19 Октомври, 2011 15:49 2 033 2

Бизнес центровете – декор на фолк певици (ВИДЕО)

  • глория-
  • фолк-
  • бенчмарк-
  • адсиц
Бизнес центровете – декор на фолк певици (ВИДЕО) - 1
Снимка: М. Богданова ©

Имотният пазар в България продължава да усеща негативите от световната криза. Близо 40% от офис площите в столицата ще останат без наематели още до края на тази година, прогнозират брокери.

Какво ще стане с тези празни имоти? Един от вариантите даде фолк певицата Глория. Най-новият си клип тя е снимала в завършени преди няколко месеца БенчМарк Бизнес Център на „Фонд Имоти” АДСИЦ. на бул. „Цариградско шосе”. Декорът на новата песен е съвсем подходящ за случващото се в сегмента – „До последната сълза”.

В началото на юли „Фонд Имоти” АДСИЦ подписа предварителен договор с Европейския парламент за продажбата на друг свои нов имот на столичната улица „Раковски”. Сградата е на стойност 9 млн. EUR. Плановете са сделката да бъде финализирана до края на годината и с получените средства да се погасят задължения към кредитни институции.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан Милков

    1 0 Отговор
    Доста екзотично предложение и намерение за пазарна реализация... Но понякога и гротескното е симпатично с глупостта си, още повече на нашите географски ширини... Чалгата ни е обзела отвсякъде, защо да не навлезе и в други по-нехарактерни за нея сфери, то затова е чалга... Ха, наздраве!
  • 2 Смърфиета

    1 0 Отговор
    Ужас!