Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 10:26 4 270 91

Лорер: Водени са разговори с Николай Денков за министър в бъдещо правителство

  • даниел лорер-
  • николай денков-
  • разговори-
  • министър-
  • правителство-
  • бъдещо

Според него излизането от корупционното блато и провеждането на реформите са основата за намиране на съгласие между политически сили като БСП и "Демократична България", които принципно са на различни позиции

Лорер: Водени са разговори с Николай Денков за министър в бъдещо правителство  - 1
Снимка: bTV

„Направихме първата совалка. Първата стъпка е направена. Имаме усещане за скромност и обраност както в нашия отбор, така и в нашите бъдещи коалиционни партньори. Това отваря перспективи“, заяви Даниел Лорер от „Продължаваме промяната“ в „Тази сутрин“ по повод на преговорите на неговата политическа сила с „Демократична България”, БСП и „Има такъв народ“ за съставяне на правителство.

Преговорите ще бъдат открити и ще се излъчват онлайн, за да има пълна прозрачност, разкри политикът от „Продължаваме промяната“.

„Нашата надежда е това да се случи от средата на другата седмица. Всяка една отстраните подготвя отборите, които ще преговарят“, каза Лорер.

По думите „не сме чули никой (от тези партии) да се противопоставя Кирил Петков да е премиер“. Лорер каза, че в „Продължаваме промяната“ са обсъждали имена на министри и никога не са го крили, както за номинацията на Николай Събев за транспортен министър, така и за неговата собствена кандидатура за оглавяване на министерството на външните работи, което Кирил Петков е споделил в негово интервю.

Но „това са само идеи“ и предстои преговори с другите политически сили за сформирането на кабинет, каза Лорер.

Водени са и разговори със служебният министър на образованието проф. Николай Денков да запази поста си и в бъдещото правителство и „той се отнася със симпатия към идеята“.

Що се отнася дали са обсъждали имена на министри от партиите, с които преговарят и ще оглави ли например Христо Иванов правосъдното министерство, Лорер подчерта: „Не ни се иска да раздаваме министерства и да започнем работа преди да се съгласим какво правим по отделните теми“.
„Ще променим коалиционната култура в България. Ще подпишем коалиционно споразумение с много голямо количество детайли какво смятаме да правим, за да са наясно всички“, каза политикът от „Продължаваме промяната“.

„Проблемите пред България са сериозни и ще намерим консенсус, за да е спокоен българският гражданин“, каза Лорер.

Според него излизането от корупционното блато и провеждането на реформите са основата за намиране на съгласие между политически сили като БСП и "Демократична България", които принципно на различни позиции.

Лорер отрече от "Продължаваме промяната" да са привличани структури на БСП, но отбеляза, че партията му е привлякла гласове от другите политически сили на протеста.

„Продължаваме промяната" е центристка партия. Именно това означава десни политики за постигане на леви цели. Центърът може да привлича гласове и от двете страни на политическия спектър“, каза Лорер.

За своя политически път Лорер сподели, че е бил член на социалистическото движение в Израел и според него 'модерното ляво се приближава към модерното дясно" особено в подкрепата за пазарната икономика.
Лорер коментира и обвиненията направени от политикът от ИТН Любомир Каримански към него за конфликт на интереси за конфликт на интереси заради факта, че съпругата му е била заместник-министър на финансите при Асен Василев, а той е работел с програма "Джереми" на ЕС за подпомагане на малки и средни предприятия.

По думите му има разминаване във времето, което Каримански не забелязва и няма реален конфликт на интереси, още повече че Фонда на фондовете няма нищо общо с програма "Джереми".
Както обвиненията на Каримански към него, така и тези на Тошко Йорданов от ИТН към Асен Василев не би трябвало да повлияят на преговорите за сформиране на правителство, защото тези неща остават "в личностната плоскост" и "там ще се произнесе съдът".


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Три синджира роби

    46 5 Отговор
    Просто са ви поробили, вашите хора работят на безценица и продуктите отиват в Германия и Америка... те са победителите! Най-после ще ви се наложи да купите и внесете това, което сами сте създали, а след като нямате пари, трябва да ги вземете назаем, което е цялата история с целия Балкански регион!“

    Коментиран от #8

  • 2 Нагли

    75 8 Отговор
    Дразнещо е разни израелци да миткат и да дават изявление, какво правителство щели да ни направят.

    Коментиран от #7, #56

  • 3 Край

    62 2 Отговор
    Соломон Паси ни вкара в НАТО. Тоя ще вкара НАТО в България.
  • 4 гражданин

    66 4 Отговор
    Верно ли на тези от ПП от 65 депутата 45 били свързани с фондацията Америка за България?

    Коментиран от #18, #70

  • 5 мнение

    45 4 Отговор
    Г-н Лорер Внимавайте! НЕ предавайте Българя!

    Коментиран от #16, #90

  • 6 Мунчо Радев

    61 5 Отговор
    Тоз какъв продажник е... Скоро пишман ще станете

    Коментиран от #25

  • 7 Друго

    10 23 Отговор

    До коментар #2 от "Нагли":

    си е да са от Банкя , Дулово или ПКП от Кърджали , нали ?!

    Коментиран от #33, #46

  • 8 КОТарАК

    7 13 Отговор

    До коментар #1 от "Три синджира роби":

    абе изчезвай и ти бе!!! някой като ми каже ВИЕ кви сте и ми призлява-ТИ КЪВ СИ БЕ , БГ ЛИ СИ?РАЗГРАНИЧАВАШ СЕ ОТ НАС ЛИ?? даже и нямаш доблестта на повечето тук коментиращи , изперкал трол

    Коментиран от #17

  • 9 Александър Македонски

    40 6 Отговор
    Тия двама млади нека ги нарека нови юпита много ми харесват. Много се О П А С Я В А М обаче че ще предадат българските интереси в Македония. Дори съм убеден в това и всички други които ще се съюзяват с тях трябва много да внимават. Всеки който следи внимателно какво казват по въпроса за отношенията ни с Македония може да подразбере от витиеватите им изявления че се канят да предадат нашите интереси

    Коментиран от #91

  • 10 Зззззз

    27 5 Отговор
    Ама, че противна муцуна! Трябва да е поне на трета игла!

    Коментиран от #39

  • 11 Гого

    36 3 Отговор
    Този Лорер евреин ли е?Сериозно питам ако някой е наясно моля за инфо.

    Коментиран от #23, #31, #37, #43

  • 12 Илия /пророк/

    26 4 Отговор
    Пролет 2022 - отново избори за парламент .
  • 13 Перо

    35 3 Отговор
    Едно е сигурно,че за да има пълна прозрачност,този индивид не може да бъде външен министър,в никакъв случай!
  • 14 българин

    35 6 Отговор
    Лорер , Дани бой , ти си мошеник и си за бой ! Нямаме нужда от юдео-комунисти с израелски паспорти внуци на партизани и синове на активисти от БКП ! Баба ти Хани е по-читава от теб !
  • 15 Сюлеймон

    41 3 Отговор
    Данчо от Шалом ще ви продаде и гащите.
  • 16 user

    23 6 Отговор

    До коментар #5 от "мнение":

    Той, че ще я предаде ще я предаде, но такива като вас за за бой. Акъл не ви дойде толкова избори. Първо Трифонов, сега ще изтърпим и ПП :(

    Коментиран от #82

  • 17 Нервен роб

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    Хахахайа жалък тип
  • 18 Не е вярно!

    28 4 Отговор

    До коментар #4 от "гражданин":

    Всички са агенти на Сорос и службите! Празно няма!
  • 19 БАЙ Х@Й‼

    34 3 Отговор
    Лорел, Майдел, Габриел, Боршош.....

    Коментиран от #24, #38

  • 20 Зелени чорап

    34 11 Отговор
    Истината си е. Радев майсторски изработи и Нинова, Манолова, Христо Иванов че и Слави. И не знам как социалистите гласуват за човека който затри почти партията им. Нинова го развеждаше като панаирна мечка и го направи президент. Сега Радко и заби нож в гърба, не само на нея а и на протеста. Узурпира всичко. Че и опорки спусна че е с ГЕРБ и Пеевски. Няма такъв предател като Радко. Храни куче да те лае , и подай му пръст за да ти откъсне ръка. Няма ненаказано добро.това недоразумение от каде се появи??? Ох как ще се спасим?? Това братовчед на пасито май??

    Коментиран от #34

  • 21 Хахаха

    42 12 Отговор
    Румен Радев, Кирил, Петков, Асен Василев, този Лорер, Слави Трифонов Христо Иванов са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!

    Да спрем продажбата на България, като съборим Радев - българоубиеца
  • 22 BG for sale

    23 4 Отговор
    Трябваше им време на някои от суверена да се усетят,какво направиха на изборите,но имат един полезен но последен ход на балотажа в неделя за да обезсилят чуждите продажници на България.После,ще е късно!
  • 23 ЪРП

    36 2 Отговор

    До коментар #11 от "Гого":

    НЯКОЙ ТУК БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ Е ЕДИН ОТ "ГЛАВАТАРИТЕ" НА БЪЛГАРСКА ЕВРЕЙСКА ОРГАНИЗАЦИЯ-ШАЛОМ !!!!

    ......АБЕ ПРЕЦАКАНИ СМЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!
  • 24 ХА ХА ХА

    33 2 Отговор

    До коментар #19 от "БАЙ Х@Й‼":

    Мошетата нападат България ..
  • 25 Гаргамел

    39 3 Отговор

    До коментар #6 от "Мунчо Радев":

    Те овцете тепърва ще разберат каква простотия направиха, като избраха тези :), ндсв и герб ще им се струват, като заниямания на кръжочници в сравнение с тея.
    апропо познавам го лично тоя мошенник, само стойте и гледайте
  • 26 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    21 3 Отговор
    КъФ тоя охлювин бре?!
    Малеееееее, жива да не бях!
  • 27 Анонимен

    23 4 Отговор
    Тоя да внимава какви ще ги върши с проблема Македония защото може много бързо да се раздели с поста който нее заел още
  • 28 ха ха ха

    17 3 Отговор
    Лореал ще го яде по български 🤣🤣🤣
  • 29 Сандо

    21 4 Отговор
    От многото усукани и захаросани приказки на обикновения човечец трябва най-после да му стане ясно едно:Създава се някакъв политически проект,който трябва да изпълни определени задачи,изкарва се на пазара като стока и се продава на консуматорите,в случая електората,именно като такава със всичките му пазарни и непазарни чалъми.След изпълнението на поставените задачи се създава нов проект с нови задачи,той се поднася на ошашавения и безкритичен гласоподавател и така нататък.Това е вече новата реалност.свиквайте.Затова и последната нормална партия от класически тип - БСП - ще бъде унищожена.
  • 30 Тоя че е Лаурел обаче кой е Харди??

    5 7 Отговор
    А киро Харварта!!! Ей всичко завързано?? Затвор за ГЕРБ и колегите от вис!!
  • 31 Hess

    24 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гого":

    За съжаление трябва да ти пиша утвърдително-ДА,ЧАСТ ОТ ЕДНА ЕВРЕЙСКА МЕЖДУНАРОДНА КЛИКА ОПЛИТАЩА ВЪВ ПАЯЖИНИТЕ СИ СВЕТОВНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА(КОИТО МЕЖДУВПРОЧЕМ НЕ СА ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА-КАКЪВ ФАРС СА ИЗБОРИТЕ ЗНАЕМА НАЗНАЧЕНИ ОТ ЮДЕИТЕ) И ИМАЩА ЗА ЦЕЛ ИЗСМУКВАНВТО И ОПОСКВАНЕТО НА НАРОДИТЕ ПО СВЕТА!КАКТО И ВНЕДРЯВАНЕТО НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!!!
  • 32 Перо

    11 2 Отговор
    Тоя сложи каруцата пред коня! Още няма работни групи и преговори,а тоя започна да назначава министрите! Прилича ми на случая със Сл.Трифонов с цел провал на преговорите и сформирането на правителство!
  • 33 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Друго":

    Що бе, имаш нещо против тези градове? Или си фен на Ню Йорк, Париж?
  • 34 Алфа Вълкът

    20 2 Отговор

    До коментар #20 от "Зелени чорап":

    Не Радев, а САЩ. Нашия е само маша, получава нарежданията си от масоните чрез Херо Мустафа! Той е просто кукла на конци! Но не мога да разбера как още има хора, които му се връзват. ПП просто ще бъде смазана от протести, тяхната работа е да прекарат едни закони дето са антибългарски, но не вярвам някой да ги подкрепи освен другите американски марионетки от ДБ!
  • 35 Миш маш

    11 2 Отговор
    Верятно министърче еврейче говори за евентуален министър такъв в две служебни правителства. Направо паднахме от коня.
  • 36 Амнезия

    15 0 Отговор
    Мили ми Лорер,защо запълваш ефир,
    като нямаме представа,що за човек си.
    Само заради произхода ти ,влагам уважение.Прояви и ти към мен.Не може
    да продаваш историята ни,за икономика
    Много те моля ,иди си!
  • 37 1-20

    14 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гого":

    Отвсякъде е евреин. Колкото по-рано се научиш да ги разпознаваш толкова по-добре.
  • 38 честен ционист

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "БАЙ Х@Й‼":

    Ми ти да не си мислип, че и Зарков не е наше момче, нищо че има -ов отзаде за благозвучие..

    Коментиран от #83

  • 39 ТРЕТА ....АМА

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Зззззз":

    🍷🍷🍷 👍
  • 40 Историк

    16 1 Отговор
    Момчета мисля че трябва да стягаме куфарите за Африка...там поне за момента е спокойно.Препоръчвам Етиопия,православни са,и близо 40% знаят руски,което е добре за хората като мен,които не знаят други езици-ей тези часове по руски в училище сега е време да се отплатят!Честно,решил съм го вече-една промяна в залеза на живота...

    Коментиран от #57

  • 41 АМОН

    13 1 Отговор
    „Прoдължaвaмe прoмянaтa" e цeнтриcткa ПАРТИЯ. Имeннo тoвa oзнaчaвa дecни пoлитики зa пocтигaнe нa лeви цeли. Цeнтърът мoжe дa привличa глacoвe и oт двeтe cтрaни нa пoлитичecкия cпeктър“, кaзa Лoрeр.

    ВИЕ НЕ СТЕ ПАРТИЯ!!
    НЯМАТЕ УСТАВ , НЯМАТЕ ПРОГРАМА!!!

    ВИЕ СТЕ ЕДИН ОТБОР ОТ МОШЕНИЦИ ОБЕДИНЕН ОТ ИДЕЯТА ДА ДОРАЗГРАДИТЕ ДЪРЖАВАТА С ВАШИТЕ ИНВЕСТЦИОННИ СТАРТХЪБОВЕ КОИТО НЕ СА НИЩО НОВО ОСВЕН ЕДНИ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ С ПУБЛИЧНО ЧАСТНО ПАРТНЬОРСТВО В КОИТО БЕЗКОНТРОЛНО ЩЕ СЕ НАЛИВАТ И ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА ЗА НЯКАКВИ ЛУДИ ПРОГРАМИ.

    ПРЕЗ 2001 ГОДИНА СЕ НАГЛЕДАХМЕ НА ЦАРСКИ ЮПИТА.

    СЕГА ВИЕ СТЕ НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ МИЛЕН ВЕЛЧЕВЦИ , КАТЕВЦИ И ВСЯКАКВА ДРУГА СПЕКУЛАНТСКА ИЗМЕТ.
  • 42 мой

    16 0 Отговор
    Член на младежката комунистическа партия в Изараел. Сега си представете, че за Външен Министър бъде предложен член на младежката комунистическа партия на Русия, или на Турция...

    Много гадно. Външно се дава на концесия на друга държава.

    Коментиран от #79

  • 43 Еврейн е.

    4 20 Отговор

    До коментар #11 от "Гого":

    И кво от това.Изглежда качествен човек Както и повечето евреи.Цъкайте минуси колкото си искате.
  • 44 Въпрос

    14 1 Отговор
    Ще има пореден скандал
    Евреин ще бъде външен министър и ще определя политиката на България.
    1/Ратифициране на Истанбулската конвенция
    2/Даване на карт бланш за влизането на Севрна Македоние в ЕС без да имаме никакви претенции към нея
    1/ Даване на бази на САЩ на бази на Черно море.
    Това са 3те важни точки от създадения от американците проект "Петков и сие"
    Само чакайте и след няколко месеца ще видите реализирането му.
    Но тогава вече ще бъде късно.Прсто ние ще сме в "синергия" с инртересите на САЩ.
    А кой ще защитава българските интереси?
    Пак ще си купуваме фабрика на 8 септември.
    Сега ще е точно в навечерието на сгромолясването на западния проект. Въвлечени сме в амбициите на обекта на аглосаксонската цивилизация- САЩ,след като ние сме субект на друга цивилизация...
    Ако на няой нормален българин - патриот въобще му говори нещо това!!!!!!
  • 45 Българина

    12 1 Отговор
    член на Шалом, учил и работил в Израел и турция , като външен министър освен да предасе всички национални интереси друго няма да стане.... Първата трагедия ще е Македония, после Истанбул ската К, после дпс инт. н. завършен антибългрски шпионин
  • 46 Все тази

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Друго":

    Л@йнa за драхонки не заменям.
  • 47 Знаещ

    10 2 Отговор
    ...соросоиден чифутски сапун! Свършиха ли българите че се продадохме на подчовеци! Костя, ти си нашата надежда, долу маските, горе България! Един истински българин не носи маска, не се вакса с графен и мрази ЕС и НАТО! Бъдещето на България е ВЪЗРАЖДАНЕ! Долу мръсните евреи, да живее България!

    Коментиран от #50

  • 48 Пламен

    6 1 Отговор
    Лорер е юдей от кръга на Радев и мустафата от козяк
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 честен ционист

    3 9 Отговор

    До коментар #47 от "Знаещ":

    Партиите като на Коцето ще бъдат забранени до 1-2г максимум. Имаче какво му намирате кусури на Лорер, няма да ви е първия, не се правете на ощипани моми. Знае човека няколко чужди езика, то друго не се иска за да си външен министър, останалото им го пишем ние, какво да говорят.
  • 51 незабавно

    11 2 Отговор
    Изтеглете лорер, като преговарящ по каквито и да е въпроси.
  • 52 ПАСТ СИМПЪЛ

    10 1 Отговор
    този смешник ли ще ни е външен министър, е , чак такъв майтап не е имало и с синоптика плевнелиев...
  • 53 Гого

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "23453":

    ❤❤❤ 88 ❤❤❤ 18
  • 54 Дилдо

    10 1 Отговор
    Евреин да ни е външен министър...боже, боже

    Коментиран от #89

  • 55 Провидец

    7 1 Отговор
    Изглежда,че ще се окажа наистина Провидец.Кирчо и група отдавна са си нагласили възлови министерства.Не случайно македонеца му цитира имената дни преди " дискретно" да ни покажат,кой кой ще бъде.Сто процента,са водени предварителни разговори със СРМ.Като им е посочено,точно кой ще бъде външен министър.Защо ли? Този- с кипата ще направи всичко възможно,в името на " добродъседски отношения" и да развиваме бизнеса,да им отвори вратата в ЕС.Това е желанието на Обора.Не че им дреме,дсли ще влязат в ЕС.Замисъла е,да влязат,за да плати Европа,всички инфраструктурни проекти- ЖП връзка,чак до шиптърите,и магистрала двупосочно.Който да ползват безплатно.От шиптърската база- през нас, мамалигите,до Молдова.Идеална възможност за бърза логистика на всякакъв вид воеена техника и човешки ресурси.Тук си пляскайте по клавишите.Кой ви пита. Ще стане,а тук ще побучим патриотарски за два- три дни,и до там.

    Коментиран от #60

  • 56 Ще вкарат крадците

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Нагли":

    в затвора! Това е справедливо.
  • 57 Ооо Не

    4 0 Отговор

    До коментар #40 от "Историк":

    Етиопия ли? Там в момента се води кървава гражданска война. Ако си нямаш работа, можеш да участваш.

    Коментиран от #80

  • 58 българина

    8 0 Отговор
    цял живот рабил кто мениджър и бизнесмен, какво общо има с външната ни политика и защита на националните интереси? единственото което ще направи е да ги продаде по МОШЕ НИЧЕСКИ. ТЪРГОВЕЦ ВЪНШЕН МИНИСТЪР НЕ ЖИВЯЛ ТУК!
  • 59 Българка

    6 2 Отговор
    Кириле, не ни карай да съжаляваме, че сме гласували за ПП.Внимавай с избора ти на този евреин за външен министър, и меката ти политика за Македония. Те са омразен народ
  • 60 Gazoo

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "Провидец":

    Проблемът на България не е новата партия, а мафиотско-олигархичното ограбване на страната от ГЕРБ ДПС върхушките. Идва възмездие!
  • 61 ааааааа

    3 0 Отговор
    Махнете нацистката партия от коалицията си! Такива партии нямат място в политиката, носят проблеми и нещастия! И Цецо какво прави в партията ви, ако сте леви? Подкрепете и БСП, тя е реално лява партия.
  • 62 Ти ноо..

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "23453":

    ..рмален ли си?А изобщо Човек ли си?
  • 63 Момче

    0 3 Отговор
    Не обръщай внимание на комплексари и иДиоти
  • 64 Българка

    8 0 Отговор
    Кириле, не ни карай да съжаляваме, че сме гласували за ПП.Внимавай с избора ти на този евреин за външен министър, и меката ти политика за Македония. Те са омразен народ
  • 65 Българка

    7 0 Отговор
    В Македония чакат с нетърпение еврейна за министър.ЗАЩО ЛИ???????
  • 66 БОКО

    9 0 Отговор
    заформя се поредния скандал със номинацията на тази ухилена еврейска под.лога...
  • 67 Българка

    5 0 Отговор
    В Македония чакат с нетърпение еврейна за министър.ЗАЩО ЛИ???????
  • 68 Българина

    6 1 Отговор
    при БМБ имахме турски кабинет, сега се задава еврейски, кога ще има български? м даааа, когато българите гласуват за такъв, като Възраждане например...
  • 69 Обективно

    3 0 Отговор
    За каква промяна говориме, като Денков бе назначен от БОКо за шеф на финасовия Фонд "Научни изследвания" (разпределящ стотици милиони всяка година!) и зам.министър на местото на комарад ГЕРБджиков?! А за далаверите и "усвояването" на пари от този фонд се носят легенди! Да не говориме, че има подозрения, че чрез целенсочено разпределяне на милиони от фонда към участниците в атестационната академична комисия, Денков си е купил с бюджетни пари званието "академик" докато е служебен министър?! За 6-7 месеца не направи никакво изчегъртване на партийни "калинки" в МОН, нито някаква оптимизация на структурата му! Денков е ГЕРБ-мина с дистанционно задействане!
  • 70 гражданка

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "гражданин":

    А вЕрно ли е че от 240 депутати, 140 са свързани с Кремъл и имперската му полкитика?
  • 71 Българина

    4 0 Отговор
    думата Моше ник, не е с латинска етомология, нито българска. така ства когато офцете гласуват по рекламата, без да се интересуват от менюто, сиреч депутатската листа на ПП, наредена от Козяк от до! сега ще им рев заради невероятните предателства, които ще ни причинят.. малък но прозззз народ. Гласувахте за българин върнаш канадско гражданство, а зад гърба му върволица от Мошета и Соросчета. България е предадена и продадена окончателно.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Реджи

    4 0 Отговор
    Евреин в Правителство на България е като сатанист в Църквата.
  • 75 мепесе

    5 0 Отговор
    това ухилено недоразу.мение на снимката уж казва че предстоят преговори и само първата совалка били направили, а вече наредили кабинета, че и този ма.зен ев.реин го калесали за външен министър, голям смях и излагация ще пада по света с него, даже и с Плю.вналиев не е било такъв резил
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Чудно

    0 6 Отговор
    Изключително умен, културен и начетен човек. Абсолютна противоположност на гербиджа!
  • 79 АМОН

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "мой":

    НИЕ ОТДАВНА СМЕ НИЧИЯ ЗЕМЯ.

    КРАДЕНЕТО ПРОДЪЛЖАВА С НОВИ МЕТОДИ И СРЕДСТВА -стархъбове спаливане в тях на ЕВРОПЕЙСКИ и ДЪРЖАВНИ средства за реализиране на безумни идеи.
    При Мутрата се крадеше чрез строителството на МАГИСТРАЛИ

    При КИРЧО КОКОРЧО и израелския гражданин ЛОРЕР ще се краде по ПРОЕКТИ на разни АЙТИ СПЕЦИАЛИСТИ които ще СЪЗДАДАТ програми за за изкуствен интелект с който ще се управлява автоматично МОТИКАТА НА БАБА ГАНА В СЕЛО ПИШМАНЛИИ.

    С ТЕЗИ ПРОГРАМИ И ЦЕНТ НЯМА ДА ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!

    НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ДА ИМ СА ЧЕСТИТИ НОВИТЕ ЮПИТА!!!

    КРАДЕНЕТО ПРОДЪЛЖАВА.
  • 80 Историк

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "Ооо Не":

    Тогава рязко сменям дестинацията,пак ще е в Африка,ама на рахат някъде,лошото е че английски не знам,а пък френски изключително зле
  • 81 Павел пенев

    6 0 Отговор
    Като всички евреи и този е много мазен и противен. Сигурно го подготвят за началник на кабинета на Премиера. Това е специалния агент на МОСАД и ЦРУ в нашето Правителство,нищо че има вид на мижитурка.
  • 82 мнение

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "user":

    И защо реши, че съм гласувал за ПП или пък за итн?
  • 83 БАЙ Х@Й‼

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "честен ционист":

    😀😀😀 дядото на Крумчо, макар и не по кръв, е НЕбезизвестния в миналото ген. Кацамунски, откогото трепереше цялата бохема в София и който арестува дори Живков ‼️
  • 84 За протокола

    2 0 Отговор
    Всеки, който се занимава с бизнес и влиза в политиката е в конфликт на интереси. Независимо дали формално го напуска, прехвърля го или прави някакви други хватки.
  • 85 Gen Gurko

    3 0 Отговор
    Този къдрав, дългонос семит каква длъжност има в ПП ?
  • 86 Малко слонче

    2 0 Отговор
    Зеления чорап няма ли един българин да назначи,канадец за премиер,еврей за финансист
  • 87 339ро

    1 0 Отговор
    Сега, нали казабте че май добрите ще номонирате, кажете какво разбира лорер от дипломация, както и какво разбира мухльото денков от управление на образованието? Може ли по сероизно, че свикнахме да гласуваме и ще го правим докато маистина видим промяната!!!
  • 88 Бай Манчо

    2 0 Отговор
    Поредният 4ифутгласен за министър - не разбраха ли , че всички 4ифутиса предатели - Македония ще му е първото предателство - разкарайте го , че мирише на нови избори , а ако се окаже , че повечето депутати са от "америка за България" ще излезе истина , че минаваме на външно управление - Това правителство ще е поредната греда .
  • 89 Коко

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Дилдо":

    Тоз евреин, оня канадец! абе вие толкоз ли българското им гражданство го нямате за нищо? Ми "евреина" и "канадеца" са избрали да живеят в България!
  • 90 Петър

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "мнение":

    Няма да я предаде- той просто не е българин и България му е безразлична / противна ( може да си изберете ). Не би следвало да се тълкува тогава прецакването като предателство.
  • 91 кирило

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Александър Македонски":

    Ти ся ли го разбра ве Александреее. Нали им даде гласа си, дреме им на двамата измамници за тебе и за албанския ти реотан
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол