Last news in Fakti

15 Юли, 2021 12:40 4 995 40

Полина Паунова: Борисов и Трифонов се копират един друг

  • полина паунова-
  • борисов-
  • трифонов

"Борисов се опитва да внушава, че не е загубил изборите", смята Паунова

Полина Паунова: Борисов и Трифонов се копират един друг - 1
Полина Паунова; Кадър: "Денят с Веселин Дремджиев"

"Обърквам се, когато слушам думите на Борисов - кое е вярно, докога, последно...".

Това каза журналистът Полина Паунова в предаването "Денят с Веселим Дремджиев" по TV+ и TV1.

"Тези медии ще се прехвърлят на следващия, когото след Борисов да обожествяват. В България медиите, в голямата си част, са от "Осанна!" до "Разпни го!", каза още тя.

"Борисов и Трифонов се копират един друг в публичното си поведение", смята Паунова.

"Слави Трифонов с това, което направи в понеделник, използва маниера на Борисов - вместо волята на лидера да се съобщава live от джипка, се съобщава от кабелната телевизия. Това явно работи. От същата мода се беше заразил и Станишев в последната година на Тройната коалиция", обясни тя.

"Борисов се опитва да внушава, че не е загубил изборите. А той, както се вижда от данните на ЦИК, ги загуби. Това в една демократична държава не би трябвало да бъде драма, че някой губи. Обществото не е само до изборите, когато дава мандат, то е и след това в разговор с тези, които е избрало", коментира Паунова.

"Не виждаме връщане към институциите, а заместването на едно live излъчване с друго", каза още тя.

Целия разговор може да видите във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1618

    47 6 Отговор
    Борисов и Трифонов отиват в историята! Борисов пада от власт завинаги , А Трифонов получава това, което заслужава за предаденото доверие на всички протестиращи , които искаха смяна на модела Борисов !

    Коментиран от #21

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ами да

    48 2 Отговор
    Много са сходни - изключителен нарцизъм , страхливи болезнено , не търпят критика , искат винаги да са прави , комплексари , търсещи публика и самотни души , не намерили себе си още , дори на тези години !

    Коментиран от #23, #27

  • 4 Мдаа

    12 17 Отговор
    Борисов беше изигран в стил Тръмп с активното участие на Херо Мустафа и господарите на света,имам информация за базикнати машини във Варна..а в чужбина,там някой въобще наясно ли е как и какъв е бил контрола.

    Коментиран от #5

  • 5 аман

    15 5 Отговор

    До коментар #4 от "Мдаа":

    И ти си сигурно бъзикнат от някого.

    Коментиран от #19

  • 6 Близнак Везни

    20 4 Отговор
    Те са зодиакално в една група мошенници.

    Коментиран от #16, #31

  • 7 Миризлив пор

    6 20 Отговор
    А бре тази няма ли да се запре? Народа гласува, никой не оспорва резултата, първи е дългия, втори е тиквата. Тази колкото и да плюе това е резултата.
  • 8 Бочко и Славчу

    16 6 Отговор
    Бочко и Славчу да се цунат и да се вземат. Бочко пак ще води Славчу на кино, а Славчу пак ще поиска парцела до Японският.
  • 9 ТОЧНО

    17 4 Отговор
    ТЕ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ СА СИ ЕДИН ЗА ДРУГ. ПИТАЙТЕ УЧИН ДОЛЧАНИ.
  • 10 И двамата са.....

    16 2 Отговор
    Бог да пази България
  • 11 Още една

    10 13 Отговор
    Другарка на ,която и е мъчно че БСП и производните и са натикани в ъгъла.

    Коментиран от #18

  • 12 анонимен

    8 12 Отговор
    А от къде да ви го съобщи,след като няма връчен мандат,а проглушиха света да бил кажел какви са му намеренията.Гледам,че и тя казва,това което има да казва по разни студия.Защо пък трябва да е по нова,бнт или бтв?Някакъв закон ли има за това,къде е задължително да се говори?

    Коментиран от #17

  • 13 Знайко

    4 3 Отговор
    Няма некурунпирано управление,лошото е че в нашта родина е,ОГРАБВАНЕ.....и няма да спре с старите нови
  • 14 студ

    7 2 Отговор
    Октомври наближава а с него и зимата,жална ни майка от такива политици.
  • 15 Ташо

    4 11 Отговор
    И кое не ти е ясно ,другарко.Слави първи Борисов втори с минимална разлика.Разбира се ,че е победител.Каго изключим ИТН , Баце е победил всичката червена п@смин@ ,домогваща се до властта.Което е чудесно,разбира се.
  • 16 Мдаа

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Близнак Везни":

    Безспорно е така,но това не омаловажава измамата
  • 17 Ташо

    3 5 Отговор

    До коментар #12 от "анонимен":

    Точен коментар.++++
  • 18 И двамата са

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "Още една":

    Хахаха.....госпожо бих ви отговорил но,има цензура

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Тя е другарка

    7 4 Отговор

    До коментар #18 от "И двамата са":

    Не госпожа.
  • 21 ама че смех

    6 7 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Ама ти сериозно ли си мислиш че България ще гласува за Маяма-та или либерастите от ДеБъ. Много сте забавни с илюзиите си.

    Коментиран от #33

  • 22 Аз лично

    3 3 Отговор
    Гласувах не за някой,а против герб..
  • 23 Miusuka Madoto

    17 6 Отговор

    До коментар #3 от "Ами да":

    Злобни малки дущици са и двамата, топ-популисти и демагози, тирани, недопускащи мнение, различно от тяхното - истински астрални близнаци! Те и на външен вид си приличат - е, некое и друго килце разлика...хвани единия-удари другия! Ами не мога да повярвам колко прост народ има наистина в България, че си избраха това...нещо..Обречени сме, от нашата простотия сме обречени! Защо и аз не избягах навремето от тая кочина - никога няма да си го простя!

    Коментиран от #24

  • 24 Miusuka Taschaka

    7 4 Отговор

    До коментар #23 от "Miusuka Madoto":

    Бягай,още можеш,аз го направих на стари години,отвратен от всичко и всички!

    Коментиран от #26

  • 25 Пак ухае на ИЗБОРИ . Ако има такив

    6 6 Отговор
    Пак ухае на ИЗБОРИ . Ако има такива , ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ще стане първа политическа сила !
  • 26 Miusuka Madoto

    7 5 Отговор

    До коментар #24 от "Miusuka Taschaka":

    Не мога, Адаш, вече съм със семейство, деца - сега те са ми приоритет, няма как! Но никога няма да си го простя, че не го направих! Целта в живота ми сега е да изуча дежата и да ги изгоня навън! Към всичките млади - Бягайте, напуснете тая прокълната територия, пълна с егоистични овце, вместо единен народ - бягайте и не се обръщайте назад!
  • 27 нннн

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ами да":

    И не щат да ходят в Парламента. Под достойнството им е. Абе, всеки от тях е по- по- най!
  • 28 Големи надежди

    5 3 Отговор
    Възлагате на едно червено ме ке ре ,като Пинокио и Манолова.Наистина ли мислите ,че им пука за вас?

    Коментиран от #32

  • 29 ГЕРБ=БСП=ДПС

    2 6 Отговор
    Поне засега има огромна разлика между Бойко Борисов=ГЕРБ и БСП, ДПС от една страна. И Слави Трифонов=ИТН от друга страна.

    Тази Павлина, много бързо забрави как миналото лято. Мутрите на Борисов = ГЕРБ и изтръгнаха телефона и го счупиха, и как милиционерите биеха протестиращите студентите.

    Българите много бързо забравиха 2013 г. как милиционерите биеха протестиращи студенти срещу БСП+ДПС+Делян Пеевски+Орешарски.

    Забравиха глада и грабежите от 1996-97 г.. Забравиха купоните за салам, сирене, кашкавал, бензин от 1990г.. Забравиха празните рафтеове на магазините преди 1990 г. Забравиха режима на тока от 1980-те години и повишенията на цените на захар, олио ... . В магазините през 1980-те нямаше дори захар.

    Поне засега разликата между БСП, Бойко Борисов и Слави Трифонов е огромна. Слави Трифонов досега не си е пълнил чекмеджето с изнудване, корупция ... И не е пращал милиционерите да пребиват, когото и да е.

    Защо не помислите малко, преди да плещите глупости. По-добре ли ще ви е "лошия" Слави да се махне. И да се върне "добрия" Бойко=ГЕРБ или пък "добрите" крадливи инекадрни БСП = Корнелия Нинова. Да Борисов е зло, крадец и унищожител на бизнеси. Но едно е доказал, много по-къдърно управлява България от БСП. И за разлика от БСП народа при неговото управление никога не е гладувал.


    Аз, ако съм на мястото на Слави, с този неблагодарен народ, където го подкрепиха едва едни мизерни 600 000 избиратеи - 10% от всички 6 млн. избирателите. Остав
  • 30 ГЕРБ=БСП=ДПС

    2 5 Отговор
    Aз, aкo cъм нa мяcтoтo нa Cлaви, c тoзи нeблaгoдaрeн нaрoд, къдeтo гo пoдкрeпихa eдвa eдни мизeрни 600 000 избирaтeи - 10% oт вcички 6 млн. избирaтeлитe. Ocтaвям ТВ 7/8 нa cцeнaриcтитe. Взимaм cи милиoнитe и cи купувaм eднa вилa зa 1 млн. eврo oкoлo Бaрceлoнa или Ницa нa тoплoтo Cрeдизeмнo мoрe. И oтивaм дa cи живeя нa cпoкoйcтвиe в урeдaнa държaвa кaтo Иcпaния или Фрaнция. Въoбщe нямa дa ce зaнимaвaм c нeблaгoдaрни и нaгли cънaрoдници, cлуги и гъз0лизци нa ГEРБ, БCП и ДПC.

    Aлo ДCБ-тo виe нямaтe рeaлнa caмooцeнкa. Виe cтe cлeпи зa грeшкитe cи. 20 гoдини нe мoжeтe дa прeминeтe грaницaтa oт 10%-12% нa избoри. Мнoгo e пo-лecнo дa търcитe причинaтa в избирaтeлитe, a нe в ceбa cи. A причинaтa e, чe в Бългaрия oгрoмaнaт чacт oт т.н. "cрeднaтa клaca", кoятo ce oпитвaтe дa cпeчeлитe, нe ви иcкa. Зaщoтo у нac тaзи "cрeднaтa клaca" e кoрумпирaнa и крaдливa и зaтoвa тя глacувa зa ГEРБ и БCП, a нe зa вac. ДCБ виe нe cтe в чac вeчe нaд 20 гoдини. Вие не можете да разберете вече 20 години, коя е свободната нишата с потенциални ваши избиратели и какви са нуждите им. Или си сменете политиката или като колегите си корупци0нерите от СДС се влейте в ГЕРБ.
  • 31 111

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Близнак Везни":

    Мошеници има от всички знаци.
  • 32 окуляр

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Големи надежди":

    Засега видяхме на кого не му пука!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ГЕРБ=БСП=ДПС

    5 1 Отговор
    Хора спрете да слушата с какво ви, манипулират разни политолози, социолози, антрополози, маркетолои ... В изминаите 30 години все едни и същи са всичк итеи, които гледаме по ТВ. И в България продължава живота да е тежък за над 70% от народа.


    И разни доказали се във властта партийци крадци като ГЕРБ, ДПС, БСП, "ПАТРИОТИ", СДС ...

    И разни некадърници като ДСБ/Атанас Атанасов и Радан Кънев/, които вече над 20 години. Не могат да разберат, че някъде грешат. Не могат да разберат, какво трябва да направят и какви политики да водят. За да спечелят по голяма подкрепа сред народа. Вече 20 години не могат да разберат, че в европа просперират само държавите където управлявават социалдемократи. А не от "леви" и "десни" популисти мошеници и корупционери. "Десни" налагащи "плоски" данъци. И "леви" популити грижещи се да има огромно неравенство в пенсии и заплати. У нас раликата между минимална и максимана пенсия е 4,7 пъти и обикновенно тези с минималните пенсии са с 3-та категория труд с над 42 години трудов стаж и пенсионирани на 64 - 65 години. А тези с максималните пенсии са 1-ва категория труд с 20 години трудов стаж. Пенсионирани на 42-50 гоишна възраст.
  • 35 Електра

    1 1 Отговор
    Само как се кефя, като гледам колко са жалки тия червени екскременти, че не можаха да се наредят на софрата. Техния рев на убодени камили, е музика за ушите ми. Язък им за билбордовете, язък им за напъните. Браво на Слави, че изджагърка тези червени екскременти от Дай България и мутрите на Костинбродската мутреса, Браво, че Импексовата БСП, дирастия напразно се облизваха. Браво, че ПедеРашков ще е бивш и настоящ червен б.олук. Браво, че идва края на хунтата на Кауна Радеф, Браво, казах го...
  • 36 Да дааа

    0 0 Отговор
    Избори и зануляване на Учиндолския.
  • 37 ПРЕСА

    0 0 Отговор
    абе Паунова те да не спят заедно само проверете
  • 38 заката

    0 0 Отговор
    Какво става в Дълбокато държава кой клати феса кажете на народа
  • 39 до Електра

    0 0 Отговор
    нали беше за Герб бе Бастун сега си за Слави така ли
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове