14 Август, 2024 22:31 1 667 24

Петър Петров: Показателно за работата на Горица Грънчарова ще е кой ще е вътрешният министър

  • петър петров-
  • кабинет-
  • кожарева-
  • вътрешен министър

По думите му във всяка обществена сфера, в която има обществен ресурс, има чадър. Затова няма осъдени политици и кметове за злоупотреби с обществени поръчки

Петър Петров: Показателно за работата на Горица Грънчарова ще е кой ще е вътрешният министър - 1

"Акцията е закъсняла реакция, опит да се лъска имиджа на прокуратурата. Защо чак сега се правят тези акции. Ако две фирми са били обект на интерес от прокуратурата защо не са 102. През годините много се говори за въвличане на публичен ресурс в частни компании, никаква ответна реакция, докато не видяхме разцеплението в ДПС. Аз виждам разчистването на политически сметки", коментира депутатът от "Възраждане" Петър Петров в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му във всяка обществена сфера, в която има обществен ресурс, има чадър. Затова няма осъдени политици и кметове за злоупотреби с обществени поръчки.

"Отговорността е в бездействието на прокуратурата, за присъда трябва годен обвинителен акт", подчерта депутатът.

В ефира на Bulgaria ON AIR той подчерта, че важно кой ще е вътрешният министър в кабинета на Кожарева, за да се гарантират честни избори.

"Кажете ми кои ще са ѝ министрите, за да ви кажа как ще се справи. Сама не може да организира честни избори, нито да лови купувачите и продавачите на гласове. Трябва да има и оперативно ръководство по места. Показателно ще бъде дали ще бъдат сменени шефове на областни дирекции. Сигурен съм, че много от тях са свързани с Пеевски и ДПС, ако се сменят, ще е знак за честни избори", убеден е народният представител от "Възраждане".

Според него, когато избирателите не излязат да гласуват от това печели ДПС, а сега "две ДПС-та".

Петър Петров ще се включи в протеста, който поде лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов като контрапротест на протеста, който е срещу приетата от парламента забрана в училище да се споменава ЛГБТ общността.

"Ще се съберем хората, които не желаем да има пропаганда в българските училища, не съм против различните, но какво прави някой вкъщи си е негова лична работа. В българското училище не е мястото за пропаганда. Чакаме Радев да издаде указа за обнародване в Държавен вестник и да не налага вето", заяви Петров.

Той не очаква да има резултати от дейността на парламентарната комисия "Нотариуса и Пепи Еврото".

А като все по-належащо посочи избирането на хората на позиции, на които с години са хора с изтекъл мандат.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Важното е транспортния

    11 2 Отговор
    Да е аут дето сътвори бъркотията с гтп😡😡😡

    Коментиран от #14

  • 3 ТаУмВзе

    6 5 Отговор
    Хванали сте Гората отдавна! Квото нагласи Галя от Посолоството, тва ще връткате Клекнали и тва е, друго нема за територийката, няма и да има де! Честито!
  • 4 калинка блеефска

    5 2 Отговор
    плача, искам още
  • 5 Да,бе

    5 1 Отговор
    Да сложат кирето,че белким минат бариерата...
  • 6 АГАТа Кристи

    5 9 Отговор
    За "Израждане" - вътр.министър - Берия, президент Путлер.
    Генерал-губернатор - Мутро....
  • 7 Хей

    6 2 Отговор
    Ала бала избори с наше мвр...
  • 8 Тас

    5 0 Отговор
    Май грънчи на кожа
  • 9 Перо

    9 4 Отговор
    Пропагандирането на джендърията се организира от външни НПО-та с външно финансиране! Ако имаше закон за чуждестранните агенти, автоматично щеше да се неутрализира джендърията и разложителните програми, във всички сфери на живота!
  • 10 Палавници

    8 1 Отговор
    Като ви гледам мутрите от възраждане май повечето си играете на разни игрички
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Под кожата

    5 1 Отговор
    Пете, патриотът умира, когато от него се пръкне политик. Това е като паразит и гостоприемник. Ако в един патриот се е заселил политик, той със сигурност ще го убие, а от едно определено време във "Възраждане" се чувства, че нещо ви е ухапало.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Данко Харсъзина

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Важното е транспортния":

    Тази наредба е от 2012г. Тиквата забърква кашата.

    Коментиран от #15

  • 15 Залупа плешь

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Данко Харсъзина":

    Разбира се! Турците трябва отново да ви уредят Батак и да изнасилят по традиция българските момчета!
  • 16 Залупа плешь

    2 2 Отговор
    Разбира се! Турците трябва отново да ви уредят Батак и да изнасилят по традиция българските момчета!
  • 17 То така като е тръгнало всяко

    4 0 Отговор
    Министерство трябва да се военизира
    Минфин
    Мин земеделието
    Мин на отбраната е военизирано
    И т.н.
  • 18 Копейки

    3 0 Отговор
    Тези нещастници всички са затвора
  • 19 0909

    2 1 Отговор
    В цивилизования свят няма значение кой е министър,затова ходят с рейс на работа,какъв е планът,каква продукция предламе,а в комунистическа диктатура се насочва вниманието към определена фигура,Садам,Сталин, Ленин, Хрушчов, Муамар Бин Ладен, Путин, Хитлер,
  • 20 Хайде няма нужда

    1 3 Отговор
    Не може да си правите предизборен пиар с цялата полиция.И без това само губите времето на данъкоплатците с празнословие.Полицаите предпочитат, Калин Стоянов ,защото е професионалист,ангажиран с работата си, държи на полицаите и съ,дава спокойствие .То кой ли не се изреди,Рашков имотния преходник от мутренски време с комунистически похвати ,Демерджиев на пловдивските масони,корумпе и други временни и какво!Станахме разграден двор,мигранти,вещества и каквото дойде.Появи се един отговорен министър одобрен и от международните партньори от ЕС ,но това задкулисието не го устройва и скочиха да търсят корумпе като тях
  • 21 Като

    2 1 Отговор
    Гледам как тая е хукнала на крака при Калинчо явно ще излезе с номера,че МВР служителите си го искат.Какви циркове разиграва това мушмулче.Иначе излезе ли от МВР става клиент на прокуратурата за ОПГ с братовчедите си по фактите,които Боец вкара в прокуратурата.
  • 22 Това

    2 0 Отговор
    МВР да не е Делтагард,казвайте ги тия работи ,бе кога мина в частни ръце.Сега разбрах,че харесват колегата си,защото работят хем в МВР,хем в Делтагард,а то били като ДПС уж разделени,ама съъвкупени.Вашта .........мафиотска.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ПЕ ПЕ -БАЩА ТИ ЗНАЕ ЛИ ,ЧЕ СИ ПОЛИТИЧЕСКА ПР ...... А ЗА МАЛКО ПАРИ ????????????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове