18 Юли, 2024 09:05 7 576 243

В Европейския парламент е като при комунизма – всички са възторжени? Петър Волгин пред ФАКТИ

  • петър-
  • волгин-
  • възраждане-
  • европейски парламент-
  • евродепутат-
  • комунизъм

Ще ни задължат да даваме 0,25% от БВП на страната ни на Украйна, казва евродепутатът от „Възраждане“

В Европейския парламент е като при комунизма – всички са възторжени? Петър Волгин пред ФАКТИ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Новият Европейски парламент започна своята работа. В момента се избират ръководните длъжности, съставят се различните комисии. Работата тръгва… Но как? Пред ФАКТИ говори новият български евродепутат Петър Волгин, който е част от групата на „Възраждане“.

- Г-н Волгин, Роберта Мецола бе преизбрана за председател на Европейския парламент. Очаквано беше, но каква бе обстановката в пленарна зала при вота…
- Каква бе обстановката в пленарна зала при вота ли… Същата каквата бе и сме виждали на партиен конгрес малко преди 1989 година. Аз си спомням като дете как всички ставаха на крака, ръкопляскаха и възторжено скандираха: „Вечна дружба, КПСС-БКП…“ За по-младите ви читатели да кажа, че КПСС тогава бе Комунистическата партия в Съветския съюз, а пък БКП беше Българската комунистическа партия. С такива възгласи се демонстрираше неделимата дружба между двете държави. Сега, при гласуването за Мецола, бе същото - всички станаха възторжени на крака по комунистически. Тоест, не всички, но представителите на статуквото в Европейския парламент - Европейската народна партия, социалистите, „Обнови Европа“ и т.н., и ѝ се радваха. Аз не виждам нищо радостно в това.

- Да говорим за комунизъм в Европейския парламент е странно, но така тръгна разговора, както се казва…
- Това е най-интересното, че можем да говорим за комунизъм. И ще ви кажа защо. Днес (б.р.-вчера) в Европейския парламент се прие поредната антируска резолюция, която е в подкрепа на правителството на Зеленски. Прие се с много голямо мнозинство. Така че е същото. Говорим за една привидна демокрация, но, в крайна сметка, става това, което тези, които управляват, желаят. Опозицията няма думата. Каква демокрация е това, някой нещо да ти налага?

- Какво включва резолюцията, която бе приета за Украйна?
- Общи неща от сорта, че непрекъснато се говори колко сме „за“ Украйна. Интересно е това, че много се критикува Виктор Орбан, които проведе в последно време няколко срещи на много високо ниво. Но се критикува само срещата му с Владимир Путин. Защо? Ако вървим по тази линия, би трябвало да го критикуваме и за всички останали срещи - за срещата със Зеленски, за срещата с китайския лидер Си Дзинпин, за срещата му с Доналд Тръмп. Знаете ли, Виктор Орбан е единственият от много малкото европейски лидери, който се опитва да работи в посока на това да се постигне мир в Украйна. За жалост, всички останали европейски лидери работят точно в обратната посока. И тази резолюция, която бе приета, също работи в тази посока, защото тези неща, за които тя призовава, ще засилят войната.

През нея се искат още и още военна помощ за Зеленски, още и още пари за Украйна.

Между другото, настоява се всяка една държава от Европейския съюз да отделя 0,25% от Брутния си вътрешен продукт годишно, за да ги дават тези пари като помощ за Киев. Много добре знаете, както и вашите читатели, какво се прави с подобни пари – крадат се. Крадат ги в Украйна, крадат ги в Русия. Както знаете прекрасно - крадат ги и в България. Така че, ако ние действително започнем да даваме по 0,25% от нашия Брутен вътрешен продукт, това означава, че голяма част от тези пари ще бъдат откраднати. Нищо добро не може да се очаква от всичките тези призиви, които идват по отношение на военния конфликт в Украйна.

- Вие бяхте един от хората, които не станахте в пленарна зала, когато прозвуча химнът на Европа?
- Да, защото няма химн на Европа. Химн може да има отделно взета държава, независима национална държава може да има химн. Организация може да си измисли нещо за химн, но със същия успех може да си измислите и някоя песен на много актуалната сега Тейлър Суифт. Значи ли това, че като чуем песен на Тейлър Суифт ще трябва да ставаме на крака.

- „Одата на радостта“ на Фридрих Шилер е приета от години като химн на Европейския съюз. Това е, все пак, една традиция в Европа, защото наистина в това произведение има и символика?
- Ако действително Европейският съюз в настоящия си вид беше съюз на независими държави, а той за мое огромно съжаление не е нищо такова, тогава да си говорим за радост. Европейският съюз в сегашния си вид е просто една маша в ръцете на своите задатлантически господари. В ЕС нямаме независими държави, които да работят в един радостен дух, страните не са причастни да защитават своите интереси. В ЕС има едни починени държави, на които им се дават заповеди от Вашингтон през Брюксел и така нататък. Къде виждате основание за радост, за възпяване на тази радост. Аз не я виждам.

- Евродепутатите от „Възраждане“ станахте част и сте сред създателите на Европа на суверенните нации (ЕСН), най-новата група в Европейския парламент. Разкажете повече за групата, за целите… Какво искате да промените?
- Това бе важен момент от работата на новия парламент, защото за първи път в историята на Европейския парламент българска партия има водеща роля в създаването на нова група изобщо. Знаете, че до този момент всички български депутати, които са били избирани след 2007 година в Европейски парламент, са отивали във вече съществуващи групи. Влизат си в тяхното си квадратче и толкова. Никога досега никоя българска партия - била тя по-стара или по-нова, не се опитвала да направи нещо ново. Ние го говорихме това още по време на предизборната кампания, още преди предизборната кампания обещавахме, че това ще се случи, и то наистина се случи. Разбира се, с помощта на други партии.

С помощта на „Алтернатива за Германия“, с помощта на други партии от Унгария, от Словакия, от Франция и т.н.

Знаете, че има изискване депутати от седем държави да участват в създаването на една група. Основните цели, които ние си поставяме, основните идеи, зад които стоим, е да бъде възродена именно тази независима Европа, тази Европа, която е съставена от държави, които работят заедно, но в същото време са независими и всяка една от тях се грижи за своя национален интерес, а след това и за интересите на цялата общност. Ние не вярваме, че може да има някакъв такъв похлупак отгоре, който да те натиска и да ти казва „….сега ще правиш това, сега ще правиш онова“. Ние смятаме, че Европа трябва да съхрани своите традиции, трябва да съхрани своята култура, да съхрани своята история, своята религия. И едва тогава можем да вярваме, че нещо добро в бъдещето може да се случи. В момента в общото ЕС се претопяват всички държави, а това не е ЕС на суверените страни.

- Колко депутати са във вашата група?
- 25 депутати сме. Но така е, всяко начало е трудно.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 265 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руското Куче

    81 218 Отговор
    Пак взе да лае.

    Коментиран от #3, #43, #94, #148

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    150 45 Отговор
    Това ,че ЕС е кръстоска между
    ЕсеС и ЕССР ние си го анаем‼️

    Коментиран от #7, #32

  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    134 32 Отговор

    До коментар #1 от "Руското Куче":

    А ти що не ни "СВЕТНЕШ" каква е разликата между
    ЛЕВИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ
    и
    ДЕСНИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ
    и кои са
    ПО- ЕВРОАТЛАНТИЦИ ‼️‼️
  • 4 Смех в блатото

    66 154 Отговор
    Аххх, Господин Волгин, изоставихте вие БНР, тази трибуна на "свободната" журналистика и отидохте в "машата" Европейски парламент.

    Продадохте се, значи, за евраци :)))))

    Коментиран от #16, #20, #21, #25

  • 5 мдаааа

    52 141 Отговор
    Волгинов ще го задължат да си получава евродепутатската зарплата в рубли ... В най-лошият случай - в боливари ..

    Коментиран от #137

  • 6 Не баш...

    144 26 Отговор
    Ако Волгин е прав , че всички са възторжени , на е прав за такива като Урсулианците , защото при комунизма престъпниците заминаваха по лагерите и затворите , а тежките бандити като Урсула - на разстрел !
  • 7 БАЙ Х@ЙМАНЕ

    8 27 Отговор

    До коментар #2 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    А знаеш ли , че Панцер е дядо на Панцир ?!🤔
  • 8 Трябва

    46 61 Отговор
    да се забрани някои професии да стават политици и депутати. Ето, кои: журналисти, прокурори, съдии, следователи, полицаи, т.е. всички, които трябва да са неутрални в служебните си задължения.

    Коментиран от #54

  • 9 Пратихме руски агент

    41 115 Отговор
    в Брюксел. Вярно е, че е комунизъм.
  • 10 Затова

    138 32 Отговор
    гласувах за Волгин !

    Коментиран от #12, #236

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Смех в блатото

    18 54 Отговор

    До коментар #10 от "Затова":

    За шоуто и лицемерието му? :)))
  • 13 Прочетете

    67 5 Отговор
    Да господин министър + Да господин премиер и ще разберете същността на ЕС, ЕК и ЕП.
  • 14 ЕСССР

    106 14 Отговор
    Да живей ЕСССР другари! Да живей Другарката Урсула!
    Тези другари от ЕСССР, които командвст сега никога не са живели в тоталитарен режим, но сега го въведоха и им хъресва, страшно много им харесва!
    Веселбата тъпърва предстои!

    Коментиран от #15

  • 15 Смех в блатото

    26 88 Отговор

    До коментар #14 от "ЕСССР":

    В СССР такъв като Волгин щеше да е в ГУЛАГ а не в Парламента :))))

    Пробвай пак :)))

    Коментиран от #67

  • 16 Искаме

    6 32 Отговор

    До коментар #4 от "Смех в блатото":

    и ние в €врозоната значи !
  • 17 Зззззз

    11 42 Отговор
    Държави с различни интереси без да спазват общи правила как да се получи г- н Георгиев. А за доброто финансово обезпечение нищо не казахте ?
  • 18 Жоро

    25 86 Отговор
    "Военният конфликт в Украйна" - ясен си. Но как не ви е срам хем да плюете и съсипвате, хем да прибирате 200К+ евро на година ... няма такива гьонсурати като руските под...държници

    Коментиран от #23, #38

  • 19 Един

    7 22 Отговор
    Кой каквото търси, това намира.
  • 20 Ха ха ха

    9 27 Отговор

    До коментар #4 от "Смех в блатото":

    Гълтачут на черникерестета не може да не вземе отношение
  • 21 Ха ха ха

    9 28 Отговор

    До коментар #4 от "Смех в блатото":

    Гълтачът на черникерестета не може да не вземе отношение
  • 22 дядото

    72 29 Отговор
    не съжалявам че подкрепих кандидатурата за европарламента на този човек
  • 23 Тъпунгер

    53 9 Отговор

    До коментар #18 от "Жоро":

    Като въшкар мислиш че в основата са парите.
    Не са бе Лумпур розоф

    Коментиран от #26

  • 24 Капейка

    20 54 Отговор
    На нас ни казаха да казваме, че ЕС е като СССР.
  • 25 факуса

    30 14 Отговор

    До коментар #4 от "Смех в блатото":

    не центавос блатен,отиде там дет не могат го уволнят и да му затворят устата
  • 26 Смех в блатото

    16 42 Отговор

    До коментар #23 от "Тъпунгер":

    И Волгин ли "ще връща субсидията" като Костя? :)))
  • 27 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    86 16 Отговор

    До коментар #11 от "Сравнително млад човек - защо го тресе":

    Защо всеки НЕсъгласен с Вас е комунист❓
    Защо не милеете за Судан както за Украйна❓
    Защо КРИете получават ли УКРИте УКРИли се у нас още по 2 ООО лв на месец ❓
    Колко пенсионери работили 40 години и колко работещи сега получават по 2ОООлв ❓

    Коментиран от #30, #35, #237

  • 28 Факт

    27 8 Отговор
    При комунизма имаше самооблагане. Дядо отказа да плати. Имаше една активистка да събира парите, но беше свестен човек

    Коментиран от #45

  • 29 бл.134 в Zап. парк

    25 4 Отговор
    Преди война е така ! Парите нямат значение , на всеки се угажда , всички се смятат важни ,особено тези на държавна работа -те са незаменими и богоизбрани и на тях трябва да им се актуализират заплатите през два месеца .
  • 30 Опаа

    21 35 Отговор

    До коментар #27 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    "защо КРИете получават ли УКРИте УКРИли се у нас още по 2 ООО лв на месец"

    Объркан си, това е въпрос, а защо един въпрос да се "крие".

    Коментиран от #34

  • 31 ЕДГАР КЕЙСИ

    21 61 Отговор
    ВОЛГАТА Е ПЪЛЕН ИДИОТ ................. КАТО ВСИЧКИ КОМУНОПИТЕЦИ .............., ФАКТ !
  • 32 Само дето КОМУНИЗЪМА

    12 33 Отговор

    До коментар #2 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Го нема в ЕС.

    Коментиран от #44, #167

  • 33 Европатриот

    13 37 Отговор
    Щом в ЕП е като при комунизма, това е идеалното място за теб, Пьотр!
  • 34 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    28 8 Отговор

    До коментар #30 от "Опаа":

    Когато мълчеше, можеше да минеш за умен ❗ Това не е въпрос❗
    А това, че си Объркан се вижда от обърканите ниски в опита ти да се опиташ да напишеш нещо Умно❗
    Това също не е въпрос❗

    Коментиран от #40

  • 35 БАЙ Х@ЙМАНЕ

    9 34 Отговор

    До коментар #27 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Тия петолъчки са ти нарушили обвивката на моzАка ..

    Коментиран от #64

  • 36 Волгин са кланя на Путин

    16 38 Отговор
    Но евраците в Европарламента са му по сладки.....
  • 37 Възмутена

    1 24 Отговор
    Максим Каракаш, секс гуруто, купува парфюми, бижута и диаманти на любовниците си. Последната му любовница е почти на годините на сина му. А жена му Таня ходи на работа с дрехи трета употреба
  • 38 Разбираемо е ,че

    51 6 Отговор

    До коментар #18 от "Жоро":

    вие соросчетата си мислите ,че тези 200К на година се дават само и единствено да се правят дудуци на САЩ, но нямате както винаги поне две клетки в главите да осъзнаете ,че интереса на Европа не винаги съвпада с този на САЩ и това да се наливат милиарди на европейския данъкоплатец във войни които една държава зад океана провокира. Та първо драги ми лицемерни соросчета, погледнето колко милиарди на европейския данъкоплатец се наливат във тази бездънна яма наречена Украйна и после гледайте тези 200К на евродепутатите.

    Коментиран от #175

  • 39 ТТТ

    10 39 Отговор
    Аз предлагам да дадем ..., абе ако искате на украинците, ако искате на рузнаците тоз Волгин ли е Днепър ли е, а май рожденното му име е Петър Петров Георгиев. Щом го е сменил сигурно се срамува от него. Може да го е срам въобще, че е " българче " / по Данчо ментата /. Ми да беше си сменил и личното име например на руслан или нещо подобно. Дядо му Георги / нали все пак е бил Георгиев / ако беше жив сигурно много щеше се гордее със семето си. Ех български свят.......
  • 40 Опаа

    8 24 Отговор

    До коментар #34 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    "Това не е въпрос"

    ""защо КРИете получават ли УКРИте УКРИли се у нас още по 2 ООО лв на месец""

    Изречение съдържащо въпросителната дума "защо" не е въпрос?

    Коментиран от #51

  • 41 Търновец

    13 36 Отговор
    А в Русия все повече клошари и все по богати олигарси, Волгин правил ли е нещо полезно някога?

    Коментиран от #50, #53, #61

  • 42 Сърцето ми се къса като го гледам

    16 35 Отговор
    На този шапшал възторженото настроение в ЕП му е криво Да хваща пътя за Сибир да му стане по сериозно

    Коментиран от #215

  • 43 А бе то "лае"!

    39 8 Отговор

    До коментар #1 от "Руското Куче":

    Ама "лае" верни неща(за съжаление...)...!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Същото

    31 3 Отговор

    До коментар #28 от "Факт":

    Ами същото правят с тия 0,25% - възстановяват самооблагането в интерес на глобал-интренационализма.
  • 46 Смех в блатото

    4 14 Отговор

    До коментар #44 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Е как да го нема за теб? :)))
  • 47 Кака Милка

    21 15 Отговор

    До коментар #11 от "Сравнително млад човек - защо го тресе":

    Тва комунизма много плаши "бизнеса", що всички политици, агенти, джурналисти, нищоправци, умнокрасиви и прочие реват срещу тоя пуст комунизъм и все им е в устата...?
  • 48 Историк

    11 38 Отговор
    Петър Георгиев (наричащ се Волгин) слабо се е подготвил с руската пропаганда.

    0.25% за обща защита срещу руския фашистки режим са НИЩО.

    Коментиран от #242

  • 49 Айде бе.......

    6 7 Отговор

    До коментар #44 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Кое 7м е комунистипеското,че нещо не се разбра.....
  • 50 Стенли

    32 8 Отговор

    До коментар #41 от "Търновец":

    То щото пък в САЩ не пълно с гета и бездомни и постоянно се гърмят
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Волгин, кат не ти харесва у

    11 28 Отговор
    Европарламента, ела си у дома бре.....
  • 53 Изцъклени

    35 5 Отговор

    До коментар #41 от "Търновец":

    Във Филаделфия под надземните естакади на метрото се шматкат стотици клошари с изцъклени погледи на зомбита сред планини от кашони и пластмаси.
  • 54 Верно ли

    26 4 Отговор

    До коментар #8 от "Трябва":

    Хахахаха, викаш само клоуни, акушерки и акробатки на политически постове, а? :)))

    Коментиран от #57

  • 55 ВЪЗРОЖДЕНЕЦ ОТ СОЯ

    6 20 Отговор
    Волгин мъ прецака аз да ида в Европарламента....
  • 56 Хахаха

    10 23 Отговор
    Волгин, видя ли бе гламар хората ти казват че там ни е мястото ти НЕ искам си СССР. Ето ти ….. сега млъкни и взимай еврото !
  • 57 То при соца

    10 22 Отговор

    До коментар #54 от "Верно ли":

    Беха партизани,ятаци и полуграмотни на политическите постове.....

    Коментиран от #69

  • 58 Диамантената ръка

    11 26 Отговор
    Комунист се оплаква от комунизма...
  • 59 И какво стана сега?

    7 21 Отговор
    Конкуренцията го изплаши ли?😄
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Тракия

    34 8 Отговор

    До коментар #41 от "Търновец":

    А Саш с най-много бездомници на глава от населението в света . Ама от злоба и мерак да вредят на братушките , бутат и европейците в пропастта .

    Коментиран от #240

  • 62 Волгин........

    9 33 Отговор
    Плюеше ЕС....сега Евродепутат ми го раздаваш.....оди в Думата, при Путин....
  • 63 Волгин, чакаме те при нас

    9 28 Отговор
    Щом си разочарован от Европарламента.....

    Коментиран от #85

  • 64 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    21 6 Отговор

    До коментар #35 от "БАЙ Х@ЙМАНЕ":

    Кои ма, ЛЕЛЬО ПОТКЕ, тези от САЩинския флаг ли 🇺🇲🇺🇲🇺🇲

    Коментиран от #74

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Българин 🇧🇬

    36 9 Отговор
    Браво на Волгин ! Щото много бг "герои" , като седнаха в Европарламента забравиха за европейска България и започнаха да гласуват за щатско-турски интереси и да си мълчат покорно . Браво на Възраждане !
  • 67 ЕСССР

    27 4 Отговор

    До коментар #15 от "Смех в блатото":

    Сега са модерни времена в ЕСССР ги приключват по друг начин, но резултатът е един и същ! Справка Фицо!

    Пробвай пак!

    Коментиран от #77

  • 68 Казуар

    9 29 Отговор
    Волгин, а при Путин как е, като при диктатора Си. А ти отговаряш на ситуацията - храни куче да те лае.
  • 69 Верно ли

    27 6 Отговор

    До коментар #57 от "То при соца":

    И? Партизаните и ятаците са се борили за държавата си, та има резон. Или викаш в днешно време на никой не му пука за собствената му страна, та затова акушерки, клоуни и акробатки...

    Коментиран от #166, #177

  • 70 Волга,

    7 27 Отговор
    Ами прибирай се в БНР.
  • 71 Да обобщим

    7 29 Отговор
    Пълен крах в Европарламента на волгинисти, орбанисти и люпенисти.Мецола избрана за председател с над 90%.И Урсула също.

    Коментиран от #83

  • 72 Хахахаха

    18 1 Отговор
    Май наистина си е така.
  • 73 Край

    26 3 Отговор

    До коментар #11 от "Сравнително млад човек - защо го тресе":

    Да бе вярно Демократите така отричат деменцията на Бай Дън.
  • 74 БАЙ Х@ЙМАНЕ

    5 18 Отговор

    До коментар #64 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Дедо Потьо , звездата няма нищо общо с Петолъчката , по Карл и Маркс ..

    Коментиран от #81

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Браво Волгин

    36 9 Отговор
    Право куме в очи! Това е жалката действителност за ЕП. Едни безлични и зависими хорица, изпълняват нарежданията на зад океанакият господар и затриват Европа!
  • 77 Смех в блатото

    5 18 Отговор

    До коментар #67 от "ЕСССР":

    С други думи - следват конспирации, като не успя с обикновените опорки.:))))

    А едно време какви пропагандисти имаше :))))
  • 78 В България пък всичко е, като при

    24 2 Отговор
    Бай Тошо - снишаваме се докато видим каква нова дивотия ще измислят и как ще ни се отрази.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Аква

    32 5 Отговор
    Поздравявам Волгин и Възраждане. Досега не ни предадохте. Ще ставате все повече в групата. Ще се обедините по важни теми и с други групи. МИСЛЕТЕ ЗА НАС. БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО. А НАД ВСИЧКО Е МИРЪТ.

    Коментиран от #82, #143

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Опаа

    4 30 Отговор

    До коментар #80 от "Аква":

    "А НАД ВСИЧКО Е МИРЪТ."

    Тогава защо заедно с Волгин не сте пред посолството на руския агресор с настояване да се изтегли от нападнатата от него страна?

    Коментиран от #86

  • 83 Верно ли

    21 6 Отговор

    До коментар #71 от "Да обобщим":

    Хахахах, не знам къде е пълният крах - това че някакви розавочорапести реват и пишат доноси срещу Орбан, или това, че явно са само някакви нефелни бюрократчета, неспособни да го спрат да направи това, което е намислил, мм?
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Тонката

    25 2 Отговор

    До коментар #63 от "Волгин, чакаме те при нас":

    "Щом си разочарован от Европарламента.....

    Още един, който изобщо не разбира какво пише в статията...🤣
    Разделението в Европа е факт и никой не е в състояние да го спре....Няма такъв филм като Обединена Европа....Вече не! Погледнете какво се случва около Орбан и неговите визити....Евродепутатите настояват за пълен бойкот на председателството на ЕС и спиране на правото на глас на Унгария заради "Мирната мисия" на Орбан....Проблемът е, че не всички са съгласни с тази идея...Австрийският канцлер Карл Нехамер казва, че бойкотирането на Унгария не е добро решение. Според него, Орбан е нарушил едно табу , което трябва да се обсъди, но в отговор на това, не трябва да се нарушава друго табу, така че няма нужда да се бойкотира унгарското европредседателство, поради което министри от Австрийската народна партия ще продължат да присъстват на заседанията на председателството на Съвета на ЕС!🤣
    Първия шамар за уж Обединена Европа!
    Втория шамар идва от Холандия!

    Холандия ще решава за всеки отделен случай дали да участва в събитията по време на унгарското председателство на ЕС, но отхвърля официален бойкот, заяви холандският премиер Дик Шуф пред вестник Telegraaf във вторник.....Холандският премиер каза още, че според него Орбан е дал да се разбере, че тези срещи са двустранни и че той не представлява ЕС.

    Третия шамар идва от Люксембург!

    Премиерът на Люксембург Люк Фриден наскоро се срещна с холандския си колега и в изявление за пресата решително се проти

    Коментиран от #125

  • 86 Защото не е агресор

    24 3 Отговор

    До коментар #82 от "Опаа":

    Без думичката "агресир" от пропагандата за глупаци на САЩ, не става ли изречение?

    Коментиран от #88

  • 87 Верно ли

    22 2 Отговор

    До коментар #81 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Е, хайде сега :))) Със звездите всеки евро-иди@т може да си направи ореол, а с петолъчката не става :)))) Какво се занимаваш изобщо с това поколение, дето си живее в телефоните. Те нито имат понятие що е то свобода, нито па много им дреме, че я губят. Вайното е цъкане да има :)))
  • 88 Опаа

    5 21 Отговор

    До коментар #86 от "Защото не е агресор":

    Русия нападна ли Украйна?

    Да или Не?

    Коментиран от #89, #95

  • 89 Ами не

    16 2 Отговор

    До коментар #88 от "Опаа":

    Ти де беше?

    Коментиран от #91

  • 90 ......

    5 18 Отговор
    А за Руския нищо не казваш . Оркестър с един Диригент нищо ,че дирижира фалшиво!!! Ама музикантите си свирят и си мълчат!!
  • 91 Опаа

    4 14 Отговор

    До коментар #89 от "Ами не":

    "Ами не"

    Успех в паралелната реалност.

    Коментиран от #93

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 А защо

    22 2 Отговор

    До коментар #91 от "Опаа":

    не дойдеш на земята? Паралелната реалност видно те кара да тиражираш глупави думички от пропагандата за глупаци на САЩ. А това е тъпо занимание.
  • 94 Вярно

    23 8 Отговор

    До коментар #1 от "Руското Куче":

    Този Волгин е като куче, захапе ли, не пуска.
    Не е като някое западно либерастко коте.
  • 95 Верно ли

    30 8 Отговор

    До коментар #88 от "Опаа":

    Украйна трепа ли 8 години рускоговорящото си население, та чат пат и от разни други малцинства, ммм?

    Коментиран от #96, #100

  • 96 Трепа ги

    18 8 Отговор

    До коментар #95 от "Верно ли":

    Факт! Икрайна трепа малцинствата
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Опаа

    12 3 Отговор

    До коментар #92 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    "Не съм КРИЛ , че има ЧЕТИРИ ВЪПРОСА"

    "Това не е въпрос"

    И двете са директни цитати.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Демократ

    11 23 Отговор
    Какво търси този свиреп путинист в ЕС, що за наглост и цинизъм. Липсата на всякакъв морал и достойнство у тези хора е ужасяваща. Това са античовеци, как може да се чувства човек в обществото на хората ,които мрази и срещу които години наред сипеше огън и жупел от ефира на БНР и пропутинския СЕМ не го спря да вилнее и да насажда омраза,насилие и разделение в обществото.

    Коментиран от #107

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Евроатлантици

    20 10 Отговор
    Не ви харесват истините на Волгин и бързо, бързо го сваляте на долу в списъка на статиите за да изчезне по-бързо, а на негово място пускате безлични и тъпи статии.
  • 106 Опаа

    10 9 Отговор

    До коментар #103 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Ти не разбра отговора, а отговора (но даден подробно) е "по символиката си".
  • 107 Затова се погрижи

    8 6 Отговор

    До коментар #101 от "Демократ":

    за морала и достойнството си, за да вменяваш лъжи и глупости.

    Коментиран от #140

  • 108 Гай Турий

    19 6 Отговор
    Парламент ли - говорилня на евроохлювите. Мазни безполови дебееееили. Тия ще погубят света, вече омазнил се солидно от пълящи мазни междузвезни рептили.

    Коментиран от #121

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Историк

    11 18 Отговор
    Базата на руската пропаганда ВИНАГИ е била да оприличава противниците си на себе си, в опит да заблуди за това кой какъв е.

    Петър Георгиев (наричащ се Волгин) не прави изключение.

    Коментиран от #112

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 А да се вменяват лъжи

    16 7 Отговор

    До коментар #110 от "Историк":

    е типично за хора ударили дъното без морал и ценности. Без такива човечета, какво щеше да прави пропагандата за глупаци на САЩ?

    Коментиран от #133

  • 113 Опаа

    7 8 Отговор

    До коментар #111 от "Я си":

    Значи нямаш нищо.

    В такъв случай отговора остава Не.

    Когато откриеш нещо - заповядай по всяко време.

    Коментиран от #117

  • 114 Верно ли

    17 6 Отговор

    До коментар #100 от "Опаа":

    Препоръчвам ти Украйна в пламъци на Оливър Стоун и Донбаска пролет на БНТ като начало. Както и Декларацията на НС относно административно-териториалната реформа в Украйна и защитата на правата и целостта на българската общност от 2020 г., публикувана в бр.47 на ДВ! Така добре ли е, а?

    Коментиран от #116

  • 115 Налива ри мозък

    16 5 Отговор

    До коментар #109 от "ПЕТОЛЪЧКОВ":

    Но когато вакуума е твъде голям, мисията е невъзможна и глупака става само за тиражиране на пропагандата за глупаци на САЩ.
  • 116 Опаа

    5 7 Отговор

    До коментар #114 от "Верно ли":

    Свободни художествени произведения не са доказателства, а в цитираната декларация не пише абсолютно нищо, което да има връзка с предните ви коментари.

    Коментиран от #120, #130

  • 117 Е що

    10 6 Отговор

    До коментар #113 от "Опаа":

    Ти ко видя там? Или пропагандата за глупаци на САЩ ти е по забавна?

    Коментиран от #122

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Художествените произведения

    11 4 Отговор

    До коментар #116 от "Опаа":

    и пропагандата за глупаци на САЩ не са,но видно има глупаци да ги тиражират.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Опаа

    5 10 Отговор

    До коментар #117 от "Е що":

    Знам, че смисъла на стила ти е да регистираш, че руската пета колона е представена, но това има и лек негативен страничен ефект - показва кой те е пратил. Иначе нямаме какво да си кажем.

    Коментиран от #127

  • 123 Госあ

    8 17 Отговор
    Аве волга, где пунинова РФ, где комунистически братски ( на путиновата РФ) Китай ? А ?
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Здрасти 💩

    6 9 Отговор

    До коментар #85 от "Тонката":

    С колко гласа бе избрана Мецола?Ъ?Ко шъ ни разпрайш?

    Коментиран от #180

  • 126 Всяка звезда е щат

    8 6 Отговор

    До коментар #81 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    На знамето на САЩ.....бели са на цвят......петолъчката червената е символ и на другарите.
  • 127 Верно ли

    11 6 Отговор

    До коментар #122 от "Опаа":

    Я пробвай с марсианската девета колона дали ще изглеждаш по малко глупаво от глупак продаден като зарзават на САЩ и ударил дъното да се въргаля в лъжи и тъпотия. Гарантирам ти, че няма
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Ами не можах да се доредя

    13 8 Отговор

    До коментар #128 от "Охоооо":

    От глупака продал се като зарзават на боклука САШ. Да му се чуди човек, ко го влече там.
  • 132 българка

    10 19 Отговор
    В ЕП болшинството са свободни хора, не са задръстеняци като Волгин.

    Коментиран от #134

  • 133 Историк

    11 17 Отговор

    До коментар #112 от "А да се вменяват лъжи":

    Чугунените глави с една гънка в мозъка,свързана с Кремъл, повтарят като папагали от латерни по селските панаири едно и също и е много смешно. Папагалите са единствените птици, които говорят, защото само повтарят едно и също ,което им се каже и затова са много забавни.

    Коментиран от #141

  • 134 И колко са свободни

    15 7 Отговор

    До коментар #132 от "българка":

    хора изпълняващи заповедите на САЩ о затриваши ЕС?

    Коментиран от #136

  • 135 Добър ден!

    11 14 Отговор
    Другари, комунисти, Артилеристи, волгинисти,болшевики, путюроби, байтошовци, загубеняци,где МОЧАТА?
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Съдията Дред

    10 8 Отговор

    До коментар #5 от "мдаааа":

    Както сте тръгнали, скоро ще плащаме в юани. Ако не ни накарат да работим ангария за къшей хляб, пардон, за купичка ориз.Китайците стоят и чакат да се унищожим един друг, те имат търпение
  • 138 ВЪН !

    9 12 Отговор
    Марш от там бе ! Не ти е мястото там !

    Коментиран от #144

  • 139 БКП

    8 12 Отговор
    Ами радвай се избушена Волга!
  • 140 Демократ

    7 15 Отговор

    До коментар #107 от "Затова се погрижи":

    Празна глава с промит мозък не вижда не чува, не мисли. Това е публиката на путинистите, които се радват на престъпността на терориста Путин!

    Коментиран от #142

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Факт

    7 8 Отговор

    До коментар #140 от "Демократ":

    Затова се погрижи да не е празна, че с празната те ползват ония боклуци зад океана да се излагаш като лъжец и глупак.
  • 143 Московци

    10 15 Отговор

    До коментар #80 от "Аква":

    Заминавайте си за Москва, България има нужда от българолюбци, я не от русоробски национални предатели.

    Коментиран от #145

  • 144 Що бе

    3 12 Отговор

    До коментар #138 от "ВЪН !":

    Пречи да те продават и лъжат ли? Пу не го е срам волгата да разваля мечтата на глупака.
  • 145 Къде прочете за Москва

    12 8 Отговор

    До коментар #143 от "Московци":

    Не за друго, ама да вменяваш лъжи, изглежда толкова тъпо. Оня боклук САЩ ползва такива глупаци за грамофони.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Морозов

    18 7 Отговор

    До коментар #1 от "Руското Куче":

    Е,от кой друг щеше да чуеш истината колко пари ще наливаме в нещото без дъно Украина?Възторжени са ,да.За нищото което правят,а получават куфар пари,как няма.С какво ще запомним престоя на Слабаков там?Защо изобщо беше там?Ходи по Италия,сади ягоди,лук и чушки.В мътните времена чрез името на татко получи диплом за образование.Но това няма да е пречка да си харчи пенсията която днес за евродепутат изкарал пълен мандат е 1750 евра.До живот.Та,Волгин ни казва какво ще ни правят-позата е партер.Преди дни Главчев им даде 80млнлв.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Димитрий

    6 6 Отговор
    петьо, ти млад мойто момче. За това сигурно не знаеш, че тогава нямаше гласувания 500 срещу 130. Всичко винаги си беше на 100%!Така че, това, че не са приели да се даде на Русия пауза от година или две, за да могат в Москва да се подготвят по-добре за истинскинската война, не е повод толкоз да страдаме.

    Коментиран от #162

  • 153 да бе,

    5 6 Отговор

    До коментар #11 от "Сравнително млад човек - защо го тресе":

    млад и дефектен.В главата дефектен.Хахахаха
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Само за Волгин работа!

    7 8 Отговор
    Той се възторгва за всеки, който плаща.
  • 162 Гоуема бозъ

    4 3 Отговор

    До коментар #152 от "Димитрий":

    Това нещо на раменете, не е само за равновесиеи резервоар на вакуум.
  • 163 така, така

    13 3 Отговор
    това си е далавера пак ще има от тия 0,25% комисионни за някои от тези ,които прокарват това искане да се продължи с пълненето на гушката на наркомана при него парите изчезват като в бермудския триъгълник или като наливане на вода в каца без дъно.... стига бе и баба разбра че това си е чиста далавера
  • 164 Роки

    7 12 Отговор
    Много ми е неприятен този Волгин и Костадинов също. Явно не са се виждали в огледалото

    Коментиран от #169

  • 165 мхаа

    10 4 Отговор
    Значи си на правилното място! Току виж си се приеменувал на Мерцедесин.
  • 166 Бърнс

    5 6 Отговор

    До коментар #69 от "Верно ли":

    Борили са се да станем роби на СССР и да се уредят те
  • 167 ПРАВИЛНО

    2 6 Отговор

    До коментар #32 от "Само дето КОМУНИЗЪМА":

    там са само много десни прикрити с разни наклонности!!!
  • 168 Госあ

    7 12 Отговор
    Значи волгичката, подобно на ботоксовото джудженце който каза че СССР (който построи първата АЕЦ в света за промишлени цели, прати първият човек в космоса, първият сателит, първите сонди на Венера и Луната, построиха първата орбитална станция и така нататък) произвеждал само галоши, иска да каже че периода на дружбата между КПСС и БКП е бил смешен е вреден ? Така ли ве волгичка ? Я кажи путинката какво точно може да предложи ? Най скъпия газ за нас от цяла Европа ? Или какво ?
  • 169 Госあ

    7 8 Отговор

    До коментар #164 от "Роки":

    Веднъж да се съглася с теб. Неприятни копейки са.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Тазигнус

    4 6 Отговор
    като не може да дращи вече статии го интервюират. Лелееее някой много държи да знаем мислити на продажната волга.
  • 174 Този безродник

    7 10 Отговор
    като не може да дращи вече статии го интервюират. Лелееее някой много държи да знаем мислити на продажната волга.
  • 175 Жоро

    4 8 Отговор

    До коментар #38 от "Разбираемо е ,че":

    Прекрасно е че смяташ че САЩ има някакъв келепир от войната - ей сега наесен Тръмп ще ви го покаже тоя интерес. Вие чакайте да ви отмине. Когато Бургаска област стане "зона на специална военна операция" аз няма да съм там. Съдбата на БГ до 10-15г е ясна - ако не стане турско-цигански вилает ще влезе с песен - на такива като теб - в "славянския мир". Който пак ще бъде отделен от белия свят със (някаква) стена.

    МАГА!
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Не са

    5 8 Отговор

    До коментар #69 от "Верно ли":

    борили са се по заповед на Коминтерна да дестабилизират страната и дасе докопат до властта. Ето затова са се борили полезните идЕоти.
  • 178 Цончо мекият

    6 9 Отговор
    😡, този гол охлюв лапа евраците на европейският комунизъм😡.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Тонката

    7 6 Отговор

    До коментар #125 от "Здрасти 💩":

    "С колко гласа бе избрана Мецола?Ъ?Ко шъ ни разпрайш?"

    С 562 от 720 възможни! Точка!
    Европа е разделена както никога досега! Точчка!
    И точно заради това разделение, много скоро за вземането на решения няма да се изисква абсолютно мнозинство, а само квалифицирано такова....2/3 ще са достатъчни за вземане на каквото и да било решение....Така по-лесно ще се изолират такива като Орбан, които не са съгласни с всичко и пречат....🤣

    Коментиран от #181

  • 181 Опаа

    3 7 Отговор

    До коментар #180 от "Тонката":

    Обърках се.

    Волгин твърди, че е ЕП "всички били ставали на крака", а пък ти твърдиш, че Европа била "разделена както никога досега".

    Изберете си коя от двете опорки ще бутате.

    Коментиран от #203

  • 182 Хаха

    7 1 Отговор
    Действително този плам и овчи блясък в очите го имаше и през комунизма. В комуналката ЕС е същото.
  • 183 404

    4 4 Отговор
    синия комунизъм и новия еврорайх са в процес на развитие и възход ...... по голяма простотия от тоя ЕС няма!
  • 184 В хабитата си

    12 1 Отговор
    Комунизмът като теория и практика е роден в Германия,Франция и Англия и се завръща в хабитата си - като почнем от Дейвид Рикардо, Робърт Оуен, Прудон, якобинците,комунарите, Маркс,Енгелс...

    Коментиран от #186, #194

  • 185 Истината

    6 12 Отговор
    Тоя е лъжец като копейката.
  • 186 Госあ

    1 0 Отговор

    До коментар #184 от "В хабитата си":

    Русо.
  • 187 Госあ

    4 10 Отговор
    Много са ми интересни тия крайно десни путинисти като волгата, копейката и сие, какво точно могат да правят, че да искат див капитализъм ??? Нали са чао, ве !

    Коментиран от #189, #195

  • 188 Артилерист

    14 4 Отговор
    Всичко което казва Волгин-за демокрацията, за зависимите държави, за слугуването, изпълняване поръчките на американците- е самата истина...

    Коментиран от #193, #200

  • 189 Ква полза

    5 0 Отговор

    До коментар #187 от "Госあ":

    от толкова глупости? Замислял ли си се?
  • 190 куку

    4 4 Отговор
    Да критикуваш след 35г. и то косвено камунизъма е доста коварно , но едва ли ще се забележи от възторжените му поклонници

    Коментиран от #192

  • 191 Хаха

    11 3 Отговор
    ЕС е новия комунистически интернационал, но с правомощия да приема и налага закони на целия евро колхоз.
  • 192 куку

    4 2 Отговор

    До коментар #190 от "куку":

    камунизъма свършва , когато свърши авантата и чуждите пари
  • 193 Но само

    4 8 Отговор

    До коментар #188 от "Артилерист":

    в главите на русоробите, свикнали да са на колене пред Кремъл. Иначе си е чиста лъжа и пропаганса.
  • 194 Комунизмът няма практика

    3 3 Отговор

    До коментар #184 от "В хабитата си":

    Никога и никъде.

    Коментиран от #199

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Ами разбира се

    9 4 Отговор
    Възторжени са, заради всичките лесни пари, които предстои да получат за времето на престоя си там. И ще изпълняват всичко, което им се снесе отгоре. Най смешната политическа организация в цялата история на човечеството.
  • 197 Национал

    5 12 Отговор
    Неприкрит руски агент на влияние.Мрази и плюе по ЕС,ама какво прави там и що не си отказва Евро заплатата над 16000 .Има има и втора заплата иначе пее за бедните българи.
  • 198 куку

    3 6 Отговор
    сигурно са чуди , как може да ги плюе и те да му плащат за това - доста си е перверзно
  • 199 Опити доста, но с крах

    8 2 Отговор

    До коментар #194 от "Комунизмът няма практика":

    Робърт Оуен,якобинската диктатура е първият на практика комунизъм, следва Парижката комуна, и военният комунизъм в Съветска Русия . Първите голи гей паради, обобществяване на жените , комсомолските секс комуни ,управление на предприятие от работниците без мениджъри, армия бе офицери са все патент на бошевиките и вскичките завършват с крах.
  • 200 Мдаа

    5 5 Отговор

    До коментар #188 от "Артилерист":

    Сина на високопоставен руски политик току що започва да учи в престижен американски университет. ДА, от путиновата администрация. А вие рупайте.
  • 201 Дедовия

    16 0 Отговор
    Е, господин Волгин,
    Това което си писал като заглавие още преди доста години Георги Ифандиев и покойния Буковски го писаха, обясняваха, правиха брифинги, но никой от "нашите Велики медийни величия " не го отрази. Ами, че и най-простия човек живял при социализъма ще му стане ясно какво прави ЕС, организациите към него и дейността им. Интернационализъм и глобализъм в действие, комисари(нещо да ви говори това).
  • 202 Стамболов

    11 9 Отговор
    Този ли руски червей земеровен ще сравнява Европейския съюз с комунизма?!
  • 203 Тонката

    9 7 Отговор

    До коментар #181 от "Опаа":

    "Изберете си коя от двете опорки ще бутате. "

    Няма опорни....Стават на крака "всички" от единия лагер, а от другия не стават....Това е в резултат на разделението.....Толкова ли е сложно за разбиране? САЩ разбутаха Европа, а когато укрите загубят войната, ще си набият камшика отвъд океана и ще оставят тъпанарите, които им се вързаха да се оправят сами....🤣

    Коментиран от #204

  • 204 Опаа

    10 7 Отговор

    До коментар #203 от "Тонката":

    Тогава няма "всички" другаре. Тогава им ПЛУРАЛИЗЪМ.

    Нямам спомени при КПСС да има такива, които "не стават на крака", което показва, че другаря Волгин най-нагло лъже.
  • 205 К.К.

    13 8 Отговор
    Ами,ти какво правиш там бе другарю Волгин, като не ти харесва отивай в Москва! Жалко човече.

    Коментиран от #214

  • 206 Политкоретен

    11 10 Отговор
    Наистина събранията доста напомнят на тези на КПСС точно преди комунизмът да се разпадне. Явно и тук отива натам работата.
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Правоверен Евроатлантик

    11 13 Отговор
    Много се кефя как Волгин не се страхува да говори открито за брюкселските комсомолци. Точно това заслужават. И като гледам добре е разлаял кучетата. Давай, Волгин!
    Това, което някои хора не знаят или удобно забравят е, че по времето на СССР местната преса можеше само да хвали властта, а западната я критикуваше. Това доведе до разпада на СССР и възхода на Запада. А сега ЕС върви по стъпките на Союзът Нерушимый. Даже ЛГБТ псевдонауката копира ранния СССР, в който са били разрешени гей сватбите. Чак Сталин усещайки идващата война ги забранява. Пише го в сайта на BBC.

    Коментиран от #211

  • 210 Иван

    15 7 Отговор
    Защо рИвеш ма копейко нe.дo.кл.ат.eна. Нали искаше всичко да е като при комунизЪма !
  • 211 Мдаа

    12 7 Отговор

    До коментар #209 от "Правоверен Евроатлантик":

    В ЕС такива като Волгин могат да критикуват и даже това, че лъжат постояно донякъде се толерира, докато не се установи, че нарушават закони или увреждат обществото.

    В СССР такива действия щяха да доведат до еднопосочен билет за вечна почивка в ГУЛАГ.

    Така че другаря Волгин със самото си съществуване и действия опровергава зле скалъпените си опорки.

    А като добавим и това, че отиде за евраци в Брюксел, става ясно, че цялото му житейско "верую" е провалено.

    Коментиран от #212

  • 212 Правоверен Евроатлантик

    8 10 Отговор

    До коментар #211 от "Мдаа":

    Викаш Волгин е най-големият проблем на Европа. Не е света Урсула, не е Макрон, не са либералните леминги, които повтарят като папагали лозунгите от евроатлантическата радиоточка. Не е корупцията, непрозрачността, погазването на суверенитета на държавите членки и свободата на словото и човешките права и свободи.
    Волгин - враг номер 1 на Брюкселската селищна система!
  • 213 Тома

    10 10 Отговор
    Добре че Волгин отиде в европейския парламент че да разкаже какви бакии вършат там.До сега никой български депутат не каза нищо.Само папкаха големите заплати и викаха ура

    Коментиран от #219

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Търновец

    2 10 Отговор

    До коментар #42 от "Сърцето ми се къса като го гледам":

    Гледайте на някой Европейски сайт за запознанства - коли много Рускини искат да дойдат в Европа - има даже от Владивосток
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Неверни

    7 7 Отговор

    До коментар #213 от "Тома":

    Ама Волгин не е български депутат. Човек с руско гражданство и на заплата към Кремъл не може да е български депутат !

    Коментиран от #222

  • 220 душмани

    8 8 Отговор
    Как няма да възторжени? Всеки месец получават по над 30 хиляди Евро!
  • 221 Червенфалеста Копейка

    7 5 Отговор

    До коментар #218 от "Правоверен Евроатлантик":

    Хората чуват само вашия вой в унисон на воя на тоя продажник Волгин !

    Коментиран от #225

  • 222 Правоверен Евроатлантик

    5 7 Отговор

    До коментар #219 от "Неверни":

    А черното е бяло. Кремъл ли го вкара в ЕП? Вкарахме го ние българите, при това с рекорден резултат. Кремъл ли му плаща заплата сега? Не, плаща му я Брюксел. Че и направиха нова парламентарна група.
    Продължавайте да си живеете в измисления свят. Градината Европа и джунглата отвъд. Станахте за смях на кокошките.

    Коментиран от #223

  • 223 Неверни

    8 6 Отговор

    До коментар #222 от "Правоверен Евроатлантик":

    Точно Кремъл го вкара. Никакви българи не са гласъвали за него

    Коментиран от #224

  • 224 Правоверен Евроатлантик

    3 5 Отговор

    До коментар #223 от "Неверни":

    Хвала на вашия дилър, не го сменяйте!

    Коментиран от #226

  • 225 Правоверен Евроатлантик

    3 5 Отговор

    До коментар #221 от "Червенфалеста Копейка":

    А вие в каква валута плащате на вашия дилър?
  • 226 Неверни

    5 4 Отговор

    До коментар #224 от "Правоверен Евроатлантик":

    Интересно, при вас копейките дилър ли имате ?

    Коментиран от #228

  • 227 Един от онези

    6 7 Отговор
    Наивник!
    Факта, че има право да каже какво мисли е демокрация, факта, че може да го каже парламента е демокрация, но и факта, че няма как да иска да всички да се съобразяват с мнението на 0,0001% от нас. на Европа - т.нар. копейки
  • 228 Правоверен Евроатлантик

    3 6 Отговор

    До коментар #226 от "Неверни":

    Безвалутните само копейки сънувате. И громите комунизма с още комунизъм. И вашата не е лесна. Дерзайте. Союзът Нерушимый е в опасност - копейките влязоха в светая светих - най-комсомолското събрание в Брюксел.
    Беж на амбразурата.

    Коментиран от #231

  • 229 ОТ БРЮКСЕЛ

    7 7 Отговор
    Руската подлога Волгин ,плюе по ЕС,ама ползва облагите на съюза.....що не си одиш у Московията бре,нещастик....
    Ама не ти стиска,щото ша изпуснеш келепира....фурнаджия с фурнаджията ти......
  • 230 Чиба

    7 5 Отговор
    Няма европейски депутат , който да е избран е повече персонални преференции от Волгин. Чиба псета шорошки.

    Коментиран от #232

  • 231 Неверни

    5 4 Отговор

    До коментар #228 от "Правоверен Евроатлантик":

    Там е работата, не сънуваме копейки, а ги виждаме на живо !
    И какви са тия "безвалутни". Еврото си е твърда валута и върви навсякъде в света, дори и в Кремъл !
    Няма как да "громим" комунизма, тъй като той сам се разгроми. Сега само гледаме сеира на новоизлюпените комунистчета, как вият и плачкат за безвъзвратно отминалото комунистическо "блаженство" !
  • 232 Коко

    3 5 Отговор

    До коментар #230 от "Чиба":

    Дългата ръка на Кремъл, май доста се е потрудила за дописване в хартиените бюлетини преференции за Волгин !
  • 233 Мартин е жертва на ЕС

    3 4 Отговор
    Мартине чедо!
    Не ти е мястото там ,при тези капиталисти.
    Да оставиш сироти тук жени деца ,радио ,сайтове родната си Русия.
    Заплата в Евро да вземаш!
    Отказвай се!
    В Думата ти е мястото!
  • 234 Да жиеей

    7 2 Отговор
    Да живей новият ЕССР!
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Горкия

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Затова":

    Ами горкия
  • 237 Сърфж

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Неуки нима не знаеш защото судан просто не е Украйна, защото пенсионера не е внесъл за 2000 пенсия достатъчно и другото забравих......
  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Ами като не ти харесва

    0 1 Отговор
    ЕС, премести се в душата 😂😂😂
    Там ще имаш повече свобода 😂😂😂
    Сибирски еничар 😂
    Мразите ЕС, ама не може да ви изкараме от тук 😂😂😂
  • 240 Там можеш да отидеш

    0 1 Отговор

    До коментар #61 от "Тракия":

    и да ги снимаш, а в РФ, Китай, С.Корея ти дават да снимаш само на точно определени места и ако те видят някъде другаде ти изземват апарата, теб в ареста, а може и в затвора за 1-2 години. В САЩ те оставят да паднеш на дъното или да летиш до небесата, така разбират свободния човешки избор.
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Спести заплати, купи Бугати!

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Историк":

    Щом са ти НИЩО - вадиш ги и ги плащаш от джоба си! А ние ще те благославяме.
  • 243 Електра

    0 0 Отговор
    Е да същият е, защоти и тогава и сега в твое лице не липсва Рашистка ппиииддираастиия...