17 Декември, 2021 18:12 3 146 45

Скандалът на "Дунав мост": Регионалният министър възложи проверка

  • скандал-
  • дунав мост-
  • регионален министър-
  • проверка

От служителя на БГТОЛ вече са поискани обяснения

Скандалът на "Дунав мост": Регионалният министър възложи проверка - 1
Снимка: Нова телевизия

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов възложи бърза и цялостна проверка във връзка с разпространения в медиите сигнал за недопустимо поведение на служител на Националното тол управление.

Комисията трябва да установи обстоятелствата около инцидента с молдовския гражданин, както и кога е постъпил сигналът и как е реагирала Агенция „Пътна инфраструктура“. От служителя на Национално тол управление също вече са поискани обяснения, съобщават от Нова телевизия.

Караджов поиска справка за общия брой платени пътни такси /винетки и тол/ и общия брой влезли /товарни и леки/ автомобили през ГКПП „Дунав мост-Русе” от 01.01.2021 до 20.12.2021 г., включително. Трябва да бъде предоставена и информация за общата организация на плащането на пътни такси на ГКПП Дунав мост-Русе.

Резултатите от проверката ще бъдат готови на 21.12.2021 г. и веднага ще бъдат оповестени публично.

От Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Агенция „Пътна инфраструктура“ поднасят своите извинения на потърпевшия, както и на всички изгледали неприятните кадри.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацкатаа

    36 1 Отговор
    Че не му врътнат два шамара на отворкото и другия път ще се научи да фъфли любезно!!!
  • 2 сила

    62 7 Отговор
    достоен продукт на ГЕРБавото управление.....това е нивото
  • 3 nqkoi

    48 3 Отговор
    Каква проверка ,да се види имотното му състояние ,от къде са всичките му пари ,след това дисциплинарно уволнение .тези са крали милиони и са ги раздавали между тях и нагоре по веригата .крали са от всички българи
  • 4 АННА МИЛА

    40 1 Отговор
    ДИЦИПЛИНАРНО уволнение
  • 5 почтен

    7 17 Отговор
    Ново научно изследване на Българската Академия на Науките доказа, че ако Кирчо Папура беше бацил, щеше най-вероятно да е ИМБЕЦИЛ!
  • 6 Майна

    28 4 Отговор
    КОРУПЦИОННА СКАНДАЛНОСТ НА ВСЯКО НИВО И НАВСЯКЪДЕ! И КОЙ ЩЕ СЕ ПРЕБОРИ С ТОВА КАТО В ПАРЛАМЕНТА са старите муцуни и НЯКАКВИ КРАВАРСКИ ПАРАШУТИСТИ!!! ТРЯБВА ТОТАЛЕН...ПРЕВРАТ. БОРИСОВ ЩЯЛ ДА БЪДЕ ПРИВИКАН ЗА СНИМКИТЕ. ОТ БНБ съобщават, че са изискали по номерата на банкнотите ИНФОРМАЦИЯ!!! СЕГА ЩЕ ВИ СПЕРТНАТ ЕДНО ТЕАТРО ЗА ДА ВИДИТЕ КАК ЩЕ ГО РАЗСЛЕДВАТ!!! И ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ЕДНИ ВЪЗТОРЖЕНИ ШАРАНИ ДОКАТО ТЕЗИ ВИ ВЗЕМАТ И...ХЛЯБА...
  • 7 пожелание

    31 0 Отговор
    Тази тол-система трябва да се крадат милиони като за световно ,а тоз бок-лук още утре да е наритан !!!
  • 8 администратор

    12 6 Отговор
    Абе “модераторите” щто триете, то като триете трийте всичко и затворете страницата, то и без това само глупости тука, 50 пияни трола си чешем езиците докато си пием ракията направете регистрация за коментари и никой повече няма да ви стъпи на страницата.

    Коментиран от #10, #30

  • 9 ПСР

    41 0 Отговор
    "Сружителят"/мутра/ още бил на работа...не виждам какво се"проверява".Видеото и говорът казват всичко.Само за псувнята на майка и"маймуно",вече да беще дисциплинарно уволнен.Държавен,на АПИ,служител...срам и позор!
  • 10 Защо

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "администратор":

    Се оплакваш. Дотук няма нито един изтрит коментар.

    Коментиран от #12

  • 11 Кински

    16 2 Отговор
    Това положение не е само заради ГЕРБ ..по всички инстанции винаги в било така.крещят викат псуват те унижават те ,правят те на маймуна.както вика и тоя така е било през комунизма и сега си е така .нищо не се е променило .а за кражбите и рекета който е по границите това всеки го знае.добре че вече има телефони които снимат ,че от време на време такива нагли служители да бъдат осветлени.
  • 12 администратор

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Защо":

    Тука няма ама виж другите статии! Има един или двама "модератори" дето стават бохави и супер скапан софтуер дето трие на базата на логаритми!
  • 13 Кирчо

    9 4 Отговор
    Чакайте сега, то в Русе мост има ли, не е ли във Видин мостът над Дунава ???! Баламосвате ме нещо !
  • 14 Колю

    11 1 Отговор
    Българина си е рушветчия,спор няма!

    Коментиран от #36

  • 15 Голям Слон

    34 1 Отговор
    Боже мили, и това е държавен служител, който получава от всички нас заплати, бонуси, сума отпуски и привилегии. Моментално уволнение без право на работа в държавните органи! С този характер и отношение - максимум чобанин в Родопите.
  • 16 Шофьор

    5 2 Отговор
    То ако КАТ не ти вземе те ще вземат се в г....з!
  • 17 alex

    23 0 Отговор
    Долен тип!
    Именно такова отношение подронва народа и държавата ни
  • 18 Гошо

    22 0 Отговор
    Който и чуждестранен тираджия да попитате ще ви кажат къде и по колко рушвети плащат, не ви трябва и разследване!
  • 19 Бай Ганьо

    14 1 Отговор
    Поредно доказателство че сме овчари
  • 20 Мария

    17 0 Отговор
    И колегите му гледат сеира,много смешно?
  • 21 Селянин

    4 6 Отговор
    Този сигурно е роднина на Волен С.
  • 22 Лъчо

    11 1 Отговор
    Тежкарче скача като заколен петел
  • 23 Верро

    4 5 Отговор
    Илон Мъск се обадил днес заинтересован за новата площадка за туристически интергалактически полети, която Еконт смята да строи в Малко Търново. 12-та секретарка на Канадската Ливада обаче го попарила, че Ричард Бронсън вече я резервирал и оставало само възможността за международната космическа станция над Руси, която ще бъде завършена Март месец 2022.
  • 24 саки

    6 11 Отговор
    Като знам руснаците , какви са арогантни и скандалджии,много ме съмнява ,че са предизвикали служителите , просто туя руско говорящи молдовци, копират неуважителното поведение на руснаците.Прави ли ви впечатление ,че по възрастно служители , не обиждат молдовците,но по погледите им се чете ,че има нещо нередно . Не вярвам ,на това ,че целия скандал е заради плащане с карта. Това е граница на ЕС ,а тези се държат ,все едно са ни руско молдовски господари. И за какво идват в България тия ,каква работа пък имат точно тук,като повечето са руски агенти или мафиоти.

    Коментиран от #35

  • 25 СамоДвамата

    5 2 Отговор
    Само Фандъкова и този господин в тол системата ... ка ще изхранят цяла една партия. На тези двамата разчитата всички останали. Не го обвинявайте момчето, под стрес е - и на теб хиляди гърла да чакат на теб и ти ще се нервиш,ч е не изкарваш достатъчно

    Коментиран от #33

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Майстор Манол

    7 0 Отговор
    Махнете всички калинки назначени от улицата и без квалификации дори на ръководни места.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 mi6osp

    2 0 Отговор
    Много по важно е, че прокуратурата възложи проверка на сериините номера на банкнотите и на кюлчетата от снимките на чекмеджетата в спалнята на премиер Бойко Борисов.
  • 30 киро казана

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "администратор":

    Недеи така колега че кво общо има ракията с простотията, по добре с почерпен интелигентен човек отколкото с трезвен простак да разговаряш.
  • 31 Анте Павелич

    8 1 Отговор
    Без значение колко са виновни и нагли по презумция молдовците и всички от бившият СССР, държането на този гербажийски цървул от русенските села и държавен чиновник е недопустимо. Незабавно дисциплинарно уволнение и пълна проверка на имотното му състояние. Жалкият тънкопишковец ще пропее веднага за кражбите и далаверите и колко пари на смяна са отчитали към Партията!
  • 32 оня с коня

    4 8 Отговор
    Нормално е АПИ да се извини на "Българският Молдовец" който Медиите се затрудниха да определят дали е Можлдовец,Българин или руснак.Къде е обаче МВР да го задържи БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ за Снимане на Гранични служители БЕЗ ТЯХНО СЪГЛАСИЕ,както и за "Действия,възпрепятстващи Нормалната работа на Граничните служители"?А самият Факт че Конфликтът е възникнал поради Отказа на Източно-Азиатския Мелез да заплати Полагаемите се Държавни Такси и Мита,придружено с НАГЛО ДЪРЖАНИЕ,което пък предизвиква Напрежение на Контролния Пункт поради стопиране на чакащите НАД 400 МПС-та за да преминат е ДОСТАТЪЧНА ПРИЧИНА за АРЕСТА МУ!

    Коментиран от #40, #42

  • 33 промяната на този от снимката

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "СамоДвамата":

    От сърце се смях за точният коментар, благодаря....здраве Ви желая.
  • 34 Балканджия

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Лили Иванов":

    Какъвто и да е проблема не е оправдание за това държание, доколкото разбрах искал да плати с карта а не в брой но дори и да е отказал да плати по всякакъв начин не оправдава селския бек назначен с връзки на тази служба...вика му маймуна и го псува на майка а ти го защитаваш, после що сме били на това дередже. Ако бях на мястото на молдовеца тоя щях го съдя до дупка гол и бос да ходи. Всички имаме телефони с по 3 камери за по 500лв поне, давайте да правим такива видеа няма само да чакаме някой от горе или от вън да ни оправи положението. Бог дава но в кошара не вкарва.
  • 35 Display

    12 0 Отговор

    До коментар #24 от "саки":

    Саки, да ти кажа кръстосвам с камиона цяла Европа, никъде няма такова нещо, ако нещо не ти е ясно, ти се обяснява като на дете,без значение произход, без нерви и такова приматско поведение, аз, че съм българин с бг камион, влизам на Дунав мост и чувам думите, оуууу, къдя уаааа, от полицай след терминалите, който търчи пред камиона..........не азиатците са проблема........

    Коментиран от #39

  • 36 караКолю

    9 1 Отговор

    До коментар #14 от "Колю":

    А па тоя толаджия си е 120% гербаристки избирател.
  • 37 локомотива

    7 0 Отговор
    Бе дае-а и късмет,всяка седмица минавам през моста,така ли не можа да ми се падне на мене този олигофрен.Пут-ата му майчина щях да разкатая,ма тези наглеци си избират хората.
  • 38 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    9 0 Отговор
    Защо след като цяла България е осеяна с автомобили с камери на БГ ТОЛ на в граничната зона на Калотина служителите на БГ ТОЛ ме спират с редовно платена годишна винетка (валидна) и ме държат за да проверявали в системата?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 каубоя

    8 1 Отговор

    До коментар #32 от "оня с коня":

    Абе с кон ли си ,без кон ли си не зная ,ама явно яко те е ритнал коня у главата и сега си ,като "конника без глава" ,дори и на раменете все още ,ама...КУХА...ПРАЗНА И КЪНТИ ! Чета ти от време на време простотиите и все си ..."КОНТРА" на преобладаващото мнение . Явно си на щат у редакцията , и пускаш комента ,колкото да повишиш активността .Те това е .

    Коментиран от #41

  • 41 хи хи

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "каубоя":

    Аз пък изобщо не му чета тъпизмите на коня.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Васил

    3 0 Отговор
    То отдавна се знае че парите потъват в определени джобове и не отиват за пътища.
  • 44 Северозапад

    0 0 Отговор
    Селянина, си е селянин, как подскача само, като петел на жежки ла--на, този молдовец закво му седи чапраз банцинг, та не слезна да го маркира, като марка писмо
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол