16 Януари, 2022 11:30 5 403 68

Кирил Петков: Има последствия от изнесената от Цацаров секретна информация

  • кирил петков;-
  • сотир цацаров-
  • изнесена-
  • секретна информация

Общата позицията след КСНС за евроинтеграцията на РСМ потвърди моята позиция, обяви премиерът

Кирил Петков: Има последствия от изнесената от Цацаров секретна информация - 1
Снимка: БГНЕС

Има последствия от изнесената от Сотир Цацаров квалифицирана информация. Предполагам, че случаят ще бъде предаден на прокуратурата. Това обяви в интервю за Мария Цънцарова в предаването „Тази неделя“ премиерът Кирил Петков по повод отнетия достъп до класифицирана информация на председателя на КПКОНПИ и бивш главен прокурор Сотир Цацаров. На въпроса дали става въпрос за срещата в ЦУМ между Цацаров (когато беше главен прокурор) и бизнесмените Красимир Гергов и Сашо Дончев, премиерът отговори, че знае за какво става въпрос, но би издал класифицирана информация, ако го обяви. „Мен ме изненада, че в петък сутринта (14 януари) ДАНС е трябвало да уведомят г-н Цацаров в 9 ч., а той в четвъртък си подава оставката, без да казва какви са причините. Беше доста голямо съвпадение. Отнякъде този човек може би е имал информация. Откъде не мога да кажа и не искам да спекулирам“, коментира министър-председателят.

Той поздрави службите за това, че когато са установили нередност, независимо от човека, са действали по правилата. Напомни, че Цацаров може да обжалва решението.
Поисканата оставка на главния прокурор Иван Гешев

Призива на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ към настоящия главен прокурор Иван Гешев също да подаде оставка и отговора на Гешев, че щом му искат оставката, значи си върши работата премиерът коментира така: „Дали той някой път се поглежда в огледалото и се пита дали добре си върши работата. Ако наистина си отговаря, че добре си върши работата, аз бих бил много обезпокоен. Другият вариант е да не може да си даде оставката заради някакви други причини – някакви фактори, които не му позволяват да вземе това решение“. Петков обяви, че никой не се е свързал с него, след като Гешев се оплака в Европейската комисия и в САЩ от политически натиск в писмо от 32 страници.

Какво произтече от заседанието на КСНС на тема евроинтеграцията на РСМ

„Обединихме се около обща позиция и тя е същата позиция, която аз казах от парламентарната трибуна – потвърждаваме съществуваща позиция на България и я надграждаме с тези общи групи и теми, по които трябва да свършим работа“.

Така министър-председателят коментира резултата от заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) при президента Румен Радев на 10 януари. На него се обсъждаше евроинтеграцията на РСМ.
На въпроса защо е паднал срокът от 6 месеца, който той определи за решаване на въпроса с евроинтеграцията на Северна Македония, Петков отговори: „Ако сме абсолютно точни, срокът от 6 месеца, който аз поставих, беше за рамката, в която работните групи трябва да си вършат работата, като един път на месеца се срещат. Аз никога не съм заявявал точен срок за едно или друго решение“.

Премиерът уточни, че сроковете ще са функция на резултатите на работните групи.

„Друго, по което се обединихме, е, че добросъседството и влизането на Република Северна Македония в Европейския съюз, когато съществуващата позиция на България, е съобразена, е най-доброто нещо за България“, допълни Петков.

По думите му от РСМ ще се очаква „нулева толерантност към дискриминацията“ на населението с българско самосъзнание и това със сигурност ще трябва да се включи в конституцията им, но въпросът е кой ще е правилният момент.

„Това не се случва с извиване на ръце, не се случва със сила, а с конструктивен разговор, ясно разбиране кои са нещата, от които всички може да спечелим и с компромиси, които са допустими от двете страни“, допълни премиерът. Кирил Петков категорично отрече той или друг от правителството да е водил разговор с представители на американското посолство за признаване на македонско малцинство в България. „За такова малцинство не може да се говори, по тази тема има 100-процентово твърда позиция, че тя не може да се дискутира“, подчерта той.
Присъствието на заразения с COVID-19 председател на парламента на КСНС

„Мисля, че той постъпи много отговорно. Разбрах, че се е тествал предишния ден. Веднага, след като се е тествал и на другия ден и е разбрал, че е с коронавирус, на секундата го оповести на всички членове на КСНС – нито се е покрил, нито се е опитал да скрие информацията“. Това каза премиерът в отговор на въпроса дали председателят на парламента Никола Минчев е имал симптоми на COVID-19 преди заседанието на КСНС и е постъпил безотговорно.

Минчев прекара 6 часа в затворено пространство с първите мъже на държавата и после от парламента обявиха, че се е почувствал зле и се е тествал за коронавирус, а тестът е бил положителен. Всички присъстващи на заседанието бяха поставени под карантина.
Петков обясни, че е стоял точно срещу председателя на НС и е категоричен, че той не е бил зле по време на срещата. Петков подчерта, че е дал добър пример с това, че си е поставил бустрена доза и благодарение на това не е се е заразил от Минчев, макар да е стоял 6 часа точно срещу него.

Министър председателят защити и пиарът на ПП Александър Бойчев, който се е обадил на телевизионни водещи при обсъждането на темата с теста на Минчев и им се е карал.

„По принцип никой не трябва да се кара на никого. Сашо Бойчев е един свестен човек, който се пали от каузи в случа е видял, от негова гледна точка, нещо несправедливо. Но трябва ясно да се каже – властта няма право да се меси в независимите медии“, коментира министър-председателят. Той даде заявка да осветли начина на финансиране на българските медии от страна на агенции и други държавни структури.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пожелание

    54 19 Отговор
    Поне му осигурете килия с южно изложение , за да не му е студено !!

    Коментиран от #3, #37

  • 2 ТаУмВзе

    53 33 Отговор
    Канадчето, ще се усети ли, че герберастията Трябва да е в панделата, щото иначе и без това е Приключил, преди да е почнал. Козяк стайл бейби!
  • 3 ИНФЛАЦИЯ

    56 35 Отговор

    До коментар #1 от "пожелание":

    ЦЕНИТЕ И ИНФЛАЦИЯТА МНОГО СКОРО ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ СЕКТАТА КОРОНА КАНДЕЦО!
  • 4 Честен и почтен

    45 24 Отговор
    Голяма промяна, няма що. А обвиниха ИТН, че били управлявали зле, без да са управлявали. Циркът на властимащите.

    Коментиран от #43

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    60 19 Отговор
    ЦАЦАРОВ БОРИСОВ ГЕШЕВ ДОГАН ПЕЕВСКИ шефове на БГ мутрите и БГ мафията

    Коментиран от #55

  • 6 Де да

    16 3 Отговор
    са само това последствията ?!
  • 7 Браво на г-н Петков!

    47 52 Отговор
    В сравнение с простият Борисов, Кирил Петков е на светлинни години напред, по интелект и начин на говорене. Борисов не може да направи нито едно завършено и смислено изречение, облизва се отвратително и при малкото интервюта които е давал, винаги се е държал просташки и мутренски.

    Коментиран от #10, #16, #36, #49, #68

  • 8 Офшорките кога Кирчо

    44 21 Отговор
    Кирчо и Кокорчо топ милионерите с декларирани по 10 бона и по 1 апартамент.

    Защо ли разкараха офшорките от плана за справяне с корупцията???
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Абе

    34 16 Отговор

    До коментар #7 от "Браво на г-н Петков!":

    на интелект да! Нива е над Борисов! На зависимост, обаче са един дол дренки! Та какво ме грее тогава интелекта му, като пак ще ме лъжат крадат? Това, че ще обслужваме олигарх по интелигентно, не ми връща страната и не я прави достойна държава!

    Коментиран от #46, #61

  • 11 Рап

    26 23 Отговор
    Все пак нещо се први и то е правилно! Как искаме да има промяна още на първия месец? Мутрите пречат във всяко добро начинание! Иска време,а ние искаме веднага,е няма как да стане!

    Коментиран от #15, #32, #45

  • 12 извод

    24 7 Отговор
    Цацаров беше активен участник в Костинбродската далавера на Мая и прави впечатление че е недолюбван от новата групировка. Нова доказателство че има сериозно разместване на пластовете в БСП
  • 13 Locco

    32 19 Отговор
    Завършен слабоумен иди(о)т! Трудно чете, трудно говори, а и българския му е толкова добър, колкото на Боко. А Стоичков говори по-добър английски от този "фалшив" канадец. Не знам как се разбират с жена си в къщи - тя не говори български, той също, тя говори английски, той не?! Трябва да е забавно.

    Коментиран от #62

  • 14 глог

    18 8 Отговор
    ✔Мен ме изненада, че в петък сутринта (14 януари) ДАНС е трябвало да уведомят г-н Цацаров в 9 ч., а той в четвъртък си подава оставката, БЕЗ ДА КАЗВА какви са причините.✔
    😜Излиза, че Цацаров не СПОДЕЛЯ с премиера намеренията си, камо ли за разследванията си, заради което е неудобен. Други причини ще измислят, когато му дойде времето: с нов гл.прокурор, който да заяви основателни са, но са класифицирана информация. Въпросът е приключен. Оставка си подава и защтото закриват комисията КПКОНПИ и правят две нови. Не желае да му лепнат унизителен етикет УВОЛНЕН.😜
  • 15 феродо

    18 8 Отговор

    До коментар #11 от "Рап":

    Много си се объркал. Или си сляп или просто чудовищно глупав. Предполагам е второто. Промяна има и то огромна само за два месеца. Просто не е промяната, за която всички говорят. Една друга ПРОНЯМА е.
  • 16 Принц Даниел

    27 21 Отговор

    До коментар #7 от "Браво на г-н Петков!":

    "В сравнение с простият Борисов, Кирил Петков е на светлинни години напред, по интелект и начин на говорене. Борисов не може да направи нито едно завършено и смислено изречение, облизва се отвратително и при малкото интервюта които е давал, винаги се е държал просташки и мутренски"
    ------------------
    Леле, я лепи един плакат "аз обичам Киро" и бягай на площада да го вееш. Стоичков изглежда като интелектуалец на фона на Киро Пешкира.
  • 17 бай Иван

    25 11 Отговор
    И от класифицирана инфо ли разбираш ве мунчо ментаков. Вземи нещо направи за икономиката и доходите досега само искаш - вакси, тестове. Мекере чуждоземно

    Коментиран от #27

  • 18 Коко Н

    1 12 Отговор
    „За такова малцинство не може да се говори"
    Аз лично съм виждал паспорт на български гражданин,някъде около 1967 год., в който пишеше:-"Народност-МАКЕДОНЕЦ"
  • 19 Мария луна

    7 21 Отговор
    Имаме интелигентен,умен премиер,който трудно се разбира от голяма част българите по няколко причини-или мразят България и българите и не искат промяна,или мразят себе си, всеки и всичко,или са толкова влюбени в мафията ,и Пеевски-Борисов,че предпочитат като мазохисти да живеят в условия на бедност,простащина и мизерия.
    Нашата съседка Гърция,изобщо не подлежи на протест факта,че от утре влиза глоба от 100еври за не ваксиниран.

    Коментиран от #29

  • 20 Пешо

    9 0 Отговор
    Съвпаденията са основна пречка и много важен фактор. Освен това обясняват всичко.
  • 21 Кики

    19 6 Отговор
    Политическа партия -ОПГ Продължаваме Кражбата
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Пепо

    25 4 Отговор
    Как да вярваш на човек ,който нарушава Конституцията и нагло лъже , но разбира от класифицирана информация , Кирчо го правят на пиян морков от всякъде , защото е много "интелигентен", но некомпетентен. Едното няма връзка с другото. Не е смешно.
  • 24 глог

    9 1 Отговор
    ✔„Друго, по което се обединихме, е, че добросъседството и влизането на Република Северна Македония в Европейския съюз, КОГАТО СЪЩЕСТВУВАЩАТА ПОЗИЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ, Е СЪОБРАЗЕНА, е най-доброто нещо за България“, допълни Петков✔
    Съобразена с мнението на Габриел Ескобар или с някои други скрити интереси? "Ясно" изявление за мислещите. Никакви предприемани инициативи за българските дипломати. Поне да беше поканил от куртоазия експремиера Ф.Димитров в делегацията си по повод от годишнината с признаването на БЮРМ (РСМ).
  • 25 Бай Петко

    17 7 Отговор
    Тия както са я подкарали, ще върнат Борисов на бял кон. Оня крадеше, а тия направо предават България на македонците!
  • 26 Българка

    18 5 Отговор
    Премиера никога не бил посочвал срокове за преговорите с РСМ , а добрите мисирки не пускат запис с думите на канадеца. Тона си е поредното да го наречем измятане на лъжливия канадец. Кирчо, това изобщо не ми прилича на нов морал, нито на нов нито на стар.
  • 27 ели

    11 0 Отговор

    До коментар #17 от "бай Иван":

    Не е чуждоземно, на бкпдс отрочетата са, Безбожници и крадци невежници!
  • 28 ха ха

    12 1 Отговор
    премиерът отговори, че знае за какво става въпрос, но би издал класифицирана информация, ако го обяви / обикновено това е начина да се прикрият ред престъпления ,извършени от власт ползващи срещу населението , затова сме и мафиотска държава с крадящи бизнесмени и корумпирани държавници
  • 29 Пропусна една причина!

    18 1 Отговор

    До коментар #19 от "Мария луна":

    Или има прозорливи, които виждат, на кой е маша Киро!
  • 30 Хйбцъ

    8 1 Отговор
    КЛАСИФИЦИРАНЕА, НЕ КВАЛИФИЦИРАНА!
  • 31 Българин

    10 5 Отговор
    Оставка!!!
  • 32 Българка

    14 5 Отговор

    До коментар #11 от "Рап":

    Нищо не прави, а това което се опитва да прави и то е грешно. За това се наложи фатмака да му дръпне юздите. Кокорчовците вече цял месец анализират. Хората очакват работа, а не анализи. Оня глу пак Рашков и той се покри или му дръпнаха и на него юздата, защото само говори, а убийства и грабежи се удвоиха. В София кражбите на коли са се утроили за месец декември сравнен със същия месец 2019г.

    Коментиран от #50

  • 33 КИРО ВНИМАВАЙ КАКВИ КЕ ГИ

    18 0 Отговор
    НАДРОБИШ , КАТО ИДЕШ ВЪВ МАКЕДОНИЯ ! ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ФЪРЧИШ ОТ ТАМ ЗА КАНАДА !
  • 34 Просто Киро

    13 0 Отговор
    Спецов, раздавай бонусите смело, като се отъвем от неудобните, скоро ще са наши хора навсякъде и никой не може да ни пипне.
  • 35 Реалност

    19 1 Отговор
    Кирчо каква работа имаш да ходиш в Македония, след като те са на зор не трябва ли те да идват при нас? Само, че нали си пионка на Брюксел и Вашингтон трябва стриктно да им изпълняваш заповедите, нали канадецо? И последно Минчев като е с бил с набоден защо се е заразил, Теменужка като е с бустер защо е в болница? Всички знаем, че целта ти беше да се скриеш докато мине протеста, всички знаем, че заради теб промениха карантината на бустерираните, не си мисли, че всички сме като теб със седми клас и нулево познание по българска история...всяка твоя дума е лъжа, вече не съм сигурен дали и името ти е Кирил Петков!
  • 36 Хахаха

    17 4 Отговор

    До коментар #7 от "Браво на г-н Петков!":

    Сериозно ли:) Тиквун поне знае къде се намира Русе и Дунав мост за разлика от твоя идол:)
  • 37 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "пожелание":

    Той има мазнини, няма да му е студено.
  • 38 Пернишки криминали

    4 10 Отговор
    В България се извършват Екзекуции от близки до Борисов милиции,Пернишки милиции!
  • 39 просто проНЯМА

    7 3 Отговор
    Просто киро пуеткофф - пкп-то на хероин муфтаса козяшка, отвори "аферата" за да се нахилиш яко на култовия колаж "протестор киряк за проняма".
  • 40 Пенсионер

    15 2 Отговор
    Народа изнемогва заради високите цени а те си играят игрички
  • 41 Тошко

    3 3 Отговор
    Всеки ден нови клюки и нищо съществено
  • 42 В тази страна винаги става така

    7 0 Отговор
    Някакси Божков излетя малко преди ареста, Брендо напусна България малко преди съда да се произнесе, Цацаров подава оставка ден преди ДАНС да го навести и т.н. и т.н. Така работи държавата с политически назначения във всички сфери. Има ли повдигнати обвинения?Има. Значи всички са доволни. На гражданите им се показва, че се работи, прокуратурата и съда казват, че са си свършили работата и нямат вина, че хората ги няма, обвинените са предупредени и частично доволни, защото поне им е даден шанс да се измъкнат и на завет да чакат да изтекат някакви давности или да се намери вратичка за обжалване след спад на първоначалната жега. Всички доволни и щастливи и кервана си върви и кучетата си лаят, като в някоя службичка Пенчо е сменен с Харалампи, защото на власт вече са новите спасители, но Пенчо не е уволнен, а е преместен някъде на сладко, но не очебиещо място, защото неговата партия е още в парламента и чака утре като вземе властта да стане пак вожд и да атакува който пречи на неговия ракетоносител.
  • 43 Нали са в

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Честен и почтен":

    коалиция!Значи подкрепят канадският измамник!
  • 44 бай Иван

    12 1 Отговор
    Плъзгат ни по пързалката с македонския въпрос. Много по-важен е въпроса с Еврозоната и другите разпродажби, които готвят тия ментета. Опитват се да ни отвлекат вниманието от истински важните неща.
  • 45 Какъв първи месец,алллооо!

    12 2 Отговор

    До коментар #11 от "Рап":

    Служебните на Мунчо Фигуранта управляват вече 11 месеца!
  • 46 Говори като играчка

    15 3 Отговор

    До коментар #10 от "Абе":

    на кака Херо Мустафа.

    Какъвто бутон му натисне Мустафата,

    такъв говор прави Прост О Киро измамата.

    Херо заслужава повишение в ранг!

    А Прост О Киро измамата заслужава български шут на онова място, с което кляка на българомразците.
  • 47 РЕАЛИСТ

    1 2 Отговор
    НЕ ВСИЧКО КОЕТО ГО ЗНАМ И МИСЛЯ ГО ПИША В ТОЗИ САЙТ !
  • 48 Дядо Йоцо

    11 4 Отговор
    След всичките му приказки и действия на Киро съм я докарал до там, че щом си отвори устата, очаквам да изтърси с Харвардски високопарен маниер някаква нечувана глупост! Невероятно некомпетентен човек! Дори вече не си правя труда да чета какви ги дрънка, или ще е някакво предателство или някакви PR-ходове за прах в очите на селячеството!
  • 49 Здрав разум

    12 5 Отговор

    До коментар #7 от "Браво на г-н Петков!":

    Какъв интелект? Гладки, сладки и безсмислени приказки. Пиарът им държал тон на медиите. Ама нейсе-той щото бил емоционален. Сроковете отпаднали. Ама защото не сме го разбрали правилно. Объркал сумите за раздадени те кредити. Дреболия. Подал декларация с невярно съдържание. Защото вътрешно се чувствал прав. Не зачита разделението на властите. Само сега и само за конкретни хора. После - никога вече. Много случайни минувачи се извървиха в българската политика, но по гьонсуратлък тоя няма равен.

    Коментиран от #51, #56

  • 50 Българка ама гербава

    5 4 Отговор

    До коментар #32 от "Българка":

    Я си представи, че наследиш предприятие. Няма ли да се запознаеш със състоянието му и екипа. Да анализираш какво се случва означава отговорност. Или на теб ти харесва разсипията. И да знаеш, че организирано разграбване трудно се спира за месец.

    Коментиран от #60

  • 51 Ако е здрав разум

    3 3 Отговор

    До коментар #49 от "Здрав разум":

    Да гледаш как се теглиха заеми и как се крадеше и това те кефи значи си здравоусвояващ.
  • 52 Г-н Петков

    4 7 Отговор
    Голямо плюене значи сте на прав път!

    Коментиран от #54

  • 53 Изрожденец

    2 0 Отговор
    Добре, че са форумите, за да се съберете великите интелекти, изроджденци на България . ;)
  • 54 За... ГЕШЕВ ли говориш?

    6 2 Отговор

    До коментар #52 от "Г-н Петков":

    Ревът на Геювете,Фатмаците, Соросите и Олигархията ,наистина го ПОТВЪРЖДАВАТ
  • 55 Мунчо

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Що сега кои ще дойдат на тяхно място?? Прокопиев, Божков, Василев и СиЕ заедно с техните подчинени съдии, прокурори и т.н....
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 kasket

    2 2 Отговор
    Борисов е членувал в БКП от 1980 значи дърт комунист а Захариева говори като него ако Кирил Петков не беше решил да ходи до Македония щеше да каже че е закъснял ако отиде във вторник е избързал типично за Герб дърдорене
  • 58 bul

    2 1 Отговор
    СМЕШНИК !!!
  • 59 bul

    3 1 Отговор
    КАНАДЕЦА СЕ ДЪРЖА ТОЛКОВА НЕАДЕКВАТНО НА ТОВА ИНТЕРВЮ . . .
  • 60 Българка

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Българка ама гербава":

    Може би си прав, само и единствено ако новите (половината са старите служебни) министри падат от Марс. Не съм видяла на някой от кокорчовците или на Рашковото ма га ре да му с подават зелени антенки под шапката.
  • 61 Защото са червени

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Абе":

    Това е най-точният коментар в цялата "ПП какофония" тук. Евала!
  • 62 Наблюдателен

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Locco":

    Като гледам двете дебелогъзи момичета с които ни заливаха като семейни снимки на К.Петков по коледа, не му трябва да говори с жена си. Направо действат.
  • 63 xaxaxa

    0 1 Отговор
    колкото Цацаров изнесъл информация, толкова и бай Ганя от Харвард декларирал, че нямал друго гражданство ...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ЦарВул

    0 1 Отговор
    Цацата им го ........!!!На лъжците така им се пада!!!К,ъв ХАРВАРД?К,ви пет кинта!!Към всяко такова ВУЗ има и няколко месечни/до осем/курсове наричани по рано в България ПУЦ!!!Е т,ва е завършил той и другите ХАРВАРДЦИ,НАБУТАНИ НИ ОТ КРАВАРИТЕ И МУСТАФА!!ШЕРИ ЖЕ РИТА ,ШЕРИ МУСТАФА!!!АБЕ МАЙ ИМАШЕ ТАКАВА СИГАНСКА ПЕСЕН ПО Т.Ж.ВРЕМЕ!!!!
  • 66 реалисх

    1 0 Отговор
    Какво си вършил Гешев работата, няма нито един ОСЪДЕН по високите етажи на властта, нито един знаков престъпник! Да се маха докато е време! Цацаров го сгащиха вече.
  • 67 Хахаха

    0 0 Отговор
    Кире, Кире, Кире, не знаеш къде се намираш. Обяснили са ти, че ще те сложат за министър - председател, но не си помислил за последствията за теб.
  • 68 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Браво на г-н Петков!":

    За кой "г-н Петков" пишеш?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол