Last news in Fakti

6 Януари, 2015 11:16 2 853 4

Строят тръбопровод за бира

  • тръбопровод-
  • бира-
  • белгия

В белгийския град Брюж ще бъде построен тръбопровод, който ще свързва една от пивоварните, разположена в предградието на града с няколко заведения в центъра на Брюж. На въпрос към предприемача дали не се страхува от кражби, той обяснява, че тръбата ще бъде направена от материали по-твърди от метала.

Основната причина за реализирането на проекта е да се облекчи трафикът в града и да се намали замърсяването на околната среда. В Брюж се използват над 500 камиона за доставка на бира. Дължината на въпросния тръбопровод не се уточнява. По нея на час обаче ще текат 6000 литра от пенливата течност. От пивоварната до всяко от заведенията тя ще стига за 10-15 минути.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Нека навсякъде да стане така
  • 2 Михаил

    1 0 Отговор
    Браво! Пускате новина от преди 3 месеца! И 6000 литра на какво? На ден, на час, на век? И да знаете пивоварната се казва "De Halve Maan" и имат бира дори в някой магазини у нас.

    Коментиран от #4

  • 3 Дядо Ваньо

    0 0 Отговор
    Браво!Предлагам направо в къщи -слагат един БИРОМЕР и плащаш!Няма опаковки,надценки и т.н Дано някой прочете и направи!
  • 4 ViK

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Михаил":

    Както е посочено в статията "По нея на ЧАС ще текат..."