17 Ноември, 2021 15:12 2 636 32

Лозан Панов: Приятели, исках да изрежа лозичката до здраво

  • лозан панов-
  • лозичката-
  • изрежа-
  • здраво

Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим колко сред нас са свободните хора, написа председателят на ВКС

Лозан Панов: Приятели, исках да изрежа лозичката до здраво - 1
Снимка: БГНЕС

Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим колко сред нас са свободните хора. Защото в природата, за да може лозичката да даде хубав плод, преди това тя трябва да се изреже до здраво. Това написа на личния си профил в социалната мрежа председателят на ВКС Лозан Панов. Той направи коментар и на вота, в който участва, цитиран от Dir.bg.
Ето какво публикува Панов във Фейсбук:

"Верни приятели,

Знаете, че преди избори се казват много неистини и се премълчават много истини. Аз направих точно обратното и то с пълното съзнание, че на страната на истината трябва да си готов да платиш и цената на истината.

Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим колко сред нас са свободните хора. Защото в природата, за да може лозичката да даде хубав плод, преди това тя трябва да се изреже до здраво. Най-доброто време за това е преди настъпването на зимата, но никога в мразовито време. Подрязването достатъчно рано, преди мразовитите дни и нощи, ще даде възможност на "раните" да заздравеят. Така лозата ще расте бързо и ще се засили през следващите години.

Благодаря Ви, верни приятели, от все сърце за цялата подкрепа, която ми дарихте. Тя не се измерва в избирателни гласове, а в споделени ценности. Именно в тях се крие здравият корен на лозата, който може да донесе голям берекет на всички българи. Тази подкрепа означава много за мен, тъй като тя засили вярата ми, че в каузата "България на свободните и честни хора" има живот."


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    38 8 Отговор
    С цялото си уважение Лозан не изряза лозичката до здраво, а я изкорени!
  • 2 ЗевЗек

    38 4 Отговор
    Поне си пооправи очилата...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Милмил

    37 7 Отговор
    Панов, ти ще си полезен в съдебната реформа - изчегъртването на Каскета и неговмите спецпрокуратура и съд. Неговите протежета по места!
  • 5 Шоп

    20 17 Отговор
    Ставаш за главен прокурор.
  • 6 Ами да де

    20 10 Отговор
    Точно за да е здрава, ти не трябва да си на нея !
  • 7 защо

    15 4 Отговор
    тя ти се е спаружила лозичката - става само на челна стоика :)
  • 8 BOBO

    32 2 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРОБЛЕМ С СВОБОДАТА, А С КРАДЛИВИ НЕОСЪДЕНИ ПОЛИТИЦИ
  • 9 asd

    30 5 Отговор
    30 години се видя какво "режете" и какви подкупи вземате, "съдии" слабоумни. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХА

    Хем одрищяни до ушите, хем нагли. По-гнусни сте и от престъпниците които "съдите"!
  • 10 Лост

    22 2 Отговор
    Лозане, лозичката плаче ли? Че от твоето рязане само плач и остана.
  • 11 Дааа

    29 6 Отговор
    Лизане, май си отряза клона.... Оказа се, че май си бил човек на ДПС и ГЕРБ.... Сега за всеки истински българин е важно в неделя да се гласува , точно срещу двете мафиотски партии и техният кандидат Гербджипков. Всички срещу ДПС и ГЕРБ и реален резултат 65/35 за българския президент Радев !

    Коментиран от #32

  • 12 Ееее

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Професор Герджиков":

    Е, това е само вечер бе захарче. През деня си мъЖенствен професор.
  • 13 Мюмюн

    15 3 Отговор
    Този е политически труп-сега никоя партия няма да го вземе.

    Коментиран от #19

  • 14 НЯКОЙ

    17 1 Отговор
    Много поетично, г-н Панов, но когато човек тръгва като част от един екип, не може да се възползва от него и да го изостави дори без предупреждение!
    Впрочем може, но тогава това поведение се нарича ПРЕДАТЕЛСТВО!
    Кой би искал да си има работа с предател ???
    Искали сте да кажете истината! Да не би да се заблуждавате, че освен Вас никой друг не казва истината? И чи Вие сте най-истинския човек! Ами освен да Ви предложим за канонизиране, г-н Панов!
    Нямам нищо общо нито с партии, нито с политика, затова ще Ви кажа ясно: Не Ви харесвам, г-н Панов и спрете с тези пупертетски излияния, ставате смешен!
  • 15 9393

    7 1 Отговор
    Методът на рязане не действа плодотворно винаги. Но съдиите в БГ масово прилагат "рязане" към всеки изправен пред тях. Рязането убива. Това е закоравяла, закостеняла, СТАЛИНИСТКА методика на правораздаване. Жалко, че точно Панов не го е проумял и е действал чрез рязане. Добре би било правораздавателните органи да забравят за всякакъв вид рязане и да оставят това на хирурзите или месарите.
    Недопустимо е в 21 век в ЕС съдии да използват метода на рязане.
  • 16 бригадира

    6 1 Отговор
    Лозанчо прзанувал на Трифон зарезан.
  • 17 Лозаньо на коя партия беше кандидат?

    6 3 Отговор
    Някой има ли идея,да не е вице на Луна? 😁
  • 18 Пешо

    12 2 Отговор
    Лозио, ти помио мръсна , я кажи вози ли се в колата на Пухи от Сандански, който е човека на Пеевски в този град. Всичко се знае боклуци! Този път номерата с подмяната няма да минат. Кой е сега фалшивия Герой???
  • 19 9595

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "Мюмюн":

    Той никога не бил в политиката (поне открито), но винаги си е бил труп.
  • 20 Юсуф

    12 2 Отговор
    КАТО ЗНАМ КАК СТАНА ШЕФ НА ВКС И СЕГА ДА ГОВОРИ ТИНТИРИ МИНТИРИ И МАНТРИ ЗА ЧЕСТНОСТ,ЗНАЧИ ЧЕ ТОЗИ ХИЧ НЕ ГО БИВА.
  • 21 ха ха ха

    13 2 Отговор
    Каква лозичка ще режеш йух сплескан? Ти съдия ли си, или агроном?
    Неадекватник, разпердушини ДБ. Освен тежка загуба на изборите сега започват мъчителни проблеми по сформиране на ново ръководство и това ще отнеме месеци.
  • 22 MAN

    7 2 Отговор
    Този беше агент на тези които го направиха шеф-ДПС и ГЕРБ.
  • 23 Фин

    6 2 Отговор
    Тъп, та дрънка!
  • 24 Surko

    13 1 Отговор
    ВМЕСТО ЛОЗИЧКАТА СИ ОТРЯЗА КРАТУНАТА. НЕ МОЖЕ С ТАКОВА НАПОМПАНО И ГЛУПАВО ЕГО ДА ВЕРБУВАШ ГЛАСОВЕ ЗА ДАДЕНА КАУЗА. ДРЪПНАТ ЧЕШИТ СИ И ГО ПОКАЗА. КАПИТАЛА НА ЧОВЕК Е ЧАР И МАНИЕР,А С МНОГО УМ СЕ СТИГА САМО ДО ЛУДНИЦАТА.
  • 25 Дони

    6 1 Отговор
    Когато ти липсва поведение и останалите ги считаш за мижитурки без да показваш уважение ,резултата е ясен.
  • 26 3.14К

    3 1 Отговор
    Лозане, Лозане, ти самият си метафора на тотално сбъркан човек. Вече на всички е ясно, защо неукия каскет се справи с теб с лекота. Сега и без теб той ще бъде отстранен.
  • 27 Тошо

    5 1 Отговор
    Този тип как гадно се изплю в лицето на ДБ и инициативния комитет който издигна кандидатурата му и събра нужния брой подписи за неговата кандидатура.Поредния мишок.
  • 28 Еразъм

    6 0 Отговор
    Г-н Панов, Вие може да сте много полезен в съдебната система, защото камъка си тежи на мястото, а не например на дивана в хола! Това, което го направихте беше абсолютно излишно, да не кажем вредно!
    И като добавка една английска поговорка: "Който иска всичко, получава нищо".
  • 29 Румен

    0 0 Отговор
    Я па тоя. Трябва ново насъждение Лозане.
  • 30 4-ти КИЛОМЕТЪР

    0 0 Отговор
    ГРОЗДАНЧО МНОГО СИ НАШ.ЧАКАМЕ ТЕ ЛУДО.
  • 31 българин

    2 1 Отговор
    Почтен и честен българин, но понастоящем неудобен и дори вреден за нашенските престъпници, а и за подкрепящите ги отвън, да се надяваме, че осъзнава факта, че още не е дошло времето на родолюбците, да има вяра и да не се отказва и занапред от борбата с червената мафия и слугинажа ѝ. Все някога простата, робска рая ще се събуди и ще гласува за истинските политици.
  • 32 Цоко

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Дааа":

    Че нали те си го избраха на сладкото местенце преди 7 г.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол