Last news in Fakti

13 Юли, 2021 18:21 7 169 127

Христо Иванов: Предложението за кабинет на ИТН е шокиращо, хората не искаха сарайския модел

  • христо иванов-
  • има такъв народ-
  • демократична българия-
  • итн

В програмата нямаше и дума за Гешев, няма конституционна реформа, виждаме група, представляваща предишните издания на сарайския модел, несъгласен е със Слави Трифонов председателят на "Демократична България"

Христо Иванов: Предложението за кабинет на ИТН е шокиращо, хората не искаха сарайския модел - 1
Кадър: bTV

„Предложението за кабинет на ИТН е шокиращо и като начин на действие, и като съдържание, и като персонален състав“. Това каза съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов в предаването "Лице в лице" по bTV, като добави, че се надява да става дума за грешка и че не иска да „изгаря всички мостове“.

"В програмата нямаше и дума за Гешев, няма конституционна реформа, виждаме група, представляваща предишните издания на сарайския модел. Той (Слави Трифонов -б.р.) изневери на своето обещание. Махаме Борисов, за да се върне нещо преди него ли? Надявам се да става дума за грешка, а не за план, няма да изгоря мостовете, но призовавам тези, които влязат в парламента, да проявят разум и да се върнем към приоритетите на протеста“, каза Иванов.

Той добави, че от ДБ са за автентично представителство, да има хора, били на протестите и призова ИТН: “Дайте да се върнем към диалога, да започнем от начало и да преосмислим тази работа, така не се прави.“

Според него ако такъв кабинет, какъвто предлага Слави Трифонов, съществува, ще се крепи на подкрепа от ГЕРБ или ДПС.

„Призовавам тези, които са избрани, за парламентарната група говоря, да се върнат към разума. Не може някой да си мисли, че еднолично предлага решение с 60 депутата, не може да сменим джипката с кабеларка“, коментира Христо Иванов.

Той добави, че в предложенията на ИТН има и качествени хора, но е нямало диалог, а налагане а еднолични решения.

"Не сме обещали просто управление на промяната, а дълбока промяна. На Трифонов не му влиза в представите явно да води диалог, да се върнем към здравия разум", каза още Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 99 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АУУУУУ

    109 27 Отговор
    няма начин да не ядем мамула на Славуца...... човека е законно избран ..... друг е въпроса що за избиратели има..... така че сега и той ще се нагуши като царчето ..... Симеончо беше фалирал , но дойде на власт и сега е милиардер.....Славчо също много яко го закъса с малоумната си телевизия която се гледа само от тези 24% нooo ceгa щe cтaнe милиaрдeр ..... така че стягайте се идва лошо....... но пък всеки ден Тошко Африкански ще ни забавлява ....и това все пак е нещо ..... и дa нe зaбрaвямe дирeктнитe включвaния нa тeлeвизия 7/8 oт НACA ....

    Коментиран от #55

  • 2 Последния Софиянец

    163 56 Отговор
    Почвам кампания служебното правителство да стане постоянно с подкрепата на всички партии.Стига партийни парашутисти и калинки.Който е съгласен да тури плюс.

    Коментиран от #32, #33, #46, #48

  • 3 Ххх

    78 23 Отговор
    Слави ако беше мъж, щеше да смени депутатските места на Тошко и тем подобни и да предложи сегашното временно правителство за съставяне на кабинет.

    Коментиран от #36

  • 4 1618

    82 29 Отговор
    Cлaви Трифoнoв трябвa дa прeoдoлee eгoтo cи и дa рaзбeрe,чe щoм хoрaтa мacoвo нe хaрecвaт прeдлoжeнoтo прaвитeлcтвo включитeлнo и двeтe прoтecтни пaртии Дeмoкрaтичнa Бългaрия и Изпрaви ce" ce прoтивoпocтaвихa знaчи трябвa дa ce oткaжe oт прeдлoжeнoтo прaвитeлcтвo и дa ocтaви Cлужeбнoтo прaвитeлcтвo дa прoдължaт дa рaбoтят и при нoвия Пaрлaмeнт! Нe гo ли нaпрaви кoлкoтo и дa ca cпoрeд нeгo дoбри нaмeрeниятa ,пaртиятa му щe ce cгрoмoляca cтрeмглaвo нaдoлу кaктo и цялaтa му кaриeрa! Вcички глacoвe oт Имa тaкъв нaрoд щe oтидaт при Дeмoкрaтичнa Бългaрия, кoeтo рaзбирa ce тoвa трябвaшe дa cтaнe oщe нa тeзи избoри!

    Коментиран от #63, #88, #124

  • 5 Последния Софиянец

    78 18 Отговор
    Слави се изгаври с другите партии.Нали му искаха кабинет.Добре знае че този кабинет няма да мине.Наесен на нови избори заедно с президентските.

    Коментиран от #113, #125

  • 6 Нека се знае

    68 22 Отговор
    Че Хр.Иванов беше неотлъчно на площада !
    Само така, точно и ясно да се бори за победа над миналото !

    Коментиран от #43

  • 7 Чалга

    36 10 Отговор
    Браво Ристе, кажи го на Последния Софиянец.
  • 8 Измаменото камилче

    26 25 Отговор
    Пинокио, застани на колене пред Президентството, щото там е Щаба😂😂😂, белким те чуят😂😂😂И кво сега го удари на молби, ама така е като си алчен и не виждаш по далеч от дългия си нос😂😂😂
  • 9 1618

    64 29 Отговор
    Тoвa Cлужeбнo прaвитeлcтвo ce cпрaвя oтличнo! Бoриcoв трecкa гo трece oт тях! Тoвa прaвитeлcтвo трябвa дa прoдължи дa упрaвлявa! Cлaви Трифoнoв трябвa дa избeрe цялoтo тoвa прaвитeлcтвo вкупoм дa прoдължaт дa упрaвлявaт! Вcички гo хaрecвaт ecтecтвeнo бeз Бoриcoв и нeгoвoтo oбкръжeниe!

    Коментиран от #17, #41, #104

  • 10 Ала бала

    84 14 Отговор
    Слави излъга хората. Подлога.

    Коментиран от #21, #47

  • 11 Дългото е по-умряло

    52 17 Отговор
    от Дебелото.България го разбра още вчера.Радев и Служебното,те са истинските победители!
  • 12 Поп Кръстю

    23 20 Отговор
    А ти искаше министерски пост, щото нещо си заслабнал, а народа кучета го яли. Държавната ясла не е за всеки би Пинокио. Бу- ха - ха- ха.

    Коментиран от #35

  • 13 Този надутия

    17 15 Отговор
    да нарамва на си ковчезите,че останаха без министерски кресла. Честито
  • 14 Ристо

    56 5 Отговор
    Какво ще кажете вие дето гласувахте за партията на дългуча нали щяха да бъдат нови лица,а какво стана предлага за министър председател компрометиран тип.Какво иска да постигне с това си решение дългуча иска да върне мутрите от Герб на власт.Много жалко излъга много хора.
  • 15 Аз гласувах за божков

    24 20 Отговор
    Трябваше и вие да гласувате и като спечели да разкъса тиквата шиши и гешеф..а вие стадото пак за проекта на дпс дс чалгар дето ви се лензи от талавизора за него гласувахте щот сте прости😂😂😂на есен гласувайте за гала на кафе че и тя е извесна на талавизора😂😂😂

    Коментиран от #39

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 4555

    44 11 Отговор

    До коментар #9 от "1618":

    Да хората това искат. Да остане служебното правителство. Но Слави е кукла на конци, проект за заблуда на хората.

    Коментиран от #24, #54

  • 18 Гюнай

    39 1 Отговор
    ЛЪЖЛИВОТО ЧАЛГАРЧЕ
  • 19 ДРУГАРЮ БОЙКИН

    12 29 Отговор
    С ТИЯ ПРОЦЕНТИ НА ИЗБОРИТЕ НЯМАШ ДРУГ ИЗБОР...ИЛИ ПОДКРЕПЯШ СЛАВИ, ИЛИ СИ АУТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО
  • 20 мнение

    21 4 Отговор
    Това, което направи Слави е с някаква цел!
    Още не можем да се усетим и той вероятно се кефи!
    Но , руснаците казват- ще поживеем, ще видим!
  • 21 Поп Кръстю

    16 13 Отговор

    До коментар #10 от "Ала бала":

    Никой не е излъгал, просто им отвори очите. Крайно време беше да разберете за какво се борят " партиите на протеста".

    Коментиран от #50

  • 22 Само да попитам

    18 8 Отговор
    Що цвъркате бе,нали бяхте "протестните партии"
  • 23 Пръв

    22 8 Отговор
    в Росенец , активен на протестите , изключително компетентен и решителен - един от много малкото ! А от фурнаджийската лопата , страхлива повече от заек и винаги търсеща крилото на власт и мутри , кой нормален е очаквал нещо читаво ?

    Коментиран от #38, #56

  • 24 КАК ЩЕ ОСТАНЕ СЛУЖЕБНО

    9 5 Отговор

    До коментар #17 от "4555":

    ПРАВИТЕЛСТВО ПРИ ДЕЙСТВАЩ ПАРЛАМЕНТ....ОСВЕН АКО БАЦЕТО И СЛАВЧО НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ....
  • 25 Ристе

    13 3 Отговор
    Ристе, кога руснаците ще почнат да плащат данъци в България?
  • 26 Селянин

    21 13 Отговор
    Демек, ако ДБ не участва в управлението, ние ще умрем. По - апокалиптично изказване не съм чувал скоро. Абе Ице, и на тебе жегата не ти се отразява добре.
  • 27 ПСР

    21 13 Отговор
    ИТН-бързат да се идентифицират с ГЕПП.Същото поведение.Фасебуке политика.Жалко.Много хора искаха и гласуваха за промяна.В случая-от един джип,в друг.Много нелицеприятна историйка.Никиту Василев..."Премиер"....Точно толкова нелепо,като онзи от БанкИ.

    Коментиран от #30, #71

  • 28 JEFF

    25 4 Отговор
    Така е . Всичките изказвания на Трифонов досега са в стила на шоуто му. Той обаче не си дава сметка , че може да е подходил несериозно към политиката и да не му пука , но по този начин затри и шоуто на Слави, или както там се нарича чалгарницата. Недопустимо е такава подигравка с хората, които са му гласували доверие. Нека им е за урок .
  • 29 НИНОВА И БАЦО

    7 12 Отговор
    НЕ ПОДКРЕПЯТ ЛИ СЛАВИ, СТАВАТ ДЪЛБОКА ОПОЗИЦИЯ.....
  • 30 АМИ ИМЕНОННО

    11 9 Отговор

    До коментар #27 от "ПСР":

    ИТН И БАЦО СМАЗАХА ФАСОНА НА БСП....ОТНОВО...ЩО ЛИ

    Коментиран от #57

  • 31 LOSHIA

    13 17 Отговор
    СЛАВИ ИМ ГО ХАКНА ЯКО, ВСИКИ КОМУНДЕТА ПОД ПРИКРИТИЕ ИЗПЛУВАХА И СЕ ВИДЯ ПОМИЯТА И ХОРАТА КОИТО ИЗПЛУВАХА ОТ НЕЯ СЛАВИ ТОВА ГО ЗНАЕ И НАГЛЕДНО ВИ ГО ПОКАЗА.С ТАКИВА ХОРА ПОД ПРИКРИТИЕ ПРОМЯНАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ!!!
  • 32 😎😎😎

    18 13 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Лично на мен ми допадат хората от служебното правителство, особено Рашков, но няма да ти сложа плюсче, щот си дразнещо тролейче. Стопляш ли, дженди 😂
  • 33 Ташо

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Пишеш едно и също навсякъде.Но пак имаш минус от мен.Дървената ти глава не вдява ли ,че завчера имаше избори и народа си каза думата.Или и ти си от 80 процентовите.
  • 34 Хааа

    13 11 Отговор
    Пинокио реве няма кокал🙄🙄🙄няма пари а сега как ще върне парите на спонсора си. Язък за баницата на бай мети😜😜😆😆
  • 35 Що предаде Левски бе,папаз?

    5 4 Отговор

    До коментар #12 от "Поп Кръстю":

    И се гордееше с името си,предизвикваш,да ти с.ра в килимявката и да ти я нахлупя на капацината! Папаз кьопоолу!
  • 36 Точно

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "Ххх":

    защото е умен,видя поразиите, които направиха от служебното правителство и взе мерки да ги изчегърта .
  • 37 ИЗБОРИТЕ ПОКАЗАХА КАКВО ИСКАТ

    10 9 Отговор
    ХОРАТА....ВАЖНО Е ЧЕ ДРУГАРЯ БОЙКИН НЕ ГО ...ИСКАТ
  • 38 Да яде баница

    12 4 Отговор

    До коментар #23 от "Пръв":

    И лиза сладолед синчето на Мама Бойкиева,, огранизатор митинг в защита на Бай Мети Доган. Виж клипа бре суио
  • 39 Хаа

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "Аз гласувах за божков":

    Явно само на теб и Последния Софиянец е плащал чери

    Коментиран от #77

  • 40 ИЗБИРАТЕЛЯТ РЕШИ

    6 10 Отговор
    СЛАВУЦА ИЛИ БАЦО ДА УПРАВЛЯВАТ......

    ДРУГИТЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ПЪЛНЕЖ
  • 41 ...

    14 4 Отговор

    До коментар #9 от "1618":

    Само, че министрите в сегашното правителство не искат да имат нищо общо със С. Трифонов. Това трябва да ти говори нещо. Опасявам се, че и останалите вече не искат да имат нещо общо с чалгаря. За разлика от ГЕРБ и ДПС, които може да подкрепят тв правителството. Обаче къде отива реформата и големите приказки на Трифонов в такъв случай?

    Коментиран от #66

  • 42 анонимен

    9 9 Отговор
    Няма министерски кресла,голяма мъкаа.
  • 43 Ами то

    10 7 Отговор

    До коментар #6 от "Нека се знае":

    точно защото се знае,че сте платените протестъри хората не гласуваха за вас. А и българина никога не е одобрявал извратеняци.
  • 44 ИЗБИРАТЕЛЯТ РАЗПОРЕДИ

    12 8 Отговор
    ДРУГАРЮ БОЙКИН...ИЗПЪЛНЯВАЙ...ТЕБ НИКОЙ НЕ ТЕ БРОИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ФАКТОР
  • 45 Който и да съм

    8 5 Отговор
    Това дистанциране на Слави, мълчанието в повече ,неочаквани изявления, високомерието и др. похвати са част от пиар политика!
    Вижте само - Всички говорят за него, независимо хубаво или лошо!
    Няма лоша реклама!
    По добре да си в устата на хората, отколкото в краката им!
    Друг е въпросът, доколко ще се състои проекта за правителство.
  • 46 оня с коня

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ще обясня на Теб и на такива като теб как стоят нещата със Служ.Правителство на радев:Това Правителство е със приблизително Двумесечен Срок на годност и със Легитимиране на Следващото Правителство от Парламента,Служебното "Пада в канала".Няма ли Следващо Редовно правителство,отново се назначава Служебно да подготви следващи Избори.Служебното Правителство НЕ МОЖЕ да замести редовното,защото е с ОРЯЗАНИ ФУНКЦИИ- Не може да тегли Заеми,Не може да актуализира Бюджет,Не може да сключва Договори с Инвеститори и т.н. - все неща ,от които България има Светкавична нужда!Друг е въпросът ако Слави включи в Правителството си и Лица от Настоящото Служебно,но това СЕ ГЛАСУВА в Парламента и тъй както се заформят нещата ще получи ЯК ШУТ от всички останали партии.
  • 47 Мммммм

    12 4 Отговор

    До коментар #10 от "Ала бала":

    Той и първия път ги излъга, но те обичат да ги лъжат и пак гласуваха за него!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 БАЦО И НИНОВА ОТКАЗАХА

    7 5 Отговор
    ПОДКРЕПА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЛАВИ...ОЧЕРТАВА СЕ И ДВАМАТА ДА СА В...ОПОЗИЦИЯ
  • 50 анонимен

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "Поп Кръстю":

    Как да го обясниш това на тъпанари.
  • 51 Комунист

    8 7 Отговор
    Браво Славчо.Само бой по червените чугуни.
  • 52 Африканец

    14 1 Отговор
    Българите сте вечно недеволни , вечно мрънкате , вечно искате на власт да е някой друг и вечно не ходите да гласувате, ами пиете бира под сенките и ръсите мозък.
  • 53 Gen Gurko

    8 3 Отговор
    Не искаме соросоиди в управлението обаче!

    Коментиран от #59

  • 54 Хората

    6 7 Отговор

    До коментар #17 от "4555":

    ясно ви казаха,че се колебаят в избора си между Славчо и Боко , това са фактите,а протестърите не сте желани.
  • 55 TтТ

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "АУУУУУ":

    То това е така, но тоя с квадратните гащи доста се беше ентусиазирал, да управлява с учиндолеца!!!
    Сега му е трудно, а учиндолеца няма да му даде да се развива на негов гръб!
    Христов си изстреля патроните с Доган и сега му остава да забие пушката си У….
  • 56 Анонимен

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "Пръв":

    Театро за бавно развиващи!
  • 57 ПСР

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "АМИ ИМЕНОННО":

    Не виждам БСП връзката в случващото се.Резултатите им,говорят сами по себе си,къде са.

    Коментиран от #64

  • 58 адсягр хстр

    9 4 Отговор
    И кой ще води тези разговори от страната на ИТН ? Тошко Африкански дето няма акъл и за пет стотинки ли? Или онова другото сценаристче дето е готово да разхищава държавния бюджет за избори докато не фалира държавата ли ? ИТН е крайно неадекватна и пародийна партия. те дори не са партия а някаква сбирщина. Нямат никаква програма, виждания, стратегии за развитие. Не развиват никакви политики. Просто сбирщина. Аз съм готов да гласувам за тази партия която ясно и категорично заяви че премахва всякакви Ковид мерки, ваксинации, маски, блокади и сертификати. Който го направи това ще получи мнозинство следващия парламент.

    Коментиран от #91

  • 59 Че някой

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "Gen Gurko":

    пита ли те какво искаш?
  • 60 Разкриха се

    9 4 Отговор
    И ДБ и Мутрите ще подкрепят правителство на протеста, ама срещу порцион. Еми подкрепете правителство на БСП, там може да се спазарите, мръсни продажници.
  • 61 Христо иванов

    4 7 Отговор
    Сам напусна ГЕРБ или беше изгонен? Но МАЛКИЯ мук стоя и краде до край!! Може би там е разликата ? Слави да размисли малко?!!
  • 62 Vankata

    4 6 Отговор
    Ганьо е все недоволен.Каквото и да беше направил ,пак щяхте да плюете.Оставете го няколко месеца и ако нищо не става при първия вод на недоверие е чао и на изборите ще е последна дупка на кавала.Нека видим какво ще направи и тогава да го съдим.Да не стане само така ,че започне да работи за народа и ако има вод на недоверие и отидем на избори ги убие всички и събере 120 депутата.

    Коментиран от #67, #70

  • 63 Ще ти се

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Ама няма да станат така нещата.
  • 64 КО. 11Р

    7 3 Отговор

    До коментар #57 от "ПСР":

    БСП са в бавно но сигурна деменция! Но има много мутирали разсейки!!!
  • 65 Ицето

    7 5 Отговор
    Се надяваше да коли и беси в съда.Но котка му мина път.Сега отиваш на политическото бунище.Където ти е мястото.Заедно с разните там хаджигейчовци,кюстендилски сливи и вся платена протесторска п@пл#ч.
  • 66 Аха

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от "...":

    То и ИТН не искат да имат нищо общо с тях и то отдавна,така че каква е драмата?
  • 67 леле

    4 4 Отговор

    До коментар #62 от "Vankata":

    Тая държава е затънала толкова много точно защото народа разсъждава по такъв начин. Ти го виждаш че не става за нищо и е корумпиран ама "дайте да го оставим да поработи". С неправдите не трябва да има никакви компромиси и търпение.

    Коментиран от #74

  • 68 ДБ левите

    12 3 Отговор
    Либерали, който лъжат че са десни, се прецакаха.Всичко което надробихте, сега Ви се връща.По най,-тъпия начин си мислехте, че като се гушнете с Маяма и Радев, десните ще Ви гласува, ама не Ви се случи. Колебаещи се юрнаха към шута и Вие увиснахте като долни гащи на простора
  • 69 Мимч

    7 3 Отговор
    Каква стана тя бе Славчо,уж нямаше да правиш коалиции със статуквото,ама май че няма да те подкрепят и протестните партии.Ти между другото не си протестирал.Народа те подкрепи,за да падне герб,но няма да те подкрепят трети път.,дори виждам и депутатите ти да напуснат и да са като независими.Явно си зелен още за политика....
  • 70 Правилно

    4 6 Отговор

    До коментар #62 от "Vankata":

    Ванка.Трябва да му дадем шанс да покаже,какво може.Докато всички други ,които сега реват като вдовица за ...сме ги виждали в предишни управления. Всички без изключение са от червеното котило и са доказани крадливи некадърници.
  • 71 анонимен

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "ПСР":

    Опорка за слабоумни
  • 72 Всички

    3 3 Отговор
    Се правят на ощипани девици. Защото видиш ли Слави не ги уважил (буквално и а **лно) Но никой не казва РЕАЛНОСТТА. А тя е, че всички партии са като риба, рак и щука.(както и всички българи де). С който и да се коалира ИТН, останалите ще застанат в пълна опозиция. Лицемерно е да се плюе по Слави, защото българите на сме му предоставили много възможности.
  • 73 мдда

    6 2 Отговор
    Прав си Христо.. Комунист си, ама си прав...
  • 74 Малеле

    0 3 Отговор

    До коментар #67 от "леле":

    И що мислиш Трифонов е корумпиран? То ако беше, щеше ли да е тоя вой от другите партии??????
  • 75 Ххахайахахахах

    5 1 Отговор
    Отново кочината е пълна.
  • 76 президент

    2 9 Отговор
    нова конституция и президентска република!
  • 77 Не ми е планил нищо чери

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Хаа":

    Ама ако го видя някъде ше му искам пура
  • 78 соросоидак

    4 0 Отговор
    Ристе , абе те и тия , ама ти Сорос ли ще ни предложиш направо ? Евро-атлантически ориентиран бил , като хамсийките към кита с които той се храни.
  • 79 кога

    1 0 Отговор
    кога България ще се oтървaне oт мoдeлa бкп (гeрб, бcп, дпc) oпитaли и пoчти уcпeли дa нaлoжaт фeoдaлнo-oлигaрхичния cтрoй нa упрaвлeниe, и кoитo се върнaхa в пaртийния дoм прeд oчитe нa цялaтa държaвa
  • 80 Каквото търсеха

    7 0 Отговор
    това и намериха И алоо "протестърите"...?! Нещо след търсената ПРОМЯНА, която получихте и за която цяло лято миналата година скачахте и правихте палаткови лагери по площади и булеварди като блокирахте движението ,Днес не виждам голяма радост и настроение за празнуване за това че Борисов го няма вече...!!!
  • 81 Чегърт чегърт

    3 3 Отговор
    Ице, не ставаш за политик - какъв Доган, какви 5 лв.. Цeлитe ca двe:1.Нoви избoри и cлужeбнo прaвитeлcтвo. 2. Съвсем крaткocрoчeн пaрлaмeнт cъc зaкoнoви прoмeни, дocтaтъчни зa прeфacoнирaнe нa кacкeтитe в бoмбeтa. Aкo нe ти e яcнo - питaй! И виж кaквo кaзвa Ocмaн Oктaй! При него има мисъл! Вие търсите под вола - теле!

    Коментиран от #83

  • 82 Who you bol

    0 3 Отговор
    30 ГОДИНИ КОМУНИСТИЧЕСКО- ЧЕНГЕНОМУТРЕНСКИ ПРЕХОД СВЪРШИ. ХЕЙТЪРИ РЕВЕТЕ С ВОЖДА СИ. ЧЕ ПЛАТЕНИЯ МУ ЕЛЕКТОРАТ ГО ЧАКАТ В ЗАТВОРА. ХА ХА ХА ЩЕ МУ ОТВОРЯТ ЧЕКМЕДЖЕТО.
  • 83 Алооо

    1 3 Отговор

    До коментар #81 от "Чегърт чегърт":

    Във всичко казано има истина. ДПС вече си казаха, че са За и остават само част от ГЕРБ, да подкрепят този скапан и крадлив нов Премиер.
  • 84 Защо

    7 2 Отговор
    не си пое три пъти дълбоко въздух ристе, преди да кажеш нещо, което ще съжаляваш после! Защо не изчакахте малко, а толкова ви е яд, че не сте във властта? Бързате да се излагате от лакомия!
  • 85 1234

    6 1 Отговор
    Ице, Бойко ми е противен , понеже е крадливо псе, ама, ти си ми 200пъти по-противен. Писна от американски подлоги , като теб, които се опитват , да се намърдат в управлението на дъжават и да ни го слагат отзАде сух .
  • 86 име

    5 2 Отговор
    Бих искал да кажа на ДБ, Мутри вън, и БСП, които за мен са също част от опозицията срещу ГЕРБ, ДПС и статуквото, че на хората им е омръзнало от задкулисие и тези партии трябва да поведат нови протести срещу задкулисието, издигнало кабинета на Слави. Гласуващите сме една и съща бройка, на следващите избори който скочи срещу Слави, ще има повече гласове. А ИТН ще потънат. НОВИ ПРОТЕСТИ

    Коментиран от #89

  • 87 Киро питоня

    1 1 Отговор
    Учиндoлcкaтa крaтунa нaиcтинa e прoeкт нa cтaтуквoтo. Изхoждaйки oт прocтoтиитe, кoитo нaтвoри зa oтрицaтeлнo врeмe. Нa 100% cъм cигурeн, чe тoвa нeгoвo т.нaр. прaвитeлcтвo щe бъдe пoдкрeпeнo oт ГEРБ и ДПC. Твърдe гoлeми ca зaлoзитe- eдни 30млрд eврa, oтдeлнo cтрaх oт нaкaзaтeлнa oтгoвoрнocт зa вcички, кoитo ca злoупoтрeбили. A aкo Чaлгaря ce прoбвa дa игрae нeгoвa игрa, щe гo рaзкocтят зa нулa врeмe. ЧECТИТO НA ПEЧEЛEВШИТE, дeтo ядoхтe бoй пoд кoлoнитe. Нe рaзбрaхтe ли, чe игрaeтe cрeщу oтбoр oт coциaлни инжeнeри, при тoвa мнoгo дoбри инжeнeри. Вce пaк имaтe нaдeждa- Тeрминaл2 и нa къдeтo ви видят oчитe.
  • 88 Илхан 23

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Абсолютно вярно и точно мнение.
  • 89 бсп

    1 3 Отговор

    До коментар #86 от "име":

    някой помни ли колко злобни бяха в деня когато итн върнаха мандата, и всички от герб бсп дпс бламираха парламента?
  • 90 Тази партия

    1 1 Отговор
    Която поеме твърд ангажимент,със конкретни действия,за кардинална промяна в закона за дейността на ЧСИ,ще спечели от раз над половин милион гласа.Там няма леви,десни, царисти и либерали.Всичко е преминало през Рендето ,наречено ЧСИ.Ще повторя още веднъж: Този който посмее ( защото се иска огромна смелост и кураж да се изправиш срещу тях) ще постигне само с този ангажимент,смазващ резултат ,буквално за месец.Само от столицата осъдени и с изпъл.листове,а от там- с блокирани заплати,пенсии, движимо и недвижимо имущество,са над 150 хиляди Домакинства.А в другите градове,до най малкото село? Това е една огромна армия с гарантиран вот. Но за съжаление, това е тема Табу.Явно там са истинските мега олигарси,но скрити от погледите.Пред тях нарочените за богаташи са клошари.Преценете сами: За периода 2002-2017 г( по данни на Омбудсмана) през техните сметки са преминали над 17 МИЛИАРДА ЛЕВА!?
  • 91 1134

    3 3 Отговор

    До коментар #58 от "адсягр хстр":

    Тогава направи, като мен и гласувай за Възражда
  • 92 Ема

    4 0 Отговор
    Умно село, какви ги свършихте пак, бе?! Колко пъти, един ли, два ли, ви замервах аз с думи тежки: Слави го няма на протестите, Слави няма програма, Слави не ще да говори с хората, Слави управлява еднолично шоуто, следователно и в България такъв едноличен цирк ще спретне! Индикациите бяха налице още в самото начало, ама вие не мислите, само чалга слушате и което е още по-лошо, самите харесвате партии с авторитарни лидери, щото повечето сте с настройка садо-мазо - пред силните се кланяте, а слабите тормозите.
  • 93 ...

    1 4 Отговор
    Аз предлагам друг вариант за правителство:

    Първият и вторият мандат ще бъдат неуспешни, така че третия мандат ще се даде или на БСП, или на ДБ. Вариантът е партията, която получи третия мандат, да не го връща, да не предлага свое правителство, а да го даде на служебният кабинет и той да стане редовен. Третият мандат за жалост може би ще отиде към БСП, за да не изгуби президента Румен Радев подкрепата си за БСП, а БСП казаха, че ако им дадат третият мандат, ще предложат свое правителство. Мандата на БСП няма да бъде изпълнен, така че Румен Радев разпуска Народното събрание и на есен избори 2в1. И да, най-добре е служебният кабинет да стане редовен, защото така ще си имаме и много хубаво правителство, и парламент. Ако ли не, наесен избори 2в1. Което и от двете да стане, така или иначе ще имаме добро правителство и експерти, независимо дали правителство ще е служебно или ще е редовно.

    Коментиран от #97, #105, #107, #116

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Тумбев

    3 1 Отговор
    Трифонов е човек на Сараите, чалгата и слуга на дявола
  • 96 Историчка

    7 1 Отговор
    И шат на патката главата! Без повече ИТН на следващите избори!
  • 97 ...

    1 1 Отговор

    До коментар #93 от "...":

    Искам да се поправя, имах предвид "Румен Радев да не изгуби подкрепата си от БСП.
  • 98 Ристе

    1 1 Отговор
    Не ревете бре нали взехте повече гласове, наесен още повече и готово. Ся общо немате 121. Баце и Корни вървят надоле, есенес още надоле
  • 99 Слави не е политик, прави еднолично - ка

    1 0 Отговор
    Слави не е политик, прави еднолично - като Бойко, това не е ДЕМОКРАТИЧНО и от институционален регламент !
  • 100 възмутен

    2 3 Отговор
    Не харесвам Христо Иванов но тук е много прав. Това е най-нелепото правителство което може да бъде предложено. Не знам най-вероятно този списък с министри е спуснат на Слави отнякъде...дали от САЩ или от Сараите не е ясно. Ясно е едно промяна пак няма да има.
  • 101 Калин

    6 0 Отговор
    Иванов започва да изпуска кокала и да лае. Явно си мислеше, че ще е голям играч след изборите ...
  • 102 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    6 2 Отговор
    Ей Христо ей Маджо как ви изигра Слави с Галева тъкмо чакахте постчета министерски и хоп на айде прибирай си Гнома и бегом при Драгалевския пум...
  • 103 Втория път не съм гласувал ако има трети

    3 3 Отговор
    Ще гласувам за демократична България
  • 104 Гербаджия

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "1618":

    Това служебно правителство се справи единствено с поставената задача да "изобличава" ГЕРБ. Имаше хъс , но е спорно колко добре се справи. Няма голяма разлика в разпределението на гласовете спрямо миналите избори. Ако оставим това на страна, ще трябва да се зададе въпроса с назнечинията на Рашков, шевовете на кабинети, агенции и т.н. Смятам, че правителството го спаси късичкия мандат и много специфично поставените "пиарски " задачи, иначе в градивен план горе-долу под нулата...
  • 105 ...

    0 4 Отговор

    До коментар #93 от "...":

    Има и още - искам да кажа за какво си мечтая аз:

    Румен Радев - президент отново, с втори мандат, спечелен на президентските избори още на първи тур.

    Кирил Петков - Министър-председател на ново служебно правителство, което ще бъде формирано след един месец, след като сега разпуснат парламента (ясно е, че нищо няма да стане). След изборите 2в1 с мнозинство служебният кабинет става редовен и има парламент с мнозинство на протестните партии (може би)

    Гешев е отстранен от поста си и Бойко Рашков става главен прокурор. След като мутрите и мафиотите като Борисов, Гешев, Плевнелиев, Доган, Карадайь и останалите са арестувани, вкарани в затвора с доживотна присъда и върнали всички пари, които са заграбили, позицията Главен прокурор се премахва и започва съдебната реформа (както и всички останали реформи).
  • 106 Христо Иванов в Лице в лице: ❌Няма как

    1 2 Отговор
    Христо Иванов в Лице в лице:

    ❌Няма как някой еднолично да взима решения и да прави политика с 60 депутати. Хората гласуваха срещу това. Не можем да сменим джипката с кабеларка.

    👉Призовавам “Има такъв народ” да преосмисли предложения състав на правителство и да се върне към реалностите и здравия разум.

    ❗Трябва да се върнем към мандата за прекъсване на модела, заченат от Сараите и ДС. Затова ни пратиха в парламента. Трябва да се отговори на очакванията на онези граждани, които протестираха.

    ❗Време е да се захванем с конституционна реформа, с истинска лустрация и да скъсаме с Държавна сигурност.

    ❗Време е да си гарантираме, че Ахмед Доган и неговия Сарай не може да припари до управление като създадем една решителна комисия за Росенец и за ТЕЦ Варна.

    ❌Не може да бъде министър-председател човек, който никой не го е виждал да протестира. Той няма една снимка от протеста.

    👉Надявам се да става дума за грешка, а не за план. Няма да изгоря мостовете, но призовавам тези, които влязат в парламента, да проявят разум и да се върнем към приоритетите на протеста.

    ✅Диалогът трябва да се води в парламента, публично и от избраните за народни представители.

    ✅Демократична България не води разговори за постове, а за програма и приоритети.

    👉Целта ни е изобщо да не се стига до гласуване за или против така предложения от ИТН кабинет.

    ❌Не можем да допуснем страната да влиза в спирала от избори в избори.

    ❗Имаме шанс да излъчим управление на дъл
  • 107 Радев?

    2 1 Отговор

    До коментар #93 от "...":

    Не могат камък връз камък да побият тая пасмина на президента
  • 108 Еврика, извикал Доган

    1 2 Отговор
    Ахмет Доган му плюл в "устата" на Трифонов, кабинет от такива само с авто биография и без политически опит, а си е ФАРС. Също като с Боянските ливади на Желю Желев, имението “Врана” на Симеон-чо, сега 7/8 TV на шоу-мен-а. Горките “Строители на България”. Как ли се чустват в “гроба”. “Айсберг” с връх “Слави Трифонов” подготвян от 4, 5 или повече години от “онези” отдолу, които не се виждат. Абсолютно повторение, фарс, започнал още от Боянски ливади. Доган иска купчина ЮпИ-та с езици, но без опит, заменящи този с “Джип”-а. Единствено "печен" е предложеният за премиер, но с мног съмнителна "чистота на косъма" от предишни постове. Честито! Няма смисъл от съучастие в избори на електората без изглед за промяна. Всеки подсъзнателно е убеден, че Слави Трифонов е върхът на “айсберга”, поставен там за камуфлаж. За колко поколения още, до 500 години ли? Дано фарса да не мине.
  • 109 Според мен,

    1 2 Отговор
    Ако Слави искаше да реформира доминират дълбоко държавата и да смени модела, трябваше да запази половината от министрите на служебното правителство, махайки тези на туризма, енергетиката и правосъдния, но задължително оставайки Раков, Минеков и на икономиката/финансите. Около тях трябваше да се изгради новото правителство с подкрепа на партиите от протеста, за да се върви напред без да се губи време и инерция. Слави разочарова и повдига въпроси.

    Коментиран от #111, #119

  • 110 сороснерес

    5 0 Отговор
    ДБ на хранилката на сорос..хора що не прочетете малко за тях и за техните депутати..Примерно Тафров...още от началото на 90години в Отровното общество..Всяко БГ правителство по закон е длъжно да спонсорира антибългорско нпо ,затова имаме митът Батак..и вместо рабство се появи владичество в учебниците ни..Ако вярвате на тях на манолова и др. такива горко ни..Няма страшно ще има още едни избори..

    Коментиран от #115

  • 111 Радев?

    2 2 Отговор

    До коментар #109 от "Според мен,":

    За съжаление си го написал правилно -Раков е . Рашков е изключително спорна личност , вилняла през 90те. Да не говорим , че е в погледа му се чете психическо отклонение. И защо си назначи за шеф на кабинета, човек близък до Божков? Случайно ли е? Според мен не е, както и момента за обявяване на санкциите по закона магнитски. Президента изрази миналата година ясна позиция по казуса с Божков и тя повдига много въпроси...
    Правителството до момента не се занимава със нищо съзидателно, а само със изнасяне на недоказани твърдения и спорни назначения. Няма база да се смята да са способни да управляват, а по- скоро обратното. Трябва да се надгражда , а те показват единствено желание да рушат.
  • 112 АМОН

    4 5 Отговор
    ПРАВ СИ ХРИСТО.

    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ САМО ТИ ВОДИШ ИСТИНСКИ БИТКАТА С ГЕШЕВ И ПРОМЯНАТА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

    ДЪЛГИЯТ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО НА НДСВ -2 ПОДКРЕПЯН ОТ ЦЯЛАТА ЦАРСКА КОХОРТА.

    ХОРАТА НЕ ГЛАСУВАХА ЗА ЦАРЯ И ЦАРЕДВОРЦИТЕ МУ.

    ХОРАТА ИСКАТ ИСТИНСКА , А НЕ ПОДМЕНЕНА ПРОМЯНА.

    АКО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЛАВИ МИНЕ ПРЕЗ ПАРЛАМЕНТА ПОДКРЕПЯНО ОТ ДПС И ГЕРБ, то е време да излезем на площадите и изберем ние наша правителство!!
  • 113 Уйке

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Не е, най-вероятно този кабинет ще мине с подкрепата на ГЕРБ и политическия та. шак ще бъде пълен!
  • 114 алиса

    3 0 Отговор
    Да Ви е честито новото правителство. Нали вие си го избрахте. Аз съм силно потресена от тези събития. Даже гледам и да не мисля повече за това кой спечели, защото почвам да губя връзка със здравия разум. Какво ревете сега нали искахте демокрация. Сега виденовата зима ще ви се стори като рай. Сега всички ще ядем ядем банани и ще слушаме чалга. Според мен всички трябваше да гласуваме за БСП, и да се прикрепим към великите сили Русия и Китай. Но неее вие искате да няма закони да не си мърдате задника за нищо да се шляете по цял ден без работа, да слушате чалга. Но демокрацията не винаги е нещо хубаво, надали по живково време са убивали хора по улиците посред бял ден или са умирали ,на стълбите на болниците. И на българите от чужбина трябва да им се забрани да гласуват. Значи щом веднъж са излезли от страната да бъдат обявени за родоотстъпници и съдени като такива. Но на вас демократите явно така ви е добре да живеете с джендъри, гейове, лесбийки, транссексуални, трансджендъри, травестити( дори не знам какво представляват тези същества и не искам и да знам. ) Та с една дума сега ще видите какво значи чалга. А, наздраве.

    Коментиран от #117

  • 115 EU BG

    1 3 Отговор

    До коментар #110 от "сороснерес":

    А ти на кои вярваш след като си толкова информиран? БСП, ГЕРБ, ДПС, ПАТРИОТИ и т. Н.?

    Коментиран от #123

  • 116 На това

    1 2 Отговор

    До коментар #93 от "...":

    Му се казва ,сметка без кръчмаря. Няма ,как да стане. ДПС отдавна каза ,че не подкрепя фърчилото,ГЕРБ също .Което значи ,че не биха допуснали,такъв вариант. Извода е ,че комунягите пак ще духат супата .
  • 117 Наздраве мила

    0 0 Отговор

    До коментар #114 от "алиса":

    Но ми се струва ,че много рано си почнала.

    Коментиран от #118

  • 118 алиса

    0 0 Отговор

    До коментар #117 от "Наздраве мила":

    а, на мен ми се струва , че си от транссджендърите.

    Коментиран от #120

  • 119 Хубавото е

    1 0 Отговор

    До коментар #109 от "Според мен,":

    Че такива като нямат думата .Иначе да сме я закрили вече ,тази държава.Щом ми хвалиш дамаджаната с психическите отклонения.
  • 120 Опаа

    1 1 Отговор

    До коментар #118 от "алиса":

    Значи правилно съм предположил.Наздраве.

    Коментиран от #121

  • 121 алиса

    1 0 Отговор

    До коментар #120 от "Опаа":

    Ти първо нямаш толкова мозък за да предполагаш нещо. И престани да ми пишеш, защото ми е противно да се занимавам с гейове да не кажа другата дума.
  • 122 шопо

    0 0 Отговор
    абе Бойко не го биха, ама слави може и да отнесе боя!!!
  • 123 Номер 11

    1 1 Отговор

    До коментар #115 от "EU BG":

    Възраждане
  • 124 ОСТВКА

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Закакво няма да стане ?
    Защото Христо иИванов драпа за подтове с 20депутсти и наполовина депутати на Славе. С тав смешна акция с Доган надали някои да го орипознае освен интересчии!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Дебилчев

    0 0 Отговор
    Тия дпс и магнитски не им влияе, да помагат американците, да казват и другите свързани
  • 127 Абе иванов

    0 0 Отговор
    Правителството се гласува в парламента. Като не си съгласен със състава му гласуваш против. Това е. Толкова е просто.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове