Last news in Fakti

5 Август, 2021 10:39 14 410 198

Сашо Диков: Слави се самоубива

  • сашо диков-
  • слави трифонов-
  • слави трифонов правителство-
  • итн кабинет

Все още не вярвам, че го самоубиват!

Сашо Диков: Слави се самоубива - 1
Снимка: Фейсбук

Слави не пее добре. Май и на виола свири посредствено. Но пък разпродаде стадион “Васил Левски“ по-бързо от Мадона....

И милиони гласуваха на неговия референдум, първоначално с шест въпроса, а после - с три. И нито един от тях не решаваше важен проблем за страната. В крайна сметка само няколко хиляди гласа не стигнаха тези въпроси да бъдат задължителни. И Слава Богу, май...

Слави направи партия, мълча дълго в предизборния период, стана втори и започна да се държи като „хванал Бога за.... по Ваш избор.“ В стил „нямо кино“ дори спечели вторите избори и, както казва адв. Хаджигенов: „Слави стана Бог, а за негов Пророк определи Тошко“.

И стана страшно!

Немалко хора очакваха да стане страшно хубаво, а то стана страшно гадно. Татуировката на гърба с 20-сантиметрови букви „No Mercy“ („Без милост”), той сложи на челото си, а буквите са 50-сантиметрови.

Слави,

ти започна с безмилостно нарушаване на основни принципи в политиката. Тук изброявам 4 точки, а по-долу ти оставям и някои пояснения:

1. Ти прояви не просто неуважение, а направо безмилостното унижение към евентуалните си съмишленици и партньори.

2. Ти приложи безмилостно и безсрамно двойни стандарти.

3. Ти допусна безумни прояви на неподготвеност, страх и сватбарщина при кадровите решения.

4. Ти допусна отчайващо тъпи лъжи за лесно проверими неща.

Слави, по точка едно.

Сигурно помниш, в края на м. май те посетих в един неделен следобед в огромния ти сумрачен кабинет в „Левски Г“. Оставям настрана вида ти.

Казах ти да престанеш да се криеш, да седнеш на една маса (буквално) с другите партии и дадеш знак, че правите нещо заедно. Според мен, този знак щеше да повиши резултатите и на трите партии в предстоящите избори на 11-и юли.

В деня преди печалната пресконференция в БТА, когато най-после вдигна телефона си, ти казах, че трябва да престанеш да унижаваш другите партии, а да говориш с тях публично. Напомних ти, че депутатите ти са малко над 60, а не 160. Ти ми наприказва куп неща за „протестните партии“. Особено зловещо прозвуча твърдение по адрес на един от хората там...

Обаче нафуканото ти поведение в стил „политиката на свършените факти“ продължи. Първото правителство ни съобщи сам още преди да бъдат обявени крайните резултати (на запис с аутокю). Във втори епизод от политическото шоу „Кой ще приеме мандата“ разбрахме официалния кандидат не преди, а след последния момент. Уж министрите щяха да бъдат обявени директно в Парламента, но в стил „Бойко Борисов“ ти се отметна и удостои някои партии с честта имената на министрите да им бъдат съобщени (и то без дебат) минути преди официалното обявяване. И като гарнитура - никакви писмени споразумения, никаква промяна на имена след разговорите. Това беше по точка едно.

Слави, по точка две.

Първият ти избор на премиер беше човек с безпорни качества, според мен. Но ужасно обременен от политическото си минало на ключова фигура в предишни правителства. И само заради шума около неговото минало ти го смени.

Вторият ти официален кандидат обаче, се оказа неуспешен продавач на шнорхели. Интересно ми стана да разбера, че офисът на тази „мултиконтиненталната компания“ е... в Орландовци. Но това е най-малката беда!

От парламентарната трибуна твоят Тошко (под бурните аплодисменти на ГЕРБ и ДПС, докъде се докарахте) громеше Асен Василев като „крадец на интелектуална собственост“ и Кирил Петков като „участник в какви ли не тъмни сделки“. Пуантата - „крадец на такава собственост не може да бъде министър в твоето правителство“. Но когато се оказа, че последният ти (засега) пишман-премиер има проблеми с докторантурата си, реакция няма. Същият този прояви селската наглост да каже, че щял да разреши публикуването на дисертацията си „само срещу заплащане“...


Още по-нелепо стана когато се разбра, че твоят фамозен адвокат Петър Илиев е откраднал интелектуална собственост от своя колежка. После изкупил компрометиращата го книга от всички възможни места. И какво последва? Вместо правосъден министър в първия вариант, Илиев вече е вътрешен министър в екипа на Плавника. Това беше по точка две.

Слави, по точка три.

Когато даваш повод на Еднокнижния Бойко да се гаври на темата граматика (с основание), значи съвсем си изтървал нещата. На 3-ти август по повод неизпратената покана за разговори с ГЕРБ, той се изцепи: „все ми е тая дали ще ми изпрати неграмотно написана покана“. И наистина как допусна на поканите за разговори с партиите в текст от три реда да има седем граматически грешки?!

В петък, 17 часа, стана известно името на Анонимника, сложен от теб за премиер. Веднага поне трима депутати от опозицията казаха, че до обяд през същия ден кандидат-премиер е бил Петър Илиев. Като реакция от ИТН последва: „Не, той е определен преди две седмици“ (за тази лъжа на ИТН малко по-късно).

Но какво пролича 4 часа по-късно от участието на Шнорхела в „Панорама“:

Той наистина даваше вид на човек, току-що изритан на сцената пред прожекторите, комуто е казано: „говори каквото ти дойде на ума, за да спасим шоуто“. Освен глуповато звучащото му самочувствие, той пледираше за приемственост (може би от Б.Б.), за консенсус (вероятно с ГЕРБ) и стигна до гвоздея на програмата си, че ще „ревизира Преспанския договор“. Запознати са наясно, че Преспанския договор е между Гърция и Северна Македония, и че България, дори с уникум-премиер (според неговите думи), не може нищо да направи. Друг е въпросът защо Бойко Василев не го поправи. Според мен, защото щеше да го направи за смях пред аудиторията така, както го съсипаха след предаването в социалните мрежи. След гвоздея дойде и черешката: мечтата му била „да направи България просветена държава“. Представяте ли си от едната страна озверялата безскрупулна мафия с милиарди и от другата страна - нашият сбърканяк просвещава българите. След черешката не знам какъв плод следва, но искам да кажа, че от устата му не се чуха думите „корупция“ и „Гешев“. За съжаление тези думи не се чуха и от устата на водещия, но това е друга тема...

За кадровата политика странностите са безброй: Пророкът Тошко напада с ченгеджийски номера служебните министри, а брани геройски Петър Илиев. Какво се „променя“: вместо правосъден, става вътрешен министър. Eдна докторка е здравен министър в първия вариант, във втория - нещо съвсем друго. Финансистът Любомир Дацов беше преди министър на икономиката, сега изобщо го няма. Анонимен адвокат от Велико Търново, изрекъл най-грозни обиди по адрес на „Демократична България“, е министър на правосъдието и т.н.

Слави, по точка четири.

Защо трябваше дни наред да лъжете, че Петър Илиев никога не е бил обсъждан за премиер, а едва сряда сутринта по БТВ Тошко Йорданов да признае, че сте лъгали? Но това все пак е лъжа на дребно. Голямата истина е, Слави (според мен), че:

Лъжеш (излъга) доверието на стотици хиляди млади и образовани българи. Унижаваш (унизи) онези, които могат (можеха) да са ти съюзници.

Дори направи немислимото: на темата „морал“ Бойко Борисов да звучи убедително. Цитирам: „огромно унижение е за всяка партия да подкрепи правителство без никакви политики“. Ти принуди уважаван професор като Николай Слатински да извика: „ИТН демонстрира изнасилване на политиката и оскверняване на демокрацията. ИТН играе брутално, безпардонно и арогантно“.

Теодор Ушев отиде още по-далеч: „Оставка, Мутро! Вземай си бездарните сценаристи и музиканти и се омитай в крайпътно заведение край Учин Дол, където ви е мястото“. С някои крайности на Тео няма да се съглася. Но наличието им в неговия текст е показателно.

Слави,

ти прекрачи границите на нормалното политическо поведение и си на път да си навлечеш не просто разочарованието, а презрението на огромен брой свестни и интелигентни хора. Как не проумя, че са нужни хора не толкова с чужди езици, а със собствени топки?!

Имаш ли ход назад (който всъщност е напред) не знам...?! Знам, че ще бъдеш наказан. Как? Трудно ми е да кажа.

Ще завърша с нов цитат от Николай Слатински като обръщение към депутатите, които трябва да гласуват твоето правителство: „В такава перверзия не можем да участваме, защото сме морални хора с принципи и отговорни пред избирателите си. С други думи пред Суверена, в когото вие от ИТН се кълнете, докато пет пари не давате за него.“

И накрая ще добавя още нещо от мен. Един от министрите, когото огромен брой българи аплодират, каза, че ако се объркат нещата, ще бъде първият на площада. Дано такива хора влязат в листите на някоя от сегашните, а защо не и в бъдеща партия. При нови избори такива хора могат с общи (подчертавам, общи) усилия и талант да изпратят на политическото гробище всички пишман месии и пишман спасители.

Спестявам конфузни за теб факти от съвместната ни работа и дано проумееш, че нито си чак толкова независим, колкото се опитваш да се изкараш, нито си чак толкова голям радетел на свободното слово. Нека това си остане между нас и да те принуди най-после да слезеш от „тенекиения трон в Левски Г“. И макар по анцуг, слез и седни с „грешниците“...

Защото онова, което властваше досега, е ужасяващо. Не ми се мисли, ако се върне пак на власт, за което с досегашните си действия по-скоро помагаш. Не ми се мисли за печалното ти поведение по време на интервюто, когато Б.Б. гостува в твоето студио, и това да се повтори отново в огромен мащаб.

Събуди се! Особено ако не са те приспали с „голяма доза“...

Сашо Диков


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 192 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    206 23 Отговор
    Славчо връща Тиквата на куцо бяло магаре.

    Коментиран от #75

  • 2 Последния Софиянец

    207 16 Отговор
    Вчера на протеста за спасяване на Халите Христо Иванов каза че няма да подкрепи Слави.Имаше и хора от БСП .И те също няма.

    Коментиран от #4, #7, #25, #68, #113, #164

  • 3 Любица К

    30 160 Отговор
    На баща ти викаха Дико Куката, защо и ти се държиш така?

    Коментиран от #12

  • 4 протестър

    260 29 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Служебният кабинет да стане редовен. Амин!

    Коментиран от #35, #47

  • 5 Бен Гън

    241 17 Отговор
    Сашко е ветропоказател и в случая трябва да му се признае че е прав.
  • 6 баба яга

    29 234 Отговор
    Абе Дикoff, това Прокопиев ли ти го написа? Ти не може да пишеш, неграмотнико от ВИФ.

    Коментиран от #74

  • 7 mi6osp

    37 9 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ккаво стана с новата тройна коалиция?
  • 8 политолог

    101 13 Отговор
    Когато мандата отиде при Нинова , Цлавчо ще подкрепи ли служебния е въпросът .

    Коментиран от #16, #52, #60

  • 9 Пич

    170 18 Отговор
    За Славчо не ме интересува... Самоубиха се обаче учудващо много български гражданин от селски произход , които гласуваха за чалгарите... А и някои още чакат тези да ги оправят... Егати... Сигурен съм , че ще бъдат оправени...

    Коментиран от #26, #62

  • 10 сашка бе

    104 13 Отговор
    Е чак пък да се самоубива , винаги му остава варианта '' тъпо шоу '' , а при интелектуалното състояние на материала той си е достатъчно печеливш , пък Славчо се и оказа достатъчно предприемчив в тази област и касира общо взето добре. Това с политиката му е в стил като при циганите киселото мляко и морето , ами ако вземе та се подкваси. Човекът просто си е свикнал на тъпа публика .

    Коментиран от #78

  • 11 mi6osp

    146 7 Отговор
    Слави е само марионетка, кукловодите му се оказаха глупаци, ниво милиционери.

    Коментиран от #99

  • 12 осветен

    55 17 Отговор

    До коментар #3 от "Любица К":

    Слави е агент на ДС.
  • 13 фантазиябол

    29 5 Отговор
    айде отделиха главата от тялото
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 БАЙ Х@Й ‼️

    138 7 Отговор
    Слави ЗА ПАРИ прави всичко и ВСИЧКО ПРАВИ за пари !!! Още ли има някой , който не го е разбрал !!!
  • 16 mi6osp

    66 4 Отговор

    До коментар #8 от "политолог":

    Ще подкрепи, иначе лъсва подмяната. Едно самоубийство му е достатъчно.
  • 17 FTW

    6 16 Отговор

    До коментар #14 от "хохо":

    пуанта е туй нещо дето беше твоя лагерница във вашето малко селце и сега един сиганин ще го вдигне и ще ти го забие в главата и точка

    Коментиран от #118

  • 18 БУЦИ

    81 5 Отговор
    Хората очакваха най-накрая да се водят нормални разговори, да се държат адекватно! Е нЕма!!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 нннн

    62 6 Отговор
    Мутри, вън!
  • 21 Eвалла

    150 6 Отговор
    Диков , разбиващ коментар!
  • 22 Информация

    37 40 Отговор
    Единствената причина това да се случва е огромното его на Слави, нищо друго. Проблемът идва от самият него и характера му. Винаги е бил такъв. Науми си, че няма да даде цялата власт на Прокопиев и си държи на позицията докрай. Само че трябваше да постъпи малко по-хитро, да им чупне от баницата и в момента нещата щяха да са съвсем други. В България обаче всеки ламти за власт.

    Коментиран от #29, #63, #139

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ЪРП

    94 7 Отговор
    СЛАВИ Е МИНАЛО, ОТ МОМЕНТА В КОЙТО СИ ПРОДАДЕ ДУШИЧКАТА НА ГОВЕДАРБОЙС!!!!........И НИ ПРОБУТА МИНИСТЪРЧЕТА, РЕДЕНИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ГОЛЯМАТА ЛОКВА!!!!!!

    ТОВА БЕШЕ УНИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ И ТЕ НЯМА ДА МУ ГО ПРОСТЯТ!!!!!!!!!

    АЙДЕ МАМИН СЛАВЧО, БЕГАЙ НА ДРУГИ ИЗБОРИ И СИ ЗАЕМИ МЕСТЕНЦЕТО ДО НФСБ-ПРЕДАТЕЛИТЕ, ВОЛЯ, АТАКА И ТяМ ПОДОБНИТЕ!!!!!!
  • 25 Бойче

    37 13 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Имам чувството, че зад този профил стои някой шизофреник. Точно на теб ще ти дава обяснения Христо Иванов какво щял да прави.
  • 26 countryside

    12 3 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    Както се казва... Пич от керпич.
  • 27 Шнорхела

    62 5 Отговор
    да си ходи ,не го искаме за премиер тоя пу*ьо!
  • 28 Болгаро

    90 7 Отговор
    РЕСПЕКТ, г-н Диков !!!
  • 29 CROCOP

    14 3 Отговор

    До коментар #22 от "Информация":

    прокопа е един
    на дпс всеки вотър е феодал
    не знам дали си наясно
    ако прокопиев беше зад тях гешев щеше да е първият влязъл в новините

    Коментиран от #33

  • 30 Българка

    98 3 Отговор
    "Слави,
    Лъжеш (излъга) доверието на стотици хиляди млади и образовани българи. Унижаваш (унизи) онези, които могат (можеха) да са ти съюзници.
    Събуди се! Особено ако не са те приспали с „голяма доза“..."
    Силно, точно, гневно, в десятката обръщение на Сашо Диков към "Бог" Слави. То обобщава чувствата на болшинството българи

    Коментиран от #70

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Истината

    96 4 Отговор
    Евала на Диков, много точен и прецизен анализ и коментар...за продажния чалгар Славун

    Коментиран от #36

  • 33 Информация

    39 6 Отговор

    До коментар #29 от "CROCOP":

    Наясно съм, но не забравяй, че в България има два кръга, които в последните 21 години си поделят властта непрекъснато, та даже са играли и в комбина, преди да се изпокарат. Единият е кръгът Капитал, другият ДПС. И двата са пагубни за страната.

    Коментиран от #184

  • 34 Отговори

    12 72 Отговор
    Славчо Направи Правителство С теб сме Давай Смачкай жадните за власт Пари корумпирани стари стари Мутри от Дай България Дъртите комундели Маята Дончева Божковистите Маята залезе къде ще ходиш да се търкаля сега изпусна софрата Давай Славчо Смачкай ги

    Коментиран от #37

  • 35 Българка

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "протестър":

    Дано да не е вярно!Алируя, Амин, дай Боже!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Хаха

    14 4 Отговор

    До коментар #34 от "Отговори":

    Бреййййь а къде го слагаш банкянския тЪрикат?
    ( Ну сдавай... )
  • 38 Достойна позиция

    45 6 Отговор
    От г-н Диков. Иначе на младите избиратели да кажа, че няма кръг Капитал.Нямаше и кръг Олимп. Има обаче Мултигруп, който докара Царя и произведе Борисов и Пеевски. Хайде със здраве.

    Коментиран от #45

  • 39 изненада

    27 3 Отговор
    мафията в България знаят много добре че изпуснат ли един път положението..щетите ще са трайни и необратими
    това е положението с радев това е положението с останалата опозиция дето я имат..не ги чакайте да легнат и да умрат това просто няма да стане
  • 40 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    10 13 Отговор
    САМОУБИВАТ ГО ОТ РОСЕНЕЦ!ПОНЕЖЕ ОТ ТАМ ГО СЪЖИВИХА!!
  • 41 Мим

    44 5 Отговор
    Тия мишки нямат капацитета да управляват себе си,а камо ли нашата объркана държава.Те кабинет няма да направят,щото няма кой да ги подкрепи.Хем са гола вода,хем на високо хварчът,но ще паднат....
  • 42 СИМО

    65 5 Отговор
    Сашо Диков е едно перде,което не прощава на никой.Не винаги начина му на общуване е елегантен,но винаги е ефективен.Много точен коментар и се посмях здраво на няколко пасажа:Нo кaквo прoличa 4 чaca пo-къcнo oт учacтиeтo нa Шнoрхeлa в „Пaнoрaмa“:


    Тoй нaиcтинa дaвaшe вид нa чoвeк, тoку-щo изритaн нa cцeнaтa прeд прoжeктoритe, кoмутo e кaзaнo: „гoвoри кaквoтo ти дoйдe нa умa, зa дa cпacим шoутo“. Ocвeн глупoвaтo звучaщoтo му caмoчувcтвиe, тoй плeдирaшe зa приeмcтвeнocт (мoжe би oт Б.Б.), зa кoнceнcуc (вeрoятнo c ГEРБ) и cтигнa дo гвoздeя нa прoгрaмaтa cи, чe щe „рeвизирa Прecпaнcкия дoгoвoр.....Cлeд гвoздeя дoйдe и чeрeшкaтa: мeчтaтa му билa „дa нaпрaви Бългaрия прocвeтeнa държaвa“. Прeдcтaвятe ли cи oт eднaтa cтрaнa oзвeрялaтa бeзcкрупулнa мaфия c милиaрди и oт другaтa cтрaнa - нaшият cбъркaняк прocвeщaвa бългaритe.

    Коментиран от #182

  • 43 Gowo

    43 4 Отговор
    Сашо Диков е голям.Защото говори истината.Не базари самозванци.Не базари тия които преживее се изживяват като богове.При това с нищо не допринесли за облекчаване мизерията в която са го натикали алчната мафия.

    Коментиран от #46

  • 44 Хей

    9 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: И милиони гласуваха на неговия референдум
    Александър е лъжец, референдума беше едновременно с редовни избори, затова гласуваха толкова много хора....
  • 45 Психo от Курило

    15 3 Отговор

    До коментар #38 от "Достойна позиция":

    Най-дброто прикритие на мафията е да казва, че няма мафия. Капитал, Олимп, хехехе, за тях ти вЕрнам , е сега.
  • 46 един друг

    5 21 Отговор

    До коментар #43 от "Gowo":

    Много бързо забравяте, че именно Слави и Сашо бяха най-големите достове със Борисов.

    Коментиран от #54

  • 47 Хахаха

    5 39 Отговор

    До коментар #4 от "протестър":

    Да, да. Този сл. кабинет, заедно с неговия началник - т.нар. президент, ще ни затрият много по - бързо от шоуто.
    Б.У.Д.А.Л.И.

    Коментиран от #55

  • 48 На него за това му е платено

    9 6 Отговор
    Тук ври и кипи, а той е на почивка
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Gowo

    24 4 Отговор
    ИТНаивници наистина приличат на компания на уикенд, които са взели решение да направят партия, при това без да се замислят , че един ден тази партия може да влезе в изпълнителната власт, са я взели на майтап.Пък , че няколко стотин хиляди българи ще се окажат в капан на техната глупост , хич не им дреме.За тях това са само зрители.Те екрана, те зрители.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Слави се самоуби...

    28 4 Отговор

    До коментар #8 от "политолог":

    За по сигурно ,помогнаха и го самоубиха!Тошко си изпълни ролята перфектно и ще получи много кюлчета и пачки от шкафчето на чичо Скруч....
  • 53 ПЕРФЕКТЕН

    48 3 Отговор
    анализ! Досега никой не го беше обобщил по този начин. С една добавка - и се самоубива, и го самоубиват. В такива случаи се казва "Това, което човек си направи сам и Господ не може да го направи!"
  • 54 Gowo

    19 4 Отговор

    До коментар #46 от "един друг":

    Не зная откъде ти хрумна да извадиш тази дума ,,достове".Може би от прабългарския речник.Или от гръцкия.Но на Сашо всичко му разбирам.А на тебе нищо.

    Коментиран от #59

  • 55 Правилно

    14 6 Отговор

    До коментар #47 от "Хахаха":

    Гербери талибани

    Коментиран от #84

  • 56 Браво Диков

    29 3 Отговор
    Славии, като чуя името на Кирил Петков все едно, че слушам ХИМНА.Няма да казвам за теб и Тошко, защото възпитанието не ми го позволява.
  • 57 Разбрал

    17 4 Отговор
    Сашо е голям- тика Слави в прегръдка с БСП, без дори да ги споменава в съчинението си. Респект!
  • 58 И Ад и Рай

    8 31 Отговор
    Уважавам Диков, но ако трябва да избирам, между, ББ Прокопиев и Слави, ще избера последния. Явно отиваме на избори. Слави има голямо его, като всеки истински лидер, но не е само егото в случая Слави е принципен. Каза няма да има коалиция и не отстъпва. И е прав да го прави, защото свали ББ от власт, и кой е луд да управлява със само 65 депутата и още две три партии на гърба си? Изборите са най-логични, щом по-малките парти не проявяват уважение и не са ли те всъщност тези с навирените носове? Както каза госпожа Заева и Христос да предложат пак няма да го харесат!

    Коментиран от #66, #71, #73

  • 59 един друг

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "Gowo":

    Правиш се че не разбираш, а това ми е достатъчно.....

    Коментиран от #79, #83, #132

  • 60 Тази е такъв

    22 1 Отговор

    До коментар #8 от "политолог":

    манипулатор, че повече не може и да бъде. Мокри мечти да стане министър-председател, но не си дава сметка , че служебното правителство е с класи над нея и няма кой да отиде в този кабинет. Това са ДРУГИ хора от висока класа, които нямат нищо общо със статуквото и няма как да се самоубият в неин кабинет.
    В същото време Нинова остана единствена, която още преговаря с ИТН. Що за раздвоение на личността!
  • 61 Ти да видиш

    9 26 Отговор
    Диков, Диков, "младите, образовани, вероятно красиви" но в никакъв случай УМНИ, бяха излъгани от ИТН, ДБ и мутри на изборите. Чудя се само, дали и всички вие, които сега ревете, заедно с гореизброените партийци сте също толкова "УМНИ", или просто всички участвате в сценария на кандидат - президента Радев и тези които му дърпат конците, да хвърлите страната в хаос и да я съсипете?

    Коментиран от #88

  • 62 Кажи им

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    го, че не искат да си признаят , че са прецакани и ще им "скъса г....а" - най-просташката му песен.
  • 63 mi6osp

    11 6 Отговор

    До коментар #22 от "Информация":

    Не си прав. Зад Трифонов са тези, които се борят с промяната. Те използваха популярността на Трифонов, тихичко го вкараха в политиката (той главно мълчеше) като ново лице, а партията му при протестърите, без да е протестирал.Така постигнаха победа на изборите. Това позволяваше с помощта на Борисов и Доган да състави правителство ,да го гласува в парламента и после то да прави каквото искат горните двама. Теоретично другите бяха само губещи, но БСП намери печеливш вариант и пречупи поредната патерица. Кратката политическа кариера на марионетката приключи,подмяната не успя.
  • 64 Петров

    6 24 Отговор
    Слави от край време е трън в очите на всички стари и "нови" политици в България, така че тая атака на разни "лози" и "мисирки" е очаквана, ако си мислите че Дългия не я предвидил жестоко се лъжете, на какво ли не се наслушахме срещу Слави, още от времето на инициативата за референдума........... ама му правя евалата, методично си следва целите и това е, от мен заслужава уважение
  • 65 ДиКииии

    5 23 Отговор
    Диков е рупор на олигарсите бегълци. Трифонов е с ДПС. Диков се допи на Радев и компания а инак раздава справедливост. С Рашков само къде не се заграбила в ефир. А тук с език почиства Харвардските мошенници от Капитал.
  • 66 наука

    8 1 Отговор

    До коментар #58 от "И Ад и Рай":

    виж ве другарю няма как да правиш големи неща ако нямаш обществена подкрепа
    ако ще си играме сега на тука има тука нема
    ми те троловете на герб мълчат знам ли аз че не са от вашата организация
    политиката е наука и рейтинга има значение
    парашутистите умряха в нормандия

    Коментиран от #81

  • 67 резил

    9 17 Отговор
    Хората изобщо не се интересуват от тъпите им им преговори и пазарлъци за постове. Видя се, че хората на Слави са пълни профани. Някакъв Тошко Африкански ще определя съдбата на десетки хиляди учители, лекари, интелектуалци, служители, както и милиони работещи. От април до сега е само хаос и простотии. Цените литнаха нагоре и инфлацията яко расте - хората тотално обедняват, спестяванията им изгарят, работните места изчезват. Ето това интересува хората. ВЕднага да дадат ясен отговор какво ще предприемат и с колко ще увеличат доходите - разбира се, след като първо компенсират изяденото от инфлацията. Баце - добър, лош, но имаше финансова стабилност, инфлация - нула, и растене на доходите всяка година с по 10-20 %. Тия некадърници съсипаха всичко и продължават с тъпанарщината си да се оплитат все повече. ЧЕ ще ги изгонят с камъни два месеца след като съставят правителство, е факт, но жалко за съсипаните човешки съдби и унищожената държава.
  • 68 Това вярно ли е???

    18 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Че Христо Иванов няма да подкрепи този кабинет???, вчера го е казал..така ли???, при тези кандитатури, трябва да си луд, за да легнеш под гилотината, но знеш ли какво ще стане??..политиката е мръсна работа. А на тези от БСП..НЕ ВЯРВАЙ..
  • 69 Африканец

    5 35 Отговор
    Диков, кой си ти , та да съдиш? Един неуспял скиор, протеже на Иван Славков. Що не пишеше такива статии за Тодор Живков , преди 89-та?
    Сега голям разбирач на политиката и управленството стана. Даже не мжеш да говориш като хората - само се тепкаш и влачиш. Диков, ти си един бездарник, добре ,че беше Иван Славков(в карайна сметка- Тодор Живков) , иначе никой нямаше да ти знае името.

    Коментиран от #122

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Gowo

    9 2 Отговор

    До коментар #58 от "И Ад и Рай":

    Това за което говориш е безумие.Безконтролната власт се е наричала винаги диктатура.Така е било и с ,,диктатурата на пролетариата".Едно безумие на 20 век.С който катастрофален и предвидим край само доведе до милиони страдания.Едном нещо колкото и уважавани и да е и приемливо става неконтролируемо и пагубно.Вземи партньора ти в живота......
  • 72 Буха ха

    27 2 Отговор
    И Тулупа и Чалгослав имат огромно его и са мега прости. Единствената разлика е че Тулупа си признава че е прост, докато Славчо си мисли че като се крие ще го помислят за велик.
  • 73 Да ама не

    27 3 Отговор

    До коментар #58 от "И Ад и Рай":

    Драги ми смехурхо.Преливаш от интеклект,след като виждаш три алтернативи,които повечето хора не приемат.Но не виждаш очевадното-българина не иска да замени герботъпаците с чалгапростаците.ИТН беше перспектива за свалянето на ГЕРБ,тя си свърши работата и сега заедно с ГЕРБ е посока канала.Да сменим един диктатора с джипката с друг диктатор с анцуга на канапето не е алтернатива за никой нормален.

    Коментиран от #100

  • 74 кажете си го

    13 3 Отговор

    До коментар #6 от "баба яга":

    Що бе, и Славчу ли мисли Прокопиев за основния враг на държавата.
    Да го каже в прав текст тогава, та да му лъсне депесарския з......к
    Ако някой мисли , че единствената българска медия със седалище в България , която си позволява да прави задълбочени разследвания на крадците от ДПС и ГЕРБ да го заяви публично и да не заблуждава народе че ще изчегъртва кактвото и да е . Явно проекта Йовано Йованке набързо е пуснат за да спре изчегъртването.
  • 75 Оракула

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    Сомоубийци за милиарди левове!

    Слави Трифонов, се самоубива !

    Посред бял ден, пред цяла България?

    Ново Шоу, на човека с фанелката " а ла Бойко Борисов"...№2?



    Ми, то и Бойко Борисов и Ахмед Доган ,
    се самоубиха ,

    за по 10 милирда лева, в банковите им сметки по офшорките ,

    ама погребения на самоубилите се, все още няма?!

    Виждаме само, още повече ,

    отговарящи за офшорките адвокати!

    Коментиран от #187

  • 76 гост

    20 3 Отговор
    Сашо ти си велик,защото преди няколко дни напомних на Слави,че
    за това го предупреди преди няколко месеца като негов гост. Но
    изглежда малоумните мошеници около него си прокарват предварително подготвените планове, а нас ни ЗАБЛУДИХА и то
    жестоко,че работят за "доброто на народа" и за голямо съжаление
    ние им повярвахме. Но ясно е,че са до тук.
  • 77 Браво, Сашо!

    26 3 Отговор
    Прекрасно написано! С хладен ум и горещо сърце!
  • 78 Самоубива се

    19 0 Отговор

    До коментар #10 от "сашка бе":

    като политик и защо ли му трябваше да се навива на акъла на Доган. За тъпата публика си абсолютно прав и личното ми обвинение към него е , че опростачи две-три поколения с чалга-музиката си и връщане назад няма. След като покани Боко в студиото си и не зададе нито един неудобен въпрос, а оня му тресна един като извади едно листче, ми стана ясно, че тук нещо се мъти. Е, измъти се, а тези, които гласуваха за него да си носят греховете. Нито актуализация на бюджета ще има, нито увеличение на пенсиите, нито някакви социални добавки.
  • 79 Gowo

    8 0 Отговор

    До коментар #59 от "един друг":

    Бъди ясен .Не бъди и не повтаряй Слави.И той е сърдит и неразбран.Да се правиш на велик или неповторим е грешка.Това показва неопитността ти в живота.Има една велика мисъл.Не зная народна ли е.Или от опита на нечий нещастник....,,никога не е късно да станеш за резил"
  • 80 практика

    4 2 Отговор
    съгласен съм с мика
    тя е живяла знае..народа има инстинкти пък бг народа има инстинкти на 200
    в момента и Исус да сложиш на чело ще излезе рапорт че е направил 5 деца на Мария Магдалена
    точно затова истинският лидер излиза начело пред народа и казва
    така ще стане..това ще направим
    ситуацията честно казано е пред кризисна както в първите минути след като титаник удари айсберга
  • 81 Аритметика

    3 6 Отговор

    До коментар #66 от "наука":

    Другар не са ме наричали никога другарю, като казваш наука, да започнем с аритметиката, 65-63- до 13 накрая. Обществената подкрепа е за ИТН, народа гласува, за тях, с малко но все пак те са тези, който свалиха ГЕРБ, факт. Науката уважава фактите.
  • 82 Шшшш

    3 3 Отговор
    Цъ цъ цъ язък така се надяваха БСП да се вмъкне в власта , ама " лошия " Слави им развали работата
  • 83 Терминът

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "един друг":

    е "дост" /турцизъм, разбира се/ и множествено число няма.

    Коментиран от #90

  • 84 Хахаха

    7 8 Отговор

    До коментар #55 от "Правилно":

    Щом всеки изразил мнение, което е нормално и което представлява реален прочит на събитията от година насам, и явно е различно от повечето тук, е заклеймен като гербер, значи и аз съм за ГЕРБ. При тяхното управление имаше стабилност, имаше сигурност, имаше напредък, и повечето хора, които ходят на работа и издържат семейства, плащат сметки, кредити и всичко друго го усещаха. Сега същите тези хора усещат, че се задава нещо лошо, по - страшно от Лукановата и Виденовата зима. Ако не ги знаеш, не си ги запомнил, или още не си бил роден тогава, ще разбереш за какво говоря, като ни дойде на главите съвсем скоро. Лошото е, че акъла и да ви дойде - ще е пак късно.

    Коментиран от #104, #196

  • 85 практика

    4 0 Отговор
    много е важно като станат батаци да се знае кой командва
    ..разни хора се крият самоинтервюират се
    те де факто нито искат отговорност нито имат лице за да я поискат
    просто ни губят времето и си играем на правителство
  • 86 А пишман министъра на туризма

    8 1 Отговор
    И той е измамник и плагиат. Прави се на експерт, но фирмата му е декларирана няколко десетки долара оборот .....смях. Това показва колко струва експертизата му. Щял да ребрандира България .....смях! Щял да сменя лого ...........нямам думи.
  • 87 LOSHIA

    3 9 Отговор
    Този преди време тръгна като посредствен спортен коментатор(не футболен разбира се)и е бетониран в статуквото.Той и Т.Дочева си мислят че са вечни на този свят.ДА ама НЕ!!Новото поколение искат нови лица и нови политики.Дончева,видяхме твоите и подобни политики до какво доведоха 1.Унищожаване на Икономиката и селското стопанство 2.Прокудиха младо и жизнеспособно население извън страната. 3.Ликвидираха образованието за да държат в подчинение невежите И докога си милите че това ще продължава??????
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 един друг

    3 1 Отговор

    До коментар #83 от "Терминът":

    до̀стът, до̀ста, мн. до̀стове, м. Разг. Близък, уважаван приятел, другар. Ние сме достове с него.
    Употребих, "дост", защото това е повече от приятел, и при това точно те ни натрапваха Бойко по Канал3 и Шоуто, а сега оле мале....
  • 91 ЪРП

    19 3 Отговор
    ЧЕСТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ САШО ДИКОВ ЗА ТЕЗИ ДУМИ:

    "Cлaви,

    ти прeкрaчи грaницитe нa нoрмaлнoтo пoлитичecкo пoвeдeниe и cи нa път дa cи нaвлeчeш нe прocтo рaзoчaрoвaниeтo, a прeзрeниeтo нa oгрoмeн брoй cвecтни и интeлигeнтни хoрa. Кaк нe прoумя, чe ca нужни хoрa нe тoлкoвa c чужди eзици, a СЪС СОБСТВЕНИ ТОПКИ?!"

    Коментиран от #109

  • 92 Достатъчно

    20 2 Отговор
    беше, че това селско келеме от Учиндол каза, че извън политиката му е уютно и парламентът ще е виновен , ако не приеме правителството МУ. Каза го от дивана намръщен, сякаш ще ни бие и изчезна. Както винаги, пак се покри! Брех да ти се не види простакът-богаташ! И къде заряза някъде по пътя "суверена"!

    Коментиран от #103

  • 93 гост

    10 2 Отговор
    Сашо ти си велик,защото преди няколко дни напомних на Слави,че
    за това го предупреди преди няколко месеца като негов гост. Но
    изглежда малоумните мошеници около него си прокарват предварително подготвените планове, а нас ни ЗАБЛУДИХА и то
    жестоко,че работят за "доброто на народа" и за голямо съжаление
    ние им повярвахме. Но ясно е,че са до тук.
  • 94 един друг

    2 5 Отговор

    До коментар #89 от "Gowo":

    Ти си лъжец, "Сашо не уважава силоваците", та той най-много плонжира пред Бойко, Цв.Василев, Божков, братята от ЮСА...

    Коментиран от #108

  • 95 Спасов

    7 2 Отговор
    Сашо, мисля, че е под достойнството на хора като теб да се занимават с въпросното лице, което освен опростачване на всичко, не умее нищо!
  • 96 Да да, ама не...ИТН С трици маймуни не

    5 3 Отговор
    Да да, ама не...ИТН
    С трици маймуни не се ловят...
    Без участие и подкрепа на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ всяко Правителство е обречено на неуспех...!!!
  • 97 агент07

    11 1 Отговор
    Слави се забърка в голяма каша, и сега се чуди как да излезе!
  • 98 Behemoth

    7 2 Отговор
    Абе не разбрахте ли ,че тоя влезе в политиката щото никой не гледа тъпата му кабеларка и е пред фалит....най вероятно са му подхвърлили някой шкаф....
  • 99 Хаджи Генчо

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "mi6osp":

    Не са глупаци, над тридесет години лъжат хората. Изчерпаха им се възможностите. Заради тоталния монопол на Борисов, не можаха да отгледат добра алтернатива
  • 100 Профила

    3 10 Отговор

    До коментар #73 от "Да ама не":

    Профила на гласувалите, за ИТН не е "чалгапитек", това са предимно мъже между 20 и 45 г. , със сумарно по високо образование, от това на електората на "Да Б-я. Обидните квалификации издават безсилие.

    Коментиран от #114, #138

  • 101 браво Сашо

    11 2 Отговор
    Трифонов се оказа боклук, измамник, който излъга народа. Браво на Сашо Диков, който е казал цялата истина, направил е един разрез на коварната и мръснишка същност на чалгаря от плевенското село Учин дол.

    Коментиран от #131

  • 102 Ще бъде

    6 2 Отговор
    наказан, нооооо, ако парламентът реши да не гласува тази сбирщина, наречена "правителство". При едни следващи избори може и да мине 4%-товата граница, но това си и искаше. Иначе ще берем ядове, докато една от партиите поиска вот на недоверие или народът пак скочи. Нито един проектозакон няма внесен досега от ИТН при толкова "капацитети".

    Коментиран от #117

  • 103 Gowo

    10 0 Отговор

    До коментар #92 от "Достатъчно":

    Ако имах достъп до това нафукано мекере {Славчо) , щях да му за.ия тоз въпрос.Кскво търси неговия колега и най добър комик в шоуто му в реклама за кредити.С такъв морал ли ще ни изкара от кризата.С раздаване на кредитни и заеми.А после как ще ни ги взима.Със съдии изпълнители.Мутрите от 90 , преоблечени с бели екички !
  • 104 Смешко

    5 3 Отговор

    До коментар #84 от "Хахаха":

    От всякъде миришеш на евтин герботъпак.Бъди малко по далновиден.ГЕРБ изтекоха в канала и връщане назад няма.Ако си учил физика,по законите на земното притегляне водата тече само надолу и няма как да излезе от канала.Същата съдба получава и ИТН,само че блатгодарение на кандидатпремиера с 5-те фалшиви дипломи,ще бъдат оборудвани със плавници и шнорхели.Никога пшовече няма да има герботъпаци и чалгапростаци и това трябва да си го набиеш в кухата къртуна.Вариант за управление има само 2-Служебното правителство,по което плюеш.Ако се приеме от третия мандат на БСП,ще бъде редовно,ако не се приеме си остава служебно а парламента в канала.Това ще е най умния ход на Нинова,за следващите избори да си върне електората.

    Коментиран от #195

  • 105 в манастир

    14 1 Отговор
    Чалгарят от село Учин дол най-добре е да се оттегли в манастир.
  • 106 Независим

    11 1 Отговор
    Всеки нормален човек би си направил незабавно сепуко, ако се напишат такива истини за него !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 107 падение

    11 1 Отговор
    Трифонов отдавна се е продал- на Сараите и на свинаря Гергов. Те са му правили правителството. Но то няма да мине и той ще отиде да се лекува.Дано да го изцерят, все пак...Но от морално падение , едва ли.
  • 108 Gowo

    3 1 Отговор

    До коментар #94 от "един друг":

    Сашо е мъж.Въпреки че журналистките му задължения предполага да ,,плонжира" пред мутропитеците на властта , той поне се държи достойно.Не мисля че в други условия не би се показал кой е.Дори е много сдържан

    Коментиран от #112

  • 109 И ад и Рай

    1 15 Отговор

    До коментар #91 от "ЪРП":

    И от къде разбра С. Диков, че екипа на Слави няма топки? Това което виждам в Парламента е че те са най-нормалните, най-практичните и най-малко говорещи глупости депутати. Смятам, че след като успяха да свалят ББ от власт, трябва да им се даде шанс и подкрепа. Това е разумният подход. Иначе уважавам Диков , но не е съвсем прав.

    Коментиран от #119, #143

  • 110 Безкомпромисно

    8 1 Отговор
    точен Сашо Диков! Истината за мръсника, в четири точки. Вчера излезе информация, че този борисов.2, още в средата на '90-те е имал ищах, да бръкне с мръсните си ръце в политиката... Може би още тогава са го гласили за прокси на Мултигруп и Доган?!?
  • 111 ГЕРБ

    1 4 Отговор
    Тоя па интригант
  • 112 един друг

    0 0 Отговор

    До коментар #108 от "Gowo":

    Е, тука съм съгласен с теб!
  • 113 овцъта

    1 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Да знаем, че Христо ИВанов ще е на страната на ДПС и ГЕРБ срещу ИТН само чакаме това да стане факт

    Коментиран от #123

  • 114 Да ама не

    5 3 Отговор

    До коментар #100 от "Профила":

    Кой интелигентен човек приема чалгата за сериозна музика и кой уважаваш себе си певец пее на 4 крака и гледа под гащичките на танцьорките си.Арогантноста на ИТН се дължи не на култура а на простащина.И герботъпаците и чалгапростаците са най нискоинтелигентната утайка на обществото.

    Коментиран от #121, #129

  • 115 анализ

    1 5 Отговор
    Г-н Диков. Вие, за съжаление, имате заслуга за случващото се в страната. Вашите, и на вашите постоянни гости, полуистини, лъжи и манипулации, фаворитизираха противопоставянето, простащината и посредствеността. Публикацията ви е опит(неуспешен) да се дъстанцирате от това, което сте подкрепял. Твърде фалшиво. Ако приемем, че не сте били наясно, какво се случва и какво предстои, означава , че не сте на ниво. И в двата случая - сериозен проблем за последователите ви.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Слави Трифонов

    4 1 Отговор

    До коментар #102 от "Ще бъде":

    С тези лъжи сополанко няма да я докараш далеч. Нито един проектозакон не бил вкаран от ИТН
  • 118 Ленин

    1 5 Отговор

    До коментар #17 от "FTW":

    Диков е неграмотник с тази пуанта!!!
  • 119 Gowo

    9 1 Отговор

    До коментар #109 от "И ад и Рай":

    Само ти ли не си гледал интервюто на Слави с Борисоф в неговото студио преди години От там разбрахме.Сега предполагахме , че в екип ще изкарат по големи топки.Но най Всички са за пенсия.Имаше един Иван в екипа му.Но него го изгониха , защото беше прекалено тъжен и съчувстващ на народната неволя.И сега се разбра че това злощастно интервю не е било грешка.Не е било временен гаф.Разбра се че Слави не става за народен водач

    Коментиран от #127

  • 120 Баце

    0 2 Отговор
    Другия път ще самобертваме ажиментю за премиер
  • 121 Сега

    2 4 Отговор

    До коментар #114 от "Да ама не":

    Сега си спомних, вожда ти Хр. Иванов бе министър в Правителство начело с Чайковски!

    Коментиран от #133

  • 122 Някой си

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Африканец":

    Е и ? Вярно ли е това което казва? ВЯРНО Е. И е журналист и тв водещ ,което му дава право да прави коментари. Ти пък кой си,че трябва на теб да вярваме, в качеството на какъв го плюеш?
  • 123 Gowo

    0 0 Отговор

    До коментар #113 от "овцъта":

    Май нищо не знаеш.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 ghost

    6 0 Отговор
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА САШО ДИКОВ!
  • 127 Не става

    1 5 Отговор

    До коментар #119 от "Gowo":

    Не става, не става, ама свали същия този ББ. Хайде слезте на земята, Слави не взема еднолично решенията като Боко, винаги събира сценаристите сега вече депутати.

    Коментиран от #130, #134, #162

  • 128 Каква стана тя

    14 1 Отговор
    Хиляди повярваха на Слави, че ще "изчегърта" крадливата мафия и лъжливия диктатор Винету. Обаче Славчо сам ще се изчегърта с огромното си его и стремежа си към власт и пари. Излъга хората, които стачкуваха цяла година с искане за промяна и оставка на Боку и Гешев. Обяви, че ще се бори срещу статуквото /ГЕРБ, ДПС и БСП/. А всъщност какво направи? Обърна се на 360 градуса и в съзвучие с ДПС в един и същи ден нападна служебните министри, които са с голямо одобрение от суверена. Нападна и Хр. Иванов с лъжата, че искал постове. Отказа всякакви споразумения и реши да вмени вина на партиите от протеста, с които уж са заедно. Че ако не му гласуват правителството, щели да бъдат те виновни. И то с арогатнтото си поведение, излегнат от дивана в домано облекло, защото така се чувствал удобно. Мутрата Слави не е по-различен от Бойко. Бил е приятел с мутрите от 90-те, държи се като мутра, охраняват го гардове и се крие в своята си хралупа. Така не се прави. Едноличното управление ни писна. От фейсбук и дивана не се управлява държава. А неговия Тошко и Филип са също арогантни, самовлюбени, надменни и невъзпитани типове. От които човек по-скоро се отвращава, вместо да се възхищава. Политиката не е шоу, а парламента е най-сериозната институция където се коват закони и не е място за цирк.
  • 129 Gowo

    7 1 Отговор

    До коментар #114 от "Да ама не":

    Имам спомени , че когато пуснаха пияния Борисоф на записите звучеше чалга.В интервю, малко от неговите, то признаваше , че така си отмарял от натрупаното напрежение.С алкохол и чалга.И псувни по адрес на председателката на народното събрание Караянчева ..ПКП

    Коментиран от #135

  • 130 Ама изобщо

    9 1 Отговор

    До коментар #127 от "Не става":

    не го свали той. Никой не му е мярвал физиономията на протестите. Как го свали! Като полегна на диванчето пред Боко през 2018 година и още тогава Кулезич каза "Слави Трифонов извърши ритуално самоубийство." Май тогава започна проектът Слави Трифонов.

    Коментиран от #136

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Помни

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "един друг":

    Мани го ,панелен гражданин.
  • 133 Да ама не

    9 2 Отговор

    До коментар #121 от "Сега":

    Пак ме бъркаш с някой.Значи ако не съм герботъпак или чалгапростак,трябва да бъда от ДБ.Твърдо съм против тях,защото са бомба със закъснител.Не приемам либералната им политика,която е еврогейска.Не приемам и спонсора им Сорос,но приемам позицията им срещу Гешев и ГЕРБ.При тях има доста интелектуалци но съм противник на глобализма и съм за национализма.Не съм и от БСП,но приемам позицията им за изчегъртването на ГЕРБ и уволнението на Гешев.В общи линии програмата на БСП е най социална за повишаване на доходите и пенсиите но не съм техен фен.
  • 134 Gowo

    6 2 Отговор

    До коментар #127 от "Не става":

    Ако си въобразява както тебе , че е свалил лично той Борисоф значи не сте по различни от Бойковите брътвежи за края на света.Народа по улиците които бяха излезли и ги видя цял свят и за тях писаха даже във водещи световни медии.Тях чу света .Те бяха фактора за падането на Борисов от управление.Бойко взема да греши Стана нервен и непредпазлив.Започна да прави грешки и да си изтърва езика.И това бе фактора.А не безгласния Трифонов с позабравеното му шоу.А това че се подведоха младите , че е носител на новото видя се.Не желае нищо да се променя и неговия министър взе да се издава че търси приемственост.....ОТ КОГО?

    Коментиран от #140

  • 135 Да ама не

    5 1 Отговор

    До коментар #129 от "Gowo":

    Прав си!Слушаше чалга но не беше пиян а дрогиран!
  • 136 Вие

    2 1 Отговор

    До коментар #130 от "Ама изобщо":

    Вие сте като малки деца това "десните" от Да Б--я, как го свали ли, много просто с три години работа по политическият им проект. Вас ви гледаме, от 30 г. и нищо не направихте. А сетих се нещо докарахте ни Гешев на главата с реформите на Хр. Иванов в правосъдната система.

    Коментиран от #141

  • 137 Миновач

    0 1 Отговор
    Не Саше не е приспан . Чичо защо кашляш ???
    Не е сода бикарбонат чичооо
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 5321

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Информация":

    Слави имал его, Баци и той имал его, ти нямаш ли его? Оправдавате тъпотията си с егото на еди-кой си!
  • 140 Не съм

    1 1 Отговор

    До коментар #134 от "Gowo":

    Не съм казал, че само Слави ги е свалил, казвам как гласува народа, той е този който свали ББ, като гласува, за ИТН.

    Коментиран от #148

  • 141 Gowo

    1 2 Отговор

    До коментар #136 от "Вие":

    Ти нещо сбърка.,,Десните" са при Борисоф.СДС са при Борисоф.Други десни не виждам

    Коментиран от #145

  • 142 Сашо

    8 0 Отговор
    го съсипа на Слабун и все с истини!
  • 143 ЪРП

    14 1 Отговор

    До коментар #109 от "И ад и Рай":

    АКО НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ ОТ ДУМИТЕ И ФАКТОЛОГИЯТА ИЗНЕСЕНА ОТ ДИКОВ, ТО ПРОСТО Е ........ТЪЖНО!!!

    АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЕЗИ ,КОИТО ДВА ПЪТИ ГЛАСУВАХА ЗА ИТН И СЕ ПОЧУВСТВАХ ОМЕРЗЕН, САМО НЯКОЛКО ЧАСА СЛЕД ИЗБОРИТЕ, КОГАТО ТРИФОНОВ НИ СПУСНА КАБИНЕТ ОТ ПАРАШУТИСТИ, НА КОИТО НА ЧЕЛОТО ИМ ПИШЕШЕ ,ЧЕ СА РЕДЕНИ ДО ЕДИН ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ГОЛЯМАТА ЛОКВА!!!!!.........И ТО ДА ТИ СПУСНАТ ДЕЖУРНИТЕ ПАРАШУТИСТИ, КОИТО СА ЛОБИРАЛИ ЗА ЧУЖДОЗЕМНИ КОРПОРАЦИИ , КОИТО СА ОГРАБВАЛИ БЪЛГАРИЯ И ЛИКВИДИРАЛИ ЕДНИ ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЯТИЯ, ЗАВОДИ И ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЕКТИ!?!??!?........ТОВА ВЕЧЕ ГО ПРИЕХ ,КАТО ГАВРА!!!!!!!

    Коментиран от #153

  • 144 Помни

    8 1 Отговор
    Къса памет имаме ние! Нима забравихме Слави какъв фен и приятел беше на Боко! На гости ,кино,вечери... Има интервю при Диков,Слави на въпрос защо е скаран с Боко ,казва- лично е! От лично скарване той променя курса и гъзолизачите сценаристи и те! Абе тъй ли един преди това не беше против него. Барека и той стана от фен на враг на Толупа,като чу ,че е капут. Лицемери...

    Коментиран от #147, #155, #156

  • 145 Всички

    1 1 Отговор

    До коментар #141 от "Gowo":

    Бандити са при борисоф и патриотите бяха
  • 146 волен сидеров

    7 3 Отговор
    НЕ БЕ ДИКОВ НЕ СИ ПРАВ-НО В ЕДНО СИ ПРАВ-ЕДИНИЯТ Е ДЖИПКАПРЕМИЕР А ДРУГИЯТ Е ДИВАНПРЕМИЕР----УЖАСт

    Коментиран от #154

  • 147 О времена

    3 2 Отговор

    До коментар #144 от "Помни":

    От ранният Борисов до късният Боци, има 12 години разлика. Говориш, за двама различни човека.

    Коментиран от #158

  • 148 Gowo

    8 2 Отговор

    До коментар #140 от "Не съм":

    Това е факт.Слави вкара в капан много избиратели с необмислената си постъпка.Още когато се заформяше преди година отниправителствени настроения и народа започна да се оглежда в лицата и имената на вятъра на промяната, Слави не даваше никакви признаци че е нещо против.Дори подсказваше в малкото си изяви и то от креслото му в студиото че ще е част от антиБорисовата коалиция .но в последния решаващ момент започна да проличава че отстъпва.И да се стигне до безумието да напада членове на тази коалиция , а не целта.Гешеф , хунтата и престъпленията им и Бойко персонално за личните му кражби и Ари.

    Коментиран от #161

  • 149 Сашо

    10 0 Отговор
    Няма събуждане брато, Славун не е заспивал и за миг - той прави всичко възможно за да се спаси от политиката и да се скатае по тарлъци. Усещаш ли страха му в мълчанието... Той се моли да се спаси всяка сутрин пред огледалото с думите - Господи защо ми трябваше тази тъпня... Но е много алчен и тъп за да си отговори Сам! Сам като пес!
  • 150 ишгигщ

    9 1 Отговор
    Когато Славчо направи безсмисления си референдум имах смътното усещане , че нивото му в политиката е такова каквото вече всички видяха.

    Коментиран от #163

  • 151 песимист

    5 2 Отговор
    Нито свири добре, нито пее добре! Посредствена работа!
    Добре, че е ку-ку бандата!
    Другото е аудио и визуални ефекти!
    Но понеже матряла и той е 80% посредствен, затова бързо е разпродал стадиона!
    И какви политици очаквате сега да ви управляват?
    Какъвто суверенът, такива и управниците!
    Не ми е приятно да го кажа!
  • 152 Възраждане

    1 2 Отговор
    Възраждане
  • 153 Без коментар

    1 5 Отговор

    До коментар #143 от "ЪРП":

    За мен това е тролски коментар.

    Коментиран от #160

  • 154 Помни

    2 0 Отговор

    До коментар #146 от "волен сидеров":

    И двамата има Фейсбук. И Диков е прав!
  • 155 Gowo

    1 2 Отговор

    До коментар #144 от "Помни":

    Борисоф вкара поредната тъпня като си наниза автогол.Като призна че и Слави е като него.Той си е мислил че Чалгата е единствения който заплашва власт бетието му.Но не подозира че има един народен гняв който не базари дали това е Слави или Слави с.И че пращането в килията при Бай Ставри е въпрос на време.Не зависимо от кой
  • 156 4902

    0 0 Отговор

    До коментар #144 от "Помни":

    Слави на въпрос защо е скаран с Боко, казва - лично е! Да, и 10% от 18+ се включиха да решават личния им спор.
  • 157 Стругар

    7 0 Отговор
    Славчо беше слуга на покойния вече Илия Павлов. Така да се каже му беше нещо като личен пудел, който лаеше от телевизионния ефир, когато му се подадеше сигнал за това.

    Коментиран от #159

  • 158 Помни

    0 0 Отговор

    До коментар #147 от "О времена":

    И това е верно.
  • 159 Помни

    3 0 Отговор

    До коментар #157 от "Стругар":

    Преди това беше пудел и перач на В.Илиев. Всички от Каналето!
  • 160 ЪРП

    4 1 Отговор

    До коментар #153 от "Без коментар":

    АМИ ТО, КАТО НЯМАШ АРГУМЕНТИ ДА МЕ ОПРОВЕРГАЕШ И ЛЪСНА ИСТИНАТА ,ЧЕ ТРИФОНОВ Е МАРИОНЕТКА НА ЗАДОКЕАНСКИТЕ КУКЛОВОДИ........., ТО ТИ ОСТАНА ДА СЕ ИЗЦЕПИШ С ДЕЖУРНАТА, КЛИШИРАНА ТЪПНЯ....."ТРОЛСКИ КОМЕНТАР"!!!!
  • 161 Gowo

    3 3 Отговор

    До коментар #148 от "Gowo":

    Защото нищо не минава без отстраняването на Гешеф.Всеки самоук стратег го знае.Гешеф е тапата която задържа язовира.Много л...на ще има да фъркат и плискат ако туй минало вземе да излиза наяве.Наглите и безлични сурати на бившите крадци ще се изменят.Ще говорят като пред влизане в пандиза.Сега говорят надменно без капка претиснение.И за това е виновен Слави Защото им дава глътка въздух
  • 162 избирател

    7 0 Отговор

    До коментар #127 от "Не става":

    Каква е тази заблуда, че Слави е свалил Баце?
    Хората искаха промяна и отидоха да гласуват за чалгаря!
    Щото нямаше за кой друг!
    Ако "отровното трио" бяха предвидливи и се бяха съюзили с някои по-харизматични личности, а не с Мая и Танчето, щяха да съберат
    минимум 20% !
    ИТН щеше да има 5-10 %, какъвто беше и меракът на Слави! Да влязат само в парламента и да бичат опозиционно!
    Пък сега, май се налага да поемат отговорност, ама не им стиска!

    Коментиран от #165

  • 163 Gowo

    5 0 Отговор

    До коментар #150 от "ишгигщ":

    Референдума на Слави беше една безсмислица.Все едно е да пренаредиш столовата в затвора на затворниците и да им предложил от днес че ще гласуват за личностите на затвора .Директорите, офицерите ,началствата и ключодържатели те.И че вече няма да бъдат подлъгани.Ще им осигурят точните години на които ще бъдат осъдени.
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Gowo

    4 1 Отговор

    До коментар #162 от "избирател":

    И в състава на тройната коалиция и партиите на протеста И в личностите които познавам някои от тях също виждам лица които са членували в партии като АБВ, БСП и прочие Но това не ги прави негодни Нима в състава на Слави не имаше скандал Нима там не бе тази истерична госпожица която сега виждаме в редиците на ГРАБ и да седи отдясно на трибуната на народното събрание барабар с председателя и като заместник.Има ги но няма отърсване от тия.Винаги ще ги има
  • 166 Bulgarian BG

    11 1 Отговор
    Изключителна статия ! Това е истината . Дано повече хора я прочетат.Не може тези шоумени и сценаристи да си позволяват да обиждат и говорят неуважително спрямо хората протестиращи за истинска промяна доказващи го с действията си.Трифонов и Хаджи Тошко с приказките и действията си показват колко си приличат с Боросов и Дръндарският агент Доган и колко са далеко от хората на истинската промяна.
  • 167 Гуню

    0 7 Отговор
    Сашо, обичаш да се правиш на голямата работа и да се натрапваш в центъра на вниманието на обществото, знай че ако нещо стане и нещата тръгнат във вредна за България посока, ще бъдеш виновен изцяло Ти!

    Коментиран от #171

  • 168 124

    4 1 Отговор
    Държавата я унищожи престъпникът Борисов! Искаш ли хиляди примери?

    Коментиран от #169

  • 169 уточнение

    2 4 Отговор

    До коментар #168 от "124":

    ББ не е унищожил държавата!
    А, че спекулира с властта си няма спор! Но, чак за престъпник е много пресилено!

    Коментиран от #174

  • 170 Наблюдател

    4 1 Отговор
    "Слави се самоубива" което обаче е напълно в реда нещата за 1 наркоман!
    Все си мислех че по голямо падение от мутра еднокнижник лидер на политическа партия спечелила избори за България неможе да има но може да не съм познал....
  • 171 неразбрал

    2 0 Отговор

    До коментар #167 от "Гуню":

    Първата половина от изречението ти е вярна, но не виждам, защо Диков да е виновен, ако нещата се влошат?
  • 172 Subaru STI

    5 2 Отговор
    Респект към Сашо за този точен разрез на българския политически живот!!! И встрани от темата ИТН: Охулваният от престъпника Борисов президент Радев състави най-доброто за последните 32 г. българско правителство. Респект към тези "момчета с топки". Те са друг свят в сравниение с всичко, което сме виждали. Дадоха урок на всички по родолюбие. Те са бъдещото! (Клоуните Борисов и Трифонов изтичат в канала... Толкова са малки с огромното си его!
  • 173 Pinokio

    0 0 Отговор
    човека краде милиарди, бил се самоубивал хехе ае дърти козели мн ги разбират
  • 174 Gowo

    0 0 Отговор

    До коментар #169 от "уточнение":

    Тогава кой даде 3 милиарда за Руски поток.Божков ли.Кой открадна 600 милиона от хазната чрез неплащане на хазартен данък Пак Божков ли.Как ги взе .Отиде отключи и си ги взе.Дай виновен....
  • 175 Зарзаватчия

    7 1 Отговор
    Сашо, както винаги си безпощадно точен.Поздравления, и дано Бог да пази България от чуждите и от нашите идиоти.
  • 176 UYU EU

    0 0 Отговор
    помияр
  • 177 ГОГО

    6 0 Отговор
    Слави сам се закле че партия няма да прави и с политика няма да се занимава За тази негова лъжа пред цяла България господ го наказа
  • 178 ПСР

    7 0 Отговор
    Най-добрият анализ,който съм прочел дотук за епопеята"И т.н.-Шнорхел".Браво,Г-н Диков.
    Уви,точно такова е положението днес.Едва ли намирам разлики с това,на 05.08.20 г.
  • 179 РЕВиЗОР

    0 0 Отговор
    Каквато енорията, такъв и попът! На такова дупе, такъв хЕй! Това е истинската истина за назе си.
  • 180 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 5 Отговор
    Сашко определено избива комплекси. Беше най-мълчаливото и свито скиорче в ЦСКА. По-късно батето Славков го отрака, а една известна дама, направо му го шлифова, ...характера.
  • 181 Их бре

    4 7 Отговор
    Що коментар,що чудо.Слави отнесе Бойко като бръмбар сламка.За много хора това е достатъчно.Бибитко е размазан.Гледайте от тук на татък какво ще става.Слави е принципен не иска никакви стари муцуни.

    Коментиран от #185, #194

  • 182 Чудя се

    0 3 Отговор

    До коментар #42 от "СИМО":

    Какво лошо има в приемствеността?!Точно МНОГО ГАДНАТА дума ИЗЧЕГЪРТВАНЕ им изигра лоша шега,защото само това повтаряха,а не казваха какво ХУБАВО за БЪЛГАРИЯмислят да направят.Защо да не НАДГРАДЯТ. Колкото и всички злобари да крещят ББ е успешен премиер.Ами хайде сега--нека да се изпотрепят за кокала Още се чудя каква е играта на Сл.Трифонов
  • 183 И ти ли

    1 2 Отговор
    Бруте!!! Съжалявам, не можах да ти прочета целият бълвоч от жълтини от догановите медии и подлеците от дб! Гнусно звучи от твоята уста, от човека ужким "борещ" се срещу Доган и Борисов! Уважавах те, но вече не мога! Жалко за теб!
  • 184 Бандера

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Информация":

    Двата кръга са ПГУ и 6 - то управление на ДС!
  • 185 Точно така!

    3 4 Отговор

    До коментар #181 от "Их бре":

    Слави е принципен, с много силно чувство за справедливост и просто няма как да се договаря или да прави коалиции с безпринципни, подли и без морал хора! А видно в политиката са се събрали само такива! Затова сме и на това дереже! Слави ще жертва всичко, но няма да предаде принципите си! Многократно загатна на хората да гледат действия и факти, а да не слушат кой какво говори! Честта му и достойнството, няма да му позволят да се оправдава за цялата медийна пропаганда срещу него, за хилядите лъжи и манипулации! Ще остави хората да преценят! Ако бъдат толкова глупави да повярват в лъжите, ще си останат с лъжите, кражбите, убиване на ценности, подлост лицемерие! Ще живеят без достойнство и без да могат да се гордеят от страната си! Избора ще бъде на хората!

    Коментиран от #189

  • 186 Българка

    1 6 Отговор
    Защо мислиш ,така бе Саше.Защото не ви играе по свирката ли?Обади се на Божков да ти прати някой лев ,пък не го мисли Слави.Не е твоя работа.
  • 187 Кеф

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "Оракула":

    Оракул, накефи ме с коментара си!
  • 188 Явор

    1 0 Отговор
    Сашо Диков е идеалист почти на 70 и затова се е надявал на нещо хубаво, както е написал. Иначе е добро това, което е написал. Аз на хубаво съм спрял да се надявам щом бивш сикаджия може да се задържи на власт цели 12 години. Да припомня, че тоя бивш сикаджия ни го „подари“ благовъзпитаният Симеон Сакскобурогтски, който си прави и сега сметките за двореца „Врана“. При Симеон си имаше усмихнати крадци, заемащи министерски постове, Николай Василев, споменат от Диков и опит да бъде пробутан за премиер, е един от тях. Щом е само възможно престъпникът и простак Борисов, само възможно, малко вероятно, в никакъв случай сигурно, да се върне на власт значи се е случило нещо хубаво. От Слави какво хубаво да се очаква?! Той няма политически опит, управленски капацитет и компетентност. Никога не съм се заблуждавал, че има. От неговите депутати също никой няма, а тия, които са излъчили за евентуални министри не ги знам, но биографиите им свидетелстват за кадърност. Тревзомислещите избиратели, рационалните, не са се надявали на нещо изключително в политиката от ИТН. Познават ги като успешни и добри шоумени, хора с успешен бизнес, които трябваше малко да поразклатят мутренско-олигархичната власт на Борисов и да убият илюцията, че той е незаменим. Направиха го, дано „изчегъртат“ модела Борисов-Доган-Пеевски-Гешев окончателно, ако имат желание да го направят разбира се. Политиката е нещо много голямо, много сложно, ИТН са твърде малки за него, че да са успешни политици.
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Ема

    0 0 Отговор
    Знаете ли защо се крие Слави? В "Магьосника от Оз" този същият маг първо беше недосегаем за нуждаещите се от неговите вълшебства, после организираше разни циркове, в които да изглежда велик, едва в пряк контакт се видя неподправената му същност - нищожно човече, без грам талант за нещо си... Но пък управляваше Смарагдовия град със силата на общественото мнение. Богати на таланти бяха само търсещите неговите услуги: Дороти притежаваше вълшебни обувки, с които да се завърне у дома, Страхливият лъв се оказа храбър, Тенекиеното човече имаше сърце, а Плашилото -ум. Да, народе мой, ние имаме повече таланти от нашите политици, но само ако се обединим срещу злото!
  • 191 слави

    3 1 Отговор
    трифонов вече е вън от играта,поредният фалшиф месия си изчерпа репертуара и е време за край на шоуто,идват нови избори на есен
  • 192 Браво на Сашо

    4 1 Отговор
    Точно и ясно.
    Помните ли "Каналето"-"аварията"в Козлодуй?
    Сценарий как се плаши народ.
    Днес сценарият е"Как се МАМИ народ".
    И защо ги ручахме жабетата?!!
  • 193 сашо

    4 3 Отговор
    ако дикът ти е офф няма значение колко са ти големи топките,партията ИТН е импотентна политическа сила подлежаща единствено на заличаване от политическото пространство
  • 194 баба Стойна

    3 2 Отговор

    До коментар #181 от "Их бре":

    Така,такаааа, защото Слафчу е една много млада муцуна, че го не знаем от 30 години що е вършил и колко простотия е посял по земите български. Сега чакайте да ви оправи, както ви оправи Симеончо за 800 дни. Както се оправи той де. Мъ как мъ радва тоя Тошку мъ. Оперен, наежен, като японско петле, и сипе ли, сипе ум и разум, ту на лево, ту надесно и рошаФ, рошаФ, кат..........на дяда Станка унуЙ нящУ. Направо става за министър.
  • 195 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #104 от "Смешко":

    Ти голям гений и учен ще излезеш, СМЕШНИК.
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 кочо

    0 0 Отговор
    ДИКОВ ОТ ТЕБЕ КАПЕ ПОЛИТИЧЕСКИ МАЗУТ.ТОЛКОВА СИ СЕ ОМАЗАЛ ОТ ГОДИНИ ЧЕ НЕ ЗНАЕШ КАКВО СИ--НЕЩО ПОЗИТИВНО ИЛИ БЯЛА ВРАНА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове