
    Много обича да плюва .
  • 44 Гражданин

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "ИЗОБЩО НЕ Е ТАКА":

    Изолбщо не е така ама е така.Няма такъв филм! 1. Откажеш ли ваксинация, ако се разболееш от к19 си поемаш на 100% разходите. 2. Такива от РБ, които са с временни трудови договори, ваксинация за предпочитане Джонсън, Модерна и Пфайзер, иначе работа през крив макарано. и т.н. Сеч безподомна.
  • 45 Болногледач

    8 0 Отговор
    Ванче вашият началник на синдиката другаря Манолов, като шеф на борда на НОИ не си мръдна пръста за първоюлската сеч на пенсиите. Зер получаваните парички от него 20000 лева месечно, не са лоша сумичка нали.
  • 46 Ще се оправим когато

    3 2 Отговор
    Се вдигнат командировъчните.
    Кво дремят тези синдикати?
    10 лева на ден.
    От 15 години са 10 лева / ден.
    Нали имате право за законодателна инициатива.
    Ха ха ха.
    МИСЛЯЧИ ЗА НАРОДА.
    Ако тая почне да се храни за 10 лева/ден ще се втали за един месец.
    А я как се е уяла. Има вид на поддържаща добър стандарт, добре нахранена.
    Зализала е косъма.
    Докога ма
  • 47 Бачкатор

    3 0 Отговор
    Когато има приспиване 20 лева.
    Това е само за храната.
    Хотела е отделно.
    20 лева.
    Сутрин- Баничка и боза 2.5 лева.
    Зада се наям -2 банички и 2 бози- 5 лева.
    В 10.00 почивка и съм гладен баничка и кисело млеко- 3 лева.
    12.00 Ибяд. 10 лева - супа , основно , десерт
    15.00 почивка - лека закуска 1.5 лева
    18.00 Вечеря. В заведение
    Салата 5 лева , пържола 9 лева
    Други-Вода за пиене 3 литра-2.4 лева.
    Общо: 34 лева.
    При разрешени 20 лева.
    При 20 дена командировка са много пари.
    Добре че Шефа е Пич.
    Всички пари които се дават над 20 лева командировъчни се облагат с всички възможни данъци .-дабъци за работник и работодател..
    РАЗБРА ЛИ КО СТАВА ПО СВЕТА ГОСПОЖО .
    МАЙ СИ ПО ЗАГРИЖЕНА ЗА СЕБЕ СИ.

    Коментиран от #57

  • 48 Женска тиква непоръбена-ЖТН

    1 0 Отговор
    Тъпа съм. Злобна съм. Хитра съм.
    ЖТН
  • 49 стига думи

    6 0 Отговор
    И къде беше Григорова през последните години управление на ГЕРБ? Защо досега не поиска МРЗ да е необлагаема? Защо синдикатите досега мълчаха за пенсиите? Айде моля, не се правете на борци за благото на народа! Знаем що за ''синдикати'' сте.
  • 50 тфгр

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Абе човече , не разбрах":

    Няма разлика. В Бг и на МРЗ, и на почасова ставка алчникът ще те окраде, ще намери начин да не ти плати заработеното.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 А БАКАЛЪМ

    1 2 Отговор
    ЩО ТРИЕШ БЕ /УМНИЦИТЕ КОЙТО ГЛАСУВАХА ЗА ЦАРЯ СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ИТН / ПОЛУЧИХА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ СЕГА ЩЕ ПОЛУЧАТ ДОГАН + ЧЕРЕПА/

    Коментиран от #53

  • 53 ЧОБИ

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "А БАКАЛЪМ":

    ГАРНИРАНИ С НЯКОЙ И ДРУГ ХАРВАРДСКИ ШМЕКЕР ЗАЩИТАВАЩ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТЕЗИ КИТО СА МУ ДАВАЛИ СТИПЕНДИЯ
  • 54 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 0 Отговор
    "Пeнcиитe пo принцип - яcнo e - трябвa дa ce увeличaт." Това е популизъм, да трябва да се увеличат, но само ниските пенсии, които са между 300 лева и 450 лева месечно. Не трябва да се увеличават високите пенсии, които между 800 лева и 1400 лева месечно.


    Хората трябва да разбрат, че има и по-лошо от скъп ток и скъпо парно. Нарича се НИКАКЪВ ТОК и НИКАКВО ПАРНО. Не трябва да се намаляват изкуствено цените им и ТЕЦ-овете да работят на загуба. Трябва да се дават социални помоши на бедните за да могат да плащат високите цени на тока и парното, примерно 50 лева всеки месец на беден човек за помощ за ток и 100 лева месечно на беден човек за оттопление 6 месеца в годината.

    Ми че то всичко внасяме от чужбина. Внасяме краставици, домати и са по-евтини от тези, които произвеждат у нас. Внасяме мляко, крае масло, олио ... и те са по евтини. Така че не е сигурно дали, ако внасяме ток от чужбина ще е по-скъп.
  • 55 Гълъб

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Минувач":

    Те, си свършиха работата! Каквото трябваше им беше платено!
  • 56 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Ние това го знаем,не ни казвайте,а ГО НАПРАВЕТЕ.
  • 57 Къв бачкатор си

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Бачкатор":

    Ти бе.Дъниш се като грух в кочина по пет пъти дневно.Д,ва и ненаяла се сви нска сбирщина,д,ва! Работи за да плюска,и плюска,тъпчи,нагъва,за да работи! Работодателя му бил " пич"!? Примитивен търбух.Такива избират чалгар партия. Този " търбух" дори не знае,че " пича" тези пари ги отчита като разход..По точно счетоводителите му.Така,че нито губи,нито е вътре с баничките и бозите на грух- примат!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове