Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 10:25 6 738 39

Бивш полицай загина при тежка катастрофа край Калотина, петима са с опасност за живота

  • загинал-
  • катастрофа-
  • калотина

По първоначални данни инцидентът е възникнал между тежкотоварен и два леки автомобила

Бивш полицай загина при тежка катастрофа край Калотина, петима са с опасност за живота - 1

Тежка катастрофа е станала на пътя София - Калотина, край Сливница. По първоначални данни инцидентът е възникнал между тежкотоварен и два леки автомобила. Към момента има данни за един починал, съобщават от МВР. Загиналият е бивш служител на полицията, който работел на ГКПП "Калотина", научи NOVA.

При инцидента са пострадали още петима души, двама от тях - също служители на МВР. Всички пострадали са с опасност за живота, съобщиха от Спешна помощ за NOVA. На място са изпратени 4 линейки. Трима пострадали са откарани в "Пирогов".

По първоначална информация камионът е набил рязко спирачки, а една от колите се ударила в него отзад. Шофьорът на следващия автомобил също не успява да реагира и се забива в първата кола.

Движението в участъка е ограничено в посока Калотина, като трафикът се отклонява през обходен маршрут: Сливница – Алдомировци – Бърложница – Драготинци – Габер – Драгоман. Движението се регулира от "Пътна полиция".

Предвид намалената видимост поради мъгла, апелът към водачите е да шофират внимателно и с достатъчно дистанция. Движението се пренасочва по обходни маршрути.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    61 1 Отговор
    Тези полицаи дали учат физика? Или физическото им замества всички дисциплини.

    Коментиран от #28

  • 2 честен ционист

    63 1 Отговор
    Куките не спазват никаква дистанция, мислят се за шерифи на пътя. Карат с по 140км/ч при видимост 10м

    Коментиран от #17

  • 3 Гошо

    43 11 Отговор
    За опашката от турски тирове нито дума!?
    Тия животни спират на два реда и без мъгла трудно се минава!

    Коментиран от #33

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 до кога

    28 2 Отговор
    В другите държави толкова ли огромни са жертвите в следствие на катастрофи?

    Коментиран от #20, #38

  • 6 Иван

    28 10 Отговор
    Каква катастрофа туй е корона вирус.
  • 7 ЕВРО НЮЗ

    46 1 Отговор
    Минах по този път средата на септември. Намира се в строеж и движението се извършва много бавно... Пита се с каква скорост са се движили ненаказуемите милиционери, господари на улиците че да ги блъсне камиона със задницата си отпред.

    Коментиран от #21

  • 8 журналист

    32 0 Отговор
    "НАБИЛ" спирачки...

    Коментиран от #18

  • 9 Явно

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дистанцията":

    Бързаш и ти да отлетиш нанякъде.

    Коментиран от #11

  • 10 Бай Шили

    19 3 Отговор
    Кънчев също вече е бивш ваксър. Къде е Кунчев?
  • 11 Нееее

    15 1 Отговор

    До коментар #9 от "Явно":

    Аз съм ,,пед@л", пускам мигач, пазя дистанция и т.н.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Боби

    16 1 Отговор
    Редбул дава крилаааа
  • 14 Боби

    19 0 Отговор
    Тъкмо е отивал да си прибере пая ,неговите колеги се зарадваха
  • 15 Бай Шили

    30 3 Отговор
    Ей ги първите шест бройки за утрешната статистика. Оня козел Витанов да им сметне репрудоктивното число
  • 16 Тост

    18 2 Отговор
    Това е магистрала, а не тир-паркинг, в каквото са го превърнали!

    Коментиран от #19

  • 17 Пият

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    и карат .
  • 18 сДееРи

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "журналист":

    Мисир.
  • 19 сДееРи

    9 3 Отговор

    До коментар #16 от "Тост":

    Ми като нема паркинг наблизо.
  • 20 Петър

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "до кога":

    В САЩ и България са жертвите по пътищата са горе долу еднакви като процент от населението.
  • 21 robin

    21 0 Отговор

    До коментар #7 от "ЕВРО НЮЗ":

    Аз минах вчера,даже колата ми имаше някакъв проблем и отбих в аварийната...Тук няма никакъв строеж,много отдавна,това е отсечката между Сливница и Драгоман.Не пишете глупости,само за да пишете нещо.В момента има разкъсана опашка от тирове,около 5-5км, и те не са само турски.Че полицаите карат като животни и не спазват никакви ограничения и правила,си е истина.Не веднъж съм присъствал когато правят нарушения,за които,ние,обикновените смъртници,щяхме дебело да го отнесем.
  • 22 Камионджия

    18 2 Отговор
    Сега ще изкарат колегата виновен, защото е реагирал навреме според ситуацията на пътя а не тия нахалници каращи плътно без дистанция.

    Коментиран от #30

  • 23 Забелязал

    14 2 Отговор
    Не само една а две коли са карали неразумно без дистанция. Нямам думи
  • 24 ”НАТИСНЕТЕ ДОКАТО СЕ ЧУЕ ЩРАКВАНЕ”

    1 0 Отговор
    „ИЗЧАКАЙТЕ ДА ЧУЕТЕ ЗВУКОВ СИГНАЛ”🔨
  • 25 Приятен ден

    12 0 Отговор
    "Бивш полицай" - трябва ли знаем професията на загиналия, това говори само как подсъзнателно ви промиват мозъците, видите ли как простия полицай е едва ли не е божество, а не е!

    Коментиран от #37

  • 26 kkk

    4 11 Отговор
    И кво сега- едно псе умряло, две други псета се надяваме да го последват и ще ударя 2 ракии с кеф довечера по случай изчистването на света от гадини
  • 27 Има един

    9 0 Отговор
    принцип - "Спазвай дистанция" . Защото най-опасната в такива случаи ситуация - внезапно спиране и неработещи стоп-светлини не е толкова рядко срещана - аз лично съм я преживял два пъти... в последния случай - на изхода на В.Търново - шофьорът на камиона отпред спря, вика - "Не може да бъде..." - пробвахме - може,може...
  • 28 Полицай

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Защо веднъж пишеш физика, друг път физическо. Ааа, да, загрях - физиката това са бицепсите, трицепсите и четирипцисите, а физическо - начинът да ги оформиш.
  • 29 куч ки

    1 0 Отговор
    ТИР-а ги събрал на влакче. Сега в рая ще цари ред и сигурност.
  • 30 Дядо Мраз

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Камионджия":

    Я застани в Хераково (населено място) с ограничение 60 и виж твоите колеги дали спазват някакви ограничения.
    Най големите боклуци са турците и сърбите плътно следвани от мамалигарите и наще дападжии. Да засилиш 50 т с 80 в населено място е опит за убийство особено в мъгла и мокра настилка!

    Коментиран от #32

  • 31 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    Имах инскруктор по кормуване в гр.Русе преди много години - Симеон Кесарски. Казваше го простичко: Като се движиш зад МПС с някаква скорост,ВИНАГИ ГО ВЪЗПРИЕМАЙ ТОВА МПС ПРЕД ТЕБ КАТО СПРЯЛО, ЗАКОВАНО, НА МЯСТО !!!
    . И мисли - можеш да спреш твоята кола, която се движи със съответната скорост, преди да се блъснеш в онова отпред? Няма значение -светят ли му сигналните стопове или не... Едва ли ! Ами увеличи дистанцията, разстоянието , между него и твоята кола !!! Намали твоята скорост !!
    В столицата и другите големи градове на страната, които вече са претъпкани с "тенекии", "големите" шофьори карат, като предната им броня целува задната на предната кола. Голям майсторлък....!?
    И после защо "наби рязко спирачки" и " не ти светят стоповете" и т.н. Ами човек на пешеходната пътека - да го сгазя ли, защото ти си се "забил" в задната ми броня ??? Или ми светва жълт светофар !?!?
    На извънградските пътища , където скоростите са по.големи, в лошо време /дъжд, мъгла, задимяване/ малката дистанция е смъртоносна !!! Пише го !! Ама " балканеца"- писател - не е читател !!

    Коментиран от #34

  • 32 Вярно

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Дядо Мраз":

    Често минавам през махалата на Хераково на магистралата. Там нито един ТИР не кара с ограничението от 60 км. Нещо повече,ако спазваш ограничението ТИР-ът след теб ти се лепи и притиска да караш по-бързо и като не му подадеш най-безотговорно изпреварва,а там има постоянно спрели коли и ТИР-ове.
  • 33 Display

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    На всяка граница има паркинг, в който влизат камионите при проверка, ако паркинга се напълни има полиция навсякъде, само при нас няма нито едното.........а, че ония са животни си много прав........
  • 34 Display

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Шаран БГ":

    Е как да оставиш дистанция, като или някой турчин ще се навре, че аллах му е казал да е 1ви или някой от нашите тарикати.........

    Коментиран от #39

  • 35 що за новина

    1 3 Отговор
    Що за новина е това ,че някакъв си полицай ,при това и бивш е загинал при ПТП ... Като ги знаем колко са в момента, а и колко се пенсионираха с по 20 БРЗ през тези 30 години , ако прибавим и тези от МНО ... ами те са милион сигурно бре ... Точно тия , дето заемат местата , на такива ,като мен -човек на възраст вече за пенсия , но живял и борил се през тези 32 години демоККРАД ция за оцеляването си , не само на себе си ,но и на семейството ... въпреки завършеното висше още през 1983-та , въпреки редовнота си служба в редиците на БНА -преди това - една като школник в НШЗО "Хр.Ботев", а втората ,като командир на танков взвод в Елхово -дал през годините над 5 месеца запаси , в годините гладни тръгнал да работи дори като проф. шофьор на камион - за да храни с-во .... а тия всичките МИХЛЮЗИ са още на хранилка преди да се пенсионират ... А АЗ ДНЕС ДОРИ НЕ МИ СТИГА ОСИГУРИТЕЛЕН СТАЖ ... ЗАЩОТО ТОЧНО ТИЯ МИ ЯДАТ ОТ ХЛЯБА ... ЩЕШЕ ДА Е НОВИНА , АКО БЯХТЕ ПИСАЛИ ЗА МЕН , ЧЕ НЯКОЙ МЕ Е ПРЕТРЕПАЛ ,КАТО МИЛЕН ЦВЕТКОВ ... ВЪПРЕКИ БЕЗУПРЕЧНИЯТ СИ СТАЖ НА ВОДАЧ СПАЗВАШ ЗАКОНИТЕ ... Пишете за някакво си ченге ... и то бивше ...
  • 36 Да така е

    2 6 Отговор
    Тези с автомобилите са пълни донори. Мрът като мухи . Тези с колите са най зле. Ако бяха с мотоциклети щяха да са живи.
  • 37 Божко

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Приятен ден":

    Ми божество е полицаят. Виж как споропостижно се представи пред Господ.
  • 38 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "до кога":

    Не в Германия са много предвидливи шофьорите и ,повечето катастрофи не са тежки.Тук се кара много бързо инма толеранс.Там се кара в позволеното от закона!Преди нмаха ограничения на аутобаните ,но миналата година с очите си видях 120!имат ограничения84-85 може и 86 не помня точно.Машенка бе млада от границата на германия с австрия влзох и излзох на страсбург и влзох във франция германия я преминах за 4ч и 20м със средна скорост 160 при сериозен дъжд и колони!Нмаше по пътя и една катастрофа!Не подценявайте Съветските автомобили!
  • 39 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Display":

    Е,и какво,като се навре???Пускаш го и си караш!Какъв проблем имаш та не искаш да пуснеш някой пред теб???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове