12 Февруари, 2015 11:37 11 610 1

Продават къща трамвай (СНИМКИ)

  • къща-
  • трамвай-
  • австралия

Странна къща продават в Австралия за 439 000 USD. Имотът, който е с три спални, е направен от трамвай от 20-те години на миналия век. Къщата трамвай се намира в малкото градче Маклефорд, щата Виктория в Австралия. Собственикът на имота е похарчил едва 1000 USD за покупката на транспортното средство преди 35 години. Тогава това е бил неговият единствен начин да си реши жилищния проблем, но с увеличаване на членовете на семейството се е разраствала и площта на имота. „Бях млад хипар, нямах пари, но трябваше някъде да се живее”, спомня си Гари Маркофф.

Днес къщата е оборудвана с всичко необходимо за воденето на нормален живот. Нещо повече – постройката е снабдена със слънчеви панели, поддържани от дизелови генератори. Така че, спокойно може да се каже, че къщата е построена в духа на съвременните технологии за използване на алтернативни източници на енергия.

Напълно възможно е имотът да събуди интереса на чуждестранни купувач, чието количество в Австралия непрекъснато расте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Lord Evgeni Minchev von Bul of Eaton

    0 0 Отговор
    Разкош! Обмислям да добавя и това бижу към колекцията ми от изискани недвижимости в Манастирски Ливади, Пазарджик и Лондон.