Last news in Fakti

12 Декември, 2021 13:32, обновена 12 Декември, 2021 14:58 6 027 184

Иван Гешев: Води се война срещу Прокуратурата ВИДЕО

  • хемус-
  • магистрала хемус-
  • прокуратура-
  • иван гешов

Явно някои хора така възприемат основните европейски принципи, коментира главният прокурор

Иван Гешев: Води се война срещу Прокуратурата ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС

"Води се война срещу Прокуратурата. Интерес от тази война имат само престъпниците. И естествен резултат от това е бум на престъпността. И цената за това ще платят българските граждани." Така главният прокурор на Република България Иван Гешев коментира изнесените от Софийска градска прокуратура данни за опит за незаконосъобразно въздействие по отношение на трима наблюдаващи прокурори по досъдебно производство с висок обществен интерес.

Иван Гешев поясни, че в дългогодишния му професионален опит в правоохранителните органи, за първи път е свидетел на "такъв безпрецедентен, неправомерен натиск върху редови прокурори и то дами". "Днес са те, утре ще са съдиите, в другиден ще сте вие или някой обикновен гражданин, позицията, на когото не съответства или не се харесва на някого", коментира още главният прокурор.

Иван Гешев заяви, че не приема обясненията на служебния вътрешен министър, според когото в случая се касаело за "професионален конфликт" между служители на ГДБОП и наблюдаващите прокурори от СГП. "Това не е професионален конфликт. Това е, вероятно, незаконен, неправомерен натиск върху магистрати да извършат престъпление срещу правосъдието. Явно някои хора така възприемат, за мен напълно погрешно, основните европейски принципи и стандарти, като върховенство на правото и разделение на властите. Независимостта на българските магистрати трябва да бъде непрекъснато отстоявана в интерес на българските граждани. И българските граждани и общество трябва да знаят, че ние ще работим само и единствено в техен интерес. Няма да воюваме с никого, освен с престъпността. Всичко останало е за сметка на тези, които го правят", каза още главният прокурор.

Заместник-главният прокурор Даниела Машева представи позиция на ръководството на прокуратурата в защита на наблюдаващите прокурори, станали обект на опит за неправомерна намеса при вземане на решение по закон и вътрешно убеждение по конкретно досъдебно производство, разследването по което се извършва от служители на МВР – ГДБОП.

Ръководството на Прокуратурата на Република България:

изразява безусловната си подкрепа по отношение на всички магистрати, които при осъществяването на своите функции са независими и се подчиняват само на закона, защитавайки правата и законните интереси на гражданите, юридическите лица и държавата.

Категорично се противопоставяме на всеки опит за въздействие, внушение, неправомерно влияние, било то пряко или косвено, без оглед на източника, средствата или формата му, по отношение на всеки магистрат при изпълнението на функциите му и вземането на решения съобразно закона и вътрешното убеждение. Всяко такова действие е пряка заплаха за върховенството на правото и трябва да бъде огласявано и санкционирано по съответния законов ред. Подобни актове представляват нарушения на Конституцията на Република България, действащото законодателство и правото на Европейския съюз.

Напомняме, че най - важният фактор, който свързва правните системи на държавите-членки на ЕС е независимостта на прокуратурата и на прокурорите, като гарант за върховенството на закона. Това изискване е многократно подчертавано в редица стратегически документи и становища на европейски структури, включително на последното заседание на Консултативния съвет на европейските прокурори през месец ноември тази година, посветено на независимостта на прокурорите и прокуратурата в светлината на решенията на Съда на Европейския съюз, Европейския съд за защита на правата на човека и международните съдилища.

Заявяваме, че ще бъдат предприети необходимите законови мерки, за гарантиране на сигурността на българските магистрати при изпълнение на служебните им задължения, както и на неприкосновеността на основните им права.

С оглед изключителната важност и опасността от засягане на основни принципи на правовата държава, ПРБ ще поиска съдействие и ще информира за случая:

Прокурорска колегия на ВСС, Председателя на Народното събрание, Президента на Република България, Министър-председателя, Представители на Европейската комисия, Посолствата на всички държави - членки на Европейския съюз в България, посолството на Съединените американски щати, посолството на Обединеното кралство Великобритания, Европейския парламент, Съвета на Европа, Венецианската комисия, Консултативния съвет на европейските прокурори, Международната асоциация на прокурорите.

Заместник-главният прокурор и директор на Националната следствена служба Борислав Сарафов отправи апел "към колегите от МВР и колегите от прокуратурата - да не допускат междуличностни конфликти, да не се поддават на една вакханалия, която в крайна сметка ще доведе до разграждане на държавността. Виждаме, че цялото общество иска възраждане и на държавност, и стабилност на институциите. Всички очакват властта да се държи като разумни и достойни хора. Апелирам към всички именно това - да се държим разумно".

"Всеки има своите функции в наказателния процес по разкриване и по доказване на престъпления. Именно нашите функции са това, което очаква обществото от нас - изпълнение на ангажиментите. Не междуличностните дразги, не междуличностни конфликти. Бих искал да кажа, че всяко едно подобно нещо ще рефлектира негативно върху самото разследване, ако се внедрят конфликти в рамките на едно досъдебно производство между различните органи, които имат различни функции, това в крайна сметка ще доведе до едно фиаско, от което ще страдат всъщност именно хората и справедливостта", посочи Борислав Сарафов.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 101 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    245 14 Отговор
    Ще работи в интерес на гражданите в каторгата.

    Коментиран от #30

  • 2 наблюдател

    240 11 Отговор
    ей ся му се стъжни животеца на гешефт! ще го сполети справедливият гняв на целокупната списуваща популация.

    Коментиран от #11, #182

  • 3 Цирк

    158 6 Отговор
    От кога ?!
  • 4 долу ГЕРБ

    244 15 Отговор
    Оставка, мутро! Затвор!

    Коментиран от #37, #83

  • 5 ????

    265 11 Отговор
    Ти работиш единствено в полза на Толупа и шайката му, незаблуждавай!

    Коментиран от #144

  • 6 Веси

    241 9 Отговор
    За кои граждани имаш предвид наглецо, за кои, защото голяма част от тях не те искат на този пост.
  • 7 отвраттен

    204 9 Отговор
    Долен подъл ,мръсник и лъжец !!!! Вие работите за шайката само ,и тя пълни и вашите шкафове с евра и злата !!
  • 8 ГологлавКаскет

    178 10 Отговор
    Защо Гешо не е изброил "гражданите" поименно? Не са повече от един-два стандартни машинописни реда.
  • 9 гадно

    161 8 Отговор
    Щял да работи в интерес на гражданите не разбрах само за кои граждани става въпрос.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Е иначе

    53 2 Отговор

    До коментар #2 от "наблюдател":

    с какво ще убиваме времето?

    Коментиран от #85

  • 12 Ръмпези

    140 5 Отговор
    НАХАЛСТВОТО МУ НЯМА ГРАНИЦИ..ВЪН БЕ БОМБЕ...
  • 13 мдаа

    92 3 Отговор
    Ако го спази да работи за гражданите "Два за три" ще му ги отчита Бай Ставри.
  • 14 пожелание

    107 6 Отговор
    Каскета и боко ще са в една килия ,и ако бяха тарикати щеше да направят един вип затвор ,защото ще ходят по голяма нужда в арабски клозет !

    Коментиран от #22

  • 15 ГЕРБ NY

    15 167 Отговор
    Дръж се г-н Гешев!!! Народът е стеб! След гладната и студена зима , която предстои , ти ще бъдеш спасителя на граждани и селяни! Вкарай всички олигарси в затвора! Кураж!

    Коментиран от #73

  • 16 Жертва

    96 5 Отговор
    Пернишкият терорист Юлиян Георгиев изтезава хора от името на Главният Прокурор Иван Гешев!
    Г-н Гешев нещо да каже за Юлиян Борисов Георгиев от град Перник!
  • 17 Бамбука

    131 6 Отговор
    Добре казано, но гражданите питат какво стана с КТБ, с чекмеджето, с парите откраднати за язовири, магистрали, за "студения резерв, за онези 400 млн. за дълбаенето на Варненското езеро и още много питания имат гражданите, а отговор няма.

    Коментиран от #103

  • 18 Позор

    110 6 Отговор
    Оставка Гешев ти си мутра, вече всички разбраха че ти защитаваш мутрите, бързо си стягай багажа и изчезвай
  • 19 Тиква

    87 5 Отговор
    От пандеЛ ата ще работиш. Да и ти и другите от Герб. И под надзор на нас българите на които съсипахте живота тотално за 13 години.
  • 20 Герги

    96 5 Отговор
    Този го плюят,ще го удавят,той си мисли че дъжд вали....тлъст е кокала,не е за изпускане
  • 21 Гражданите

    70 5 Отговор
    не вярват и не желаят такава "работа" никога повече !
  • 22 Последния Софиянец

    83 5 Отговор

    До коментар #14 от "пожелание":

    Още миналата година Тиквата одобри проект за ВИП Затвор във Враждебна с пари от дарения от Норвегия.Но още не са почнали.Сигурно са откраднали даренията.
  • 23 глоги

    65 3 Отговор
    Гешев: Ще работим в интерес на гражданите. МА ДА,И АЗ ТАКА СИ МИСЛЯ. ЗА ЛИЛАВОВЕНЦОВИТЕ ГРАЖДАНИ И ТИЯ,ДЕТО КАРАТ ПО ДЖАНТИ С 2 ПРОМИЛА ЕЛКОХОЛ В КРЪВТА СИ.
  • 24 Анализатор

    83 5 Отговор
    Но Гражданите на България, не искат мутри да работят в прокуратурата!!!
    Вие сте слуга на мафията!!!

    Коментиран от #139

  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    73 6 Отговор
    ИВАН ГЕШЕВ е престъпник
  • 26 Пипи Чорапчето

    75 4 Отговор
    Ха- ха -"ще..."
    А досега - от 2019 насам - в чий интерес работеше?;) Ти си от 2 г. вече шеф на прокуратурата и трябва да говориш така: продължаваме да работим в интерес на гражданите, бе, каскет!
  • 27 боко

    63 5 Отговор
    ще работиш от затвора защото иначе работиш за герберските Мутри да пълнят чекмеджето,а мълчиш за къщата в Барселона
  • 28 Браво,

    55 3 Отговор
    А до сега знаем за чии интереси ра
    боти.Мнпого късно го осъзна бе Гешев,свърши вече.мандалото лопна.
  • 29 Само

    52 4 Отговор
    Питай шефа си в интерес на кои граждани? С шкафове и сакове ли?
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    господин ПОСЛЕДНИ СОФИЯНЕЦ някои ме обиждат от твоя ник мисля това са СТАМАТ и БОНГО БОНГО наричат ме ха хо от твоя ник

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Винету

    39 4 Отговор
    гад=каскет=мутра
  • 34 Реалност

    53 7 Отговор
    Намери се кой да го каже! Прокурора на мафията! И това мирише на скалъпен скандал, особено имайки предвид как го размирисахте!
  • 35 Да,бе

    44 3 Отговор
    Гражданите е целия народ,а не само гражданина борисов и шайката му
  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 2 Отговор

    До коментар #31 от "Последния Софиянец":

    БЛАГОДАРЯ бъди ЖИВ ЗДРАВ ЩАСТЛИВ
  • 37 Голем смях

    15 46 Отговор

    До коментар #4 от "долу ГЕРБ":

    За Рашков с 35- те тоалетни ли говориш?Дай Боже всекиму такава държавна работа..Милионер,милиционер..че и министър..

    Коментиран от #43

  • 38 Румен

    48 5 Отговор
    Цацаров ти го тури добре.Избраха най тъпия и глупав човек за Гл. Прокурор.Даже и няма да разбереш защо влизаш в затвора
  • 39 дрф

    42 4 Отговор
    Правите каквото си искате и каквото на вас ви е изгодно, а после твърдите, че е в интерес на гражданите. Съвършени манипулатори!
  • 40 Тези думи

    36 3 Отговор
    Са сигурно доказателство, че до сега е работено в нечие друго име.
  • 41 Ремсист

    40 7 Отговор
    Ама че наглец! Хората го плюят, а той си мисли, че дъжд го вали. Но така се случва, когато си продадеш задника- ще седиш докато ти кажат.
  • 42 Не, Благодаря няма нужда....!

    43 1 Отговор
    Искам да видя ментора Пепи Еврото с пранги и намереното злато ... Тогава работи в интерес на гражданите !
  • 43 Още по голям

    35 3 Отговор

    До коментар #37 от "Голем смях":

    Човече, наясно ли си, че защитаваш престъпник?

    Коментиран от #128

  • 44 Тоя е Сталинист

    41 5 Отговор
    Какви граждани бе? Само за Тулупа работи. Там беше властта и парите. Сега там
  • 45 Като всички слуги на мафията

    42 3 Отговор
    Завършекът може да е в 2 варианта... Затвор или свободен във "вечните ловни полета"
  • 46 Просто човек

    38 2 Отговор
    Оставка, Каскет!
  • 47 КОЛКО СИ

    41 6 Отговор
    НАГЪЛ. ЩЕ РАБОТИШ ЗА НАС ГРАЖДАНИТЕ КАКТО ДО СЕГА.
    ВСИЧКИ И МАЛКИТЕ ДЕЦА ЗНАЯТ, ЧЕ СИ АДСКИ ЗАВИСИМ. СЛУГУВАШЕ НА ШИШИ ТУЛУПА
    И ИМ ПЪЛНИШЕ ДИСАГИТЕ. И
    СИ ОТДЕЛЯШЕ И ЗА СЕБЕ СИ. МАХАЙ
    СЕ С ДОБРО. ИЛИ ЩЕ ИГРАЕ ДЪРВОТО.
  • 48 АНТИКОМУНИСТ

    13 40 Отговор
    Г-Н ГЕШЕВ ,СПАСЕТЕ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ОТ ПРОИЗВОЛА ,КОРУПЦИЯТА,ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА НА Ч€РВ€НИЯ РАЗПИЩОЛИЛ $€ ФАТМАК-ПР€ДАТ€Л И КЛ€ТВОПР€$ТЪПНИК!
    МАФИЯТА ИМА ЦВЯТ-ТЪМНОЧ€РВ€Н!
    ОСТАВКА ЗА ФАТМАКА И ЗАТВОР!

    Коментиран от #76, #77

  • 49 Гешеееев,КОГА започваш?Чекмеджета,рекет,

    37 5 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас не случайно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати без правосъдие държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина народа е обезверен-не
  • 50 гост

    34 6 Отговор
    Подавай оставка мръсник, и ти си нагушен от милионите от хемус. Затова не щеш да разследваш Бою ТУЛУПА,защото ще повлече и тебе към панделата.
  • 51 Ива

    39 7 Отговор
    Още малко и прокурора - мафиот ще бъде излят в канала , по подобие на Мутрата от сик !
  • 52 Вълк единак

    34 7 Отговор
    Айде няма нужда, подай си оставката ако имаш грам достйнствво. Стига влачи Българския народ към пропастта.

    Коментиран от #179

  • 53 Неделко

    31 5 Отговор
    Престъпника прокурор слуга на мафията ГЕРБ и ДПС на боклука заедно с господарите си !
  • 54 Симо

    35 7 Отговор
    Махай се Гешо! В цялата слънчева система се вижда че не ставаш.
  • 55 Орел

    30 3 Отговор
    Идва Коледа! Квичим!
  • 56 БУДА

    40 4 Отговор
    Този индивид е опасен престъпник навлечен в тога на прокурор от мафията ГЕРБ и антиконституционната етническа турска партия ДПС !

    Коментиран от #154

  • 57 дрф

    32 5 Отговор
    Прокурорите в Бг отдавна са преминали границата между служба, лични интереси и вендета/мъст към някого. Дадени са им неограничени правомощия в съсипването на личността и за тази цел манипулират обществото. За съжаление, това едва ли ще се промени някога.
  • 58 Що лъжеш?

    33 5 Отговор
    Делото Матев ,3:2 че няма убийство.Делото Овчаров за 24 мил.без наказание.Делото Златанови ,Делото Милен Цветков ,делото Масларова без наказания.Е Гешев малко неудобство не изпитваш ли?По зле си от Боби Михайлов и евбет лига там са по честни
  • 59 ттт

    29 4 Отговор
    "Ние ще работим само и единствено в интерес на българските граждани". "Ще"! "Ще"! Значи досега не сте.

    Коментиран от #86

  • 60 XYZ

    28 3 Отговор
    Само да се уточни - за кои граждани говори г-н Гешев, че ще им защитава интересите? Той и досега защитаваше интереси, но на подбрани граждани! Ние редовите, обикновени граждани със сигурност сме извън неговите сметки!
  • 61 КИРО ЖЪРТЪ

    27 4 Отговор
    ВАС ОТ ГЕРБ НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ВИ ПИШАТ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ,КОЛКО НАРОДНА ПАРА СТЕ ОТКРАДНАЛИ.САМО ЗАТВОР ЗА ТАКИВА МОШЕННИЦИ.

    Коментиран от #65

  • 62 антигерб

    22 3 Отговор
    Много си ПРОСТ , бе млади момко ... и лаком , като бочко ...
  • 63 Драк

    26 4 Отговор
    ТОЗИ СЕ Е ЗАКЛЕЛ ДА СЛУЖИ НА ТИКВАТА И НА ПРЕСТЪПНАТА ГЕРБ И ДПС КЛИКА
  • 64 Жоре

    31 4 Отговор
    В всяко свое изказване Г-н Гешев,споменава "В интерес на българските граждани" по няколко пъти,именно в този интерес незабавно да си подава оставката,защото 96 на 100% искат точно това,ако някой не ми вярва нека ми види плюсовете и минусите,хаха
  • 65 тва е

    12 2 Отговор

    До коментар #61 от "КИРО ЖЪРТЪ":

    за по бързо влизане в гробищата са ...
  • 66 Добре бе

    25 4 Отговор
    Толуп ояден ,как да ви накарат вас да свършите работата за която народа ви плаща тлъстите заплати и бонуси??Като сте толкова независими ,я марш в производството че белким изкарате веднъж в живота си 10 лева с честен труд.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ббб

    6 16 Отговор
    Много злоба. Ще се задавите!
  • 70 цаца

    24 3 Отговор
    Пич , гражданството не ти е тоалетна хартия да си бършеш оцапаното отзад . Много го обичате тоя номер тарикатите . Гражданството достатъчно ясно и количествено ти заяви , че не си вършиш работата , като обществен обвинител , веднъж поради некомпетентност и второ поради участие в схеми за прикриване на престъпност в особено големи размери , както обичат да го назовават юристите .
  • 71 Джоро Джоров

    19 3 Отговор
    САМО КРУМОВИ. ЗАКОНИ ЗА ВАС; КРАДЕ ЛИ НА ДРЪВНИКА
  • 72 Пешо от блока

    21 3 Отговор
    Гешев, ти работиш само в полза на гражданите Борисов и Пеевски.Другите, кучета ги яли.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Воеводата

    24 3 Отговор
    КОИТО АРЕСТУВА БОРИСОВ,ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ИЗДИГНЕ ПАМЕТНИК!

    Коментиран от #80

  • 75 Гешеф....

    8 4 Отговор
    Ние ще работим. Вие ще бачкате 😜🤪😝
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Поправи си ника

    11 3 Отговор

    До коментар #48 от "АНТИКОМУНИСТ":

    На Античовек.

    Коментиран от #178

  • 78 тогава

    16 2 Отговор
    В интерес на гражданите правиш три неща :
    - пишеш оставка
    - пишеш самопризнания
    - внасяш ги на истински прокурор
    и чакаш призовката
  • 79 3.14К

    25 5 Отговор
    И за кварталните кучета е ясно, че този субект, ако не е прокурор, е един обикновен ,но изключително нагъл измамник.

    Коментиран от #81

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 7.62

    5 8 Отговор

    До коментар #79 от "3.14К":

    АК -изключително точен .....коментар....
  • 82 Чудя се

    16 4 Отговор
    За чий член се водим ,но ако имаше поне малко справедливост от т.нар.Европейска прокуратура щяха много лесно да прескочат нашенския гербав каскет и за нула време да им искарат на масата мега мръсните далавери . Следващи евро траншове - само при следващ главен прокурор.
  • 83 КАСКЕТА И РАБОТА ЗА НАРОДА-ПЪЛНА ЛЪЖА

    19 3 Отговор

    До коментар #4 от "долу ГЕРБ":

    ХА ХА ХА . КАСКЕТА КАЗВА ВИЦОВЕ И ЛЪЖИ. ПОЧВАЙ ЧЕКМЕДЖЕТО ,КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО И ОТКРАДНАТОТО ЗА ТРИ МАНДАТА ОТ РАЗБИОЙКО, ПОСЛЕ ПОЧВАЙ ТАЯ СПЕКУЛАТИВНА ТОКОВО БОРСА. ПОСЛЕ ДОБИВА НА ЗЛАТО И ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ.
  • 84 Стефан

    17 2 Отговор
    Ние ще работим само и единствено в интерес на българските граждани, каза Иван Гешев. Вие и досега работихте в интерес на гражданите само дето тия граждани бяха от ГЕРБ и ДПС, сега вече КЪСНО Е КЪСНО ЛИБЕ ЗА КИТКА, идва онзи лошия момент на плащането, ако си бил верен като куче и не си прибрал уличаващи материали за въпросните граждани - СПУКАНАТА ТИ Е РАБОТАТА, и на Сийка също, на онзи от ложата СЛЪНЦЕ дето си играят на масони и рая.
  • 85 наблюдател

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Е иначе":

    прав си... "челси" играха вчера, рони осъливан се изложи като кифладжия срещу хигинс, пак вчера, навън киша... скука...
    p.s. рИдакцията, какви сте ги изтропали с новата версия, че няма нов ред, някои от символите са неизползваеми и пр.? вървите усърдно по пътя на една газета, която е на път да се спомине окончателно и безвъзвратно. основно - заради чорбаджията ѝ - тарикат.
  • 86 Абв

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "ттт":

    Българският език е много звучен и когато неук човек започне да говори веднага излиза лицемерието. "Ще" е частица в българският език, но ти и други коментиращи го направихте точно.
  • 87 АИДЕ да не се лъжем!!!

    17 2 Отговор
    От българските политици никой не е влезнал в затвора за последните 32 години!😜..и те не гребаха с малката лъжица..те изнасяха пари с контейнери и самолети..прихватизираха цялата българска икономика за тези 32 години и всичко е вече по личните им сметки!включително Ниновица..сега пак ждрапат за власт..комедия трагедия за българския народ 😇
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Абе

    16 2 Отговор
    Помните ли как Боко-човеколюбец се върна на власт? Даде обещание да предостави на обществото цялата истина за КТБ. После нещо стана и забрави. Кой прокурор тогава водеше обвинението?
  • 91 АЙ СТИГА БЕ

    16 2 Отговор
    Досега какво точно правехте?
  • 92 НЕДЕЙ ДА РАБОТИШ БЕ ПАРАЗИТ , АМИ СЕ

    20 2 Отговор
    ИЗНАСЯЙ ОТ ВИЛА №5 В БОЯНА В КОЯТО СИ СЕ НАСТАНИЛ НЕЗАКОННО КЪРЛЕЖО !
  • 93 Ами ...

    13 2 Отговор
    Кои точно граждани?
  • 94 Дончо

    18 2 Отговор
    Донякъде е комично, че преди две години свинските медии се опитаха да създадат на Гешев образа на шериф или уестърн звезда, от което не се получи нищо, а две години по-късно министър Рашков е истинска рок-звезда и то без чужда помощ.
  • 95 Наглецо

    21 2 Отговор
    Каскета дефакто е един прост милиционер от бившата транспортна милиция.Цял живот е щипал циганики по вагоните на БДЖ.Тоя простак е прокурор,колко благодетеля му Тиквата.
  • 96 Гай Турий

    18 2 Отговор
    Работиш в интерес на гражданина Борисов, на никой друг, йезуит! Никой не ти вярва, особено пък и Кьовеши. Цялата ти кохорта, с която се оправдавате, че ви били натискали да си вършите работата, сте вън само до няколко месеца. Шут!
  • 97 Народе

    16 2 Отговор
    Господин Бойко Рашков и трябва да бъде категорично подкрепен от всички българи и международните ни партньори и институции!
    Гешев и шайката, наречена прокуратура е последният и най-силен бастион на мафията, неин последен пристан и надежда!

    Още преди години напомнят, че мафията води планомерна, но отричана война срещу българския народ и държавата и държавността! И че тя в един момент ще ескалира и ще стате открита!
    Е, този момент дойде и изходът от тази война ще е и може да е само един-единствен, защото вече е ПУБЛИЧНА!
    Развръзката предстои!
    Мутрите ВЪН
    За са продължи наистина промяната!
  • 98 Гешеф

    12 2 Отговор
    Е позор
  • 99 Тоя скандал

    10 2 Отговор
    Мяса на оня скандал с ДКК.
  • 100 Бай Брадър

    15 2 Отговор
    Започна цирковото представление на каскетурата(днес 2 епизода) , с единствена цел-да не се достигне до истинските крадци на около 60 милиона от АМ Хемус(даже без проект и разрешително за строеж) ! Ще се оплакват на Кьовеши ? Ами тя откога те чака ве каскетче .....да стъпиш на криво
  • 101 Тома

    12 2 Отговор
    Бай Ставри ще работи каскета много скоро
  • 102 Интереса

    11 2 Отговор
    е да намерите и върнете парите на гражданите
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Тома

    12 1 Отговор
    На снимката изглежда много нагъл.Такива ги обича бай Ставри
  • 105 Съдията Дред

    18 1 Отговор
    Прокуратурата води война с народа на Република България!
  • 106 много коментари бря

    5 2 Отговор
    автоматически настройки
  • 107 ЗАЩО СМЕНИХТЕ ЗАГЛАВИЕТО МИСИРКИ????

    13 1 Отговор
    ЩО СМЕНИХТЕ ЗАГЛАВИЕТО МИСИРКИ??????? НЕ СЕ ХАРЕСА НА КАСКЕТА И ХОП СМЕНИХТЕ ЗАГЛАВИЕТО НА ЗАПОВЕД НА КАСКЕТА!!!!!
  • 108 Давай

    6 15 Отговор
    Давай Гешев, изборите минаха почвай ги по домова книга от Рашков до Копейкин до лятото всички мошеници с обвинения!

    Коментиран от #113

  • 109 Софиянеца

    13 1 Отговор
    Нежсе залъгвайте в България прокура няма има една държавна служба която замита следите на гербераските грабежи. Тази служба за замитане на следи днес наруши редица закони като осветли данни от раследването за кражбата на 60 000 000 лв от републиканския бюджет!
  • 110 Най

    15 2 Отговор
    Омразната милиционерска пача, която се гаври всеки ден с достойнството на българския народ и ще брани до последно гробо-депесарските Разбойковци ,но Страшния съд е неизбежен.
  • 111 незнайко

    10 1 Отговор
    Нека да каже КОЙ е наказан досега !!! Интерес от тази война имат само престъпниците. ТОВА НАИСТИНА Е ВЯРНО !!! Кой престъпник е вкаран в затвора от НЕГО ??? НИКОЙ !!! Жалка подлога на БОГАТАШИТЕ !!!
  • 112 Мнение

    11 1 Отговор
    Според мен, може да се предположи, че разкритията на полицията е щяло да доведат до самите извършители на върха на тази схема и за това се прави чадър. А може и да се знаят хората, които в същност са истинските извършители и трябва да се прикрият и такива указания са им дали. Може би това е и някаква практика, защото народа го казва, че за милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Аз също мисля, че тук не става въпрос за конфликт между тези две институции, а търсене на варианти от прокурори, да се попречи на разкриването на тези, които са на върха на тази престъпна схема.
  • 113 Бай Брадър

    6 2 Отговор

    До коментар #108 от "Давай":

    Не забелязваш ли че него го започнаха
  • 114 Гост

    10 2 Отговор
    Срещу МАФИЯТА, гешо! В случай, че не си разбрал, войната е срещу МАФИЯТА, част от която си ти, гешо! Затова се моли един цял народ, някой да извади големите топки и да ви напъха по затворите, тебе и господарите, които обслужваш! Дано се изнамери такъв смелчага...
  • 115 ПСР

    15 1 Отговор
    Олеле,милиционерът от Волуяк,станал европеец!
    Ах,какви безметежни и прекрасни времена бЕха,га бат Бойко беше У властта!
  • 116 Касткет...

    11 1 Отговор
    Арестуваш Бай Х. и Пепи Еврото, след което минавам на твоя страна !
  • 117 Centyrion

    14 1 Отговор
    Да ,време е не само за война,а о за жертви от страна на прокуратурата,врастнала се с организираната престъпност!Ти Гешев си престъпник,ти смачка делото за КТБ,но то пак ще се възобнови,ти не предприе нищо по Барселона,по чемеджетата,по ББР,ти заедно с Цацаров и 20 човека от ВСС сте углавни престъпници.И случая Мирослава Тодорова е живото доказателство за какво и как се ползва ВСС!В крайна сметка,лично аз те вижда с доживотна присъда!!!
  • 118 Румен

    9 1 Отговор
    Скоро ще четете книгата” Гласовете ви чувам” автор бай Слави
  • 119 Шопи

    9 1 Отговор
    Народа води той а срещу каскети и санкциониран и по Магнитски, който барисаха родината. Изчезвай приемат.
  • 120 Бре,бре

    14 1 Отговор
    Откога милиционерските бухалки на тиквата станаха жертви ?? Чакайте малко другари герберасти , тричането още не е започнало ,но ще е сладко отмъщение.Само да е жив и здрав министър Рашков.
  • 121 Да,бе

    14 1 Отговор
    Единственото вярно е,че се води война,но не срещу прокуратурата,а срещу престъпниците във всички власти и нива.В противен случай си губим държавата окончателно.
  • 122 Иди си

    12 1 Отговор
    Ако Прокуратурата е тази спирачка за правосъдието, за която я смятат мнозинството от гражданите, по-добре да бъде разпертушинена и сменена. Лично това лице, не харесвано от никого, освен от Борисов, един съмнителен субект и в тази си позиция само вреди на длъжността, която заема.
  • 123 Аман

    12 1 Отговор
    От тоя ояден примат.
  • 124 Много нагъл

    8 2 Отговор
    На чернотобяло казва.
    "Шефе то и аз са праим на луд ама ти си върха"
  • 125 тоя с магарето

    18 1 Отговор
    Осемте джуджета не е натиск, но сега имало натиск срещу "невинен" гражданин ...

    Какъв бук лук си ти, милиционерска мър ша.
  • 126 Гешев вън

    15 1 Отговор
    Бъркаш Гешев! Води се война срещу корумпираната прокуратура,начело с тебе!
  • 127 Коко

    9 2 Отговор
    Гешев трябва да бъде отстранен въз основа на юридически обосновани обвинения. При това трябва да се запази човешкото му достойнство. Това е основен принцип. Трябва да се спазва спрямо всеки български гражданин.
  • 128 Герп-тролове

    8 1 Отговор

    До коментар #43 от "Още по голям":

    Наясно е, ама стотинките, които Севда му плаща са по-важни за него! Все пак без тях, няма лебец и консерви!
  • 129 Съд

    8 1 Отговор
    Сбогом военни престъпници времето ви изтече!!! Четеш закана като дявола евангелието! На съд всички магистрати нарушили закона
  • 130 Коко

    10 1 Отговор
    Ти работиш само за мафията иолигарсите
  • 131 дедя

    10 1 Отговор
    Каскет преди назначението си нямаше да се цапаш,а сега се оака бо---к разследване и ЗАТВОР за ШАЙКАТА и МУТРИТЕ
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Иван

    11 1 Отговор
    Корумпиран Педерас!
  • 134 Бибитко

    11 1 Отговор
    Иван Гешев: "Да, аз наистина служа на бате Бойко, защото само той знае какво най-много обичам аз от неговите шкафчета!".
  • 135 Монси

    11 1 Отговор
    Айде да започвате да си вършите работата, а не само да искате, ние гражданите да плащаме безхаберието от престъпността стигнала и до най-беззащитните в държава за която сте загрижени.
  • 136 Анди

    12 1 Отговор
    Гешев махай се!
  • 137 мой

    10 1 Отговор
    И вие, от прокуратурата, които работите за мафията ще я загубите.
  • 138 Чудех се

    2 5 Отговор
    Мислех,че има нещо нередно в Прокоратурата щом Президента,Рашков и даже Сульо и Пульо я плюе,а тя мълчи.Най-накрая да започнат да говорят и да обяснят кой прав,кой крив.Защото нещата не са черно и бяло,има нюанси.За мен играта е политическа.
  • 139 Монси

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Анализатор":

    И неговите подчинени! Това е бавен геноцид от вътре. Как ще се борим, не знам.
  • 140 Номерата не минават вече

    9 1 Отговор
    Цитат на Гешев: "И аз се правя на луд, шефе, ама на теб повече ти се получава". Е, вече българските граждани не ви искат лудите номера.
    Гешев, имаш само един изход за спасение, САМО ЕДИН. И той е, да арестуваш шефа си Винету Еднокнижний. Нищо друго не може те спаси като защитник и бухалка на мафията. И колкото повече се дърпаш, упорстваш и правиш спънки и напук, толкова повече ще ти го ......с 200. Казвам ти го с речника на шефа ти, че да разбереш. А българските граждани от преди година ти искат оставката с плакати "Гешев е позор, оставка и затвор" Ако още не си го разбрал, късно е чадо, ще си плащаш попарата, която си надробил....със шефа ти.
  • 141 SOS

    10 1 Отговор
    Мирише на прегорял страх!!!
  • 142 Мнение

    8 1 Отговор
    Каскетмен ще го турят у Пандела..за да изкупи вината на Тиквамен... за туй деяние, той ще получи милиарди....
  • 143 Хей

    11 2 Отговор
    Българските граждани имат много въпроси към теб? Кога си готов да отговаряш? Нито един престъпник от мафията не си вкарал в затвора.Само споразумения.Време е за промяна.И това ще се случи.Пожелание за 2022 година!
  • 144 ФАКТ !

    5 12 Отговор

    До коментар #5 от "????":

    Ти сега ще видиш какво значи шайка разбойници и крадене при новото правителство със старите ЧЕРВЕНИ КРАДЛИВИ политици !!!!
  • 145 магнит

    10 2 Отговор
    Преодоляването на политическата криза, която е и национална, може да се случи само чрез нова съдебна система. И отваряне на пътя към започването на съдебни процеси основани на законите на правото, но не и на законите на мръсните пари. Дела водещи до положителни съдебни присъди със затвор и конфискация. Дела срещу всички членове на корупцията и мафията - олигарси, политици, общински служители, общественици, лица от подземния свят, всякакви престъпници и грабители. Такива, за които се изнася информация чрез Магнитски, разни офшорни списъци, списъци на местни и международни служби за борба с корупцията и организираната престъпност. И забраната на подобни лица и осъждани престъпници да заемат каквато и да е държавническа служба - от чистач до президент.
  • 146 Бай Брадър

    6 2 Отговор
    Води се война СРЕЩУ БЕЗДЕЙСТВИЕТО на каскетурата спрямо тиквуний , пефски , мутра мариноф , еврото и женка му , .....Е , няма как да останеш още дълго в окопа , палячко !
  • 147 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор
    ИВАН ГЕШЕВ мястото ти е в затвора
  • 148 Прокуратур

    1 6 Отговор
    Нищо после като станат безработни
    ще преосмислят позицията си
  • 149 плач

    8 1 Отговор
    Къде са крадците на милиарди, г-н Гешев? Защо не са в затвора? Къде са къщите за тъщи, апартаментите, милиардите отпуснати по европейски програми?
  • 150 Боклуци

    7 2 Отговор
    Ако трябва с колове ще ви изгоним,запомнете го !!!
  • 151 Емил

    6 4 Отговор
    Гешев е супер нагло и зависимо дребно човече. И той е бъркал в меда с двете си малки ръчички и за това ще брани Баце и него си до край. Ясно му е ако не го направи за какво ще му служат после тези малки крадливи ръчички при Бай Ставри.
  • 152 УУУУУУУУУУУУУ

    5 1 Отговор
    Войната трябва да е повсеместна срещу всички КОРУМПИРАНИ ПРОКУРОРИ. Редно е да влизат и в затвора за престъпления по служба.
  • 153 Сесесере

    4 0 Отговор
    Ами предишните главни прокурори аз помня Никола Филчев който му отрязаха крилата мдаааа
  • 154 Сега ще видиш:

    4 3 Отговор

    До коментар #56 от "БУДА":

    Сега ще видиш какво значи мафия при "новите " стари крадци !!!!
  • 155 А ВИЕ СЛЕЩУ БЪЛГАРИТЕ

    4 1 Отговор
    ПРЕСТЪПНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ С ВЛАСТ !!!
  • 156 Милев

    4 4 Отговор
    Няма такъв боклук като тоя
  • 157 Анти трол

    4 5 Отговор
    Нормалните хора Ви подкрепят в борбата срещу престъпността! Рашков е за съд заедно с Предателя Радев и престъпника Божков!
  • 158 Юрист

    4 2 Отговор
    Най- корумпираната част на българското общество е Прокуратурата на Каскета!! Тя се подиграва с труда на стотици полицаи и следователи!! " Наблюдаващия" прокурор,в зависимост от финикийските знаци на престъпника, " мъдро" отсича: Няма ДОСТАТЪЧНО данни за престъпление"??!!! И " отказвам да образувам досъдебно производство"!! Това представлява Прокуратурата на Каскета!! Срам!!!
  • 159 Юрист

    5 2 Отговор
    Най- корумпираната част на българското общество е Прокуратурата на Каскета!! Тя се подиграва с труда на стотици полицаи и следователи!! " Наблюдаващия" прокурор,в зависимост от финикийските знаци на престъпника, " мъдро" отсича: Няма ДОСТАТЪЧНО данни за престъпление"??!!! И " отказвам да образувам досъдебно производство"!! Това представлява Прокуратурата на Каскета!! Срам!!!
  • 160 Анонимен

    3 5 Отговор
    Пазете прокуратурата и Гешев в частност, че като се развихри радевата хунта, само тя е спасението.
  • 161 Цуца

    4 4 Отговор
    Гешев да си подаде оставката и после да дава акъл що е то прокуратура и има ли Гешевщината почва у нас
  • 162 Винету

    6 2 Отговор
    Ще ви притискат...защото не си вършите работата.Гешев Какво става с Барселона гейт?Кюлчетата откъде са? Гешев,спиш ли?Прокуратурата да си върши работата,а не да прикрива ГЕРБ-ДПС.
  • 163 АМОН

    4 1 Отговор
    “А правосъдието, което дава ВСЕКИМУ СВОЕТО, какво отношение има към боговете?” - ПИТА ЦИЦЕРОН.

    Правосъдието е това, което прилага БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ тук долу на Земята. .

    СТРАШНОТО Е КОГАТО ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПРИЛАГАТ БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ СЕ ПРЕВЪРНАТ В БОГОВЕ.

    Надзора на прилагане на този божествени закони е РЕЛИГИЯТА, говореща за БОГОВЕ, които не са там гора на небето , а тук долу на Земята. .

    Самите БОГОВЕ няма да допуснат подобна гавра с тях и принципите им.

    ГЕШЕВ И НЕГОВАТА ГЕШЕВТУРА ЩЕ ЗАВЪРШАТ ПО ВЪЗМОЖНО НАЙ ПРЕЗРЕНИЯТ НАЧИН.
  • 164 Анонимен

    0 5 Отговор
    Ейй, пълно с лаици по наказателно право. Едно е да разследваш намерени златни кюлчета, друго е да разследваш снимка на златни кюлчета. В първия случай, може да питаш откъде ги имате, във втория - на снимката истински златни кюлчета ли са и при утвърдителен отговор да питаш откъде ги има.

    Коментиран от #166, #177

  • 165 вие

    3 0 Отговор
    Мафиоти ли сте, вече на много хора започна да се изяснява картинката. Не може да се прикриват и оневиняват крадци и грабители. Ключовият участник в ограбените пари по Хемус далаверата, нека се поеме през МВР и да започне пълномащабно рзследване на участниците в тази кражба за стотици милиони. И всичко да се изнесе предварително пред обществото. Пълна прозрачност. По този начин трябва да се подходи и към всички останали кражби на държавни и европейски средства. Така трябва и да се окаже обществен натиск за справедливо разследване и правораздаване.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Тарашков

    3 0 Отговор
    😂😂😂😂😂
  • 168 SAAB

    4 1 Отговор
    каскета.......е птътник !
  • 169 Артилерист

    5 1 Отговор
    Форумът заслужава поздравления-почти е единен срещу Гешев. Не се сещам за ругателен епитет, който да е пропуснат за правното недоразумение, което е инсталирано начело на прокуратурата. Гешев често повтаря, че ще работи за българските граждани, но вие правилно сте оценили колеги, че той досега е работил само за прикриване безобразията на едни по-специални Граждани за Европейско Развитие на България и аверите им от ДПС. Само недоумявам, как българското гражданство допусна Борисов и шайката му, да владее държавата толкова години, щото да стане възможно човек като Гешев да превърне българската прокуратура в ОПГ за защита на тази просташка, крадлива, престъпна власт?
  • 170 Да бе да

    5 1 Отговор
    Гешооо , гешо ! Боко си търсеше съпроцесник и ти налапа въдицата , та чак и Бояна те премести !
    Млад си още ще излезеш запазен .... и еднополов !
  • 171 Най-голямата корупция

    4 0 Отговор
    в България е в съдебната система
  • 172 Бай Ставри

    1 4 Отговор
    Преди, ние тук си мислехме че Румен първи ще ми се яви. Но напоследък Бойко Рашков трупа точки и започнах да се колебая.
  • 173 наблюдаващ

    2 1 Отговор
    Явно някои много се опасяват арестувания да не даде показания. Щото а си е отворил устата, а е станало ясно кой е организирал ограбването на държавата. Те тези протести не биха могли да се организират без финансова поддръжка. Нищо чудно утре правителството да намери повод да си направи отвод. Както се затягат нещата, веднъж да поемат отговорността, после трябва да се отговаря.
  • 174 видовден

    0 5 Отговор
    Трепери Румене във Фигурантството! Скоро ще дойдат и за теб!
  • 175 Гост

    5 0 Отговор
    Гешев, махай се. Не си приписвай заслуги как се бориш с дребната престъпност. Не това ти е работата и не ти я вършиш, мутро! Засрами се и се омитай.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Млад човек

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "Вълк единак":

    Абе тикви!! Не схванахте ли,че Каскета доброволно няма да се махне??? Следва ЗОРноволно чрез БЛОКАДА на Съдебната палата!!!
  • 180 Млад човек

    2 0 Отговор
    Абе тикви!! Не схванахте ли,че Каскета доброволно няма да се махне??? Следва ЗОРноволно чрез БЛОКАДА на Съдебната палата!!!
  • 181 АНТИКОМУНИСТ

    1 1 Отговор
    Г-Н ГЕШЕВ ,СПАСЕТЕ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ОТ ПРОИЗВОЛА ,КОРУПЦИЯТА,ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА НА Ч€РВ€НИЯ РАЗПИЩОЛИЛ $€ ФАТМАК-ПР€ДАТ€Л И КЛ€ТВОПР€$ТЪПНИК! МАФИЯТА ИМА ЦВЯТ-ТЪМНОЧ€РВ€Н! ОСТАВКА ЗА ФАТМАКА И ЗАТВОР!
  • 182 Болярин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "наблюдател":

    Целокупната ти списуваща популация ще си остане само псуваща, че не й се получава ! А пияното заптие рошкОФ направо може да си счупи някоя дамаджана в кратуната !!!
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове