Last news in Fakti

2 Юли, 2024 16:01 1 745 13

Иванка Димитрова - депутат, но във Франция!

  • иванка димитрова-
  • депутат-
  • франция

Да защитаваш идеите на френските националисти, за спасение на европейската цивилизация от настъпателния политически ислям е необходима чиста биография, смелост и култура, които стават все по-рядко явление

Иванка Димитрова - депутат, но във Франция! - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тази сутрин видях българката Иванка Димитрова по Нова ТВ. Чувал съм за нея, но не я познавам лично. Направи ми силно впечатление. Жена с излъчване, с отличен български език, с който голяма част от депутатите в София не са способни да се изразяват. Може би поради това не допускат българи от чужбина да взимат участие в българската политика. Да защитаваш идеите на френските националисти, за спасение на европейската цивилизация от настъпателния политически ислям е необходима чиста биография, смелост и култура, които стават все по-рядко явление.

Иванка Димитрова е кандидат за депутат в региона на Фонтенбло, под знамето на Марин льо Пен и Жордан Бардела. Тя се класира първа след първия тур с реални шансове да потвърди успеха си във втория тур.

Каквото и бъдеще да има тази достойна жена, тя заслужава подкрепата на всички българи живеещи във Франция и в...България!


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    26 0 Отговор
    браво

    Коментиран от #11

  • 2 Миси

    19 4 Отговор
    Аз дори не съм и чувал за нея, но на французите им трябва политик от сериозна класа. Дай направо да я разменим за Бойко, какво се излагаме.
  • 3 честен ционист

    4 22 Отговор
    Тази патреотка иска да ви натовари всичкия ром от под парижките мостове и с еднопосочния директно при Ганчо.

    Коментиран от #6

  • 4 Име

    17 2 Отговор
    Много здраве. Точно нейната партия желае премахване на двойното гражданство за определени отговорни позиции!
  • 5 Французойката

    3 20 Отговор
    Да си стои там!
  • 6 По добре роми

    4 12 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Отколкото скопяни.
  • 7 браво на Чеков!

    21 4 Отговор
    Пътят на Националния фронт е и пътят на Европа. Сега във Франция, после в цяла Европа.Това значи антиглобализъм, антиджжендъризъм, спазване на естествените закони и естественото право, но и позитивния правен ред като основа на демокрацията, противопосдтавяне на ислямизацията и емиграцията в Европа от страни извън Европа, запаздване на културата на Европа, запазване на традициите,научните постижения и духовното превъзходсдтво на Европа, спиране на помощи за паразити и изобщо спиране на паразитния начин на живот-на гърба на обществото, изкореняване на мързела, скитничеството, сводничеството, наркоманията, просията, насърчаване на таланта пред политическата протекция и много други, Рад, ред и пак ред-това искат хората.

    Коментиран от #8

  • 8 честен ционист

    3 16 Отговор

    До коментар #7 от "браво на Чеков!":

    Европа на десните значи гета в периферията, така де ще оправят генофонда на Ганчо.

    Коментиран от #9

  • 9 Ха ха

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "честен ционист":

    Ами като затвориме оградата с Турция и изстреляме всички "инженери " по родните им места няма лошо,че Льо Пен ще е "гаранция Франция ".
  • 10 ДС активист

    2 8 Отговор
    Когато копейките не стигат Чеков, чекне ли чекне.
  • 11 ГЕРБЕР

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    СИГУРНО СЕ Е НАРЕДИЛА НА ОПАШКАТА ДА ЛАПА ЕВРО ФОНДОВЕ. ДРЕМЕ И НА КАТЕРИЦАТА ЗА ФРАНЦИЯ
  • 12 Хамбург

    3 0 Отговор
    Лошото е,че Националният фронт се появи във Франция, защото французите са несериозни и недисциплинирани хора, отдадени на разгула, ядене и пиене. Ако такава партия съществува примерно в Германия, щеше да е друго. Немците са отлични юристи, дисциплинирани и морални хора- нещо,което не може да се каже за французите. А и във Франция вече е сбирщина, не се знае койй е французин, кой пришълец.
  • 13 Някой

    1 1 Отговор
    Комжурналисти се хвалят с чужда пита....