Last news in Fakti

12 Август, 2011 08:38 2 580 10

България в топ 10 за британците

България отново влезе в топ 10 на най-желаните дестинации за покупка на жилище от британците, обяви специализираният информационен портал "TheMove-Channel.com". Статистиката е съвсем актуална, от месец август.

Според данните на проучването 3.3% от всички запитвания, постъпили в сайта, са били насочени към България. Новият интерес към страната ни я поставя за първи път в топ 10 на тази класация от три години насам.

Най-популярна обаче си остава Испания, оглавяваща класацията за втори пореден месец. Веднага след нея се нареждат другите слънчеви страни Франция, Португалия, както и САЩ. Нашата страна е седма.

"С продължаващата финансова криза и нестабилност, хората се ориентират към покупки в по-евтини дестинации, където могат да сключат сделки на добри цени.

Българският пазар на недвижими имоти направи много, за да се стабилизира през последната година, а и на тезгяха са много апетитни и достъпни имоти, особено по зимните курорти", заяви Дан Джонсън, директор на сайта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адресс

    11 23 Отговор
    Това автоматически значи че ще има засилено търсене и скок на цените затова ние ви съветваме - купувайте сега, не чакайте, елате при нас!
  • 2 NT

    19 11 Отговор
    МЕЧТИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
  • 3 трезво мислещ

    24 8 Отговор
    И кво сега от тези 3,3% ли си правим изводите.Утре от други ден процента като стане 0,3% сигурно пак ще се кефят брокерските браншовици и то най вероятно заради това,че процента е положителен.Ашколсун видите ли как вече и на малкото се радват като деца брокитата,от много лакомия следват хемороиди и колкото повече лапаш още повече те боли,а за да не те боли лапаш по малко.Вметка:значи както знаем вече англичани е много широко понятие има индийски,пакистански,негро,марокански,угандийски и прочие англичани,този път от кои свои англичани иска да се отърве Англия.Предния път беше от пияните,дрогирани и непрокопсали англичани този път сигурно ще са тези интернационални(щото и те взеха да им създават проблеми), брокитата ни се кефят но кат им запратят своя боклук ще им видя изкривените физиономиии,защото развития свят от край време е използвал по бедните и неразвити държави като тоалетна хартия за свойте задни части.А за тея които ще ме изкарат пияндурник ХА НАЗДРАВЕ!
  • 4 процес

    33 1 Отговор
    Това значи че България е наистина може да бъде едно райско местенце понеже който е ходил в Англия ще види 10 разлики.
  • 5 Гражданин

    6 6 Отговор
    Не вярвам.
  • 6 bubblehead

    8 9 Отговор
    Въй другари ко ши праим пак старата песен на нов глас почва!? Стадото на бритънските купувачи пак идва! Можем ли да заключим че няма нищо по непобедимо от германски турист, полски търговец и бритънски имотен инвеститор!? Ха-ха-ха!
  • 7 sarni

    11 6 Отговор
    Топ дестинация по измамени чужденци!
  • 8 Светльо

    12 5 Отговор
    Имотните фирми обещаваха на Англичаните голяма възвръщаемост на парите ,които влагат закупените имоти,като ги отдават под наем..Да ,ама не...Тук всички знаем кой идва на почивка-събират ги на групи,обличат ги в еднакви тенески по цвят,че като се натряскат да видят стадото към кой бар се е запътило...Англичаните продадоха,а тук останаха алкохолици и наркомани,които няма къде да отидат,защото близките им са ги зарязали отдавна..
  • 9 тоя па

    8 7 Отговор
    bubblehead ти знаеш ли че ни ноо проЗ
  • 10 Имотко

    5 0 Отговор
    Ура,пак идват англичаните.