8 Декември, 2021 10:10 10 952 32

Ген. Атанасов: Съюзяват се антиподи заради управлението на Борисов

  • ген. атанас атанасов-
  • коалиционни партньори

По настояване на ДБ ПП ще подпише по отделно споразумения със своите коалиционни партньори

Ген. Атанасов: Съюзяват се антиподи заради управлението на Борисов - 1

По настояване на ДБ ПП ще подпише по отделно споразумения със своите коалиционни партньори. Документът е с идентичен текст, но ПП е мандатоносителят и той трябва да осигури мнозинство. Това каза ген. Атанас Атанасов от ДСБ.

Той определи потенциалната коалиция, като коалиция на промяната: „Управлението на Борисов създаде условия политически антиподи да се съюзят, за да има промяна“. Според него съществува възможност за феодализация на министерствата.

„Трябва всичко да е прозрачно. Това обещавахме на хората. Необходимо е всяка една от политическите сили да е наясно с политиките от различните министерства“, заяви Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 cornholio

    59 7 Отговор
    А ти бе малко генералче, ти си цвете за мирисане...
  • 2 Левски вековень

    53 10 Отговор
    Къде е военна прокуратура?Къде са журналистите?Този Ген.каза в ефир на телевизия ,че любимия му политик е Чърчил.Чърчил е човека които е дал нареждане да се бомбандирал София и я бомбандирал до неузнаваемост.Чудя се как този не задържан от военна прокуратура и да му се отнеме званието и да бъде съден.За това ли се дава клетва ???

    Коментиран от #26

  • 3 танасе

    30 13 Отговор
    Сите сте масkapи , поне свършете нещо полезно и го изправете този Тулуп пред обективен съд и да върви в затвор , а накраденото върнете в бюджета , е и това е нещо , пък после вървете на заслужена почивка и забвение.
  • 4 Майна

    25 2 Отговор
    И става един огромен ОКТОПОД....КЪДЕ Е ВЪЗМЕЗДИЕТО?????
  • 5 Левски вековень

    38 4 Отговор
    Български Ген се изказва ,че Чърчил му е любим.Чърчил е направил София на пихтия аз имам снимки какъв погром е било.Чудя се на Радев и военна прокуратура .Чудя се за какво се заклеваш.Този е за затвор .
  • 6 ДААААААААА

    27 8 Отговор
    ДС,БСП/БКП,ДПС(чалгарите)и ПЕДЕРАСКИТЕ СВАТБИ на Сорос-Либерастите са..."ПРОМЯНАТА"
  • 7 оня с коня

    31 4 Отговор
    Генералът БЕЗ АРМИЯ се е вързал на Шегата на ББ че бил Прост,а и ние покрай него и на стари години решил да Хукне бос през Лука,пробутвайки ни "Невчесани мисли".И да уточним:НЕ се съюзяват Антиподи заради Управлението на Борисов както се изцепва Атанасов,а в Името на ЛАПАЧКАТА!

    Коментиран от #25, #27

  • 8 Гещев

    22 4 Отговор
    Първо подпиши при Ражшков и Ратеф
  • 9 Пич

    33 4 Отговор
    Прав е да се плаши , защото е от участвалите в грабежа на държавата... Сега , кое му гарантира , че Рашков ще гони само ГЕРБ... И - малее , страх... Само кака К. прецака всички , защото единствено БСП няма да бъде пипнато от Рашков... Все пак той беше човекът , който притискаше тези , които трябваше да бъдат ограбени от комунистите... Така се правят стотина тоалетни...
  • 10 Сашко

    22 5 Отговор
    Чудесно нова комонизтическа рипублика
  • 11 Генчо

    21 6 Отговор
    генерала има ли червена книжка
  • 12 Не може

    28 7 Отговор
    Не може да се слага кръст на последните години живот.Трябва да се надгражда.Много хора са доволни от живота си ,а и знаят много добре,какво е направено.Обидно е обаче,когато синът ти,когото си водила за ръчичка на курсове,Алианс,училище,над когото си треперила да е здрав,на когото си се опитала да дадеш един добър стандарт на живот,вземе,че ти каже,че си наивна и не разбираш как да живееш.Ама на толкова агресия се нагледах и толкова намерения за по-добър живот се наслушах,че е крайно време да ни покажат какво хубаво може и да НАПРАВЯТ.
  • 13 ХА ХА ХА

    33 5 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ АТАНАСОВ , СЪЮЗЯВАТ СЕ ГЛАДНИТЕ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ !!!! ТОВА НЕ СА ТИЯ КОИТО ИСКАТ ДА ЗАБОГАТЕЯТ САМИТЕ ТЕ ! НЕ ДА НАПРАВЯТ ЖИВОТА НА НАРОДА ХУБАВ !!! ЩЕ СЕ УВЕРИШ ВЪВ ИСТИНАТА КОЯТО КАЗВАМ , СЛЕД ГОДИНА ОТ ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ И ОТ НЕДОВОЛСТВОТО НА ХОРАТА ОТ ТЯХ !!!!!!!!!
  • 14 от генерали -това

    13 6 Отговор
    Този е лицето на българската демокрация !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ДдддДа

    26 2 Отговор
    Тъпанар е този баш комунист

    Коментиран от #17

  • 17 Само споко

    20 3 Отговор

    До коментар #16 от "ДдддДа":

    Благодарение на мъдрата и последователна политика на ДБ и лично на генерал Наско сега имат цели 16 депутати, а техният кандидат за президент Лозан Панов се представи прекрасно! Долу ръцете от този титан на политическата мисъл!
  • 18 Василева

    25 3 Отговор
    Кога ще бъдат вкарани в затвора всички крали преди Борисов,а не само Борисов?Трябва да се отнасяме еднакво към всички бивши управляващи,а не да ги вкарваме отново във властта.
  • 19 Иванов

    19 2 Отговор
    Вместо да е в затвора - джуджето Атанас Атанасов е в Народното събрание! Какво ли не прави ДС!
  • 20 Соверена

    18 3 Отговор
    Е най накрая да се види ,че сте производно на бившите комунисти събрах те се!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Фламинго

    8 0 Отговор
    Атанасов пак говори колкодот да не заспи хаххаха
  • 23 1111

    13 1 Отговор
    Тези от ДБ когато се казваха реформаторският блок подкрепяха Бойко Борисов той им беше дал министерски кресла тогава Боко Тиквата го представяха като човека с който ще направят реформите в държавата и промяната затова ще бъдат заедно но Боко Тиквата им даде достатъчно от властта но те започнаха да искат още.И сега пак наблюдаваме същото били антипод на БСП но в името на народа са готови на всичко старата песен на нов глас но така е народа е забравил вече кой го интересува какво е било преди то всичко започва сега миналото в държавата няма никакво значение важното е сега да бъдем пак във властта за да пълним яко чувалите,че от кога ги чакат тези европейските фондове тези хора за парите и властта са готови да продадат всичко важно в тяхният живот но това не са човеци каквото и да ги наричаме на тях не им пука за народа

    Коментиран от #28

  • 24 Бай Пешо

    4 2 Отговор
    Както го е казъл народът:"Цяла Мара втасала, само дето онази си работа не вчесала", та и работата на другаря генерал такава!
  • 25 До 7

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "оня с коня":

    Не само че си дърт,но и си тъп и закостенял комуняга с бетониран мозък,живеещ в мислите си в миналия век
    Комунисти и руски слуги от всички страни: съединявайте се!
  • 26 Едуард Петров-Едо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски вековень":

    Някой Световен политик, като Чърчил, с изключителен принос в разгрома на фашистка Германия на Западния театър на военните действия, подпомагал с колосални количества оръжия, материали и суровини СССР и Червената армия на Източния фронт, защитил по възможно най-добрия начин Великобритания и мобилизирал до краен предел Английската военна машина по целия Свят, Участвал в Срещите между Тримата Големи Рузвелт, Чърчил и Сталин в Техеран, Ялта и Потсдам, ако това не е най-известният Английски политик, който отдава целия си живот в служба на нацията си и Света, кой да е?! Вярно е, че на връщане от Румъния, английски самолети са бомвили София с оставени няколко бомби! Но, пита се, КЪДЕ СЕ Е НАМИРАЛА ТОГАВА БЪЛГАРИЯ? МЕЖДУ ШАМАРИТЕ! В Съюз с фашистка Германия, фашистка Италия, милитаристка Япония, с Румъния, Унгария и още някои! Добре, че България не изпрати нито един войник на Източния Фронт; Добре, че спаси своите евреи от унищожение; Добре, че отвори Втори фронт срещу Германия и Българските войски стигнаха до Унгария! Дадохме 34000 убити и двойно повече ранени! ПЛАТИХМЕ СКЪПА ЦЕНА!
  • 27 Едуард Петров-Едо

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "оня с коня":

    Ще ти кажа нещо: ВСЕКИ СЪДИ ПО СЕБЕ СИ! Лапачката е в твоето оскотяло Сърце! Защото, да се хвърлят ГНИЛИ ДУМИ ей така, Е ЗАРАДИ ТВОИТЕ ГНИЛИ ДЕЛА! ТОВА Е ПРИНЦИП! Сега къде ще се криете от възмездието на Закона, заедно с Гешев, Цацаров, ВСС и другите от Службите?!
  • 28 Едуард Петров-Едо

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "1111":

    И всичко това го каза в СКОРОГОВОРКА, без препинателни знаци?! Така нищо не ти се разбира! ,,Ум царува, ум робува, ум патки пасе!" Чудомир
  • 29 Георги v.

    3 0 Отговор
    Съюзяват се мръсниците, за да могат да останат на власт! Нищо друго не ги интересува. Ляво, дясно, център, няма значение. Правят ни на глупаци за съжаление. Невероятни твари.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Боби

    1 0 Отговор
    Най-големия политически антипод сте вие от ДБ
  • 32 Радоев

    1 0 Отговор
    ДБ са готови да загърбят всичките си приоритети, само и само да се докопат до малко власт.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове