21 Януари, 2019 06:21 3 952 4

Брус Уилис иска 13 млн. USD за къщата си

  • уилис-
  • къща-
  • продажба

Имотът разполага с осмоъгълна стая

Къща и парцел от близо 9 хектара продава Брус Уилис в Уестчестър. Офертната цена е 13 млн. USD, а причината е, че актьорът с цялото си семейство е решил да се премести да живее на западното крайбрежие. През 2014 г. Уилис е платил за имота 12 млн. USD, така че печалбата, която търси, не е много голяма.

Разгънатата застроена площ на къщата е 840 кв.м. разполага с 5 спални, голяма дневна с изглед към близкото водохранилище Кротон. В къщата има игрална зала, кинозала и винарна. На покрива е разположена осмоъгълна стая с изглед към околността.

На огромния парцел има още три вили, които също влизат в цената. Те могат да бъдат ползвани от гости, персонала или като офиси. В общо трите къщи има 7 спални. Според Уилис, те позволяват на собственика на имението да осигури допълнителен комфорт на гостите или членове на семейството за дълго време, като не се нарушава личното пространство на всеки от тях.

На територията на имението също така има и мини ферма и градина за отглеждане на плодове и зеленчуци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винар

    12 0 Отговор
    Ако винарната е пълна с вино, значи си струва парите. Който купи имота, като остане без пари, поне да има за пиене !
  • 2 бай Мангал

    16 3 Отговор
    Купувам я ! цецо ша плати.
  • 3 новинар

    2 0 Отговор
    Скачай Цецо!
  • 4 Прекалено късо име

    2 0 Отговор
    Продавай Трудно