Last news in Fakti

3 Юли, 2009 00:00 854 0

Carrefour отваря още супермаркети в Румъния

  • година-
  • френската-
  • верига-
  • компанията-
  • carrefour-
  • тази година-
  • търговска верига carrefour-
  • френската търговска верига
Френската търговска верига Carrefour ще увеличи броя на супермаркетите си в Румъния през тази година, докато при строителството на нови хипермаркети има забавяне, пише сайтът ZF.ro.

Компанията планира да открие нови супермаркети в няколко района на страната, като засега нови магазини са отворени в градовете Бакъу, Крайова и Тимишоара. Други 2 супермаркета ще бъдат открити в търговските центрове Winmarkt в гр. Турда и Бистрица през август.

Площта на новите магазини ще бъде между 600 и 700 кв. м, става ясно още от съобщението на компанията. По този начин в края на тази година френската верига ще има общо 25 нови магазина, 19 от които бяха открити в края на миналата година.

Френската търговска верига Carrefour има намерение да инвестира между 60 и 80 млн. евро в Румъния с цел разширяване на мрежата си от представителства, като до края на тази година общият им брой ще достигне 26. Това е наполовина спрямо инвестираната от компанията на румънския пазар сума през 2008 г.

В средата на юни френската верига откри в Москва първия си хипермаркет в Русия. В България Carrefour има един работещ хипермаркет в Бургас. През май бе подписан договор с Mall Pleven за опериране на супермаркет в търговския център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА