Last news in Fakti

6 Ноември, 2006 00:00 508 0

Еurostock купи 30 дка промишлен терен в София

  • логистична-
  • логистична база
Еurostock наскоро купи 30 000 квадратни метра промишлен парцел в североизточните райони на София, където ще гради основната си логистична база. Това съобщи Валентина Янева, ръководител "Нови проекти" във фирмата.

Парцелът е близо до бул. "Ботевградско шосе", уточни тя. Доста време ни отне, докато намерим терен в рамките на града, който да отговаря на нашите изисквания. Проявявахме интерес както към незастроени парцели, така и към стари промишлени помещения в приватизирани предприятия. Вариантът със съществуващи постройки не е особено удачен, тъй като в повечето случаи те не подлежат на модернизация, а разрушаването им е твърде скъпо. За нашата фирма е много важно да разполагаме с логистична база, която да е на комуникативно място в града и да има достъп и до жп транспорт, уточни тя.

Еurostock реши да инвестира в изграждането на собствена логистична база, защото в момента са много малко площите в София, които да отговярат на европейските стандарти, каза още Янева. При това положение на пазара все повече фирми, които гледат в перспектива на своето развитие, ще изберат да инвестират в изграждането на собствени логистични бази. Те, според нас, ще се окажат печелившият модел на развитие по отношение на логистиката на една компания, добави тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА