3 Август, 2021 20:43 9 451 98

Христо Иванов: Ако това са имената, това не е правителство на промяната

  • христо иванов-
  • итн кабинет-
  • слави трифонов правителство

Иванов не беше част от делегацията, която се срещна с Пламен Николов

Христо Иванов: Ако това са имената, това не е правителство на промяната - 1
Снимка: БГНЕС

Ако имената на хората в проектоправителството, които се появиха в медиите, отговарят на действителността, ние не можем да кажем, че това е правителство на промяната. Това заяви за "Дойче веле" съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

Той коментира имената, които по-рано днес изтекоха в медиите, като се твърди, че именно това ще е предложението на "Има такъв народ" за кабинет.

"Не участваме в инсценировки. Преценихме, че с оглед чисто информационния характер на тази среща, няма нужда да участваме в тези разговори", каза още Христо Иванов пред журналисти в Народното събрание.

Иванов не беше част от делегацията, която се срещна с Пламен Николов и представителите на ИТН днес. Разговорите между ДБ и ИТН продължават, заяви заместник-председателят на ПГ на “Демократична България” Владислав Панев след края на срещата.

„Влязохме, показаха ни ги, излязохме“ - така коментира днешната среща с ИТН Николай Хаджигенов от „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

Пред "Дойче веле" Хаджигенов е потвърдил, че парламентарната група на ИБНИ продължава да настоява за подписване на споразумение, преди да се ангажира с подкрепа за кабинета на ИТН. „Работата продължава, нека да видим, нека им дадем шанс поне“, каза още заместник-председателят на ПГ на ИБНИ.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъртия с мускала

    173 16 Отговор
    С тоя министър на ромите ме отказаха от това да ги подкрепям повече. Пълна глупост.Как кой? В България има българи, това е. Няма официално деление на етнос. Щом го няма в личната карта, не може да го има и в официалната власт. Делението е предпоставка за сепаратизъм и не трябва да се допуска. Трябва да успеят да ги задължат да спазват закона и обществените норми, а не да им се дава специален министър. Това каква интеграция е?!?

    Коментиран от #6, #66, #85, #90

  • 2 Даааа

    117 14 Отговор
    Подмяна е, не промяна.

    Коментиран от #10, #54

  • 3 Саше

    41 133 Отговор
    Прав е Слави, че ламтиш за пост.......

    Коментиран от #56, #94

  • 4 айде де

    35 97 Отговор
    Е ти ли си промяната,брадатко,с 10 депутати?Вземи се скрий някъде,не се прави на "гоУем"!
  • 5 1618

    137 12 Отговор
    Плaмeн Никoлoв вместо да си показва дипломите и да смята, че народа е стадо,което може да излъже да обясни, защо през почивните дни всичко,което беше свързано с него беше променяно,преправено, допълвано в държaвнитe рeгиcтри, дa ce прoмeнят дaтитe нa диceртaциите му, дa ce прoмeнят публикaции,чe и уикипeдия!Тoвa oзнaчaвa, чe тoзи чoвeк e зaвиcим или oт Пeeвcки или oт някoй друг? При вcички cлучaи той не е подходящ за премиер,защото започва с лъжа и измама!

    Коментиран от #41, #65

  • 6 Дъртия с мускала

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дъртия с мускала":

    Опа, това беше отговор под друга новина, ама и тука е релевантна...
  • 7 Георги

    27 36 Отговор
    Каза го Алф вицепремиер на Тиквата, както и още сини бок*луци от СДС

    Коментиран от #26

  • 8 розово

    50 1 Отговор
    А нещо за министъра на земеделието?

    Коментиран от #35

  • 9 1618

    99 12 Отговор
    Това е правителство на подмяната като се започне от кандидат премиера и се стигне до предложените министри!В него влизат лица, които имат езика и методите на Гешев и Цацаров , хора, които са зависими и нямат нищо общо с политиката за демокрация! Това правителство изобщо не трябва да бъде подкрепяно! То е в пълен контраст със министрите от Служебното правителство! А Тошко протежето на Станислав Трифонов , който се изживява като жалък лидер на партия типично в стила на Борисов си позволи да заплашва журналистите писали за плагиатството на Петър Илиев! Драги ми Тошко, това , че колежката на Петър Илиев не го е съдила не означава , че плагиатството не съществува !Журналистите го доказаха с факти! А, ти ги заплашваш също като Борисов! Колкото си дребен , толкова си и вреден
  • 10 зрънчо

    21 66 Отговор

    До коментар #2 от "Даааа":

    И кое е подмяната?Няма угодия на бай Ганя!Ти ли искаш да си министър?

    Коментиран от #23

  • 11 JEFF

    81 7 Отговор
    Правилно, гласувайте против . По-добре нови избори.

    Коментиран от #68

  • 12 Дададаад

    36 47 Отговор
    Тоя се надява да вземе повече депутати с нови избори, ама се видя, че стигна тавана. Да влизат Възраждане на мястото на тия и Слави. Там е истината само. Лошото е, че трябва да намалят малко про руската пропаганда...

    Коментиран от #30

  • 13 1618

    100 13 Отговор
    Тoтaлнo измaмeни ca вcички хoрa,кoитo ca глacувaли зa ИТН!Cтaниcлaв Трифoнoв мoжeм дa гo cрaвним eдинcтвeнo и caмo c прeдaтeля нa Лeвcки-пoп Кръcтьo!Пo cъщия нaчин кaктo бяхa прeдaдeни идeитe нa Лeвcки зa шeпa пaри,пo cъщия нaчин Cтaниcлaв Трифoнoв прeдaдe нaдeждитe нa хиляди хoрa зa cмянa нa диктaтoрcкия мaфиoтcки мoдeл Бoриcoв!Cъжaлявaм цeлия бългaрcки нaрoд, a към Cтaниcлaв Трифoнoв и ИТН мoжeм дa изпитвaмe caмo oтврaщeниe и пoгнуcа!

    Коментиран от #16, #19, #47

  • 14 Анджело

    55 2 Отговор
    От сега масетне на Слави му остава една стратегия. Стратегията на Борисов. На всяка цена да задържат властта. И още хиляда години да минат все тая. Хората си остават хора.

    Коментиран от #27, #45

  • 15 Начо

    69 5 Отговор
    На следващите избори ще правите компания на патриотите никога повече за вас
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 1618

    73 9 Отговор
    Cтaниcлaв Трифoнoв излъгa в eфир и мaнипулaтивнo прeинaчи думитe нa Хриcтo Ивaнoв- Тoй кaзa кaктo в eфир , тaкa и нa ИТН, чe Cлужeбнитe миниcтри ca нa- дoбрoтo рeшeниe зa Бългaрия! Тoвa, oбaчe никaк нe ce хaрeca нa eгoтo нa Трифoнoв , кoйтo нe ce cъoбрaзявa c чуждo мнeниe и e cвикнaл дa прaви кaквoтo cи иcкa и кaктo cи иcкa!Нaпaдкитe cрeщу Cлужeбнoтo прaвитeлcтвo дoйдoхa cлeд кoнcултaциитe c ДПC и БCП, кoeтo гoвoри нe caмo зa пoлитичecкa нeдaлнoвиднocт , нo и зa зaвиcимocт!

    Коментиран от #43

  • 18 Последния Софиянец

    56 11 Отговор
    Мирчев ми каза че няма да гласуват за Слави . Остава си Служебното правителство.

    Коментиран от #44, #48

  • 19 Дъртия с мускала

    67 14 Отговор

    До коментар #13 от "1618":

    Аз се чувствам предаден. Толкова надежди и на края тоя буламач и това надменно държание... Ех Радеееев, Радев. Що не направи една партия и да ги ометеш всичките, бе човек....
  • 20 Анджело

    13 13 Отговор
    Ти пък. Поп Кръстьо не е предател на Левски бе фес
  • 21 Баба

    29 10 Отговор
    Ристеее, пази се! Иде Тошко с тесличка в ръчичка...

    Коментиран от #28, #31, #50

  • 22 Behemoth

    65 4 Отговор
    Аз не мога да разбера тия дето гласуваха за чалгата защо се чувстват измамени....защото са глупави ли?Психопрофила му е същият като на тиквата ......
  • 23 Даааа

    41 8 Отговор

    До коментар #10 от "зрънчо":

    Мутро-дпесарската-ДС олигария видяха , че има честни хора и бързат чрез чалгаря да подменят недволството, а за що да не съм и аз министър, 1000 пъти съм доказал в жиеота си, че съм честен, отговорен и ръководител. В тоя народ има и смели и честни хора, трябва ли да оставим шепа самозабравили се мутри и дъртаци от ДС , да унищожават държавата?

    Коментиран от #46, #58, #62

  • 24 Анджело

    40 2 Отговор
    То е ясно. От всеки сценарист и шоумен, политик не става. Но... Идват нови избори
  • 25 Евалла

    45 5 Отговор
    Христо Иванов,... Ако това е правителството на Итн, то значи да се затлачим в тинята.. Недовършенои спряно! изчегъртване на мутрите от гроп и от друга страна борба с чутуритр на тошко, слави и пишман министерите - пионки
  • 26 Я кажи

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Георги":

    Откога ИТН станаха червени?

    Коментиран от #32

  • 27 1618

    57 7 Отговор

    До коментар #14 от "Анджело":

    Станислав Трифонов вече е свършен и той го знае! За това се затвори и не излиза! ИТН се разпадат и отиват на дъното! Тотално се провалиха с предателството , с подмяната на вота, с наглостта и арогантността с некадърността си!
  • 28 Последния Софиянец

    38 4 Отговор

    До коментар #21 от "Баба":

    Тошко постави нов Олимпийски рекорд по бягане с препятствия по улиците на София в петък вечер.ха ха ха

    Коментиран от #52

  • 29 Чичак

    10 32 Отговор
    Я, Ицката Маджов не му харесват министрите?!Щото нЕма от Де Бъ в това правителство .Прокопи ще ти спре кинтите бре , щото не си свърши работата както трябва!

    Коментиран от #34

  • 30 1234

    18 17 Отговор

    До коментар #12 от "Дададаад":

    А къщата за 200 000 от субсидията, която Копейкин си построи на брега какво ще я правим?
  • 31 Звучиш

    20 5 Отговор

    До коментар #21 от "Баба":

    като феновете на Боко - "Ей сега Бацето ще ги оправи тези комунисти, всички ще ги смачка". Потвърждение, че от ИТН сте същите като ГЕРБ.
  • 32 1618

    38 4 Отговор

    До коментар #26 от "Я кажи":

    От както Станислав Трифонов загуби разсъдъка си и се затвори! Въобразява си че е пастир на стадото народ , който той ще управлява задкулисно както си иска и когато си иска от дивана!
  • 33 Илхан

    57 8 Отговор
    Прeди избoритe Cлaви oбeщa дa изчъгъркa Гeeрб,ДПC,БCП, Гeшeв нo ceгa cлeд избoритe cкaчa нa cлуж. миниcтри кoитo ce прoтивoпocтaвихa нa мaфиятa, oбърнa пaлaчинкaтa. Нови предсрочни избори.
  • 34 Ама

    10 2 Отговор

    До коментар #29 от "Чичак":

    Ти чуваш ли се? О, не Боко ще гласува против правителството защото няма министри в него. Казваш същото нещо. Човека може просто да не харесва министрите.
  • 35 смерш

    22 2 Отговор

    До коментар #8 от "розово":

    А нещо за министъра на транспорта?
    Ако итн смятат,че той е достатъчен за да имат подкрепата на дб,много се лъжат!
    Нищо че е 100 %-в соросоид!
  • 36 ПЕТЪР

    38 4 Отговор
    Илиев ,пробутван от Герджиков,почетен консул на офшорната зона на Барбадос,само този факт е уличаващ.Отделно по страници са отбелязани плагиатствата му.Тошко и онова бакалавърчи Балабанов какво въртят и сучат.Да се заинтересуват ,ама две не могат да кажат.Другия факт "ратай" на ЦАЦАРОВ в масонската ложа слънце ориент,в чиято управа е и ИВАН ГЕШЕВ и този ПЕТЪР ИЛИЕВ ЩЕ СЕ БОРИ С МАФИЯТА И ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО НА ГЕШЕВ -АЙДЕ БЕ ВИЕ ЗА СЕРСЕМИ ЛИ НИ ВЗЕМАТЕ.Последно има кантора с един куп счетоводителки,пари ли пере???????????Мирише на трансакции към офшорки?????? СЛАВИ кого правиш на балами бе?????САМО ПОДМЯНА.ХВЪРЛЯЙ МАНДАТА ПРЕДАТЕЛ.ИЛИ ТОЯ ДА СЕ САМООТКАЖЕ ,ЧЕ РЕЗИЛА МУ ,ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ.ЗАЩИТНИЦИ НА ГЕРГОВАТА ОЛИГАРХИЯ И ГЕШЕВАТА НЕ ЩЕМ.

    Коментиран от #67

  • 37 Мосв

    23 2 Отговор
    .. Отново се сблъскваме със задкулисие в МОСВ.. За предложената госпожа има нулева информация, няма снимка!.. Крие ли нещо гжа Силвия мисля че беше, има ли нещо общо с ГБС АД,... всички знаят че Пешови са свързани с Гроп, Дпс, прасе, шапка... ударна усвояваща фирма!... Освен това за тази фирма ще кажа, че изградените от нея обекти са с около 70%завишени от реалните цени.. Славей ти си на ход

    Коментиран от #75

  • 38 АМИ

    25 2 Отговор
    министерство на турците с министър ДАНЧО-МЕНТАТА няма ли да има???????ХА-ХА?????ДИГАЙТЕ СЕ ПРЕДАТЕ ЛИ,отивам да сека сопата.
  • 39 Истината е

    27 1 Отговор
    че ИТН не искат да правят правителство, защото не могат.
  • 40 Това

    33 2 Отговор
    правителство даже не е на подмяната. Това е някакъв нонсенс
    - сбирщайн. Никакво гласуване за тези илитерати. Срам, голям срам от тези неграмотници! Господи, спаси България!
  • 41 Този е

    26 1 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    болен мозък. Кой си показва дипломата за средно образование, ако имаш една камара такива след нея! Чалга-комплексарите избиха рибата!

    Коментиран от #51

  • 42 Дългият

    24 1 Отговор
    България не е лаборатория, за да си правим опити...
  • 43 От болестта

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "1618":

    му е. Не го слуша главата.
  • 44 РАЗВАЛЕН ТЕЛЕФОН☎

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    АМИ АКО ПОДКРЕПЯТ ШНОРХЕЛУ,А ШО КЕ ПРАИШ,А🍴

    Коментиран от #49

  • 45 Те няма

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Анджело":

    да я спечелят, а ти говориш за задържане.
  • 46 Какво си

    7 9 Отговор

    До коментар #23 от "Даааа":

    доказал? С евтините просотии на ристьо, ко доказа майка? ДБ и честност е като индианец ядрен физик! 😂
  • 47 А не

    10 8 Отговор

    До коментар #13 от "1618":

    Я по-полека!Вие си го избрахте .Сега му "сърбайте попарата"Ама отсега се кефя,как за отрицателно време ,ще ви "разгони фамилиите",само да посмеете да протестирате.Това да не ви е ББ да ви търпи в името на гражданския мир.
  • 48 А на тебе

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    звездите говорят ли ти като на Алена. Върви се лекувай и не назовавай фамилиарно имената на хора, които не познаваш.
  • 49 Този

    3 1 Отговор

    До коментар #44 от "РАЗВАЛЕН ТЕЛЕФОН☎":

    просто е едно болно дрънкало, което хал-хабер няма от нещата.
  • 50 Кой Тошко

    10 0 Отговор

    До коментар #21 от "Баба":

    Оня , който не си подстригва перчема, за да изглежда по-висок ли!
  • 51 Смях

    11 0 Отговор

    До коментар #41 от "Този е":

    И къде служил в казармата🙂🙂🙂. Умрях от смвх чак и пречоръка от мястото където е служил🙂🙂🙂. Неее това не може да е сериозно.
  • 52 ТO ШИБA

    0 2 Отговор

    До коментар #28 от "Последния Софиянец":

    ПЕТЪР МЕЖДУ РЕЧКИ:АЛОУ 🍴КОГА СОФИЯ СТАНА КВАРТАЛ НА ТОКИО,А🌚
  • 53 Ема

    10 0 Отговор
    От трън, та на глог! "Умно село", не усещате ли, че водите на язовира се надигат? Те се надигнаха още от момента на първия ви "умен" вот, ама кой да ги види като глупаците нарочно си затуляха очите и ушите, щото пред тях се мержелееха само празните им илюзии, развети като платна на спасителен кораб. Уви, избиратели, който повтарят грешките си с още по-голяма последователност и сила, накрая завличат всички на дъното...
  • 54 Бай...

    19 0 Отговор

    До коментар #2 от "Даааа":

    Слави игнорира НС, точно като Борисов и подобно на Доган! По никакъв начин не виждам парламентарната демокрация!
  • 55 Пенсионер

    6 6 Отговор
    А ти каква промяна си бе, Ристе?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Славист

    4 1 Отговор
    Петък пред парламента. Има меки домати, евтини.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 зрънчо

    5 3 Отговор
    И тоя сайт е гербаджийски тролове,махнаха ми коментара!
  • 60 зрънчо

    7 11 Отговор
    Тая ли гербаджийска подлога,бай Ристо-гербаристо е промяната,бе?Тоя дето беше министър на бат ви Бойко,сега ми говори за промяна!Всички герберасти да заминават за Белене!НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!АЙДЕ У ЛЕВО ГЕРБЕРАСТИ!
  • 61 оня с коня

    7 9 Отговор
    Разни ПОЛУГРАМОТНИ сЪЩЕСТВА Крещяха "Долу",пУсуваха,чумосваха тука преди Изборите Борисов и ГЕРБ,екзалтирани от вдигнатия Президентски юмрук.И ги питах 100 пъти КОГО предлагат,те обаче Упорито мълчаха.Разгеле един отговори многозначително:"Бе Ние да ги свалим,пък ПОСЛЕ ще му мислим".Е КАКВО ИЗМИСЛИХТЕ бе Мислители и СЪС КАКВО?Ама който и да додел след Борисов,щяло да бъде по-добре...Чакайтеее,още не ви е полазил Глада и не сте усетили ефекта на Неработещата икономика и липсата на Еврофондовете!И точно тогава ще осъзнаете че от Лощото има и МНОГО по-лошо..

    Коментиран от #69

  • 62 зрънчо

    3 5 Отговор

    До коментар #23 от "Даааа":

    Тaя ли гeрбaджийcкa пoдлoгa,бaй Риcтo-гeрбaриcтo e прoмянaтa,бe?Тoя дeтo бeшe миниcтър нa бaт ви Бoйкo,ceгa ми гoвoри зa прoмянa!Вcички гeрбeрacти дa зaминaвaт зa Бeлeнe!НИКOГA ВEЧE ГEРБ!AЙДE У ЛEВO ГEРБEРACТИ!
  • 63 Руйцфук

    7 2 Отговор
    РИСТЕ, Боко затова се кефи, защото видя кои са хората, които ще потопят лодката наречена ИТН. По големи кариеристи и невежи некадърници едва ли е можел да желае.
  • 64 5091

    3 3 Отговор
    Прокопиев каза: "Ако това са имената, това не е нашето правителство!"
  • 65 455667

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    Това да го обясни герпаджийската шефка на нацид защо е ровила поръчково регистрите, КОЙ и нареди??? Пак ли той?
  • 66 #мисли

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дъртия с мускала":

    Въпросните цигани трябва да се интегрират, защото последните 30г това е пълен провал. Държат ги невежи и ги експлоатират по избори.
    Те трябва да бъдат част от обществения живот, данъци-манъци и тн.

    Коментиран от #81

  • 67 554434

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "ПЕТЪР":

    Прав си, да се отказват навреме, че народа му кипна и ще откачи, най мрази предатели и лъжци.
  • 68 И кое ще

    1 8 Отговор

    До коментар #11 от "JEFF":

    Различно при нови избори?Боко се връща на бял кон.

    Коментиран от #70

  • 69 То ако

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "оня с коня":

    ставаше така, както някой си фантазира!
  • 70 С ежедневните

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "И кое ще":

    лъжи и простотии! Оптимист!😂
  • 71 бай Даньо

    2 6 Отговор
    Аз пък съм много доволен от правителството на Славун , защото дава добър повод на Ганчо революционера да си седна на поцрания задник и да преразгледа концепцията за "калинките на ГЕРБ" и после и за други обърквания ще говорим .... Ще се учим на час по лъжичка по трудния начин.
  • 72 Алипи

    6 7 Отговор
    Наиграхте се. Ето ви раптили, мутри вън, Пинокио, сестра Галева, Дончева, Капон, Бабикян и цялата плеяда жадни за власт и пари злобни и алчни муцини. Това са всичко друго, само не и хора. За заплатите си решиха единодушно: Не се пипат. А пенсионерите мизерстват. Нито една превилегия не си намалиха, не да премахнат. Време е суверена да взима сопите и да ги измете. Всички са маскари.
  • 73 ММтт

    4 1 Отговор
    тоя ми стана противен,най-големите крадци от времето на иван костов,ще искат реформи,ужас
  • 74 Към ДБ

    2 2 Отговор
    Ще чакаме 2025 ДБ да предложи правителство ,като им се даде мандат след мажоритарните избори..... След еврото и Шенген и още какво ли не ;).
  • 75 Ще ти отговоря

    5 0 Отговор

    До коментар #37 от "Мосв":

    Слави е дал обещание на Ем Димитров -мафиота да не бута Мин на екологията и те чрез гжата кандидат министерска ,шишето и един вииисш магистрат който има шапка да продължават да грабят от МОСВ ..нищо сложно,кервана си върви:)
  • 76 В моята секция в София, където бях член

    15 2 Отговор
    В моята секция в София, където бях член на комисия, имаше секретар, представител на ДПС. Той гласува в секцията, но при прегледа на резултата нямаше нито един глас за ДПС. Деликатно попитах за кой е пуснал подкрепа, когато си тръгнахме. Беше за ИТН. И добави: Те са малко сложно нещата. Още тогава ми светна, че има сценарий.
  • 77 петьо

    6 3 Отговор
    ИТН = ГРОБ , НЯМА РАЗЛИКА

    Коментиран от #78

  • 78 Малко се обърка!

    5 4 Отговор

    До коментар #77 от "петьо":

    ДБ = на герб! Герб лъжат и дб лъжат! Герб плащат на тролове да манипулират и лъжат и дб плаща на тролове за лъжи и манипулации! Герб има задкулисие зад гърба си в лицето на доган и дб има задкулисие зад гърба си в лицето на прокопиев! Герб са подлеци, лицемери и гьонсурати и дб са подлеци, лицемери и гьонсурати! Та къде са разликите? Май само една! Бащицата! Приликата е толкова огромна, че не са герб 2! Дб са си направо отражението на герб в огледалото!
  • 79 Аха

    4 3 Отговор
    Името Христо Иванов, какво ви говори и нема нужда да се напъвате само излиза
  • 80 Асен

    4 4 Отговор
    Пак е недоволен защото пак не добара кокала!
  • 81 Фаро

    0 9 Отговор

    До коментар #66 от "#мисли":

    И аз така мисля и това не може да продължава повече.Идеята за ромско министерство според мен е добра и министърката е арна и умна ромка,ще оправи нещата и след време няма да има нужда от такова министерство ще загуби смисъл
  • 82 Кратък анализ на видеото на мутрата слав

    9 2 Отговор
    Кратък анализ на видеото на мутрата слави във Фейсбук:
    1. Все едно гледаме и слушаме бойко борисов – начин на държане, на говорене, на мимикрия, на арогантност, на делюзия, на простащина и т.н. трифонов е решил да управлява от Фейсбук както двойника си борисов. тошку (с малка буква!) е новата севдаТВ!
    2. Хвърляне на елементарни мантри – от рода – всички ни мразят, не им даваме постове, ние сме най-великите затова ще управляваме сами. Най-голям враг – отново Христо Иванов и Демократична България
    3. Искал да си върши работата без да се показва в публичното пространство, не се смятал за политик. Сори, а какво си тогава? Дрънкаш години наред политичска пропаганда, правиш глупав референдум, промиваш мозъци с простотии (без никой да те цензурира от властта! Що тъй? Нали се броиш за дисидент!) Правиш партия, агитираш нон стоп от тъпия си телевизор, избират те, гласуват за теб – не влизаш в парламента. Пак ходиш на избори, пак агитираш, пък после не поемаш отговорност да управляваш и почваш да се криеш! Не става така – или ще се занимаваш с политика или няма, а ако го правиш, дължиш отговори на обществото! Не се прави на глупав!
    4. С Николай Василев – си търсил хора с опит. Бравос! И защо точно с него никой не разбра. С човека с плавниците си търсил човек без опит…
    5. Христов Иванов като какъв предлагал министри? Божеее, ами като депутат в парламента и съпредседател на коалиция! Къде пише, че не може?!
    6. Българите имали нужда от спокойствие! Не, българите и
  • 83 Всички недоказали се калинки 🐞 от ГРОБ

    7 1 Отговор
    Се вляха в редиците на И Т Н ! Пример: Благоевград и много други места в страната !
  • 84 По лъжите ще го познаете

    6 1 Отговор
    В едно интервю Слави беше казал, че желае " да остарява, като катедрала". В този клип, аз виждам един панелен изпразнен от съдържние "травопост" . Така ще те запомнят хората злобен, прост, злъчен и посредствен.
  • 85 Айде

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дъртия с мускала":

    пак този джендърски соросоид дава акъл.
  • 86 Опитен

    1 3 Отговор
    За каква промяна "дрънкат" всички не мога да разбера? Ще минаваме от атлантически капиталистически пак към социализъм или какво? Но Господа, за да има промяна първо трябва да има "Перестройка", не разбира те ли? Назад към референдуми!
  • 87 Кога

    4 0 Отговор
    ще обявите министъра на турците-Йордан Цонев/ментата/и заместници Слави Дългуча и Бойко Методиев кюлчев -ФЕСА.То съществува министерството на турците във всяко правителство с ръководна роля в разпределението на порциите.Като им дръпнат паничката по РЕВА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.
  • 88 До коментар 87

    3 1 Отговор
    По.добре да бяхте писали и Бойко маркуча.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Gowo

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дъртия с мускала":

    Това е всевиждащата ръка на ДПС.Министър на ромските въпроси никога в БГ историята ни е нямало Дори и в след освобожденския период не е имало министър по турските въпроси.Има конституция.И трябва да се спазва
  • 91 46ддкщщгк5к

    6 3 Отговор
    Това което правят от ИТН не са преговори с бъдещите политически партньори ДБ и ИБНИ. Това е гавра с тях, начин да ги обвиняват и унижанат. Зад всичко прозира нещо брутално и агресивно от страна на ИТН. Целта им определено не е промяна. Те нямат намерение да решават промлемите на българското общество като цяло, а явно зад тях стои някакъв кръг от хора, защото те се промениха коренно между последните избори. От партия на провяната срещу ГЕРБ и ДПС, те изведнъж се обърнаха срещу уж бъдещите си партньори ДБ. Какво ги накара да променят позицията си и кой стои зад това?

    Коментиран от #93

  • 92 сороснерес

    2 1 Отговор
    О..Иванов..отчита се пред ДВ...на сорос...от там го дърпат за мустака ..и затова се върти като пумпал..иска постове , а получава само един голям мазен..
  • 93 сороснерес

    3 2 Отговор

    До коментар #91 от "46ддкщщгк5к":

    ДБ са кърлежи на сорос ..също и хаджигенов..

    Коментиран от #95

  • 94 истината

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Саше":

    Напротив. Слави ламти за еднолична власт в неговите собствени ръце, без да има мнозинство, има само 24%, като има 51% може да си го позволи, но с малцинство еднолична правителство не се прави. 2018 година коренно различни партии в Германия се консултираха 4 масеца и половина докато напишат 150 страници споразумение за политиката, която ще водят и докато си разпределят министерствата. Нашия самонадеян егоцентрик Слави не искал споразумение, не искал да му дават предложения за министри. Ами какво искаш бе Таранкольо, да управляваш като Борисов еднолично? Само че Борисов беше по-умен и управлява с патриотите, даде им министерства.
  • 95 Буров

    3 1 Отговор

    До коментар #93 от "сороснерес":

    ДБ са най-подготвената партия, с най-добра политическа програма, с компетентни специалисти. Разочарованите от ИТН ще прелеят гласовете си в нея на следващите избори.
  • 96 Тракиец

    2 0 Отговор
    Абе направете Ристю главен прокурор и всичко ще си дойде на мястото.Човека това му е мечтата.
  • 97 КОГА ДРУГАРЯТ БОЙКИКИН

    1 0 Отговор
    ЩЕ СТАНЕ ДЕМОКРАТ....КОГАТО МИКА ЗАЙКОВА СТАНЕ МИС СВЯТ.....
  • 98 нали

    0 0 Отговор
    добро утро
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове