Last news in Fakti

10 Октомври, 2014 11:47 48 738 4

Как да дебнем за изгоден имот

  • imot.bg-
  • жилище-
  • търсене

Търсите си двустайно жилище в ж.к. Младост, София. Желаете имотът да има минимална площ от 65 кв.м. и да е разположен между втори и седми етаж. Предпочитате тухлено строителство от периода 2005-2014 г. Цената, която сте пресметнали, че може да отделите, е максимум 59 000 EUR. Всички тези свои изисквания лесно може да зададете във филтъра за търсене на жилище в imot.bg

Резултатът от търсенето е, че към момента има 29 оферти, които отговарят на вашите изисквания. Ако поради една или друга причина сред жилищата не намирате своето, но желаете да получавате в бъдеще информация при публикуване на нова обява с желаните от вас параметри, то може да дебнете за такива като се абонирате за „on-line известяване”. Това е услуга за директно информиране при поява на търсеният от Вас имот.

В сайтът imot.bg се публикуват всички обяви на над 2 000 агенции за недвижими имоти и на повече от 20 000 физически лица. 

След като сте си харесали конкретно 2-стайно жилище, но цената ви се вижда висока, може да продължите да следите офертата чрез „on-line известяване” за промяна в цената. Необходимо е само да кликнете върху камбанката, която се намира до цената на имота. Това ви гарантира, че ако продавача намали цената Вие ще разберете първи!  

Платформата също така ви известява дали има и други потребители, които се интересуват от въпросния имот. Показва ви техният брой и от кой град са.  

За тези, които са професионалисти в областта на недвижимите имоти и искат да инвестират в изгодни жилища независимо от района, има специален филтър – „ценова изгодност”. Чрез него потребителят може да види офертите, чиято цена на квадратен метър е само 70% (или 60% или 50%) от средната цена на кв.м. за района.


Използването на тази опция ви позволява да разбирате първи за всяка изгодна оферта!
Услугата е уникална и се предлага само от imot.bg.

 


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Emil Ivanov

    0 0 Отговор
    ok blagodarq vi..:)
  • 2 Андрей Николов

    1 0 Отговор
    ХАхахахаха! Като се има предвид че 99.999999% от обявите са с лъжливи /неточни/ параметри... И не за друго ами защото посредниците-лентяи, които са умрели от глад са ЛЪЖЛИВИ! :) Айде и умната!
  • 3 Veselin Stanoev

    1 1 Отговор
    Много от обявите са си с много точни параметри,най-добре е да си сложиш очила с по-голям диоптър,че май нещо недовиждаш.И излез най-после от селската кръчма.
  • 4 Иван Господинов

    2 0 Отговор
    Аз само не мога да разбера защо поне 90% от обявите са пълен боклук. Под боклук визирам липсата на каквото и да е описание или снимки. И тия хора имат наглостта да чакт някакви десетки и стотици хиляди евра без да са си направили и най=малкото усилие. Никой клиент няма да тръгне да звъни като подивял от нужда на някакви мърлячи които ги мързи да направят едно видео или снимки на имота си и да му изкарат всички нужни документи . Няма да ходя да разглеждам някакви порутени котори продаващи се за абсурдни цени само щото някой го мързи да нащтрака няколко снимки. Особено ме кефят снимки от терасата - един брой или пък схема на имота - един брой от която нищо не се разбира . Сега в момента търся апартамент и се натъквам на такива абсурдни хора които хал хабер нямат от това което продават , защо са му сложили такава цена и къде са им документите . Това е такова губене на време и занимаване с дебили че просто нямам думи. В България няма имотен пазар има някакви оглупели типове дето искат пари и срещу тях са способни да напуснат котурата си ама как, защо , кога , колко изобщо никой не е помислил