Last news in Fakti

20 Юни, 2013 09:48 7 423 16

Борисов: Има сценарий да ме убият

  • кснс-
  • скандал-
  • борисов-
  • убийство

БСП, ДПС и Атака умишлено искат да паднат от власт, смята лидерът на ГЕРБ

Борисов: Има сценарий да ме убият - 1
Снимка: БГНЕС

От това, което наблюдавам в страната, стигам до извода, че БСП, ДПС и "Атака" умишлено искат да паднат от власт. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в президентството, след скандала в КСНС.

За тези десет дни - да напомня няколко факта - за една нощ сложиха голям далавераджия за министър, през нощта го махнаха.

Предложиха шеф на ДАНС, който в последните 4 години не е ходил на работа, в предишните 4 години е уволнен, каза Борисов.

След като тези три партии признаха изборите, и в тази криза отново ГЕРБ е първа политическа сила, те казаха, че с ръководството на ГЕРБ трябва да се разправят по нестандартен начин и само г-н Пеевски се бил съгласил да извърши всичко това.

Те са подготвили сценарий - да ме задържат и в ареста да ме убият. Затова Станишев казва - нестандартно, само този човек, с риск за живота си, пое този ангажимент, обясни Бойко Борисов. Той продължи:

Кой ангажимент? Десет дни Орешарски, Местан и Станишев не казват - кой го е предложил. Всички знаем, че такова решение се взима само от Ахмед Доган. Чие име беше цитирано в официално писмо, на централа, за поръчка срещу мен. Това е нестандартно. Моят дядо, когато са го убили, са написали в епикризата, че е починал от червен вятър; цинизмът е, че този червен вятър го е отнесъл. Това са готвили да направят. Затова са тичали при главния прокурор още в петък, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ зави още, че няма да участва на заседанието на КСНС.

Тъй като в Австрия имаме среща на върха, председателите на ЕНП, и ще трябва да отида, както и скандалното поведение на Волен Сидеров не ми дава основание да стоя на този съвет. Аз имам нормално усещане за държавност. Не мога да гледам как вътрешният министър, шефът на ДАНС, се гърчат и слушат как Волен Сидеров разваля консултативния съвет, заяви Бойко Борисов.

Борисов заяви, че ще информира Европейската народна партия за това, което се случва в България и че са искали физическото му отстраняване.

По отношение на протестиращите Борисов призовава за спокойствие.

„Тези, които протестират, да протестират мирно. Да не се поддават на провокации, на мутрите, които от "Атака" изкарват по улиците. На тези, които ги дават по снимките и големи медийни шефове ги насъскват един срещу друг. Призовавам Станишев и Местан малко да се огледат, животът не е само днес и утре. Волен Сидеров ще ги излъже и тях, ще се обърне срещу тях.

Има ли в дневния ред точка за избирателния закон, 97 депутати на ГЕРБ ще са вътре, подчерта Борисов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    3 1 Отговор
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Симеон Тасев

    3 1 Отговор
    ТОЯ СЕ У.РА ТОТАЛНО ВЕЧЕ
  • 4 Marin Marinov

    4 1 Отговор
    Тоя Сидер Воленов е абсолютен смешник и палячо.Вече прекрачва всякакви граници и трябва прокуратурата за да се заеме с него.Онова пълничкото прокурорче да се заеме с тоя б...к,че ман пт клеветите му.
  • 5 Biancko Nero

    3 1 Отговор
    E a danoo
  • 6 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 7

    1 5 Отговор
    На мен лично ми предложиха да ходя да мизерствам на протестите, дават ми 50 лв. Предложи ми познат, хулиган на Левски. Като питах кой плаща той ми вика : Е как кой ? Атака !

    Коментиран от #8

  • 8 pacoran

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от " ":

    Да и на мене ми предложиха за АТАКА но за 40 кинта странно явно 10 остават в организатора
  • 9 Кристияна Иванова

    4 1 Отговор
    И на мен ми предложиха 40 лв , за да протестирам със партия Атака на Болен Долен , но за тази партия и 40 000 лв да ми дават не бих гласувала за този луд човек , които лаеше срещу турците а накрая коалиция със тях . БОЛЕН ДОЛЕН Е ЗА ЛУДНИЦАТА , НЕ ЗА ПАРЛАМЕНТА !!!!!!!!!!!
  • 10 Станимир Христов

    1 1 Отговор
    Този пък си търси внимание.
  • 11 Marin Marinov

    7 1 Отговор
    Според мен Долен Сидероглу Ефенди е за анадола.Да му разцепят ануса от ебане и да го заболи устата от духане.Така ще му дойде акъла ма тоя нещастник и помияр
  • 12 bai hyi

    0 1 Отговор
    От всички герберасти които са се изказали по надолу липсва само сульо

    Коментиран от #16

  • 13 Красо Зелето

    1 0 Отговор
    Защо ли си мисля, че всички управляващи са клоуни, които пред камерата и пред народа, се плюят а сигурно после си бият пет точки, и си пият ракията заедно!
  • 14 Toko

    0 0 Отговор
    Дами и господа,този цирк ще ни излезе доста солено-двама се карат,третия печели,а губи целия народ!!!!!!!!!
  • 15 Нено Пенчев

    0 0 Отговор
    Борбата за власт е борба за пари!Няма какво да се лъжем,че някой искал да ни оправи!Искат да са на власт за да им върви бизнеса,да сложат ръка на всичко,да е....т м...та на малкия и средния бизнес,което вече е факт и да станат монополисти във всички отрасли!Последните родолюбци са Левси,Ботев,Базов,каравелов.......и всички онези дали живота си за българия, и това е доказано,че са давали от тях в името на народа и живота са си дали ,а тези смешници днешните политици ,не да дадът на народа ,а гледат как да му вземат в името на собственото им благо!!!
  • 16 Heinrich

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "bai hyi":

    Бай х.уй ти как разбираш кой от коя партия е .....ти от коя паплач си ..рязани или комунисти или меките китки на Яне щом не си гербер значи си от другите три...Аз съм за Митьо пищова щом ще е цирк да е до края...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове