Last news in Fakti

17 Юни, 2023 20:30 2 382 43

Личната гадателка на Берлускони: Той признаваше двама български политици - Костов и Борисов

  • силвио берлускони-
  • гадателка-
  • бойко борисов-
  • иван костов-
  • теодора стефанова

Кончината на Силвио Берлускони със сигурност бележи края на една епоха

Личната гадателка на Берлускони: Той признаваше двама български политици - Костов и Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

„За него мога да кажа, че е един прекрасен човек, с огромна душа и сърце. Много ми е трудно да говоря, защото не искам да говоря в миналото и ми е трудно още да го приема. Такъв човек не умира. Ще живее в нашите души и сърца. Ще продължи неговият завет и неговият път и това, което той оставя зад себе си като следа”. Това споделя личната гадателка на Силвио Берлускони - българката от Стара Загора Теодора Стефанова, за покойния експремиер на Италия, предаде NOVA.

Често определян като кръстникът на съвременната италианска политика Силвио Берлускони остава в историята като противоречива, но несъмнено успешна личност. Политическото му господство започва през 90-те години, когато Италия e разтърсена от множество кризи. Докато традиционните партии губят все повече и повече доверие, Силвио Берлускони създава „Форца Италия” и установява нов дневен ред.

В началото на политическата си кариера мултимилиардерът се запознава с гадателката Теодора Стефанова. Тя и до днес помни деня, в който застава очи в очи с Берлускони и му разказва за начина, по който е отключила дарбата си.

„И когато разказах всичкото това и когато казах, че моят контакт, моята връзка е с извънземно, с изкуствен интелект, тогава и той каза, че и той е извънземен, така в кръга на хумора, на шегата да кажем. И ме хвана за ръка и отидохме в една голяма зала и му направих една консултация. Много интелигентен, много енергичен, с много енергия, с много млад дух, много харизма. Винаги те кара да се чувстваш в неговата компания, че си... да те предразположи, да се чувстваш добре”, твърди Стефанова.

Сред ключовите предимства на Берлускони е, че той притежава медийна империя, която сам създава, а не наследява и не получава даром. Част от тази империя е и Теодора Стефанова, която работи в някои от най-популярните предавания на телевизиите, притежавани от политика.

„Много се грижи за всички. И така е съпричастен с всякакъв вид проблеми на хора, които са за него скъпи, приятели и работят за него в неговите медии”, посочва личната му гадателка.

Управленският живот на Рицарят, както още е известен Берлускони, далеч не беше безоблачен. Срещу него се водят редица криминални разследвания за корупция.

„Хората не знаят много неща за Силвио. Той е голям политик, световен лидер, голям човек. Смени историята на Италия. Беше най-преследвания мъж на планетата, политик с много безпочвени и много тежки обвинения към него. Прокуратурата му повдигна много обвинения. Той ми казваше: „Теодора, как може тези комунисти, тези хора...”, той не мразеше никого, но по принцип беше с чувство за справедливост и това, което го убиваше вътре е, че той искаше да докаже неговата невинност, да си изчисти името и авторитета пред цял свят и пред италианския народ. Той обича много Италия, държавата си, обича народа, и това много му тежеше. Казва: „Провалиха ми живота, провалиха хората около мен, които нямат нищо общо”. Беше много тежко, но той се не огъна, не се предаде”.

Теодора потвърждава и за здравата връзка, която Силвио Берлускони е имал с България. „За България, когато говорехме. Той признаваше така две личности, политически. Иван Костов – той каза много добри думи тогава за него, за това, което се е случило през годините и приватизацията и след това, разбира се, за Бойко Борисов, той казваше „Гранде амиго, гранде лидер” и така, показваше мускули. Много се радваше, че имаше такова приятелство с него”, посочва личната гадателка на покойния италиански премиер.

И допълва: „Последният ми разговор със Силвио беше, когато ми благодари, когато вече го оправдаха във всякакви измислени обвинения, безпочвени, което се случи. Той ми каза: „Справедливостта възтържествува” и ми благодари, че не съм му дала празни надежди и илюзии. Най-накрая му падна този товар – да изчисти името и имиджа си пред целия свят, пред целия италиански народ и всички хора. Той много държеше на това, защото когато си невинен и си преследван толкова много ще се бориш до последно да докажеш и да спечелиш всички дела, да докажеш, че си невинен. И това той го направи. Беше много, много сериозен, много удовлетворен. За пръв път го чух толкова щастлив от факта, че това нещо е успял да докаже и да покаже на всички, че има и справедливост. Той живееше с чувство за справедливост”.

Кончината на Силвио Берлускони със сигурност бележи края на една епоха, но според Теодора Стефанова, едновременно с това се поставя и началото на друга, тази в която жените ще застанат начело. „Тепърва сега ще започне трансформиране, трансформация на неговата партия. Моята прогноза е, че повече от половината, които така са във „Форца Италия” ще се ориентират към Джорджа Мелони, защото там нещата ще се пренаредят. Към Салвини със сигурно ще отиде някой, към „Лега”. До 2024-а година ще си продължи в тази линия, разбира се с тези трансформации... и Таяни ще изиграе голяма роля разбира се. После ще застане Марина Берлускони, неговата дъщеря, едно женско съсловие ще се получи, мисля, че и други от неговите екип, които са така подготвени добре, дори и неговата, тази жена, която беше до него – Марта’.

Тази седмица Италия се сбогува със своя рицар. Образът му обаче далеч не беше печален, дори напротив. Винаги усмихнатият Силвио Берлускони остави своето наследство и записа името си в политическата история на света. „ Италия е тъжна, Италия плаче, Италия загуби един лидер, загуби... отиде си една епоха и ще ни липсва на всички много”, посочва Стефанова.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    6 23 Отговор
    Берлускони го уби ЦРУ.
  • 2 чекмеджан ага

    46 4 Отговор
    признат българоубиец
  • 3 Крастави магарета

    50 3 Отговор
    намират се лесно
  • 4 Форца България

    56 4 Отговор
    Берлускони и Боко си приличат по далаверите, медиите и жените!
  • 5 проклет да си

    43 5 Отговор
    банкянски крадецо и предател
  • 6 Уртопузов

    27 5 Отговор
    Берлускони затова и умря,щото ближеше ББ!!!
  • 7 Гангстер

    22 1 Отговор
    признава или гангстер или ….?
  • 8 Иво

    36 2 Отговор
    А бе Тиквата къде се е покрил. Да не е емигрирал при бившия си шеф Пламен Галев ?

    Коментиран от #19

  • 9 Баш

    37 0 Отговор
    с тая приставка , виждал я веднъж случайно покрай мургавлката Дарина Павлова , Берлускони ще си говори за политика и ще ѝ прави "признания" ? Хайде стига !

    Коментиран от #39

  • 10 Берлускони беше путинист

    19 11 Отговор
    путин се разплака, когато разбра, че Берлускони е починал.Дръпна цяла реч в негова чест. Затова Берлускони признава само Костов и Борисов! Защото и те са путинисти!
  • 11 Рано поле рано пее

    30 0 Отговор
    Мафиотите се надушват. Като краставите магарета.
  • 12 закон на мърфи

    31 0 Отговор
    тарикатите властват благодарение на умствено ограничени избиратели!
  • 13 Всички с

    21 0 Отговор
    връзки с италианската мафия за пране на пари.
  • 14 РЕАЛИСТ

    24 1 Отговор
    Е как няма да признава Бойко и Костов. И двамата мургави, като италиански жабари.
  • 15 Урюрвкос

    19 1 Отговор
    не минаха и 40 дена а правенето на пари със името му вече стартира.
  • 16 Гертруд

    28 0 Отговор
    Отдавна сме в режим гадаене и хвърляне на боб. Тази Другарка, всъщност какви реални умения притежава, че подсказките й малко ме съмняват!?
  • 17 Йеронимус БОШ

    30 0 Отговор
    Таз псевдо гадателка е една пълна КУКУВИЦА !
  • 18 Гадателката на Берлускони

    7 5 Отговор
    Има видео как Силвио шие Медведев и му шепне зад врата ще те направя прочут експерт по вината.
  • 19 Тото 1 и Тото 2

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Иво":

    Ще става ГЛАВЕН прокурор явно !
  • 20 Ужассс

    9 0 Отговор
    Горкия заблуден човечец .Бог да го прости!
  • 21 Така така

    10 0 Отговор
    Единият да хванеш на другия мир на душата
  • 22 ЧЕКМЕДЖЕ БАНДИТ ПОРНО АКТЬОР

    18 1 Отговор
    Къв политик е тиквата ? Мисли само как да краде и да ликвидира някой
  • 23 Вечна му памет

    11 5 Отговор
    На ж...баря...!!! Аз пък признавам ТОДОР ЖИВКОВ!
  • 24 Значи

    11 1 Отговор
    същия крадлив боклук като тези изроди.
  • 25 Ихаааа

    12 1 Отговор
    И тримата баш далавераджии.
  • 26 Синдикат на Ало Измамниците

    12 1 Отговор
    Корумпе,корумпе признава! Или както гласи поговорката: "Краставите магарета се надушват!"
  • 27 ИСТИНА Е

    12 0 Отговор
    На тази гълтателка, и капка ни и вярвам
  • 28 КАК МОЖЕ

    13 4 Отговор
    ДА СЕ СРАВНЯВАТ БОРИСОВ СЪС ИВАН КОСТОВ...КОСТОВ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ БАРЦЕЛОНСКИЯ ТАРАЛЕЖ..ТОВА Е ПОДИГРАВКА СЪС ЦЯЛАТА СТРАНА...ГАДАТЕЛКАТА СИГУРНО Е МЕТРЕСА НА БЕРЛУСКОНИ....

    Коментиран от #32

  • 29 оня с коня

    3 15 Отговор
    Почти всички Световни Лидери познават И ПРИЗНАВАТ Борисов,всякакви "Харвардци" и разни други Еднодневки са просто незабележими за Европа и Америка,със респекнивно НУЛЕВА ВЪЗМОЖНОСТ да направят нещо за България.Затова и Секнаха Субсидиите,плъзнаха Мигранти,липсват Инвестиции.

    Коментиран от #30, #37

  • 30 Гост

    12 1 Отговор

    До коментар #29 от "оня с коня":

    Е как няма бе, чиче! Навън мазник, тук крадец!
  • 31 Иви

    14 3 Отговор
    Добре бе хора,
    ВСИЧКИ ЗНАЕМ, че борисов е е неграмотен мошенник , лаком и безскрупулен !
    Другия е циганин !
  • 32 Даааа веее

    13 2 Отговор

    До коментар #28 от "КАК МОЖЕ":

    Джу....нестия дето ограби и разпродаде България за жълти стотинки...Смеееех
  • 33 Анонимен

    12 0 Отговор
    Хайде поредната Ванга, ще има да я цитирате, ужас..
  • 34 Цайса....

    8 0 Отговор
    Тези двамата на снимката приличат на двамата клоуни които играеха в италиано-българският цирк "Изфорцала се Италия та чак до България", изнасяха представления по цяла Европа..голям джумбиш беше..те ли са?????
  • 35 Тапа Нар

    10 1 Отговор
    Признавал ги е за най-големите боклуци. Прав е бил човекът
  • 36 Ха ха ха мафиот да не

    7 0 Отговор
    подкрепя МАФИОТИ - има ли такива неща ? Берлускони управлява Италия 9 години ( 1994-1995, 2001-2006 и 2008-2011 ) нашият Ташунка Витко от Банкя 10,5 години надмина италиянския мафиот защото българинът се оказа по-прост от жабарите ! Не ви ли досрамя бе ФАКТИ да представите тази статия на читателите си, не помислихте ли, че може да ви четат и не толкова прости българи ?
  • 37 Теб пак ли те

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "оня с коня":

    отвързаха от коневръза бе кратна ?
  • 38 Росен

    5 0 Отговор
    Чак пък лична гадателка....амн от самозванци
  • 39 ЕВРОНЮЗ

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Баш":

    Живея от 21 години в Италия и тая парцалана не я познава никой като такава каквато я представят БГ мисирките.. Преди десетина години беше в едно неделно предаване и се опита да обеснява за някакво човече което се насадило в нея и то и говорело. Избухна смях, един професор попита може ли да му го предостави за няколко дена и започна бъзика. Изявата и беше 4-5 минути. А всичко което се опитва да представя като участник в живота на Берлускони може да се намери във всички вестници и списания
  • 40 БАРС

    4 0 Отговор
    Да бе да ,как няма да ги хвали нашите Берлускони като повечето шивашки фабрики бяха купени от италианци за жълти стотинки особенно при Костов да не говорим ,че италианците не плащаха и заплати на работниците отначало ги зарибяваха като им плащаха няколко месеца ,а после само половината и накрая с месеци не им плащаха
  • 41 хммм

    4 0 Отговор
    Защото са фашисти като него!!! Фашист харесва фашисти..
  • 42 БЕРЛУСКОНИ ГОВОРЕШЕ ПОСТОЯННО ГЛУПОСТИ

    4 0 Отговор
    ОСВЕН ПАРИТЕ ТОЙ НЕ ПРИЗНАВАШЕ НИЩО ДРУГО - ПОДИГРАВАШЕ СЕ СЪС ВСИЧКИ ПРЕД ОЧИТЕ ИМ ! НЕ МУ ПРИПИСВАЙТЕ И ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове