Last news in Fakti

23 Юли, 2022 19:15 4 147 102

Нинова: Асен Василев е обсъждан за премиер с нашия мандат

  • корнелия нинова-
  • премиер-
  • обсъждане-
  • кандидатура

Предварително е имало замисъл този мандат да не се състои

Нинова: Асен Василев е обсъждан за премиер с нашия мандат - 1
Снимка: БГНЕС

Започвам да мисля, че от „Има такъв народ” изобщо не са имали намерения да участват в съставянето на правителство. Предварително е имало замисъл този мандат да не се състои. ИТН имитираха, има нещо, което ускори тези процеси - приемането на антикорупционния закон и излъчването на Рашков за председател на КПКОНПИ. Асен Василев е обсъждан за премиер с нашия мандат. Това коментира в „Офанзива с Любо Огнянов” председателят на БСП Корнелия Нинова.

Според нея всеки може да говори в партията си каквото реши, а Христо Иванов ѝ се е обадил, за да се извини. "Органите на БСП ще решат дали ще бъде върнат мандатът и ще го обявим във вторник. ИТН ползваха записа на ДБ като повод да напусне преговорите. Христов Иванов им го даде. От яростта, политическото озверяване и агресията на ГЕРБ и ДПС се вижда, че имат истински страх да не се случи борбата с корупцията чрез промяната в КПКОНПИ. Уплашиха се и решиха да дръпнат ИТН. Не сме обсъждали или приемали решения да изчезне името на Рашков от програмата, ИТН я получиха и я върнаха без неговото име", посочи тя. И уточни, че срокът на мандата е повод за нападки към БСП.

"Приветствам усилията на Кирил Петков да търси алтернативи на доставките на газ. Има тревога по отношение на осигуряването му", отбеляза лидерът на БСП. И разкри, че при работещ парламент и КЕВР могат да бъдат решени мерки за справяне с високите цени.

"Едната е за две тарифи - за по-малко потребление за по-бедните хора и по-високото - за тези с басейните и палатите. Ако няма председател, това не може да се реши. Ключов елемент е избор на председател на КЕВР", отбеляза Нинова.

"Миналата година към нас пак имаше призиви, но те бяха да не връщаме мандата. Никой тогава не заплашваше с кръв, ако не се върне мандата. Всички тогава ни молеха да го задържим и не се замисляха за Конституцията. Сега защо е тази разлика? Заради последните 7 месеца. Разбраха, че няма да има прошка за кражби, задкулисие и корупция. Натискът и агресията сега са безпринципни. Свърши времето когато ГЕРБ и ДПС могат да вземат решения в БСП. След изявлението на Трифонов не е коментиран въпросът докога ще държим мандата", заяви вицепремиерът в оставка.

По думите ѝ не са водени разговори ИТН да нямат министри в евентуален нов мандат. "Никой от партньорите не е поставял такова условие. Това, че се върти в разговор на ДБ, не означава, че е вземано решение по този въпрос", категорична бе Нинова. И допълни, че записът на ДБ не е аргумент за оттегляне от преговорите.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 82 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСПимпекс

    121 17 Отговор
    Другарко, връщай мандата до 18ч. в понеделник.

    Коментиран от #59

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 смях

    115 17 Отговор
    Последен валс, сбогом лубима. След разкритията за износ на оръжие не те уважавам. Нещата са ясни - отиваме на избори и ще си носите, заедно с цялото БСП, последствията.
  • 5 Майна

    99 17 Отговор
    Какво мислиш на българите им се изясни ,включвам и себе си ,защото не съм очаквал ,че си толкова ...дребна
    Връщайте мандата, ОБЯСНЕНИЯТА ТИ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ!

    Коментиран от #12

  • 6 НАДЕЖДА ТУКА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ

    85 11 Отговор
    Какъв мандат бе Нинова....
    ..
  • 7 Изпращач

    85 8 Отговор
    Сбогом,сбогом,сбогом казах,щом така си решила тиииии,добрееее.

    Коментиран от #33

  • 8 Пак ще сложат

    60 3 Отговор
    Свой хора. Гяволите. Резила да бъде пълен 😁
  • 9 бай дъ уей

    57 5 Отговор

    До коментар #3 от "Много си жалка":

    Кофти се пада от първо на 4-то място. Сигурно си е ударил главата.
  • 10 Корнелио

    101 10 Отговор
    Не разбра ли, че народа не иска никой от ПП! А вие продължавате да ни ги натрапвате тези идиоти! Само да запазиш удобното столче си готова да затриеш българския народ!

    Коментиран от #18

  • 11 30014

    85 7 Отговор
    Ниновице никой не те иска ните теб ното този с жабешкият поглед, разкарвай се по бързо от хоризонта, то бива некадърност, кражба, лъжи, мошеничество, шарлатанство, но вашето премина всяка граница! Ниновице оръжие за Украйна няма ли да изнасяш или свърши се отиваш си и то май завинаги! Ниновице нещо за инфлацията да споделиш, твоят значителен приност към нея да коментираш, как ограби доходите и спестяванията ни и сега очакваш подкрепа, да ама не, да те няма простата!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 роко

    68 2 Отговор
    Попитали един редови член на БСП:
    - Верни неща ли говори Нинова?
    След кратко мълчание, той казал:
    - Но пък прави пухкави козунаци...
  • 14 мдаа

    79 5 Отговор
    Възмутени сте, защото живеехте с илюзията, че БСП е лява партия. Лява партия беше БКП, БСП се преоблече с нови дрешки и открадна електората и активите на БКП. БСП е създадена от ренегатите в БКП, а такива има навсякъде и във всяка организация, особено в партийните, към които се присламчват всякакви отрепки за постове и пари. От 33 години в България лява партия НЯМА, не знам как по-ясно да ви го демонстрират, че да го разберете. Огледайте се и ни вижте хала, ако имаше истинска и силна лява партия, нямаше да живеем като прошляци, въпреки че работим от сутрин до вечер.
  • 15 пак ли

    80 4 Отговор
    правителството се провали на тема доходи , цени , горива , инфлация, пари от Европа. Финансовия министър вместо да си посипе главата с пепел, че ни ограби и ни натика със заеми , вместо да се скрие в дън гори телилейски , той се гласи за по - висок пост -- щял да управлява държавата. Още ли ? Сега ти ли ще се пробваш ? Та нали и досега бяхте заедно = Киро и Асен , сега Асен и Киро.....къде е разликата.???? Корнелийо, излагаш се .Какво правителство ще правиш? На малцинството ли ? ..СЕРИОЗНО ?
  • 16 име

    64 3 Отговор
    Айде мерси! Посредствен финансист, всеки може да изпълнява чужди нареждания, не е нужно да е точно асанчо. Къде са мерките ви за бизнеса? На първо място е увеличен добива на въглища, а какво се прави от въглища - ток. И какво правим утре ако цената на тока падне - ще се стопи измисления ви ръст на икономиката. Да не говорим че тока и въглищата не разкриват нови работни места, не изнасяме и не потребяваме повече, а просто едни хора стават още по-богати.
  • 17 БСП за Украйна

    72 4 Отговор
    Курнело не се прави на ни баxyp яла, ни баxyp мирисала!
    На всички е ясно, що искаш да крепиш "харвардските" измамници! Аре па все да се няде с няколко стотици милиона покрай оръжейните далаверки, запри се малко!
  • 18 не забравяй

    57 8 Отговор

    До коментар #10 от "Корнелио":

    Народът изгони първо вас. Кого иска и кого не иска ще разберем на есен.
  • 19 Абе

    47 6 Отговор
    до 15 Август ще гледаме циркове!

    Коментиран от #23

  • 20 страшно се е вкопчила във властта

    75 8 Отговор
    Нинова ликвидира БСП . Нинова е човек без капка чест и достойнство . Нали си беше подала оставката ? Какво стана ? Ма трябвало да я одобрат на конгрес , ма нам какво си ! Когато човек е решил да си подаде оставката нищо не може да го спре . Нинова е политически труп но направи така че и БСП е политически труп .
  • 21 Чоко

    52 3 Отговор
    В коя друга европейска държава се отделя такова внимание на политика и политици 24/7?!
  • 22 Безобразнице крадлива

    63 7 Отговор
    Връщай мандата в понеделник!!!
  • 23 Сами си го направихте

    39 5 Отговор

    До коментар #19 от "Абе":

    Сами си ги пожелахте.
  • 24 торбата с лъжите

    68 3 Отговор
    Да я попитам тая бивша вицепремиерка . Какво стана с обещанията които даде . Какво стана с евтините дърва които трябваше да помогнат на бедните да изкарат зимата . Дървената мафия е в еуфория . Цените двойни и тройни .
    А за това че няма да изнасяме оръжие за Украйна ? Как в крайна сметка това оръжие се отзова там ?
  • 25 Жоро

    51 4 Отговор
    БСП няма право да задържа мандата, тя трябва да го върне на президента Радев. Той може да прецени кога Народното събрание (НС) да се разпусне и да спаси ситуацията без да се нарушава Конституцията. Радев може да реши да удължи живота на този парламент, за да се избере нов председател на КЕВР.
  • 26 Драго

    60 2 Отговор
    Пък и нагла, хем лъже, хем другите виновни.
    Корни, пожелавам ти да гледаш парламента, като мене, по телевизора!
  • 27 ЕКСКЛУЗИВНО

    21 31 Отговор
    Ако БСП се обяви за подобряване отношенията с Русия и за провеждане на референдум за Нато , те ще управляват България.

    Коментиран от #29

  • 28 5577

    51 2 Отговор
    Какво правителство. Вие не сте политици. Вие сте изпълнители назначени от засегнатите от Гешев мутри. Без политически принципи искате с цената на всичко включая и благоденствието на българите да оправдаете вложените пари от Божков, Василев, Баневи, Бобокови, Галеви. Миньо Стайков и куп мутри от отсрещната кръчма.

    Коментиран от #54

  • 29 Корна импексова съм

    35 2 Отговор

    До коментар #27 от "ЕКСКЛУЗИВНО":

    Това няма как да се случи. Мустафата ни е дала други директиви.
  • 30 факт

    51 3 Отговор
    има отворено писмо от 70 души бесепари , ти чете ли го ? Призовават те да върнеш мандата и да не правиш повече партията заложник . Ама това не ти изнася ,нали ? Бърка ти сметките ?......И си измий ръцете ,.....има следи от ......барут....и ти личи.....
  • 31 Куха социалистко

    17 2 Отговор
    Разделихте семействата ти онзи другия Тиква. Да горите!
  • 32 Много е жалко

    53 7 Отговор
    Нинова, отново да застанеш на страната на лъжата и мафията! Прав е Слави! Вие нямате чест, нямате достойнство!
  • 33 Сбогом

    29 2 Отговор

    До коментар #7 от "Изпращач":

    Но с добър ден
    да те срещна аз не мога
    как добър ден
    щом не е добър деня.
    Не с добър ден
    да си кажем с тебе сбогом.
    Не с добър ден
    сбогом за последен път
  • 34 аааааааа

    40 3 Отговор
    на кирето намерихте ли му министерски пост
  • 35 7373737272

    42 5 Отговор
    Връщай мандата на президента, че ще затриеш партията заради алчността си към властта.

    Коментиран от #37

  • 36 Биволицата

    35 3 Отговор
    Връщай мандата!
  • 37 Повече,

    14 2 Отговор

    До коментар #35 от "7373737272":

    към парите!
  • 38 глупости

    9 7 Отговор
    Въпросната Нинова си въобръзява че издънките на БКП могат да бъдат контролирани. При условие че държаха своя аватар по бТВ 30 години, естествено е да се очаква че Слави ще иска да играе първа цигулка (като се абстрахираме от факта че не може да свири на цигулка). Все пак той щеше да изчегъртва ГЕРБ. Но БСП твърде дълго си мислеше че издънките ще стоят под сянката на БСП. И с ПП ще е същото.
  • 39 егати алчността

    34 5 Отговор
    С лъжа взехте властта, с ритници ще я дадете. Нинова ще се залости в кабинета и ще трябва да я изнасят с кран.
  • 40 Пич

    38 4 Отговор
    ПП излъгаха пенсионерите с пенсиите , излъгаха учителите , медиците , полицаите и надзирателите със заплатите ! Излъгаха всички на държавна работа !!! А за работещите при робовладелците , наречени бизнесмени , не направиха съвсем нищо !!! Кой ще гласува за ПП ?! Пет - шест хиляди жълтопаветници , рбуващи на чуждестранни работодатели , и няколко впиянчени безработни , плод някой напълно неориентирани копачи на картофи по чужбина !!! Това е резултата !!!
  • 41 соца е корупция

    17 12 Отговор
    Дори простоватия Румен започна да осъзнава че социалистическия реализъм няма човешко лице. Аз разглеждам Румен Радев и тези Умни и Красиви момчета като галеници на съдбата които по таткови причини са преминали последните 30 години дондуркани от бивши и настоящи социалистически величия. Те не са се борили за своето съществуване и това се вижда от хилавите им решения и жалкото представяне. Социализмът е вреден за обществото. Необходимо е нещата в България да се поемат от хора постигнали успехите си благодарение на собствени усилия и правилни решения.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Що не

    26 6 Отговор
    Тва БСП дали ще имат 4 процента на следващите избори нз. Червени и сини заедно за обща кауза на крадене
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Дядо Боби

    13 1 Отговор
    От кого е обсъждан???? Ти за какво си там?????
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Ами,

    25 2 Отговор
    сега ?! Кой ще лапа комисионните от оръжие и неруска газ ?!
  • 48 другарю

    20 4 Отговор
    В сряда ще излезе доклад на временната комисия за проверка на обстоятелствата, довели до спиране на природния газ от Газпром.Корупционните схеми ще ни се видят като бял ден. Едностранното спиране на руския газ не е само от руската страна. Направени са определени действия, в които има сериозна вина Министерството на енергетиката, Министерският съвет, Булгаргаз...... И службите въпреки Рашков са го пратили на Върховна Касационна Прокуратура......ВЪПРЕКИ .....Ти замесена ли си ? А други от твойта групичка ???

    Коментиран от #53

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Въпреки че не харесвам

    5 21 Отговор
    Корни този път е права. Реват всички ритнати от схемите.
  • 51 Да бе да

    20 2 Отговор
    А бе вие чувство за срам и достойнство нямате ли? Имаше една народна поговорка: "Ти го плюеш, то мисли че роса вали". Като сте толкова сигурни във социалната си политика (де да бяхме я видели поне) ами на изборите ще сте първа сила, а не 4-5! Жалко за хората които повярваха във вас. Жалко ...
  • 52 Осъзнаваш ли го ???

    24 3 Отговор
    Как ще предлагаш лице за премиер което каза --- Да го дух@т бедните ???
  • 53 Може и запис

    3 6 Отговор

    До коментар #48 от "другарю":

    Да излезе как ти плащат за да плюеш.
  • 54 Извинявай но

    9 1 Отговор

    До коментар #28 от "5577":

    Къде са им отнетите пари на изброените, или трябваше да преминат едни бизнеси от едни непочтенни ръце в други такива?

    Коментиран от #62

  • 55 Комунист

    23 1 Отговор
    Мъкааа,мъка.Няма да съм повече министър.И няма да мога да крада ,както досега.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 505

    18 1 Отговор
    Нагла св.... Ка, връщай мандата.
  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 2 Отговор
    ВРЪЩАЙ МАНДАТА
    госпожа НИНОВА стига лъжи омайвания манипулирания заблуди повечето НАРОД се СЪБУДИ

    Коментиран от #72

  • 59 12345

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "БСПимпекс":

    Кокорчо вече сам се отказа и върна мандат, ккомунето КУрнела пак ни го предлага, само и само да си ззадържи ддебелия ггъзЪ във властта!
  • 60 Вибратор

    20 3 Отговор
    Връщай мандата веднага бе!
  • 61 Кърлеж

    14 3 Отговор
    Изчезни, стопи се, занемее-какво не разбираш?
  • 62 5577

    13 3 Отговор

    До коментар #54 от "Извинявай но":

    Всичко е ясно като бял ден. Чел ли си приказката за новите дрехи на царя. Царя е гол. Царя е съвсем гол.
  • 63 Ххххх

    9 12 Отговор
    Както винаги точна! Коалицията между десни и леви постигнаха много в социалната политика! Нима забравихте : Безплатни детски градини и учебници ,Повишаване майчинските доходи и пенсиите , увеличение на средствата за отопление на бедните и др. Ето това Герб и ДПС не могат да им простят ,намаляха им кражбите!
  • 64 ууу

    13 5 Отговор
    тая влашка циганка иска управлява нашата България ? НЯМА ДА СТАНЕ !!!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 пьешу

    13 2 Отговор
    тая продължава да рови дъното!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Да добавим за да се знае

    11 4 Отговор

    До коментар #65 от "До к.10":

    ОПГ ДБ и ОПГ ПП, слуги на мафията, проекти на кръга капитал и САЩ! Америка за България спонсорира гладкомозъчни глупаци, за лъжи! Вън мафията ПП и ДБ, продаващи България и лъжещи като коренни жители на гетата! Вън тази смет!
  • 69 Перо

    16 5 Отговор
    Браво на Слави! Сложи точка на некадърните олигофрени,жадни за власт!
  • 70 Хи хи хи !

    15 4 Отговор
    ИНПЕКСА да не си мечтае повече за власт ! Стига й толкова да краде , Лорер със жена си си напълниха джобовете ......Кирчо и той уреди Лена ......какво искат повече от живота ??????
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Нинова.

    7 3 Отговор

    До коментар #58 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ние комунистите никога не връщаме това което ни се даде......или това което вземем !!!!!!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Мнение

    4 5 Отговор
    ГЕРБ са шпиони, техни хора са оставили включени микрофоните, за да подслушват и да произведат скандал, за да няма коалиция и те да се върнат на власт.
  • 77 Мдаа

    4 7 Отговор
    ГЕРБ мечтаят отново за власт. Затова записаха и първи огласиха записа в нета. Мръсни и подли номера. Затова ПП си прави срещите в МОЛ-ове и апартаминти, за да няма "бръмбари" и включени микрофони.

    Коментиран от #83

  • 78 🇧🇬🇷🇺

    8 2 Отговор
    От каде тази алчност и наглост
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Курнела

    10 2 Отговор
    Съсипа БСП
  • 81 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    8 1 Отговор
    тая е една нищо и никаква председателка на умираща партия, на нея мандат не е връчван! връчен е на парламентарна група представляваща коалиция с председател севлиевски!!!
  • 82 Серж

    0 1 Отговор
    Така е като Нинова и БСП не са и помислили да привличат в кабинета красавици като Николета Лозанова които ни прославиха по света и плейметите.
  • 83 Глупави опорки

    5 2 Отговор

    До коментар #77 от "Мдаа":

    Като всичките лъжи на простокиро де! Иначе тук запис нямаше! Излъчваше се директно в ефир!
  • 84 Ега ти

    6 2 Отговор
    Коалицията отбор крадци и продажници
  • 85 Севда

    4 1 Отговор
    Можеха наистина да направят Николета външен министър да измие веднъж за винаги лицето на България.Такива грозотии за министри не ги ли е срам такива като Нинова?
    Имаме такива красавици по света ,а и мъжете се радват
  • 86 астор

    2 2 Отговор
    остаква, сифилистична Сърнели! Върви на село да затваряш компоти!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Само питам ...

    4 3 Отговор
    Това значи ли ,че на предстоящи избори ако гласувам за БСП ще получа нова порция "Продължавааме промяната" ??? Явно трябва да пробвам с Възраждане , те поне правят това което говорят , а не голи обещания...

    Коментиран от #90

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Не се

    2 2 Отговор
    занимавайте повече със СЛАВИ-пръдлето,който е слугинаж на ДОГАН-орлето и др.ОРЛИН АЛЕКСИЕВ.Милиционерските скечове на чалгарите минаха всякакви граници,игричките им в 3 парламента бяха против промяната и корупцията.Така,че ЧАО ЗАВИНАГИ.
  • 92 До ком.68

    2 1 Отговор
    Най-големите ОПГ-та са ГЕРБ И ДПС,за ГИНЕС. Схемаджии,рекетьори ,наркопл.... начело с банкянския чакал спец по мръсни и долни номера.
  • 93 М3 голд

    3 0 Отговор
    Корнелия Нинова, Изигра си ролята, разби БСП, изпълни американските искания, вкара държавата във война срещу Русия, бетонира синчето...Отивай си завинаги от политиката. Утре ще е късно. Имай страх от Господ. Спомни си за Ж. Желев - Господ го наказа. Ти какво още чакаш и искаш.
  • 94 М3 голд

    2 0 Отговор
    Може ли да издигаш за премиер човека, заради чиято дейност падна правителството. Който работи срещу интересите обикновения българин, чиято програма противоречи на тази на твоята партия. Партия, която превзе тактически и си я присвои. Няма такава наглост, след Б. Борисов, разбира се.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 КИРО ЖЪРТЪ

    0 1 Отговор
    ЧЕ. ПОЛИТИКАТА Е. НАЙ. ГОЛЯМАТА. КА Е. ТАКА НО
    ПЪК СЛАВИ. И. НЕГОВОТО ИТН
    СА. СИ. ЧИСТА. ПРОБА ПЛАТЕНИ КУВАИИ.
  • 98 М3 голд

    3 0 Отговор

    До коментар #95 от "Гост":

    Прав си в първата част на изложението. Но след това си кон с капаци и интерес за себе си. Какво щели да кажат на запад. И сме 100 години назад. Ами станахме. Бяхме много напред. Много! И ни сринаха до това положение.
    Напиши в YouTube "ДЗУ" и виж какво бяхме. Защото по написаното си мисля, че си на не повече от 30
  • 99 цялата политическа менажерия е брак

    1 0 Отговор
    Всичко разбирам , само едно не мога да разбера , какъв политически Франкенщайн ви е в главите съшит от ПП , ДБ , БСП и ИТН , очевидна е несъвместимостта в един организъм от взаимно антагонистични органи , каква обща политика ще правите с взаимно противоречащите си " ориентации " , да оставим обстоятелството , че тия от ПП са абсолютни авантюристи и работещи на интересите на САЩ и подопечните им от Брюксел , а ИТН са някакви атентатори в политиката , за БСП няма да коментирам , само вземете първо си оправете вътрешните раздори в партията и не ги представяйте като форма на демократимност , не е демократичност , а лидерски дефицит .
  • 100 егати

    1 0 Отговор
    Ей алчна червена лелка.Само и само да участва в чупенето на баницата ще преви челна стойка и на един пръст.
  • 101 СВЪРШИ И ТВОЙТО ВИЦЕПРЕМИЕРСТВАНЕ

    2 0 Отговор
    ТОВА БЕШЕ ТВОЯТА ЛЕБЕДОВА ПЕСЕН ДРУГАРКО ИМПЕКСОВА !СЪЩАТА СИ КАТО БОЙКО И КИРО !
  • 102 Октай: Няма да има правителство !

    2 0 Отговор
    Октай: Няма да има правителство Октай: Няма да има правителство Октай: Няма да има правителство Октай: Няма да има правителствоОктай: Няма да има правителство Октай: Няма да има правителствоОктай: Няма да има правителство Октай: Няма да има правителствоОктай: Няма да има правителство Октай: Няма да има правителствоОктай: Няма да има правителство Октай: Няма да има правителствоОктай: Няма да има правителство Октай: Няма да има правителство Октай: Няма да има правителство Октай: Няма да има правителство
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове