Last news in Fakti

20 Април, 2016 21:07 5 341 4

Продават остров на цената на жилище (СНИМКИ)

  • остров-
  • продажба-
  • шотландия

Остров Rudh-A-Chruidh, разположен на западното крайбрежие на Шотландия, се продава само за 1.2 млн. EUR, колкото е цената на луксозно жилище в Лондон. До него се стига с лодка. Също така на Rudh-A-Chruidh, чиято площ е 2 хектара, има хеликоптерна площадка.

Сегашните собственици на къщата, чиято архитектура е дело на известния арх. Норман Фостър, е построена през 2014 г. в американски крайбрежен стил. Целта му е да била да свърже имота с водното пространство и се е получило.

„Сега клиентите имат шанса да станат собственици на оригинална съвременна къща с парцел в една изключително живописна част на Шотландия”, казват брокерите от консултантската компания Savills, на които е поверено намирането на нов стопанин на острова.

Продават остров на цената на жилище (СНИМКИ)

Продават остров на цената на жилище (СНИМКИ)

Продават остров на цената на жилище (СНИМКИ)

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 144

    8 0 Отговор
    А в България продават жилища на цената на остров.
  • 2 ВФМШ

    2 0 Отговор
    До 20 години тоя остров ще е под водата! Вече има държави дето си евакуират населението, като Кирибати, Тувалу, Токелау и Малдивите...
  • 3 Николов

    2 0 Отговор
    България поне няма да потъне ;)
  • 4 От София

    4 0 Отговор
    Тия па нещастници ще ми предлагат самотен остров толкова скъпо .......скука нЕкаква!
    Аз за същите пари ще си взема къща у Драгалевци , а съседът на 10 метра от мен ще си ми пуска чалга да ми стопля душата!