Last news in Fakti

6 Март, 2022 17:38 2 043 100

Христо Иванов: В службите за сигурност има елементи на руското влияние

  • христо иванов-
  • служби за сигурност-
  • руско влияние-
  • стефан янев

Евентуални нови избори ще бъдат спечелени с решителната помощ на руската армия, смята той

Христо Иванов: В службите за сигурност има елементи на руското влияние - 1
Снимка: БГНЕС

"На всички национални парламенти на страните от ЕС и на Европарламента им се налага преподреждане на приоритетите и минаване в един полувоенен режим. От тази гледна точка аз гледам на смяната на министъра на отбраната Стефан Янев като на адаптация към новата ситуация и като на заздравяване на правителството. В тази ситуация най-важното е премиерът да има военен министър, с който да може да работи, на когато да има доверие и с който да гледат в една посока. Коалицията е сложна и нейни елементи ще трябва доста сериозно да си преосмислят позицията, съобразно това, което се случва, а то не ни позволява да продължим както досега - все едно Путин не е нападнал Украйна и не е почнал война в Европа, която ескалира до заплаха с ядрено оръжие".

Това заяви в предаването "Политически НЕкоректно" Христо Иванов, председател на ПГ на "Демократична България" и лидер на "Да, България", който оглави временната парламентарна комисия за изработване на промени в Конституцията, касаещи правосъдната система.

По думите му събитията са потвърдили впечатлението на ДБ, че Янев се е занимавал не с това да бъде министър, а е подготвял свой политически проект:

"Когато един военен министър в такава безпрецедентна криза на целия международен ред до последно е имал за приоритет изграждане на собствен политически проект и се държи като необявен партиен коалиционен партньор в управлението, най-логичното нещо е премиерът да избере, с подкрепата на коалиционните партньори, да приведе екипа си в състояние да може да работи с него. И това се случи, това е принципно".

Христо Иванов припомни, че още след КСНС при президента с ген. Атанас Атанасов са заявили, че ги притеснява това, че целият сектор сигурност в правителството е уплътнен с хора, които са наследени от служебните кабинети и могат да бъдат разгледани като сегмент под силно президентско влияние и не е част от преговорите, които се провеждаха за формиране на правителството:

"Случаят със Стефан Янев потвърди това. Има ключови назначения на ръководни кадри - министерски и други шефове на служби, които не са правени от кабинета и не са част от координираната воля на коалицията".

Той подчерта, че има критики към информацията, която службите подават на парламента:

"Службите трябва да разберат, че не могат да идват на закрити заседания пред парламента, които са несериозни и после не се потвърждават. За това се носи отговорност. Трябва да приведем службите в много по-висока степен на адекватност на това състояние на нещата. Това означава и много сериозно преразглеждане на всички елементи на руското влияние в тях, защото такова има!".

ДБ подкрепя изпращането на оръжие като помощ за Украйна, подчерта категорично Иванов и уточни, че ще търсят баланс с позицията на БСП, която е против това:

"Не очаквайте от нас да поставяме ребром положението - или това, или ще се разпадне коалицията. Никой не може да си позволи политически да разпадне коалицията и това управление. Който злоупотребява с подобни заплахи, играе покер, който не може да довърши. Никой не може да поеме отговорността в тази ситуация България да остане без управление и да отидем на избори, които да бъдат спечелени с решителната помощ на руската армия. Това е огромен риск, който в тази ситуация ние ще понесем. Призовавам за национална отговорност, да разговаряме и да търсим работещи варианти. ... Накрая България ще стане част от европейския консенсус. Реалността налага преразглеждане на позицията".

Според Иванов в сложната ситуация на война България се е отдалечила от предсрочни избори:

"Става дума за абсолютно съдбовен проблем за Европа и за света. В тази ситуация това управление има шанса да се окаже най-адекватното, защото е толкова широка коалиция, за да търсим това, което може да обедини българското общество. Това изобщо няма да е лесно. Правителството се изправя пред предизвикателството, което му дава шанс за много по-голяма историческа роля, отколкото изглеждаше в началото".

Режимът на Путин е огромна опасност за България, изтъкна той и подчерта:

"Ние имаме за опонент Путин, а не Русия. Путин прави престъпление не просто срещу международния ред и Украйна, а и срещу собствения си народ - с тази братоубийствена война, в която го въвлича. ... Нашата политика по никакъв начин не е насочена срещу Русия".

По думите на Иванов "системната корупция винаги е била една от магистралите, през които руското влияние е влизало в България" и затова темата за правосъдната реформа сега е станала още по-актуална.

"Дълбока промяна в антикорупционната сфера ще има. ... Никой не е изкушен да създаваме нови бухалки. КПКОНПИ в настоящия ѝ състав и формат ще изчезне", каза Христо Иванов, но не посочи конкретни срокове.

"Не очаквам този състав на ВСС, съставен от мажоретки на Иван Гешев, да може да погледне обективно на ситуацията и да се произнесе по същество. Очаквам да видим поредното замазване под килима, но това няма да направи Гешев по-силен, защото този ВСС няма никаква легитимност", коментира той във връзка с внесеното във ВСС искане на правосъдния министър Надежда Йорданова за предсрочно прекратяване на мандата на главния прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    90 8 Отговор
    Айде и Мравояда се появи
  • 2 ха ха

    68 5 Отговор
    Бойкикев, какъв по-голям "елемент" на руско влияния от тебе, с майка рускиня????

    Коментиран от #27

  • 3 BOBO

    72 4 Отговор
    АВ БЪЛГАРИЯ ИМА ОШЕ БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ
  • 4 Да се прочистят

    13 41 Отговор
    Веднага службите от руския шпионски боклук

    Коментиран от #88

  • 5 АЙДЕ

    67 6 Отговор
    И ти си един сополко колко ще чакаме да разкарате каскета само приказки ако има нови избори вие сте вън от парламента
  • 6 /////

    58 4 Отговор
    Хехе другаря Бойкикев ги знае тия работи ненапразно мама е била в Коминтерна.
  • 7 Пинокио

    40 4 Отговор
    От утре няма да лъжа - това е много важно и искам да го подчертая!!!
  • 8 Десен

    60 9 Отговор
    Какво лошо виждаш в Русия бе Христо ..аз не харесвах СССР , щяха да ме изключат за това 80те г. ...но виж Русия за 20г. .стана най могъщата страна в света ...всеки славянин и православен тр да се гордее с това!

    Коментиран от #13, #14

  • 9 Верно ли

    59 4 Отговор
    А кво е да си по козяшко влияние с майка рускиня? Ей го на снимката - вижте му кривата физиономия и си правете сметката!
  • 10 Пич

    9 47 Отговор
    Днеска на митрофанова бабичката Петков й е набил канчето.
  • 11 Новия Паси.

    50 1 Отговор
    Новия Месия на Евро-натовското разложение.
  • 12 Ивайло овчарчето

    54 1 Отговор
    Иванов, ти самият си от руско котило! Ако не бяха твоите руски комунистически корени, нямаше да те има и теб. То бива-бива ветропоказател, ама чак пък толкова - ептен не бива!
  • 13 Гълъбова

    11 14 Отговор

    До коментар #8 от "Десен":

    Хапчетата за психоза ги изписват безплатно!

    Коментиран от #16

  • 14 /////

    28 2 Отговор

    До коментар #8 от "Десен":

    Той не харесва Русия , той харесва Коминтерна.
  • 15 Както

    15 3 Отговор
    и на Боювото и Доановото !
  • 16 Десен

    13 4 Отговор

    До коментар #13 от "Гълъбова":

    с рецепта са и са скъпи...нещо излъгах ли ...наспи ,помисли и утре пак да пишем
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 така ли

    32 4 Отговор
    И това го казва гаргамел, шпионина на кравария? Този национален предател, дето се е наредил на копанята на козяк, определя кои е под чуждо влияние. До кога ще ги търпим тези шпиони да ни лъжат и обработват? Кога ще изядат тоягите?
  • 19 Разкарай се

    34 2 Отговор
    прокопиева САЩ марионетка! Продажници на България!
  • 20 води се антируска пропаганда

    30 5 Отговор
    Че то в Цяла България има Руско влияние. Ти не знаеш ли,че България цялата е проруска. Стягай куфарите ,това е спасението.Денят идва ,не се ли усещаш !

    Коментиран от #23

  • 21 Пръц

    34 5 Отговор
    На Христю Фашиста главата му е станала по-голяма от задницата му.Охранен с ГМО отпадък
  • 22 жапащ ристю

    24 2 Отговор
    Останалите мушмул , като теб , са на американско . И в двата случая нали знаеш - национално предателсво , или не го знаеш.
  • 23 София е центъра на фашизма в България

    22 3 Отговор

    До коментар #20 от "води се антируска пропаганда":

    НО СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ.
  • 24 Майна

    30 4 Отговор
    Преди четири дни депутат от Алтернатива за Германия изнесе РАЗГРОМЯВАЩА РЕЧ В ЛИЦЕТО НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ОЛАФ ШУЛЦ...ЗАЯВИ,ЧЕ ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ ПОМНИ И Е БЛАГОДАРНА НА РУСИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ГЕРМАНИЯ! РУСИЯ И ГЕРМАНИЯ ЪРЯБВА ЗАЕДНО ДА РАБОТЯТ ЗА ЕДНА ПРОСПЕРИРАЩА ЕВРОПА и т.н....ШУЛЦ, СЕ ПОВЪРТАШЕ ЗАБИЛ ПОГЛЕД В ЗЕМЯТА...!
  • 25 САТЪРА НА ХАНА

    31 4 Отговор
    ХРИСТО, НИКОЙ НЕ СЕ СЪМНЯВА ЧЕ ШЕФА ТИ МАДЖО Е ФАШИСТ
    ..... ДЕНАЦИФИКАЦИЯ =ИЗЧЕГЪРКВАНЕ

    Коментиран от #29

  • 26 Иван

    28 3 Отговор
    В твоята политика има елементи на американско влияние.
  • 27 ++++

    24 1 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха":

    Този ако се види в огледалото ще разбере, че няма нищо общо с хомо сапиенс. Бузи под ушите, коса, започваща от веждите, малки свити очичики. БойкикевЪ.
  • 28 !!!

    29 3 Отговор
    Забелязвам, че всики, които не са ходили в казарма или са се писали НГВС, като Ристьо, Роско, Соломон, Кирчо и пр. "мъжкари" са най-големите военолюбци!! Няма да е зле МНО да им прати по една повиквателна и да ги прати да ни покажат, как се защитават атлантически ценности!

    Коментиран от #31

  • 29 Българин

    5 21 Отговор

    До коментар #25 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Никой не се съмнява, че Румен Решетников, Костя Копейкин и Нинова са фенове на Блядостан и путлерофашистите!
  • 30 хи хи

    23 1 Отговор
    Егати и шебека.

    Коментиран от #33

  • 31 Цола Драгойчева

    14 4 Отговор

    До коментар #28 от "!!!":

    Сергей Дмитриевич и Волен Сидеров също не са ходили в казармата, товарищ!

    Коментиран от #37

  • 32 РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАТО

    17 4 Отговор
    Когато го има можеш да коментираш кой с кого е и при какви условия до тогава вие сте краварски слуги!

    Коментиран от #38

  • 33 зоолог

    16 1 Отговор

    До коментар #30 от "хи хи":

    Абсолютно сте прав . Ширината на челото му е два пъти по-малка от долната част на черепа -челюста ...нещо характерно за приматите :)))
  • 34 НЯКОЙ

    10 1 Отговор
    Бойко Борисов и неговите придворни са национални предатели, които причиниха на България огромни вреди и трябва да бъдат съдени !
  • 35 Ко кайш?

    8 2 Отговор
    Открит е сезонът за лов на глигани? Идваме.
  • 36 крад крад демокрад

    11 1 Отговор
    ма как така бе мравояд нали ЦРУто ги държи под контрол
  • 37 !!!

    6 4 Отговор

    До коментар #31 от "Цола Драгойчева":

    Ами да пратят и на тях другарко, макар, че тях не ги чувам да мятат милитаристични натовски призиви, дори напротив!

    Коментиран от #48

  • 38 Какъв Референдум?

    14 4 Отговор

    До коментар #32 от "РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАТО":

    В Бъъ скоро ще разпуснат политическите партии и ще има НАТОвска диктатура.А вие си мислехте,че ще е глобализация.
  • 39 Miro

    14 2 Отговор
    А в нашето правителсво хора с американско доларово признание
  • 40 !!!?

    13 4 Отговор
    Тоя е какво мекере е, продажник ама от новите!
  • 41 !!!?

    5 12 Отговор
    Ристе прав си, но вие сте коалиция с червеаната русофилска Мафия...т. е. с кремълски шпиони и предатели ! Я виж как са превърнали България на съветско гробище в което кремълските шпиони минават като през турски гробища !!!?
  • 42 ха ха

    17 2 Отговор
    приказки без край , и коя е посоката в която гледат военния министър и премиера ? да пращаме военни и оръжие на украйна ? за да удължаваме конфликта ? да има повече жертви ? за да крадете повече от населението ? за да го притискате и мачкате сякаш мутрите 12 години не правеха същото ? защо вините хората за разбиранията им а не политиците чиито действия доведоха до конфликта , истина е че украинците са си бандити ,а руснаците не забравят
  • 43 Гай Турий

    22 1 Отговор
    Хр. Иванов е платено мекере на Сорос, получил милиони. Сорос е легализатор на парите на ЦРУ. Хр.Ив - агент на ЦРУ плаче от съменния, че имало други агенти в България. Спокойно, няма да те засенчат. Ти си твърде напред в материала.
  • 44 ХАН КРУМ

    13 2 Отговор
    Кресливите американски соросоидчета са активирани ,но пеят лебедовата си песен.Руското вллияние, трудно вирее в американската колония и васалитета на това и предишните правителства.Щом службите не вървят по свирката на Херо Мустафа, значи има руско влияние.Щом се изведе българския интерес ,пред всички други,се освобождват министри. И така е 32години. Но края на това предателство и продажност настъпва.Българите се събудиха и вълната се надига и нито американци ,нито руснаци нито европейските чиновни ,ще я спрат.Ще защитим държавата си и ще я изградим на ново.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ТаУмВзе

    10 3 Отговор
    Когато падне официално Киев, краварския слугинаж на чист руски, ще заяви, че е Репресиран от европата и за това са лаяли тия неща на Хранилката! Нищо ново.

    Коментиран от #50

  • 47 Лудница

    13 1 Отговор
    Чичо Христо ти ли при казваш против Русия, да те попитам с кои пари те отгледаха и изучиха родителите ти, че може би и още от тях харчиш, ти ли приказваш, твоята майка не беше ли първа поддръжница на господин доган на един митинг, ти ли си този който направи комедията на Росенец хахахахх пак при твоя приятел чичо доган? Аз незнам що за характери сте всички да дрънка те глупости и с г. зовете си да суркате даже. Понякога скриват шапките на хората с амнезия и деменция с вашите приказки действия и смени на личността. Пълна олигофрения за пари и малко власт.
  • 48 Цола Драгойчева

    2 9 Отговор

    До коментар #37 от "!!!":

    Другарю путлерист, коментирах твърдение на петолъчник ! Освен това силно се съмнявам, че Волен, Сергей Дмитриевич и Копейкин ще припарят до място, в което се водят бойни действия, дори ако бъдат призовани от Пасьолството на Задунайская Губерния в България да го направят!Понял?

    Коментиран от #51

  • 49 Абсурдистан

    1 8 Отговор
    Не "има", а "много са"! Безродието не е за подценяване!
  • 50 Българин

    4 6 Отговор

    До коментар #46 от "ТаУмВзе":

    Извади си ръката от контакта, че получаваш раздвоение на личността и чуваш гласа на Путлер!
  • 51 !!!

    9 2 Отговор

    До коментар #48 от "Цола Драгойчева":

    Нацбат фашаго нищо не ти разбрах от укромученето, така че може и ти да заминаваш на атлантика си с другите либерал НГВС-та!!!

    Коментиран от #61

  • 52 И НЕ САМО

    3 5 Отговор
    В СЛУЖБИТЕ

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Шкубака

    12 0 Отговор
    А на американско няма? Да питам само или се бъркам. Доказателство колко сте жалки.
  • 55 Павел пенев

    12 3 Отговор
    Атанасов и Пинокио от ДБ, разбират много от специални служби но не са наясно че там влиянието е на американците и евреите-гнусни терористи.
  • 56 Да, да

    8 1 Отговор
    А в главата ти има елементи на дълбок вакуум.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ivan

    11 1 Отговор
    ЪЪЪЪЪ тоз като почне мън мън мън все не доволен , много ми е антипатичен
  • 59 Слушател

    6 1 Отговор
    Критично важното е, че вносът на корупция представлява заплаха за националната сигурност и че тази пробойна трябва да бъде затворена чрез реформа на съдебната система, особено в частта на прокуратурата.
  • 60 Аз съм българин и РУСКИЙ ТОЖЕ !

    5 6 Отговор
    До края на своя ЖИВОТ ! И това е БОГУ УГОДНО ! Нима " Слава БОГУ !" и " Господи ПОМИЛУЙ !" не е на РУСКИЙ ? А как тогаз , аз да не съм РУССКИЙ ? Това не е възможно , то е в КРЪВТА и ДУШАТА ми ! Това ГОСПОД БОГ е ОТРЕДИЛ !

    Коментиран от #70

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Читател на факти

    13 1 Отговор
    Пинокио е американски агент това е подлога и защитава тяхни интереси не български.За затвора е мазната му мутрра
  • 63 Ристю бойкокиев

    13 1 Отговор
    Е роден в Москва родителите му са членове на бкп. Мама ме е учила да не вервам на предатели сменили господаря
  • 64 Читател на факти

    13 2 Отговор
    Още един национален предател.Христо Сорос.
  • 65 Българин

    4 8 Отговор
    Всичко ,преди е под влияние на Путин и Русия ,всеки човек на Бойко ,Доган и Пеевски са свързани с Путин ,така че си опичайте акълите!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Христо е ПРОКСИ агент на Западния

    11 3 Отговор
    ЕЛИТ също както в Украина ! Ти си обречен на същото както лакеите в КИЕВ - в бункер и съд !
  • 69 Стоян Александров

    9 3 Отговор
    Иванов, Иваноооооов ти имаш сложен елемент в главата от Сорос и ЦРУ. Итози елемент е вреден не само за България и българите ами и за теб самия. Процеса е необратим за теб вече. Добре, че загубихте на изборите. На следващите няма и да сте вътре, а те са съвсем скоро..
  • 70 ДА ДА

    3 3 Отговор

    До коментар #60 от "Аз съм българин и РУСКИЙ ТОЖЕ !":

    ВИЖДАМ СЕ ЧИФТОСВАШ И С ВЕТРОВЕТЕ
  • 71 Някой

    6 1 Отговор
    И много повече американско, английско и т.н. влияние. Което ни прави доста зависими...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Читател на факти

    10 2 Отговор
    Ристьо от всичко най мразени са предателите като теб.Мръсен доносник си.Такива като теб никой не обича даже и твоите господари защито си подлога.
  • 74 сектант

    8 1 Отговор
    има елементи на главата ти
  • 75 срам

    12 1 Отговор
    срам мравояд!
  • 76 56565757655

    8 1 Отговор
    този и той трябва да се исчгърка от бг политиката
    освен зулуми и лъжи нищо друго
  • 77 Гост

    4 1 Отговор
    ...и американско ;) Както и в ДБ!
  • 78 Ице, ако те срещна в гарата с ловната

    5 1 Отговор
    ДРУЖИНКА - като нищо ще те ОПРИЛИЧА на Диво пр се !
  • 79 РИС'ТЮ БОЙК'ИК'ЕВ- ПЕ'ДЕ'РАС.. ПЕ'ДЕ'РАС

    6 2 Отговор
    РИСТЮ,РАДКА,ВИБРАТОРА,ЗАРЯТА, ТАНАС ГНОМА-ПЕДЕРАС И СОРОСПИИТЕ ОТ ПЕНДЕЛ ПРАВИТЕЛСТВОТО " ИЗЧЕГЪРТАХА " РОДОЛЮБЦИТЕ И НАЗНАЧИХА ..ЧЕРВЕНИ ДС-КОМУНЯГИ, РУСОРОБИ, ГЕЮВЕ,ПРЕДАТЕЛИ И СОРОСПИИ,.....А ДНЕС ПЕДАЛИТЕ СКИМТЯТ И СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА..."ПАТРИОТИ"!!
    КУР И ВЪЖЕ ЗА ВАС, БЕЗРОДНИЦИ
  • 80 Ице , твоята глава ще е ПРЕКРАСЕН

    3 2 Отговор
    Ловната Трофей за Колекцията на Ловния дом в Разграградско !
  • 81 Ристе имаш прекрасна Глиганска ФИЗИОНОМИ

    5 1 Отговор
    Която би УКРАСИЛА президентската КОЛЕКЦИЯ на стената !
  • 82 Хр Иванов!!! Работи нещо да си полезен

    10 1 Отговор
    На Българския народ!!! А Локумите и ластиците, които опъвате, Народа не го интересуват!! ТОВИЕ ЗА ПРЕД НАЧАЛНИЦИТЕ!!! АМАН ОТ ЛАСТИКАРИ!!
  • 83 АНТИКОМУНИСТ

    1 2 Отговор
    РОЗОВ хри$то(д€мокраДа) $ТРАДА И $€ ОПРАВДАВА $ Ч€РВ€НИТ€ ДРУГАРИ!
    И т€ $а натовци(К€ЛИПИР ИМА В ТАЗИ РАБОТА-€вроатлантизма) ,АЛА ПО-УМ€Р€НИ(ПО-Ч€РВ€НИ)!

    ДА,В$ИЧКИ ИН$ТИТУЦИИ В РБ $А Ч€РВ€НИ(НАШИ ХОРА)!!!
    СПЕШНО ДЕКОМУНИЗАЦИЯ И ЛУСТРАЦИЯ!
    77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ!
    НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО,НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО!
    РЕВОЛЮЦИЯ-НОВА КОНСТИТУЦИЯ!
  • 84 Toxic

    5 1 Отговор
    А в политическия ни елит има елементи на краварско и фашистко влияние! С две думи има си откровени екстременти като този на снимката!
  • 85 Адвокат

    3 1 Отговор
    Ристо стига бе, станахте вече досадни с тия руски агенти! Тока стана 50 Ст на кВт, нафтата прехвърли 3 лева, не ви ли е срам? Къде са парите?
  • 86 В този

    2 1 Отговор
    Парламент партията е един файтон хора, в следващия ще са за велосипед. Ти си бил вълк в овча кожа
  • 87 Нане

    6 1 Отговор
    хамерикански шматарок кат нищо да е агент на Мустафа
  • 88 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Да се прочистят":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...
  • 89 Колко буклук. .

    6 2 Отговор
    Има в тая демократична българиа. .😂
  • 90 03049

    7 1 Отговор
    Бойкикев, какво прави добрия ти семеен приятел Доган? Чувате ли се често? Ядеш ли петмез предателю?
  • 91 Неутрален

    2 0 Отговор
    Силвия Великова превърна "Политически НЕ коректно" в "Политически коректно" предаване. Бих казал с огромно съжаление в политически мазничко предаване.. Кани като гости само хора от "Умнокрасивитета"(дума, придобила популярност, която Великова не харесва) и им задава уж неудобни въпроси. Лакардии за реформи в съдебната система, в която уж нещо е амбициран да прави "Умнокрасивитета". Явно соросоид на соросоида око не вади. Днес Великова бе избрала в предаването да слушаме песни срещу "агресията на Русия в Украйна". Изпълнения на автори, защитаващи англо-саксонските интереси, включително и на жалките остатъци от "Бийтълс" (политически безхаберни , за разлика от починалите Ленън и Харисън), с цялото ми уважение към тях. За съжаление Силвия Великова все повече ме разочарова. Очаквам да приеме с възторг санкциите срещу свободното слово, така както с възторг прие да пропагандира ваксините. Какво падение!
  • 92 ганев

    2 1 Отговор
    АБЕ ТОЗ ОТ ФАШИСТКА БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО НЕ ПРИЛИЧА НАЧОВЕК
  • 93 Змия

    2 0 Отговор
    ало ти нали беше комсомолски секретар другару
  • 94 Театър

    0 0 Отговор
    Точно пък Христо да казва къде има елементи на руско влияние и къде не е прекалено глупаво. Да вземе да погледне първо себе си, после да говори ...
  • 95 Тишо

    0 1 Отговор
    А да попитам г-н Умнокрассавец елемент под чие влияние е!? Нещо много говори под темата, а е публична тайна на него кой му дърпа конците, поне да си признае веднъж аххахах
  • 96 Ппппластика

    1 1 Отговор
    Ристо ти пос муфон и нищо повече. 8668
  • 97 геш

    1 0 Отговор
    Те българските служби получават бонуси от Путлер. За какво говорим.
  • 98 Колко буклук

    1 0 Отговор
    има в нашата държава безпросветни путлери.
  • 99 Бойкикин

    0 0 Отговор
    Много си прав, ако се разкараш,ще направиш голяма услуга на България чичковоточервенотиквенотиквенчеЧервеночервейчемръсничко дегизиранопартизанчегадно
  • 100 Оставка

    0 0 Отговор
    Разкрит си. Ще отговаряш пред комитета на БКП.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове