Last news in Fakti

12 Декември, 2014 11:45 3 053 3

Спекулативната сделка на Брус Уилис

  • уилис-
  • ню йорк-
  • жилище

Дали защото не му е харесал имота или просто, защото смята, че след като го е притежавал може да го продаде с няколко милиона по-скъпо, но е факт, че известната холивудска звезда Брус Уилис реши да продаде апартамента си в Ню Йорк. Той го купи едва миналата година от Адам Клейтън от групата U2 срещу 8.85 млн. USD. Днес иска от бъдещия собственик 13 млн. USD. От имота се разкрива прекрасна гледка към National Park. Апартаментът се състои от три спални, четири бани и огромна кухня.

Официалната версия за продажбата е, че Брус и съпругата му са решили да се преместят в по-голям апартамент, след като семейството им се увеличи с още един член. Това не им пречи обаче да искат над 4 млн. USD повече.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Еми така е. Аз ако живея вътре няма да мога да спечеля повече, ама това апартаментче има късмет да се пооскъпи.
  • 2 Ghost

    1 0 Отговор
    Инфо за апартаментите във въпросната сграда (300,The Eldorado, Central Park West- вижда се на тентата на главния вход. Вгледайте се малко, де !) може да откриете на сайта на CityRealty. За да ви спестя лутането ще ви подскажа, че апартамент 2 спални струва 3,295 млн. долара, а 4 спални се продава на цена от 10,495 млн. Не разбрах обаче защо тази статия трябва да изкара г-н Уилис едва ли не чичо Скрудж ? Та това си е нормалната цена там. А, между другото, изгледът е към Сентръл парк а не към National park ( което пък е събирателно за националните пакове в САЩ а не някой парк конкретно)....
  • 3 mediator37

    0 0 Отговор
    Въобще не виждам как може да се кара велосипед в тая теснотия. Прав е Брус Уилис да иска да се отърве от апартамента.