26 Януари, 2015 16:43 3 252 2

Регистрация на Сдружение за саниране

  • агенция по вписвания-
  • сдружение-
  • регистрация-
  • саниране

Агенцията по вписвания (АВ) е напълно готова да приеме в необходимия срок заявленията за регистрация на желаещите да участват в „Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“. За да се регистрира Сдружението на етажната собственост в Регистър Булстат са необходими следните документи:

1. Копие от удостоверението за регистрация на сдружението, издадено от съответната община – 2 бр.;

2. Заявление по образец по чл. 10 ал. 1 т. 2 от Закона за регистър БУЛСТАТ – 2 бр.

3. Такса за регистрация – 10 лв.

4. Изрично пълномощно от представляващия сдружението в случай, че не се явява лично.

Регистрацията ще се осъществява във всички 26 служби по регистрация на АВ. Са София това ще става в сградата на ул. „Елисавета Багряна“ № 20 – Регистър Булстат – гишета №№ 25, 27, 29 и 30.

„Тази регистрация на Сдружения на собственици е валидна само за участие в „Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради”, припомнят от АВ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛА

    1 5 Отговор
    Не го правете. Това е опит на държавата да напълни тотално гушките на съдия - изпълнителите, както наричаме новите мутри. Ще облекчим службите в прибирането на вземания и ще ни се види тесен света, а те това чакат. Безплатен обяд няма, безплатно е само сиренцето в капана на мишките. Безплатно саниране - що за наивност?
  • 2 До Ала

    0 1 Отговор
    Ала Бала с фамилия Неграмотникова. Агенция по вписванията и съдебен изпълнител е съвсем различно нещо. Изгтлежда кАщата на село нЕма нужда от саниране. оНА и така си е добре. ЕнергииИна ефективност... ааааа.... Яз сАм Бесепарка