Last news in Fakti

28 Юли, 2021 19:14 3 460 83

Христо Иванов: ДПС и ГЕРБ плащат непоносима цена, че крепят Гешев

  • дпс-
  • герб-
  • иван гешев

По думите му двете партии трябва да бъдат поставени на „властова диета“

Христо Иванов: ДПС и ГЕРБ плащат непоносима цена, че крепят Гешев - 1
Кадър бТВ

„ДПС и ГЕРБ вече плащат непоносима цена, че крепят Иван Гешев на поста главен прокурор“, каза Христо Иванов в „Лице в лице“ по бТВ.

По думите му двете партии трябва да бъдат поставени на „властова диета“. „ДПС и ГЕРБ ще бъдат толкова по-мотивирани да участват в парламентарното мнозинство, ако бъдат държани настрана от властта“, каза още Иванов.

„Ако ДПС участва и е допуснато до разговора, това е огромен проблем за нас“, отново потвърди Христо Иванов. По думите му „Демократична България“ не може просто така да даде подкрепата си за кабинет.

„Ние трябва да положим усилие да конструираме такава комбинация, която да може да увери избирателите, че това наистина ще бъде друго управление. Че това управление ще бъде конструирано около волята да се справи с корупцията, а не да продължи с нов глас“, каза още Иванов.

Той допълни, че няма да коментира слухове кой ще заеме министерските кресла в кабинета на ИТН. „Ние можем да преодолеем дълбоката политическа криза само с едно упраление, което има ясна физиономия, хора с ясни биографии, които все пак могат да се преборят с корупцията и са проявили този характер назад във времето“, допълни Иванов.

„ИТН си представят, че просто един ден ще извадят на въртележката един състав на кабинет и ние ще трябва да гласуваме за него. Аз казвам – дайте да говорим сериозно, защото ние искаме да направим това, но не можем да дадем подкрепа ей така“, уточни Иванов.

Той призова останалите партии към здрав разум.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТИГА ПЛАКА

    39 20 Отговор
    ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ НА ПАРЛАМЕНТА.....СВАЛЕТЕ ГЕШЕВ....АМА НЕЩО ВИ Е...ШУБЕ

    Коментиран от #28, #52

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 23 Отговор
    ГЕРБ са мутри ИВАН ГЕШЕВ го репи ДПС
    до кога ДОГАН ще разределя порции
  • 3 Врачка

    27 11 Отговор
    Някой виждал ли е на живо Сиво—синият инфлуенсър от 7/8 ООД ?
  • 4 ТаУмВзе

    26 13 Отговор
    Не ицко! Ние го отнасяме злокобно, докато ви гледаме крадливия цирк на абсурда.
  • 5 Плаща

    33 3 Отговор
    българският народ !
  • 6 БАЩИЦАТА...СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..

    28 33 Отговор
    БАЦЕ СЕ ВРЪЩА....ТИ БОЙКИКЕВ НЕ МОЖЕШ ДА ГО ДЪРЖИШ ДАЛЕЧЕ ОТ ВЛАСТТА....УТРЕ ИМАШ ПРЕ
    ГОВОРИ С НИНОВА...А ДНЕС С МАЯ СЕ ЦЕЛУВАХТЕ ПУБЛИЧНО....БАЦЕ ИДВА ....СЪС СТРАШНА СИЛА...ДА ВИ ПОМЕТЕ...

    Коментиран от #9, #31, #78

  • 7 ИЦЕ МАДЖО ТЕ ТЪРСИ

    29 18 Отговор
    СТИГА СИ ГОВОРИЛ ГЛУПОСТИ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ СИ ЦИРКАДЖИЯ И ДОГАН СТОИ ЗАД ТЕБ ПИНОКИО.
  • 8 Каскет, примката се затяга

    25 17 Отговор
    Пътят към промените в България минава през отстраняването на Гешев. Имаме главен прокурор, който е престъпник. Това е последното убежище на Борисов, което играе като политическа тояга, атакува избирателно и си затваря очите за други. Просто трябва да се намери прокурор, който да го обвини. Ще се намери такъв. Винаги има някой, който носи маршала в раницата си. Това каза пред 7/8 TV журналистът Иван Бакалов. „Вече и мнозинството във Висшия съдебен съвет се пропука“, припомни той.
  • 9 така така

    17 19 Отговор

    До коментар #6 от "БАЩИЦАТА...СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..":

    БАЦЕТО повече никъде не отива.. най-много до зайчарника в Банкя.

    Коментиран от #76

  • 10 Алфа Вълкът

    19 22 Отговор
    Колеги от Герб! Явно тези Рашков,Манолова,Христо Иванов,Николай Хаджигенов сериозно са решили да изправят Бойко пред правосъдието и да бъде осъден! Единствената пречка е само Иван Стоименов Гешев , който е в правомощията си да предяви обвинение! Затова е тази неистова битка срещу Гешев да бъде премахнат! Рашков внесе сигнал срещу него при заместник главния прокурор. Христо Иванов и Хаджигенов навсякъде тръбят че единствената им цел е сваляне на Гешев и изправяне на съд заедно с Борисов. Колеги от Герб ! Ще допуснем ли това ? Нека всички членове и симпатизанти на партията излезем и защитим Бойко и Иван! Иван е последната преграда , за да не бъде осъден Бойко! Война е - който оцелее!

    Коментиран от #36, #69

  • 11 123

    8 16 Отговор
    Гешев е крепен отвън от Сатанистите за да пази техните слуги в България. От Доган и Пеевски не зависи нищо.
  • 12 Илхан

    20 25 Отговор
    Да България е единствената надежда за България, Изправи БГ също, но за съжаление ИТН е под влиянието на ДПС. Предадоха много хора.
  • 13 Развеселен

    10 17 Отговор
    Под формата на пътуваща клоунада Борисов и няколко негови бивши министри изнасят спектакли пред шепа гербаджии по села и паланки, наподобяващи старците от народното опълчение (фолксшурм) вяло зъщитавали Берлин през май 1945-та… Пред тях измъкналият се от бункера в Банкя главатар на ГЕРБ продължава да държи речи за невижданите успехи и разцвет на страната, постигнати от него и съучастниците му в кабинета.

    Време е да се приключи с този мит, поддържан изкуствено с лъжи и фалшифицирани данни.

     

    Последните социологически данни на Галъп сочат одобрение от 58,9% към служебното правителство, начело със Стефан Янев. Само 28,8% не са доволни от него. Останалите се колебаят. Одобрението преобладава при всички изследвани обществени слоеве, с изключение единствено на привържениците на ГЕРБ.

    Забележителен е ръстът на хората, които вече вярват, че страната върви към добро. В края на управлението на Борисов те са били 16%, а днес са с 10,3 на сто повече. Резултат, постигнат само за два месеца!

     

    През 2017 г., когато Борисов и ГЕРБ тръбят за пореден изборен триумф, през май кабинетът „Борисов 3“ стартира своята работа при едва 32% обществено доверие и 68% недоверие!  

    Парламентът, доминиран от ГЕРБ започва работа при 24% доверие и 66% недоверие. Това обаче е най-доброто „постижение“, защото месеци по-късно доверието в НС се смъква до 12%. Такъв срив статистиката не помни.

     

    Почти 4 години по-късно, когато Борисов се криеше от протестите и не смее
  • 14 НАЛИ БСП КОМУНДЕТАТА

    20 10 Отговор
    ПОДКРЕПИХА ГЕШЕВ В ПАРЛАМЕНТА.....И РАДЕВ СИ СЛОЖИ ПОДПИСА НА УКАЗА......КВО СЕГА ПЛАЧИТЕ
  • 15 бсп

    7 3 Отговор
    отново изпусна бсп, това не говори много добре

    Коментиран от #22

  • 16 Развеселен

    7 12 Отговор
    Продължавам......

     

    Почти 4 години по-късно, когато Борисов се криеше от протестите и не смееше да ходи на работа и да се появява в парламента, а бръмчеше с джипката из държавата, скрит от обществения поглед, доверието в правителството вече е мизерно - около 22%, сочат данни на „Алфа Рисърч“. На моменти сривът е стигал до 18 на сто. Подкрепата идва предимно от гербаджии.

     

    Да видим каква е картината в борбата с корупцията и олигархията, с която аверите Борисов и Иван Гешев се хвалят непрекъснато. През близо 2-те години откакто е главен прокурор Иван Гешев събира едва 10% доверие. По време на протестите през 2020 г. неодобрението към него набъбва до рекордните над 70 на сто от анкетираните граждани, а доверието пада до 8%. Това, според експерти, изключва жизнени функции на прокуратурата. След всички негови твърдения за постигнати колосални успехи в борбата срещу корупцията и олигархията и подкрепата на пеевските медии доверието към него в момента едва докарва до 10%.

     

    Това ли е успяло управление? Това ли е борба с олигархията и корупцията?

     

    Борисов трябва да поиска публично прошка от българите за погромите на неговото управление. Съответните органи пък трябва да се заемат с разследване на участието му във властта.

     

    Гешев трябва да си тръгне веднага дори само заради това, че е прикривал золумите на Борисов, Пеевски и други от шайката, както и заради обслужването на интересите на задкулисието.

     

    Колкото до изявите и език
  • 17 Българка

    18 9 Отговор
    Намерил се кой да го каже. Теб кой те крепи, Сорос и неговите НПО. Ясно ти е, че без ДПС или БСП няма правителство. И твойта не е лесна, от една страна спонсорите ти искат бързо правителство, на всяка цена, та да грабнеш правосъдието и вината на разни дубайски и белградски мутри да изчезне. От друга , знаеш че с ДПС си изгаряш всички мостове за нови избори. Зле е работата.
  • 18 Ирон ман

    15 7 Отговор
    Ей тоа пинокио, бе! Абе гоуем мерак, да седне на стола на гешев ,ама нема да го огрее.😁
  • 19 LOSHIA

    18 5 Отговор
    Ристьо,навремето костов като ви пребоядисваше с голямата синя баданарка,не го е направил качествено.Червените ти петна още личат!
  • 20 Каскета е крепост кирпичена

    7 10 Отговор
    която трябва да бъде изравнена със земята.Иначе няма промяна!
  • 21 среднощен

    9 3 Отговор
    "Партиите на протеста" имат само един верен ход... Да излъчат правителство на малцинството и да доказват всеки ден, че могат да оцеляват реализирайки "верни политики" без да засегнат интересите на Радев, БСП и ДПС... Вероятността да се случи е 1 на 1000... Нови избори на есен - това е най-вероятният сценарий...
  • 22 Чиба ма

    4 10 Отговор

    До коментар #15 от "бсп":

    Бесепарите са на властова диета от сума ти години. Сдават властта бързо, като ги погнем. А и има свестни хора. Важно е гербаджиите и дпс да не помирисват власт. Понеже веруюто на абсолютно всеки гербаджия е далаверата, ще се разпаднат с пресъхване на надеждите за облаги. Дпс ще стоят, бидейки инсталирани от чужда държава.

    Коментиран от #24, #26

  • 23 БАШПРОКУРОРА

    11 8 Отговор
    ПОДГОНИ И КАУНА...ЗАТОВА ТОЛКОВА СКАЧАТ ПРОТИВ НЕГО
  • 24 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    17 5 Отговор

    До коментар #22 от "Чиба ма":

    НЯМА ПО ГОЛЕМИ ДАЛАВЕРАДЖИИ ОТ НАС...ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА, ЧЕ ДО ДНЕС

    Коментиран от #30

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 няма

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Чиба ма":

    тази партенка с така нареченото те не били на власт, не минава. Ако не бяха във властта и да не участват в далаверите, че даже се върнаха и в партийния си дом заедно с герб и дпс, то те да бяха изчезнали като ндсв, атака и други вече забравени проекти на задкулисието.

    Коментиран от #59

  • 27 ИСТИНАТА

    7 9 Отговор
    Всъщност гЕшев самоуби отровното трио Боко-Шиши-Каскета (себе си)
  • 28 ЧОБАН

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "СТИГА ПЛАКА":

    МИ НИ МОЖЕМ ШЪ НА БИИ НЕКА НЯКОЙ ДРУГ ДА ГО СВАЛИ ПЪК НИИ ШЪ ГЛДКАМЕ А ПОСЛЕ ЩЕ ЛАПКАМЕ
  • 29 ИЗБИРАТЕЛ

    10 3 Отговор
    МОГАТ ПЛАЩАТ А КВО БОЖКОВ ДА НЕ СПРЯ КРАНЧЕТО
  • 30 Иван

    5 7 Отговор

    До коментар #24 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    Ами осъди ги тез милиардери де? Тиквун бе12 години а власт и защо не ги осъди?

    Коментиран от #32, #34

  • 31 LOSHIA

    6 10 Отговор

    До коментар #6 от "БАЩИЦАТА...СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..":

    Гербаджии! Кабинет ще има! Ревизия ще има! Свиквайте да бъдете арестувани и съдени! Народа това иска! Ревете колкото искате!
  • 32 КАСКЕТА ГИ Е ПОПУКАЛ

    11 4 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    ПОЛОВИНАТА МИНАХА ПРЕЗ КАУША...ЗАПОРИ НА СМЕТКИ И ИМУЩЕСТВО....ДРУГИТЕ СЕ ПРЪСНАХА КАТО ПИЛЦИ В ЧУЖБИНА....ИМЕНАТА НА ФАМИЛИИТЕ СА ИЗВЕСТНИ.....ЗАТОВА СКАПАТ ПРОТИВ ГЕШЕВ
  • 33 600 000

    9 3 Отговор
    АЛО ДИЕТОЛОГА АМИ ГЕРБ И ДПС ЗАЕДНО ИМАТ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ ВАС ИТН И НАВЕДЕНИТЕ ЗАЕДНО И КВО БСП ЛИ ЩЕ РЕШАВА /ТЕ ТОГАВА НИ СЕ Е А МАЙКАТА НО И НА ВАС СЪЩО

    Коментиран от #40

  • 34 ГЕШЕВ ГИ Е ПОПУКАЛ

    10 3 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    ОТ АРАБАДЖИЕВИ ДО Р.ОВЧ....ВСЕ БСП МИЛИАРДЕРЧЕТА

    Коментиран от #37

  • 35 Шоуто е на макс

    6 9 Отговор
    Разкритие: Коя е Мата Хари? Борисов водел в дома си проcтитyтки и плеймейтки! Пред охраната от НСО ги представял за журналистки! Бойко Борисов е водил в дома си стотици платени жрици които пред охраната от НСО представял за журналистки , дошли за интервю при него! Самият той все още не бил сигурен коя е въпросната Мата Хари, но стеснил кръга от "заподозрени" до десетина които му били любимки и идвали при него най много! Според Илчовски е така наречената плеймейтка а всъщност дама на повикване Маги Бадер която ходела при Борисов срещу 5 хиляди на вечер! Но според служители на НСО е възможно и най вероятно да е друга "труженичка" защото Бадер не била от най редовните . Така или иначе няма толкова значение коя е! Без съмнение Борисов често се е хвалел пред тях за "джобните си пари" и някоя е решила когато се е отдал на сладък сън задоволен и почерпен да заснеме за спомен съхранението му в едното нощно шкафче. Колкото и добре да изкарват тези момичета на повикване без съмнение и за тях е огромна сума 20-на пачки с 500-еврови банкноти и няколко кюлчета чисто злато. А и не само за тях..За 99% от отрудения Български народ!

    Коментиран от #38, #43

  • 36 Курт Капан

    2 7 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Вълкът":

    Ами в случай , че Буци е вършил незаконни действия ,пак ли не трябва да бъде съден?Започвате да ставате смешни!
  • 37 Хахаха

    7 8 Отговор

    До коментар #34 от "ГЕШЕВ ГИ Е ПОПУКАЛ":

    Подпукал ли? Георги Попов в ареста ли е ? Божков в ареста ли е ? Арабаджиеви и Стайкови в ареста ли са още а? Кой е подпукал ?

    Коментиран от #39

  • 38 БОЙКО Е ЕРГЕН

    9 6 Отговор

    До коментар #35 от "Шоуто е на макс":

    ШЕ СИ ВИКА КОЯТО СИ ИСКАИКОГАТО СИ ИСКА.......ХВАЛА ТАКЪВ ПОЛОВ АТЛЕТ

    Коментиран от #42, #54

  • 39 КОЛКО МИЛИОНИ ПЛАТИХА

    11 3 Отговор

    До коментар #37 от "Хахаха":

    СЪДЕБНА ГАРАНЦИЯ ДА НЕ СА В КАУША...ДЕЛАТА СИ ТЕКАТ...ПРОШКА НЯМА....ЗАТОВА СКАЧАТ ПРОТИВ ГЕШЕВ

    Коментиран от #46

  • 40 ИЗБИРАТЕЛ

    5 2 Отговор

    До коментар #33 от "600 000":

    АБЕ НЕ Е ТЧНО ТАКА НО БСП ЩЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА ГЛУПАЦИТЕ
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ГЕРБер-богаташ

    6 4 Отговор

    До коментар #38 от "БОЙКО Е ЕРГЕН":

    Напълно си прав колега от Герб . Какъв им е проблема на тези ч*икиджии тук че Бойко си е водил красавици и скъпо платени момичета!Потентен , чаровен с невероятен ceксапил! И може да си го позволи а и като го питаха отговори че като всички има " човешки нужди и потребности". И тези тук които му завиждат и хулят имат , но не могат да си го позволят. Искат не само при тях да ходят красавици а и неговото шкафче,но....за тях само в мечтите им!
  • 43 СОДОМИТ

    4 5 Отговор

    До коментар #35 от "Шоуто е на макс":

    КОЛКОТО СИ ПЛАЩА ТОЛКОВА ЩЕ Е Е /ЗЕМИ ДАЙ НЯКОЙ ЛЕВ НА ЖЕНА СИ ДА НЕ МИ СЕ МЪКНЕ ПРЕЗ ДЕН/
  • 44 дъра бъра

    12 2 Отговор
    Ристю само плямпа, не смее да разрови боклука, защото от там ще вземе да искочи и покровителя му.
  • 45 ддд

    2 3 Отговор
    Нещо за 4-та вълна няма ли да пуснете че ме сърби вече
  • 46 Хахааа

    5 4 Отговор

    До коментар #39 от "КОЛКО МИЛИОНИ ПЛАТИХА":

    Колко милиони ли! ? Уж обвинения за 19 престъпления дясна ръка на Божков Георги Попов плати 40 хиляди а преди седмица вече е с мярка подписка. Пие си питиетата под дебелата сянка с Емилиян Гебрев и компания. Я ти удари шамар на някой в парка? Ще те обвинят в хулиганство с особена дързост и цинизъм и ще си с мярка задържане под стража. А Попов 19 тежки обвинения и си пие пиенето ! Да не давам и други примери. Каскета от кво се уплаши и даде назаден а?

    Коментиран от #49

  • 47 Истината

    7 9 Отговор
    Бойко Борисов договорил с президента на Турция Реджеп Ердоган да бъде насочен бежански поток към България. Целта е да се компрометира служебното правителство, назначено от президента Румен Радев. Борисов поискал тази „услуга“ като реванш за върнатите на Анкара турски граждани от правителството на Бойко Борисов преди време.

    Коментиран от #55, #57

  • 48 Христо Ментата- комунягата

    10 4 Отговор
    Който не вярва да прочете коя е майка му и как го лансира.

    Коментиран от #51

  • 49 ПОПОВ ПЛАТИ

    4 3 Отговор

    До коментар #46 от "Хахааа":

    1 МИЛИОН, БОБОКОВ 1 МИЛИОН...АРАБАДЖИЕВИ 1.5 МИЛИОНА, СТАЙКОВИ 1 МИЛИОН.....И Т.Н. ЗАПОР НА СМЕТКИ И ИМУЩЕСТВО И ДЕЛАТА ПРОДЪЛЖАВАТ.....ЗА КВО СА МУ ТИЯ МИЛИОНИ, АКО Е В КАУША.....А БОЖКОВ И ВАСИЛЕВ ГИНЕ ШУБЕ ДА СЕ ВЪРНАТ, ЧЕ ГЕШЕВ ИМ СЛАГА ПРАНГИТЕ

    Коментиран от #61

  • 50 БСП най крадливата партия

    5 4 Отговор
    ИЦО И МАЯ БСП И ДПС СА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НА КРАДЦИТЕ.
  • 51 ДРУГАРЯ БОЙКИН

    8 5 Отговор

    До коментар #48 от "Христо Ментата- комунягата":

    ЗНАЕМ ГО ВСИЧКИ....ОТ КОТИЛОТО НА БСП
  • 52 Не само ги

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "СТИГА ПЛАКА":

    е шубе, те са в комбина с ДПС. И цирка на Росенец режисираха заедно .
  • 53 ПАРЛАМЕНТА РЕШАВА

    7 3 Отговор
    АМА НЕЩО СЕ ОСЛУШВА.....
  • 54 Мата Хари

    5 6 Отговор

    До коментар #38 от "БОЙКО Е ЕРГЕН":

    На Бойко му е мек!
    Бойко не става за ерген!
    Бойко по-скоро става за булка!

    Коментиран от #58

  • 55 Отново и отново

    7 1 Отговор

    До коментар #47 от "Истината":

    бъркаш. Ако вашият служебен министър вместо с пресушаване на дамаджани се беше заел с усилване охраната на външните граници нямаше да има този проблем. Само, че хората на Сорос искат имигранти в Европа и затова не им пречат да влизат незаконно на наша територия.
  • 56 Старият кокал

    4 4 Отговор
    Рашков,
    Милиционерите Гешев и Борисов не са ходили войници!
    Те не са защитавали Родината!
    Пазили са от народната любов комунистическият диктатор Живков !
    И добре го опазиха!
    За разлика от комунистическиаят диктатор Чаушеску!
    Рашков,
    без извращения!
    Покажи на милиционерите Борисов и Гешев,
    що е то гонка по устав!

    Рашков,
    старите кокали сме с тебе!
  • 57 ЧОБАН

    6 2 Отговор

    До коментар #47 от "Истината":

    ГЛУПОСТТА ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ДАНЪК /БИСМАРК/ АМИ ДА ОТИДЕ РАДЕВ И ДА СЕ РАЗБЕРЕ С ЕРДОГАН ДА СИ СПРЕ АМА МАЙ НЕ ГО БРЪСНАТ ЗА СЛИ...ГРЕШКА ЗА ПИНГВИН
  • 58 МАЦКИТЕ ХОДЯТ ПРИ НЕГО

    4 3 Отговор

    До коментар #54 от "Мата Хари":

    ЯВНО ИМА ЗАЩО.....
  • 59 Демек

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "няма":

    Бсп = герб=дпс викаш
    Да, бяха много неефективна опозиция.
  • 60 111

    2 3 Отговор
    Хубаво се бяха наредили танковете пред автогарата. Трябваше както казваха старите тогава хора, ижо е млад, годубата е 1984,да бе станала една гражданска война и кой оцелее да живее днес, а не да се мъчим. Мъки по живково. Демокрацията удари цели семейства с малки бебета и бб ни довърли и ще продължава да е на власт, зашото са едно дпс и герб. А там са комунисти, анти, селяни, бедни, богати и днес богати застават срещу бедните. Отнемат им всичко. Хросто е зелен, р 1977,много неща не са му ясни. Не става Ице, и много хора искат обрстно в Бг, чакат отвън, но комунист власт не дава, а ти казва, удвай да цепиш дърва, на строежа, да ми изчустил мазето, др млади, ела да ми работиш на земята и ще ти дам пари тогава. Имам 4 декара земя, младо помаче на българче болно с психични заболявания. Убихте българите. Нищо против малцинства, те врче са мнозинство, богати срещу бедни въстават, а не бива. И от турците има, но младият турчун иска да бие старито, честното, тъжно ни е и още по тъжно от нагли бг турци помаци.
  • 61 Хахааа

    4 4 Отговор

    До коментар #49 от "ПОПОВ ПЛАТИ":

    Я влез да се информираш колко е гаранцията на дясната ръка на Божков и каква е сега мярката му? А за Веселин Балтов чувал ли си? А за Славчо Марков? Сега ще те подсетя !! Балтов е бившия началник на охраната на Божков и бивш началник на НСБОП. Бе обвинен от каскета че лично е стрелял по Манол Велев по заповед на Божков. Стоя 3 месеца в ареста докато се доказа че по време на покушението е бил в чужбина. А Славчо Марков е адвоката на Божков и бе в ареста защото намерили в тях снимки на наблюдаващия прокурор на Божков , снимки на семейството му,адрес и т.н. После също бе освободен . А сега се информирай какво се закани Балтов на каскета и какво синовете на Славчо Марков. И ще завърша с думите на Божков : Майката на Шиши се отказа от него. Аз няма. С каскета ще ги гоня до дупка. Ще ги намеря ако ще да се скрият с подводница в дъното на океана. Ти трoлчe си обикновен невзрачен човечец. Но се постави за секунда на мястото на каскета и как би живял занапред като знаеш какво те очаква?

    Коментиран от #65

  • 62 Българите плащат зъбен данък

    4 1 Отговор
    НЗОК плаща само за два зъба
  • 63 Българите плащат кръвен данък

    3 5 Отговор
    От 9 млн 1990 сега сме 7 млн чужденците използват турското Ноу хау как се създават еничари от поробените българи

    Коментиран от #72

  • 64 2^64

    2 1 Отговор
    36+64=100
  • 65 ДРУГАРЮ

    8 3 Отговор

    До коментар #61 от "Хахааа":

    ГЕШЕВ НЕ РАЗДАВА ПРИСЪДИ....ТОВА ПРАВИ СЪДА....А ЗА РАЗМЕРА НА СЪДЕБНАТА ГАРНЦИЯ.....ДОКУМЕНТИ ИМА В СЪДА, ПО СЪОТВЕТНИТЕ ДЕЛА........ЕДРИТЕ РИБИ ГИ УДРЯТ НА ЕДРО....ЗАТОВА СКАЧАТ СРЕЩУ ГЕШЕВ И МУ ИСКАТ ОСТАВКАТА...
  • 66 ХАОС, ХАОС, ХАОС !

    8 3 Отговор
    НЕЗНАЯ ,ЗАЩО ПЛАЧЕТЕ ,НО В МОМЕНТА ВСИЧКО Е В ПЪЛЕН ХАОС, ОТ ЛЕТИЩА ДО БЮДЖЕТ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ ИМА ВСЕ ОЩЕ ПАРИ ЗА НЯКОИ НЕЩА, КРИТИКУВАНИЯ ДО ВЧЕРА БАЛКАНСКИ ПОТОК И ТОЙ ДНЕС НОСИ ПАРИ ,А ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ МАХЛЕНСКИ КЛЮКАРКИ БЕЗ ПОКРИТИЕ РЪСЕТЕ ОБВИНЕНИЯ , РАВНОСТОЙНИ НА ЛЪЖИ !
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ...

    1 1 Отговор
    Младото богатото бизнесменче тур е се нахвъркя срещу старото болно неповвижно човече турчина. Срамота е, нямате срам от аллах, това е самотен чивек, а вие сте мнозина и бихте го разкъсали за педя земя. Старият не може сам е турчина, добре, че с колата си помага, непидвижен, инвалид. Да пази бог децата. И заможните полудяха. На дпс и герб хората. Бойко да си ги укроти на дпс и герб крадат, а от рашков не мигат и полудяват. Кой ги кара да строят без нотариакен акт. Умни будали. Имат пари, вземат или купуват от бедните без нот акт, отива бкп номенклатурата на дпс или герб ори кмета и си уреждат нот актове, а сега построиха и ги е дтрах да не им ги изземат. Глуоави стари комунисти. И затова ние безпартийните зяпаме и не искаме да вземем страна, понякога им казване, замълчи.. За хубаео, но.. Чакат с далавери и ако няма ще се избият пимежду си имащите. Има си хора избрани, но явно трябва като рашков с топки. Бб е добряк и им дава, кой кво желае и така настъпи хаос. Нека Цветанов каже, той беше с тях. Може би аз ви подвеждам. Пила, което вуждам. Не съм оптимист за отвън чакащите да се завърнат а турци българи болни и няма кой да ги погледне. Бкп кво им е. Деца на държавна, от села бою в града. Богати и бедни
  • 69 оня

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Вълкът":

    Я си пий хапчетата ояден гербер:))
  • 70 Иво.

    6 2 Отговор
    Ице, ако си турите въжето с Кънев и Атанасов ще спасите България от голями мъки.
  • 71 Юрист

    9 1 Отговор
    Няма никаква актуализация на пенсиите. Защо лъжете пенсионерите?. Чисто и просто вкарват Бойковата добавка за постоянно в пенсиите. Ето как го правят! 1.Тавана на пенсията в момента е 1440 + 50 лева добавката на Бойко =1490 лева. Такава пенсия получава всеки тавански пенсионер месечно. 2. Правителството предлага новият таван да стане равен на 1500 лева. Тоест вдигат тавана на пенсията само с 10 лева. Тези 10 лева се вземат от малките пенсии, които от 350 лева с Бойковата добавка (300+50),ще станат вече 340 лева.Тоест с 10 по малко. Просто като бобена супа. Аман от манипулатори.
  • 72 АМИ ОТВОРИХА ГРАНИЦИТЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "Българите плащат кръвен данък":

    И БЪЛГАРИТЕ СЕ ЮРНАХА КЪМ ЗАГНИВАЩИЯ КАПИТАЛИЗЪМ...ЩО ЛИ
  • 73 Тошко

    4 3 Отговор
    Мишок ти освен герб и дпс друга дума не знаеш ли?Ваш ред е направете правителство и покажете на България че сте по добри!
  • 74 щаб за честни избори в България

    2 2 Отговор
    Как така Гешев не подлежи на контрол и никой не може да го пипне с пръст

    Коментиран от #77

  • 75 Аз Негодника

    7 2 Отговор
    АЗ НЕ СЪМ ФЕН НА ГЕШЕВ...НО ВСЕПА НЕ МОЖЕ. ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ ОЛИГАРХ...ДА ПРАВИ РЕФОРМИ В ПРАВОСЪДИЕТО...И В АФРИКА...НЕ РЕФОРМИРАТ...ТОЛКОВА ЧЕСТО ПРАВОСЪДНАТА СИ СИСТЕМА...И ПРЕСТАНЕТЕ С ТОВА...НАРОДА ГО ИСКА...60% НЕ СА ГЛАСУВАЛИ...

    Коментиран от #82

  • 76 ЛОШО Е ДА СИ НЕГРАМОТЕН И ПРОСТ (# 8)

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "така така":

    Колко трябва да си деб@илен, без юридическо образование и квалификация, да правиш коментар за гл.прокурор.
    1. За некомпетентни като теб, мога да кажа, че Ив. Гешев е най-успешният гл.прокурор (бг Лаура Кьовеши), но направи изявление, че ще се започне проверка за разграбването, приватизацията чрез РМД-та и кои участват, за откраднатите спестявания и пенсионният фонд, за предизвиканата хиперинфлация, фалитът на държавата и как се изпариха 700 млрд.лв. Идиот, цели 30г.бг народ очаква истината!
    2. Това не се понрави нито на видната приватизаторка К. Импексова, нито на Р. Гечев и всички участници, нито на русофили РР.
    2. Замислихте ли се, защо, поради каква причина, по чие разпореждане и в чии интерес, бяха изискани откритите в президентството военни секретни д-ти с Гриф "Строго Секретно", касаещи Националната Сигурност на България?
    За кого бяха приготвени? С плиткият ум, малко се сещат за ген.от КГБ Решетников и руските шпиони.
    За тези д-ти има секретен архив, какъвто президентството не е. Използвах главата си, не я носете само за равновесие.
    Харесва ли ви комунизмът, който върнахте, деб@или?
    Ще усетите по-тежката и от Виденовата Радева зима! Честито!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Защо пък

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "БАЩИЦАТА...СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..":

    Христо любомиров да е Бойкикиев?
  • 79 Ристьо , Ристьо вятър та вей на бял кон

    4 0 Отговор
    ЩО ВКЛЮЧИ БСП ВЪВ КОАЛИЦИЯТА БЕ РИСТЮО ...??? ЩО ГО НАПРАВИ , КАКВО ТИ ОБЕЩАХА И ТИ КАКВО ИМ КАЗА ??? А ДПС ОТДАВНА ИМАТ МИНИСТРИ , А ТИ СЕ ОТРИЧАШ ОТ ДОГАНЯ ??? АМА СТЕ ДУПЕ И ГАЩИ ....НАЛИ !!!!
  • 80 бай Даньо

    3 0 Отговор
    И как точно ДПС и ГЕРБ крепят Гешев!? Ало Ристьо, ГЕРБ в момента са низвергната партия в опозиция а ДПС са просто мръсна дума!? Дева до кога ще траем несвързаните глупости от тоя тулуп и необръснат алкохолик ! Аз за десанта на Росенец нямахте никаква координация с лошото ДПС нали !? А верваме!?
  • 81 Кучето

    0 0 Отговор
    Си лае, керванът си върви. И като върви отсяда в кервансарай. Да почива. А до кервансарая е джамията. Там се молят. И до джамията е медресето. Там се учат. Абе комплесни са работите. Кадия си требе, да го оправи. Кадия с акъл. А то само лаячи на празни ясли.
  • 82 Дамян

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Аз Негодника":

    Напълно съм съгласен. Христо Иванов е пионка и в ръцете на хора като Маджо и Иво Прокопиев.
  • 83 Лили

    0 0 Отговор
    Иванов ще направи и каже каквото е нужно за да зарадва задкулисните си покровители
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове