20 Февруари, 2023 13:10 23 056 88

Кой доведе Владислав Горанов в ГЕРБ? Цветан Цветанов пред ФАКТИ

  • цветан-
  • цветанов-
  • владислав горанов-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • дянков-
  • избори

Бойко Борисов през последните години от управлението си, в своя трети мандат, обслужваше режима на Путин, казва лидерът на „Републиканци за България“

Кой доведе Владислав Горанов в ГЕРБ? Цветан Цветанов пред ФАКТИ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

По всяка вероятност това няма да бъдат последните предсрочни парламентарни избори за тази година, защото настроението за предстоящата предизборна кампания е минорно, почти сиво. Хората не са в настроение за избори, политическите партии също не са в настроение, всеки изчаква, снишава се и много иска да надцака другия. За „Магнитски“, за Владислав Горанов, за реакцията на Бойко Борисов, за обединението на ПП и ДБ. Пред ФАКТИ говори Цветан Цветанов, лидер на „Републиканци за България“.

- Г-н Цветанов, предстоят поредни предсрочни избори. Апатията в хората или амбицията на политическите партии е по-голяма в момента?
- Това, което наблюдаваме при последните два предсрочни парламентарни вота, е ниска избирателна активност. Виждаме разочарованието на хората от състоянието на демокрацията и от качествата и поведението на политиците, които не се оказаха на висота да решават проблемите на гражданите. Хората нямат вече никакви очаквания. Чувстват се безнадеждно и единственото, което разбират, е, че няма за кого да гласуват. Добрата новина, все пак, е, че у нас има вече едно ново обединение – говоря за „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“, което осъзнава недъзите на политическата ни реалност. Нека не бързаме и първо да видим какви идеи имат, какво планират, за да може действително да се прецени какъв е ресурсът за разширяване на периферията им вдясно. Целта е да бъдат избрани повече народни представители от коалицията между ПП и ДБ, които да проведат нужните на страната ни реформи и да я преведат успешно през един нелек период.

- Социологията към момента дава минимална преднина на ГЕРБ-СДС пред обединението на ПП и ДБ. Какво очаквате?
- Всичко зависи от начина, по който „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ ще се възползват от това обединение. Ще успеят ли да се отворят към така нужната им периферия вдясно и да дадат възможност на демократичния десен избирател да гласува и да знае, че гласът му ще отиде за нещо голямо и реално полезно. Ако това стане, аз смятам, че ще е добре за страната. Иначе самото обединение между ПП и ДБ, не е задължително да се окаже математически сбор. Ако обединението остане само между двете формации, може 1+1 да се окаже пак 1. Ако се достигне до една по-широка периферия, която да покрие цялата страна, резултатът 1+1 може да надхвърли чувствително 2.

- Списъкът „Магнитски“, който бе пуснат точно сега, ще изиграе ли роля на вота…
- При всички положения ще има отражение върху нагласите на онези хора, които се колебаят дали да гласуват. Виждаме каква е защитната теза на ГЕРБ, на БСП и на ДПС. Те със сигурност ще се ориентират към това да търсят максимална консолидация на твърдите си ядра и това не трябва да бъде подценявано. От тази гледна точка трябва да се говори с прагматизъм за повече реална принадлежност на страната ни към Европейския съюз и НАТО. Заедно с тях ние трябва да водим политика за изчистването на руската зависимост в енергийния ни сектор. И част от санкциите по „Магнитски“ неслучайно бяха ориентирани точно към тази зависимост, която, за съжаление, политици в страната ни поддържат през последните 20-25 години.

- Вие познавате Владислав Горанов. Как дойде при вас – още когато бяхте в ГЕРБ, и как стана финансов министър…
- Когато изграждахме структурите на политическа партия ГЕРБ, на едно от събитията се запознах с Радослав Точев, който тогава работеше във финансовото министерство на Франция и беше командирован у нас като съветник на екип към финансовото ни министерство. Владислав Горанов към онзи момент беше служител в Министерството на финансите. Когато вече се ориентирахме за това кой ще е финансов министър в първия кабинет на премиера Борисов – Симеон Дянков, тогава Борисов назначи Горанов за зам.-министър в МФ. Така Владислав Горанов започна да работи във финансовото министерство на висок ръководен пост. Във втория и третия мандат вече Борисов персонално го избра за свой финансов министър.

- Виждаме, че сега Бойко Борисов се отрича от него. От „много близък“ до „той не е член на ГЕРБ“. Това какво показва от дистанцията на времето?
- Това просто са несъстоятелни твърдения. Те бяха опровергани много бързо от ръководството на партия ГЕРБ в лицето на Томислав Дончев, от други хора от партията, а и от самия Владислав Горанов, който каза, че все още е член на ГЕРБ. В начина, по който бившият премиер отреагира, виждаме пример за типичен негов стил и начин на поведение.
В момента би било добре да не забравяме оценките на енергийни експерти, че точно Бойко Борисов, Томислав Дончев и Теменужка Петкова през последните години от управлението си, в своя трети мандат, обслужваха режима на Путин. Визирам заобикалянето на Украйна с газовата свързаност и строежа на „Турски поток“. Да не пропускаме, че за времето откакто Борисов не е на власт, не беше направена реална проверка на всичко, което се случи с „Турски поток“ и политиката на България в енергетиката от онзи период. Страната ни се лиши от старото трасе, което минаваше през Румъния, с което загубихме 1,3 милиарда лева, които бяха гарантирани от такси до 2029 година. В същото време, изградихме изцяло за сметка на България „Турски поток“, като при това не си осигурихме никаква реална диверсификация. Правителството просто изцяло обслужи интереса на „Газпром“ и на режима на Путин. Същият режим, който впоследствие видяхме как нахлу в Украйна и каква агресия показва там и до момента.

- Но тук защитната теза на Бойко Борисов е, че от „Турски поток“ България печели по над 650 милиона лева на година от такси и така в един обозрим период парите, които са инвестирани, ще бъдат върнати, след което ще сме на печалба…
- Няма такова нещо. Ако направим разчети, трябва да дадем отговор защо се отказахме от гарантирани 1,3 млрд. лева до 2029 година? Да припомним също, че газопроводът беше изграден с пари на държавната „Булгартрансгаз“ в размер на 2,5 млрд. лева без ДДС. Важно е да се знае, че при реализирането на този проект Борисов, Дончев и Петкова изолираха от него българските строителни компании. В изграждането на трасето работиха само лица от Русия и Беларус. За да бъда точен, ще кажа – общо 1727 лица работиха тогава, а от тях 1348 бяха руснаци и 246 беларусци (1594). Така че ние не само сме защитили руските национални интереси, ние сме ги обслужили без изобщо да се защитим като държава, която има амбиции за диверсификация на газовите доставки.
Иначе аз съм удовлетворен от случилото се напоследък, защото е видно, че ние действително можем да направим диверсификация на европейско ниво и от това България може само да печели. Ако се върнем в старите периоди, само до преди година и половина, Русия осигуряваше около 43% от газта за Европа. Сега осигурява 17%. Норвегия днес държи най-голям процент от газоподаването към Европа - 22%. Тук ще дам и един пример с Италия, за която битуваше впечатлението, че е най-зависимата страна на тема „газ“ от Русия, защото внасяше около 40%. В момента италианците внасят само 10% газ от Русия. Останалото количество идва при тях от алтернативни източници – от Алжир, Египет, Азербайджан и др. Ето така се постига истинска диверсификация.

- Но да ви върна към изборите, които предстоят. Виждаме нови партии на хоризонта. НДСВ възкръсва, Ива Митева и Любомир Каримански са с нов проект. „Възраждане“ и ИТН организират референдуми…
- Референдумите могат само да объркат допълнително хората в настоящия момент. Аз смятам, че това са краткотрайно замислени проекти, които няма как да успеят, защото те се появяват в навечерието на избори и трудно ще могат да покрият цялата страна. При тях може би има някакви други цели или пък някакви икономически интереси стоят зад тях и в тяхно лице искат да имат свое политическо представителство. Но не очаквам тези проекти да могат да решат проблемите на страната или пък да отговорят на въпросите на хората, които не гласуват.

- В този смисъл да разбирам ли, че голямата битка, която ще се случи в България, се пренася за есента, когато са местните избори?
- Подобна прогноза дадох още преди година и половина. Акцентът на тази политическа година ще бъдат местните избори. Убеден съм, че предстоящите парламентарни избори няма да дадат еднозначен резултат. След местните избори вече ще е налице изцяло нова политическа ситуация. Тогава действително ще се открие възможност да има и нови политически проекти. При едно добро представяне на ПП и ДБ, при разгръщането на широка периферия вдясно около тях, ще бъдат мобилизирани много хора. Тогава големите градове като Варна, Пловдив и София ще могат да бъдат загубени от ГЕРБ. Положението в малките общини, в които ГЕРБ в момента има силно присъствие, също може да се промени. Ако и при широка формула на обединение вдясно, в страната може вече да има съвсем друга ситуация и други възможности за реформи на национално и на местно ниво.

- Няколко пъти говорите за периферия вдясно. Вие виждате ли се в нея…
- Ние, от „Републиканци за България“, заявихме ясна позиция на предишните парламентарни избори, когато казахме, че работата ни е насочена основно към местните избори. Признавам, че по места работихме в подкрепа на „Продължаваме промяната“ и на „Демократична България“. В Шумен и Силистра нашите регионални представители участваха активно в подбора и регистрацията на ПП в Секционните избирателни комисии. Също така подкрепихме кандидатите на ДБ в Пловдив област, Видин, Велико Търново, Стара Загора, Плевен и в др. градове. Последните седмици сме водили неофициални разговори с представители на ДБ и ПП, в които сме заявили готовност да подкрепим едно широко дясно обединение. Това е пътят да разсечем заедно политическия възел, който се заплете през последните години.

- Как ще коментирате факта, че България няма да стане част от еврозоната?
- За присъединяването към еврозоната България трябва да изпълни реформите, които сме поели като ангажимент и които бяха внесени в Народното събрание като законопроекти. Те бяха блокирани от партиите на статуквото. Политиката на правителството трябва да има по-устойчив тренд, за да има намаляване на инфлацията, с оглед достигането на инфлационните критерии за влизане в еврозоната.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 109 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    43 218 Отговор
    Само Герб и бате Бойко щени спаси от кризата

    Коментиран от #16, #50

  • 2 Доведе

    198 8 Отговор
    го вуйчо му , стига лъжи опашати ! Че и диплома от Свищов муфдадоха на Боковия ковчежник ! А теб кой те доведе в шайката , бе ?
  • 3 да де

    191 7 Отговор
    Щом и Цецо гуменката стана енергиен експерт значи яко сме го закъсали.
  • 4 Румен

    100 9 Отговор
    Асанееее, има много да краднеш че да купиш леб за децата си. Дръш оная работа на Тиквата докат не те бутнат в затвора. Е такива буболечки кат тебе за 20 лева връщат мафиотите на власт
  • 5 Гутьо

    48 27 Отговор
    Най-добре ще е посланик Митрофанова да каже зад кой застава на изборите да можем да се ориентираме добре. Много партии работели за Русия а им гласуваме санкции и изнасяме оръжие за фашистите.

    Коментиран от #87

  • 6 американско корумпе-лобист

    119 8 Отговор
    и тоя боклук ходи по молитвени и работни закуски та накрая го изпраха презокеанските му господари
  • 7 честен ционист

    65 5 Отговор
    Как кой, Дянков постната пица и Козяк.
  • 8 Сезона на Мумиите

    68 5 Отговор
    Грозното НаДе,монката Пасе,а са и това
  • 9 Спиди

    73 3 Отговор
    Боклук
  • 10 Демократ

    114 5 Отговор
    България ще се оправи когато изхвърли на политическото бунище нахалниците като този. Цв.Цв. министър на МВР, физкултурник тъп,дясна ръка на мутрата Бойко,син на шофьора на зловещия Живков МВР министър Григор Шопов. Създал партия "Републиканци
    за България", сякаш сме монархия, а не
    република. Като министър забърква нечувани кажи, беше разследван уж по апартаменгейт, лъжи, кражби и дава акъл .Няма никакъв морал в политиката в България, няма търсене на никаква отговорност от политиците и затова правят каквото си искат.
  • 11 Потресаващо!

    107 19 Отговор
    Герберските крадци вкупом окрадоха България. Борисов, Цветанов, Горанов и всички гербави министри са за затвор. Кражби, кражби и пак кражби. Това е девиза им.
  • 12 уви ФАКТ

    52 11 Отговор
    Санкционираният е санкциониран заради шефът си. НЕЩО КАТО:Думам ти дъще, сещай се снахо. Цветанов бе нашамарен чрез СВОБОДНА ЕВРОПА - АПАРТАМЕНТИТЕ, за да не се опъва Бойко да приеме СДС под крилото си. Пеевски беше натиснат заради Доган да приеме нещо. Тези около Зеленски сега са отстранени, за да отстъпи за нещо самият Зеленски. Горанов сега изгаря, пак да отстъпи Бойко, нещо свързано с ПП-ДБ, ново правителство коалиция, или да предаде управлението на ГЕРБ и да има коалиция с ДБ-ПП. ........ Бойко притисна Овчаров 2006 г. за топлофикация София, за пари или друго, но Станишев натисна тогава вуйчото на Бойко, обвини го, и се разбраха да си затраят и за корупцията на Овчаров и за Войнов.. Шамарът - че няма натовско правителство, който САЩ зашлеви на ПП и ДБ, беше НЕКСО. Сега шамар за Бойко и ГЕРБ, с магнитски за Горанав. Дали ще помогне да се разберат за натовско правителство, или е по-добре посолството на САЩ да избере само Бойко или само ПП-ДБ, чрез властта си над машините за гласуване. Магнитски-Овчаров трябва да стресне Нинова и другите до нея.
  • 13 СКАЛАТА

    76 21 Отговор
    БОРИСОВ е мутра бандит ПРЕДАТЕЛ
  • 14 СКАЛАТА

    60 4 Отговор
    ЦВЕТАНОВ ГЕШЕВ бяха на МОЛИТВЕНА за куска в САЩ
  • 15 иван саздов доведе некадъра горанов

    42 2 Отговор
    .................
  • 16 СКАЛАТА

    22 3 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    АСАНЕ айде в ДНЕС БГ
  • 17 🇧🇬🇪🇺💯

    20 15 Отговор
    Изборите са повече от определени за Хартиената Коалиция, МВР Демерджиев ще ги спечелят за Радев, така както предишните бяха спечелени за Радев в обратната посока❗️
    Това е, който е Ентусиаст да ходи да глсува за да чуе малко по късно какво е избрала Мата Хари, тоест ДС и Президента❗️
  • 18 Директора

    48 2 Отговор
    Да не вземе Цветанов да падне от 16ия етаж на някой блок... случайно... два пъти за всеки случай!

    Коментиран от #54

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    53 8 Отговор
    ЦВЕТАНОВБОРИСОВ е който те вкара в ПОЛИТИКАТА даже се снимахте с ФОЛКОРНИ костюми ЩО ЗА двуличие ЦВЕТАНОВ е от ТИЯ подадеш ЛИ му ПРЪСТ ти ОТХАПЕ РЪКАТА от НЕБЛАГОДАРНОСТ
  • 20 Жаба Кикерица

    58 12 Отговор
    Голям ПРОСТАК е този Борисов , не може да се отрече. И все гледа да спаси само своята си кожа. И почти винаги му се разминава . Как така още не е в затвора ?
  • 21 Минева

    22 8 Отговор
    Има прокуратура, няма нужда да лаеш в медиите
  • 22 леле КАКО

    55 8 Отговор
    Не се ли питате защо Антон Тодоров нарече ГЕРБ със звучното и недвусмислено - ШАЙКА ?
  • 23 тиквенсониада

    49 10 Отговор
    БОЙКОВЩИНАТА ни залива отвсякъде и се превърна в модел на подражание на младите подлизурковци !
  • 24 гьон суратов

    64 0 Отговор
    га яде кифтетата не рива сига риве щот Боко му спря дажбата
  • 25 търтей

    54 0 Отговор
    тоя бая мед хапна от кацата и му се размина .сега за какво реве вместо да се скрие
  • 26 Ицо

    44 1 Отговор
    Еи много е умен тоя знае че едно плюс едно е две ама е учил в училище за идиоти във Вършец затова знае

    Коментиран от #30

  • 27 Благой от СОФстрой

    51 2 Отговор
    Тоа лузър и крадец от злоба не може да си намери майстора че отдавна вече не е никакъв фактор и за нищо!
  • 28 Хайде сега пък и оправдания...

    36 0 Отговор
    ВсИте сте за бесилката за продадени национални интереси и лично облагодетелстване...
  • 29 Мнение

    48 5 Отговор
    Всички евроатлантици сте за зандана и то за много дълго!!!

    Оня Ицко Иванов получавал стотици хиляди от А за Б, а не казва какво е правил срещу тия гигантски суми?!

    Та и Цецко асансьора се пени редовно пред овладените медии (не смее да отиде в малкото независими) колко гоуем републиканец е?!
    А в същност всички управлявали до тук (с минимални изключения) са "бивши" комунисти, пребоядисали се в демократи и социалисти!!!

    Пълна ревизия на всички управлявали и народен съд!!!
  • 30 АНОНИМНА отХАСКОВО

    25 2 Отговор

    До коментар #26 от "Ицо":

    ИЗВИНЯВАЙ но н всички които УЧАТ в помощни УЧИЛИЩА са БАВНО развити или идиоти НИЩО лично
  • 31 Филип Ейджи

    9 2 Отговор
    Говори с данни които само копмпанията има!
  • 32 Тома

    30 10 Отговор
    Само цъфтан може да изкара бакиите на бате бойко и да го вкара в затвора.Той е ценен свидетел.После тиквата ще каже за него и каскета и така ще се отървем от герберските боклуци- Сашо Морфов
  • 33 Сабрутев

    31 8 Отговор
    Цуци ментата вече е залепнал за новите си господари ДериБеите на Костов и Пълен Провал
  • 34 Мамамия

    34 2 Отговор
    Асансьорът със златното копче на физкултурника.И има наглостта да дава оценки.
  • 35 Българин

    37 2 Отговор
    Цецо, работи ли ти ансансьора ? Що не се качиш на него и да се возиш нагоре-надоли ,за да не говориш глупости.
  • 36 Солей

    38 2 Отговор
    Цецо Пъпеша,ни лук ял ни лук мирисъл,чиста вода ненапита.Този е много по про1тивен и от Боцко.
  • 37 Ей на това

    35 2 Отговор
    му се казва да отгледаш змия в пазвата си. Боклук.
  • 38 Вади много кирливи ризи

    16 14 Отговор
    Не съм му привърженик, но изкарва много от далаверите забъркани от ГЕРБ. Аз мисля, че след изгонването му от ГЕРБ, партията направи завой към росия и обслужването на Путлерските интереси.
    А относно схемата за премахването на Цвъ - партията е организирана като всяко едно милиционерски РПУ - дават се рушвети на всички, така че когато някой реши да се прави на умен,да могат да го махнат лесно.

    Коментиран от #42

  • 39 ТрампЛин

    5 8 Отговор
    Само огорчени ГРОБ-ари ли чувам да пустосват?
  • 40 Питанка

    12 0 Отговор
    Точев е изключително близък до Макарончето на Баба! Дали пари от рушвети са "пътували" и към Макарончето? Както и чрез Андрюша ковач контеса Месечкова към "десния" левак Вебер?!
  • 41 Колекционер на апартаменти

    43 3 Отговор
    Щом Цецо Асансьора се е лепнал за "Промяната", значи работата е повече от ясна. Този политически крадец и бездарник трябва да лежи при бай Ставри, а не да дава оценки и да се прави на експерт.
  • 42 ТрампЛин

    5 22 Отговор

    До коментар #38 от "Вади много кирливи ризи":

    Цветан може да се окаже много прав! Струва ми се че виждам и чувам Нов човек от това което знаех за него като член на ГРОБ.
  • 43 Опа

    34 1 Отговор
    Цъвтан Цъвтанов се постара да създаде структурите на Герб и репресивните структури на България така, че се сраснали с държавата и трудно могат да бъдат изчегъртани.Да не му се изтъркало златното копче на асансьора, че иска да се върне в политиката или иска още апартаменти? Много бърза още не са го забравили.
  • 44 Само споко

    24 5 Отговор
    Бойко Борисов обслужваше режима на Доналд Тръмп и се откупи с 3 милиарда за 3 самолета на хартия. След трите си срещи за една седмица на Козяк обслужва и демократично избрания президент Байдън, него никой не може да го намагнити!

    Коментиран от #47

  • 45 Още един имотен крал

    38 1 Отговор
    Тоя не беше ли вече републиканец. Сега плюе, в кацата от която до вчера креба с големия черпак.
    Така не се прави физкултурник. И да им се слагаш на пълен провал, няма да те огрее пак да се в парламента. Ей така да плюеш тая и оня за стотинки това е твоето бъдеще. Само не знам от къде ще лапкаш за още апартаменти.
  • 46 един

    33 1 Отговор
    Какво да го чета Цветанчо като и той беше от тая шайка която ограби и продължава да граби държавата,а сега щял да ми анализира политическата обстановка у нас и кой щял да спечели изборите!Кво стана с оня Вълнев?
  • 47 Не се знае

    24 3 Отговор

    До коментар #44 от "Само споко":

    Мадам Херо беше човек на Тръмп, сега ще дойде човека на Байдън и ще видим какво ще стане. По времето на Байдън Херо спря хорото с Бойко и започна да говори за проблемите в България. Самолетите на Бойко обаче струват $500,000 с всички екстри, има го в интернет страницата на Пентагона от 4.04.2017 г. Как от Парламента не се сетиха да проверят официалната информация, а можеха и самия договор да прочетат преди да го ратифицират за близо 2 млд.лв. двойно повече. Чекмеджета и кюлчетата не се пълнят случайно, както и джобовете на българския данъкоплатец не се празнят случайно.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Щом Цецко Гуменката

    25 7 Отговор
    подпира ПП-ДБ, значи няма да гласуваме за тях!
  • 50 Гневен

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    Той и Айшето ще ти спаси. Даже и некое кюлче за златното зъби може да и даде.
  • 51 Ани

    26 2 Отговор
    Слаба статия. Цв борави доста фриволно с фактите. Очевидно качеството на Цветанов като политик не е било на висота. Няма защо да съжаляваме че отпадна от ГЕРБ.
  • 52 режисьор

    21 3 Отговор
    Цветанов да каже кой монтира делото "Килърите", по което няма никакви килъри. Сега трима души са осъдени на доживотен затвор без право на замяна само на основата на косвени доказателства- поръчителите уж били разкрити, а физическите извършители били в неизвестност. А по такива пдела се тръгва обратното- от физическите извършители. Изцяло монтиран процес по времето на Цветанов.
  • 53 стоян георгиев

    14 1 Отговор
    Оня Вълнев,сега сам си чеше вълната.
  • 54 дъЪно

    10 6 Отговор

    До коментар #18 от "Директора":

    Цветанов няма да падне от 16. етаж. Тук не е Русия.
  • 55 БОИКО

    24 4 Отговор
    МНОГО ПРОТИВЕН ПРЕДАТЕЛ УЖАС.
  • 56 Цветаннов

    22 2 Отговор
    Цветанов, вози ли добре асансьорчето? Питам, не а друго ами защото до кооперацийката ти не мога да стигна, посрещат ме гардове. А аз искам само да се повозя да видя как е с асансьор в хола!
  • 57 34345

    14 0 Отговор
    Цветанов вълнев чапа шарков асен христов избирай народе. Да пази бог България и децата ви. Диктатура Байдън, диктатура от всички ви към народа.
  • 58 Платен ром избирател

    16 2 Отговор
    Владко е плод на любовта между гепп и дъпъсъто.

    Коментиран от #63

  • 59 Бамбука

    12 0 Отговор
    До тук добре. Дясната ръка говори от "първа" ръка. Ще има продължения, дължи го на българския народ.
  • 60 Стефан

    18 0 Отговор
    Този човек трябва да лежи в затвора а не дава мнения заедно с свитата му
  • 61 мхм

    23 4 Отговор
    Кой бил довел Горанов? Сякаш ГЕРБ са някакъв кръжок на девойки скатутки и морални чистници.

    Кой доведе Боце у ГЕРБ? Кой доведе всичкото мутри и корумпета у ГЕРБ?

    Кой доведе ГЕРБ в България?
  • 62 Съсипани човешки съдни

    8 6 Отговор
    Всички сте жадни за власт, с малки изключения. Който няма връзки за обувките по добре е да не гласува за никой. Войни и какво е работил. Бойко ще спечели, хората си го харесват Борисов, наблюдавам и чувам, но какво от това, като полето иска мотика, а не политика.
  • 63 по-скоро

    12 5 Отговор

    До коментар #58 от "Платен ром избирател":

    ГЕРБ е плод на депесарско пъпкуване.
    Партията се размножи с ромско-българска секция - ГЕРБ. И тъй като ромския елемент надделя, си създадоха разни патироти, котио обаче се оказаха кофти продукт.
  • 64 Бъни

    5 1 Отговор
    Хората на дпс имат 500 овце, 10 крави, трактори, сграда им дали, и кой е способен и работлив, си е ок. Да му мислят някои си, които бяха ударени от костово, но вината си е на хората, да бяхте ги подготвили за земята, при едни реформи, мислите ли, че ще оцелеят, твърдо не. Борят се за кокала всички, но не и за бедстващите хора в изостанали краища на България. Преди избори всички обещават и след това всички забравят, който и да е на власт, все на много хора им е тая, от дпс герб бсп и всички останали партии от ООД, България.
  • 65 1453

    11 2 Отговор
    Турчина е кален на труд, а вие като сте българи и български партии продадохте ли земята на бкп дс и разни милиционери с връзки за 4500 лева, продадохте, с измислени конкурси. Всичко е точно. Оправихте си децата за 33 г, сега идва ред на внуците ви, от селата ги докарахте в града, от селата ви носят рушвети, за да не ги закачате, кой мед, кой какво отглежда, 33 бг работи за вас хората ви поставени от всички партии. Вие дс сте силни на деня и бихте смачкали човека, убили, имате си диктаторски методи за убиване и проследяване. С много имоти, разбираемо е, деца и внуци няма да ви работят, а ударените роби да му мислят останалите. Живи и здрави бъдете и по малко крадете от залъка на народа ни. Че някои живеят по зле от животните.
  • 66 Мангър

    7 2 Отговор
    Пикльовците ще загубят изборите и отново ще препикават Орлов мост!
  • 67 ХА ХА ХА

    17 0 Отговор
    АБЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ КАЗВА НА ЕДИН МЪЖ , КОЙТО Е ХВАЛЕЛ НЯКОЙ И ПОСЛЕ ЗАПОЧВА ДА ГО ПЛЮЕ ?
  • 68 ТЪЙ ...ТЪЙ ... Цветанов

    20 0 Отговор
    ГЕРБ беше много хубава партия , ама докато ти колеше и бесеше във нея .......после стана много лоша , като те изгониха от там !!!!!!!!!!!!!!
  • 69 Тоя мизерник не мога да го гледам

    15 2 Отговор
    Факти не давайте снимката му ......ще повърна !!!
  • 70 ЦВ ЦВ и ти Агитираш да не се гласува

    10 5 Отговор
    Защото можело да има още едни избори??? Цвъки, ще ходиме да гласуваме, да Изметеме Борисов и ГЕРБ!! Борисов трябва да бъде Изметен от Политическия терен!!
  • 71 хихи

    19 1 Отговор
    Цветанов реди правителство: Роднина, милиционер, Измамник, Хардвардски Измамник и т.н.......
  • 72 цвъки,

    15 0 Отговор
    а теб кой те доведе в герб?!? кво стана, вълнев спря парата и сега търсиш къде да се присламчиш?!?
  • 73 Абе що

    14 0 Отговор
    Вместо да разтяга локуми не го питате дали колекцията от имоти се е увеличила и при кого придоби всичко това, което си е голям успех за завършил Спортна академия!
  • 74 Кой доведе Владислав Горанов в ГЕРБ?

    12 0 Отговор
    Мутрите от герп.
  • 75 Ха хо

    7 1 Отговор
    Тоя с кривата глава и Баце трябва да са в една килия!
  • 76 Я Я Я Я ДА

    7 0 Отговор
    ВЪРТИ ГЪЗЛИО - ДУПИШ СЕ НА ВСЕКИ ГОЛЯМ ..............БЕ
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Яяяявв

    9 1 Отговор
    От мафиот Герберски, ЦЦ стана голямата работа. Защо като е толкова чист не говореше тогава а цункаше ръчичка на боса. Я стига се е правил на света вода ненапита. С Баце са си в кюпа!
  • 79 Дочоолу

    7 1 Отговор
    Цветанов е милиционер, който в началото лъжеше, че е завършил Право в УНСС. Доста хора изгони от ГЕРБ, за да пласира свои посредствени и прости хорица. Имаше професори, учени, някои умни хора, но Цветанов не понася интелигенцията.
  • 80 гордиевски

    3 1 Отговор
    ТОЯ СЪС СЕДЕМТЕ АПАРТАМЕНТА, ОТ ДС
  • 81 Всяка прилика е случайна

    1 1 Отговор
    Омертà (на италиански: omertà – солидарност, взаимопомощ между престъпници1), обикновено касае мълчанието относно престъпление или обстоятелствата, свързани с него, по начин да възпрепятства издирването и предаването на правосъдието на виновния, и обикновено е резултат на преки интереси или страх. В този смисъл се използва и като правен термин. С времето е придобил значението и понякога се използва и като солидарност между престъпници в по-общ смисъл.
  • 82 Бончо

    7 2 Отговор
    Забравихте да попитате за Апартаментите ???
  • 83 Аман

    5 2 Отговор
    Я да скриеш в асансьора
  • 84 алооо

    3 2 Отговор
    Цецко,кой те бръсне за слива,пък теб бе ?
  • 85 Лукреция

    3 0 Отговор
    Звучи истински и експертно но се вижда дългата ръка Краваристан зад него. Той е службогонец и опериран от скрупули. Интересно ми е как "демократично- реформаторските сили" ще преглътнат ездата която им осъществяваше същия тоя асансьорен техник- домоуправител в продължение на 10 години! ?
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Бутьо

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гутьо":

    Много си загубен, бе брато! Наистина ли вярваш, че Митрофанова диктува нещата? Знаеш ли за една странна на вид фигура, наречена херото мустафата, която Борисов свойски прегръщаше в полете? Знаеш ли, че нищо не става в страната без нейно одобрение?
    Ако са ти казали така да пишеш, разбирам, но ако толкова можеш да мислиш - лошо.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.