Last news in Fakti

5 Август, 2021 14:00 7 061 38

Проф. Нели Огнянова: Филип Станев от ИТН призна тези статуси на Момчил Иванов за истински

  • проф. нели огнянова-
  • момчил иванов-
  • итн кабинет

"Мираж е върховенството на правото с фигура, която говори за "майкопродавци" и "гнусна паплач", пише проф. Огнянова

Проф. Нели Огнянова: Филип Станев от ИТН призна тези статуси на Момчил Иванов за истински - 1
Проф. Нели Огнянова; Снимка: БГНЕС/Архив

"Хайде отново, този път без скрийншот. Възразявам остро срещу подкрепата на кабинет, в който участва лицето Момчил Иванов в каквато и да е форма. Лексиката и от предишни съобщения - майкопродавци, соросоиди - е нетърпима за български политик, а и за български преподавател във висше училище.

Мираж е върховенството на правото с фигура, която говори за "соросоиди", "майкопродавци", "гнусна паплач". И да, Филип Станев от ИТН призна тези статуси на Момчил Иванов за истински - с призива "да спрем да се фиксираме върху изтървани в публичното пространство думи".

Това написа в публикация във Facebook проф. дпн Нели Огнянова, преподавател по Медийно право във Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет "Свети Климент Охридски" и един от основателите на катедра "Европеистика" към Философския факултет на СУ.

Коментарът на проф. Огнянова идва в контекста на публикациите на предложеният от "Има такъв народ" за министър на правосъдието Момчил Иванов. Във въпросните публикации виждaмe oпрeдeлeниeтo "гнуcнa пaплaч", кaтo вeрoятнo, според Иванов, тoвa ca вcички хoрa, нecъглacни c дeйcтвиятa нa ИТН, кoитo гo зaявявaт публичнo. Виждаме също заплахата към журналистите на "Капитал", "Дневник" и "Свободна Европа", че скоро ще бъдат затворени "мръсните им лъжливи майкопродажни соросоидни усти".


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    11 6 Отговор
    Това да им е проблема!

    Коментиран от #4, #12, #21

  • 2 Gowo

    38 5 Отговор
    Едно време ни плашеха с фашистите.Сега със Соросоидите.Оказа се че по крадливи разсипници на отечеството от новопръкналите се бедни комунисти от селата няма

    Коментиран от #11

  • 3 Страх и памперс

    65 4 Отговор
    Слави напускай България и да не забравиш да вземеш със себе си Тулупа и Тошко, няма да има милост за вас народа е гневен.
  • 4 Абе токов трафикант , ти КОГА

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ще закачиш електомара си на заведението , бре ??? После раздавай справедливост тук !!!

    Коментиран от #5, #14, #18

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 анонимен

    12 26 Отговор
    И какъв е проблема?Казал е истината човека.
  • 7 4444

    14 26 Отговор
    Нелито от коя фондация цуца и тя?
  • 8 Мишки!

    14 25 Отговор
    А до онзи ден ББ беше ок с изказванията си и един такъв като госпожата изпълзяла от дупката си не пусна едно възражение, че това не може да е премиер 12 години! С лексика с изказвания и т. н.

    Коментиран от #13

  • 9 среднощен

    25 7 Отговор
    "...че скоро ще бъдат затворени "мръсните им лъжливи майкопродажни соросоидни усти"...?; Който говори така няма да получи власт "никога и никъде по света"...

    Коментиран от #20

  • 10 Да, крайно

    32 8 Отговор
    време е всички да разберат, че "Няма такава партия" не може и не трябва да е в управлението на държавата. Времето на анархистите отмина преди 100 години. Ако пък ги ръчкат напред заради зависимости на шефа им - още по-зле. Не на задкулисието и проксито му "на такава партия"! Ако това правителство бъде гласувано - всички на площада!
  • 11 мислещ

    17 2 Отговор

    До коментар #2 от "Gowo":

    Тия удариха в земята всички и по соросоидство, и по фашизъм.
  • 12 То проблема не им е това !

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    За сега се прегръщаха всочки кандидат управляващи , заедно с БСП и ДПС .....утре не ги търсете , ЧЕ никой няма да носи ОТГОВОРНОСТ !!!!!! ЧЕСТИТО за промяната !!!

    Коментиран от #15

  • 13 За такива като

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "Мишки!":

    теб, може и да е било "о кей". За госпожата и за нас - не!

    Коментиран от #22

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Последния Софиянец

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "То проблема не им е това !":

    Отговорност ще им искаме на площада.Лично!
  • 16 И какво

    4 4 Отговор
    от това. Възразява огромната част от народа, но нито ще го оттеглят, нито сбирщината ИТН ще се оттегли - керванът и кучетата.
  • 17 Последния Софиянец

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Абе токов трафикант , ти ОТКОГА":

    Само 🍆🍆🍆🍆 са вече фенове на Тиквата.
  • 18 Мани го

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Абе токов трафикант , ти КОГА":

    този. Много е болен! Има едни хапчета, ама няма кой да му ги дава.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 анонимен

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "среднощен":

    Да си дойдем на думата-външен контролен център дава властта,а не БГ народ. Тогава даваш ли си сметка,каква организирана атака има в момента с/у ИТН и защо?

    Коментиран от #28

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ми?

    3 6 Отговор

    До коментар #13 от "За такива като":

    Къде бяхте преди 6,7 месеца мишоо като не ви е било "о кей" на теб и госпожата та чак сега се показвате какви сте моралисти!?

    Коментиран от #33

  • 23 опа

    5 10 Отговор
    С този си коментар проф. Огнянова обслужва сектата "Свидетели на Прокопиев."
  • 24 Патладжан

    2 9 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Ми той Тошко , Ристю и Мая идваха при нас ! Заедно със тоя сак беше ааааа сетих се Рошков ги охраняваше ! Казаха ,че ток и вода не се плащат на държавата ! Само да натиснем правилния бутон за изборите !!!!! Ся не разбрах точно кой туй нещо но гласувах , за пълна промяна , както ми наредиха !!!!
  • 25 език мой враг

    8 6 Отговор
    Това за соросоиднята си е правилно , но човек трябва да умее да си владее устата , ако иска да заема определени постове . Аз не искам постове и за това пък на воля си изпускам от контрол устата . Някога е хубаво да си си обикновен човек , но твърдо трябва да отстояваш тази си позиция.
  • 26 Българка

    17 2 Отговор
    ИТН да оттеглят сламения си кабинет, който е сбирщина от опростачени хулигани, плагиатор, безгръбначни, неопитни авантюристи, които ще се упражбяват на наш гръб под диригентска палка на мутри и ДС
  • 27 АнтиМ

    16 1 Отговор
    Станиславе,
    взимай си джуджето, магазинера,почетния плагиат, майкопродавеца-жартиер и....айде да ви нема!

    Коментиран от #29

  • 28 среднощен

    7 7 Отговор

    До коментар #20 от "анонимен":

    "Да, сър" - беше отговорът на госпожа Кр. Георгиева в Европейската комисия и получи "назначението"... Сега къде е г-жа Георгиева...? "Слушаш - получаваш"... Не слушаш - пак получаваш, но не "морков, а пръчка"... Натискът не е само срещу ИТН, сега е срещу тях... Разгледайте внимателно най-новата ни история и ще се убедите. Но, затова е и приказката за политиката - "който не я знае, по-добре е да не я знае"...? В момента на "световните сили", които поставят политиците, им трябва "по-здрава ръка" в България и са склонни да дадат още власт на Радев - макар и през "експертен кабинет" и мандат на БСП... Предстои трудна зима, скоро ще се убедим сами...

    Коментиран от #31

  • 29 да ама

    12 2 Отговор

    До коментар #27 от "АнтиМ":

    Слави го разбирам , толкова си може , за това си го бива , шоу да става , пък макар и глупаво , но тези дето му гласуваха , ама хич не ги проумявам.
  • 30 1618

    11 2 Отговор
    Програмата ви господа от Има такъв народ не струва нищо , щом за министър –председател и министри сте посочили хора свързани с Цацаров, Гешев, ГЕРБ и ДПС! Това е тотално предателство и подмяна на вота на вашите избиратели! Спрете да лъжете от трибуната на Парламента, кои са ви приоритетите, защото отлично знаете, че с това предложено правителство не само , че няма да се спре корупцията и кражбите , но ще се върнат отново в ръцете на олигарсите от ДПС и ГЕРБ, За Гешев и Цацаров да не говорим, щом вашите кандидат министри са в приятелски отношения с тях и са зависими!Така, че вие сами доказахте ,че сте предателска партия на подмяната!Вие сте нагли лъжци и искате да вкарате в капан протестните партии и БСП , но няма да ви се получи!
  • 31 анонимен

    4 3 Отговор

    До коментар #28 от "среднощен":

    Или мандат на ДБ,те ще следват правилната политика с радост.От днес ни обработват със соц.проучване за подкрепата към ХИ.

    Коментиран от #32

  • 32 среднощен

    2 3 Отговор

    До коментар #31 от "анонимен":

    По скоро - не... Имайте предвид, че "правилната политика" за Балканите все още е "много повлияна от Изток"... Да не говорим, че "китайските капитали" влизат много агресивно в Европа... Ситуацията хич не е за политици от нивото на Слави и Тошко... Проучете кои са съветниците на сегашните "възлови министри" и ще ви се изясни "тезата ми"...
  • 33 Бяхме на площада

    6 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ми?":

    От юли миналата година. (За разлика от сценаристите, които се оказаха най-обикновени статисти в сценария на задкулисието...)
  • 34 ПЕНКО

    6 1 Отговор
    ТОВА Е ЕДНА ОТ ПРОИЗВЕЖДАЩИТЕ БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАГЪЗТИЧЕСКА ПРОДАЖНА С Г А Н !!!! ЕДНА ОТ ХИЛЯДИТЕ БЕЗМИСЛЕНИ ПРОФЕСОРЧИНКИ !!!!!!!!!!!! ПРОДАЖЕН ЛИ Е ВСЕКИ ЖУРНАГЪЗ ПРОИЗВЕДЕН ОТ НЕЯ /И ПРОДУЦЕНТ/ ???????
  • 35 Тракиец

    0 7 Отговор
    Като се замисля тази кощрамба е права.
  • 36 Gen Gurko

    5 1 Отговор
    Е и какво като са истински. Лъжа ли е писал за соросоидалната сволочъ, яхнала страната ? Само вашето мнение ли е меродавно, в правата линия? А дори и да греши, не помните ли поне кой беше да кажем Йошка Фишер и в кой се превърна после? А и вас да ви сложа под микроскопа, кой знае колко озъбени ще изглеждате.
  • 37 Госпожата живее

    0 1 Отговор
    в лабораторни условия, има хора, за които израза ”гнусна паплач” е недостатъчно обидно.
  • 38 Проф Нели Огнянова!! Къде беше, когато

    1 1 Отговор
    Борисов говореше цинизми и простотии 12год???Беше се Снишила сгушилаи и пълно мълчание!! Защо не каза нищо 12 год, за това което слушахме и гледахме!!! Професорке!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове