Last news in Fakti

15 Април, 2022 22:59 1 593 14

Асен Василев: За ново предложение за шеф на БНБ ще се мисли най-рано след месец

  • асен василев-
  • шеф-
  • бнб-
  • ново предложение-
  • месец

За ново предложение за управител на Българската народна банка трябва да се охладят страстите по това, което се случи, освен това в условията на инфлационна криза не е най-добре да се сменя гуверньора, каза финансовият министър 

Асен Василев: За ново предложение за шеф на БНБ ще се мисли най-рано след месец  - 1
Снимка: БГНЕС

За ново предложение за гуверньор на БНБ ще се мисли най-малко след месец. То трябва да мине през коалиционния съвет и да бъде общо на коалицията. Това каза пред БНР вицепремиерът Асен Василев след като по-рано днес парламентът не одобри кандидатурата на Любомир Каримански от "Има такъв народ".
За ново предложение за управител на Българската народна банка трябва да се охладят страстите по това, което се случи, освен това в условията на инфлационна криза не е най-добре да се сменя гуверньора. Това каза вицепремиерът Асен Василев в Пловдив, където днес се учреди партия "Продължаваме промяната":

"Поне месец, може би и повече, ще мине преди да започнем да мислим в тази посока. Според мен едно евентуално предложение трябва този път си мине през коалиционния съвет и да бъде общо на коалицията."
Ако няма общо решение, по-скоро няма да има предложение", отбеляза Василев.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой

    13 3 Отговор
    го интересува кой ще предложи Прокопиев, за да овладее БНБ?!
  • 2 имажин

    17 4 Отговор
    Какво се хилиш като варена тиква бе киро?
  • 3 Факт

    13 4 Отговор
    Никой вече не се интересува от словоблудстването и непрестанното бръщолевене на умнокрадливите продължаващи подмяната нижожници
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ха ха ха

    13 4 Отговор
    Простокичото така и не разбра ,че вече плува в отходните води на историята, и още си мисли че нещо може да предлага .....
  • 6 ТаУмВзе

    7 2 Отговор
    Кво са, събрали се петъчно да се направят да ждреп дЪрво, докато ни Крадът и Щавят а! Ква партия бре, събирайте си козунаците и да ви няма, докато все още краварите ви имат за слугинаж, че после Зле и Още по ЗЛЕ!
  • 7 Шиша

    4 7 Отговор
    Браво, момчета! Не се давайте на ДПС!
  • 8 ОСТАВКА

    9 2 Отговор
    До тогава вече ще си в историята лъжливо и крадливо човече, може да вземеш и продавача на фирми Спецов! Вие сте тотал щета, абсолютно некадърници и шарлатани с простото Киро!
  • 9 ХАН КРУМ

    2 2 Отговор
    Учреди се нова партия ,по образ и подобие на Герб и НДСВ,с тази разлика ,че не се финансира от Германия ,а от другото по далечно място.А ,който плаща ,той поръчва музиката.Бедна България , така и нямаше пари за поне една
    собствена българска партия.

    Коментиран от #14

  • 10 Български Език

    4 1 Отговор
    Дума "гуверньор" в Българския език няма, казва се управител, но благодаря че ни натресохте още една чуждица. Ясно е че такива като вас не милеят за нищо Българско. Типично поведение на чужди агенти!
  • 11 Политолог

    4 1 Отговор
    СМЕШНА СНИМКА НА УЧРЕДИТЕЛНИЯ КОНГРЕС В ПЛОВДИВ;
    Глупака-Кирил, Гейчето-министър, любовницата за свежест
  • 12 Кокорчо Кирев

    3 0 Отговор
    На снимката: Кирето, Кокорчо и някаква охранена метреса на "промяната". Когато си напълнят джобовете, ще се оттеглят- в Канада, другаде по света или тук в канцелариите като казионни лакеи.Снимката е правена в покоите на техния ментор - свинаря Гергов.
  • 13 stan40

    0 0 Отговор
    Коалиционните партньори сложиха партийния проект на Трифонов на пързалката. Профилът на избирателите на двете формации е един и същ и по този начин Пп иска тези, които са гласували за ИТН на следващите избори да гласуват за тях. С тази коалиция на партията на Трифонов не се дава възможност да прави политики, което я обезличава и я прави политически труп. Двамцата от Харвард направиха Трифонов да изглежда на глупак в очите на избирателите.
  • 14 stan40

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "ХАН КРУМ":

    Ювиги, отиде в Украйна да си видиш сринатия до основа паметник. Родолюбците искаше България да подари на Украйна оръжие да съберат пари и да го възстановят и да помолят украинците да не го рушат повече.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове