Last news in Fakti

6 Август, 2022 15:34 7 136 141

Белобрадова: Румен Радев винаги е защитавал руските интереси

  • елисавета белобрадова-
  • румен радев-
  • руски интереси

Ако не съумяваме да помним - нека си записваме с бележки на гардероба, призова тя

Белобрадова: Румен Радев винаги е защитавал руските интереси - 1
Снимка: БГНЕС

Нека отново си кажем нещата, които миналата година звучаха така непопулярно, защото господин Румен Радев изглеждаше толкова мъдър и мил и викаше “С вас съм” и младите хора викаха “Браво” и беше голямо въодушевление. Това написа във фейсбук Елисавета Белобрадова от "Демократична България".

Ето какво още коментира тя:

Осем месеца по-късно да припомним, без да казваме “казах ли ви”.

Господин Румен Радев винаги е защитавал руските интереси в България. Ако съумеете да си спомните основните му действия като президент от първия му мандат, ще се уверите, че е така.

Но то това е най-голямата трудност - да помним. Ако не съумяваме да помним - нека си записваме с бележки на гардероба.

Последните две години господин Радев имаше една голяма цел - да управлява чрез поредица от служебни правителства и тази амбиция ще продължава да дестабилизира силно политическата обстановка.

Всичко това нямаше да е чак такъв проблем, ако Румен Радев беше на политическата сцена наравно с всички останали лидери на партии, та да можем да го посочим като равноправен участник в тази надпревара.

Най-силният инструмент на Румен Радев е в неговата привидност. Огромната му амбиция, прикрита зад думите “обединител”, “национална отговорност”.

Облечен в костюм на президент, той се държи като политически лидер.

Той не влиза в устите на хората с оцветяването си. Не се начеват разговори “А вие защо се коалирахте с…”, когато се чуе неговото име. Създава политически проекти и после ги денонсира с плътен, модулиран глас, за да начене нови.

Мирчев: Заради хората на протеста сме длъжни ДБ, ПП, и всички граждански организации да предложим единен политически субект

Използва мънички вратички в Конституцията, които служат само за закрепване на положението между два парламента, за да води активни политики и да атакува политически сили.

Превърна президентската власт в партийна сила, денонсирайки духа на Конституцията.

Това е най-големият проблем.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 118 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ама

    65 15 Отговор
    разбира се - с думи и действия ! И така ще бъде винаги !

    Коментиран от #106

  • 2 а ти

    154 48 Отговор
    кои интереси защитаваш ма шафрантийо,на лгтб обнощста дето е ръководена от черниллите в сащинатите щати а

    Коментиран от #9

  • 3 Белобрадова

    109 27 Отговор
    Побеля ми брадата от яд!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Чоко

    124 24 Отговор
    Начинът, по който тези хора се държаха, решенията, които взимаха, бяха тотално отрицание на нормалността. И дори няма значение дали са действали така от глупост или за да угодят на новия Голям брат. Пък и това няма особено значение. По-важното е, че всички ние сега ще плащаме за безумията на една партия, която ни се кълнеше, че за няколко месеца ще изкорени корупцията и ще ни направи богати и щастливи.Първата и основна задача на служебния кабинет е да върне нормалността в управлението на страната. Това най-вече означава на важните позиции в държавата да бъдат назначавани хора с опит и професионални умения, а не както през последните седем месеца – любовници, шуренайки и балдъзи. И ако се установи, че подобни лица не разбират от работата, която им се налага да вършат, те трябва да бъдат отстранени. И, не, това не е „реваншизъм“, не е „връщане на ГЕРБ във властта“. Това е възстановяване на нормалността. За огромно съжаление през последната половин година на важни позиции в управлението бяха назначени хора некомпетентни, неспособни и нежелаещи да научат нещо ново. Да, те нямаха желание да учат, защото смятаха, че всичко си знаят. Бяха убедени, че е достатъчно да изкрещиш „Долу ГЕРБ!“ и/или „Долу Путин!“, за да станеш министър или най-малкото директор на дирекция в някое министерство. Е, наличието на снимчица от някоя харвардска морава също беше голям бонус, способен да даде така необходимия тласък в кариерното развитие.

    Коментиран от #48, #108

  • 6 Само ти липсваше днес

    123 23 Отговор
    Сите продажници и марионетки на прокопиев и америка за България се изредихте по медиите с "титаниеви мисли" и простотии! Но факт! И за тях излязоха да блеят пред Президентството! 😃
  • 7 Защитавал е Български интереси

    114 26 Отговор
    И затова и сме гласували.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Браво

    69 21 Отговор
    На Радев каза черногледова
  • 11 Хаха

    79 21 Отговор
    И тая е проста мисирка натовски генерал влизал в най секретните бази на нато,привикан от херо в посолството след което вдигна юмручето бил защитавал руските интереси само в бг има орица с нищо в главата който могат да повярват на това. ТЕЗИ ДНИ МИ Е МНОГО СМЯХХ
  • 12 Жоко

    102 15 Отговор
    А освен че бяха обидно некомпетентни, повечето от тези хора от ПП и ДъБъ не спряха да лъжат по време на цялото си пребиваване във властта. Спомняте ли си онази жена, назначена на важна позиция в МС, която каза, че сме щели да получаваме четири пъти по евтин газ от руския? Чудесно изказване, стига да не беше малкото уточнение, че няма нищо общо с действителността. Ами приказката за седемте танкера, които всеки момент щели да ни залеят с природен газ, разказвана вдъхновено от вече бившия, за щастие, премиер? Оказа се, че въпросните „летящи холандци“, тоест танкери, са само три до края на годината и никой и понятие си няма нито къде ще акостират, нито как толкова желаното им съдържание ще стигне до България.Подобни лица не бива да управляват повече България. Вярно е, че всеки народ си заслужава управниците, но аз отказвам да повярвам, че ние сме чак толкова глупави като народ и не сме в състояние да излъчим по-смислени хора да ни управляват.
  • 13 ТаУмВзе

    58 15 Отговор
    Слугинаж на козяк, Защитава Руски интереси като монтира кирелацията Незаконно? Соросоидчето да си пир е хапчетата, че е за Смех кашмера.
  • 14 Щъркела

    81 12 Отговор
    Те управляваха така, все едно България е воюваща страна. Това отново е лъжа. Защото България не воюва. И това трябва ясно да бъде казвано. Нито сме нападали някого, нито някой ни е нападал. Така че не бива да се държим като бесни фенове на някоя от воюващите страни. Някои от доскоро управляващите ни се държаха точно така. А това е опасно и глупаво. Няма по-ужасяваща смес от некомпетентност и войнолюбие. Да, има такива хора. Само че мястото им е в кварталната кръчма, а не в Министерския съвет. Нищо добро не ни чака, ако подобни лица отново попаднат в управлението.

    Коментиран от #25

  • 15 Кочо

    28 27 Отговор
    Повдигни ги малко, ма, како! Иначе си тотално права!
  • 16 3.14К

    79 14 Отговор
    Никой не бръсне Белобрадова заради слугинското и поведение към Америка за България.
  • 17 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    44 11 Отговор
    Тази, ако може да обясни как точно Президентът може да състави Служебно правителство при работещ кабинет, ще повярвам че може да разбере кога си е област обувките на грешния крак ‼️‼️‼️

    Коментиран от #18

  • 18 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 4 Отговор

    До коментар #17 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    ОБУЛА
    /изв/
  • 19 Агата Кристи

    50 12 Отговор
    На тая пък кога и побеле брадата...?
    Та оня ден ги свалиха от власт ...

    Коментиран от #26

  • 20 Елза

    54 13 Отговор
    Странна жена, странно поведение, странни идеи. От гениалността до лудостта има само една крачка. Мисля, че крачката към гениалността не е направена.
  • 21 СЛОНА

    41 20 Отговор
    ЩЕ ГО УСЕТИШ КАТО ЛИТНЕ ЕВРОТО В КОФИТЕ ЗА ПОМИЯ!!!
    ТАКИВА КАТО ТЕБ НИ ВКАРАХА БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ В ЕС И НАТО!!! ..... ?
    ПАК ЩЕ СВИРИ ДУХОВА МУЗИКА И ЩЕ ИМА НАЦОИНАЛИЗАЦИЯ САМО И САМО ДА СЕ РАЗПАДНЕ ЕС
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Пешо

    28 56 Отговор
    Така е.И Трифонов ни излъга.Сега и Радев.С дигнат юмрук уж срещу мафията.Абе Руменов....Абе глави умна.Не разбра ли че корупцията иде от Русия.Петков го каза ясно. и нейните шпиони и калинки на висши постове..Това е БГ мафията .Това е нашенски модел за корупция и мафия.Реабелитираш ли руските шпиони, ти ставаш част от мафията
  • 25 Кочо

    21 35 Отговор

    До коментар #14 от "Щъркела":

    Много радио слушаш! Посочи поне кого цитираш и дали получавате диплянки с пропагандни материали от Централата на мафията! За обитателите - едно към едно - БНР, днес, Петър Волгин! Забележете! Когато не е гузен и убеден в това, което пропагандира, Волгин дава думата на слушателите! Днес не отвори телефоните! Що така бе, обективни журналистино, Волгине? За да не ти припомни оня слушател, как цвилехте с госта си в студиото и се подигравахте на Байдън, като каза, че до дни Путин ще напада! След това мълча като плъх в трици!

    Коментиран от #32

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 гост

    51 13 Отговор
    ДБ винаги са защитавали интересите на този който им плаща !
  • 28 Красимир Петров

    24 46 Отговор
    Радев е Кремълски продажник
  • 29 Българка

    9 36 Отговор
    "Мирчев: Заради хората на протеста сме длъжни ДБ, ПП, и всички граждански организации да предложим единен политически субект" Това е вярната формула,с изключение на Възраждане, които са групиривка-разрушител на всичко, за да бъдат представени всички граждани, които се опълчиха срещу беззаконието и корупцията, за свалянето и разследванетио на Гешев. Всичко друго е тяснопшартийни интереси
  • 30 Пешо

    26 29 Отговор
    Само да напомня, че ДБ официално коленичеха прд Радев и гласуваха за него вместо за собствения си кандидат, дори, когато наруши Конституцията. Реално Радев не се е променил, все така е алчен, лъжлив тарикат и избор на Решетников, разликата е, че вече не иска да управлява заедно с ДБ и Прокопи.

    Коментиран от #45, #49

  • 31 сирене

    32 10 Отговор
    още платени приказки на някакви незнайни умуве.. Дебела България доказаха каква стока са.. не стаат, ЗАКРИВАЙ!
  • 32 Кики

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "Кочо":

    Ами, да слушаме заедно! :)
  • 33 Черната брада

    42 12 Отговор
    към Белобрадова - А ти ще декларираш ли, че ще се къпеш един път месечно през лятото и два пъти през зимата - в началото и в края ѝ?
  • 34 пьешу

    40 20 Отговор
    тая "хубавица" никога няма да стопли, че не руските, а интересите на територията защитава г-н радев. а интересите на територията не са тъждествени с интересите на краваристан, които пък защитава "красавицата". простичко е.
  • 35 12340

    17 12 Отговор
    Господин Румен Радев винаги е защитавал руските интереси в България. Ако съумеете да си спомните основните му действия като президент от първия му мандат, ще се уверите, че е така.

    Но то това е най-голямата трудност - да помним. Ако не съумяваме да помним - нека си записваме с бележки на гардероба......
    ......ЛОГОРЕЯ !
  • 36 Българка

    23 40 Отговор
    В момента съжелявам, че съм гласувала за Радев. Руските иинтереси не са равни на българските. Напротие преобладаващщо те ни поставят в зависимост, на киленне пред "гисподаря", а цената я плащаме всички българи

    Коментиран от #46, #96

  • 37 Чудно ми е...

    19 7 Отговор
    Млада ми се вижда, толкова рано да и е побеле а "брадата", а и да го афишира с име ...
  • 38 Какви огромни бозки

    17 7 Отговор
    Има Бялата брада.
  • 39 ХХХ

    7 10 Отговор
    Минаваме към Русия, това го казват хора българи живяли, работили в Германия, а децата им завършили там. А и герб са го казвали, че Бг се връща към Русия, преди 2 години. Отвън имат думата, а може и към САЩ, но по точно завой към Турция. Града ни е в Турско вече. Съседният град и той турски, само, че още говорят техните турци на български и турски, по европейци са, а ту българи турци и сие шалвархора. Щом искате Америка, ето ви либерал дпс Туркие Карадайъ. Спокойно.
  • 40 минувач

    16 4 Отговор
    А бялата брада зачита само фащ
  • 41 Зззз

    33 10 Отговор
    А българите видяха докъде ги докараха тази шепа вресльовци, които защитават краварските интереси. Те оядени, народа гол и бос.
  • 42 Белобрадова:

    17 7 Отговор
    да си гледа белата брада а не да плещи общи приказки
  • 43 Урюрвкос

    19 10 Отговор
    за руските интереси няма нищо в статията но те са мотото с което тръгват всякакви популистки небивалици
  • 44 Агата Кристи

    6 6 Отговор

    До коментар #26 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Да баеш е едно,
    А да разтриваш друго ...
    Млад си, недей да баеш...

    Коментиран от #56

  • 45 Пешо

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Пешо":

    Е ....ти откри Америка бе Адаш
  • 46 пьешу

    12 4 Отговор

    До коментар #36 от "Българка":

    ти? за генерал радев? чини ми се, че послъгваш като дърт индором. ве, направо си лъжеш най-цезпардонно, това е.

    Коментиран от #52

  • 47 Радев го знам...

    16 6 Отговор
    ...,но коя бе тая...Белобрадова,хич не мога да вдяна...!
  • 48 А бе човек...?!

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Чоко":

    По-накратко не може ли...?!Започнах да те чета и на третото изречение се отказах...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 1234

    13 4 Отговор
    От западните медии някой си се изказва за правата на ромите или циганите. Гн западняк, западняци, какво им бе зле при Живков, всипки учеха, бяха облечени, не гладни. Всичко е така не само с ромите, а и с българите след 1989 ударени от комунистите на бкп, от бързите бандитски приватизации и кражби, забравиха за ромите и българите. Което бе при живков, днес е в Западните държави. Идват от разни институции западни и ходят по къщите на българските роми и ги карат да ходят на детски градини, училище, карат колела, а тати носи пари, кой с дроги кой има салони за фризьор, кой в титан фирми и не искат в България. Обърнете се западни служители и политици към българските депутати и дпс за ромите, оставени на произвола някои на съдбата. Може да са единици, но стигат за всички роми, по цял ден викат, буйстват, и децата им малки ги държат в една стая на квартира до 2 часа през нощта. Всеки мълчи от работещите, санън да не ги уволнят от работа. А правата на живеещите под тях българи, или тях не ни еня. Монетата има две страни. Има европейски български градове, за тях не става дума. Много са възпитани. Живков им построи квартал и учат за бели престилки. И младите у нашият град, ичат в икономическият техникум. А къде са правата на българина. Отговор не желаем.
  • 52 А бре Пьешо!

    4 2 Отговор

    До коментар #46 от "пьешу":

    Искам да ти разбера мисълта!НО!Какво е това- ,,дърт индором" и ,,най-цезпардонно "...?!?!
  • 53 ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ , ДБ И

    12 4 Отговор
    ДЕБ"ИЛИ ВСЕ ЕДНО И СЪЩО ЩЕ ДА Е МАЙ НА 100% .........
  • 54 Цалата мафия зад ПП и ДБ

    23 6 Отговор
    на амбразурата с вменяване на лъжи и пропаганда срещу Радев! Също като срещу ИТН! Всеки който им пречи да усвоят държавата, в полза на прокопиев, кръга капитал и интересите на САЩ, е подложен на медийна пропаганда от лъжи и простотия!
  • 55 Пешо

    10 2 Отговор
    Оставете коментарите с истинските им имена.Зсщото няма приятна истина.Грозна и отблъскваща е истината.Днешните политици са такива , но защо им го спестявате.Поета или разказвача не може да му казвате какво да пише Иначе е пак комунизъм.Каква е разликата от тогава и сега .Ако слушаме ,,Свободна Европа".
  • 56 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 1 Отговор

    До коментар #44 от "Агата Кристи":

    Благодаря, но ти май не си от тука, щом ме имаш за млад 😉😉😉

    Коментиран от #59

  • 57 БАЙРАКТАРА НА РАДЕВ НАБЛЮДАВА БОКО ,

    12 3 Отговор
    РИСТО И ТАНАС ДА НЕ ШАВАТ КЪДЕТО НЕ ИМ Е РАБОТА !
  • 58 Пешо

    8 18 Отговор
    Това е свободно мнение Не е приятно.Но не е и отблъскващо ...Румен Радев наистина беше обединителна фигура срещу мафията Но така ли и нещо не му достигна да разбере , че БГ мафията и корупцията има корени в руското влияние и агентури Да .Така е България не се раздели със своите агенту

    Коментиран от #60

  • 59 Агата Кристи

    7 3 Отговор

    До коментар #56 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Само воловете на дедите ни са стари, ние сме "ВИНАГИ ГОТОВ" - пионерчета...

    Коментиран от #70

  • 60 Пешо

    5 10 Отговор

    До коментар #58 от "Пешо":

    Корупцията минава през знакови фигури и имена.Но всичките те с малки изключение са със КГБ адрес ....Така е.Има правило ..,,развращавай и владей"....Но това не е американска измислица.Всеки злодей така мисли и действа

    Коментиран от #67

  • 61 Гражданин

    7 3 Отговор
    Стягайте куфарите и ходете на запад. Там се иска работа, а тук сте на хранилка още комунистическата бюрокрация на дс кгб. И слушате към къде ще завие Бг и до вчера бкп бяхте с герб и когато нещо за автентичните анти.. Това не вярно бкпгерб номенклатурата директора. По същият начин си присвоихте с измислен конкурс земя евтина, не бе ли същото по живково. Никога не бихте дали нещо дребно на хора анти, или казано от вас фашаги. ДБ са деца на ДС, ПП деца на ДС, Костов е учил по времето на соца, днес е на 73 години, р. 1949. Успикойте топките и към къде ни поведе отвън, натам и ние.. Евровазия ще да е.
  • 62 Антикумунис

    9 13 Отговор
    ФАТМАКА ДА СИ ВДИГА ГЪЛЪБИТЕ!
  • 63 Хахаха

    12 2 Отговор
    Българските интереси са да плащаме най-малко за вносни продукти !!!!! Няма значение откъде са
  • 64 ха ха

    19 3 Отговор
    а какво е желанието на хората от вчерашния протест ? да се доставя газ през техните фирми ? макар и на тройни цени , което пък влече супер инфлация за всяка стока , това в интереса на какъв % от българите е ? на 0,0001 или на 0,0002 , ако госпожата дари 3 нейни заплати за да може 20 български семейства да си осигурят отоплението през зимата ще я поздравя но остават още 2 000 000 семейства , за тях какво ?
  • 65 незнайко

    17 5 Отговор
    Елисавета Белобрадова е типичния индивид от новото 1989 годишно поколение ! Била е на 12 -13 години тинейджър а дотогава не е мислила за нищо освем да учи !!! След тази дата мозъкът и вече се промива и резултата е налице !!!
  • 66 Васил

    12 18 Отговор
    Фатмака Радев да си бега в Москва не искам да сме крепостни селяни в Рашистка губерния.
  • 67 Пешо

    6 14 Отговор

    До коментар #60 от "Пешо":

    За това и изгонването и късане на връзките към Москва е една необходима и на първо място стъпка към овладяване на корупционните практики в БГ.Дали се казва Борисоф .Дали Доган пром.Дали Горанов Това са следствията Снимките от спалнята на Борисоф кой засне Аз ли?
  • 68 Илиев

    12 18 Отговор
    Имам съсед, който заедно с Радев е учил за льотчик. Това са хора с промити мозъци. Беше дошъл в къщи и когато говореше за професията си, постоянно споменаваше ,, братята,, това, ,,братята,, онова. Чак по някое време се усетих, че под ,,братята,, разбира москувлиите. Това са генетично повредени хора. И пет курса в НАТО да завърши, все тая ...

    Коментиран от #69, #71, #73, #118

  • 69 морков

    7 2 Отговор

    До коментар #68 от "Илиев":

    щото вие сектантите как си викате ?

    Коментиран от #126

  • 70 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 2 Отговор

    До коментар #59 от "Агата Кристи":

    Вдигна ми настроението
    👍👍👍👍👍👍👍
    🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂
    Хубав и успешен ден и на ТЕБ ‼️‼️

    Коментиран от #133

  • 71 Пешо

    5 1 Отговор

    До коментар #68 от "Илиев":

    Ами тя простотията води до промиване.Просветения може ли излъга.Ограничаващ се да чуе истината.
  • 72 Дъщерята на Дядо Мраз

    15 2 Отговор
    да си наляга парцалите и да се примири, че няма да позволим соросоиди да ни определят дневния ред и да налагат зорлем на българския народ купите евроатл. ценности.
  • 73 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 8 Отговор

    До коментар #68 от "Илиев":

    Чак по някое време се усетих, че под ,,братята,, разбира москувлиите🤔🤔🤔🤔
    А ти помощно училище си завършил ❓❗❓❗
  • 74 сноу

    11 5 Отговор
    От коя страна му е бяла брадата на това подложено плямпало..
  • 75 насерт

    13 5 Отговор
    Ти ма соростутка, чии интереси защитаваш? Само като прочетем че си от Дай България и веднага се сещаме че си на къса каишка от козяк. Та точно вие ли отпадъци дето продадохте българите, точно вие ли ще ни четете морал и ще казвате кои какъв е? Безсрамници. И за плашило не ставаш.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Хаджи Марко

    10 11 Отговор
    Президентът доказа, че защитава интересите на държава, която по определението на Жельо Желев в книгата Фашизмът е фашистка държава. Президентът доказа, че Газпром му е по-мил от българските интереси, защото Петков осигури диверсификация, а той полага усилия да я отмени.. Президентът мрази хората, защото парите на Газпром отиват за убийство на жени и деца. Това е положението, обидно е да имаш гакъв президент.
  • 78 !!!?

    9 3 Отговор
    Радев: "С вас съм" !!!?

  • 79 Катъра на хана

    6 8 Отговор
    Сега нали пеят с ББ една и съща песен .след изборите пак ще вдига юмрука,ама вече никой няма да му вярва .и ще се завърнат някои на бял кон. Не се знае после дали Каскета пак няма да му прати някой да го тарашат .и да стане пак за резил хахаха
  • 80 Аргатин

    17 7 Отговор
    ДБ и ПП се добраха до властта благодарение на Радев, доведоха държавата до икономическа катастрофа и сега воят от яд. Тъкмо си нагласиха схемите за крадене, пък удариха - греда :))
  • 81 Фатмакоф

    12 7 Отговор
    Украйна е Руска, просто си връщаме заграбеното ....................
  • 82 ЧЕРНОБРАДОВ

    8 1 Отговор
    А има ли някой да защитава българските интереси. Преди бяха комунисти и други. Сега едни с американци, други с руснаци. Е така се управлява глупав народ. Разделяй и владей.
  • 83 БЕЛОБРАДОВА ЛИ Е ПО УМНА ИЛИ ИСТИНСКИЯ

    11 5 Отговор
    ГЕНЕРАЛ ?
  • 84 123

    14 4 Отговор
    ДБ продажни джендъри
  • 85 Шкубака

    11 3 Отговор
    И тва требва да ми дреме. Вие с вашите американски интереси едва не съсипахте държавата. Сега гледам почна да пада газта. Много ли ви е яд, много безмислена информация
  • 86 сбъркано човечество та побъркано

    8 4 Отговор
    Абе чукундурен , освен руски и американски нещо друго знаете ли ?
  • 87 Боку Педофилина

    11 3 Отговор
    Баба Мустафа да отпусне един транш за сутиени за мърлата!!!
  • 88 Хм Хм

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Така ,като те гледам май си на туба бензин от София.
  • 89 оня с коня

    8 11 Отговор
    Да оставим настрана Коментарите в ЩО ЗА СУБЕКТ се превърна Радев- Безкрайно много бяха и излишно губене на време са.Затова и да се обърнем с Лице към Полит. Реалност в България и да уточним КОЙ поддържа Радев.Както е известно зад всяка Партия в НС стои една доста внушителна Диаспора от населението,затова и да погледнем отношението на тия Партии към Президента:1/БСП - от Буйна Екзалтация в предлагането и избирането на Кандидата им- до безкрайно Озлобление в момента от Поредицата Предателства спрямо Партията,мнението по въпроса на лидера нинова,Калоян методиев и редица Висши функционери от ИБ на БСП е категорично.2/ДБ - ПРОТИВ . 3/ПП - Плътно Против. 4/ГЕРБ - ПРОТИВ и с 2-те ръце.5/ДПС - просто не могат да го гледат.Остава Слави и ИТН и Възраждане,които май внямат стабилна ориентация по въпроса.Затова и Е НАЛЕЖАЩО оше в първите дни да следващото НС като Точка Първа да бъде поставен въпросът за задвижване Процедура по ИМПИЙЧМЪНТ на Радев поради цялостната му ПНротиводържавна Политика в Угода на Чужди интереси и Всяване на Разцепление сред Населението на Държавата.

    Коментиран от #100

  • 90 козяшка смет

    11 5 Отговор
    Ристьо ако беше женско щеше да роди поне десет американски негърчета , толкова им се пyпu на афроамериканците.
  • 91 руските интереси

    15 8 Отговор
    "Румен Радев винаги е защитавал руските интереси в България..."?
    Някои амеби не могат да мислят, няма с какво.
    А дали Зеленият сертификат зимата беше пак руски интерес? И ако не, чии беше?
    Радев май каза: "От ЕС ни принудиха да го въведем, иначе трябвало да се затвори страната!"
    Значи и ЕС работи за "руски интереси"?
  • 92 я2354

    12 6 Отговор
    от чий пол е туй нещу
  • 93 Мнение

    11 11 Отговор
    Защитавал е винаги българските интереси,а не руските.Колко й платиха на тази клевети да разпространява е въпроса в случая...
  • 94 КОНТРАТА

    12 4 Отговор
    Бе те нещо защитниците на американските интереси ни принесоха инфлация и 100% по скъпа газ. При руския Газпром метана беше 1.3 лв за кг, а при американския втечнен между 4.7 - 5.5 лв на ОМV за кг метан!
  • 95 Българка

    11 8 Отговор
    Алооо платените американски проксита , дето нае се къпите и смърдите да млъквате , вече поемайте към терминала и изчезвайте при памперса

    Коментиран от #104

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Професора

    12 5 Отговор
    Елисавета Козяшкина взима ли от грантове над 800 000 долара дадени на Христо Иванов от НПО,, Америка за България " и над 400 хил долара за Антоанета Цонева дедени пари за последните 2 години.
  • 98 Кавендиш

    7 7 Отговор
    Руския газ не мирише на инфолация, а говедарския втечнен ще те удуши от миризма на инфлация.
  • 99 Киро

    6 2 Отговор
    Само един до сега назова истинските виновници за състоянието на държавата.
    Само един има топки да им се опълчи на 4-мата.
  • 100 Аргатин

    4 2 Отговор

    До коментар #89 от "оня с коня":

    Аман от неграмотници.
  • 101 Улица Сезам

    8 3 Отговор
    И Белобрадка има фондация която получава пари от Отворено общество и Америка за България. Зад разни финдации се крият лобистите на американски интереси, но не български интереси. Около 200 души са които за 2 години са взели общо 29 милиона долара спонсорство.
  • 102 Чорапа

    1 2 Отговор
    И секретарката от БНТ ще бъдат изхвърлени от президенството бас ловя
  • 103 и що на гардероба,

    9 3 Отговор
    бе, Белобрадова? Тези напъни непрекъснато да се правиш на интересна не те ли уморяват? Понякога нямаш ли усещането, че ставаш досадна с хиперактивността си да ни внушаваш как един е нашият спасител и той не е Христос, а е Христо /Иванов/? На твое място бих се спряла, поогледала, поослушала и позамислила. Време е да се попиташ на кого служиш и само заради мераците за осигуряване на доходи ли го правиш или си напълно убедена, че си на правилната страна. Ако е първото, някак ще успея да те разбера, ако е второто - време е да се погрижиш за менталното си здраве. Хайде, остани си със здраве, а пък аз ще продължа да се надявам, че ДБ ще изчезне завинаги, заедно с грантовете на Америка за България.

    Коментиран от #116

  • 104 Българин

    8 10 Отговор

    До коментар #95 от "Българка":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи!
  • 105 Истината

    5 7 Отговор
    Недоразумението от Дондуков 2 е руска матрьошка и е вреден за България и българите!
  • 106 Само напомням

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ама":



    Румен Радев защитава БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ. Не искаме СКЪП и НЕДОСТАТЪЧЕН американски втечнен газ!











    😉

    Коментиран от #109

  • 107 Българин

    6 8 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите като Радев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор!
  • 108 Богат и щастлив по време на близък

    2 12 Отговор

    До коментар #5 от "Чоко":

    военен конфликт, енергийни и суровинни кризи няма кой да те направи. Когато са поели властта през ноември дали някой от ПП е предполагал какво бреме ще се стовари на главите им след 24 февруари. А твърденията на Белобрадова за Радев са абсолютно верни. Напълно съм съгласен с тях.
  • 109 Българин

    5 16 Отговор

    До коментар #106 от "Само напомням":

    Радев е руска подлога и национален предател, чиято цел е да се наведе пред Москва, да целуне руският ботуш и да сключи дългосрочен договор с Газпром изпълнявайки условията на психопата Путин!

    Коментиран от #115, #124, #127

  • 110 Путинофил Радев

    6 16 Отговор
    Срам и позор да защитава руския агресор и връща руските шпиони!
  • 111 ЕДна

    12 2 Отговор
    А вие винаги защитавате американските.
  • 112 Хахо

    12 2 Отговор
    До Белобрадова и всички останали малоумници
    Вие как мислите унгарският премиер Виктор Орбан и той ли защитава руските интереси
    Как така Виктор Орбан защитава руските интереси но същевременно дава за трето родено дете 30000 евро плюс още осем хиляди евро ако искат да си купят голям автомобил за семейството
    Как така той иска неговите са граждани да живеят по-добре да се чувстват по-добре
    И в Унгария няма миграция там хората си остават да живеят в своята си държава защо да напускат държавата си че при случай там се живее по-добре отколкото в някои западни държави А аз сега се сетих защото той защитава руските интереси
    Няма значение откъде ще взимаш ресурсите за да има по-добър живот в твоята страна и когато взимаш правилните решения ще бъде по-добре за България за българските граждани
    Това не означава че защитаваш руските интереси Китай Индия също ли защитават руските интереси искат тяхната икономика да върви напред да е добре ако може американците да донесат по-евтин газ по-евтино атомно гориво петрол защо не стига да е в полза на държавата
  • 113 Гунчев Ильен

    3 9 Отговор
    Този предател (рундьо-рандьо) ако не го изритаме моментално, догодина ще сме по- зле и от Венецуела!
  • 114 А ма

    9 2 Отговор
    мърло, българските интереси, но нещеш ли - те просто съвпадат с руските. Идиотка краварска !
  • 115 Ами

    8 0 Отговор

    До коментар #109 от "Българин":

    щом ти е удобно, гъзи се на краварите, но хайде ако обичаш - извън България.
  • 116 Огнян от фрог

    2 0 Отговор

    До коментар #103 от "и що на гардероба,":

    Напълно съм съгласен с теб!!!
    Защо Оги от фрог спря коментарите????
  • 117 Равнопоставеност

    6 1 Отговор
    Това да имаме по-евтин газ и нефт и да имаме работещ АЕЦ са Български интереси, а не Руски т.па КРАНТ0! Това да не купуваме изгодни самолети, горива и да не изграждаме Южен поток само и само да подпомагаме експанзията на НАТО са американски и английски интереси!
  • 118 Моряка

    3 3 Отговор

    До коментар #68 от "Илиев":

    Илийчо,тук пишат много комплексари от твоята порода- неприети във военните училища за нисък бал.Такива завинаги намразват всичко военно.С Радев не можеш да се мериш с нокътя му даже.Отличник на випуск,отличник в колежа в САЩ.С 2 западни езика.Командващ ВВС.Президент.С най висок рейтинг вече7 години.А ти?Погледни си само просташкия стил на завистник.Даже и не можеш да се засрамиш,защото за това се иска минимален интелект.
  • 119 Дядо Йоцов гледа

    3 6 Отговор
    Пишещите рупори на Радев искат да плащаме скъпата газ на Газпром. Думата диверсификация ги затруднява. Искат България да е васал на Путин. Искат българина да живее бедно като в Русия. Искат да не се пътува, Искат да сме роби. Ами като Искат в Сибир има колкото искаш място за тях , хем ще бъдат близо до Газпром.

    Коментиран от #122, #132

  • 120 Болярин

    3 4 Отговор
    Никой не очаква нещо различно от гарганел радеффф ! На него му харесва един пиян руски поп да му дърпа ухото, а той да мълчи и да гледа в земята, като развалена ученичка ...
  • 121 Бай Онзи

    1 3 Отговор
    Ако си повдигнеш още малко буста ще си супер...а летеца ние ще го приземим , точно както и го вдигнахме
  • 122 Нищо не си разбрал

    3 0 Отговор

    До коментар #119 от "Дядо Йоцов гледа":

    продължавай с четенето!
  • 123 ежко

    7 1 Отговор
    Белобрадова,а вие чии интереси защитавате, освен личните си?Нищо, на изборите ще разберете горчивата истина!Ще научите къде живее началника ви -тук или зад океана!

    Коментиран от #128

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 доко

    1 0 Отговор
    Какъв българин си, като си против интересите на българите?
  • 126 Верно ли

    5 0 Отговор

    До коментар #69 от "морков":

    Не, те си викат "лобисти" :))) Зелето така ги нарича любовно, а най-ги обича тези, дето вече с промитите си мозъци "лобират безплатно"!
  • 127 доко

    3 0 Отговор

    До коментар #109 от "Българин":

    Какъв българин си, като си против интересите на българите?
  • 128 Верно ли

    6 1 Отговор

    До коментар #123 от "ежко":

    Аааа, не така - и тази с още една друга, дето ѝ забравих заглавието, преди да стане дупетат сучеше от някакво НПО.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Българин

    5 2 Отговор
    Когато България взима руски газ защитава единствено и само Българските интереси ,гниди долни.
  • 131 видинлиика

    2 1 Отговор
    Каквото и да говорим 32 г нищо добро не се случва и българският народ загива. Лошо наследство оставаме на децата си.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Агата Кристи

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Наздраве, наборе!
    Аз отпочнах с първата глътка. Кайсиева, 2013 г реколта 64 /шестдесет и четири/ градуса, лично мое производсво.
    Не ти правя "скомина ", но след тежък работен ден вярвам, че ми се полага.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Гражданин за евтин газ

    1 1 Отговор
    Таз зла мома е в грешка, Руменчо винаги е защитавал бг-ския интерес. А България има нужда от някой, който трезво да се опълчи на ордата лизачи и политически зависими лагерници.
  • 138 анонимен

    1 0 Отговор
    Радев е дървена Матрьошка
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Аууууууу

    0 0 Отговор
    Сега го разбрахте, че Ви разгони фамилията.А когато му коленичихте и го подкрепихте на изборите, когато си го избрахте кеде Ви беше мозъка.Мислехте ,че , че ще унищожи ГЕРБ, но лека полека унищожи всички партии както Франкенщайн уби създателя си
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове