Last news in Fakti

25 Юни, 2022 16:42 2 496 32

Стойчо Стойчев: В момента ПП е функция на авторитета на Румен Радев

  • стойчо стойчев-
  • румен радев-
  • пп-
  • функция-
  • авторитет

По думите му острият конфликт на партията с президента ще отнеме от гласовете им

Стойчо Стойчев: В момента ПП е функция на авторитета на Румен Радев - 1
Снимка: NovaNews

"Дали ПП ще съставят ново правителство в този парламент, зависи от това дали ще предложат Петков за премиер. Ако го направят, шансовете му да успее са много малки. Нов кабинет се отдалечава все повече". Това заяви за "Офанзива" политологът доц. Стойчо Стойчев.

Според него самият вот на недоверие беше внесен, за да се спре роенето на групата на ИТН. "Стратегически ход на ГЕРБ, за да спрат изкушаването на депутати от Петков. В момента ПП е функция на авторитета на Румен Радев. Вече нямат неговата подкрепа, а острият конфликт с него ще отнеме много от гласовете за тях", посочи той. И допълни, че Радев ще бъде много по-предпазлив преди да подкрепи нова партия.
По думите му разривът с президента обаче може да доведе нови избиратели при тях. "Това е много проамериканско правителство. ПП да се надяват, че част от гласоподавателите не са се обезверили, заради червените линии на Петков. БСП са най-големият губещ от изцяло машинното гласуване. Нинова е запозната с това и ако искат да имат по-успешно представяне, ще предприемат стъпки към връщане на хартиеното гласуване преди нови избори", смята Стойчев. И уточни, че 60% от пиара на ПП се базира на образа на Пеевски.

"Скоро ГЕРБ ще отпадне от реториката на ПП, Пеевски се превърна в централна фигура в "проклятието на България", обясни той.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    30 7 Отговор
    кратко, точно и ясно - гомньо.
  • 2 Някой

    27 7 Отговор
    И как точно това, че са проамериканско правителство ще доведе нови избиратели при ПП? По - скоро ще е обратното.
  • 3 пешо

    25 2 Отговор
    боклук
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Е мазньоч

    27 3 Отговор
    Вземи влез в някой кенеф и пусни водата , че вониш!
  • 6 До доц.Стойчев

    24 7 Отговор
    Абе доценте ,обясни 15г Ес пенсии геноцид заплати смешни ,обясни де ?Ползата в ЕС каква ни е ?Само на хартийка ли ?

    Коментиран от #21, #28

  • 7 Зрител

    33 3 Отговор
    Стойчев е говореща глава на ГЕРБ. Но защо продължава да получава трибуна извън ПИК?? Много народ напазаруваха ганьовците за тия 12 години, затова.
  • 8 много е прост

    21 3 Отговор
    Много си про.....................ст
  • 9 Болшевик

    19 5 Отговор
    Махнете ДПС-ДС за да тръгне държавата !
  • 10 Вальо Топлото

    18 3 Отговор
    Па Ля Чо.
  • 11 Тоя лъже като

    17 2 Отговор
    дърт римлянин !
  • 12 АНАЛизатор стойчев

    19 2 Отговор
    за бонусите съм тук
  • 13 ЕКСПЕРТ от народа

    13 21 Отговор
    Напротив доскоро авторитета на Румен Радев беше функция на авторитета на ПП, Кирил Петков, Асен Василев ... Но вече не е, защото вече Румен Радев няма авторитет. И никой не може да му върне загубения авторитет, дори и ПП не може да му върне авторитета. По-скоро е обратното, ПП и Кирил Петков губи авторитет, заради това, че миналата година направиха грешката да подкрепят Румен Радев на президентските избори.

    Коментиран от #30

  • 14 Колкото

    13 4 Отговор
    ДБ е функция на авторитета на Румен Радев, толкова и ПП е негова функция. Очевидно е, че и ПП и ДБ са функция на нашите задокеански братя по оръжие.

    Коментиран от #20

  • 15 хихи

    5 2 Отговор
    Чадър Титаник --> Онтарио
  • 16 немил-недраг

    8 12 Отговор
    Точно със скъсването на връзките с ,,ПРЕЗИДЕНТА" и ,,КРЕМЪЛ" ПП ще спечели гласоподаватели. Липсва им малко политически опит, но това ще го набавят в движение. Да спрем с подкрепата на компрометираните прокремълски партии.
  • 17 Долу Кирчо и Кокорчо

    11 8 Отговор
    и щатските подлоги от герб, дпс и дб. Нови избори незабавно.

    Коментиран от #22

  • 18 Доцентче

    13 2 Отговор
    Това нещо май беше онова нещо от Ситняково, показващо среден пръст!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ФФЩ

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Колкото":

    00ДДДДД
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 оня с коня

    0 5 Отговор

    До коментар #17 от "Долу Кирчо и Кокорчо":

    Ама не може така "Долу Кирчо и Кокорчо",щото е МНОГО ПОВЪРХНОСТНО!Необходимо е да издириш и заклеймеш /ако трябва и при бай Ставри да ги пратиш/ ТИЯ КОИТО ГИ ИЗДИГНАХА,че да се налага сега ти да ги сваляш.Защото ако не ги Разкриеш,те ПАК ще издигнат някакви Заместители на въпросните двама!Бързаш необмислено и с призива за "Незабавни" нови избори- Сега ще се раздават Мандати от Президента,те ще се обмислят от Партиите и евентуално ще бъдат приети или върнати,,ако пък не се състави Редовно Правителство ще бъде съставено пък Служебно ат Президента,то ще управлява неизвестно колко/Законът не предвижда срок и ЧАК КАТО ПОДГОТВИ новите избори,те ще се проведат.
  • 23 Какво усуквате

    7 0 Отговор
    Кирил излъга хората, онези които протестираха срещу Бойко. Страх го е за живота му, защо тогава приема да е премиер с идея която не може да изпълни. Така са го учили.
  • 24 Да бе да

    6 4 Отговор
    "Стойчо Стойчев: В момента ПП е функция на авторитета на Румен Радев"

    😁
    И косичката ти е функция на пропагандата с която ни обличал! Рехава , с мириз на рузки партенки

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Да бе да

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Да бе да":

    Обличал да се чете обливаш ( автокорекция )
  • 27 мдда

    6 1 Отговор
    Това което си съчини е функция на работата на мозъка ти, Стойчо!
  • 28 Бай градски

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "До доц.Стойчев":

    За да има по високи пенсии и заплати, трябва да има работеща икономика!! А ТАКАВА НЯМА!

    Коментиран от #32

  • 29 Аре бегай бе

    11 1 Отговор
    На тоя защо изобщо мву давате думата ? Никой не го е еня за него откакто направи онази истерия на улицата, че доколкото си спомням май и комбинация от пръсти прави. какъв авторитет изобщо може да има този след такова поведение? Кой ще му вярва? НИКОЙ. И ТОЙ Е НИКОЙ.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Не ме е страх от мафията

    4 0 Отговор
    Обявете пълномащабна война с мафиотите по всички фронтове на държавността, във всеки град, във всяко село! Това е исторически момент да скъсаме с олигарсите, бизнесмените и политиците от епохата на мутрите с анцузите и ланците! Днес е исторически момент да ги изхвърлим от обществения ни живот веднъж завинаги и да се противопоставим да се спасят и възпроизведат отново!
  • 32 ЕКСПЕРТ от народа

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Бай градски":

    "За да има по високи пенсии и заплати, трябва да има работеща икономика!! А ТАКАВА НЯМА!"

    Не е съвсем вярно, защото освен това трябва да има и СПРАВЕДЛИВА ДАНЪЧНО-ОДИГУРИТЕЛНА СИСТЕМА. Така щото цървуланкивците да плащат общо по-малък процент осигуровки спрямо доходите си от чорбаджиите. Но в момента е обратното. Също трябва да има справедлива и бърза съдебна система. Така щото църволанкото и чорбаджията да са равни пред нея. И чорбаджията да не може да ограбва църволанкото.

    Също така,трябва да има по-справедливи пенсии. Така щото разликата между минимална и максимална пенсия да е най много 2-3 пъти. А не 6 пъти, колкото беше по времето на Бойко Борисов.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол