Last news in Fakti

13 Април, 2024 11:38 1 335 40

Людмил Рангелов: Цялата история около Петя Банкова и Живко Коцев се използва с политически цели

  • митниците-
  • живко коцев

Изтеклата информация е с цел определени лица да бъдат злепоставени. поясни адвокатът 

Людмил Рангелов: Цялата история около Петя Банкова и Живко Коцев се използва с политически цели - 1

Адвокатът на бившата шефка на агенция „Митници” Петя Банкова - Людмил Рангелов, заяви в студиото на Нова телевизия, че според него, Живко Коцев не е бил обект на заплахи.

"Заплахата е от обстоятелствата, той си е дал сметка за това. Затова е потърсил Сарафов., вероятно чрез неговите съвети да намери най-добро положение за себе си. Тази среща не е нещо противозаконно, вредно и опасно", поясни Рангелов.

И поясни, че ако е негов адвокат в момента, би го предупредил, че има за какво да се тревожи.

„Стефан Димитров, който в момента е задържан, би могъл, търсейки по-добро положение за себе си, да сподели информация, която да злепостави Живко Коцев”, смята Рангелов. По думите му Петя Банкова и Коцев нямат връзка помежду си.

Според него цялата история се използва с политически цели.

„Изтеклата информация е с цел определени лица да бъдат злепоставени”. поясни адвокат Рангелов по повод изтеклите снимки и документи от разпити.

„Коцев е обсъдил с адвокат Илиян Василев предимствата и недостатъците на това да стане защитен свидетел", каза още адвокатът.

Относно Петя Банкова той каза следното:

„Познавала Стефан Димитров. Вероятно е познавала бегло и баща му. До този момент няма информация съвместно да са участвали в престъпна дейност. Грешката ѝ е, че не е преценила в каква структура влиза”.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупости

    18 1 Отговор
    Краденето политика ли с

    Коментиран от #10

  • 2 Павел пенев

    20 2 Отговор
    А бе дърт глупак, защо тази история не я ползвате за юридически цели а не за политически?

    Коментиран от #27

  • 3 нннн

    19 2 Отговор
    Ми да! И пуделът на Живко си играе с пачки евра с политически цели. Впишете го в листите - може и депутат да стане.

    Коментиран от #30

  • 4 Вече

    15 2 Отговор
    няма такъв , който да не го е разбрал ! Отврат безподобна !
  • 5 ⚜️Лопата с чип⚜️

    23 2 Отговор
    Колеги, не разбирам нещо! Всички реват, че скандала се ползва с политически цели! Никой не твърди , че не е истина! Само мрънкат, че го ползвали с политическа цел! Обяснете ми, защо по дяволите да не се ползва с такава цел щом може? От думите на мрънкачите излиза , че дори хора да са убивали и да е безспорно, проблем няма , проблем е че опонентите им се възползват политически! Ми те са политици , технически и инжинерно ли да се възползват и по важното , защо да не се възползват?
  • 6 Българка

    9 13 Отговор
    Истината е, че Банкова е искала да запуши контрабандните канали. И точно борбата срещу контрабандата е повод в точния предизборен момент Борисов и Пеевски да активизират бухалките си. Всеки, който се изправи и застраши мафията, бива опраскван. Припомням как удобно за Борисов и КО мистериозно почина бившия шеф на митниците Ваньо Танов и замлъкна завинаги. Удобно предварително предупреден от силовите структури изчезна Петьо Еврото, а Нотариуса бе убит. В момента тече поредната ченгеджийско-мутренска акция. Да напомня за обвиненията срещу Нексо и отново предизборно срещу ПП-ДБ. Развръзката е, че от Нексо не са виновни и в момента съдят България за 3 милиарда долара в Европейски съд
    Борисов, Пеевски и ортаците им са голямото зло на България
  • 7 ГЕРБ=ДПС=БСП

    9 4 Отговор
    "Цялата история около Петя Банкова и Живко Коцев се използва с политически цели"

    Аз пък си мисля, че това е изфабрикувана история. Мисля си, че това е поредната ченгеджийска операция за омаскапянане на хора, които не желаят да играят по ченгеджийска свирка.

    Мисля си, че този Живко Коцев е типичен службогонец, който ще продаде и майка си за добра заплата на лакей на задкулисието.

    Коментиран от #13, #26

  • 8 Тя и политиката

    10 4 Отговор
    им такава , както гнусните им мутро - милиционерски похвати и номера !
  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 2 Отговор
    Га ядоа кифтета ни риваа, га требе да си плащат .......... ореваа орталъка‼️
  • 10 ГЕРБ=ДПС=БСП

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Глупости":

    "Краденето политика ли е?"

    В България е така, политиката е и крадене, и бизнес, и привилегии, и недосегаемост за правосъдието.

    В България,
    "политиката" не е политика,
    бг "демокрацията", е диктатура, а не демокрация,
    бг "политиците" са престъпници с прокуроски чадър. ..
  • 11 Така е , така е , така е !!!

    8 3 Отговор
    Ааа , така е , така е !!! По честни , по почтени , по професионални , по некорумпирани и по спазващи законите (а Коцев е и истински "мъж" ) любители на пачките , пуделите , контрабандистите , спа курортистите и Хублоти-те , от тези двамата - е , Нема !!! Както се изказа (многократно) "генерал" АмГъл Атанасов - (цитирам) - "Коцев е ПЕРФЕКТНИЯТ ПОЛИЦАЙ !!! Той е моят ЛИЧЕН избор за гл. секретар на МВР " !!! Ние , ако на АмГъл не вЕрваме , на кого ????????????
  • 12 Майорс

    8 3 Отговор
    Жалко е и адвокатите да се подават на политически пристрастия! Всичко е ясно и точно но за вас все едно нищо не е станало! Затова и в момента сме в това състояние , но лошото е че в играта са намесени хора от висшия ешелон на властта!
  • 13 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Като мислиш, че "това е изфабрикувана история" - кой изфабрикува снимките❓ ‼️
    Що никой не спори дали са истински‼️ Поне да беше казал, ама той часовника е менте за 100лв 😉
    А за мъжката любов ......., че са били на лагер-сбор с отбора по шах😉
  • 14 Незнайко

    8 3 Отговор
    Ми , не знам какво политическо има в това - да се гушкаш и вероятно мушкаш с млади контрабандистчета , да получаваш от тях часовничета за по 25 хиляди евра , да снимкаш с купища еврови копюри , да им осигуряваш 100% протекция от закона , да осигуряваш вдигнати бариерки и нула проверки за едни камиончета , натоварени с едни цигарки , да разрешаваш на контрабандистчета да кадруват в повереното ти държавно ведомство и пр. и пр. ??? Наистина - не мога да разбера , къде тук е политическото ?! ПП. Изключая политическата , всеобвхватна протекция , която партийката ти (ти) е осигурила .

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Незнайко":

    На запад първо правиш пачки , после влизаш в политиката- у нас първо влизаш в политиката, после правиш пачки❗🤔🤔
  • 17 Превенция

    7 1 Отговор
    Не е ли обратното:
    С "политическите цели" се оправдава и замита нечистоплътната история с П. Банкова и Ж. Коцев?
  • 18 ежко

    6 0 Отговор
    Политическите назначения е нормално да се използват за политически цели!И Банкова, и Коцев и стотици други са политически назначения.Нима някой ще получи талъв пост без политическа подкрепа?
  • 19 име

    2 2 Отговор
    По принцип е така, но същото нещо важи и за тенденциозните атаки по линия на Боташ и Турски поток. Докато бяха в коалиция, не им пречеха тези договори, но явно нещо не се разбраха за смяната на властта и пак почнаха със старите номера. А кой накара ПП-ДБ да се хванат под ръка с ОПГ ГРОБ-ДПС?
  • 20 Интересно

    6 1 Отговор
    защо престъпни индивиди избират за свои защитници трима или най-много четирима определени адвокати в България. Да си адвокат на такива хора не е особено ласкаво за професията, но сега измеренията са съвсем други. От твърдението, че цялата история се използва с политически цели, излиза ли, че изнесените потресаващи факти са фалшиви.
  • 21 А БРЕ ГУСИН АДВОКАТИН!!!???

    4 2 Отговор
    Би ли посочил поне една нормална държава, в която подобна случка…баш полицая, зад който подкрепяща го политическа партия застава като матросов предамбразурата, се снима и получава подаръци от меко казано хора със съмнителна репутация, та това обстоятелство да не се използва с политически цели от конкурентните партии???!!!
  • 22 Какво ли не прави

    4 1 Отговор
    Какво ли не прави Интереса! Особено когато се разчита на БЕЗЗАКОНИЕТО Обхванало тази Държава!
  • 23 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 4 Отговор
    Коста от Възраждане открадна милиони,Сидеров златния пръст също ,Бойко императора се снима с 2 милиона евро в тях 🇧🇬 ‼️ Тези с куче пазач с пачки ‼️
    Ако Коста има и власт ще задмине всички тях взети заедно ‼️

    Коментиран от #33, #34, #39

  • 24 Пак върти плочата

    1 1 Отговор
    Ами те политиците са използвали служители за криминални цели.Та криминалните цели политически ли са ?Парите от контрабанда за кого са?Защо се повтаря тази опорка,че е предизборно ,а деянията са безобидни ли искате да кажете ?Точно това правителство е правело чадър и се е облагодетелствало,и когато са извън властта и предстоят избори да се мълчи ,а те да манипулират хората че се борят с мафията ,реформи в службите искали,Ами то ясно как реформират и защо ?
  • 25 Овчев

    2 0 Отговор
    В България от 1990 г. насам на кражбите им викат политика...
  • 26 бай благой

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    a aз мисля че си центовче което на черното вика бяло .То има не едно доказателствоза връзките на Банкова с контрабандистите
  • 27 Браво!

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Павел пенев":

    Уместен въпрос!
  • 28 Меркуцио

    4 0 Отговор
    Да, защото и двамата са ПОЛИТИЧЕСКИ назначения! Нещо неясно?
  • 29 Залагаш си авторитета

    3 1 Отговор
    За някаква мърла .
  • 30 Ъхъ

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "нннн":

    А самият Живко си играе с часовници и с чурките на контрабандистите! Да не пропуснем- ЗАД НЕГО СТОИ АТАНАС АТАНАСОВ!!!!
  • 31 Тц,тц

    4 1 Отговор
    Не бях чувал по-умно заключение! Адвокатът може би желае случая да се използва за кухненска употреба ?
  • 32 Нещо прекалявате

    4 1 Отговор
    Явно два месеца ще се тиражира мантрата ,че въпросните разследвани са "злепоставени "въпреки всички факти и обстоятелства.Така се зомбират избирателите с повторения А колко тира са минали за тези 3 години ,защото Паскал се е появил в БГ през 2021,а един бивш вътрешен министър с много имоти е представил съдружниците му в повереното му ведомство на своите подчинени!Преди ден два един ай ти служител на митниците блокирал софтуера през деня на едно КПП ,и не е било " нарочно"за да не се виждат тировете .Е взеха мерки навреме и отстраниха проблема,но след подаден сигнал.Та" нищо ",де!
  • 33 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Е ти като КРАДЕШ никове, що не се засрамиш❓❓ А , да , ти не знаеш какво е срам‼️
  • 34 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    По-лошо от Изкуствения Интелект е Естествения Про$так‼️
  • 35 Е ,сега

    4 1 Отговор
    Адвокатите трябва ли да обикалят медиите след като са ангажирани професионално с клиентите си ,но в съда юридически ?Защо в съда не каже че е предизборно ,прескачайки фактите ,СРС - та ,снимки и т.н.
  • 36 1944

    2 0 Отговор
    нема да са пуашите. при бай ставри има место за сички комунистически отрочета. човека е справедлив. но малко по строг е станал. гответе са.
  • 37 Като соц.правосъдие

    2 0 Отговор
    Днес пише, че един от задържаните е бил със съмнение за здравословен проблем. Ако обаче това разследване е нагласено? Защото то да нямаш вяра, едните ги изпират, за другите съчиняват, то стана тези правоприлагащи да си играят със съдбата на всеки един човек. Толкова въпроси с предишни разследвания останаха. Това не е държава.
  • 38 дом

    1 0 Отговор
    Това само избирателите на ГЕРБ-ДПС не го виждат, но те и шкафчето не виждат, нито къщата в Барселона, слепци по желание.
  • 39 ежко

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Костя от Възраждане когато беше министър ли ги открадна тези милиони или когато беше шеф на митниците или на друга държавна работа?Алооооо!Съвсем за бунаци ни вземате!
  • 40 Рангелов ти си срам !

    3 0 Отговор
    Върни си адвокатската карта и се пробвай като прокурорски помощник или деловодител в СРП.
    Подлога на обвинението!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове