Last news in Fakti

18 Юли, 2021 18:15 5 470 157

Стефан Янев: Почти всички партии се опитаха да купуват гласове

  • стефан янев-
  • избори-
  • купуване на гласове-
  • служебно правителство-
  • герб-
  • иван гешев

Мнозинството от българските граждани не отидоха до урните, защото партиите трябва да намерят начин техните послания да стигат до гражданите

Стефан Янев: Почти всички партии се опитаха да купуват гласове - 1
Снимка: БГНЕС

Почти всички партии са се опитали да купуват гласове за парламентарния вот. Това каза в ефира на „120 минути“ по bTV служебният премиер Стефан Янев. Той не пожела да коментира обаче защо служебният вътрешен министър Бойко Рашков спомена само ГЕРБ в седмицата преди изборите. Министър председателят коментира още, че служебният кабинет се е справил добре с организацията на вота и отдава критиките на политическото говорене в предизборна обстановка.

69 дни на власт

Според Янев Служебното правителство се е справило с една от основната си задача – организацията на изборите. Той коментира, че вотът е бил честен и българските избиратели са имали възможност да покажат на критиците на машинния вот, че са достатъчно интелигентни, за да се справят с предизвикателството. „Най-интересният момент е какво е състоянието на държавата след изборите – каква е обстановката. Мнозинството от българските граждани не отидоха до урните, защото партиите трябва да намерят начин техните послания да стигат до гражданите. За съжаление, аз не видях да се случи този диалог, напротив, резултатът, че голяма част от гражданите не отидоха до урните, най-вероятно се дължи точно на това“, заяви Янев.

Отстраняването на Иван Гешев

Служебният премиер заяви, че оценка за работата на обвинител №1 Иван Гешев са я дали хората миналата година по време на протестите. По думите му тяхната оценка не е променена: „Хората искат оставката му, хората искат поведение на прокуратурата по начин, по който да бъде възстановена справедливостта в държавата. В това отношение, с действията си, като ръководител на прокуратурата, г-н Гешев за една година не показа различен тип поведение. В мотивите на министър Рашков, представени на министър Стоилов, има достатъчно данни, без да съм юрист – дават основание да се търси такъв вид поведение“.

Янев посочи, че в момента Висшият съдебен съвет е на ход да прецени дали аргументите имат правна тежест. „Оронването на престижа на българската прокуратура е сериозен аргумент, предполагам, че ВСС ще се произнесе. За мен е важно това да се случи в рамките на установените правила и рамките на закона“, допълни служебният премиер.

По думите му искането идва сега, защото вече има готов доказателствен материал. „Всяко едно действие е политическо или не, спрямо трактовката на този, който иска да го насочи в определена посока. От гледна точка на медийните публикации, те са свързани точно с тази част за оронването на престижа на прокуратурата. На базата на много медийни публикации може да се извади такъв извод и да се търсят доказателства“, заяви Янев.

Изборите и изчегъртването

Янев коментира, че според него работата на служебния кабинет не е повлиявала на изборния резултат на ГЕРБ. „И с действията си, и с поведението си сме показали, че действаме надпартийно, в рамките на закона. В този смисъл, ако приемем, че има обвинение за работата на отделните министри, че те са действали пристрастно в полза или против някоя партия, аз го отдавам на нормалното политическо говорене в предизборна обстановка“, посочи министър-председателят.

Той заяви, че работата на МВР е била съсредоточена в предотвратяването на практики, свързани с търговията на гласове. „Органите на МВР показаха една фокусирана работа, дисциплина и действие в рамките на закона“, уточни Янев. На въпрос дали знае кои партии са се опитали да купуват гласове, премиерът отговори „почти всички“. Той не пожела да коментира обаче защо служебният силов министър Бойко Рашков спомена само ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джипко Бибитков

    62 21 Отговор
    Падна с 200

    Коментиран от #45

  • 2 Болшевик

    54 11 Отговор
    Почти всички партии са родени от "Червеното знаме "

    Коментиран от #83, #115

  • 3 !!!?

    23 80 Отговор
    А сега викни Рашков и му подпиши оставката !!!?

    Коментиран от #98

  • 4 ЯНЕВ

    37 31 Отговор
    ДАЙ ИМЕНА И КОЙ КОЛКО Е КУПИЛ....СТИГА НЕДОМЛЪВКИ И ОБЩИ ФРАЗИ......КАЖИ И НЕЩО ЗА ЦЕНИТЕ,ЧЕ ФРЪКНАХА ДО НЕБЕСАТА......

    Коментиран от #19

  • 5 ЯНЕВ...ПРЕМИЕРЕ

    38 27 Отговор
    БЪДИ ТОЧЕН...КОЙ, КОГА, КОЛКО....НАЛИ СИ БРИГАДЕН ГЕНЕРАЛ......
  • 6 Доган кога ще бъде обесен

    42 11 Отговор
    Тогава може да има промяна
  • 7 гост

    19 8 Отговор
    Зa мeн пoлитикaтa, гoвoрeнeтo зa нeя и oбcъждaнeтo й прeдcтaвявaт дa нaливaш вoдa в прoдънeнa кaцa- eфeкт нулa, кпд нулa, caмo eднa гoвoрилня, чиятo цeл e oбaчe c измaми и лъжe дa бъдaт cклoнeни глacoпoдaвaтeлитe дa дaдaт нa избoри глaca cи зa пoлитичecкaтa пaртия. Миcля,чe e дoшлo врeмeтo зa прякa дeмoкрaция c oтмeнитeлeн рeфeрeндум, нo... дa нe ca луди пoлитицитe caми дa ceкaт клoнa, нa кoйтo ceдят- НИКOГA тoзи въпрoc нямa дa бъдe oбcъждaн във ВНC, зaщoтo тoвa oзнaчaвa пoлитичecкaтa и влacтничecкaтa cмърт нa цялaтa пoлитичecкa прoгнилa и мръшлявa кacтa...Не вярвам на никой политик и не чакам той или партията му да дойде на власт, за да ми оправи живота и битието. Има много хора като мен- с аполитични възгледи, поради крайното отвращение и презрение, което изпитваме към мошеническото им занятие.
  • 8 Гн Рашков

    33 3 Отговор
    Да ги вкара веднага в кауша тез хаидуци възложители, купувачите и продаващите !

    Коментиран от #36

  • 9 Баба Зоя

    14 36 Отговор
    Не знам дали българина ще спечели нещо от този театър,но за Москва съм сигурна!

    Коментиран от #63, #136

  • 10 Който плаща

    31 2 Отговор
    на тролове, купува и гласове! Така, че е ясно
  • 11 По стар

    22 3 Отговор
    навик на грабливите мошеници !
  • 12 ЯНЕВ, ЩО ЗА ДВА МЕСЕЦА

    26 29 Отговор
    ОЛИОТО СКОЧИ С ДВА ЛЕВА....ТОВА ИНТЕРЕСУВА ХОРАТА....ДРУГОТО СИ ГО ЗНАЕМ

    Коментиран от #21, #32

  • 13 Славчо

    16 11 Отговор
    Ние не сме . Нови избори. Избори до дупка
  • 14 Северозападнал

    30 8 Отговор
    Във видинско само герб и дпс купуваха гласове.Преди години бсп купуваха гласове чрез техните кметове,но беше под формата на храна.После техните кметове отмъкнаха по милион за бог да прости.Като казвате А кажете и Б,кои са почти всичките партии?Вие само арестувате и ги пускате а така не става.Трябва бой до посиняване всичко ще си признаят

    Коментиран от #120

  • 15 ГОРСКИ

    28 2 Отговор
    Това означава че никой не спазва законите във тази държава!!!!!
  • 16 Баба Зоя

    32 8 Отговор
    Понякога си мисля, че за всичко е виновен Васко Кръпката. Той ни пееше по митингите: "Комунизмът си отива, спете спокойно деца." И ние спахме. А те не спаха...
  • 17 Оставка!

    12 49 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Служебният премиер заяви, че оценка за работата на обвинител №1 Иван Гешев са я дали хората миналата година по време на протестите.

    Кои са тези "хора" бе Янев?!
    На тия улични л-умпени,жълти книжки и престъпници,които оскверняваха културните ни паметници,символа на България нейния герб,който беше замерян с яйца,домати,боя и каквото им паднеше,на тях "хора" ли им казваш?!
    Янев,ако наистина мислиш така то ти си срам за Българите!

    Коментиран от #125

  • 18 ЯНЕВ И РАДЕВ

    16 28 Отговор
    ГЕНЕРАЛИТЕ НА ОБЩИТЕ ФРАЗИ И КЛИШЕТАТА.......ИЛИ КОЙ И КОЛКО ГЛАСОВЕ Е КУПИЛ Е ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ....
  • 19 Ти определено

    31 7 Отговор

    До коментар #4 от "ЯНЕВ":

    не можеш да четеш! Янев не казва "купиха", а казва "се ОПИТАХА да купуват гласове". И никога никое правителство не може да влияе на цените, защото не то ги вдига. Да си чувал за пазарна икономика?! Пфууу, пълно е тук с недомаслени "анализатори"!
  • 20 пешо

    15 0 Отговор
    "уронване" се пише, громотей!
    от къде ви събират такива...
  • 21 Хората знаят

    28 6 Отговор

    До коментар #12 от "ЯНЕВ, ЩО ЗА ДВА МЕСЕЦА":

    че банкянският подлец е виновен! Та затова не питат Янев за това, а го чакат да се съберат доказателства и да се потърси отговорност, на всеки подлец!

    Коментиран от #25

  • 22 ЯНЕВ...НАРОДА НЕ Е НА УЛИЦАТА

    5 22 Отговор
    НАРОДА 3 ПРЕД УРНИТЕ...ЩОМ И ТИ НЕ ГО РАЗБРА....
  • 23 Люси

    18 2 Отговор
    Мен защо никой, никога не ми е предложил пари?

    Коментиран от #28, #29, #65

  • 24 Българка

    34 7 Отговор
    Ниската избирателна активност се дължеше не само на отпускарския период, но и на предотвратения от служебното правителство купен вот. В деня на изборите показаха изказване на хора от гетото, че не са гласували, защото никой не е отишъл при тях да им даде пари и да им каже за кого да гласуват

    Коментиран от #31, #41

  • 25 ТАКА ДЕ

    10 25 Отговор

    До коментар #21 от "Хората знаят":

    БАЦО Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО.....И ЧЕ ТРЕСКА 12 ГОДИНИ БСП КОМУНЯГИТЕ, И ЗА СКОКА НА ЦЕНИТЕ ОТ ДВА МЕСЕЦА НАСАМ И ЗА ТОВА ЧЕ ОЩЕ НЕ СА ГО ПРИБРАЛИ...И ЗА ТОВА ЧЕ ЗЕМЯТА СЕ ВЪРТИ....ТИЯ ГИ РАЗПРАВЯИ НА ТВОЙТВ ДРУГАРЧЕТА

    Коментиран от #43, #48

  • 26 Редактора

    12 0 Отговор
    Не. Оронването на,а. Уронването
  • 27 Зевзека

    16 0 Отговор
    Касова бележка издават ли ? Нали покупко-продажбата на гласове пак е финансова машинация
  • 28 пешо

    9 7 Отговор

    До коментар #23 от "Люси":

    не вдъхваш доверие.
  • 29 Щото си .........

    5 9 Отговор

    До коментар #23 от "Люси":

    Кавал
  • 30 Последния Софиянец

    24 7 Отговор
    Този път групите платени роми ги нямаше.Браво на Рашков.

    Коментиран от #33

  • 31 Е ТОЗАТОВА БСП ГИ ОПРАСКАХА

    10 12 Отговор

    До коментар #24 от "Българка":

    ОЩЕ ПО ЯКО...НЕ МОЖАХА ДА КУПЯТ ГЛАСОВЕ....А НИНОВА СЕ КУМИ ДАЛИ ДА ПИШЕ ОСТАВКА....

    Коментиран от #74

  • 32 Ти кога

    13 4 Отговор

    До коментар #12 от "ЯНЕВ, ЩО ЗА ДВА МЕСЕЦА":

    купи олио за последно? Цените на олиото скачат от януари. Правителствата не регулират цените, а пазарът. "Защо цената на олиото расте от половин година. Литърът вече струва 4.20 лева, питат читатели на /няма да спомена вестника, ще ми изтрият поста/, които са силно озадачени от сериозния скок в цената на ключовия продукт за всяко домакинство. За 6 месеца ръстът е 70 %.
    Коронавирусът и климатичните особености в отглеждане на слънчогледа са сред основните причини за поскъпването, смятат борсови експерти." Толкова за олиото като това ти е най-големият проблем, но не правителството е виновно.

    Производителите на растителни мазнини също търсят да купят изгодно суровина, за да не поскъпва още продукцията им. На борсата слънчогледът вече струва двойно повече в сравнение с есента на миналата година.

    Коментиран от #40, #73

  • 33 И БСП ЗАГУБИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ

    11 11 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    НЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА РАШКОВ, А НА...МАШИНИТЕ

    Коментиран от #44

  • 34 гробище

    23 6 Отговор
    боко тиквата купува най-много даже ходи да проси при изверга ердоган

    Коментиран от #141

  • 35 Любопитен

    12 2 Отговор
    Щом ПОЧТИ всички са се опитвали да купуват гласове това говори че поне една партия не се е опитвала. ПИТАМ КОЯ Е ТАЗИ ПАРТИЯ?

    Коментиран от #82

  • 36 гост

    5 16 Отговор

    До коментар #8 от "Гн Рашков":

    Рашков, чек' да ти забия едно въпросче- абе ти как успя с една заплатка на държавен служител да купиш УПИ, да построиш хасиенда с имение и да твърдиш, че произхода на 1вия ти милион е законен, парите са от съпругата ти- нотариус;0 За един приЕтел питам- щото и неговата жена е нотариус и твърди, че за да ти е законен 1вия милион, би следвало съпругата ти да е едниствения нотариус в София, а това не кореспондира с обективната действителност нито преди 11.1989г., нито след тази дата...Сега пак ли си на ацетон или той вече те пусна;0

    Коментиран от #52, #77, #100

  • 37 не гласувам

    6 9 Отговор
    Кажете, кои са тези партии, кои са били най-плащачи, какво пак мълчите, като комунисти на разпит.
  • 38 Ако БСП

    7 2 Отговор
    Попълва се гласове щеше да бъде поне на второ място
  • 39 Комуниста

    18 2 Отговор
    Явно се видя кой купува гласове по махалите с малцинства. Малцинствата не отидоха ксто др път до урните да гласуват за ГЕРБ защото не получиха пари от тях този път!

    Коментиран от #46

  • 40 АЙДЕ ДЕ

    3 12 Отговор

    До коментар #32 от "Ти кога":

    ОТ АПРИЛ ОЛИОТО БЕШЕ2.60 ЗА ЛИТЪР...СЕГА ГОНИ 5.00 ЛВ....БЛИЗО 80% ПОСКЪПВАНЕ....АКО ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ЦЕНИТЕ, ЗА КАКВО НИ Е....А СИРАНЕТО, КАШКАВАЛА, МЕСОТО.....НЕ МИ СЕ МИСЛИ..
    И ЯНЕВ И РАДЕВ СИ ТРАЯТ....ЦЯЛАТА ВЛАСТ БЕШЕ В РЪЦЕТЕ ИМ.....

    Коментиран от #70

  • 41 !!!?

    3 6 Отговор

    До коментар #24 от "Българка":

    Ще видиш на следващите "честни" избори колко ще гласуват - 32% ! Тогава ще говориш за смяна на часовото вриме !!!?
  • 42 Ако БСП

    10 2 Отговор
    Купуваше гласове щеше да бъде поне на второ място
  • 43 Бибитко

    13 2 Отговор

    До коментар #25 от "ТАКА ДЕ":

    Стига си раздувал тия локуми, че станахте смешни. Твоят вожд Бойко Борисов е комунист и в червата. Той не случайно попълни шайката си ГЕРБ-ИПОН с бивши комунисти и агенти на Държавна сигурност като него самия. На Борисов му е присъщо да обвинява другите за присъщи нему деяния!
  • 44 Последния Софиянец

    12 1 Отговор

    До коментар #33 от "И БСП ЗАГУБИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ":

    Миналия път групите платени роми имаха много добра подготовка с машините.Сигурно са им правили обучение.Просто сега нямаше кой да им плати.Без пари не правят нищо.

    Коментиран от #49, #51, #90

  • 45 Данаил Кирилов

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Джипко Бибитков":

    Да, но още не го е разбрал
  • 46 ЗА БСП СЪЩО

    2 8 Отговор

    До коментар #39 от "Комуниста":

    ЩОТО ИТЕХНИЯТ РЕЗУЛТАТ ПАДНА...АМА БСП КОМУНДЕТАТА МЪЛЧАТ КАТО ДУП........А

    Коментиран от #58

  • 47 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 7 Отговор
    Типичен ПРАЗНОГЛАВЕЦ-ВОЕНЕН....
  • 48 Бацо ти

    11 2 Отговор

    До коментар #25 от "ТАКА ДЕ":

    изчезна. Няма го и няма да го видиш вече, но в интерес на истината цената на олиото не порасна и заради него, а заради реколтата. Цената на олиото поскъпна още през януари. Чакай, де. Още не са поскъпнали основните храни. Заради вдигането на тока. Винаги е било така. Посочи едно правителство досега, което е регулирало цените. Беше то при Тато - цените растат, но за хората бяха едни и същи, защото държавата дотираше. Е няма вече дотации. Пазарен механизъм му се вика на това.
  • 49 Чичо Гошо

    7 1 Отговор

    До коментар #44 от "Последния Софиянец":

    Баш така
  • 50 Християнин

    11 1 Отговор
    Няма ли кой да пита Боко защо Максуда, Филиповци, Факултета, Столипиново не гласуваха този път за ГЕРБ и изобщо не отидоха да гласуват ? На др избори там гласуват на 90 %, а този път изведнъж изгубиха интерес!

    Коментиран от #55

  • 51 ТАЙА ДЕ...АЗ ГИ ОБУЧАВАХ

    1 8 Отговор

    До коментар #44 от "Последния Софиянец":

    БСП ИМ ...ПЛАЩАШЕ.....
  • 52 Бибитко

    11 0 Отговор

    До коментар #36 от "гост":

    Тролче, ти по-добре ни кажи какви имоти и авоари притежава твоят фюрер Борисов, че няколко милиарда отидоха в неговите шкафчета!

    Коментиран от #62

  • 53 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 3 Отговор
    Г-н Янев, проблема не е, че: „...партиите трябва да намерят начин техните послания да стигат до гражданите.“

    Проблема е, че: Проблемите и нуждите на гражданите не достигат до партиите. Проблема е, че повечето от партиите са далеч от нуждите на народа. Единствено Мая Манолова, се опитва да прави нещата правилно. Но пък на нея не и достигат "политическа чистота", интелект, образование и знания да реши проблемите на хората. А на всички партии им липсва мъдрост и безкористност.
  • 54 ЯНЕВ, ТИЯ НОВИТЕ

    3 8 Отговор
    НЕ ЩАТ ДА УПРАВЛЯВАТ...И СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ЩЕ...ШУБЕ ЛИ ВИ Е....ЩО ЛИ....РАДЕВ СЕ ИЗНЕРВЯ

    Коментиран от #66

  • 55 Ром изнасилвач на бабички

    5 3 Отговор

    До коментар #50 от "Християнин":

    Исках да гласувам, ама нямах желание!
  • 56 БОКО ШКАФА

    7 1 Отговор
    Който има пълни шкафчета с пачки, той купува гласове!
  • 57 ташунко

    6 0 Отговор
    Това "оронване " доста дразни има го на неколко места в интервюто . Ходил съм да даскало преди повече от 30 г но елементарните думички ги пиша правилно .
  • 58 Комуниста

    12 1 Отговор

    До коментар #46 от "ЗА БСП СЪЩО":

    Да ти извадя ли статистика как по махалите гласуват последните 10 г 100% за ГЕРБ всеки път, а на последните изведнъж спряха да гласуват?

    Коментиран от #64, #68

  • 59 БСП

    5 1 Отговор
    Бойко умря с огромен червен обект в тялото хахахахахахаха
  • 60 ЯНЕВ, ПАРТИИТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ

    2 2 Отговор
    С ГЛАСА НА НАРОДА, А НЕ ОБРАТНОТО...ДОКОГА ШЕ ГИ ДОНДУРКАМЕ ТИЯ ПОЛИТИЦИ.....СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА СИ ГИ ПЛАЩАТ ОТ СОБСТВЕНИЯ ДЖОБ

    Коментиран от #61

  • 61 Смешкоооо какво ще кажеш

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "ЯНЕВ, ПАРТИИТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ":

    Борисов си изпуска нервите: Само на Мутафа остана да посегнат! Радев, виж своята къщичка!

    Само на Мутафа остава да посегнат! Той излекува целия щаб! Дано да го оставят него. Не за друго, той просто е добър доктор“, заяви Бойко Борисов на пресконференция. 

    Коментиран от #67, #71

  • 62 гост

    1 5 Отговор

    До коментар #52 от "Бибитко":

    Имаш проблем, защото не съм политически трол, а аполитичен адвокат и неслучайно задавам въпроса за законността на произхода на 1вия милион на рашков. Толкова от мен- няма да ти платят за коментара, щото мен политиката не ме интересува, не гласувам на избори, а само на местни и национални референдуми и животът на семейството ми е построен така, че доколкото е възможно, да не се засича нито с политиката, нито с политиците.

    Коментиран от #75, #76, #95

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 СТАТИСТИКАТА СИ Е ЗА ТЕБЕ

    2 7 Отговор

    До коментар #58 от "Комуниста":

    И БЕЗ КУПЕНИ ГЛАСОВЕ...БАЦО ПАК ПРЕМАЗА БСП...ТОЯ ПЪТ МАШИННО.......ТОВА Е ФАКТ....И КВО ИЗЛЕЗЕ....ЧЕ И БЕЗ КУПЕНИ ГЛАСОВЕ БАЦО ПАК ТРЕСКА

    Коментиран от #72, #119

  • 65 Причините

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Люси":

    са две. Или живееш в населено място, където се знае кой се продава и кой не, или не живееш в населено място с много брат сиган.
  • 66 Алфа Вълкът

    6 3 Отговор

    До коментар #54 от "ЯНЕВ, ТИЯ НОВИТЕ":

    Да , дори Хаджигена се хвали днес цял ден че отказал среща за преговори със Слави и ИТН. Защо се уплашиха от властта нещо тия?
  • 67 ДРЕМЕ МУ НА БАЦО

    1 4 Отговор

    До коментар #61 от "Смешкоооо какво ще кажеш":

    ЩЕ ДАДЕ 63 ГЛАСАНА ДЪЛГИЯ И БСП И ПРОТЕСТЪРСКИТЕ ПАРТИИ ГРИЗВАТ ДРЪВЦЕТО.....ТАКИВА СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ...НАРОДА ИЗБИРА, НЕ БСП...

    Коментиран от #84

  • 68 гост

    2 4 Отговор

    До коментар #58 от "Комуниста":

    Извади. Ама не можеш, защото това не е вярно. Единствено за ДПС се гласува компактно и постоянно от турците.
  • 69 Последния Софиянец

    2 5 Отговор
    Аз обаче си прибрах 100 кинта и гласувах за Бойко Борисов. И не ме е срам да си го призная.

    Коментиран от #86

  • 70 Обясних

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "АЙДЕ ДЕ":

    вече. Пак чети. Няма да ставам ментор на тъпанари във форума.
  • 71 НЕ Е ВАЖНО КОЙ УВОЛНЯВАТ

    3 2 Отговор

    До коментар #61 от "Смешкоооо какво ще кажеш":

    ВАЖНО Е ИЗБОРНИЯ РЕЗУЛТАТ.......И ЧЕ НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА УПРАВЛЯВА...И КАУНА СЪЩО
  • 72 Стойко

    6 3 Отговор

    До коментар #64 от "СТАТИСТИКАТА СИ Е ЗА ТЕБЕ":

    Смешкоооо, Бацето го треснаха яко! Протестния вот се изля за господин Слави Трифонов победителя. Знаеш ли колко ни интересува БСП??? Хората гласуваха за това които могат да смакат ГЕРБ,тоест за Слави! ИТН качи 105 хиляди гласа спрямо април, ДБ с 50 хиляди, всички други надолу. БСП със 110 хиляди,ГЕРБ 215 хиляди ,на от извънпарламентарните качи само Възраждане от 78 хиляди на 82 хиляди. Ко ни интересува Нинова и БСП. Пуснахме за тези които могат да одерат ГЕРБ и го направиха

    Коментиран от #78

  • 73 АМИ ЗАЩО ПРИ БАЦО НЕ СКОКНА

    1 6 Отговор

    До коментар #32 от "Ти кога":

    С 80% ЗА ДВА МЕСЕЦА...ИЛИ ТОГАВА Е НЯМАЛО ТАКИВА ПРОБЛЕМИ....

    Коментиран от #79, #135

  • 74 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "Е ТОЗАТОВА БСП ГИ ОПРАСКАХА":

    Нинова "сгреши", изхарчи парите за БСП-ТВ. Вместо за купуване на цигански гласове.

    Ако има още едни предсрочни избори, още ще пада избирателната активност. Защото свършиха парите на партиите и кандидат депуаттите за купуване на гласове.
  • 75 Бибитко

    5 2 Отговор

    До коментар #62 от "гост":

    Преди това задай същия въпрос на вожда си Борисов откъде има последния си милион! Ако не бяхте овце така щяхте да постъпите!
  • 76 Ха ха

    7 2 Отговор

    До коментар #62 от "гост":

    Не е важно ти за какъв се определяш.Важно е какъв изглеждаш в очите на хората .Подлога гербаджийска си ти.

    Коментиран от #94

  • 77 Рашков

    6 1 Отговор

    До коментар #36 от "гост":

    Аз 25-30 без заплата ли работя?... А сега задай тоз въпрос и на един дет му викат главен П. От де има 4 млн Е.

    Коментиран от #80

  • 78 АМИ КАТО ГЛЕДАМ

    5 4 Отговор

    До коментар #72 от "Стойко":

    КАК СЛАВИ*МАЧКА* ГЕРБ...С ДВАМА ДЕПУТАТИ И СТРАХ ОТ УПРАВЛЕНИЕ....ТО СИ ПАДАМ ОТ СМЯХ...АКО ВСИЧКИ ТАКА МАЧКАТ....ЗДРАВЕЙ ЖИВОТ...
  • 79 Бибитко

    4 2 Отговор

    До коментар #73 от "АМИ ЗАЩО ПРИ БАЦО НЕ СКОКНА":

    При твоя ненагледен Бацо инфлацията бе направо галопираща и народът обедня драстично по време на неговото дълго управление. Но затова пък шайката около него, а и той самият, забогатя чувствително!

    Коментиран от #85

  • 80 ТИ ФА НЕ МУ ГИ

    2 2 Отговор

    До коментар #77 от "Рашков":

    БРОИ....,

    Коментиран от #87

  • 81 ТакаБеше

    3 2 Отговор
    Мнозинството от "български граждани" не отиде до урните първо защото не са българи и второ нямаше по 2 кебапчета и бира тоя път! А всъщност много искаха да гласуват ама нямаха желание!!!

    Коментиран от #88

  • 82 Е това

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Любопитен":

    си е чиста куртоазия. Как да каже "всички"! Дипломация прояви.
  • 83 иде

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Болшевик":

    с атентата срещу църквата и избиването на генералитета, България е поробена държава, тази идеология е равносилна на ислямизма
  • 84 Надзирател

    6 1 Отговор

    До коментар #67 от "ДРЕМЕ МУ НА БАЦО":

    Ша му задреме, ча ша заспи бацо ти

    Коментиран от #97

  • 85 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    0 4 Отговор

    До коментар #79 от "Бибитко":

    НЕ ГОВОРИ ТАКА...ПО БОГАТИ ОТ НАС НЕМА...ПОЛОВИНАТА ВЛЕЗНАХМЕ В КАУША А ДРУГИТЕ СЕ РАЗБЯГАХА ПО ЧУЖБИНА...И НИ ЗАПОРИРАХА СМЕТКИ ЗА...МИЛИАРДИ ЛЕВА НАРОДНА ПАРА...ИМЕНАТА ГИ ЗНАЕТЕ
  • 86 Ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #69 от "Последния Софиянец":

    Знаех си ,че си от Факултето.
  • 87 Рашков

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "ТИ ФА НЕ МУ ГИ":

    Е ко пречи, лошо няма, спестявал ги е от плащане на П-ки и закуски, пфу, тролове плости!

    Коментиран от #91

  • 88 ТАКА ДЕ ....ХЕМ ИСКАТ

    0 3 Отговор

    До коментар #81 от "ТакаБеше":

    ХЕМ НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ......ЕВАЛА ДРУГАРЮ
    .
  • 89 Фен

    6 1 Отговор
    Абе с машинките отказахте неграмотните и част от пенсионерите! Доколко те имат право да избират, други въпрос! Той важи и за миячите на чинии и сменящите памперси в Англия!
  • 90 И заради това

    7 1 Отговор

    До коментар #44 от "Последния Софиянец":

    не е. Рашков напълни гетата с полиция и жандармерия, а сиган го е страх и не си подаде носа навън. Иначе имаше кой да плаща, но не се стигна до това.
  • 91 РАШКОВ.....ПАК НЕ СИ В ЧАС

    1 7 Отговор

    До коментар #87 от "Рашков":

    АМА С ТВА НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО Е...НОРМАЛНО

    Коментиран от #103

  • 92 Стойко

    7 2 Отговор
    На крив Тулуп машините му виновни? :) ОПГ ГЕРП години купуваше "вота" с парите на Черепа, но бай ви Аланкоолу бил "издебнат" и снимали чекмеджето. А проститутката в огледалото, бре...как така "непознати" жени се разхождат из държавна резиденция, че и с пачки, злато, пистолет по джобовете? Тоя жалък илитерат все още мисли, че някой ще му се върже на брътвежите. Баце, ОПГ-то ти го стъкмиха в нарушение на Констотуцията чужди фондации, финансирани от чужди държави и съмнителни "филантропи". Цецко започна да осребрява политически позиции още преди години, апартаментчета, туй-онуй...беше му ясно, че нещата отиват към заведението на бай Ставри!
  • 93 мдда

    2 5 Отговор
    Янев, по колко върви гласа... искам да си купя един от тебе.
  • 94 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #76 от "Ха ха":

    Не комуникирам с платени партийни тролове- пътувай.
  • 95 ГЕРБ=БСП=ДПС

    4 3 Отговор

    До коментар #62 от "гост":

    Явно си "адвокат" с диплома от Свищов. Или пък с купена диплома.
  • 96 ЯНЕВ...РЕАЛНОТО КОЕТО

    1 4 Отговор
    НАПРАВИХТЕ Е УВОЛНЕНИЕТО НА ТРИСЕТИНА ЧОВЕКА И ЯКОТО ПОСКЪПВАНЕ НА ПАЗАРА....ДРУГОТО Е ДЕМАГОГИЯ И ОБЩИ ПРИКАЗКИ...И НАРОДА ПОКАЗА ЧЕ НЕ ВИ ВЯРВА...ОТ ИЗБОРНИЯТ РЕЗУЛТАТ СЕ СЪДИ...
  • 97 Стойко

    5 1 Отговор

    До коментар #84 от "Надзирател":

    Колеги форумци. С този cмешкото ако знаете как съм се смял. Смилете се над него поне малко. Преди изборите на 4 април плещеше за някакви Мъглиж и Баните и че идвал кабинет ББ-4. На 5 април му пиша тук :" Cмешкоо, я кажи идва ли кабинет ББ-4?", и този нашия шут ми отговаря :" ИДВА И ТО ЯКО"...Смях се 10 минути ..След 2 дни го засичам и пак питам :"Cмешкооо, идва ли ааа кабинет ББ-4", и нашия шут отговаря :"ИДВА И ОЩЕ КАК", , превивах се от смях 18 минутки. Сега пак питам "Cмешкооо, къде е кабинета ББ4"????
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 НА БОКО НОМЕРАТА НЕ МИНАХА

    6 2 Отговор
    ГЕРБ Има такъв резултат защото ДПС и преля 300 хил гласа Факт!!!

    Коментиран от #102

  • 100 От името

    5 2 Отговор

    До коментар #36 от "гост":

    на един прЕятел ти отговарям. Жена му е отличен нотариус и слага останалите в джоба си. Простичкото е. Нещо за имотите на вожда ти? Барселона, Гърция , Америка и Райските досиета - 4 милиарда евро!

    Коментиран от #104, #106

  • 101 ЯНЕВ...ПОНЕ ПРОТЕСТИТЕ СПРЯХА

    2 4 Отговор
    ГОРЕЩИТЕ КРАТУНИ НАБЪРЗО СЕ ОХЛАДИХА ОТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ...БСП И ТИЯ СЛЕД НЕЯ ГО ЗАКЪСАХА.....И НРОДА ПОСОЧИ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ....ДРУГОТО Е ДЕМАГОГИЯ

    Коментиран от #109

  • 102 ФАКТ Е ТОВА КОЕТО

    2 3 Отговор

    До коментар #99 от "НА БОКО НОМЕРАТА НЕ МИНАХА":

    КАЖЕ ЦИК, А НЕ КОЕТО ТИ СЕ ИСКА...ДРУГАРЮ

    Коментиран от #114

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 ОЛЕЛЕ МАЛЕ...АРЕ СТИГА БЕ

    2 5 Отговор

    До коментар #100 от "От името":

    КЪДЕ СА ТИЯ ЖЕНИ ДА СИ ВЗЕМА И АЗ.......А ЗА БАРЦЕЛОНА И КЪЩАТА ПИТАЙ ИСПАНСКАТА ПРОКУРАТУРА...ТЯБИ ШУТА НА...БСП КОМУНЯГИТЕ
  • 105 УАУУИУ.КОЛКО МА УПЛАШИ

    1 5 Отговор

    До коментар #103 от "Рашков":

    ДРУГАРЮ

    Коментиран от #110

  • 106 гост

    3 6 Отговор

    До коментар #100 от "От името":

    Колкото и да е отличен нотариус жена му, пак НЕ МОЖЕ да генерира такива средства. Абе тез двамцата не са ли се хранили 30-40 години, голи ли са ходили, как така не са си плащали данъците и консумативите по поддръжка на имотите...Колко отличен нотариус да е жена му, след като не съм срещала името й на рекламна табелка по бул. Витоша- както напр. името на нот. Чайка Бележкова, м...Айде, тези приказки ги разказвай на децата си преди лягане, обаче внимавай, защото когато се сблъскат с действителността, сривът им ще е много жесток...
  • 107 ЯНЕВ...СИМПАТИЧЕН И ДОСТОЕН МЪЖ СИ

    5 1 Отговор
    САМО ИМАШ ЕДИН НЕДОСТАТЪК...ГОВОРИ С ЦИФРИ, ИМЕНА, ДАТИ,СУМИ,ФИРМИ, КОЙ, КОГА,КАК, ТИ СИ НАЙ ВАЖНИЯ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА...ПРОЯВИ СМЕЛОСТ ....
  • 108 ДА УПРАВЛЯВАШ НЕ ЗНАЧИ

    2 2 Отговор
    ДА ГОВОРИШ ИЗИСКАНО И НА ВИСОКО НИВО...НАРОДА ИСКА ПРОСТО И ВСНО ДА МУ СЕ КАЖАТ НЕЩАТА ОТ ВЛАСТИМАЩИТЕ
  • 109 какво

    5 1 Отговор

    До коментар #101 от "ЯНЕВ...ПОНЕ ПРОТЕСТИТЕ СПРЯХА":

    и твоето е демагогия гарнирано с неуважение (големите букви). Кои са тези силните на деня? 20 % от 40 % ли? герб и итн си разделиха депутатите. Все пак цигулката на подмяната си ги е бил поискал? Доброволно не, но чрез избори и популизъм да.

    Коментиран от #116

  • 110 Рашков

    7 0 Отговор

    До коментар #105 от "УАУУИУ.КОЛКО МА УПЛАШИ":

    Макеренко ша ви вкара в пътя вас, безделници! Върви помагай на бащаси на село не безделничи, Че наистина шата уплаша

    Коментиран от #111

  • 111 АУУУУ

    1 5 Отговор

    До коментар #110 от "Рашков":

    УМИРАМ ОТ СТРАХ....
  • 112 гост

    3 5 Отговор
    реших да направя търсене в търсачката на г... за софийски нотариус с фамилията Рашкова. Излезе САМО ЕДНО име- Мария Маринова Михова - Рашкова , с адрес на норатиалната й кантора- бул. Васил Левски 49, ет. 1, ап. 5. Това доказва твърдението ми, че съпругата на рашков не поддържа кантора на бул. Витоша, а на друго мпсто в София. Ако един нотариус е чак толкова ефективен и има чак толкова много финанси, ще си купи жилищен недвисим имот за кантора на бул. Витоша, разбрахте ли, партийни тролчета, такъв нотариус няма да се скрие далеч от бул. Витоша...

    Коментиран от #124

  • 113 Не че нещо

    4 6 Отговор
    Хората стачкуващи и искащи оставки платени от, кои олигарси?Странно как всички докопали се до Парламента много бързат да закрият Спец. съд и Прокуратура. Интересно защо ли и кой интерес обслужват? И ти като фена на дронове избягваш от въпросите и увърташ.
  • 114 Комуниста

    3 7 Отговор

    До коментар #102 от "ФАКТ Е ТОВА КОЕТО":

    ГЕРБ се срина защото не можаха да купуват гласове и машинния вот не може да се контролира ФАКТ! Мошенницата Анна Александрова я тресе нервата, а също и кумира и хайдук Боко слугата на Тодор Живков!

    Коментиран от #117

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 АМИ СРАВНИ ГИ С РЕЗУЛТАТИТЕ

    1 6 Отговор

    До коментар #109 от "какво":

    НА ДРУГИТЕ ПАРТИИ.....А ТОВА ЧЕ ОТИДОХА ТОЛКОВА МАЛКО ДА ГЛАСУВАТ СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ....НЯКОЙ ДА ГИ СПИРА
  • 117 А БСП ЩО СЕ СРИНА

    1 8 Отговор

    До коментар #114 от "Комуниста":

    ПО ДРУГИ ПРИЧИНИ ЛИ......ИПИ САМО ПО...ИДЕЙНО-ПОЛИТИЧЕСКИ....
  • 118 ЯНЕВ.......КАК СТАНА ТАКА

    4 7 Отговор
    ЧЕ НАБЪРЗО УВОЛНИХТЕ СУМАТИ ХОРА....А НЕ МОЖАХТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ С ЦЕНИТЕ....ТОВА ИНТЕРЕСУВА ХОРАТА, А НЕ КОЙ Е УВОЛНЕН И КОЙ Е НА НЕГОВОТО МЯСТО
  • 119 Уса

    8 2 Отговор

    До коментар #64 от "СТАТИСТИКАТА СИ Е ЗА ТЕБЕ":

    Твоя Бацо е треснат от всякъде,въпрос на малко време да го подгонят и американците.Половината българи в сащ,които гласуваха на предишните избори на тези не гласуваха.Това даде шанс на тулупа да си запази процента,който спрямо предишните избори е надолу

    Коментиран от #122

  • 120 Обесен Язовец

    8 2 Отговор

    До коментар #14 от "Северозападнал":

    На вота апрел месец ВМРО купуваше гласове с посредници роми в северозапада! Актуализирай си информацията. За кметските избори пак там НОВОТО ВРЕМЕ с пари на ДПС същото правеше!!!
  • 121 НЕМА ТАКЪФ

    2 6 Отговор
    ТИ И премиер ! да НЕ СИ ЛУДНАЛ - МУН4О N-2 !
  • 122 АМИ ДА СА ГЛАСУВАЛИ

    2 5 Отговор

    До коментар #119 от "Уса":

    БАЦО ЛИ Е ВИНОВЕН.....

    Коментиран от #153

  • 123 БАЦО, ДАЙ НА ДЪЛГИЯ 63 ГЛАСА И

    3 5 Отговор
    ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА...НЕКА НОВИТЕ СИ ТРОШАТ ГЛАВАТА...ДА ГИ ВИДИ КВО МОГАТ НА ТЕРЕН....ПЪК И ТИ ИМ ДИШАШ ВЪВ ВРАТА...АКО НЕЩО СЕ ИЗДЪНАТ...БОЙ ПО КАНЧЕТО...ТВА Е НАЙ РАЗУМНОТО....НИКОЙ НЕ ИСКА НОВИ ИЗБОРИ И НА ХОРАТА ИМ ПИСНА ОТ...ПОЛИТИЦИТЕ
  • 124 Гост от село

    8 0 Отговор

    До коментар #112 от "гост":

    Бул. Васил Левски е възлов булевард, все се губя, мн коли мн хора, нее лошо място за кантора,... ходил съм по натариуси там

    Коментиран от #128

  • 125 Бивш Гербер

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Оставка!":

    Колко ти плащат, може ли и аз да някой лв.
  • 126 БАЦО, ДАЙ НА ДЪЛГИЯ 63 ГЛАСА

    3 7 Отговор
    ШЕ ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО И ЩЕ ЕЛИМИНИРАШ НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРЕЧЕТАЛА ОТ УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ...НИНОВА Е ПЪТНИК...ДОНЧЕВА И ГАЛЕВИЦА ПОСЛЕДНИ ДУПКИ НА КАВАЛА..ДРУГАРЯ БОЙКИН Е ИЗОЛИРАН, А НА ДПС ВСЕ ИМ Е ТАЯ КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА

    Коментиран от #127

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 гост

    3 7 Отговор

    До коментар #124 от "Гост от село":

    Не е точно правилното място - над 10 ЧСИ-та са с кантори по бул. Витоша, затова ако една норатриална кантора се намира на бул. Витоша,е един плюс за дейността й и увеличаване на клиентите й ...Както и да е- мисълта ми беше друга- че става ясно, че г-жа нотариуса, която е съпруга на рашков, не е топ нотариус и дейността й не генерира толкова финанси, колкото са необходими за придобиването и /или строителствиото на недвижимите имоти, декларирани от рашков като негова лична собственост...
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 КРОКОДИЛА

    0 4 Отговор
    УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 131 КРОКОДИЛА

    0 4 Отговор
    СЕЛЕНДУР УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 132 ПРЕДАТЕЛИ

    5 1 Отговор
    купуват тия дето са крали ПОСЛЕ ПРОДАВАТ ЛЕВА ПОСЛЕ И ЛЕВСКИ ЩЕ ПРОДАДАТ , А НАС ВЕЧЕ ОТДАВНА ПРОДАДОХТЕ -- ЩОТО И ВИЕ СТЕ В КЮПА , САМО ШЕНГЕН ВИ Е В УСТАТА И ЕВРОТО ТА ЕВРОТО - ПРЕДАТЕЛИИИ .... ПРЕДАТЕЛИ -- ИСТОРИЯТА ЩЕ ГО ОТЧЕТЕ ТОВА - ПРЕДАТЕЛИИИИ ...

    Коментиран от #140

  • 133 КРОКОДИЛА

    2 4 Отговор
    НЕГРАМОТЕН КОМУНИС УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 134 КРОКОДИЛА

    2 4 Отговор
    НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА -------ПРЕДАТЕЛИ - НЯМА ДА СЕ ДОКОПАТЕ ДО ПАРИТЕ НА НАРОДА ................................
  • 135 Защото скокна

    4 3 Отговор

    До коментар #73 от "АМИ ЗАЩО ПРИ БАЦО НЕ СКОКНА":

    още от януари. Пак да питам - кога купи за последно олио?

    Коментиран от #138, #155

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 ДАВА ИМ 63 ГЛАСА НА ИТН

    4 6 Отговор

    До коментар #127 от "А ДЪЛГИЯ":

    И ЗАКОПАВА БСП ОКОНЧАТЕЛНО...НИНОВА Е НА ДУЗПАТА....СВИЛЕНОВ, ДАНЧЕВ, ЗАРКОВ,ПАРГОВ, ПАК С НЕОРИЕНТИРАНИ ИЗКАЗВАНИЯ....
  • 138 РРДОВНО КУПУВАМ

    3 7 Отговор

    До коментар #135 от "Защото скокна":

    ДО КРАЯ НА МАРТ БЕ 2.80. ПОСЛЕ ЗА ДВА МЕСЕЦА СТАНА ....4.60....ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ...ЩЕ ЯДЕТЕ ПО МАЛКО...РАДЕВИТЕ ПИТОМЦИ ВИ...ПОЗДРАВЯВАТ
  • 139 боец

    5 8 Отговор
    Хайе сега да изчагъртаме Мая Манолова и вещиците и. При нея хванаха дори кандидат депутат от миризливите мутри да си пазарува гласове. Изобщо тая вещица е за боклука.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 ОСТАВКА..ФАТМАЦИ,..ОСТАВКА И..СЪД

    5 8 Отговор
    ВЪН ДЕ'БИ'ЛИТЕ ОТ ДУНДУРКОВ..1 И 2!!!
    СЪД ЗА ФАТМАЦИТЕ-КОМУНЯГИ
  • 143 ЯНЕВ, ТИ СИ ПРЕМИЕР

    2 8 Отговор
    ГОВОРИ С ЦИФРИ, ИМЕНА,СУМИ, БРОЙКИ...ХОРАТА ОЧАКВАТ КОНКРЕТИКАА НЕ ОБЩИ ФРАЗИ.........
  • 144 Фройд

    3 0 Отговор
    От утре всички роми от цигански произход с касов апарат на вратъ. Какви са тия покупко продажби?!
    Даже авансово да плащат ддс. Всеки ром, коняк и парцуца, преди избори да внасят 20 процента данък.
  • 145 the last sofian

    5 8 Отговор
    На тези избори се видя, кой купува цигански гласове, ДБ!

    Коментиран от #149

  • 146 Аз Негодника

    12 2 Отговор
    ХОРАТА ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ГЕШЕВ...НЯМА ЛИ ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА...ВСИЧКИТЕ СЕ УМАЗАХТЕ...70% НЕ ИСКАТ ДА ГЛАСУВАТ... ЗА ПОДЛОГИТЕ НА ОЛИГАРХИЯТА. КОЯТО ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА...
  • 147 Гандалф

    5 0 Отговор
    На кого не е ясно, че всички партий купуват гласове...на баджа на всяка партия пише, купуването на гласове е престъпление...те самите пристъпват закона...само си хвърлят компрометира един на други...
  • 148 Сър Пичук

    4 8 Отговор
    Янев изглежда сериозен човек, но послъгва здраво:
    1. Не знаел, защо Рашков споменавал само ГЕРБ за купуване на гласове, след като почти всички партии са купували - Моного добре знае, но лъже.
    2. Служебните не били повлияли на изборния резултат на ГЕРБ. Нова груба лъжа, тъй като служебното правителство 2 месеца използва цялата държавна машина и всички медии срещу ГЕРБ.

    Коментиран от #151

  • 149 Ама

    1 5 Отговор

    До коментар #145 от "the last sofian":

    Според други източници най - големият цигански вот отива за ДПС, БСП и ГЕРБ. ДБ имат към 1%. Какви са твоите източници?
  • 150 Maнчо

    2 1 Отговор
    Цялата тая работа заприлича на двете жаби , които се скарали! Едната викала " к...а,к...а, другата викала " ти ква си, ти ква си"!
  • 151 Нов

    1 4 Отговор

    До коментар #148 от "Сър Пичук":

    Той чете това, което е написано! :)))

    Коментиран от #156

  • 152 някой

    8 2 Отговор
    На фона на всичко случващо се и многото реваншизъм, Стефан Янев запази благоприличен тон, а също неговото спокойствие допринесе за сравнително мирната обстановка!
  • 153 Уса

    0 4 Отговор

    До коментар #122 от "АМИ ДА СА ГЛАСУВАЛИ":

    Нещо им стана превъртяха и ги изчегъртах от фейса
  • 154 Комуняга

    0 6 Отговор
    Той не пожела да коментира обаче защо служебният силов министър Бойко Рашков спомена само ГЕРБ.########
    ########################
    Как ще пожелае ,като и той е от същото котило.
  • 155 При Бацо

    1 7 Отговор

    До коментар #135 от "Защото скокна":

    Цената беше нормална.При комунягите всичко хвръкна до небето.
  • 156 Сър Пичук

    1 5 Отговор

    До коментар #151 от "Нов":

    За да се занимава човек с политика, той трябва да е опериран от съвест, да е морално нечистоплътен, да е дебелоок и до голяма степен циничен. Това е нещо като длъжностна характеристика. Ако не е такъв, значи не става и никой няма да го вкара в политиката.
    Известно е, че политиката е втората най-стара професия, но за разлика от работещите момичета, които продават само себе си, политиците продават всички други, само не и себе си.
  • 157 КРОКОДИЛА

    0 4 Отговор
    СТЕФЧО КУПИ СИ ДВЕ КОЗИЧКИ - БРАТКО И СИ ОДИ НА СЕЛО .........................НИЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ И ОТ ТЕБЕ .........
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове