Last news in Fakti

3 Август, 2016 10:11 9 049 8

Вила за 300 млн. EUR

  • вила-
  • цена-
  • лукс

Луксозната вила е разположена в Сен-Жан-Кап-Ферра между Ница и Монако. Районът е известен с това, че привлича най-богатите хора на планетата, цените са високи, а имотите разполагат с частни плажове.

Вилата Les Cedres е построена през 1830 г. и някога е била къща за отдих на белгийския крал Леополд II. През 1924 г. е продадена на бизнесмен, който се занимава с производството на ликьор. Компанията, заедно с къщата е купена през 2016 г. от италианската марка Campari. Новият собственик е решил да се раздели с вилата срещу 296.3 млн. EUR.

Новият собственик ще намери в имота, всичко което може да си представи, включително стая за вечеринки, помещение за пиколо, богата градина и 25 оранжерии. Вилата е разположена на огромен парцел земя с красиви градини, от които се разкрива невероятна гледка към крайбрежието на Средиземно море.

Изпълнителният директор на Campari заяви, че вече има интерес към имота от страна на инвеститори от Близкия Изток и Северна Америка.

Вила за 300 млн. EUR

Вила за 300 млн. EUR

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЗАВИЖДАМ НА СОБСТВЕНИКА И
    МНОГО КРАСИВО МЯСТО
  • 2 Jyusix HasiK

    0 0 Отговор
    То напрао без пари бе 300 млн. Евро

    Коментиран от #3

  • 3 Бай

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Jyusix HasiK":

    Тъкмо мислех, дали да я взема, ама нещо цената ми изглежда съмнително ниска...сигурно в оранжериите няма домашНО доматИ...язък...отказвам сА...
  • 4 вуте

    0 0 Отговор
    аз да ви кажа, аз я капарирах и ходих оня ден да я гледам, ама се отказах, щото нема помещение за казан за ракия. проста работа, тоя леополд, ша знайш
  • 5 всички

    1 0 Отговор
    я искаме,но на мен 500 евро не ми достигат и се отказах
  • 6 Потенциал

    1 0 Отговор
    Бях готов да я купя, но отказаха да изповядаме на данъчна оценка:)
  • 7 Брокер

    2 0 Отговор
    С ключ съм! Огледи по всяко време!
  • 8 Ник

    0 0 Отговор
    Дааа тук има добри основания за да не се харесва имота!
    Въобще защо я обявяват в БГ?
    - Къща без казан за ракия, оранжерии за всичко друго, но не и за домат, пипер, лук и чесън.... Една асма като няма, корнишон като не можеш да скъсаш, копър и магданоз като няма .... да ти ХХХ къщата!
    - "Ай не ме занимавайте"! :-))