17 Юни, 2022 13:10 16 525 33

Иво Атанасов: Тошко Йорданов съсипа ИТН

  • иво атанасов-
  • тошко йорданов-
  • итн

Би трябвало да се увеличи групата на независимите депутати, ако разсъждават нормално. Ако искат промяна и да се разбие моделът ГЕРБ

Иво Атанасов: Тошко Йорданов съсипа ИТН - 1
Снимка: БГНЕС

Тошко Йорданов съсипа ИТН. Би трябвало да се увеличи групата на независимите депутати, ако разсъждават нормално. Ако искат промяна и да се разбие моделът ГЕРБ. Това заяви напусналият ИТН Иво Атанасов пред журналисти.

По думите му вече всеки сам трябва да прецени, а Тошко Йорданов пречи на хората с отношението си, с тъмнината на вземане на решенията, "хората в тази стая не знаят какво става, повярвайте ми". 3-4 месеца съм задавал въпроси, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 97 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хдфх

    28 9 Отговор
    адвоката и любовника на р.кирова е много честен
  • 2 Селския

    38 14 Отговор
    Абе да питам, че не съм разбрал, Балабанов още ли е в итн или дезертира ???
  • 3 Тошко

    68 15 Отговор
    е кофти човек! Интерсчия и подлец!
  • 4 Хаха

    21 22 Отговор
    Е ти се прекара ранко избега сега като се качи мизата три пъти и да лаеш няма кой да ти даде повече
  • 5 Дамаджани Уокър

    29 34 Отговор
    По-брутално пазаруване не е имало .То и Киро каза,че ще направи всичко възможно за да се спаси безпринципната коалиция.
  • 6 Предател

    24 24 Отговор
    Каза предателят и му стана по леко на душата.
  • 7 БОЛШЕВИК

    22 32 Отговор
    Много добре направиха даже! Иначе, соросоидите и диви капиталисти, слугите на англосаксонците и на САЩ си помислиха, че само те са на тоя свят и земята се върти само заради тях! А хората обедняват и грабежа продължи, не вкараха нито един голям престъпник в затвор и не конфискуваха някакво голямо имущество и капитал на някой олигарх.

    Коментиран от #8

  • 8 СИБИРСКИ КИТАЕЦ

    29 21 Отговор

    До коментар #7 от "БОЛШЕВИК":

    Кремълските слуги най-добре разбират слугуването и са горди с това :)
  • 9 Истината

    64 17 Отговор
    Е че чалгаджията който се кълнеше че щял да изчегърта мафията е точно троянският кон на същата мафия и точно когато им спряха една от най големите кражби и трафик на дрога на границата беше задействан !
  • 10 КИРЕ П'ЕН'ДЕ'ЛА ВДИГНА МИЗАТА ЗА

    24 36 Отговор
    КУПЕН ДЕПУТАТ ОТ 1 МИЛИОН ЛЕВА ДО.... 3 € МИЛИОНА.
    Е ТЕ ТАКА СЕ СТАВА.... УМНОКРАСИВ
    ПЕДЕРАС И "БОРЕЦ СРЕЩУ МАФИЯТА"
  • 11 Да си

    20 14 Отговор
    предател, не е да си нормален, а продажник!
  • 12 Истината-винаги

    34 7 Отговор
    За да станеш депутат трябва да платиш. Това е задължително условие. За да си на избираемо място трябва да платиш, след като влезнеш в парламента като депутат трябва да лобираш за тези които са платили за да можеш ти да бъдеш депутат, защото едва ли някой от по новите депутати имат такива средства сами да си купуват депутатско място. Това е омагьосан кръг от който няма излизане. Всичко е ала бала пред камерите, медиите и обикновеният човек
  • 13 бббббеее

    38 13 Отговор
    А вие какво очаквахте от един ямболски цървул?
  • 14 Последния Софиянец

    22 59 Отговор
    Снощи в моя ресторант беше Балабанов и каза че на следващите избори ще са първа политическа сила. Аз му казах че е време да изметеме Кирчо и кокорчо от власта.

    Коментиран от #15, #16, #22

  • 15 СИБИРСКИ КИТАЕЦ

    23 7 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Още ли не си разбрал, че не си интересен. Вече бяха и всички видяха какво могат. Дано има заблудени та да влязат още един път в Парламента.
  • 16 Тоя па

    24 3 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Ти докога ще се правиш на вътрешен човек, бе? Лягай си вечер там под стълбището на панелката и си мисли за хубави неща. Как например някой ден няма да си клошар, а нормален човек с постоянна работа, със семейство и собствен дом.

    Коментиран от #25

  • 17 Тошко маймуна

    42 5 Отговор
    Е оторизиран от Слави. И той си е комплексиран и иска да имитира шефа си и воала ,простотии в итн.
  • 18 Българин

    17 5 Отговор
    този е абсолютен циник и лъжец, за съжаление ми е градски,
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Обикновен зрител

    15 3 Отговор
    Нищо не мога да разбера ...........Едните викат дръжте мафията и другите викат дръжте мафията , и кой е мафията нищо не мога да разбера .
  • 21 Отцепниците от ИТН

    10 20 Отговор
    вън от парламента, ако са истински и морални хора! Истината за тяхната "независимост" скоро ще излезе наяве.
  • 22 Кой ти е

    17 2 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    ресторанта?
    Ако е добър, какво прави балабанов там?

    Коментиран от #30

  • 23 ДЯДО ПОП

    5 9 Отговор
    И Иво Атанасов се преквалифицира от ... НИЩО, в нещо, като анализатор ! Но нищо не казва за ПРЕДАТЕЛИТЕ - не че визирам него !!!
  • 24 ЕХХХ

    4 9 Отговор
    КОМЕДИЯ ИЛИ ТРАГЕДИЯ НО ПРОСТОТО ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ ИМА УМНИ ХОРА В РБ ВСЕ ОЩЕ НО ТОЙ НЕ Е ЗА ТАМ ЦЕНИ ДО НЕБЕТО ЩЕ НИ ВКАРА ВЪВ ВОЙНА А Е ТЪП ТА ЗНАЕ ЛИ СЕ МАЙ СИ Е КУПИЛ ДИПЛОМАТА
  • 25 Болярин

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Тоя па":

    Приятел, не си достатъчно информиран - тоя "последен софиянец" и под стълбище не го пускат хората !
  • 26 Ти да видиш!

    3 1 Отговор
    Тези опции които са ом дали мафията в лицето на показателите им партньори са изпълнени.Итн свърши такава работа и по специалниа Слави,че може спокойно да си умре от болестите които да му вродени.Помагат му и хаповетте,медикаментите и парите.Всеки според заслуженото пребързване за крах......
  • 27 немил-недраг

    11 4 Отговор
    Не само ИТН е разобличен и съсипан. Заради войната паднаха маските на всички политически партии, президент и личности които влияеха и манипулираха общественото мнение. Жалкото е, че се оказа болшинството са кремълски марионетки. Бъдещето на България е в партии които се разграничават и отхвърлят зависимостта от Кремъл. Колкото по-рано заявят целите си толкова по-голямо влияние ще имат при следващите избори.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Алито от София

    2 10 Отговор
    Много обвинения срещу Слави и компания, но хайде да изчакаме изборите и тогава да се правим на политици, никога не подценявсйте Слави, както направихте с Бойко, а Бойко Борисов е милиардер
  • 30 Истината-винаги

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Кой ти е":

    Тоя няма никакъв ресторант, всичко което пише е плод на болния мозък на един изтрещял човек. Ама да не го съдим,да не дава Господ
  • 31 Съвет

    1 3 Отговор
    Не съм фен на чалгарите на Слави, но градския Иво Атанасов е такова политическо и човешко недоразумение, че ИТН би трябвало да се радват за дезертьорството му!
  • 32 да и да, и да

    5 0 Отговор
    Вярно е. Много жалко за добрите хора, които подкрепяха и подкрепят все още ИТН.
  • 33 младен иванов

    0 0 Отговор
    Няма независими депутати,всички сте зависими от привилегийте и облагите в това народно събрание.И след като си станал депутат,ти не си независим,а зависим от твоя работодател-българския народ,затова се наричате народни представители,но явно не сте такива,а сте представители на мръсното задкулисие в тази държава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове