Last news in Fakti

8 Август, 2021 12:10 8 088 119

Кирил Петков: Пука ни, оставаме в политическия живот

  • кирил петков

Аз съм много доволен, че показахме на българския народ, че хора с воля на управленски  постове могат да защитят техните интереси, каза министърът на икономиката

Кирил Петков: Пука ни, оставаме в политическия живот - 1
Снимка: БГНЕС

„Аз съм много доволен, че показахме на българския народ, че хора с воля на управленски постове могат да защитят техните интереси, за сметка на големи магнати, които са свикнали да живеят от държавния бюджет.“ Това каза в интервю за БНР министърът на икономиката Кирил Петков. Той изрази готовност да подпомогне новия министър на икономиката, за да предаде натрупания от него опит.

„Бих дал толкова време, колкото ѝ трябва, за всякакъв вид съвети, обяснения и информация – тази инерция да продължи със същата скорост. Голямата ни надежда е да няма стъпка назад, а да се продължи със същата скорост напред.“

Запитан смята ли да продължи кариерата си като политик, Петков посочи: Оттук нататък, под една или друга форма ще следим нещата как се случват, за разлика от преди, когато просто протестирахме. Събрахме знание и това знание ще го използваме под една или друга форма, за да бъдем гарант по някакъв начин.

Оставаме изцяло в политическия живот на страната с една-единствена цел – България има много по-голям потенциал, подчерта Кирил Петков.

С някои от министрите се чувстваме вече като част от един екип, отбеляза той.

„Да, пука ни за България. Не, няма да изчезнем сега по бизнесите си. Ще си ги управляваме, но всеки от нас в момента има доста голяма енергия да бъде част от продължителната промяна на България. Със сигурност ще бъдем активни.“

Петков определи финансовия министър Асен Василев като „човекът, който направи най-добрия бюджет на страната в новата ни история“.

Кирил Петков е на мнение, че в Министерството на икономиката в момента има много „несвойствени дейности с потенциал за кражби“, но ведомството трябва да се превърне в двигател на икономическото развитие.

„Ако съм една от онези частни фирми, които са свикнали да получават милиони, без да се труди, сигурно изглежда като хаос, наистина“ – така Петков отговори на критиките на ГЕРБ за царящия хаос при работата на служебното правителство.

Относно Държавната консолидационна компания и нейното преструктуриране Кирил Петков каза: „Поне аз за 9 седмици не можах да намеря истинска причина за нейното съществуване. (…) За мен това е огромна черна дупка откъм контрол и прозрачност. Даже нямаше уебсайт тази компания допреди да стана министър.“

„Когато толкова грешни решения са били вземани в последните месеци и години от същия този борд (министър Петков прави уточнение, че трима от членовете са избрани тази година – бел. ред.), реално да оставим просто един свободни пари, те да могат да правят каквото си искат, а едновременно с това, понеже няма още актуализация на бюджета, за нас беше абсурдно“, заяви още Петков.

Министър Петков описа дейността на ДКК с конкретни примери, за които коментира, че това е даване на празен чек, без конкуренция.

„Това за мен е много бърз и ефективен начин да изчезнат едни пари, които са на данъкоплатеца.“

Относно парите за ремонта на язовирите със средства от ДКК Петков очерта равносметката: 580 милиона лева и едва 10 завършени язовира, като нито един от най-опасните не е завършен. По думите на Петков от десетте завършени язовира само 5 са пълни.

33 от 400 язовира са най-опасните, но от тях нито един не попада в топ 10, които са избрани, а 11 от тези 33 даже не са дадени за проектиране, поясни Кирил Петков.

„И всичко това се е случвало на цени, които нямат нищо общо с пазарните.“, заяви още той.

По темата с предаването на събраните материали за нарушения на прокуратурата Петков описа ситуацията като „даваме този доклад в една пощенска кутия“.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 355 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    585 32 Отговор
    Този мъж прилича на доста свестен човек...

    Коментиран от #9, #22, #77

  • 2 1618

    538 25 Отговор
    Наглостта на Станислав Трифонов и ИТН е пословична!Наглостта да твърдиш,че имаш програма,която ще бъде изпълнена от неподготвени и зависими от ДПС и ГЕРБ министри?Наглостта да искаш да бъдеш подкрепен от другите партии без подписан договор за да ги вкараш в капан и след това да обвиниш тях за подмяната на вота,за предателството и неизпълнените ангажименти към избирателите? Тези хора напълно са изгубили връзка с реалността и със здравия разум!Това правителство не трябва да бъде подкрепяно!

    Коментиран от #15, #16

  • 3 русенец

    48 101 Отговор
    Ще си зарежете "печелившите " бизнеси за да сте в политиката? :)

    Коментиран от #14, #38, #49

  • 4 El boko

    161 30 Отговор
    Мачкай Кирчо! Като на площада! :)
  • 5 Сатана

    122 12 Отговор
    Може и да е прав,но трябва време да се усетят промените в икономическата и бюджетна сфери.Успех!
  • 6 Софиянец

    158 30 Отговор
    Петков министър председател на България !

    Коментиран от #24

  • 7 МАЙКА МИ УБИЦАТА

    6 25 Отговор
    МАЙКАТА С ИМЕ НА ЦВЕТЕ ИЗГУБИ ДАЩЕРЯ СИ,ОТРОВИЯ НАЙ-ДОБРАТА ИМ ПРИЯТЕЛКА,НО РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ЩЕ ИЗПЛУВА.
  • 8 1618

    93 18 Отговор
    Има такъв народ няма да съставят правителство на подмяната! ИТН какви министри пробутвате да управляват България? 60% от хората в България не подкрепят кандидатурата за министър- председател на Пламен Николов! За вас политиката е самоцел, колкото и да се кълнете в обратното! За вас приоритет е да върнете в ръцете на олигарсите от ДПС и ГЕРБ спрените милиони от кражби! За това предлагате министри свързани кой по роднински, кой по приятелски с Гешев, Пеевски , с ГЕРБ и ДПС! Главен кукловод и проводник на лъжата и подмяната-седящият на дивана!
  • 9 pepi777

    146 19 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Не само прилича, но и действа като такъв!
    Не съм вярвал, че БГ ще има такъв добър политик!

    Коментиран от #48

  • 10 Ю.кортес

    33 96 Отговор
    Кирчо покажи дипломата,защото не е от харвардския университет,а е от харвардско бизнес училище и защото трябва да има сериен номер,подписи и печат.

    Коментиран от #13

  • 11 Отговори

    30 120 Отговор
    Кирка Аз пък искам дати бъде направена Ревизия защото ти си назначен Не си избран от Парламента Не може еднолично един служебен провокатор Един служебен Превратаджия безнаказано и самоволно да си прави каквото си иска с Парите на България Кирка Назначен си Не си избран и Искам да отговаряш за действията си Ревизия Кирка

    Коментиран от #17, #79, #82

  • 12 Dinero

    99 22 Отговор
    Кирчо е гарант за чист и прозрачен кабинет, ако него го няма НЕ е добре!
  • 13 Пламен

    28 72 Отговор

    До коментар #10 от "Ю.кортес":

    Сериен номер няма да покаже защото се прави справка за две минути в сайта на университета и лъсва че е менте.

    Коментиран от #20

  • 14 ами

    81 17 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    от твоя гледна точка сигурно си прав . то и Ботев е сглупил , че си е оставил живота във влашко и се метнал на радецки да освобождава България ! Браво на Петков и нека той и останалите министри да не се предават а да осведомяват обществеността за злоупотреби дори и когато престанат да са министри. рабо или късно пак ще им бъде поверено управлението на държавата

    Коментиран от #21, #30

  • 15 Фатих

    58 9 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Всички казват, че не е имало хора от ИТН на протестите, а искат подкрепа от 2-те протестърски партии?
    Един репортер да е имало и толкоз?!

    Коментиран от #91

  • 16 Стига троли

    26 41 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    И слепците разбраха, подлите мераци на дб, плащащи на тролове и спамещи всички теми с манипулативни глупости и лъжи! Предатели и продажници, никой не желае!!!

    Коментиран от #25

  • 17 1618

    89 16 Отговор

    До коментар #11 от "Отговори":

    При управлението на Борисов то не бяха рекети, заплахи, уволнения, полицейщина,политическа намеса над медии, платени коментатори, които да манипулират общественото съзнание, връзки с олигарси , причинихте и допуснахте срастване на мафията с властта, злепоставихте България пред Европа и Америка като най- корумпираната държава, наредихте България на последните места в Европа по доходи и пенсии, здравеопазването е под всякаква критика ,за това по смъртност сме на челните места! И имате наглостта да говорите за демокрация! Смешни и жалки сте! Ужасени сте от Служебното правителство, защото разкри и спря кражбите от мафиотската олигархична организация ГЕРБ!

    Коментиран от #100

  • 18 Кирил Петков

    73 18 Отговор
    Министър председател

    Коментиран от #35

  • 19 Изключително

    83 15 Отговор
    разумно , достойно и правилно решение , РЕСПЕКТ , за което ! И само напред !!!
  • 20 а колко

    76 13 Отговор

    До коментар #13 от "Пламен":

    от министрите на ндсв имаха истински дипломи от чужди университети и те им помогнаха САМО да крадат по-добре ! и боко имаше образовани министри но това не ги направи родолюбци а нагли корумпета. няма значение каква диплома има Петков...народа го оценява по действията а не по диплома която виси на стената

    Коментиран от #23

  • 21 Чочо

    52 17 Отговор

    До коментар #14 от "ами":

    Те и юпитата на царчето така излъгаха балъците като теб.Дойдоха и се накрадоха за 200 години напред.

    Коментиран от #40

  • 22 ГЕРБ

    22 53 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    34 милиона на албански бандити и 200 милиона необеспечени кредити този е за затвора.
  • 23 Чочо

    22 45 Отговор

    До коментар #20 от "а колко":

    Това е така.В случая,обаче,той се представя с фалшива диплома.Когато започваш с лъжа,ясно е какво целиш.

    Коментиран от #33

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 1618

    47 12 Отговор

    До коментар #16 от "Стига троли":

    Пълни глупости лъжи и манипулации в стил Борисов!Факт е, че Станислав Трифонов и ИТН се разкриха като най- големите предатели на нашето съвремие, подменили вота на протестиращите хора и сключили скрито съглашение с ДПС и ГЕРБ!Факт е,че всичките им предложени министри са в приятелски или роднински отношения с Гешев, Цацаров, ГЕРБ!

    Коментиран от #27

  • 26 пройчо

    43 6 Отговор
    ".... 33 от 400 язовира са най-опасните, но от тях нито един не попада в топ 10, които са избрани, а 11 от тези 33 даже не са дадени за проектиране, поясни Кирил Петков....."***** и от всичко това,Тлъстата Свиня Бою Тиквата роди само прякора "киро язовиро" ?!!!....изчегъртване без бой по Мръсните Герберски Зурли-----няма да стане !!!
  • 27 Стига троли

    14 25 Отговор

    До коментар #25 от "1618":

    Видно за пореден път, трудно схващаш от първи път! Да да повторим!

    И cлeпцитe рaзбрaхa, пoдлитe мeрaци нa дб, плaщaщи нa трoлoвe и cпaмeщи вcички тeми c мaнипулaтивни глупocти и лъжи! Прeдaтeли и прoдaжници, никoй нe жeлae!!!
  • 28 Пацо

    16 48 Отговор
    Оставал бил....ми къде ще идеш ве,фирмите ви фалирали,съдят ви за далавери и интелектуални кражби...къде другаде ще намериш балъци като у бегето....тук е далаверата
  • 29 ГЕРБ

    12 40 Отговор
    Лъжец и крадец
  • 30 русенец

    13 25 Отговор

    До коментар #14 от "ами":

    Със сигурност ако Ботев беше разумен и изобщо разбираше от военно дело, то точно в този миг щеше да си стои в Румъния, а не да поведе 200 необучени да "освобождават" България. Просто са тръгнали на сигурна смърт и ако си запознат , щеше да видиш, че основно са се сражавали с единици селски заптиета, които са превъзхождали и са търпели поражение. Виж сега, има тънка разлика между идиотизъм и патриотизъм. Патриотът ПРАВИ нещо за Родината си, Ботев определено не е от тях. Иначе и Плевнелиев беше изключително успешен международен строителен предприемач, но нещо заряза бизнеса откакто мина през държавната хранилка. Проблемът на България са хора като теб, които безрезервно вярват на хубави думи, а не гледат делата. Ти и за "царя" гласува, нали?

    Коментиран от #37, #41, #45

  • 31 Гост

    18 39 Отговор
    Топна пръст в меда и вече не иска да се махна от политиката. В частния бизнес е друго.
  • 32 ОПГ ГЕРБ-ДПС

    29 10 Отговор
    Троловете им какт винаги понеже няма как да замажат кражбите и некадърността, почват с измислени обвинения за фалшиви дипломи. Че вашите шефове да не би да имат легитимни дипломи за това, кието вършат? Maн-aла доган хидроинженер ли е, тиквоча с пожарникарското си образование как стана гл.секретар на МВР?
  • 33 и какво

    24 10 Отговор

    До коментар #23 от "Чочо":

    точно цели , че не разбрах ??? тези кандидат министри на итн целят да все представят добре за да бъдат избрани защото са непознати. но Петков вече доказа на какво е способен и заради това народа му вярва със или без диплома !! трябва ни хора честни и с топки а не мекотели с 3 дипломи и 4 чужди езика
  • 34 Щерю

    13 33 Отговор
    Тоя само по физиономията е от ония по автогарите ,,тука има,тука нема,,.
    Винаги има кой да им се върже.
  • 35 Симпатизант

    31 11 Отговор

    До коментар #18 от "Кирил Петков":

    Дано, не само той най -добре целия екип да си остане поне за един мандат. Ония ги видяхме какво представляват, че много време пропиляха отдавна трябваше да бъдат изритани.

    Коментиран от #115

  • 36 коки

    31 11 Отговор
    до коментар 3 :тези хора не си зарязват бизнесите,създали са си достатъчно добри екипи които ги управляват и съответно отчитат резултатите на определен период , и съответно тези хора показват как се управлява държава, като частен бизнес за да няма кражба на пари, и наши и ваши, затова герберастите реват толкова- кранчето пресъхна

    Коментиран от #97

  • 37 Определението

    25 7 Отговор

    До коментар #30 от "русенец":

    за теб е просто! Преклонена главица, сабя не я сече! Ако бяха всички като теб, то България, сега нямаше да я има! Поне уважавай това което никога нямаш шанс да бъдеш!

    Коментиран от #51

  • 38 Даааа

    11 13 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    Сигурно са и толкова печеливши.... Като новият премиер—шнорхелист.... 😂😂😂
    Кой ще си зареже печеливш бизнес за да рискува да бъде замерян с домати и яйца и да си съсипе добрата репутация(ако има такава, разбира се)...?!?! И не ми казвайте, че видиш ли той(те) е родолюбец и мисли за държавата си.... Бля, бля, бля....
  • 39 Буци

    17 11 Отговор
    Много ме е страх от служебното правителство!Ще гласуваме за кабинет на шнорхела!
  • 40 то застраховка

    14 8 Отговор

    До коментар #21 от "Чочо":

    няма срещу мошенници но цитирай данни за злоупотреби от Петков и тогава говори ...иначе според теб въобще да няма министри...така няма да има кой да краде

    Коментиран от #47, #64

  • 41 Ботев

    21 7 Отговор

    До коментар #30 от "русенец":

    Дребна душичке, думите ти за Ботев няма смисъл да се коменират, ами си отговори сам на въпроса ти какво си направил и какво правиш в момента, че си тръгнал да даваш оценка на Кирил Петков и най-вече на Христо Ботев. На другите ни е ясно отговора на този въпрос ;)

    Коментиран от #54

  • 42 Кирчо ксерокса

    15 18 Отговор
    A прaви ли ви впeчaтлeниe чe cлeд избoритe "чeгъртaчитe" нe ca прoизвeли нитo eднa нoвинa a? Дaмaджaнoв, янaки и ocтaнaлитe "cлужeбници" квo cтaнa c рaзкритиятa зa чудoвишнитe зoлуми a? ... или мaй вcичкo бeшe eднa oгрoмнa пушилкa зa дa "нaрeдят" Пaрлaмeнтa c пoмoщтa нa кeнeфoчиcтaчи и бeрaчи нa мaлини oтдaвaнa турили кръcт нa Бългaрия... И пaк дa питaм къдe ca дoкaзaтeлcтвaтa зa вcички "уcтни" oбвинeния a.. aз нe знaм cлучaй дoceгa някoй дa e в зaтвoрa щoтo Дaмaджaнa бил кaзaл..?

    Коментиран от #53

  • 43 Малко ми е

    12 18 Отговор
    Лаладжия - повечко работИ, по-малко говори... Не всичко що лети е маркетинг и високи технологии...
  • 44 Аман от тъпаци

    13 21 Отговор
    Стига PR,сега си събирай багажа и изчезвай с 200 там откъдето се пръкна и те назначиха.Знаеш ли как ще следиш от тук нататък,по телевизията и от улиците!Писна ни да ти гледаме гелосаната глуповата, фалшива усмивка,да не си ходил на уроци при Софиянски?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Ще гласувам

    20 10 Отговор
    За която и да е партия ако предложи този човек за икономически министър

    Коментиран от #61

  • 47 На море

    9 8 Отговор

    До коментар #40 от "то застраховка":

    200 милиона необезпечени кредити - приличаи ли ти на една друга банка а?... 34 милиона подарък за което ЕК ще ни подпука скоро...що не ги дадоха на Фолксваген а?..
  • 48 За да си добър

    20 11 Отговор

    До коментар #9 от "pepi777":

    В каквото и да било, първо трябва да си свестен човек! И той е такъв очевидно.

    Коментиран от #117

  • 49 защо не

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    Постигнатата цел, вече не е цел.
  • 50 Аман от 44 тъпаци

    5 7 Отговор
    Дотук само двама тъпаци в този форум единият е под номер 44
  • 51 русенец

    8 13 Отговор

    До коментар #37 от "Определението":

    Както вече ти казах, разликата между патриотизма и идиотизма е тънка, ти не я забелязваш. Но може би си щастлив!:)
    "Патриотизмът е последното убежище на иди**ота!" Американец го е казал! От ония, които са създали САЩ.

    Коментиран от #56, #58

  • 52 Имах

    10 17 Отговор
    уважение към него, но ми падна в очите, когато разбрах, че е протеже на продажниците и предателите от дб! В по далечна перспектива, в този вариант, няма как да се очаква нещо добро!
  • 53 а колко

    13 10 Отговор

    До коментар #42 от "Кирчо ксерокса":

    сигнала са подали министрите към прокуратурата и по колко тя е започнала разследване. явно не знаеш , че САМО ПРОКУРАТУРАТ може да разследва и внася обвинения. въобще какво е разлседвал каскета до сега ...

    Коментиран от #57

  • 54 русенец

    7 12 Отговор

    До коментар #41 от "Ботев":

    Едра душичко, кажи какво е направил Ботев за Освобождението и след това Кирил Петков. И моля отговор с факти, а не с лозунги, че ми е писнало от промити мозъци.

    Коментиран от #83

  • 55 ....

    14 14 Отговор
    Пишман журналята що не се разровите за измислената диплома на Кирчо, а? А и нещо да каже за фонда на фондовете?
  • 56 И трябва

    9 5 Отговор

    До коментар #51 от "русенец":

    да се гордея с американеца, дето създал сащ, а не с някой дал си живота, за Родината ми! Не ми се коментира с продажници! Предпочитам да съм идиот за тях!

    Коментиран от #59

  • 57 Кирчо ксерокса

    7 14 Отговор

    До коментар #53 от "а колко":

    Айде аман с тоя каскет де... направихте го великан... чак пък толкова да блокира всичко не може... все има някой мераклия да се опълчи, ако въобще "сигналите" имат някакво основание де..
  • 58 asdf

    7 6 Отговор

    До коментар #51 от "русенец":

    Комплексарко мислене е това. Когато си се родил в бивша колония с 250 годишна история, не може да се сравняваш с европейските народи.

    Коментиран от #65

  • 59 русенец

    7 7 Отговор

    До коментар #56 от "И трябва":

    Не спори с глупака, защото ще те оплюе. Това пък го е казал грък. Ама ти вярно си много щастлив човек. Жалко, че е диагноза.:))) Губиш ми времето, не си в състояние за диалог, промит ти е мозъка и е пълен само с кухи фрази и лозунги. Бъди здрав!:)

    Коментиран от #62

  • 60 !!!?

    16 15 Отговор
    Как е защитил нашите интереси този харвадски практикат като раздаде 200 млн. на някакви кухи фирми, повече от които няма да ги върнат, а тай ще ни обяснява по медиите, че другите са виновни, че не могат да ги съберат. Тази номер на китайката вече го преживяхме с кредитните милионери ! Българите винаги се хвърлят на врата на шарлатани, само и само да си отмъстят на прежде управлявалите - синдром булгарикум > "Нане vs Вуте" !!!?

    Коментиран от #63, #69

  • 61 русенец

    5 7 Отговор

    До коментар #46 от "Ще гласувам":

    Очевидно до сега си гласувал само срещу кебапчета.:( После защо бг е на дъното и няма да мръдне от там.
  • 62 Виж

    4 3 Отговор

    До коментар #59 от "русенец":

    Хубаво ми се похвали как се чувстваш, но не ти споделям чувствата, а и да ти кажа честно и съжаление! Някак си и за него не си достоен!
  • 63 мразя тролове

    8 4 Отговор

    До коментар #60 от "!!!?":

    Не знам кой какво ще връща, но данъците трябва да се плащат от всички. Ти плати ли си твоите?

    Коментиран от #66

  • 64 Само да цитирам

    13 10 Отговор

    До коментар #40 от "то застраховка":

    Веднага ще цитирам,защо Кирчо не осветли фирмите,които са взимали пари за язовирите?Защото фирма взела 100 милиона за ремонт е на мъжа на секретарката на фърчилото,е да после я продаде,но по време на взимането на парите е била негова собственост,това стига ли,щото има още много.
  • 65 русенец

    10 11 Отговор

    До коментар #58 от "asdf":

    И с кое по-точно се гордееш от нашата история? Че основно сме били роби? Уж се освободихме от руснаците и разрушихме държавата си, за да угаждаме пак на чужди "доброжелатели" и на своята алчност? Дай ми нещо и аз да се гордея.:(

    Коментиран от #74

  • 66 !!!?

    7 15 Отговор

    До коментар #63 от "мразя тролове":

    Чакам Рашков да ми арестува даманджаната и Киро Харварда да корумпира българите колкото словенците, за да забогатеем...ама друг път !!!?
  • 67 Те са вече

    13 11 Отговор
    В политиката.
    Вижте Фейса им, вече имат 200 000 последователи. За няколко дни...
    Свестен е човека отвсякъде. Имат и екип. Експерти са. Защо да не управляват?
  • 68 Панорама

    19 12 Отговор
    РECПEКТ зa Кирил Пeткoв дocтoeн, мoжeщ чoвeк c мoрaл и жeлaниe дa възрoди Бългaрия. Пoглeднeтe oчитe му тe гoвoрят дocтaтъчнo зa иcкрeнитe му нaмeрeния. Пoглeднeтe oчичкитe нa Бикoв кaк шaрят нeрвнo.
  • 69 веселяк

    2 5 Отговор

    До коментар #60 от "!!!?":

    По-компетентна от Удивителната-въпросителна нЕма във Вселената и околностите и!
  • 70 Aaaaa

    13 12 Отговор
    Ало, хъхлеци, все дипломи са в главите, все някой е някому човек. Когато избирахте ББ къде бяхте? Това да сложиш за Министър председател човек с подобно CV, ако не е самоубийство, то определено е режисирано от "някой"!
    Ще продължавам да твърдя, по делата ще ги познаете!
    Ако не бе Служебното правителство, колко от тези схеми/кражби щяха да станат публично достояние?
    Тези хора, според мен, работят! Имат ясна визия за развитието на страната и най-важното, стратегия!
  • 71 Гост

    13 14 Отговор
    Аз по смотан от този,повярвал си,самозванец не познавам.

    Коментиран от #75

  • 72 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    10 10 Отговор
    Високите цени са наследство от предишното правителство на ГЕРБ.. Но много малко хора го разбират.. Това успешно се обръща срещу служебното правителство от троловете на Слави
  • 73 Лош новинар

    8 12 Отговор
    Оставате,но извън политическия живот,ЗАВИНАГИ!
  • 74 asdf

    7 2 Отговор

    До коментар #65 от "русенец":

    С това, че още ни има и сме на картата. Съжалявам, че нямам кристална топка, за да видя къде ще са Щатите след 13 века. 😏
  • 75 Т и

    2 5 Отговор

    До коментар #71 от "Гост":

    Погледни се в огледалото!
  • 76 Комунист

    12 14 Отговор
    А, бе момче нали сам каза, че губиш като стоиш в политиката. Я, си отивай в "печелившия" ти бизнес и остави на спокойствие народа. Стига злоба, злъч, омраза, завист. Виж пандемията е жестока - кацата блее, цените на тока, на върха, цените на стоките нагоре. Стига бля-бля, хванали сте се за кокала и няма пускане.
  • 77 Голем смях

    9 14 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Само прилича..Той и Кобурга приличаше на свестен..
  • 78 Даката

    10 14 Отговор
    Тоя съм го виждал на автогарата е Павликени.Разиграваше ,,тука има,тука нема,,...много е печен

    Коментиран от #80

  • 79 Юлия

    14 13 Отговор

    До коментар #11 от "Отговори":

    Що за просташки изказ и обръщение??! Кирил Петков - достоен мъж,адмирации за действията му, светлина в тунела!

    Коментиран от #99

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 temerut

    5 3 Отговор
    И много добре ще направите!Отива ви и ви прилича.
  • 82 Мечо Пух

    13 9 Отговор

    До коментар #11 от "Отговори":

    Ми да ти кажа правичката, то и членовете на Сметната палата също не се избират, а се назначават, но вадят много кирливи ризи на показ...И какво ти пречи, специално на теб, г-н Кирил Петков? Това, че изкара на показ маса мръсотии на преходния гробарски кабинет, а ако остане още два месеца, на Буци ще му лъсне голото южно подкръстие и още маса далавери ще бъдат изнесени на показ, при това се гробарски...

    Коментиран от #94

  • 83 Ботев

    8 3 Отговор

    До коментар #54 от "русенец":

    Дребна душичко, щом Христо Ботев го знае и почита цялата част от цивилизованото население на България, а другия е станал министър, явно са направили нещо. За разлика от теб, който никой не те знае кой си и след внуците ти няма и кой да те помни. Иначе за освобождениет на друбната си душичка нико не може да ти помогне, та белким вденеш че пробуждането и борбата са първите стъпки.

    Коментиран от #95

  • 84 ПулеФ

    12 10 Отговор
    Прах в очите....слуга на Радев тариката

    Коментиран от #85, #86

  • 85 До Пулеф

    7 7 Отговор

    До коментар #84 от "ПулеФ":

    Глупак си ти......глупак
  • 86 Слуга

    8 8 Отговор

    До коментар #84 от "ПулеФ":

    е на подлеците и предателите на България дб!
  • 87 hahaha

    8 6 Отговор
    Какво променихте????Какво ново има,че нещо не съм разбрал.Нация способна да избере за лидери индивиди като тиквата ,Слави и Радев я чакат мноооого тежки времена.
  • 88 Т.Н. КИРЧО

    9 4 Отговор
    Има лоби от около няколко стотин лоби от Корал, които са решили до го направят премиер. ДЕЖУРНИ НА СТРАНИЦИТЕ НА ФАКТИ.БГ СЛАГАТ ЛАЙКОВЕ НА ВСЕКИ ПОЛОЖИТЕЛЕН КОМЕНТАР ЗА НЕГО. ТОВА СА ЕНТУСИАСТИ, КОИТО ЧАКАТ ДА ПОЛУЧАТ СВОЯ ПАЙ, АКО ТОЙ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ. ВИШТЕ им речника на тези, какво значи " МАЧКАЙ КИРЕ" Кого ще мачка? На Кирчо пък " МУ ПУКАЛО И ОСТАВАЛ В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ", КИРЧО ИСКА И "АБСОЛЮТНА СВОБОДА НА Д ЕЙСТВИЕ" ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА НИ УПРАВЛЯВА.НЕ СИ ЛИ СПОМНЯТЕ УЛИЧНИТЕ КРЯСЪЦИ " ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ ПРЕЗИДЕНТ",АМИ " МАЧКАЙ БОЙКО" . ЯВНО МАЧКАНЕТО НЕ Е БИЛО ДОСТАТЪЧНО ЩОМ ИСКАТЕ И КИРЧО ДА МАЧКА.
  • 89 element 05

    14 7 Отговор
    Г-н Петков вие не сте напускали политическия живот от момента когато станахте учредител на ДА България. Моля бъдете по-точен. И престанете да говорите по темата за язовирите защото нищо не разбирате и нямате капацитет и експертност да бръкнете дълбоко за да установите че откраднатите пари не са в цените на бетона а в съвсем други работи. Просто престанете защото така или иначе нищо не направихте по тази тема. Престанете да се излагате.

    Коментиран от #119

  • 90 пробарите

    3 2 Отговор
    на гробишето....
  • 91 element 05

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "Фатих":

    Защо на протестите не даваха думата на Христо , Мая , Дончева и др.?? Защо нямаха поносимост към тях????
  • 92 НКо

    10 6 Отговор
    Не съм чул някой друг да похвали този министър, а самия той не спира да го прави. И се самопредлага навсякъде - за 3 месеца станал най-големия спец?!
  • 93 Гост

    12 5 Отговор
    Дупетата които харесват Кирето защо не си впрегнат малките мозъчета, поне веднъж да поработят и да помислят, ЗАЩО Кирето си оставя бизнеса за милиони, а със зъби и нокти се напъва за политик!!!!!!!
  • 94 Отговори

    8 5 Отговор

    До коментар #82 от "Мечо Пух":

    Ти защо така яростно защитаваш Кирката Какво добро лично направи Кирката за теб България е Парламентарна Република И ТОЗИ Самохвалко Подлежи на Контрол Ревизия Кирка Кажи как раздаде 200000милиона на приближени фирми просто така Кирка Ревизия Кирка служебен грабител безконтролен

    Коментиран от #113

  • 95 хаха

    3 4 Отговор

    До коментар #83 от "Ботев":

    Знае го цяла България, защото такъв е бил масонския сценарий, който чрез масона и престъпник Захари Стоянов е направил една пиеска по българските възтания, която няма нищо общо с истината.
  • 96 Боби

    4 13 Отговор
    Единствения чист и кадърен политик е Кирил Петков. Ще е жалко, ако не се използва неговият талант в новото правителство. Киро- премиер.

    Коментиран от #102

  • 97 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #36 от "коки":

    Глупи, наистина ли си природно "надарен"?
  • 98 Уау

    12 5 Отговор
    Кире,утре сме те забравили !
  • 99 Отговори

    11 5 Отговор

    До коментар #79 от "Юлия":

    Кирка спри да се изявяваше като Месия Кирка никой не те е упълномощил да разграбва България чрез Дай България Кирка Ревизия Гешев Къде си САМОСЕЗИРАЙ се Не искам България да е място за безконтролност на такива Самохвалковци
  • 100 Отговори

    9 5 Отговор

    До коментар #17 от "1618":

    КИРКАТА ПОДЛЕЖИ НА РЕВИЗИЯ ДА ЗНАЕТЕ КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ ТУК ЗАЩИТНИЦИТЕ МУ РЕВИЗИЯ КИРКА ТВОЕТО САМОДОВОЛСТВО ФАЛШИВАТА ТИ УСМИВКА НЯМА ДА МЕ ЗАБЛУДЯТ ВЪРВИ СИ КИРКА НИЩО ДОБРО НЕ СИ НАПЛАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ОНЕЗИ 200000 МИЛИОНА РАЗДАДЕНИ НА СВОИ И ББР ПОДЧИНЕНА НА ТВОИТЕ СТИГА ЛЪЖИ БЕ КИРКА
  • 101 Да каже

    11 4 Отговор
    На кои фирми раздадохте кредити без покритие от банката за развитие? Случайно да са свързани с прокопиев?
  • 102 Отговори

    10 5 Отговор

    До коментар #96 от "Боби":

    Ужас Дай България здраво защитава Кирката Като толкова ти харесва го вземи у Вас човече Аз такива Ментаци Не желая Ревизия Кирка
  • 103 Попай

    6 10 Отговор
    Давайте , момчета , ние сме с вас !

    Коментиран от #108

  • 104 Христо И.

    9 6 Отговор
    Аз иКирчо с Прокопиев ще си откраднем един милиард.Пък после който иска да ви оправя
  • 105 Алчни хора и повече нагли

    7 7 Отговор
    Как може да има толкова заблудени хора?! Ето най-пресния пример със Слави.Само преди известно време всички го боготворяха и с надежда се уповаваха в неговите решения!А сега навсякъде го оплюват, дори върлите му фенове!Разбира се, добре е, че все пак стана навреме това осъзнаване, защото можеше да е и доста по-лошо!
    А същото в момента е и с Кирчо, мазно и хитро слугинче на червено-розовите олигарси😂😂😂За какво му вярвате, че от една стабилна банка само за два месеца успя да раздаде 200 милиона кредити БЕЗ обезпечение на фирмички от кръга Капитал. Направете проверка и ще се убедите.А тези пари може и никога да не се върнат, и ББР ще е втората КТБ.
    За това бяха всички усилия на "харвардския" лъжец да овладее на всяка цена банката! Е, изпълни си задачата и сега се натиска отново да ни яхне, нищо, че ще дойде време и той като всички останали крадци, правосъдието да му поиска сметката!
    Лошо е, че може да е я в Канада, я в Дубай и от там да ни раздава от фалшивия си харвардски акъл😂😂😂Осъзнайте се да не стане като със Славчо😂😂😂
  • 106 Гост

    7 2 Отговор
    Ще ти запупа скоро момче това не ти е "заедно в час"влезте в час с василев и образователния или ние трябва да ви вкараме в час.
  • 107 121212

    7 2 Отговор
    Еееее тоя е като хлебарка, от всякъде наднича. Няма ли пантоф за тебе..
  • 108 XAAXAAAXA

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "Попай":

    а ние не сме
  • 109 Тоя младеж

    6 3 Отговор
    мъничко се позабрави. Какво, Кире, свърши за 3 месеца? Спря парите на Хемус (половин милиард), … за да извадиш излишъци в бюджета? Покани една фалирала фирма, за да й обещаеш държавна помощ, та да подпишете едно MoU (което не струва и хартията, на която е напечатано)? Доста ПР медийни изяви, та се покажеш колко си убав? Какво още, Кире, свърши, та да назначават за постоянен министър?
  • 110 Anonymous

    7 4 Отговор
    Не сме го избирали тоя! Да си взима албанската фирма и да си заминава зад Харвард ако ще!
  • 111 Я па тоА

    6 3 Отговор
    Ами като ти пука,създай партия,спечели избори и управлявай!Сега е лесно,раздавай пари на хиляди малки фирмички,които няма да ги върнат половината!Ама сега чичко Радев е зад мен!
  • 112 СВД

    4 3 Отговор
    Не знам! Когато ги назначиха, не ги познавам, но са ми симпатични! Тея, които уж Слави предлага, дали заради няколкото опита и смени, дали излъчването им, или липсата на уважение към считаните за формации на промяната - ме разколебават!
  • 113 Мечо Пух

    3 5 Отговор

    До коментар #94 от "Отговори":

    Кирка е баща ти, драги! А Кирил Петков направи доста добри неща...Да изреждам ли? Я по-добре сам си ги намери...

    Коментиран от #116

  • 114 ПУКАЛО МУ ЗА БЪЛГАРИЯ

    5 0 Отговор
    Знаеш ли на колко им пукаше досега , докато разграбиха страната и станаха милионери.Тези номера с любов към България са изтъркани отдавна. Измисли нещо друго, в Харвард не те ли научиха. БЪЛГАРИЯ Я ЗАБРАВИ. ВЪРНИ МИЛИОНИТЕ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ, КОИТО ДАДЕ НА ТВОИ ПРИБЛИЖЕНИ ФИРМИ /ТИ имаш пари/ И ДЕЛЕГАЦИЯ кэм Канада. Там вече не се изискват и визи, а може пък и да си канадски поданик?
  • 115 Айде бе

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "Симпатизант":

    "поне за един мандат" да остане ли, па може и пожизнено, а? Ти отсега вярваш и си доволен, а? Ей, много балък ( или трол??) по тая земя българска!
  • 116 И аз да кажа

    4 2 Отговор

    До коментар #113 от "Мечо Пух":

    Така си е, уреди де що има познати на високоплатени позиции по банки и бордове на заплати, дето вие, балъците ще им плащате! И ръка целувате! Ка щяло да си иде от политиката- такъв гювеч и да ти се кефят невежествата!
  • 117 И аз да кажа

    4 2 Отговор

    До коментар #48 от "За да си добър":

    И как го разбра какъв добър и честен човек бил? Аз пък го смятам за настъпателно парвеню с напомпано его и да, с известни качества на демагог. И той казваше "ще направимЕ, ще доведемЕ" Пък Бойко ви бил прост...
  • 118 политолог

    2 1 Отговор
    г-н петков направете от служебния кабинет десноцентристка партия и ще получите гласоветена всички честни българи жадуващи за адекватно управление на българия
  • 119 бузю

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "element 05":

    бай ху... , нема значение как са откраднати парите ! важното е , че са откраднати и К.Петков осветли кражбите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове