Last news in Fakti

7 Септември, 2021 05:24 6 506 99

Радостин Василев: Казах на Дончева, че това няма да стане за нищо на света

  • радостин василев-
  • татяна дончева-
  • има такъв народ-
  • парламентарна група

Иван Хиновски си струвало да бъде привлечен, но Ива Митева нямала лидерски качества - това обяснявала зам.-председателката на парламента, докато уговаряла адвоката от ИТН, твърди Радостин Василев

Радостин Василев: Казах на Дончева, че това няма да стане за нищо на света - 1
Снимка: БГНЕС

"Тя ме покани на среща в нейния офис, която аз отказах. Защото прецених, че е по-добре да се видим в моята адвокатска кантора. На 12 август, привечер, пет и половина някъде тя дойде в моята адвокатска кантора. Има видеозаснемане, вижда се как тя пристига в офиса. Ако г-жа Дончева оспори, ние веднага можем да го докажем с видеозаписа, защото аз имам охранителни камери пред кантората, адвокатската, които заснемат както нейното идване, така и нейното тръгване от моята адвокатска кантора".

Това заяви адвокат Радостин Василев, депутат от "Има такъв народ", пред зам.-председателя на партията и водещ на предаването "Студио Х" по 7/8 ТВ Тошко Йорданов по повод разразилия се скандал след твърденията, че Татяна Дончева е опитала да разцепи групата на ИТН с голяма сума пари.

"Координирах с теб моята среща с нея. Поканих я. Тя дойде. Седнахме на масата. Проведохме разговор около 2 часа. Изключително странен разговор, в който тя, може би час ми обясняваше всъщност колко огромно задкулисие има зад "Има такъв народ" и нашия проект. Явно по този начин тя се опитваше да скъси дистанцията между нас, като ми обяснява как г-н Трифонов е човек, който - мога да цитирам, аз си спомням части от този разговор. Тя го наричаше трубадур на мафията. Как сценаристите са тамагочита, как аз съм експерт на високо ниво, моето място не е там", продължи адвокатът.

"За мен интересното от този разговор и което аз и ти очаквахме, знаеш, беше да видя същината на такъв тип разговор. Каза, че Слави е трубадур на Илия Павлов. Каза, че зад него стоят десетки лица, като се започне от Орлин Алексиев, Маджо, в миналото някакви кръгове на мултаците. Тя си има един репертоар г-жа Дончева, който не е някаква тайна, тя го сподели с мен. Сподели, че не знае от къде се координира този център в "Има такъв народ" на задкулисието, но според нея има десетки хора, които контролират наши решения. Насочи идеята, че дори ДПС, спомена лидера на ДПС, председателя на парламентарната им група г-н Карадайъ. Който от единия край на масата Орлин Алексиев го дърпал, от другия край на масата Слави седял по средата и не искал да излезе от тази маса. Аз слушах тази пледоария, тя разшири спектъра на нейната конспирация. Този разговор беше около два часа, от които аз съм говорил 10 минути. Това е истината за разговора. А истината кой стои зад Слави всички я знаят. Това са избирателите и българският народ", допълни Василев.

"Аз уважавам г-жа Дончева като професионалист, тя е много сериозен адвокат. Много често съм слушал нейни изказвания преди да стана народен представител и съм харесвал нейния прям изказ. За съжаление след участието ми в два парламента по един месец, по два месеца, след последната ми среща с нея, аз считам, че нашата роля трябва да е срещу точно такъв тип хора и ние сме се изправили срещу тях. Те са част от статуквото, те са закърмени с този тип говорене. С този тип манипулиране на хората. Съществуват и вегетират от това. Това е друга тема", сподели още той.

"Да се върнем на разговора. Между другото ми разказа много неприятни неща, които мен не ме интересуват за нейния коалиционен партньор г-н Хаджигенов, за Корнелия Нинова ако искаш. Румен Овчаров спомена. Тя каза Николай Хаджигенов е ........ с три деца и е действащ агент на ДАНС. Чувайки това нещо от г-жа Дончева, това е човек, с който тя е в една парламентарна група. За мен разговорът вече нямаше нещо, с което да ме изненада. Тя обиди Корнелия Нинова, че е ......... Изобщо поведението ѝ беше странно. Г-жа Дончева започна така отдалече да ми каже, че тя вярва дълбоко, че в "Има такъв народ" има 50-ина нормални хора, които могат да изземат функциите на сценаристите и да ги натикат в ъгъла, защото видите ли сценаристите са лоши и те пречат на нормалната политика в държавата и на формирането на кабинет. Когато продължи своето експозе, аз си казах, че те са страхливи, според нея, тези 50 човека. Явно при тях е имало и други совалки. Разбрала е, че няма да приемат подобен тип разговори. Но тъй като го бяхме координирали, аз я изслушах много добре така", каза народният представител.

"Тя разказа, че всъщност трябва да ви отстраним от ръководството на "Има такъв народ" и в тази партия просто ще се получат нещата. И с нея ще се работи много добре. Когато ѝ казах, че това е невъзможно, на практика, дори да го искаме, е невъзможно. Тя каза, че и 20-30 депутати, ако могат да бъдат отцепени, за да гласуват извън политиката на ИТН и това е възможно. И в тази връзка каза, че за тази работа трябват лидерски качества, които председателката на Народното събрание нямала. Та трябва да видим дали не е профилактирана и г-жа Ива Митева, защото като виждам колко е атакувана г-жа Митева, която е един прекрасен професионалист, последната седмица от г-жа Дончева, най-вероятно и там е имало греда, но не искам да знам и не искам да питам", продължи Радостин Василев.

"Това го пазехме с теб в тайна, знаехме го. Днес го казвам, защото българският народ трябва да знае истината. През цялото време г-жа Дончева говореше, че не може да се реализира политика заради присъствието твоето, на сценаристите и това спъва процеса на нормалното развитие на държавата, както тя го има предвид. Г-жа Дончева след час вече, когато паднаха официалностите и когато аз запазих отговора си, защото Радостин Василев е в "Има такъв народ" не за пари, не за власт. Казах ѝ го, на нея ѝ го казах, че съм там, защото искам да се боря с тези неща, които се случват в момента. На нея не ѝ стана много приятно.

В периода на разговора тя си рисуваше върху едно листче - бяло. Разговорът тръгна от 50 депутати, мина през 20-30. През цялото време аз я слушах и стигна до конюнктурно точкови хора. Като тя констатира, че Хиновски - нашият експерт в енергетиката, е човек, който би си струвало да бъде привлечен. Ива Митева също, но тя нямала лидерски качества. Определи главния секретар на партията Виктория Василева като подходящ човек, който за определени политики би бил много полезен. През това време си пишеше на листчето тези имена. Това листче беше свързано със стрелки. Драскаше си нещо. Телефонът ѝ звънеше в чантата и имаше на това листче, точно имаше цифрата от 500 К. Ти, аз и всеки нормален човек, който види това листче - аз го виждах перфектно. Не съм реагирал на това нещо, но аз го видях. После си задраска Ива Митева от листчето. Аз не мога да кажа дали това са 500 000 лева, евро или долара. Но за всички нормални хора, аз не съм глупак и като го видях това нещо, дори не реагирах. Една минута след като го видях, аз казах на г-жа Дончева, че никога, за нищо на света това няма как да се случи, дори и с един депутат по такива и такива мои доводи - морални. Защото ние се опитваме да въвеждаме друг морал, а тя работи по начин, който е брутален. Аз като адвокат не мога да кажа, че тя ми е предлагала подкуп. Аз го разказвам едно към едно. Хората да си правят изводите", завърши депутатът от "Има такъв народ".


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вълканов

    93 33 Отговор
    кЪДЕ ГО ПРОЧЕТЕ ТВА,бе момче. И очакваш да ти повярвам. Абсурдно.
    Дори да е станало, правела го е в интерес на държавата, не за свои нужди. Я се замисли, вашата партия какво направи.Едно голямо нищо. Оказахте се приказливци, нищо повече.
    Истината ще я кажеш след изборите, когато броя на депутатите от ИТН станат пределно малко и за тебе няма място.

    Коментиран от #38

  • 3 67778

    42 48 Отговор
    Пак питам - Татянчето, какво обяснение даде - защо е ходила при зализания младеж? Да си говорят нещо, което явно не могат цял ден да си кажат в парламента? Мале колко е куха като талпа Татяна, сега от ИТН ако извадят едно аудио на записа и направо ги пращат в историята цялата групичка там на джендърите от Ние идваме набързо и си отиваме
  • 4 Гражданин

    73 15 Отговор
    Пази Боже, адвокат с такъв изказ, да ме защитава!

    Коментиран от #9

  • 5 Слави Трифонов

    42 27 Отговор
    Дончева и Майчето се намърдаха между протеста и тАпунгерите ги вкараха в парламента - сега им сърбаме попарата на тАпунгерите.
  • 6 по ТКолев

    53 11 Отговор
    ...."Адвокатее...адвокатеее...
    баща ти е невинеен...
    палачии...детееее..."

    Както казваше татко ми ...покойник отдавна, но с безупречна юридическа, дългогодишна практика ,в голямата си част -адвокатска :
    "На доктор -всичко се показва .
    На адвокат -всичко се разказва."....НО с уговорката...чисто ПРОФЕСИОНАЛНА,НО И ...М О Р А Л Н А ...те да не разпространяват НИЩО от това ,което са ЧУЛИ и ВИДЕЛИ от тези ,които им са се ...ДОВЕРИЛИ !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Зайко Байко многознайко

    53 3 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Centyrion

    57 8 Отговор
    Ами ако е така, истината му е казала! Всъщност това което са говорили не може да се докаже,дума срещу дума.
  • 11 Петърчо

    72 17 Отговор
    Този мазен зализан задник ми стана още по-противен. Сега най-вероятно ще бъде осъден за клевета, защото няма да може да докаже, че е Дончева му е говорила такива работи. Отблъсващ човек!
  • 12 Спас безделника

    16 0 Отговор

    До коментар #8 от "Зайко Байко многознайко":

    ЗАЙО, А ЗАЩО СЛЕД КОВЧЕГА ВЪРВЯТ РАЗНИ КРИМИНАЛНИ ТИПОВЕ, РОНЕЩИ КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ? ОПИТЪТ И СВЕТОВНАТА ПРАКТИКА ПОКАЗВАТ, ЧЕ МОЖЕ И ДА НЯМАТ ДЖОБОВЕ, НО ВИНАГИ ИМАТ ДВОЙНО ДЪНО!
  • 13 Тези 20-30 до 50 души

    55 11 Отговор
    и без пари ще се отцепят след изборите,като не ги изберат.Чалгарите сте най-долната партия.

    Коментиран от #16

  • 14 Бате Ачо

    71 11 Отговор
    Тя си пишела нещо, ама нищо не казала и той останал с впечатление, че искат да го купят. Абе сценаристите не можахте ли да измислите нещо по умно ???

    Коментиран от #17, #18

  • 15 БОЧКО

    50 11 Отговор
    Откъдето и да го погледнеш е един изпечен лъжец. КОЙ го учи да лъже така нагло. Това ли е промяната?
  • 16 ИТН

    27 5 Отговор

    До коментар #13 от "Тези 20-30 до 50 души":

    Чегърт, Чегърт мутри сбогом
  • 17 Не,немогат!

    45 9 Отговор

    До коментар #14 от "Бате Ачо":

    На Тошко африкански,кратуната му дрънка ,като зряла любеница.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Сравнете хора,

    38 6 Отговор
    като Кирил Петков и Асен Василев с Тошко африкански и този адвокат(забравих му името).

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ако държиш

    10 3 Отговор

    До коментар #19 от "Сравнете хора,":

    някой да изкара подобни неща. изглежда така! Ако държиш някой да ти се хареса, изглежда като ония!
  • 22 радостинчо

    23 6 Отговор
    Са това последният сценарии на Тошко Африкански за шоуто на 7/8-ми ли е . Ма аз това шоу не го следя бе , не му харесвам стила , нито режисурата , нито изпълненията дори , как сега да повярвам в тези наивности . Та я да видим записите.
  • 23 Ганьо

    35 5 Отговор
    Този не беше ли адвоката в ЦСКА който съветваше Гриша Ганчев как да избегнат закона и да не платят дължимите милиони на държавата??? Същият е, няма какво повече да се говори.....
  • 24 Петров

    20 9 Отговор
    Ако наистина успеете, гербавите тролове, да внушите на народа, че има нужда отново от Тиквата, то тогава няма да имам никакво съжаление за един толкова невероятно пpocт народ! А на вас...какво да кажа? Евала, раздавате се на макс!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Анонимен

    34 6 Отговор
    Накрая адвоката казва "Не мога да кажа, че тя ми е предлагала подкуп " . Така иска да избяга от съдебна отговорност, но всъщото време рйви точно такива внушения. А пък Тошко позовайки се на него директно твърди, че Дончева е предлагала подкуп. Гова е малко гадно и много неморално.
  • 27 😆😆😆😆😆😆😆

    20 5 Отговор
    Като малките деца,, ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ ЗА НА СВЕТА" много му мирише разказа на евтино непочтено!
  • 28 Лавренти Берия

    32 5 Отговор
    Евтин разказ на опит за подкуп. В тази партия Учиндол всички ли са такива клоуни?
  • 29 Колю

    4 2 Отговор
    Е не винаги става от първия път, затова има втори и трети и винаги се получава
  • 30 Гражданин

    34 7 Отговор
    Този чалгар премести жалкото си пошло предаване в Народното събрание! Това е от сценариите на Тошко хумористичния сценарист.
  • 31 Станко георгиев

    9 10 Отговор
    Това е политиката в България .. старата чанта Таня Дончева е ясна - маша на Първо главно и прави всичко за пари , както и Радостин - адвокат от новото поколение , арогантен, глуповат, но безскруполен и с един пръст чело(ако не е пригладил с гел косата, ще прилича едно към едно на човекоподобна маймуна). Кой все пак ни е виновен , че сме ги изпратили в парлямента и сме ги оторизирали да ни управляват ??? Явно партиите не дават алтернатива към качествени хора.. дълга е темата. Има обаче нещо много вярно, което е казала Дончева, че Корнелия е овца !!! Нека си е държат социалистите, като са се доверили да ги води овца, явно ще да са стадо
  • 32 Мечо Пух

    13 3 Отговор
    Знаете ли, че в обявения конкурс по надлъгване не се допускат политици и адвокати? Не се допускат защото били майстори и професионалисти в лъгането...А тези двамата, Дончева и Василев, са и двете, хем адвокати хем политици, което ги прави суперпрофесионалисти в надлъгването...
  • 33 Браво момче

    9 14 Отговор
    Браво, че си удържал, браво, че направи всичко достояние! Не, че не знаем, но си е друго от първо лице!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Съдията Дред

    25 3 Отговор
    Този мазен гел може да се обзаведе с едно дело за клевета. Историята му е на умствено изостанал, а речника е под вс коментар с който си служи. За толкова елементарни ли ни мислят тези циркаджии!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Цапач

    11 2 Отговор
    Тоя яко цапал.С голямата баданарка.
  • 38 Бойко в затвора

    12 6 Отговор

    До коментар #2 от "Вълканов":

    Така ли се прави бе в интерес на държавата,с подкупи? Нали това е целта и идеята,да се изкорени такава политика в стил ГЕРБ,ДПС и БСП с подкупи и кражби! Татяна Дончева, ако си спомняш преди вторите избори,беше на преговори с БСП и беше готова да се отцепи от ИБГНИ,само и само да се докопа до властта! Такива като нея нямат място в парламента!

    Коментиран от #65

  • 39 Боко толупа

    11 10 Отговор
    С още два такива сценария,ще забравите за золумите на ГРОБ.

    Коментиран от #68

  • 40 032

    9 8 Отговор
    До кога ще ни лъжат и ограбват Сужебното правителство показа на света в България има образовани и можещи българи работещи за българите и за България а не калинки на които мястото и другаде и Не уважаеми Б Б и неговите калинки да си получат Заслуженото Президента Радев е смел и достоен трябваше изборите да са миналата година протестите не искат мутри искаме си държавата и по добър живот а не хора да умират пред болниците и по улиците от глад
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 БОНЧЕВА

    5 3 Отговор
    ПРЕДЛАГАНАТА СУМА БЕ В ТУРСКИ ЛИРИ ИЛИ ВОДКАДЖИЙСКИ РЪБЛИ.....
  • 43 Професора

    14 6 Отговор
    Ганьо- Учиндол е не само смешен, но е и интригант и клеветник. Много лош опит да разцепи партията на Мая Манолова тя ли пречи основно на ГЕРБ? Този изпълнява поръчка на Сараите в полза на ГЕРБ.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Последният Въстаник

    7 6 Отговор
    В сравнение с тия Ком-мафиоти и Фатмаци, Бойко Борисов изглежда като Ангел.

    Коментиран от #52

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Ю.кортес

    13 2 Отговор
    Имал охранителни камери,пък не направил аудио запис и сега,свободни съчинения.Никак не се връзва
  • 51 Карл Маркс

    10 2 Отговор
    ТАКА ЛИ ГИ ПОЧВАТ УЧИНДОЛЦИ, С ИНТРИГИ? ДА ИМ ПРИПОМНЯ ЛИ ДУМИТЕ НА ГЛАВНО ВИОНЧЕЛО ОТ УЧИНДОЛ КОЕТО ДОРИ НЕ Е ЗАВЪРШИЛ КОНСЕРВАТОРИЯТА?
  • 52 Там

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "Последният Въстаник":

    не е по различно! Абсолютно същото е, та и отгоре! И по другите е така! Целият парламент е прогнил! Всичко е за изриване!
  • 53 Ю.кортес

    5 4 Отговор
    Тоя съм го виждал преди години на автогарата,дали не беше на ,,тука има,тука,нема,,Той,чалгарина,такива ги избира.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Пламен

    10 3 Отговор
    Чалгарската партия,всичко е избирано мошенници
  • 56 АПАРТЕЙД

    13 3 Отговор
    Разказа е като на циганин освен, че и прилича на такъв с този поглед и прическа!!!
  • 57 А коя е

    7 2 Отговор

    До коментар #54 от "Фуат Гювен":

    била чистачката? Парцала на кой и е бил? А метлата?
  • 58 Професора

    14 3 Отговор
    Плагияти, клеветници, шнорхели, лесбоси... партия Учиндол дубала на ГЕРБ!
  • 59 Куку

    6 3 Отговор
    На адвокат много вяра не може да се има, но се пак това трябва подробно да го прочете оня Тошко, както и да бъде прочетено и обяснено на плодовия зеленчук, щото той ни може да чете, ни може да разбира, щото никъде не се споменава, че г-жа Дончева е предлагала подкуп на тоя Василев...
  • 60 Чочо

    12 3 Отговор
    Нещо като костюмиран и гелосан прототип на цар киро
  • 61 Ташо

    8 1 Отговор
    Че другарката Дончева е адвокат на мафията ,няма никакво съмнение. Друг въпрос е, колко е читав и този.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 5 Отговор
    итн слуги на статутковото
  • 65 Neo Nac

    16 7 Отговор

    До коментар #38 от "Бойко в затвора":

    Татяна Дончева има акъл общо колкото целите парламентарни групи на ГЕРБ и ИТН това е човека,, НАРОДНО СЪБРАНИЕ" и на разни шутове които я вкарват в интриги ще им излезе през носа!

    Коментиран от #69

  • 66 СОФИЯ

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Видял съм я":

    но не и аз имам си закони средсва плащам си всчко БЛАГОДАРЯ

    Коментиран от #67

  • 67 Докато си

    4 4 Отговор

    До коментар #66 от "СОФИЯ":

    на стотинките на дончева, хджиментов и манолова, все ще изглеждаш малък!
  • 68 Onq s konq

    2 5 Отговор

    До коментар #39 от "Боко толупа":

    Е то и тъй тяба. Те за ко са ИТН?
  • 69 Анджело

    8 4 Отговор

    До коментар #65 от "Neo Nac":

    Самата истина. Има акъл жената
  • 70 Адвокатчето

    9 2 Отговор
    Си е помислило че 500К са 500 копейки и му се е сторило малко затова е отказал.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Последния Софиянец

    11 3 Отговор
    Само истини е казала Дончева.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Брееей,ама

    11 5 Отговор
    пак глупости.И аз не вярвам написаното за Дончева.Спрете се вече.Вместо да оправяте държавата след разрухата от Борисов,вие като махленски клюкарки се ядете.Пфуууу,отврат.По-бързо да правят нова партия,че ни се повръща от всички вас
  • 75 ТИПИЧНА ЧАЛГА

    11 3 Отговор
    КЪСИЯ ТОШКО ЛЪЖЕ , МУРГАВИЯ МАЖЕ ..!
  • 76 хахаха

    8 2 Отговор
    Този адвокат голяма клюкарка и фантазьор. Защо е приел срещата изопщо, като няма да е дискретен. За да злепостави после Дончева ли? Жената е мома, може да го е харесвала и да му е предложила 500 за секс, а не за да откупи депутати.
  • 77 питам

    8 1 Отговор
    Тоя влезе в обяснителен режим. Нали уж има подаден сигнал до прокуратурата? Защо се разтръбяват факти и обстоятелства по медиите? Нали до изясняване на случая не трябва да се изнася инфо?
  • 78 фуууй

    8 1 Отговор
    Тези от ИТН се оказаха голяма измет. Само скандали с тях.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 мдаа

    4 1 Отговор
    ИТН превърнаха парламента в шоу.

    Коментиран от #83

  • 82 кой

    2 1 Отговор
    Мaлкo ми ce cтрувa oпит нa итн дa ce cпacят oт тoвa, кoeтo щe ги удaри нa избoритe. 500 хиляди ca мaлкo миcля, купувaт ги c милиoни oщe прeдвaритeлнo. Чрeз зaeми oт oлигaрcи и бaнки. Питaйтe шeфa cи бe? Зa eдни бaнки oкoлo дпc и мocквa? И кой е този Радостин, че да разцепи цяла партия? На найси.

    Коментиран от #92

  • 83 То си е шоу

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "мдаа":

    Не те са го превърнали, а само са го представили! То си е шоу за много пари, много преди тях! Но ако не бяха се появили, нямаше и ние да гледаме!
  • 84 итн

    1 1 Отговор
    окапвате на изборите, интриганти и чалга

    Коментиран от #86

  • 85 Неутрален

    3 1 Отговор
    Дончева може да е всякаква, но това гелосано момче прилича отвсякъде на човек на подземния свят, идващ от спортните среди, че засега избирам да не вярвам на него. Едно от любимите оръжия на бг мафията е клеветата и хвърлянето на кал по противника без доказателства.

    Коментиран от #88

  • 86 Това

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "итн":

    ще кажат хората, а не платените глупаци! А ако хората мразят истината и предпочитат д ги лъжат и крадат, като през всичките 30г., имат голям избор!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Аха

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Неутрален":

    Нали това правите срещу ИТН по цял ден! Само лъжи и простотии, спонсорирани от доган и прокопиев!

    Коментиран от #89

  • 89 Ехе

    1 0 Отговор

    До коментар #88 от "Аха":

    Кое е лъжа, че вашият кандидат силов министър преписва от чужди книги, за да получи титла, а Тошко и Слави го защитават като че е някаква икона? ИТН провалиха енергията на протеста и ще бъдат наказани на следващите избори.

    Коментиран от #90

  • 90 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "Ехе":

    ти как разбра дали е лъжа или не? То като да кажа, че ти си го написал! Не иначе драскай! Не пречиш!
  • 91 Gowo

    2 1 Отговор
    Прочетох внимателно адвоката .От казаното мога да изкарам следните изводи.Тошко Йорданов ще бъде осъден за клевета .Е това вече съм сигурен.А Василев ще бъде осъден за подпомагачество за набеждаване.Защото видно е от казаното.Че неговите доказателства са само на думи.Които съда няма как да приеме.
  • 92 Gowo

    2 1 Отговор

    До коментар #82 от "кой":

    Мисля ,темата да се измества върху това дали сумата е достатъчна за подкуп или е прекалено глупаво да се твърди че е сума за подкуп е подвеждащо.Ударът който нанася задкулисието по имеджа на един представител на партия на протеста е с много по сериозни последствия.Тук се манипулира цяла една държава.Вредата и целта и е много по голяма.Въпросът е.Имало ли е подкуп.Отговорът е ..НЕ .Но забърканите в тази грозна лъжа и интрига трябва да си понесат наказанието.Сами така държавата ни ще се нормализира.Борисоф до сега е съден два пъти.А трябваше хиляди пъти .И да лежи за рецидив
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Доротея

    0 0 Отговор
    Дончева е единствената, която с имена казва кой зад кого стои и защо се случват някои работи!
  • 95 дам

    2 2 Отговор
    типично ченгеджийска история съчинена от ИТН - патерицата на Герб.
    По този начин с разни листчета ИТН се опитват да изместят фокуса от чекмеджетата с кюлчета и пачки, държавни поръчки, порции и реално успяват вече 6 месеца.
  • 96 С топки

    0 2 Отговор
    Мдаа, всичко си идва на място - сектантите чупят тъпомера за пореден път мутите се разглобяват на съставни части - хорошо... Фатмака сам ще си ритне столчето скоро
  • 97 Бойкикев съм

    0 2 Отговор
    Тошката и Татуирания са обидени че са ги заобиколили и няма процент а... така де свиквайте вече не ви еб.ват за слива членовете на сектата хахах
  • 98 Васил

    1 0 Отговор
    Така действат комунягите това за тях е нормална практика.
  • 99 Мьнь

    1 2 Отговор
    Радостин Василев си го знаем какво лъжливо овчарче е.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове